"Is that gasoline I smell?"

Kan man bli så lättad att man börjar att gråta? Jag kan det i alla fall. Jag blev det idag. Men mitt humör drogs ner när jag kom hem.  Jag är så svartsjuk, avundsjuk, och jag hatar det. Helst av allt skulle jag bara vilja sluta med allt. Men det fungerar ju inte riktigt så.

"Varför skall man ta livet av sig när man inte får höra snacket efteråt"

Var hos Anon igår och pratade med honom i 50minuter. Det gick förvånansvärt bra, faktiskt.
"Har du haft din sexuella debut?" Den formuleringen lät så kul när det kom ur hans mun, att jag inte kunde låta bli att le. Det lät så.. näpet på något sätt.
Anon är bra. När han ställer frågor tycker jag inte att det är jobbigt, det är okej när han ställer jobbiga frågor, därför att han förklarar varför han ställer dom frågorna, vad han vill ha ut av dom.

Han tyckte att jag verkade vara en stark människa, även fast jag inte själv är medveten om det. Han kanske har lite rätt, ändå.
Vi pratade lite om hur jag var i låg och mellanstadiet. Och jag kom underfund med att jag inte minns någonting, jag har förträngt den delen. Jag tror nog inte att jag trivdes särskilt bra. Jag minns ju Veronica. Och Linnéa, så klart. Hon och jag åkte ju buss varje dag och hängde ihop nästan jämt. Jag saknar henne ibland. Hmm.. jag minns typ bara att folk retade mig för mitt talfel och för mina kläder. Det är ju all skit som fastnar i mitt huvud, men självklart var det bra också.
Han sa också att han la märke till att jag säger jag vet inte väldigt mycket, har ni lagt märke till det någon gång ;)

Annars har min dag varit bra, förutom i morse, men det löste sig sen.
mjeeew! upptäckte precis att min blogg inte ser ut som jag vill ha den i firefox, får försöka fixa till det någon dag.

Förresten så öppnade Gina Tricot i stan, världens happening! Jag köpte en tshirt med en döskalle och drake på, lite för tight, så klart, jag köper alltid för små kläder för jag får sån panik om jag köper större tröjor än small (ja, jag är ganska töntig på den punkten). På Åhléns köpte jag (hör och häpna) ett par grårosa rutiga pyjamasbyxor. Small så klart, lite tajta över låren, men dom är så jävla sköna! Har förresten fått smalare lår. Tack!
Träffade Petronella inne på Vero Moda, har inte träffat henne sen.. vi tog studenten.. tror jag. Det var trevligt, hon har flyttat till Götene och grejer. Kul att det har gått bra för någon.

Zelda är den bästa katten i hela världen. Gud vad jag kommer att sakna henne när jag flyttar.
"Men du kan ju ta henne med dig!" Känns bara så fel att stänga in henne i en lägenhet, nu när hon är så van att komma och gå som hon vill.

Just det, igår när jag var i skövde besökte jag akademibokhandeln, och gissa vilken bok som hamnade i mina händer. Jo, Slumpen är ingen tillfällighet av Jan Cederquist, en viss person tjatade ju om att jag skulle läsa den, så jag läste första sidan och.. ja. Så nu har jag tänkt att läsa den helt enkelt.

Jag skulle vilja skriva så mycket mer, men jag vet inte vad jag ska skriva om.
Nu ska jag gå och kolla på V för Vandetta. Eller beställa Mot väggen. Det blir nog det första alternativet.


Har tänkt på en film hela dagen. The Crow ifrån -94 med Brandon Lee. Den som var min favoritfilm genom hela högstadiet och halva gymnasiet (tills jag lånade ut filmen, och glömde av vem jag lånade ut den till - typiskt mig.)Ni får jätte gärna nämna vad ni tycker om min nya header (:
tyckte faktiskt att den blev ganska bra, som sagt.. väldigt färg glad - surprise ;)


"Det är lugnt.."

Jag sov tydligen inte bra inatt. Jag vaknade, och somnade, och vaknade och somnade. Men jag minns inte så mycket. Inatt blev jag mördad, igen. Den här gången drunknade jag. När ska jag sluta drömma om att folk dör?

Men, det är lugnt.


Från tjuvlyssnat.se

Kapitalismens blödande hjärta

Gamla stan, Stockholm

Kille 1 ~22 (i mobiltelefon): Ja? Då är pengarna inne om tre dar? Bra. Tack.
Han lägger på.
Kille 1: Fan, jag får dåligt samvete ju.
Kille 2 ~22: Vadå?
Kille 1: Jag ringer han ju bara när jag behöver pengar... Aldrig annars.
Kille 2: Men är det inte det han är till för?
Kille 1: Men ändå... känns liksom taskigt.
Det blir tyst en liten stund.
Kille 2: ... Det är din börsmäklare vi snackar om va?
Kille 1: Ja...
Kille 2: Jösses...


"Gör aldrig så igen, det gör ont i mig än."

"Jag vet inte ens om du är kapabel till att ta livet av dig eller inte!"
"Jag känner mig mer redo för varje dag som går"
dom orden försökte jag somna med inatt..

Fråga:
Är det verkligen så roligt att skrämma mig?

Man drar strået som är kortast

Tack Nina, för att du slog mig en pling.
Det gjorde mig glad.


image95Mitt huvud är lite rörigt just nu, och jag vet inte riktigt vad som är vad. Det är nog lika bra, misstänker jag.

Jag har äntligen köpt ett halsband, som jag har kollat på jätte länge. Konturerna av ett silvrigt hjärta med en kedja igenom, försökte hitta en bild, men gav upp den idén. Ni som förstår, förstår och ni som inte förstår, förstår inte.

Jag skulle gärna få betalt för att sova, det skulle behövas. en vecka, eller två. Fast GUD vad uttråkad jag skulle bli, och jag skulle ändå få panik för att jag inte skulle ha något att göra.

Just det, förlåt för att jag inte är ute på msn så ofta (otroligt att folk orkat bry sig om det), Msn gör mig bara nojig och stirrig just nu. Jag har inte blockat någon av er, även fast ni tror det.. Jag orkar bara inte.

Det börjar rycka i min kropp nu.
Jag ska vira in mig i en filt, och läsa ur Hål i Huvudet.

förlåt

Lights will guide you home. And I will try to fix you.


18 mars 2005

Hittade gamla dagboksinlägg jag skrev för två år sedan. Tänk vad mycket det är man inte minns..

"Låtsas att du är en fågel, och flyg iväg"
Det rådet är det bästa jag någonsin fått, faktiskt.

Jag har pysslat

Följ med mig in i skogen, så ska jag visa vad jag kan.
Jag har haft En Kungens Man på hjärnan hela dagen.

Puh! Enda sedan mitt förra blogginlägg har jag suttit framför PS. Tiden har runnit iväg, kan man säga, och mitt huvud börjar spöka. Det var det som fick mig att kolla på klockan. Det sorgliga är att jag egentligen inte har åstadkommit någonting vettigt. Eller jo, jag har gjort en massa övningar, som ändå blev helt fel. Fast, det var kul. Bilderna här nere är lite av vad jag gjort idag. Det är faktiskt jobbigt (även om det ser lätt ut). Har försökt att göra en ny header idag, men det har inte gått bra det heller. Det blir alltid så mörkt och tråkigt, inga mönster eller någonting. Dessutom har jag inga vettiga bilder som jag kan ha som jag kan använda osv. Tycker min blogg ser tråkig ut, men ska försöka fixa till det snart. Med lite mer färg i alla fall (hmm).Jag har haft en ganska bra dag, även fast jag åt en halv kebabpizza till frukost. Jag krattade (som sagt) när jag kom hem, läste lite och sedan satte jag mig framför datorn. Bara jag har saker att sysselsätta mig med, så går allt bra. Då slipper jag tänka så mycket på allting annat, och det känns bra.. I morgon, så var det tänk att jag skulle till Borås, men har inga pengar eller fritidskort till det, så det får bli någon annan gång. Fick ett mail idag ifrån en vän i Stockholm som tyckte att jag skulle komma och hälsa på honom. det får vi se hur det blir..

I morgon ska jag försöka ta mig ut, upp på kullen och ta lite kort med min system kamera. Det var alltför länge sedan jag fotade nu, och jag har glömt en massa, vilket är jätte tråkigt. Ska scanna in lite bilder imorrn också, eftersom jag har ett par bra som jag vill ha i datorn (logiskt, inte sant?). Åh! Jag har en massa filmrullar (6-8stycken) som jag borde lämna in för framkallning. Dessutom borde jag köpa framkallnings- fix- vätskor så jag kan använda vårt fotolabb i källaren. Men det är dyrt med fotopapper. Kul att jag bara håller på med dyra hobbys. Men, jag försöker ju bli bra, och då får det kosta ibland.. Ah.. vill ha en ny dator, och en digitalkamera. Det är väl det som ligger högst på min önskelista just nu. Ja, det och en resa till Nya Zeeland.Här är en donna jag ritade i Illustrator på jobbet (första gången jag använde Illustrator, men det var kul, och nu skulle jag gärna vilja ha det..)
Mina ögon är tunga, men resten av kroppen är inte trött. 
Nu börjar jag att gråta igen, så nu går jag och kollar klart på Forrest Gump.
Bloodhound Gang är mycket speciella..

    (ja, tack)

Piskan som kittlar, kittlar inte heller, deras feta nackar!

Pappa har snott högtalarna jag fick av martin och installerat på sin dator, nu lyssnar han JÄTTE HÖGT på Highway to hell. Fast.. jag fick ta hans gamla högtalare istället, och dom är ju bättre än mina andra..

Idag har jag (på eget bevåg) krattat löv. Marcus kom förbi och snackade lite, och fick mig att inse att det inte är söndag idag, utan lördag! Det gjorde mig på lite bättre humör.

Nu ska jag pyssla lite i photoshop. Hejdå.

Attans!

Igår var det en elmässa på delagardie som vi ställde ut på. Andreas tog åt sig uppdraget att köpa godis. Han köpte lösgodis för 800 kronor! Jag hittade precis det som blev över, tre påsar, och kunde så klart inte låta bli att ta några geisha. Skit också!

Fast det är ju faktiskt fredag..
MEN det är ingen ursäkt!

ett hett Tips!

image84

http://katastrofalaomslag.blogspot.com/

"Just if you're ever in trouble, don't be brave. You just run, OK? Just run away."

image82


Jenny Curran: Were you scared in Vietnam?
Forrest Gump: Yes. Well, I-I don't know. Sometimes it would stop raining long enough for the stars to come out... and then it was nice. It was like just before the sun goes to bed down on the bayou. There was always a million sparkles on the water... like that mountain lake. It was so clear, Jenny, it looked like there were two skies one on top of the other. And then in the desert, when the sun comes up, I couldn't tell where heaven stopped and the earth began. It's so beautiful.
Jenny Curran: I wish I could've been there with you.
Forrest Gump: You were.

Jag är århundradets maskerad.

image83Jag har pysslat med powerpoint presentationen idag.. Vi gjorde en personal sida, och fotot till vänster blev mitt bidrag. Har jag inte världens rundaste ansikte?

Åt på madonna idag, och tyckte det var äckligt, och jag riktigt kände hur allt flöt omkring i min mage, så jag fick ont. Jätte ont. Jag har ont bakom öronen, eftersom jag har använt diadem två dagar i rad, och dom spänner åt som sjutton bakom öronen. Då kan man undra varför jag använder det.

Åkte till Skövde förut, som sagt. Träffade Elin och Lotta. Dom var på jakt efter byxor.. Elin följde med mig upp. Hon är snäll, hon bryr sig om mig. Kom till mötet fem i sex och fick komma in med en gång. På bordet låg det ett halvätet äpple, en äppelskrutt och ett helt äpple - gjorda i trä. Fyra kastanjer, ett ljus som höll på att dö, pappersnäsdukar och post it lappar. På väggarna fanns tre tavlor med motiv över Italien. Och en stor tavla som föreställde havet.

Idag har det varit alldeles för mycket frågor, men inte ens hälften så många om man jämför med andra. På bussen hem höll Ebba Grön mig sällskap.

I morgon är det någon slags elmässa i B huset på De La Gardie.. Jag orkar inte vara med på den, och funderar på att åka hem. Men jag borde vara med, ingen annan hinner ju. Det kan bli kul. Jag måste haffa Calle om jag ser honom.. skit..

Jag har ätit godis. Jag höll upp i en vecka, det är väldigt bra för att vara mig. Jag har börjat proppa i mig mat, men jag ska försöka äta normalt igen.

Jag har börjat läsa en bok, som mamma lånade till mig. Hål i huvudet heter den och är skriven av Jenny.. någonting. Jag tycker faktiskt om den. Mamma och jag har ganska lika smak när det gäller val av böcker, vet inte om det är bra eller dåligt. Sista ansökningsdagen till högskolan var igår. Men.. ja, det blev inget av det. mmm, jag blev nästan lite chockad själv, faktiskt.

Åh, han fick mig bara att tänka ännu mera.. Jag vill inte tänka mer. Jag kan inte vänta flera månader.
Oj.......

Blev ingen fika idag :/ Men har blivit lovad en någon annan gång.Dagens: 19hundra80sju - Imperiet.

Mycket idag.

Idag har det varit ganska mycket att göra. Jag - och en jag inte kommer ihåg namnet på - fick i uppdrag att göra en powerpoint presentation tills på torsdag. Om företaget och våra jobb. Det gick faktiskt ganska bra. Hann nästan klart med den idag. Ska fixa lite till imorrn.. Jag har varit allmänt uppspeedad hela dagen och jätte jobbig att ha och göra med. Jag har varit så himla bestämd och äntligen vågat säga vad jag tycker och vad jag har för åsikter.. det är ett steg i rätt riktning, bra Sofia!


Alt. 1
Jag skulle gärna vilja att det var september 2008. Då mår jag förhoppningsvis bättre, och har flyttat till Jönköping och börjat på min utbildning. Till sommaren 2010 har jag slutat med den utbildningen och kan söka vidare till utbildningen i London. Efter två år skulle jag vara klar och kunna titulera mig som grafisk designer.

Alt 2.
Jag skulle vilja att det var september 2008. Då mår jag förhoppningsvis bättre, och har flyttat till Trollhättan och börjat på min utbildning. Till sommaren 2011 är jag klar med min utbildning och kan söka vidare till utbildningen i Stockholm eller London. Efter några år, skulle jag stolt kunna titulera mig som filmproducent, eller filmklippare, eller filmfotograf.


Vi får se vilket jag känner mest för, helst skulle det vara en blandning, men det kan bli lite svårt. Det inser till och med jag. Eftersom jag inte kommer att klara matte C - mamma skrattade när jag nämnde att jag vill läsa den kursen, så det är ju en bra start - och dessutom har jag ingen i närheten som kan hjälpa mig utan att jag blir förbannad. Så blir det antagligen Alt 1.
Men, det är ett tag kvar, och nu måste jag komma på vad jag vill göra till våren. Jag har några orealistiska alternativ, men.. ja..

någon gång ska jag åka jorden runt
Jag tycker inte om att bli utbytt så där..

Illusioner, drömmar och tankar

image80


Jag sov länge idag. Till elva. Det i sin tur gjorde att jag blev väldigt trött resten av dagen, och irriterade alla jag träffade. Typ. Kändes väl.. sådär kanske.

I fredags var jag ute, men det var inte så kul, nyktrade till tidigt och mitt huvud började spöka. Charlotte och nån jag inte kan namnet på tog hand om mig så gott dom kunde. Han skjutsade hem mig och C och jag gjorde makaroner och som jag åt. Det var gott. Jag gick och la mig, medan C och han kollade på Tv. I går när jag vaknade gick vi upp och såg på Vingar av glas, och det var lika dålig som första gången jag såg den. Missade bussen hem, så jag gick till Hus och Hem, som ligger bredvid ÖB och kollade lite. Hittade en massa fina prylar, som jag inte köpte eftersom jag inte behöver något just nu.. Mamma kom och hämtade mig och vi åkte hem, och jag hjälpte till med att elda slanor.. På kvällen gick jag och mina kusiner på bio. Underbar och älskad av alla. Det var väl ingen kioskvältare direkt, men den var mysig. På kvällen såg vi på Benny och Joon.. Idag så åkte jag till jimmy en sväng och vi hyrde filmen Parfymen, den var ganska bra.. faktiskt, bättre än jag trodde.. Men jag missade slutet, för jag var tvungen att gå till tåget. När jag kom hem åkte jag och mamma och hyrde Music and Lyrics. Den var... en romantisk kärlekskomedi.. det säger väl det mesta?
Har dessutom hunnit med att se på Walk the Line och Corpse Bride.

Om en stund ska jag se klart på råttatouille. Den kan jag verkligen rekomendera!
Åtta filmer i helgen.. seriöst.. jag måste skaffa mig ett liv.

Idag talade han om för mig att han mår dåligt av att umgås med mig. Och vad ska jag säga? Jag kan inte klandra honom. Jag förstår hans sätt att tänka, det gör jag, men inuti gjorde det så fruktansvärt ont.
Ni har gett mig dåligt samvete, för något jag inte ska ha dåligt samvete över.

Det är mitt fel att jag blir sårad. Jag säger att ni ska vara ärliga, och det är sanningen som sårar mig. Det är när ni talar om för mig hur feg jag egentligen är, när jag ser era ansiktsuttryck så fort jag gjort något som skrämmer er. Det är då jag förstår att jag inte kan hålla på så här. Ni vet att jag inte kan hjälpa er, och jag ber om ursäkt för att jag inte vet vad jag ska göra, eller säga i rätt ögonblick. Jag är en människa, och ingen Gud. det är dags för mig att inse det nu.

På onsdag ska jag till Skövde och ändra mitt tänkande.

Flyktsoda

Jag har aldrig känt mig så här hjälplös som jag gör nu. Det är mitt fel att han drömmer om att skada sig själv, att det är det enda hans vakna tid går åt till. Det är mitt fel att han aldrig blir bra. Det är mitt fel. Det är mitt fel att jag inte klarar det. Det är mitt fel att jag sväller. Det är mitt fel att jag inte sover, det är mitt fel allting.
När ska jag förstå..?


Jag trivs inte med livet, och livet trivs inte med mig.
Vad skulle du gjort?

Ni som känner mig..

Vet att jag är ett huge fan av allt som har med Disney och Pixar att göra.
Därför tänkte jag göra en uppmärksamma på Pixars nya animerade film, Råttatouille!
Och jag vet att det är någon mer än jag som vill se den, som kan tänka sig att se den med mig..?

Slicka uppåt, Sparka neråt

Som ni ser så har jag försökt att göra om min blogg lite grann, och det tog en bra stund att fixa till allting så att det skulle vara som jag vill ha det. Jag vill ändra på massa, men jag måste stänga ner internet, eftersom det krånglar just nu. Dessutom ska jag försöka sova. Kommer bli segt att gå upp imorgon, men jag får skylla mig själv.
Idag åkte jag till jobbet klockan tio. Det behövdes, men det gav mig ändå ångest när jag satte mig framför min jobbdator. Efter jobbet åkte jag och simmade en km i badhuset, och idag gick det på 25minuter. Det är nog nästan rekord.. Fast idag blev jag trött också..

Nåja, kvällen idag har varit relativt bra. Jag har spelat gitarr (jag har lärt mig spela Hurt!), ätit pommes frittes :/, kramats med Zelda och läst historie tidningar. Såg på Labyrinten med ett halvt öga, vet inte vad jag ska tycka om det, så jag uttalar mig inte om den serien ännu. Jag satte mig inte vid datorn förrän vid tio, och har suttit här fram tills nu. Känns väl.. sådär.. Jag tillbringar en jävla massa tid framför datorer. Men så tänker jag ju välja en utbildning/yrke där jag behöver datavana. Min syn kommer snart paja. Tror ni jag skulle se bra ut i glasögon? Suck.

Om två veckor är jag på väg till Prag tillsammans med Elin. Det blir kul, hoppas jag.

Som ni märker, så vill jag inte gå och lägga mig, därför försöker jag fylla ut detta inlägg så mycket som möjligt. Men jag kommer inte på så mycket att skriva om, och jag vill inte klaga så mycket.. Det är inte kul att läsa, inte för någon. Fast det är det enda som jag är bra på. Hjälp! Jag ska få hjälp mot mitt tänkande.

Var inte rädd för mej, jag är så rädd för dej.

Lyssnar på Ebba Grön, och har gjort det hela kvällen.
God natt, ta hand om er.

Får passa på att göra lite smygreklam för Martins nya sida; bOECKLiNG.se


Tack, ma cherie

"jag ville inte släppa taget för jag var rädd att du skulle försvinna!"
det var det bästa och det finaste du kunnat skriva. Tack min vän.

"Jag vill inte"

Dom tre orden. Är dom svåra att förstå? Hör inte folk när jag säger dom? Uttalar jag dom fel? Ja, tydligen. Jag vet inte hur många gånger jag sagt dom till henne. Hon har svårt för att lyssna, säger att det blir bäst för mig så här.

snälla, jag vill inte!

Skit!

Lick it up

sitter och lyssnar på ZZ Top just nu, det var ett tag sedan jag lyssnade på dom, men dom är fortfarande lika bra.. Idag var jag med och spelade gitarr med pappa, arne, björn, stefan och jack. Det gick inte så värst bra, men det var kul. Vi ska ha bygdegårdsfest i november, och då ska dom vara band. Så vill ni, så får ni komma och lyssna. Vi var hos mormor förut och åt lunch, potatos och dillkött, och kokta päron med glass. Det var jätte gott. Harald och Lennart kom sen och vi gick ut i trädgården och plockade päron, och rensade päronträdet ifrån skabbiga grenar.

Jag var ute igår, tillsammans med Miss C och Madde. I skara, oktoberfesten. För första gången på väldigt länge kände jag mig verkligen jätte snygg, på riktigt alltså, hela tiden. Det har inte hänt på hur länge som helst. Jag kände mig smal och vacker, även fast jag tryckt i mig en halv kebabpizza. Jag var vuxen och drack lite vin, och tyckte det var gott. Jag fick låna ett linne av Charlotte, som jag aldrig skulle sätta på mig annars. Det var rosa/grått/vitt, urringat och halterneck. Svarta byxor till, och ett par av Miss C:s skor. Jätte fint.

I skara träffade jag favorit Zälle. Det var alldeles för länge sedan vi sågs, och att höra hennes skrik och bli överöst med kramar fick mig verkligen att inse att jag saknat denna underbara kvinna! jag blev så himla GLAD av att träffa henne.. Tack!

Det är alltid kul att åka till Stadt i Skara, det kommer alltid en massa människor dit, som man inte träffar så ofta. Det som är mest fantastiskt är att dom faktiskt känner igen en. Träffade Bengan ifrån min högstadieklass en kort sväng, och han kom ihåg mig.

Pratade även med Palm i telefon, som undrade hur det var med mig. Han är snäll.

Jag hade kul. Hela kvällen.
Imorgon ska jag simma en km efter jobbet. Det ska bli skönt..

I morse när jag vaknade såg jag att jag skickat lite underliga sms till olika människor, jag ber om ursäkt. Jag minns inte att jag gjort det, och jag måste verkligen sluta ha med mig min telefon när jag dricker. Förlåt


A little sneak preview

image72

http://www.worstpreviews.com/trailer.php?id=531&item=0

Jag känner mig lite kluven.


image69"Vi talades vid igår, och jag kan träffa din dotter för ett samtal. Så får vi se hur hon känner det efter det, om hon väljer att fortsätta eller inte"
- Det kan jag tala om redan nu..

Jag är hungrig. Idag har jag ätit en tekaka (grov) med smör och ost. Drack ett glas tropisk juice. Banan till mellanmål. Till middag åt jag kycklingbitar och pasta och broccoli, i en fet sås (som jag inte åt så mycket av). Ja, det är det jag har ätit idag, jag tror att jag kan vara stolt över det. I helgen ska jag göra upp ett schema för mina matintag under nästa vecka. Matlådor och sånt. Inte äta ute någon dag (yeah, right). Men jag kan försöka.

Jag har druckit nästan två liter vatten idag, sitter med ett glas intill mig för att dämpa hungern lite. Har lånat en bok idag också, eller tre förresten. Evelyn Spöke, I himlen får jag äta och en bok om Prag. Jag och Elin ska till Prag i slutet av oktober, och jag hoppas det blir bra. Vi ska åka via Berlin, som är en av de BÄSTA städerna i världen..

Jag var och fikade - Just det! Jag har ätit en mazarin också (skit!) - på Söderströms, dom har verkligen gjort det fint där.Min mazarin var svindyr, nitton spänn! Men jag köpte den för sjuttonochfemti, för jag hade inte mer pengar på mig just då. Snällt av dom i alla fall. Drack vatten till. Miss C (som för övrigt hade en SKITSNYGG frisyr, påminde lite om V.Beckham) tog en chokladkaka och cola till.

Jag har ju köpt ett nytt mobilbatteri, tror ni det funkar? Nej. Jag ska till Dialect imorrn och lämna in skiten, och hoppas att dom kan fixa det. Nu hankar jag mig fram med min Simens A50 (som fungerar alldeles utmärkt, iofs..).

Jag borde sova, men pallar inte riktigt med det just nu. Imorrn ska citatkillen from the top eventuellt ringa och prata med mig. Och jag känner mig inte särsklit motiverad till det.

Jag skickade in en intresseanmälan på lägenheter i Drömstan, ja, hör och häpna, iofs inget fel, men jag vill hellre bo på Mellbygatan eller något sånt.  I morgon (eller i början av nästa vecka) ska jag även maila en intresseanmälan till Senäte och Ab Bostäder Lidköping, o ch hoppas på det bästa. Det sistnämnda har ju funkat bra för både Madde och Miss C, så vi får hoppas på att jag har samma tur.

Jag måste skaffa New York Waiting också, den verkar lite smörig, men är säkert bra..

Herre gud! Jag fick just B'witched singel Rollercoaster i huvudet.Nu ska jag försöka lägga mig och sova.. God natt!

Tänkte att jag skulle bjussa på två låtar.


Dancing with myself - Billy Idol


Amaranth - Nightwish

If you start me up, I'll never stop

image65Idag var jag och pappa i trollhättan med jobbet. Dom ska bygga om lite på högskolan och jag var där och kollade hur dom hade tänkt sig. Dom ska bygga om Kårhuset, det så kallade Hus A. Det var tråkigt. Jag gjorde inte så mycket, det var meningen att jag skulle göra mer än vad jag gjorde. Men jag slapp att sitta instängd på kontoret, och det var skönt. Vi gick och åt på et restaurang som heter 43kvadrat. Det var JÄTTE GOTT. Det var sej (med wokade grönsaker), ris och chilisås. Man fick ta maten själv, så för mig blev det inte så mycket fisk, men massa ris och grönsaker, och chilisås. Gratis, dessutom. Mumma! Somnade i bilen på väg tillbaka till Hovby.

Jag somnade vid halv elva igår. Det är konstigt, somnar jag tidigt så vaknar jag många gånger under natten. Är pigg på morgonen, men blir trött under dagen. Somnar jag senare än halv ett kan jag sova "ordentligt", men kan inte gå upp på morgonen, och jag piggnar till vid två, för att vara trött igen vid sju. Vad fan är det om?


Rose of my heart - Johnny Cash
Jag har bestämt mig för att lära mig photoshop, på riktigt. Verkligen anstränga mig (så jag blir sittandes ännu mer under dagen och blir ännu fetare. suck). Jag kan inte hjälpa mitt tänkande, det bara är där, Längst bak i huvudet, och det vägrar att försvinna. Jag trivs inte i min kropp, och det gör mig förbannad och ledsen. Jag mår inte bra just nu.. Jag vill inte mera. Jag vill sova, men jag kan inte. Jag vill åka iväg dit ingen känner mig, men vågar inte. Jag orkar inte.

Igår hittade jag en lista på förslag till låtar jag ville ha med på min begravning, där var bland annat One och I Walk the line med Johnny Cash och Dead flowers med Rolling Stones. Sånt är inte kul att hitta, det är bara dumt och idiotiskt.

Idag är jag helt tom


<3
men, jag har börjat tycka om dessa typer.

Jag vill köpa mig ett nytt liv.

image51

Jag vill väldig gärna ha denna. Såg den första gången på ikea i Jönköping och jag blev helt frälst med en gång. Jag ska ta tag i mitt lägenhetsletande, så att min familj får det lite bättre hemma.

Jag har hittat ett bord jag eventuellt vill ha. Jag tyckte att det var ganska fint, eller ja, ett utav dom bättre barbord jag sett hitills. Dessutom skulle jag jätte gärna vilja ha en stor bokhylla, där man behöver en stege. Som dom har i skönheten och odjuret. 
Mina vill ha, från vänster: Barbord ifrån Em, Skrivbordsstol, magnettavla 1, magnettavla 2, dokument set, klocka med james dean ifrån Tradera, klocka med james dean ifrån tradera.

Jag har dock inte hittat någon snygg soffa ännu. Jag misstänker att den också kommer att gå i svart, precis som allt annat i min lägenhet kommer att göra. Jag har inte heller hittat något snyggt skrivbord, som självklart ska vara i det mörkaste lagret.+ att jag ska köpa mig en fisk, eller en kattunge. Det blir nog en fisk. Jag tycker inte man ska ha katter inne i stan.. Innekatt möjligtvis, men vilket tråkigt liv. Hmm.. får se.


Inatt var det inte bra, inte bra alls. Klockan halv två gick jag ut och gick i en timme. Efter det var det skönt att lägga sig i sin varma säng. Då gick det lättare att somna till hey there delilah. När jag vaknade hade jag ångest och kunde inte gå ur sängen.

Men jag har varit duktig och äntligen köpt ett nytt batteri till min mobil. Så nu kan jag prata med folk hur länge jag vill.

Den här låten lyssnade jag också på inatt. Vilket jävla låt egentligen, men på något sätt är den bra.

RSS 2.0