BILDBOMB: Zimmer 483 documentary

Nu när jag ska vara borta i en vecka (åker imorn) så måste jag ju passa på att lägga in bilder som ni gott kan gotta er åt när jag är borta. Här kommer därför en FET bildbomb med några av mina favoritdelar i Zimmer 483 dokumentären. De små bilderna är klickbara och kan bli i samma size som de större. Titta och njut, och lova mig att ni är kvar hos mig när jag kommer hem igen.



































I love you guys.

Now you can't give up, not when you've come this far

Sitter här och nöter Dead By April. Dom är riktigt, riktigt bra. Förhoppningsvis kommer jag att se dom live om tre veckor, skulle verkligen vara GULD!

Är ensam hemma nu. Pappa kommer hem imorrn och viktor också. Mamma är ju i göteborg och ser på U2. Jag börjar få lite tråkigt, vet inte riktigt vad jag ska göra liksom. Men ska snart gå och packa klart så jag slipper att stressa imorrn..

Hörs igen lite senare, då kommer ett litet bildinlägg med TH.


fina pojkar.

Tokio Hotel wallpaper


- orginalstorlek -

sarriis.blogg.se

Min vän Sarah har svidat om sin blogg.

(klicka på bilden för att komma till hennes blogg!)

Sofia Vienna in the sky with diamonds

Försökte räkna ut min buget för hösten.
Gick sådär.


Jag igår:


Jag idag, med min SUPERSNYGGA Dylan tisha!



upptäckte precis att jag har en leverfläck på ögonlocket. Weird.
Sitter och kollar på Simpsons, som snart är slut. Det är ett musikalavsnitt och det är väl inte helt hundra. Jag väntar egentligen på att Family Guy ska börja, och det gör det ju snart.

Vinnaren i Designutlottningen |2|..

Blev Alexandra!
Jag slumpade fram en vinnare med hjälp av random.org (mycket bra!)



(klicka på bilden för att komma till hennes blogg)

Veckans animation V.32


true beauty

Veckans animation publiceras idag, eftersom jag ska bort på läger i tio dagar imorn.
nästa animation kommer därför inte att dyka upp förrän nästa måndag/tisdag.

Fredagskänslor.

Det känns verkligen, verkligen att det är fredag idag! Man får alltid en viss känsla i kroppen. Och nu slutar jag om en timme och kommer troligtvis inte jobba mera i sommar. Trist med att inte få några pengar, men så har det ju vart hela sommaren så jag ska inte klaga.

Solen lurar bakom molnen, och jag hoppas att den vågar sig fram snart.

It's friday, I'm in love.

Unlike Edward Cohen - Bill Kaulitz actually exist.


Happy face?

Okej, jag är på bättre humör än jag var igår, och jag ber verkligen om ursäkt för mina deppiga inlägg. Men så är det ibland.

Jag sitte på kontoret och ritar brandlarm. Spännande. Måste hinna klart idag, eftersom jag är ledig nästa vecka. Det regnar. Det öser verkligen ner!

Henrik Torehammar pratar just nu om Twilight på brunchrapporten. Han är så himla rolig!
"Jag kan hålla me dom att han är en mes vampyr. Vampyrer ska ju bara döda, döda surpla, surpla"

Ska träffa C över lunch nu. Hörs senare.

Btw,
Kolla in detta klippet. Det är samma brudpar som jag la upp på häromdagen. Nu går dom dock igenom en skilsmässa. Superkul! Jag älskar dom redan.


så fina

Baby, dry your eye


"Forever is such a short time..."
"Then I'll take you beyond that"

"Stay with me honey"


Forrest Gump: Will you marry me?
[Jenny turns and looks at him]
Forrest Gump: I'd make a good husband, Jenny.
Jenny Curran: You would, Forrest.
Forrest Gump: ...But you won't marry me.
Jenny Curran:  ... You don't wanna marry me.
Forrest Gump: Why don't you love me, Jenny?
[Jenny says nothing]
Forrest Gump: I'm not a smart man... but I know what love is.

U2!

Vet ni vart mamma ska ikväll? Hon ska till Göteborg för att se på U2. Jag hade inte bangat. U2 är ett av världens bästa band - ever och det hade varit grymt att se dom live! Men kanske nästa gång i stället. Ska någon av er dit? Pussa David Howell Evans ifrån mig i så fall (:

Syster Kaos

Jag vet inte vad det är med mig. Men jag mår jätte dåligt. Detta är inte okej. Att jag ska på läger på lördag och inte har en blekaste aning om hur jag ska ta mig dit kan nog bidra med en del. Och att jag inte kunnat sova eftersom jag börjat drömma mardrömmar igen.

Jag har i  alla fall fixat så att fyra pers kommer till lägret. Men jag måste fixa åt mig själv också. Det gjorde jag precis. Jag är ett geni. Tack och lov, det löste sig. Men jag kommer att komma dit två timmar efter alla andra och ha två timmars väntetid i Göteborg, men jag kan träffa min bror då så det är nog lugnt. Nu ska jag försöka packa ner det sista så att jag inte har så mycket att göra imorrn.

Imorrn kväll var det tänkt att jag skulle ut med Charlotte, men jag kommer inte ha råd till det nu när jag får betala resan hela vägen till strömstad och inte få någon reseersättning. Dåligt!

Vi hörs imorrn istället när jag förhoppningvis mår lite bättre.
Jag måste tvinga mig själv att gå och lägga mig nu. Kommer nog att sova gott i alla fall, jag är helt slut.

/S






Deppig

det regnar. jag är inte hungrig. har inte ätit sen halv åtta i morse. jag blir helt enkelt inte hungrig när jag jobbar, eftersom jag i princip bara sitter ner. det regnar. jag måste packa inför nästa vecka. jag måste göra typ 20 förslag på uppgifter som man kan göra utomhus, exempelvis hämta 2Liter hallon eller något sånt. det regnar. Jag känner mig fruktansvärt ensam. Det är kallt, det är varmt. Jag saknar massa saker. Jag känner mig som en jävla idiot. Tiden kan inte gå fort nog. Har jag nämnt att det regnar?


Dance like nobody's watching

Ni måste kolla på denna videon. Det är ett helt galet bröllop, där alla tärnor och bestman dansar fram i altargången. Sen kommer så klart bruden också. Så himla rolig idé. Skulle lugnt kunna göra något liknande. Haha

Det börjar på 00:30 och det är SÅ HIMLA ROLIGT!

iPod

Ja, jag behöver verkligen en ny iPod. Den jag lånade av Anna dör efter fem timmar. Ungefär. Och den ska jag ta med mig nästa vecka. Jag kommer vara utan musik jätte länge. Inte okej!

Min stora fråga: Vad är det för skillnad mellan iPod och iPod Nano?
svaret: Skillnaden på iPod nano exclusive och iPod nano är att exclusive har en bredare, kortare design, en två tum stor QVGA-skärm och nya funktioner så som Cover Flow.

Jaha? Detta underlättade mycket.
Får nog bli en nano.

Hmm.. måste komma på en bra text som man kan gravera in på baksidan. Någon som har något förslag?
Jag gillar verkligen förslaget på hemsidan 'now you can finally carry a tune'.

Tävla om TH biljetter.

tänkte bara meddela er om att tävllingen om 350x2 TH biljetter har startat. Gå in här och anmäl dig. Fyll i dina kontaktuppgifter, och även namnet på personen som du ska ta med dig.

Fattade jag rätt dras vinnarna den 17-20 augusti (rätta mig om jag har fel)
Biljetterna går inte att överlåta till någon annan, så en sjysst grej är ju att ta reda på att du verkligen kan och framför allt har råd att åka dit innan du anmäler dig.

Totgeliebt:

Right?


Det finns en stjärna man får ta ner. Det finns en stjärna som är din.

Ligger i min säng och lyssnar på Thåströms ljuva stämma. Det är en viss låt som går på repeat. Stjärna som är din. Den är riktigt, riktigt vacker och jag gråter nästan när jag lyssnar på den. Den är nästan som By your side med Tokio Hotel. Jag kan inte lyssna på den längre, för jag hamnar alltid på gränsen till att börja gråta. Vilket är väldigt synd för jag älskar den låten. An deiner seite har inte alls samma effekt som By your side, även om jag förstår vad dom sjunger i båda versionerna. Konstigt ändå.

Kom hem för någon timme sen. Vi hann med A6 och träffade på Alex. Hon bor i lådor och jag tycker nästan lite synd om henne. Men bara nästan. Har jag nämnt att hon ska bo i samma korridor som mig nu? Det ska hon i alla fall. Helt okej.

Jag handlade lite idag. Jag köpte dessa skor. Ap snygga, och jag kände mig inte heller så jätte, jätte lång i dom. Det var inte så lång klack, så jag var nog bara 1.85 i dom skorna. Sen köpte jag också ett Tisha med DYLAN på. Ni vet Luke Perry spelade honom i Beverly Hills. Han är ju så het som dylan! Lite lik James Dean också (har inte jag tagit upp detta tidigare? Hmm..)

Nu ska jag sova.
Guten nacht <3

Jag önskar dig allt vackert, för du är.. det bästa som jag vet.

rockbudget

oj! Jag har publicerat nio inlägg idag, detta blir det tionde. Mycket bra för att vara mig, eller ja, jag har ju inte skrivit något jätte intressant, men ändå.

Nu ska jag i alla fall iväg. De låser butiken nu, och det är inte okej att bli inlåst här. Har ingen nyckel nu heller, eftersom pappa tog den igår. Jag kör mammas bil idag, bättre stereo i den. Fast det är inte lika mycket sting i den bilen som i paps diesel. Den går som ett spjut, mammas bil är jätte seg jämfört med den (:

Nu ska jag åka och köpa tomma cdskivor till mamma, hämta min kaktus ("som vägrar att dö!" som mamma så fint uttryckte det igår) som ska med hem och sen plocka upp Charlotte. Sen blire Jönköping <3
Hörs senare ikväll (om jag orkar)

Drar vinnaren av bloggdesignen ikväll/imorrn.
Hej så länge
/Sofia




ptjioöbsrb...

Döda mig långsamt.

Detta är nog det värsta jag har hört i låtväg. Jag mår illa.

New Divide - Linkin Park

Jag vet inte hur många gånger jag lagt upp denna låten, men jag ÄLSKAR den verkligen just nu. Så jävla bra! Måste bränna ihop en ny skiva innan jag och elin drar ner till malmö om två veckor. Med Linkin Park, Mimikry, Dead by April och en massa andra bra artister.


AAAAAH!!

Meet Joe Black


Mys.

När jag såg denna filmen första gången tyckte jag att den var skit dålig. När jag såg den andra gången kom jag på bättre tankar. Jag har inte sett den på några år nu iofs, men kom att tänka på den nu, jag har ingen aning om varför. Den är vacker och jag grät första gången jag såg den. Det kanske man inte ska erkänna, men jag gråter sällan när jag ser film. Senast jag grät var när jag såg The Notebook för första gången, jag var på ett sånt humör helt enkelt. Den är också otroligt vacker.

Den första film jag någonsin grät till var Lejonkungen. Vem har inte gråtit när Mufasa dör?

Imagine - John Lennon


En låt som hängt med mig enda sen barnsben.

Imagine there's no Heaven
It's easy if you try
No hell below us
Above us only sky
Imagine all the people
Living for today

Imagine there's no countries
It isn't hard to do
Nothing to kill or die for
And no religion too
Imagine all the people
Living life in peace

You may say that I'm a dreamer
But I'm not the only one
I hope someday you'll join us
And the world will be as one

Imagine no possessions
I wonder if you can
No need for greed or hunger
A brotherhood of man
Imagine all the people
Sharing all the world

You may say that I'm a dreamer
But I'm not the only one
I hope someday you'll join us
And the world will live as one

Keith Richards


"It's called the mysterious rhythm of life, ... I can't quite account for it. It's probably an addiction, quite honestly. I need that shot of stage every two or three years."

"You've got the sun, you've got the moon, and you've got the Rolling Stones"

"Let me be clear about this. I don`t have a drug problem. I have a police problem."

"Good music comes out of people playing together, knowing what they want to do and going for it. You have to sweat over it and bug it to death. You can`t do it by pushing buttons and watching a TV screen."

"Everyone talks about rock these days; the problem is they forget about the roll."

Sometimes your heaven is hell and you don't know why

Sometimes I stare out my window
My thoughts all drift into space
Sometimes I wonder if there's a better place

Where do fallen angels go
I just dont know
Where do fallen angels go
They keep falling

lunay @ deviantart

Ja, tack.


Blev lite kär i hennes linne.
Ge mig.

Alice in Wonderland











"Hon ser mer ut som ett penntroll"

Jaha.. Igår när jag gick in på Toms blogg hade han bloggat om denna bilen.
Alltså, visst, den ser väl bra ut, men jag skulle aldrig i livet vilja ha den. Den är bara too much..

Jag är inte så förtjust i sportbilar av denna sorten, även om jag gillar att det går fort. Min favoritbil är ju utan tvekan Ford Mustang '56. Riktigt, riktigt het. Jag har också alltid varit väldigt svag för Corvetter, här och här.

När jag var liten gillade jag Lamborghini Diablo (vilket jag inte alls kan förstå idag, haha). Bubblan har också alltid varit en favorit.

Skulle också kunna tänka mig en Scorpion Hydrogen, Posche Cayenne, Posche Carrera GT eller en Aston Martin. Sen har vi ju så klart Batmobilen också!

Okej då, jag får väl erkänna. Jag gillar sportbilar. Jag gillar när det går fort, och att bilen (framför allt) ser bra ut. Jag gillar former på bilar, och inte sådana runda bilar som den Tom länkade till. Men jag skulle nog aldrig kunna ha en själv. Jag är mer en Ford Mustang tjej kan jag tänka mig.

Jag vet verkligen ingenting om bilar, och förstår inte ens varför jag skrev detta inlägget. Dessutom är ju alla dessa bilar väldigt naturvänliga och släpper inte alls ut mycket avgaser som förpestar våran jord, nej då.
God morgon!


Six feet under




En klar favorit inom Tv världen. Har du inte sett serien har du verkligen missat något. Den är riktigt, riktigt bra.

Sjuk?

Säg inte att jag håller på att bli sjuk. Det vore inte helt okej!
Jag är helt seg i huvudet, men jag tror nog mest att det beror på att jag suttit nonstop framför en dataskärm i två dagar. Plus att jag sovit dåligt.

Imorrn ska jag som sagt till Jönköping, och Good Charlotte följer med. Ska lämna kläder och hämta lite ömtåliga kläder. Sitter och kollar på Simpsons, väntar egentligen på Family Guy som jag personligen tycker är tusen gånger roligare.

Ska ta något att äta, och lägga mig i tid ikväll.
Vi hörs imorrn!


Gimme Freddy!

Så där..


som alltid när man skaffat sig en ny design så vill man gärna höra era åsikter. Ni brukar vara bra på att säga vad ni tycker och jag litar på att ni säger till om något är störigt, fult eller bara ivägen.


Jag gillar denna designen väldigt, väldigt mycket. Men när jag visade den för mamma igår så var henne reaktion följande:

"Är den inte för plottrig?"


Och ja, det kanske den är. Man granskar designer olika, och jag som älskar layout och design granskar alltid designer på ett visst sätt. Den måste vara praktisk och lätt att hitta på.


När mamma sa så insåg jag att bara för att jag tycker att detta är en smart lösning kanske inte ni gör det. Personer som inte är så intresserad av design kanske tycker att denna är jätte ful, vad vet jag?


Säg gärna vad ni tycker (:


Vi hörs ikväll!


Favoritbild


En av många (:

Har förberett ett inlägg som ska postas senare i veckan. Innehåller en massa, massa bilder. Nu ska jag iväg till stan. Ska in på Gina Tricot och köpa en kofta jag spanat in hur länge som helst. Fick äntligen min lön idag. Jag är glad. Ska väl köpa något att äta också. Naturgodis kanske? Har varit min lunch de senaste veckorna. Men en lunch för tolv spänn är inte farligt, och jag håller mig faktiskt på det hela dan. Det är inte alls nyttigt, men äckligt gott.

Ikväll ska jag packa ner lite grejer som ska med tillbaka till Jönköping imorrn. Åker dit direkt efter jobbet. Ska kolla med Charlotte om hon vill hålla mig sällskap. Inte kul att åka själv, och då är vi dessutom två som kan köra (:

Glöm inte min designutlottning, sista dan imorrn!

Minnesanteckningar:
> Maila Caroline
> Designen
> Räkningar........................................................
> Ring mormor


Inte okej.

Klockan är halv elva och jag är redan hungrig.

Fråga.

Är det bara på min blogg (testblogg) som man inte kan uppdatera kommentarsidan?
Jag har suttit och pillat med en ny design sedan igår kväll och alla andra kodmallar kan man uppdatera, men inte entry kodmallen? Inte ens när jag använder mig av en grundmall så ändras entry sidan. Är det så för alla eller bara för mig?

Har mailat blogg.se också, och hoppas på att dom kan svara.
Men kan inte någon av er också testa? Gör någon liten ändring, lägg till ett ord, eller ändra färg på länkar eller något och meddela mig.

Detta är i alla fall sjukt frustrerande.

Ursäkta vad är klockan?

Nu ska jag, mamma och pappa se på film. Det blir Ursäkta vad är klockan, med John Cleese. Den är riktigt rolig om man gillar honom. Vi hörs imorrn, Nacht <3

imorrn kommer en ny design upp, förhoppningsvis (:


halshugger ni mig om jag säger att jag håller på med en ny design till mig själv?



Tim Burton utställning i New York!

Om ni befinner i i New York mellan den 2 november och 26 april 2010 är jag väldigt avis på er. The Museum of Modern Art (jag har velat åka dit i flera år!) en stor Tim Burton utställning. Skisser, produktionsteckningar, kläder, en massa bilder, dockor samt filmer. Vill du läsa mer så gå in här.

Alltså, jag är nästan beredd på att betala en resa till NY bara för att se detta. Vilket paradis. Jag älskar verkligen hans tidigare verk, och jag vet att många som följer min blogg också gör det.

Vilken är eran favoritfilm av följande:

Vincent (1982)


Beetle Juice (1988)


Batman (1989)


Edward Scissorhands (1990)


Batman Returns (1992)


Nightmare before Christmas (1993)


Ed Wood (1994)


Mars Attack! (1996)


Sleepy Hollow (1999)


Big Fish (2003)


Kalle och Chokladfabriken (2005)


Corpse Bride (2005)


Sweeney Todd (2007)

För mig är det omöjligt att välja en.

Trist.

Jag har jätte tråkigt. Verkligen. Jag sitter på jobbet och har ritat i någon timme nu. Jag kollar ut genom fönstret och ser regn som droppar mot rutan. Jag har inte kunnat sova. Jag har inte sovit ordentligt på flera dagar och det tär verkligen på ens kropp.

Såg precis att jag börjar skolan den 20 augusti. Klockan tre! Det betyder att jag inte kommer att gå på första lektionen som det ser ut nu, och säkerligen inte på lektionen dagen efter heller. Men de första lektionerna är väl inget viktigt ändå. Eller jag vet inte.

En bra sak dock: Jag kanske ska iväg på en weekend resa med familjen inom några månader. Jag la ett förslag till mamma som hon (förvånansvärt) nappade på. Jag hoppas bara att det blir av!

Destination: Hamburg!
Jag var tydligen i Hamburg för två år sedan, när vi var på väg hem ifrån Berlin (ta mig tillbaka!). Det är en väldigt vacker stad (det lilla jag minns) och jag minns att jag sa att jag kunde tänka mig att bo där. Det var först i går som jag faktiskt förstod att det var Hamburg vi varit i. Vi hade bara stannat och ätit, och åkte i princip bara igenom, och jag var sjukt trött och inte riktigt med på vart vi var någonstans, haha.

Nu ska jag bara bearbeta familjen lite mer, så att dom inte glömmer av att vi pratat om det.

Mina framtidsplaner börjar se ljusare ut också, och det är skönt. För en gångsskull tänker jag på min framtid och vad jag verkligen vill göra. Jag ska utomlands, jag måste åka nästa sommar annars kommer jag att fastna här, och det vill jag inte. Har tittat på intressanta skolor, skickat efter information, och läst och läst tills mitt huvud nästan sprängts. Nu känns det bra.

Till helgen kommer jag att åka iväg på läger i TIO dagar. Utan internet. Förstår ni vad detta innebär? Jag kommer att bli galen, få abstinens redan efter några timmar. Jag missar utlottningen av biljetter till TH's konsert, men som tur är har jag vänner som jag kan hjälpa mig med det och som kan hålla mig uppdaterad.

På onsdag ska jag ner till Jönköping efter jobbet. Jag ska lämna lite kläder, kolla posten och ta hem kängor, sovsäck och lite kläder som jag ska ha med på lägret.

hörs senare /S

"If you ever feel loved or needed, remember that you're one of the lucky ones"

okay?

Kärlek

här är lite kärleksbilder som jag hittat. Tyckte att det behövdes en dag som denna.


xtwistoffatex @ deviantart


theone85ca @ deviantart


gabatinie @ deviantart


abbina @ deviantart


emeraldiris @ deviantart


janpirnatphoto @ deviantart

Public Enemies

"I was raised on a farm in Morrisville, Indiana. My mama ran out on us when I was three, my daddy beat the hell out of me cause he didn't know no better way to raise me. I like baseball, movies, good clothes, fast cars, whiskey, and you... what else you need to know?"

Nyss hemkommen ifrån Skövde och Public Enemies. Vad säger man? Johnny Depp är alltid Johnny Depp och han var lika strålande i titelrollen som alltid. Alla skådisar var riktigt bra faktiskt. Till och med Christian Bale, som jag annars har väldigt svårt för. Fotot var dock inte helt hundra, jag tyckte bara att kameran flängde runt, och det kändes som om dom inte riktigt hade koll på vad dom gjorde. Många närbilder och snabba vändningar.

Detta är ett riktig gangsterfilm, dvs mycket skjuta och mycket blod och död. För er som inte gillar sånt är detta nog ingen film för er. För mig, som står lite mitt emellan så tyckte jag att det var en del överdrivna scener, med lite för mycket skjutande, men så undrar jag vad jag egenltigen hade väntat mig.

I det stora hela gillade jag verkligen denna filmen. Jag älskade kläderna, scenografierna, och sminket var jätte snyggt! Jag älskade alla bilar, alla miljöer.

En helt godkänd film, helt klart sevärd!
Bye, bye, blackbird.

Jung und nicht mehr jugendfrei

Jag ska iväg till Skövde nu. Ska på bio med lite folk. Public Enemies. Någon som redan har sett den?
Den börjar inte förrän sex, men vi måste hämta biljetterna innan kvart över fem, så vi hinner ta en fika innan.
Vi hörs när jag kommer hem igen.
Stay tuned.


Veckans animation V.31


thank you soo..

upptäckte precis att 'veckans animation' fyller ett år denna veckan!
Jag vet att det har uppskattats, många har tagit efter, vilket bara är roligt!

Jag citerar mig själv ifrån det första inlägget i denna kategori:
"Jag har bestämt mig för att skapa en ny kategori. Mest för att jag ska ha lite bättre koll. Ska jag vara helt ärlig trodde jag inte att jag skulle stå ut med "Veckans animation" längre än en vecka, faktiskt (: Men som sagt, vi får se hur länge det orkar hänga med.."

och nu har det alltså snart gått ett år! Helt sjukt! Tiden går så otroligt snabbt ändå.


var bara tvungen.. mjau!

You can't fight the tears that ain't coming..

Så här såg jag ut igår. Jag och Viktor var vid medeltidens värld i Götene för att hälsa på en gammal vän, men han var inte där den dagen, trist. Jag åkte även till Skövde med min farbror och hans motorcykel. Det var riktigt, riktigt härligt. Älskar känslan!


Jag kom hem och sov i en halvtimme innan jag, viktor och jimmy skulle in till stan för att käka. Vi åt på Madonna, Pasta Carbonara blev det för mig, medan viktor och jimmy tog varsin pizza.


Sen gick vi till stadsparken för att se när Johnny Kask spelade. som väntat så var dom riktigt, riktigt bra live! Det märks verkligen att dom är forna punkmusiker, och det är underbart. Det gjorde min kväll, dom lyckas verkligen med texterna och med sina versioner av Cashs odödliga låtar. Klart godkänt!

Nu ska jag sova lite, och sen laga lite mat.
Hörs sen med veckans animation.

Nytt!


Malin har fått en ny design
(klicka på bilden för att se designen i sin helhet)


Linda har fått en ny header
(klicka på bilden för att komma till hennes blogg)

Bilder ifrån 24 Juli

Blev taggad på Facebook. Av Åsa och Sandra.


Mattias, Sandra, Jag och Elin




Jag och Bella, inte direkt till någons fördel.




Sandra och Jag


Elin, Martin och jag


Ni känner igen den, och ni älskar den.
Vad vore en fest utan denna pose?

Alice in Wonderland trailer!


Jag längtar!

Nu ska jag sova lite..

Tokio Hotel Live 2005

Durch den monsun <3


Beichte (titta HQ)


Ich bin nicht ich


Hey Leute!

Läget so far?
Är hemma en snabbis för att äta, men ska snart iväg igen. Min farbror ska åka motorcykel till Skövde och frågade om jag vill med, och självklart vill jag det! Vi ska åka om en halvtimme.

Ikväll ska vi se ett band spela i Lidköping, jag har nämnt det förut. Dom heter Johnny Kask och gör svenska covers på Johnny Cash. Dom är riktigt, riktigt bra. Dom har lyckats att fånga Cashs texter så otroligt bra.Jag misstänker att många av er inte ens vet vem Johnny Cash var (vilket i sig är en stor skandal!)

Här är i alla fall ett litet klipp ifrån Johnny Kasks spelning i mariestad den 1:a Maj.
Sluten anstalt (Folmsom Prison)

Skit.

Jag fick inte min lön igår som jag BORDE ha fått. Det suger.
Jag är lite bitter. Nu ska jag och bror iväg och hämta upp vår bil i Götene.

Hörs senare.

We're going to eat pizza.

Sitter och väntar på att min kusin ska komma och hämta upp mig. Vi ska iväg till en vän som fyller (eller möjligtvis har fyllt, har inte så bra koll) år. Hon blir.... (men herregud.. jag känner henne ganska väl, det här är illa) jag tror att hon blir 21 (rätta mig om jag har fel). Nu blev jag osäker på om vi verkligen ska på en födelsedagsfest eller bara en vanlig fest.

Som ni märker har jag noll koll precis som vanligt. Jag vet i alla fall vart vi ska, och det är något. Ikväll är det inte jag som agerar chaufför, vilket känns lite underligt, utan det är som sagt Elin. Skönt att slippa ta bussen, blir bara en massa krångel när man bor 40 minuter (gång) ifrån närmaste buss.

Så här ser jag ut just nu:




Rock n' Roll - The Sounds <3
Wo sind eure hände (LIVE!) - Tokio Hotel <3
Temat är rosa, läder eller burlesk.

Bara det säger väl vilket svänggäng jag ska umgås med ikväll?
Eftersom jag inte ägt något rosa sen jag var typ fem år så kör jag på korsett, kjol, lilastrumpbyxor, illrött läppstift (jag vet: matchningen är slående), svarta ögon och läder acessoarer + mina älskade läderpjucks som endast är använda två gånger och som är supper sköna! Sen vet jag inte vilken kategori jag kan placeras under men jag satsar på prostituerad á la 1800talet.

Vi hörs imorrn, ha en fett trevlig kväll, det ska jag ha. Küss

I gave my heart to rock n' roll

Nio saker ni kanske inte visste om mig



1. Mina favoriträtter är: gul ärtsoppa, pappas köttfärslimpa och lasagne.


2. Jag skulle egentligen varit född den 20 februari, men föddes fem veckor för tidigt.


3. Jag började bära svarta kläder när jag fyllde tretton, och har haft svart nästintill varje dag enda sedan dess.

4. Jag är näst kortast i min familj. Min mamma är kortast med sina 1.73, Jag: 1.80, Bror: 1.83, Bror: 1.89, Pappa: 1.92

5. Jag är väldigt bra på att komma ihåg namn och ansikten.


6. När jag var sex år gammal cyklade jag omkull och kunde inte tugga på två veckor. Pappa och min farbror körde in mig till sjukhuset. jag fick sitta i pappas knä med en handduk under hakan och en balja i knät, där jag spottade blod och tandflisor. Jag hamnade i en läskig sal och blev nedtryckt på en brits. Detta resulterade i sjukhusskräck, problem med knäna och ett fint ärr på hakan.

7. Jag ville ta motorcykelkörkort redan som fjortonåring.

8. Jag älskar allt som åker fort. Jag älskar motorcyklar, snabba bilar, snabba båtar och karuseller och har gjort det enda sedan jag var liten.

9. Under ett år drack jag inget kolsyrat över huvudtaget. Jag har inte druckit Coca Cola sen jag var sju. Jag gillar det helt enkelt inte och har nog bara druckit det tre gånger i hela mitt liv. Jag var en fantatjej. Nu (om jag dricker kolsyrat, vilket inte är ofta) är det cider och fruktsoda som gäller.



Denna kunde ha handlat om mig..


And I know we were both too young way back when we had our thing
And you're not the one that I think of everytime that the telephone rings
And I know that what we had would not be called love by the ones we know
And I know it's been many years and a hundred love-affairs ago

I know all that so well, but I also do know this:
Calleth you, cometh I
And that's just how it is, and how it's always been
It's where my reason stops and something else comes in
I know it doesn't make sense, but still
Calleth you, cometh I
That's how it is...

And I know we became restrained everytime we were among friends
And I know how it was last time, and how bitterly it always ends
And I know we were both too young to know what real love would be like
And I know that our communication didn't always work out right

I know all that so well, but I also do know this:
Calleth you, cometh I
And that's just how it is, and how it's always been
It's where my reason stops and something else comes in
And I know it doesn't make sense, but still
Calleth you, cometh I

Detta håller inte.

Jag måste ha mat i magen - nu.



07.07.14 - Paris






You know that you want it so don't even try it!

Jag har ont i axeln. Igår var jag nere vid skön och släpade tunga grejer, öste båtar och lite sånt där nödvändigt som man måste göra om man har båtar. Jag och Erik och Niklas begav oss ut i en kanot också. Vi skulle plocka tomflaskor som låg ute på en brygga. Det gick oroväckande bra faktiskt. MEn jag trampade självklart i vattnet med mina converse och mina vita skor har nu en svag grå färg. Jag måste tvätta dom, dom ser för jävliga ut.

Nästa helg (!) så ska jag på läger i tio dagar. Dvs. Ingen dator och inget Internet för mig på TIO dagar! Fattar ni! TIO DAGAR! Men, jag ska försöka ta mig in till strömstad någon dag och sätta mig vid ett internetcafé någonstans, det måste väl ändå finnas ett där? Jag måste hålla mig uppdaterad. Men jag har ju vänner som kan göra det åt mig också (:

Veckans happening på jobbet: Larmet har gått igång tre gånger. Verkstaden är låst och larmad här på jobbet, och det krävs tydligen tre personer för att inse att det faktiskt är larmat. Dom startade det i måndags, tisdags och igår. Jag trodde först att det var brandlarmet, men insåg att så inte var fallet.

Klockan är nio och jag har redan jätte tråkigt, känns som att detta kommer att bli en väldigt seg dag i blogg och internet vägen. Har inte fått mina pengar ännu heller. Inte okej.. måste ringa paps sen och kolla om han fått några.

Är trött.
Nu ska jag jobba, sorry för onödigt långt inlägg.

Hörs senare.


Public Enemies på söndag... puh

their tears are filling up their glasses


flickan @ deviantart

all around me are familiar faces,
worn out places, worn out faces,
bright and early for their daily races
going nowhere, going nowhere,

and their tears are filling up their glasses,
no expression, no expression,
hide my head, i want to drown my sorrow,
no tomorrow, no tomorrow,

 and i find it kind of funny, i find it kind of sad,
 the dreams in which i'm dying are the best i've ever had.

i find it hard to tell you,
 cause i find it hard to take,
when people run in circles,
 it's a very, very
mad world

children waiting for the day they feel good,
happy birthday, happy birthday,
made to feel the way that every child should
sit and listen, sit and listen.

went to school and i was very nervous,
no one knew me, no one knew me,
hello teacher, tell me what's my lesson,
look right through me, look right through me

Lets have some fun this beat is sick, I wanna take a ride on you discostick.

Jag har haft den där låtraden på hjärnan större delen av dagen, och den vägrar att försvinna!

Jag träffade två av mina närmaste vänner förut. Erik och Niklas. Dom bor i Stockholm annars nu för tiden, men är hemma under sommaren. Jag har inte haft chansen att träffa dom förrän idag. Dom är verkligen underbara. Världens bästa människor, man kan inte ha tråkigt i deras sällskap och man kan definitivt inte vara ledsen.

Jag ska gå och lägga mig nu, ska ju upp imorrn.
Vi hörs imorrn, ta hand om varandra, ni är verkligen underbara.

(psst! glöm inte designutlottningen!)

Vad snälla ni är!

Trodde faktiskt inte att jag skulle få svar på det förra inlägget, men söta som ni är hjälpte ni mig.
Tack snälla!

De senaste dagarna har jag varit lite nere, men alla kommentarer jag har fått har verkligen fått mig på bra humör igen.
TACK TACK TACK!!


Och gissa vad? Jag kollar på Ps. I love you igen. Säkert fjärde gången sen jag köpte den i söndags, och jag skojar inte.

Efterlyses!

Snygg bild på Bill i profil (alltså ifrån sidan)!
Har någon en bra bild så hojta till, länka eller maila.
Ska iväg nu en stund så det vore jätte snällt om ni hade någon fin bild i någorlunda bra upplösning, alltså inte någon halvkass papparazzi/live bild. Annars får jag försöka leta upp en bra när jag kommer hem som passar.

Varför jag vill ha en i profil är lite hemligt, ska testa en grej och blir det bra så kommer jag självklart att visa er (:
Kan ni hjälpa mig?

TOMS Shoes

Jag har tänkt skriva om detta ett tag nu, men det är först nu jag verkligen har fått tummen ur och gjort något åt det.



http://www.tomsshoes.com/
TOMS Shoes

är ett amerikanskt företag som grundades 2006 av Blake Mycoskie. Företaget designar och säljer enkla och eleganta skor i Argentine alpargata design. För varje par som säljs, så ges ett par skor bort till ett behövande barn.




Idén tycker jag är helt fantastisk bra! Jag läste en artikel om Blake Mycoskie härom veckan, där tidningen frågade honom om han hade ett ögonblick i hans karriär som han kom ihåg extra mycket. Han berättade om när han hade varit i ett fattig by, när de först delat ut skor till barn. Då hade ett par pojkar kommit fram till honom och tagit med honom till en liten gräsplätt för att spela fotboll. På gräsplätten låg det en massa glassplitter och annat vasst som man lätt kunde skadat sig på. Och det enda pojkarna sa till honom var: "Det kommer att bli mycket lättare att spela fotboll nu" och sen hade han varit med dom och spelat. Det var det största som hänt honom, berättade han och när jag läste det fick jag tårar i ögonen.

källa:
wikipedia
tomshoesblog.com

Jag älskar människor som inte gör saker för pengar, utan gör saker för hjälpa andra, och för att visa att det finns folk som bryr sig. Vi är otroligt bortskämda här i Sverige, och värdesätter inte saker lika mycket. Det tycker jag är fruktansvärt synd och samtidigt väldigt fel. Jag tänker väldigt mycket och väldigt ofta. "Förtjänar jag verkligen det här?", "Varför föddes just jag i ett I-land?" osv, osv. Förr tog jag på mig skulden och mådde jätte, jätte dåligt. Men idag har jag insett att det inte är mitt fel att jag är född i ett rikt land. Att jag har en familj och vänner som bryr sig om mig.

Jag har ett fadderbarn och har haft det sedan 2005. Han kommer ifrån Colombia, och han ska fylla åtta år nu i september. Jag ger en liten summa pengar i månaden. För mig är det inte så mycket, men jag hade gett mer om jag hade haft råd, men det är i alla fall något. Jag vet att mina pengar kommer väl till hands och det känns väldigt bra. Alla brev och teckningar som jag får, som visar hur tacksamma dom är för att jag finns och tänker på dom gör väldigt, väldigt mycket. Jag skulle vilja göra så himla mycket mer, men just nu går det inte.

Det är därför som jag är så tacksam över att människor som Blake finns, som jobbar på att göra jorden till en bättre plats.

Losing you - Dead by April


<3

...

fick en sådan här - hjälp jag vill inte fastna här, jag måste iväg - känsla.
Ta mig härifrån.

Designutlottning |2|

Klicka på bilden för att se den IRL. All info om designen står på sidan.


Som lovat så kommer här en Tokio Hotel design. Så gillar du Tokio Hotel och är sugen på en ny design så var med och tävla för Guds skull!

För att vara med i utlottningen så skriv bara det i en kommentar i detta inlägg. Skriv gärna ett inlägg i din blogg om att du är med och tävlar. Bilden ovan är okej att använda.

Kommentarerna kommer inte att godkännas förrän designen är på plats hos någon av er.

Tävlingen avslutas om en vecka, alltså onsdagen den 29 Juni.

Ny wallpaper..


- orginalstorlek -


- orginalstorlek -

Off to grandma.

De spelade Die Mauer på radion förut. En av Ebba Gröns bästa låtar. När thåström gör den live stannar allting till och alla bara njuter. Det är en sådan fantastisk känsla. Jag älskar den.


Oj! Insåg precis när jag kollade på min blogg att jag har börjat med vldigt mycket bilder! Kul, utan att jag märkt det också.

Nu ska jag åka till mormor. Hörs när jag är hemma igen. Blir nog runt.. sex, sju kanske? Ska fixa det sista på designutlottningen också hade jag tänkt..

Vi hörs sen i alla fall.


dance like nobody's watching (:

Ally McBeal

Såg på detta Ally McBeal avsnitt hos Charlotte i måndags. Ni som var lika besatta av Ally McBeal som jag var så förstår ni vilket avsnitt jag menar. Det är ett avsnitt där Sting gästspelar. Ett av mina absoluta favoritavsnitt. Detta är i slutet av avsnittet då den otroligt snygge (puh!) Robert Downey Jr (som spelar Larry - min favoritsäsong) sjunger Every breath you take tillsammans med Sting. Första gången jag såg detta dog jag nästan. Vilken tjej skulle inte falla som en fura om någon gjorde så här mot dom? Sorry för den apdåliga kvalitén.. men, ja... puh..



Detta är ju också så sjukt underbart!!

Anki

På måndag kommer kanske min kusin hit! Hon bor i Borås och jag har inte träffat henne på evigheter! Hon är tydligen gravid också i åttonde månaden. Jag fick reda på det för två veckor sedan. Vi är väl inte jätte tighta kan jag inte säga, haha. Men det ska bli kul att träffa henne och hennes pojkvän (som hon varit ihop med i två år och som jag inte träffat ännu - dålig).

Drömma

Jag har börjat att drömma igen. Mardrömmar. Jag sover i snitt fem timmar per natt nu för tiden. Men jag glömmer drömmarna direkt när jag vaknar. Ofta vaknar jag sittandes. Men ja, ja..


Jag vill ha en ny mössa. Jag älskar min grårandiga mössa, men jag vill ha en till. I exakt samma stuk fast svart. Är på jakt efter en så hittar ni någon så kan ni köpa den åt mig (:

När jag får pengar ska jag köpa ett armband jag har spanat in ett tag. Jag ska dessutom köpa lite andra prylar, men jag kan inte köpa det förrän i slutet av augusti!

Jag är inte bang på att åka iväg på TH's aukustiska spelning i slutet av augusti heller. Vore riktigt, riktigt skoj. Men man ska ju bara vinna en biljett, och det är väl inte så svårt?

I e.m ska jag hem till mormor, hon fyller år idag. Tror att hon blir.. nej, jag vet inte. Något på 70, 79 kanske? Ikväll ska jag och mami på bio (the proposal) tillsammans med hennes vänner. Är den filmen bra? Det känns som att den är lite småkul. Skulle jätta gärna vilja se bakfyllan också (heter den ens så?)

Nu ska jag jobba igen. Hörs senare.

Spring Nicht - Tokio Hotel @ Echo Awards 2007

und hält dich das auch nicht zurück,
dann spring ich für dich




G E M I G H A N S R O C K!!
underbart framträdande, synd att ljudet är lite fucked up, men  ändå så himla bra.

Bill


riktigt fin..

Jag har ont i magen och tårar i ögonen


Erkänn! detta ser så sjukt kul ut!

Fotograf: Desiree Palmen

Häftiga bilder, riktigt häftiga.
Besök hennes hemsida för flera underbara bilder!

Camouflage:






Everybody's fool - Evanescence

Min favoritlåt för några år sedan.

No one sleeps when I'm awake - The Sounds



I've seen people losing all of their faith
Before they knew what they were looking for
I swore I'd never ever do it again, 'til this day
Words are all I have, to give, to you
You never seem to see it my way
Standing in the shadows I hear, people say
I got confessions to make, listen up!
No one sleeps when I'm awake

The dreams I dream the song I sing for you
they're coming from my heart
Is my message getting through?
You know it hurts so bad just like I knew that it would
but I'd do it again, do it again if I could
Do it again if I could

I don't think you know what it's like
You should be careful what you're wishing for
and try to set your ego aside, you will find
A false peace of mind
You fall, behind and everybody's getting tired of you
Standing in the shadows I hear, people say
I got confessions to make, listen up!
No one sleeps when I'm awake

[Chorus]

Hey, Hey, Hey I want you to know, know, know, know
Hey, Hey, Hey, Hey

'Cause the dreams that I dream and the songs that I sing
When I lost myself it had a different meaning
Shut down and closed imagine all of those
Hundreds of dreams taking place around you

It hurt so bad just like I knew that it would
But I'd do it again, do it again if I could
But I'd do it again, do it again if I could
I'd do it again, I'd do it again, I'd do it again
I'd do it again if I could

Men hallå eller?!

Vad vill solen? Nu strålar den som aldrig förr. Igår gick den i moln när jag kom hem. Okej då, jag hann ligga i hängmattan i ungefär tio minuter innan den gick i moln. Då är det skönt att ha ett litet fönster här på kontoret där jag kan sitta och titta ut på den fina solen. Om en timme är det dags att käka min medhavda risifrutti som får agera som min lunch idag. Oh yeah.

Btw, ni kan aldrig gissa vad jag drömde i natt! Jag drömde att jag var sökmotorn Google. Jag minns inte exakt vad drömmen gick ut på  om jag ska vara helt ärlig. Men den slutade med att jag blev galen och exploderade och alla blev helt förtvivlade över att jag inte fanns längre.

Bio denna veckan:
I morgon: The Proposal mit mami
Söndag: PUBLIC ENEMIES mit Sandra und Elin <3


Nom, nom

Tokio Hotel fans - Håll ögonen öppna!

Tänkte bara tala om att det inom en snar framtid kommer upp en ny designutlottning, som riktar sig till Tokio Hotel fans.
Jag vet att större delen av er som följer min blogg älskar Tokio Hotel lika mycket som jag, och därför tänkte jag slänga ihop en design till någon av er.

Men bara om jag får bra respons på detta inlägget. Kommentera och säg vad ni tycker, jag är fortfarande ganska osäker på om jag verkligen är så duktig som mina vänner säger att jag är.


Info kommer senare

It’s better to burn, than fade away

Just nu: Himlen är oskyldigt blå - Ted Gärdestad
En av många som togs ifrån oss alldeles för tidigt.










Vi var barn som ingen ondska kunde nå
Himlen var så blå
Nu tar molnen mark
Jag var förblindad av att solen sken så stark
Men mina ögon kommer alltid le mot Dig
Kan det begäras mer av mig


Jag älskar min skjorta!


Så här var jag klädd i lördags på Alexus fest. Skjorta, nitskärp och svarta leggins. Sehr Gut.
Nu ska jag skjutsa in mamma till stan, hon ska ut med några vänner. Hörs senare.

P.S I love you

denna filmen får mig alltid på så himla bra humör. Jag köpte den igår och såg den två gånger på rad.
Den är så himla fin och underbar och så rolig.

Dessutom har den ett galet soundtrack som heter duga!





Holly Kennedy: Nice jacket.
Gerry Kennedy: I won it in a bet.




Every morning I still wake up and the first thing I want to do is to see your face.




Dear Holly, I don't have much time. I don't mean literally, I mean you're out buying ice cream and you'll be home soon. But I have a feeling this is the last letter, because there is only one thing left to tell you. It isn't to go down memory lane or make you buy a lamp, you can take care of yourself without any help from me. It's to tell you how much you move me, how you changed me. You made me a man, by loving me Holly. And for that, I am eternally grateful... literally. If you can promise me anything, promise me that whenever you're sad, or unsure, or you lose complete faith, that you'll try to see yourself through my eyes. Thank you for the honor of being my wife. I'm a man with no regrets. How lucky am I. You made my life, Holly. But I'm just one chapter in yours. There'll be more. I promise. So here it comes, the big one. Don't be afraid to fall in love again. Watch out for that signal, when life as you know it ends. P.S. I will always love you


Why don't you dance to the music inside my head?


*MisterKey @ Deviantart


pixelfehler @ Deviantart


LMR-photography @ Deviantart


You are not alone - Michael Jackson (Live i Korea 1999)


en av världens finaste låtar

Skara.

Jag ska snart bege mig iväg till världens tråkigaste stad Skara. Ska lämna ritningar till idrottshuset. Utrymningsplaner. Peppad? Icke. Vet inte ens hur jag kommer dit, men det löser sig alltid.

Min farbror fotade mig i morse när jag stod vid bilen, han skickade det till mamma och pappa som nu skickade ett retligt sms.Men jag bjuder på det. Somnar man runt fyra så kan man faktiskt bjuda på't.

06.03.31 - Radio Regenbogen Award


Humanoid första veckan i Oktober.
I miss you guys ♥

Inte okej!

Jag kom precis till jobbet. Jag försov mig till halv tio idag. Inte okej!
Min farbror var i källaren och log stort mot mig när jag kom ut till bilen. Gömd bakom stora glasögon och med en juice i handen. Jag förstår honom, jag såg nog inte speciellt pigg ut alls.

När jag kommer hem måste vi städa huset. Mamma och pappa kommer hem imorrn och det ser ut som hej kom och hjälp mig (i mammas ögon).

Jag lyssnar på Hallå P3 och idag disskuterar dom Registrering av abort.
En läkare har lagt som förslag att alla kvinnor som gör aborter ska registreras i ett speciellt register. Tanken bakom detta är att antalet aborter ska minskas i sverige.

I mina öron låter det lite dumt.. Jag skulle inte vilja hamna i ett register om jag gjort abort..
Kan inte registreringen vara frivillig, varför måste den vara obligatorisk i så fall?

Why don't you just take me where I've never been before?




I know you want to hear me catch my breath..

"Turn the right corner in Sin City. And you can find anything.."


Hallo Leute!

Hemma efter en snabbvisit hos mina flickor i jönköping.
Resan hem var riktigt, riktigt seg, och det smittade av sig på mitt humör.

Ska kolla klart på Sin City nu och käka pommes och rita lite i Illustrator. Oh yeah.
Hörs senare.

Veckans animation V.30


dålig kvalité, men ack så söt (:

"it's like.. Hey Sunshine!"

Det regnar ute. Ganska mycket också.
Håller på att packa lite nu. Ska till Jönköping och är hemma imorrn igen.

Behövs inte så mycket grejer med mig tack och lov, för de flesta grejerna har jag ju där redan.
Skulle bara tala om att jag inte tar med mig datorn (jag börjar svettas redan)

Ha en bra lördag så hörs vi i morrn igen!
Ta hand om er <3
Küss

Pågående...


I sängen

Jag ligger i min säng. Jag känner mig lite nere och lite deppig. Det är fest här hemma, men jag känner mig inte alls peppad. Jätte tråkigt, verkligen. Så jag tänkte gå och hämta en glass och sitta och titta på Hairspray i stället.

Är irriterad på att jag inte kan fylla på pengar på min mobil heller. Sidan fungerar inte, och jag måste fylla på via Internetbanken. Hoppas det är fixat tills imorrn annars blir det jätte jobbigt.

du wirst für mich immer heilig sein

Lite bilder ifrån Anjas mobil

som jag snodde helt ärligt och fotade med. Jag tog 30 bilder på ungefär 30 minuter. Bilden nedan är ett bra exempel på en typisk Sofia pose. den är vida kända i min familj numera och hos några av mina vänner. Alla som kan ha bilder på folk när dom ringer har en liknande bild på mig. Jag är sjukt nöjd.



Elin försöker, men lyckas inte riiiktigt:


Efter lite träning lyckades Charlotte riktigt bra, med lite coachning ifrån mig:



Hur gjorde vi innan facebook?

Uppdate + en förklaring till varför vi kommunicerar via facebook:

Nu behöver vi ju inte ens prata med varandra överhuvudtaget längre.
Någon som tycker något är oklart eller har några mer frågor?

Ich tanz' auf der Strasse

Varför kan jag inte göra snygga designer åt mig själv, utan bara åt andra? Kanske för att jag nästan aldrig är 100% nöjd med något jag gör åt/för mig själv. Jag får inte riktigt den respons (från mig själv) som jag annars brukar få om jag gör något åt andra. Inte konstigt eftersom jag är så självkritisk och perfektionist ut i fingertopparna. Haha.
Jag lägger inte ner samma arbete på mina egna grejer heller som jag gör med andras, låter det konstigt? Eller är det bara logiskt?

Btw,
Funderar på att ställa upp i två bannertävlingar.
¤ En har med Tokio Hotel att göra, men det är inte alls någon stor grej (tyvärr) men det skulle ändå vara kul att ställa upp och se om man har någon chans.
¤ Den andre är större än den första. Betydligt mycket större, vilket betyder mycket större konkurrens, och betydligt fler duktiga människor som medverkar. Men försöka duger.

Så, jag kan nog behöva era röster lite senare. Men som sagt, vi får se vad som händer..

neh, nu måste jag göra en ordentlig kraftansträngning, slutar ett idag. Gott.
Hörs senare, när jag är hemma igen!



FAN VAD BILL ÄR SNYGG!!!!!!!!!
(sorry för det lilla utbrottet, men det är ju sant)
/S

Morrn!

Hej och god morgon!
Imorse när jag åkte till jobbet funderade jag allvarligt på om det var lördag eller inte. Sånt är så sjukt jobbigt. Idag är vi två pers på kontoret och två pers ute i affären. Nästa vecka är vi nog tre tror jag.
Jippie.


Ny wallpaper..


Jag la till lite saker och då blev det så här.
Kommentarer är välkommet. Hjälp mig att bli bättre (:
- orginalstorlek -
(den är i 1280*800, om någon vill ha den i en annan storlek så maila mig)


Wieeee (:


MY DESKOP

Oh yeah. Gjorde den precis nu. Tog tio minuter. Blev ganska nöjd, så den fick det bli.


En liten närbild:

Visst har jag fått in Bills leende snyggt i bakgrunden?

I may not look as much, but I'm a pro at protending to be a ninja!

Har hjälpt min kusin att lägga golv idag. Hon gör om i sitt rum, och det blir riktigt, riktigt snyggt.

Gud vad jag hatar mina påsar under ögonen.. men dom är medfödda och jag kan inte göra så mycket åt dom..



"An old man dies. A young woman lives. A fair trade. I love you, Nancy."
Nu blir det Sin City för hela slanten. Älskar den filmen!


På pappas födelsedag gjorde jag och daniel (mest daniel) en sallad som vi la i ett gelehallon i. Lite som mandeln i gröten. Mamma lagade kladdkaka och kokade jordgubbar. Det var suppergott!



När jag kom hem idag hade viktor lagat mat. Korv stroganoff. Det var helt okej. Han hackade inte falukorven i tillräckligt små bitar så att den gick att äta, men såsen var jätte god! Jag gillar inte falukorv alls. Bara i små bitar i en gryta, så kan det gå att äta.

Jag njöt i alla fall av måltiden tillsammans med en bok: Edgar Allen Poes samlade noveller samt med M&M. Åkte till Ö&B och hittade M&M påsar för TRE KRONOR STYCK! Detta godiset är verkligen beroendeframkallande. Det är det, salmiakbalkar och djungelvrål som är mina absoluta godisfavoriter och som jag aldrig kan få nog av. Visst kan ni hålla med mig om att M&M är otäckt gott?





JAAAA!

Jag har precis fått lönebesked! Jag fick 2000 mer än vad jag trodde. Jag har fått löneförhöjning med 20kr. Wieee!

"VEM FAN HAR TAGIT MIN PENNA?!"

okej, jag tyckte att detta var jätte kul. Älskar när folk får dampryck och bara skriker. Hihi..

"du måste börja sova på nätterna"
..
"Du har problem hörru"

Dagens i-landsproblem

Angel kom in till kontoret precis. Han har semester just nu och skulle fixa lite grejer som det var panik med. Han satte på ventilationen, och det är jätte kallt nu. Jag har ingen aning om hur man stänger av den heller. Så nu är jag på jakt efter en fjärrkontroll till fläkten så att jag slipper att hacka tänder.

Hanna Beth




bildkälla

Dagens fundering:

Om jag ska sätta saxen i håret och klippa det helt ojämt och fult att mamma måste betala en klippning.

+
Jag får en gratis klippning, och kanske en färgning också

-
Mitt hår kommer att bli betydligt kortare än vad det är nu, och jag kommer att bli lite ledsen.

I rest my case.

Drömresemål.

Mitt drömresemål sen.. alltid (?) och alltid kommer att vara:
 

Skottland

 Irland



Nya Zeeland



Har ni något land/stad ni absolut vill åka till?
Jag skulle jätte gärna åka tillbaka till Amsterdam och Berlin. Och Paris (:

06.03.12 Echo Awards





Dann wird alles gut - 13.03.08 - Montpellier, FR






BLOGGTIPS!

Varje dag hittar jag nya bloggar, och väldigt få jag fastnar för. Har jag en gång hittat en bra och intressant blogg är det omöjligt för mig att lämna den.

Kreativa människor är alltid fascinerande. Många blir imponerade av mig (oj, vad självgod jag lät för en gångsskull, haha) och mina minimala färdigheter framför datorskärmen, men jag är egentligen ingenting jämfört med en makeupartist. För mig är det dom som är dom sanna konstnärerna. För smink och hår är något som jag är jätte, jätte dålig på och som jag verkligen skulle vilja vara (och bli) bättre på.

När jag var hos min superduktiga vän Mirre första gången (när hon fortfarande gick i skolan) var jag så fascinerad av henne att jag inte kunde slita blicken ifrån henne när hon jobbade. För er som inte minns resultatet av hennes sminkning kan kolla här. Alla penslar, och olika färger och puder, ögonskugga och allt var det heter. Det är rena rama djungeln för mig.

Därför blev jag glad när jag hittade Linda Hallbergs blogg. Hon är Hår & Makeupartist. En riktigt duktig sådan också. Kolla in hennes blogg, bläddra i arkivet och i kategorierna. Det är verkligen guld.

Alla bilder nedan är lånade ifrån hennes blogg!




meganfox.blogg.se



(klicka på bilden/bilderna ovan för att komma till bloggen)

I promise you right now I'll never let you down




Ready set go, it's time to run
The sky is changing, we are one
Together we can make it
While the world is crashing down
Don't turn around


They don't really care about us

Jag är fortfarande irriterad över bilderna på Gustav, på personen/personerna som misshandlade och på min icke existerande design (som jag faktiskt har börjat vänja mig vid - men det håller inte i längden. Jag kan inte ha en ful design, vad tror folk när dom kommer hit? Vem är sugen på att beställa en design, någon? Ehh..).

Jag är dessutom riktigt trött på att inte ha några pengar
. Jag pallar inte att bara vara hemma och jag är trött på att säga att jag inte har råd att hänga med mina vänner på roliga saker. MEN nästa vecka får jag lite lön. Det sitter fint!

Alex, dumma dig som inte har fest nästa helg..

Okej, det blev lite väl deppigt kände jag. Sorry, sorry.

Positiv grej: Jag slutar två idag. Började sju och skippar lunchen. Sehr gut!!
Negativ grej: Jag är så förbannat rastlös! Och hungrig! :D


Jag i fredags
(måste lära mig att sminka mig ordentligt, ska bli mitt mål i höst)

HERREGUD!

Jag fick precis en hjärtattack. Eller närapå i alla fall. En kille trillade precis ner från taket och ner på en byggställning precis utanför mitt fönster. Eftersom mitt fönster inte går att öppna skrev jag på ett papper och frågade om han var okej. Knackade på rutan och höll upp pappret. Han läste, gjorde tummen upp och sken som en sol innan han klättrade ner och gick in. Jag har hjärtklappning fortfarande. Helt sjukt.


Stackars Gustav..


Det där ser absolut inte okej ut.. Fy satan, trodde att bild.de överdrev slagsmålet lite, men tydligen inte..  Han fick tydligen två ölflaskor i skallen. Söte.. Han ser i alla fall ut att må förhållandevis bra, tack och lov. Jost bekräftade i morse att Gustav åkte till sjukhuset runt halv fem på morgonen och fick sys med 36 stygn.

Varför händer sånt här? Varför hoppar man på en vilt främmande människa och börja förolämpa/misshandla någon? Även om misshandlaren inte gillar THs musik (om det nu är en av anledningarna till påhoppet) är det ändå ingen ursäkt att misshandla någon. Jag har svårt att tro att Gustav provocerade honom. Antagligen var misshandlaren full, och när man är full sker ofta missförstånd, men det här är i det grövsta laget.

Många tror att händelsen kan ha något att göra med de franska tjejerna, men jag är tveksam. Man hoppas att det inte ska vara så i alla fall, det vore ju bara sjukt.

Vi får se vad som kommer upp, lär komma upp mer under dagen/ de närmaste dagarna.
Antar att Tom kommer att nämna det i sin blogg.
ännu mer väntan..

 
hoppas att du blir okej snart ♥

Fotograf: Ian Pool

Ni vet att jag älskar att leta efter fina foton. Vackra bilder som berör mig. Idag hittade jag en fotograf som heter Ian Pool. Jag hittade bilderna nedan och blev helt förälskad.

Det är superhjältar i vardagssituationer:


Batman <3


Wonderwoman is nasty!


Hulken är ute och går med sin hund


Nöden har ingen lag, inte ens för spindelmannen.


Dr. octopus pratar i telefon. Älskar planscherna till höger, klockrent!


Darth Vader, kan inte vara lätt att gå på toa i den dräkten..

Glöm inte att kolla in hans andra bilder, googla honom, nej vänta, jag har gjort det åt dig, klicka här!

Ryck upp er MTV!

Är det bara jag som tycker att svenska MTV har en ful och opraktisk hemsida?
Jag klickade mig in på den Tyska, Engelska och Amerikanska motsvarigheten och blev ännu mer övertygad om att svenska (läs: svenska, finska, danska och norska) MTV borde byta layout.

Jag gillar verkligen layouten på MTV Europe. Men jag gillar inte allt blinkande och menyn. Men själva grunden är jätte snygg! Awesome!

Jag är mer än villig på att fixa layouten för svenska MTV's sida :D

De har ett hyllningsprogram till Michael Jackson i P3 just nu, underbart. Någon mer än jag som sitter och njuter?
Don't Tell Me You Agree With Me
When I Saw You Kicking Dirt In My Eye

MONSOON!


De spelade Monsoon på radion! Det är ett tecken.
Ni skulle sett mig, jag bara sken upp ifrån det skithumör jag varit på tills nu. Att man kan bli på så bra humör bara man har några riff på en enkel gitarr.

TH är underbara, tack för att ni förgyller min dag, ni kan få mig att skina upp precis när som helst ♥
Och hennes röst som efter låten säger: "Tokio Hotel - Monsoon"

RUNNING THROUGH THE MONSOON BEYOND THE WORLD
WHERE THE RAIN WON'T HURT
FIGHTING THE STORM INTO THE BLUE
AND WHEN I LOOSE MYSELF I THINK OF YOU

Ibland slår det slint.

Ja, jag var så trött på min design så jag raderade den. Tack och lov har jag backup på den. För jag ångrar mig bittert redan. Denna är så fruktansvärt ful att jag bara vill spy på den, haha.

Men den kommer att få vara kvar tills jag fixat den nya, som inte alls kommer att vara så olik den gamla. Jag har velat testa att ha en sådan här design ett tag bara. Utan kategorier. Ovant, inte sant? Dumt av mig som har mycket kreativa grejer på bloggen.

Men som sagt, denna kommer inte att vara kvar länge.
Jag har bara en otroligt dålig dag.

Återkommer när ilskan och tankarna försvunnit.


Jag lydde bara order och mitt land

De går fortfarande fria..

För er som inte vet så kan jag tala om att jag är väldigt intresserad av historia. Främst andra världskriget och förintelsen. Läste denna artikel igår på aftonbladet, och jag kunde inte låta bli att tänka 'haha'. Det gör ont i mig att tänka så, men dom förjtjänar det verkligen.

Hur många krigsförbrytare ifrån WW2 finns det egentligen kvar?

Transformers 2: Revenge of the fallen

Precis hemkommen ifrån denna filmen. SATAN VAD SNYGGA BILAR OCH FLYGPLAN! I LOVE it! Jag är riktigt svag för snygga och snabba bilar. Just the way I like it.

Filmen i sig var ingen kioskvältare. Det var på tok mycket specialeffekter och på tok mycket action, men å andra sidan, vad hade jag egentligen väntat mig?

MEN den är sjukt snyggt gjord. Riktigt snyggt gjord! Jag vill också jobba med specialeffekter (säger jag emot mig själv nu?)!

Musiken i filmen är också grymt bra! tänk på det när ni ser filmen, soundtracket till båda filmerna är riktigt grymt!
Här är ledmotivet till filmen, har lagt upp den förut, men det är så sjukt bra:

New Divine - Linkin Park


Green Day var också med på ett hörn. Med min favoritlåt ifrån deras senaste skiva:
21 guns - Green Day



Tvillingarna var ju hur sköna som helst!


Bumblebee och tvillingarna.

Bildbomb: Pingviner

Jag vet att ni älskar dessa underbara varelser lika mycket som jag!












Jag längtar

Green Day 11/10


Det kommer att bli bra. Jag har saknat er.

P!nk 10/11


(hoppa fram typ 1.30 om ni inte vill höra hela början)

Thåström o The Sounds Malmöfestivalen 20/08 (förhoppningsvis!!)






Tokio Hotel ??/??


Get mama a house - Teddybears




Jag älskar denna låten! Äntligen vet jag vad den heter. DAGENS LÅT!

Namnbyte.

Jag lyssnar just nu på Brunchrapporten på P3. De pratar om namnbyte. Det är många som byter namn. Många vill heta något unikt, sticka ut ifrån mängden.

Jag har alltid gillat mitt förnamn. Även när jag var liten. Okej, jag har kanske funderat på att byta det någon gång, för jag tyckte att det lät töntigt. Men nu tycker jag att det är riktigt, riktigt fint och jag älskar det. Men, mitt efternamn och framför allt, mitt mellannamn. När någon frågar mig vad jag heter i mellannamn så svarar jag alltid Natalia. Just för att jag vill byta ut mitt nuvarande mellannamn till det.

Mitt efternamn tycker jag är alldeles för vanligt. Jag funderar allvarligt på att döpa om mig till Sofia Tillman. Eller Sofia Vienna, men tror inte att det godkänns, haha. Tillman är ett gammalt släktnamn, för några år sedan var det Berzelius som gällde, men nu tycker jag att det låter på tok för snobbigt.

Jag gillar Tillman. Det ligger så bra i munnen. Sofia Natalia Tillman. Inte sant?

Har ni någon gång funderat på namnbyte? I så fall till vad?


ååh, jag har tre designer som jag så gärna vill visa er. en design, som jag nämnde för ett tag sedan är fortfarande hemlig och får inte visas, hihi (ja, jag tycker det är lite kul).

Jag väntar på mail ifrån två stycken som jag gjort designer åt, nu vet jag hur det känns för er när jag är seg på att svara på mail, haha. Vill bara publicera dom. Men dom är inte godkända ännu, så därför kan jag inte göra det. Har fått lite positiv feedback ifrån några få utvalda och det känns bra.

Det är skönt, i morse och igår var jag helt okreativ, men nu har jag en massa idéer och det är skönt när det är så. Men jag kommer att vara helt slut när jag kommer hem, och det är inte okej.

Jag tror att en design kommer upp ikväll. Snart är det dags för en ny designutlottning också! Håll utkik!

It takes more than a heartbeat to get me.

Jag vill att skolan ska vara över. Jag har tenta om fyra veckor. Har jag börjat plugga? Nej. Jag har inte en, utan jag har två tenor. Känner mig inte jätte pepp till det. Inte alls, inte det minsta. Men jag funderar på det. Böckerna ligger i en påse under min byrå.

Jag kanske ska flytta ifrån min lägenhet i höst.  Flytta ihop med ett sväng gäng. Jag vill, men samtidigt inte. Jag vet inte varför men jag kan inte se mig själv bo tillsammans med någon annan. Jag har alltid haft behovet av att stänga in mig och inte bli störd av någon annan.

Stänga av telefon och dator och bara lägga mig under täcket och sova bort allt, utan att någon knackar på dörren och frågar hur det är (när man innerst inne verkligen hoppas på att någon ska göra det).

Men å andra sidan vore det bra att bo ihop med någon. Jag skulle börja äta vettig mat, bli mer social och vilja prata med människor i grupper, jag skulle dessutom komma i tid till skolan/möten, och dessutom alltid ha någon med mig om jag skulle behöva det.

Människorna som jag i så fall flyttar ihop med känner mig så klart väldigt väl och vet hur jag fungerar.

De vet när jag behöver få vara i fred och ha tid för mig själv.
De vet att jag ibland behöver gå ut och gå på sena kvällar/nätter och dom låter mig göra det.
De vet att jag ibland kan stänga av mig helt och hålley ifrån omvärlden, och de vet att jag hör av mig igen när jag orkar.
De vet att jag ibland är i min egen värld och drömmer mig bort.
De har sett mina värsta och bästa sidor.
Människorna är bäst.

Vinnaren i Designutlottningen |1|..

Blev Jinet:


(klicka på bilden för att komma till hennes blogg)

We - Volbeat


I'll be right here when your world starts to fall.

Ser ni vad klockan är? Vet ni vart jag befinner mig?
Jag är på jobbet. Jag vet, det känns lite läskigt.

Jag vaknade runt sex och kunde inte somna om, och kände att det då var lika bra att åka till jobbet.
Vi hörs senare.



Trötta och sega efter ett långt och bra läger. Om tre veckor är det dags igen!

Veckans animation V.29

denna veckan blir det faktiskt två.
Jag kunde inte bestämma mig, tyckte båda var så söta (:


"nope.."



10 Juli

Blev taggad på facebook..

Charlotte, Jag, Elin och Sandra
(helt otroligt att jag inte gör någon "ful" min)


Charlotte, Jag, Elin, Albin, Marcus, Sandra och Staffan (bakom kepsen)


Mina kusiner, Elin und Anja


Anja och André
Vi sjöng Leonard Cohens Hallelujah, det lät.. sådär.

Alla kort är tagna med Sandras kamera.

Why do you still run when you can walk with me?






take me down little Susie, take me down.
I know you think you're the Queen of the Underground.

I won't forget to put roses on your grave..


Cover of the Rolling Stone

större delen av släkten är packade. De sjunger. Just nu är det Cover of the Rolling Stone, jag borde egentligen filma, men orkar inte. Det låter ändå ganska bra. Alla försöker ju överrösta varandra och volymen är sjukt hög. Jag vill inte vara hemma, men vart sjutton ska jag åka? Det löser sig. Hoppas att ni haft en bra kväll.

tatueringar

jag har äntligen kommit på vad jag ska tatuera in. nu har jag bestämt mig. efter sommaren ska jag boka tid. det blir en för tidigt 23års present till mig själv. den kommer i alla fall att hamna på handleden och det är en tatuering som kommer att påminna mig om att finnas kvar hos mina nära och kära, att jag är omtyckt för den jag är, och för att jag äntligen är tacksam för att jag lever. Det kommer att bli så bra.

(älskade verkligen denna!)

Har ni några tatueringar?

Dagens låt: Wouldn't it be nice - Beach Boys

They call me hell, They call me Stacey

tänkte bara skriva att vi håller på att förbereda inför pappas kalas ikväll, och att jag inte kommer skriva mer förrän ikväll.
Hörs senare, folks!

Well, you done done me and you bet I felt it I tried to be chill but your so hot that I melted

Ska snart iväg nu. Ska åka och fika med paps, mormor och mamma. -sen ska jag träffa lite vänner. Nice.
Tänkte bara önska er en trevlig kväll, så hörs vi imorrn!

Jag just nu:






Hemma.

Japp, nu är jag hemma ifrån jobbet. Åkte med pappa hem, han har semester nu och tänkte börja tidigt genom att sluta klockan två. Så nu ligger jag i sängen och bara slappar. Om en timme ska jag hoppa in i duschen och göra mig redo för kvällen.

Om en vecka ska jag till jönköping. Jag saknar Anna och Alex så himla mycket!

Michael Jackson Tribute - Stockholm. July 8, 2009


Så himla häftigt! Kan inte sluta titta.

I really like your style!

Maja Ivarsson, the Sounds


Foto: Niklas Carlsson


Audrey Hepburn




Megan Fox



Vanessa Hudgens



Hayley Williams
, Paramore


Hanna Beth



Sahara Hotnights


Foto: Johan Bergelin


foto: Annika Berglund




 


Hyra lägenhet i Lidköping?

Om det är någon ifrån Lidköping med omnejd som läser min blogg så kan jag meddela att min kusin ska hyra ut sin lägenhet mellan Nov-Mars. Ligger på målaregatan, 2:a. Maila mig om ni vill ha mer info: [email protected]

Ögongodis

Asos.com


Bitte sag es mir noch nicht

Hej allihopa, allt okej?
Här regnar det som sjutton! Fick dessutom gå upp extra tidigt idag för pappa fyller 57 idag. Så mamma skakade liv i mig och vi (läs mamma) gjorde frukost och "sjöng" för honom. Det lät inte särskilt bra, kan jag inte påstå.

Sorry för att jag varit lite off, men jag har tänkt väldigt mycket på lite jobbiga saker, som jag inte vill gå in på riktigt nu. Men det är okej nu i alla fall. Skönt.

Igår var jag nere vid sjön. Vi hade sjöscouter. Ungarna var ute och seglade och paddlade kanot i regnet, medan jag stod på land och skrek goda råd - haha. Fick också agera som krockkudde när dom skulle in till land, men det är sådant man får ta..

Ikväll ska vi ta med paps ut till skogshyddan, ett fint café. Mormor ska också med, och det blir nog bara jag, mamma, pappa och mormor. Min bror kanske kommer ner ifrån Göteborg idag, eller om han kommer imorrn. Jag saknar honom väldigt mycket i alla fall. Imorrn ska vi ut till Läckö Slott! Det gör vi varje sommar, och det ska bli mysigt! Älskar gamla byggnader, har alltid gjort. Jag har alltid velat bo i ett riktigt kråkslott. Med mycket torn och sprirar, helst ska det vara gjort i tegel också. Vet ni något billigt kan ni ju höra av er :D

Har blivit inbjuden till en fest också. Hos min kusin, men vet inte om jag ska gå ännu. Är inte riktigt på humör, men blir kanske det framåt kvällen..

Just det, har tre bloggdesigner som snart är klara också, och som jag blir riktigt nöjda med. Och en fjärde som är klar, men som jag inte kan visa ännu (ni kommer att förstå varför) men den kommer nog upp i helgen hoppas jag. Det är många saker som spelar in, men jag lovar att visa er den när den bli officiell (oj vad hemligt detta låter, haha!).

Vi hörs senare.


I wanna take a ride on a Kaulitz stick.

SOME JOURNEYS CANNOT BE PUT INTO WORDS


Annie Leibovitz är min favoritfotograf. Hon är riktigt duktig och lyckas fånga känslor på ett underbart sätt.
Jag har skrivit om henne förut, och ni som inte insett hur stor hon är får därför en chans att göra det nu:


Keith Richards i en Louis Vuitton kampanj. Älskar bilden, så underbar.



Jätte fin bild på Chris North och Sarah Jessica Parker.



Här är några bilder ifrån en Disney session (bilderna är klickbara):

It's guy love, between two guys.






Är det bara jag som har missat..


.. att The Sounds bloggar för aftonbladet? Det gör dom i alla fall och jag ska följa bloggen flitigt. Älskar när artister bloggar, kul att veta vad dom håller på med.
Bilden ovan är tagen ifrån deras blogg och här hittar ni den.


Jag älskar verkligen Maja.
foto: Emma Svensson

Vad livet kan ta en ny vändning fort..

Under ett par år har en nära släkting till oss mått dåligt. Haft cancer. Jag trodde inte det var så allvarligt, men när jag hörde mamma prata med min faster så insåg jag allvaret. Cancern har spridit sig till skelettet.

Jag kunde inte vara kvar i källaren, jag kunde och ville inte lyssna mer. Han har alltid kommit ner till oss under sommaren och stannat i fem veckor, alltid. Han har alltid kommit ihåg min födelsedag och min namnsdag. Han har alltid funnits för mig på sommrarna och trots ålderskillnaden på trettio år så var han en av mina bästa vänner när jag var liten. Vi skrev brev till varandra och muntrade upp varandra när vi kände oss nere. Jag vet att mina bred betöd lika mycket som hans.

Jag börjar gråta när jag skriver detta.. Han får inte försvinna, han kan inte lämna oss nu..

Han är fem år äldre än min pappa. Vilket får mig att tänka i hemska banor. Tänk om det skulle hända min pappa något. Jag skulle inte klara det, jag skulle inte klara av att han försvann. Försvinner pappa, försvinner jag också..
Jag tänker på dig.
Visst orkar du ett tag till?

Minnet sviker.


Vi bor under samma tak, men jobbar ganska olika.
Vi minns inte när vi träffas längre. Hur känns det?
haha

Ohne Dich (Live) - Rammstein


Snart på väg hem.

Ja, nu är det inte långt kvar på denna arbetsdag. Mina ögon är tunga.
Det är bara jag på kontoret nu, alla andra har åkt hem.
Sitter och lyssnar på spotify. Queen, MJ, Tokio Hotel och Rolling Stones. Kan det bli bättre?

the one and only James Dean.
Riktigt snygg..

Billie Jean (live i New York 2001) - Michael Jackson


otroligt..

Bildbomb: the Sounds live

Dom har ÄNTLIGEN släppt sin nya hemsida: Check it out!
Kom på att jag glömt att skriva en recension på deras nya album.
Får göra det i dagarna..

090702, Arvikafestivalen
Foto: Joakim Kvist




090702, Arvikafestivalen
Foto: Johanna Wallin




Ikväll spelar ...


dessa underbara killar på Hultsfredsfestivalen. Är jag där? Nej!
Om någon är där ikväll och tar bilder, så skriv till mig. Lyssna och sjung åt mig också!

En av mina favoritlåtar all time heter Dirty Glass:

Joakim Thåström @ Arvikafestivalen

När jag klickade in på rockfoto (sjukt bra sida för övrigt, älskar den - något för dig M) och sökte på Thåström så fick jag upp denna recension. Jag tyckte den var så underbart skrivet att alla fans måste läsa igenom den.

Här kommer lite bilder ifrån helgens spelning på Arkvikafestivalen (och här kan du läsa en recension 4/5):
Fotograf: Oskar Berggren på rockfoto





Stjärna som är din - Joakim Thåström

Du jag vet en hemlighet
Det finns en stjärna man får ta ner
Det finns en stjärna som är din
Och vill du veta en sak till
När skeppen lägger ut från land
Och du ska långt långt bort nånstans
Ta den alltid i din hand
Ta den alltid med överallt

Jag önskar dig allt vackert för du är
Det bästa som jag vet


Vad jag önskar att du får
Allt det där som du vill åt
Jag önskar seglen tar dig med
Till en oupptäckt planet
Ingenting av det här
Ingenting av det där

 Jag önskar dig allt vackert för du är
Det bästa som jag vet

Följ med fåglar och fjärliar osm du ser,
kasta allting som du inte vil ha med.
när vägen går isär och floden blir ett hav,
låt din stjärna visa vilken väg du ska.
Det bästa som jag vet...

Volbeat

Jag är inte jätte insatt i Volbeat ännu, men jag ska bli. Älskar alla låtar som jag har hört hittills. Oj, vad jag skulle vilja se dom i Dresden, tyskland den 30augusti, jag missade deras sverigespelning. Någon som är sugen på att bjuda mig och min kusin? Eller mig i alla fall, kvinnan har ju jobb!

Ikväll ska jag kolla upp von Benzo och Johnny Kask lite närmare. Ah, jag älskar ny bra musik!! Ge mig mera!


the garden's tale:


radio girl:


sad man's tonge:

Morrn, morrn!

Är riktigt trött, som vanligt, haha.
Var en seg dag igår och jag var trött större delen av dagen, men jag hade riktigt kul på liseberg. Var länge sen jag var där.
Åkte nog allt som gick att åka, balder och kanonen är fortfarande favoriter helt klart. Och Lisebergsbanan, har alltid älskat den och kommer alltid att älska den.

Vi trodde att vi skulle missa tåget hem, för pendeln var försenad för att någon idiot hade tryckt på nödstoppknappen! Varför gör man sånt?
Oh, var på Barbarella också och bytte smycken. En kortare stav samt en större ring till min helix. Så nu hoppas jag att den kommer att läka bättre.
 Varför är alla piercare så snygga, och så sjukt trevliga?

Nu har pappa vaknat till liv så jag måste gå, ska ju till jobbet nu.
Vi hörs senare under dagen.

Morrn..

är sjukt seg. vaknade för en kvart sedan. ska snart gå och ruska liv i mirrre så att vi kan käka lite frukost innan jag ska iväg.
i göteborg kommer det vara en timmes väntetid på elin och charlottes tåg. Men jag behöver nog den tiden. Ska ju till piercingstudion som ligger i närheten av centralstationen. hoppas att det går bra där. sen ska vi vara på liseberg hela dan. fett nice!

datorn kanske kommer upp i bussen, om det inte är mycket folk (hoppas inte!)
annars hörs vi imorrn. eller i natt när jag kommer hem, men troligast imorrn.

tråkigt att åka hem idag på ett sätt, hade gärnat stannat lite längre.. men, men.
ha en bra dag, küss!


ny header.

ja, som ni ser så har jag en ny header. mirre tyckte att jag skulle ha den, jag vet inte om jag gillar den ännu. gjorde den typ på fem minuter.

blev ingen utgång, vi var lite för sega för det.. haha.
ska kolla på film nu. super bad, den är ju så kul!

imorrn ska vi upp tidigt, min buss går nio. apa.
kommer nog inte blogga imorrn, kommer att komma hem sent. kommer att vara död på onsdag på jobbet, men det är bara jag och pappa som jobbar ändå. alla andra har semester. mucho!

God natt!


Megan Fox.
Inspirerad av Audrey Hepburn och Twiggy, eller vad tror ni?

Ord är egentligen överflödiga..

Tack för att ni gör film vackrare än dom flesta, för att ni gör det ni är bäst på, och följer er egen väg. Tack för att ni lever in i ert arbete till 110% och för att ni håller fast vid eran speciella stil och för att ni är så sjukt sköna typer. Tack för att ni alltid får mig på bra humör, och tack för att jag aldrig tröttnar på er eller era filmer. Ni är fantastiska. Tack för att ni finns.

Hallå människor!

Hemma efter en dag i Köpenhamn. Kom hem med ett linne och 130:- fattigare, men jag kan leva med det. Det var rysligt fint och satt som en smäck. Jag gillar verkligen Köpenhamn, en väldigt, väldigt vacker stad som jag skulle kunnat bott i om det inte vore för alla danskar (danska måste vara världens fulaste språk, på riktigt). Vi klarade oss undan regn i alla fall, det duggade lite, men det var inte så farligt.

Vi gick till en piercingstudio idag eftersom dom ska kolla på min helix, samt för att jag skulle köpa en kortare stav till min conch. Men han som skulle göra det hade lunch, så jag struntade i det och stack till Köpenhamn. Men ska fixa det imorrn i Göteborg.

Ska till Liseberg med Elin och Charlotte, det ska bli skoj. Synd bara att jag inte var här längre, men det får bli nästa gång. Ikväll blir det nog utgång, så jag borde egentligen hoppa in i duschen.

Snart..

Jag och Mirre på tåget Mellan Helsingör och Köpenhamn.

(tack paps, du är bäst!)

Georg och Gustav


Fin bild på dom två, inte sant?
Bildkälla: Toms Blogg.

Veckans animation V.28


kolla bill, underbart! (:
och tom som börjar skratta åt bill :P

Illustrationer

Hej! Först tänkte jag bara skriva god morgon! Har precis käkat frukost och vi ska snart göra oss redo för världen.

Jag får ganska många frågor angående mina Illustrationer och jag tänkte svara på en fråga som kommer upp väldigt ofta. Denna kommentar fick jag av Siri igår, och eftersom du inte lämnade någon bloggadress tänkte jag att jag kunde göra ett litet inlägg om det:

Hur gör man sånt där? Ser så svårt ut :O Dy är grymt duktig!
Vet du nåt ställe där man kan ladda ner illustrator CS3 gratis? :)

Svar: Först och främst; TACK SÅ MYCKET!

 Illustrator är inget gratisprogram. Jag använder mig utav Adobe Illustrator CS3, som man kan köpa på Adobes hemsida. Det kostar ganska mycket, men är ett väldigt, väldigt bra program, och väl värt pengarna. Man kan köpa ett paket där man får Dreamweaver (hemsideprogram), InDesign (Layoutprogram), Flash (animeringsprogram) Photoshop och Illustrator i ett och samma paket. Sen beror det ju helt på vad du vill göra. Man kan köpa alla programmen separat också.

Självklart går det att ladda hem programmen olagligt, men jag svarar inte på sådana frågor. Vill man verkligen ha det, så hittar man det själv. Jag tänker inte ge er några tips om nedladdningar av dess program.

Att arbeta i Illustrator är inte svårt. Men som mycket annat så krävs det träning, träning och ytterligare träning. Jag har inriktat mig på att illustrera människor, eftersom jag tycker det är roligare att illustrera levande saker. Men jag är långt ifrån jätte bra. Jag har fortfarande mycket att lära och jag försöker ständigt att bli bättre.

Hur man gör en illustration som mina, tänker jag inte heller berätta (tihi). Det finns hemsidor som beskriver det väldigt bra. Googla Illustrator tutorials så är jag övertygad om att ni kommer får upp en massa bra saker. Ge inte upp, utan kämpa. Ska man bli bra måste man öva och inte ge upp efter första motgång.

Hoppas detta var ett skapligt svar på din fråga i alla fall.
Ha en underbar dag, så hörs vi lite senare.
Küss

 

Tom Kaulitz, en av dom jag blev mest nöjd med.


Feel my heat.

Det är äckligt varmt! Sitter i Mirres kök nu, vi har precis varit på Hemmakväll och köpt godis och hyrt film.
Det var tänkt att vi skulle åkt till roskilde och lyssnat på coldplay, men det blev tyvärr inte så.. :/

Visst känns det på något sätt som lördag idag? Kanske har något med att göra att jag suttit på en buss större delen av dagen.. Imorrn ska vi nog ner till Köpenhamn. Ska besöka en piercingstudio, måste korta ner min stav till min conch.

Har varit ganska seg större delen av dagen. Men det blir nog bättre imorrn.
Nu ska vi snart se på film, som sagt och Mirre ska baka muffins, mumma!

Hörs imorrn <3

Bara en timme kvar..

allvarligt talat. denna bussresa har nog slagit rekord på jobbig bussresa.
jag åkte nio i morse ifrån götene till göteborg, där jag hoppade på bussen mot köpenhamn.

bussen var typ full och jag hamnade en intill en familj med två barn. Dom satt i sätena bredvid varandra och mamman pratade, nej - rättelse - skrek till pappan och vägrade hålla tyst. Ungarna skriker och sprang omkring i gången. Och dom ska ända ner till köpenhamn, vi har precis lämnat halmstad och jag har ungefär en timme kvar till helsingborg. Mamma mia.

JA nu börjar dom skrika igen och mamman försöker läsa vad jag skriver....
nästa gång jag skriver befinner jag mig hos M.

/S


Snygg Bill!!
nya bilder på toms blogg.
Nom, nom!

Sverige!

I brist på annat så kom jag inte på någon bättre rubrik.
tänkte vara säga god natt.

Har suttit framför datorn lite för länge och imorrn ska jag ner till Mirre firre - älskar impulsgrejer!! Ska bli så kul att träffa henne igen! Klockan nio sticker jag härifrån och är framme runt halv tre. nu ska jag ner till några kompisar innan jag ska hämta mamma och pappa.

just det, ska packa också.
men puss, så hörs vi imorrn!

Jag har fixat naglarna.

På långt håll ser det okej ut.. det är ändå första gången, och jag tyckte jag lyckades skapligt ändå.. Sitter och kollar på The Notebook. Så himla fin film..





Hallo Leute!

Vaknade tidigt i morse. Halv tio! Det är tidigt för att vara mig. Läste ett underbart sms ifrån Mirre med ett litet förslag om en liten miniresa! Och jag håller verkligen tummarna för att det blir av. Men jag vet inget förrän ikväll när hon kommer hem ifrån jobbet. Det gjorde mig otroligt glad i alla fall!

Jag och mamma åkte till Götene förut på vespan och gick runt på Järnia. Det är en klart underskattad affär. Dom hade jätte mycket snygga kläder och jag kom hem med en klänning och ett par byxor, som mamma så snäll sponsrade mig med. Vi åkte direkt ner till hamnen, där blixten hade slagit ner i en båt.
Vi såg blixten igår och sekunden efter kom det en hög smäll och vi misstänkte att det slagit ner i hamnen. Det såg ut som att båten hade fått en massa kulhål. Att någon hade stått inne i båten och skjutit genom skrovet. 11 hål hade dom hittat allt som allt när vi gick därifrån. Tur att ingen av dom var under vattenytan och att ingen sov i båten, hade kunnat slutat riktigt illa! Båten är nog skrot nu ändå, riktigt trist för dom.

Nu ska jag pyssla lite med en bloggdesign och photoshop. Ikväll ska jag agera chaufför åt mina föräldrar om min farbror och faster. Dom ska på kalajs. Hörs senare!


Jag börjar sakna Toms dreads allt mindre och mindre.
Han är riktigt fin på denna bilden.

God natt!

Jag har varit ganska off hela dagen. Men det blev lite bättre framåt kvällen. Mina kusiner kom och vi körde lite singstar, spelade spel och poker. Jag förlorade fett mycket i poker. Som vanligt.

Det har åskat idag. Riktigt mycket, det blixtrade och mullrade som sjutton. Det var jätte mysigt, men ingen ville åka ut i bilen och titta på blixtrarna med mig. Trist.

Imorrn ska jag segla med min kusin, och hjälpa Mirre med en grej. Vad det är är fortfarande hemligt, men hon kommer att tala om det för er om några dagar. Jag kommer självklart också att nämna det i bloggen, men inte förrän hon har gjort det offentligt. Inte mer än rätt, eller hur? (:

Nu ska jag sova, ska försöka vakna någorlunda tidigt imorrn ändå.
Guten nacht <3

Vart är Bill, Gustav och Georg?

Man hör "mycket" ifrån/om Tom just nu. Men resten av  bandet då? Jag vet att dom har fullt upp, men jag kan inte låta bli att undra.. För er som inte vet så har Toms blogg kommit upp på hemsidan, tycker det är bra att han börjar blogga. Kommer att bli väldigt intressant, och man lär få en helt ny/annorlunda bild av honom. Hoppas bara att det håller i sig. Spännande!

Men som sagt, Bill, Georg, Gustav, komsi, komsi!


kolla gustav. Grr!

nu ska jag hem!
hörs senare, leute <3

Don't tell mom..



Photo: mini670 @ deviantart

Fotograf: Petra Salmi

en fotograf som jag har beundrat under många år heter Petra Salmi, hon har en blogg också, men minns inte adressen till den just nu, tyvärr. Fler bilder finns på hennes bilddagbok. Men här kommer några av mina absoluta favoritbilder:






Foto: Petra Salmi

GE MIG BERLIN!

Jag vill verkligen tillbaka till denna underbara stad som tog mitt hjärta med storm för två år sedan. Jag fastnar lätt för nya städer, men Berlin har jag aldrig tröttnat på. Ta mig tillbaka, bitte!


Photo: SiLvArT


Photo: *thesin


Photo: Kira87


Photo: BrandyBuck

Ett tips på en bra sida är DeviantArt.com, det är därifrån alla bilderna är hämtade, som ni ser om ni klickar på länkarna. Mycket inspiration finns att hämta där. Man kan även ladda ner penslar till Photoshop och Illustrator. 

Kolla runt på fotografernas andra bilder. Sjukt duktiga och väldigt vackra bilder. Dom är värda ett besök, eller två.
Jag är också medlem på Deviantart. Här hittar ni mig och alla wallpapers jag gjort i orginalstorlek.

Försenad..

Haha, försov mig idag, och pappa likaså. Det kommer att bli en seg dag på jobbet idag.
Varför sitter jag vid datorn? Jo, jag gick in på Elinas blogg för att kolla på Toms videomeddelande till oss fans. Jag visste att hon skulle lägga upp det, och mycket riktigt (tack för det!). Hans blogginlägg kommer upp på hemsidan idag, så då har jag något att se fram emot!
Nu måste jag sticka och borsta tänderna. Håller tummarna för Alex och Fredde också som har tenta nu på morgonen.

Vi hörs senare <3





loooking gooood!
bildkälla

lilleos.blogg.se


Min vän Leo fick sig en ny design idag.
(klicka på bilden för att komma till hennes blogg, tack för dina fina ord!)

måste passa på att lägga upp de andra förslagen på headern, för jag tyckte att dom blev riktigt häftiga dom också:




Designutlottningen!

Ville bara meddela att designutlottningen är över och att vinnaren är kontaktad. Meddelar vem vinnaren är så fort jag fått svar på mailet (:

Johnny Depp

Photoshoot ifrån 2009:




Johnny Depp och Kate Moss:


(foto: Anne Leibovitz - en av mina favoritfotografer!)

Depp och Winona Ryder:

Min absoluta favoritbild på dessa två, så himla vacker!

Depp och hans brorsdotter Megan:





2 juli

Fram tills nu har jag trott att det varit fredagen den 1 juli. Vad deppig jag blev när jag insåg att så inte var fallet. Segt :P

Det är ett helvete att få ihop en Lisebergresa ibland. Vi har i alla fall bestämt dag: Tisdagen den 7juli. Men hur vi ska komma dit och hem är fortfarande lite oklart, samt vilka som ska med ner. Men det är ju fem dagar kvar, för jösse namn! mycket hinner hända.

vill bara åka hem just nu. har många bra idéer på designer och vill gärna få ut det med en gång, men det funkar inte så. tänk om jag skulle få ett jobb och sitta och designa dagarna i ända, vad underbart det skulle vara! <3

nu ska jag åka på lunch med mams och paps. Hörs senare!

Glöm inte:
designutlottningen avslutas ikväll klockan 21.00

The rhythm of my heart..

You came along and changed it
This is where it starts
And it can be amazing

I close my eyes and count to ten
And when I open them again
You change the rhythm of my heart

only five minutes left



Hemma hemma

Är hemma nu. Är på lite deppigt humör, men det går nog över tills imorrn, hoppas jag.
Jönköping var sig likt. Saknar det lite faktiskt, men jag ska ner igen om två veckor.
Då stannar jag hela helgen. Det ska bli skönt, min egna säng!

Nu ska jag gå och borsta tänderna och lägga mig och läsa, jag är så himla trött..
vi hörs imorrn!

Blixtvisit till jönköping.

Efter jobbet ska jag åka hem till Jönköping. Jag måste hämta böcker. Min programmeringsbok och min fotobok, samt alla anteckningar. Jag har anmält mig till omtentorna idag. Webbprogrammeringen ska jag ha den 13 augusti, och fotot ska jag ha den 15:e

Det är hög tid att börja plugga till dom nu. Fy fan! Förlåt, men verkligen - fy fan!
Jag hoppas att jag klarar det bättre denna gången.

Nåja, hörs när jag kommer hem om det inte blir för sent.


Jag har bra humor.



detta gjorde utan tvekan min dag lite bättre.
tjuvlyssnat.se

Bill Kaulitz.....


I think you love me



Gatumusik förbjuds!

Idag förbjuds gatumusik i centrala Göteborg. Vilket jag tycker är helt sjukt. Jag tycker att gatumusikanter är mysigt. När jag var i Paris fanns det fullt av gatumusiker. Och jag stannar faktiskt och lyssnar så ofta jag kan. Jag tycker det finns ett visst mod hos gatumusikanter, och har alltid tyckt det. Musiken föddes på gatan, och på något sätt hör den hemma där..

läs mera här.

"when you run into my arms, we steal a perfect moment"


Love is friendship set on fire.


I'd like to fall asleep with you


RSS 2.0