Klaeder

Kollade in lite kläder på asos.com, hittade lite saker jag skulle kunna tänka mig. Men som jag antagligen inte kommer att passa så bra i (:

Dessutom var de snyggaste kläderna snordyra.Nu ska jag spana in scrubs. sen ska jag försöka sova.

oh, jag ska leta rätt på min mobil också. jag har tappat bort den -igen.
küssSave you - Simple PlanHade gärna befunnit mig i Stockholm just nu. Ni som var på spelningen, hoppas ni hade det kul och att dom var skit bra!

Så här ser min vecka ut nästa vecka

Mån
08:00 - 09:45 MatVerktyg - Föreläsning
10:00 - 11:45 GrafTekDes - Föreläsning
13:00 - 16:45 GrafTekDes - Projektarbete

Tis
08:00 - 11:45 GrafTekDes - Projektarbete
13:00 - 14:45 MatVerktyg - Övning

Ons
08:00 - 09:45 MatVerktyg - Föreläsning
13:00 - 14:45 MatVerktyg - Övning

Fre
08:00 - 11:45 KomProj - Föreläsning / Övning

Yey, matte! (fett ironi)
VARFÖR ska jag alltid börja klockan åtta?

It's getting dark, too dark for me to see. I feel I'm knocking on heaven's door.

Jag förstår inte varför folk envisas med att fota mig. Jag blir sällan bra på kort. Har kollat igenom lite kort på min pappas dator och jag började nästan att gråta. Så hemskt tycker jag det är att se mig själv på kort om det inte är jag själv som fotat. Visst är det sjåpit.. men jag kan inte hjälpa det. Jag ser knappt mig själv i spegeln längre.

Vi jobbar på't.


Vart är mina pilotbågar?

Got a nasty habbit called Rock n' roll

Det blåser som sjutton här. Det är helt galet. Kommer säkert att blåsa äckligt mycket imorrn också när jag ska vänta på tåget. Det kommer garanterat att regna. Snöa skulle inte heller förvåna mig. Men som tur är så har vi ju äntligen fått en väntkur att stå i så man slipper bli pisseblöt (: haha

Zelda ligger på stolen intill mig. Hon har svansat efter mig nu i tio minuter, och jag har klappat henne och matat henne och så. Hon är lite hispig nu för tiden. Rycker till för varenda liten grej. Hon har just slutat gå omkring på tangentbordet, och det glädjer mig.

känner mig lite rastlös. Funderar på att gå och lägga mig snart.
Ska väl kolla lite på film och sen sova. Eller strunta i det och läsa typografisk handbok istället.
Är det inte scrubs nu?

af blomberg

Befinner mig nu i föräldrahemmet. Tog med mig min dator hem, dels för att göra lite skolarbete och dels för att jag inte klarar av mammas och pappas dataskärm! Jag får ont i ögonen av den!

Mamma grep tag i mitt hår förut och insåg att jag behövde klippa mig - no shit! Jag talade om för henne att det var dyrt, så nu ska hon bjuda mig på en klippning. Nice work. Tack!

I morse när jag gick ut (runt ett) så var det SNORKALLT ute. Jag var smart och tog på mig en jacka för en gångsskull.. När jag kom ner till rese så vägrade den jävla automaten att skriva ut mina biljetter, så jag var tvungen att beställa nya (eftersom dom inte kunde skriva ut dom någon annanstans) och betala för dom en gång till! Jag hatar't!! Kändes sjukt äckligt ovärt.

Imorrn ska jag in till stan och strosa runt på torget och i affärer. Jag är lite ledsen för att jag inte får se finalen av Tila Tequila ikväll, men jag känner att jag antagligen klarar mig bra utan det. Sov för övrigt tio timmar i natt. Det var inte helt fel..

Pappa kollar på världens dåligaste film; Undercover Brother. Kommer antagligen sluta med att jag också sitter där.
Nu ska jag göra klart en design, och sen jobba lite i InDesign.

Imorrn får ni passa på att gå på kyrkogårdar, imorrn natt är det som allra finast.
Küss

Ont i huvudet.

Studiebesöket på tryckeriet idag gick väldigt bra. Helt smärtfritt. Anna har precis åkt hem. Vi har kollat på film och tjockat oss i soffan sen.. fyra? Det var skönt att bara sitta och umgås med henne, hon har alltid så roliga saker att berätta (: Hon ska på en fest på lördag, och det är värsta triangeldramat - ni anar inte, det är verkligen kaos - och jag väntar med spänning på hur allt kommer att lösa sig :D

Mina ögon svider. Dom har gjort det hela dagen. men speciellt nu. jag är trött som fan, ska nog gå ut och gå en sväng.. jag är varm, det känns som att jag har feber.

Imorrn ska jag hem till Blomberg. Min bror kommer också hem över helgen och på lördag ska jag på fest i världsmetropolen Mariestad (marsta). Jag tänkte börja packa, diska och lite sånt där. Tråkigt att komma hem till disk.. Borde vara hungrig, men käkade så mycket glass så att min mage är alldeles full.

Jag och Anna var på akademibokhandeln förut och hittade en bok som båda blev väldigt förälskade i. Minns inte vad den hette, men det var något med Graphic design, den hade en regnbåge som framsida. SJUKT bra inspiration till vårat projektarbete. Nu är det bara att övertala alla andra i gruppen att våra idér är bra.

Nej, nu ser jag inte skärmen, det är för suddigt.. Ha en bra kväll. KüssGillar denna bilden på tanige Bill.

Puh!

Nu ska jag äta någonting, jag har för mig att jag ätit idag, men jag minns inte riktigt vad.
Jag ser suddigt, och huvudet är helt dimmigt. Jag är trött kan man säga (:

god natt, och hejdå, och küss och puss och kram

Malin tatuering!

Som jag nämnde tidigare har Malin tatuerat in en vacker låtrad på underarmen.
tänkte lägga upp bilden hon skickade till mig.Dein bild ist sicher ich trag's in mir
Din bild är säker, jag bär den inom mig

Tokio Hotel

Japp. Nu tänker jag vara lite IIIIIIH aktig.

Alla tokio hotel fans kan gå in här och tävla om biljetter till Tokio Hotels fanparty. Om någon mot all förmodan har missat det.Hjälpte några vänner att göra en header till deras tokio hotel forum.
Gå in där och bli medlem, vet ja!

Nu ska här tävlas.
Küss

Hej!

Jag har snart sett klart på första säsongen av Scrubs. Gorgeous!

I morse var jag på gymmet. Känns som om jag inte varit där på evigheter. Anna var lite seg idag så hon pushade mig och alex istället. Hon fick mig att börja springa fem km. Jag sprang på nivå 12.8 i tre minuter, och jag höll på att dö. I vanliga fall brukar jag jobba på 9.6. Jobbigt var det, mycket jobbigt..

Sen gick vi till skolan och började jobba med projektarbetet. Det gick faktiskt väldigt bra. Vi satt i nästan tre timmar, och imorrn ska vi på studiebesök på ett tryckeri. Det ska faktiskt bli väldigt kul. Har läst tio sidor ur Typografisk Handbok, mycket duktigt för att vara jag.

Känner mig på skapligt bra humör idag. Gott.

Scrubs <3

En av världens bästa serier, någonsin. Köpte första säsongen på DVD häromdagen och jag sitter och kollar på det nu. Det är verkligen helt stört bra. Mina favoriter är utan tvekan the Janitor och Dr. Cox.


Lite Dr. Cox citat;

"Okay, listen up and listen good. I will murder ANYONE who tells Carla about this. And that means you too, mrs. London. I will save your life, and then I will take it away...Lonny...are you still looking at me?"

"You know, the only way you could be more useless right now is if you actually were the wall. Now, it certainly is true that you'd at least be serving a purpose - specifically a surface for a jackass to lean against - but it could be argued that this is more useless than doing nothing."

"I cared so little I almost passed out!"

"God, my brilliance is becoming a bit of a burden"

"I love this moment so much I want to have sex with it!"

Me like (:

Dum (:

Upptäckte nu att dom inte ställt om klockan på datorerna ännu. Så klockan är 15:43 nu istället för 16:43 som det står på skärmen.

Detta har jag åstadkommit idag;


Nu strömmar Übers ende der welt ur höglurarna och nu ska jag åka hem. Ska fortsätta hemma tänkte jag.
Plus att jag måste skriva min analys, det ska ju inte behöva ta sån himla tid!

Min mp3 är helt dum i huvudet. Den byter låt mitt i en annan låt, och kollar man på displayen så står det fortfarande att det är den låten som den bytte ifrån. Och nyss så dog den, och i morse så hakade den upp sig i två minuter, för att sedan hoppa igång igen. Tröttsamt! Den är bara två år gammal också, det stör mig.

Sticker nog hem redan på torsdag och kommer hem på lördag/söndag. Ska till Anon på torsdag, och tänkte att det är lika bra att åka ända hem då. Vi får se. Jag orkar inte tänka över huvudtaget (:

FREI IM FREIEN FALL

Vad fort tiden går!

Jag har redan suttit här i två timmar, och för en gångsskull känner jag mig skapligt nöjd med min insats i programmet. Är långt ifrån klar ännu, men jag har till nästa vecka på mig att göra klart detta och ytterligare ett tidningsomslag. Men nu är det kul och det är bra (: Fick precis lite hjälp, så nu går allt mycket lättare*


Hittade just denna bilden på Bill. Mumma, lär byta skrivbordsbild snart.
Jag menar, kolla på honom! Det är ju helt galet.

Nästa måndag går vi i skolan från 8-16.45
Jag ser verkligen fram emot det *not*

Nu ska jag återgå till mitt tidningsuppslag.
Küss

Is everybody going crazy?

Är i skolan. Jag försov mig i morse. Vaknade tio, och lektionen började tio. Var i skolan runt elva, var på en rätt ovärd föreläsning, som jag dessutom fattade noll av.

Jag ska försöka göra klart förra veckans uppgift i InDesign. Lyssnar just nu på On the Edge med Tokio Hotel. På hög volym för att stänga ut irriterande röster ur huvudet. Jag är sjukt trött. Jag orkar ingenting idag. Jag är sjukt deppig.

Hoppas att det går över tills ikväll.
her arms so sore, but she doesn't care anymore.

oh, nu spelas REDEN och jag blir genast mycket gladare. Det är fan sjukt <3

Haha..

Upptäckte att 40 year old virgin går på TV, visst är den filmen bra?
Jag har ändrat lite småsaker på bloggen. tycker nästan att det är lite för mycket nu, så jag gör kanske om den helt någon dag. Men nu har jag ju äntligen vant mig vid den. Kanske bara ändrar headern lite, vi får se (:

Nu ska jag tjöta lite med min bror på msn, sen så ska jag lägga mig och läsa. Jag måste verkligen läsa ut bokjäveln. Jag känner inte alls för det. Vill bara supa skallen av mig.

I veckan är det skapligt lugnt. Är bara i skolan på måndag, sen projektmöte på sidag, sen studiebesök på ett tryckeri på onsdag. Sen är jag ledig. Gott. Kanske sticker till brorsan i Götet någon dag eller två.

Har ätit så äckligt mycket denna helgen att jag bara vill sätta mig ner och gråta.

Känner mig lite tom, faktiskt.

Tv tipsJekyll går just nu på ettan. Har sett tre minuter av serien, men tycker redan om den (: Den är brittiskt och, ja, en ny version av Dr. Jekyll och Mr. Hyde <3

Visas hädanefter på söndagar 21.15 i SVT1

Savin' me - Nickelback


PerfectHey dad look at me
Think back and talk to me
Did I grow up according to plan?
And do you think I'm wasting my time doing things I wanna do?
But it hurts when you disapprove all along

And now I try hard to make it
I just want to make you proud
I'm never gonna be good enough for you
I can't pretend that I'm alright
And you can't change me

'Cuz we lost it all
Nothing lasts forever
I'm sorry I can't be perfect
Now it's just too late and
We can't go back
I'm sorry I can't be perfect

I try not to think
About the pain I feel inside
Did you know you used to be my hero?
All the days you spent with me
Now seem so far away
And it feels like you don't care anymore

And now I try hard to make it
I just want to make you proud
I'm never gonna be good enough for you
I can't stand another fight
And nothing's alright

'Cuz we lost it all
Nothing lasts forever
I'm sorry I can't be perfect
Now it's just too late and
We can't go back
I'm sorry I can't be perfect

Nothing's gonna change the things that you said
Nothing's gonna make this right again
Please don't turn your back I can't believe it's hard
Just to talk to you
But you don't understand

'Cuz we lost it all
Nothing lasts forever
I'm sorry I can't be perfect
Now it's just too late and
We can't go back
I'm sorry I can't be perfect

Veckans animation V.44


Vintertid!

Japp, nu är det officiellt. Det är vinter. Det är kallt, och det är blött. Klockorna ska vridas tillbaka en timme.

Sitter och lyssnar på Frei im Freien fall, den är riktigt bra faktiskt (: Sitter lite med diverse bloggdesigner, och slötittar på stjärnorna på is. upptäckte precis att det var, och nu är det utröstning så det har tydligen hållit på ett tag. Ska snart sätta mig ner och läsa typografisk handbok. Känner mig otroligt taggad.


Ifrån Shrei Dvd:n, sjukt söta!
Küss

Man har så kul med Toffifee!

Jaha, jag var varit ute på A6 - igen. Denna gången med mor och far. Köpte en datorväska, en film (sleepy hollow - j.depp och tim burton <3) och en plånbok i metall som inte gick att stänga när man har kort i den. Typiskt.

Vi gick till IKEA, där vi investerade två lampor som jag har över min dator, och en toapappershållare. Vi åt mat på min favoritrestaurang Jensen böfhus. Så sjukt otroligt gott, speciellt när man blir bjuden (: Dom kom med min mikro, samt den boklåda som jag glömde hemma när jag flyttade, som jag faktiskt har saknat jätte mycket.

Oh, vad och kollade på mig gitarr idag tillsammans med pappa. Den kostar 13000:- (!) vilket är liiite dyrt för mig som är en fattig student. Hittade en helt okej för runt 2000:- som jag ska köpa någon gång i januari <3

Vi var även på mediamarket. en helt LIVSFARLIG affär. Jag är glad över att jag inte bor i närheten av den affären, för jag hade bott där inne. Mamma köpte en dator, och jag köpte första säsongen av Scrubs. Stod och höll i Shrei Dvd:n, men bestämde mig för att den får vänta tills jag beställer den ifrån cdon. Där den dessutom är femtio kronor billigare.

Igår var det meningen att vi skulle gå ut, det blev inte så. Alla blev helt opepp, det slutade med att jag åkte hem relativt tidigt och började kolla på The Jacket. Ikväll blir det lite fringe. Känns som om jag kommer att gilla den serien (:

Sie ist Thema Nummer 1, 2, 3, 4, 5 und 6
Nimmt dich an die Hand im Traum
Und wenn du aufwachst ist sie weg

Idag fick jag tuggummi på systemet.

Jag var duktig och la fram mitt leg innan dom frågade mig om det, så då fick jag ett paket tuggummi. Dom är lika äckliga som man kan tro.

Har haft en helt okej dag, med tanke på att jag gick upp ap-tidigt. I skolan planerade vi en fantasi fest, skitkul. Vi åt på grafitti. Kycklingsallad, bakadpotatis. Skiet gott!!

 Sen stack vi till A6 och gick i affärer. Anna och alex var hur pigga som helst och sprang omkring som två illrar. När dom gick in i skoaffären stack jag och Fredde till systemet och shoppade där. Jag var jätte nära att köpa en ny plånbok, men icke. Jag köpte äntligen mitt hatt ifrån H&M så nu slipper jag ta min brors. Dessutom köpte jag en ring, som jag inte riktigt kan bestämma om den är fin eller inte. Men den var skapligt billig så att..

Dessutom var vi inne en sväng på IKEA, och jag shoppade för 14kronor! Jag är relativt nöjd, och är nu en stolt ägare av en badrumsmatta och ytterligare två diskborstar.

Vad ska jag göra ikväll?
Som det ser ut nu så ska jag hem till A&F, som vanligt, och dricka turkiskpepparshots (dom är så goda, jag kan dricka dom som saft) och sjunga och spela guitar hero. En perfekt förfest helt enkelt. Sen ska vi ut någonstans. Eventuellt centrumbar, men det brukar alltid sluta med att vi går och käkar någonstans så fort vi ska ut.

Jag har kommit fram till att jag vill jobba på Carlings. Me like!

Imorrn kommer mor och far hit. vilket betyder att jag bör städa. Det är helt otroligt hur mycket jag kan stöka till på två dagar. Det är tolv veckor kvar tills jag fyller år. Dessutom är det inte långt kvar till jul.

Oh, snart ska jag klippa mig (: Ska bara få tummen ur och beställa  tid någon gång. Det kommer att bli snykkt.

Nu ska jag betala mina räkningar, hoppa in i duschen och göra mig iordning. Diska också kanske.
Ha en bra kväll, det är ni värda.
Küss

I saw her today at a reception

Sitter och kollar på Scrubs. Samtigt som jag har igång Tokio hotel TV, och försöker lägga över musik till min sandisk. Jag måste köpa en ny mp3, för den jävlas mer och mer nu.

Jag har även gjort ett tappert försök att göra min uppgift i InDesign, men jag blev så grymt irriterad så jag var tvungen att lägga av.

Fick ett mail ifrån min vän malin, hon har tatuerat sig igen, och det ska bli sjukt spännande att se hur det blev. Lägger kanske upp en bild här i bloggen om jag får (:

Min rygg värker, och jag är verkligen på väg att gå och lägga mig.
Ska faktiskt gå och borsta tänderna nu.
God natt, hörs imorrn.
Küss

Billy K.


tänkte bara lägga upp en vacker bild på Bill.
Bara för att jag kan.

Schrei

shit vad trött jag är. Det känns som jag inte sovit på flera dagar. Kom hem för en stund sen. Imorrn börjar jag åtta. Hur ska jag orka gå upp?

Det är ganska fullt upp i skolan nu, så jag vet inte hur mycket jag kommer att orka blogga. Jag orkar i alla fall inte mer nu. Ska läsa lite ur Typografisk Handbok, som jag måste ha läst ut och kunna inom fem veckor. Den är roligare än man tror.

sova!!
- Nein!

FrisyrBill har den frisyren jag alltid velat ha <3
Nu ska jag gå.

Onsdag?

Visst är det onsdag idag? Ja, för det är bonde söker fru på tv idag (:
vi sitter och kollar på superhjältarna. Helt sjukt bra. Jag älskar Edna Mode, hon är bara för grym.

Skulle kolla hur mycket pengar jag hade på kontot, och det visade sig att jag hade mer än vad jag trodde vilket betyder att det blir till att äta kinamat idag. Mumma!

Ska till skolan en sväng runt tre. Vi ska ha projektgenomgång med världens segaste lärare. Jag kommer garanterat att somna.

Jag måste somna innan tre inatt. De senaste dagarna har jag sovit så sjukt dåligt, att jag knappt kan hålla ögonen öppna just nu.

Den första låten jag lyssnade på i morse var Reden - live. Reden gör mig alltid på så fruktansvärt bra humör. Komm doch erstmal rein, der Rest geht von allein. In Zimmer 483.

Har ni någon sådan bra låt som får er på bra humör hur dåligt ni än mår?
Jag har många sådana låtar, bland annat; Reden (duh), hilf mir fliegen, It ain't me babe och Runawaytrain.

Sawy?


Captain Jack Sparrow
Drink up me 'earties. Yo ho.

Illustrator CS3
Ett X antal timmar.

Puh!

Är hemma nu. Har tränat och pluggat hela dagen. Just nu s-t-ä-d-a-r jag min lägenhet. Städa som i dammsuga och grejer. Elin kommer imorrn och hon är känslig mot damm, så ja.. (:

Jag ska återgå till städandet. Var bara tvungen att kolla upp bloggvärlden innan. Ikväll blir det mer Illustrator <3
Haft en bra dag?

Usch..

Ju  mer jag lyssna på spelandet i inlägget innan, desto värre låter det. Jag hör bara en massa gnissel. Uäck! Nåja, jag hade stängt av datorn, men kunde inte sitta still. Fick lite ångest så jag slog på den igen och sysselsatte mig med illustrator.

Det är kul att så många frågar om jag kan göra era bloggdesigner. Det gör mig jätte glad att ni frågar mig, eftersom det är bland det roligaste jag vet. Stort tack till Mirre, som har skickat många människor till mig (: Jätte kul, verkligen!Jag har satt igång The Pianist, och sitter nu och slötittar på den. Den är sjukt bra, och jag hade jätte svårt för Adrien Brodys nästa i början, men man vänjer sig allt eftersom (: Åh, passa på att se The Jacket också, helt underbar film.

Detta är det sista jag skriver för ikväll.
Ta hand om er.

Fiol.

Jag spelade fiol från att jag var sex år och till det året jag fyllde tolv. Jag kan säga att lite sitter allt i ännu. Men det är helt otroligt hur mycket man tappar om man inte spelar så ofta.. Det låter verkligen för jävligt i kameran :D

Jag kan säga att jag har långa naglar, vilket inte är bra om man ska spela fiol. Jag har dessutom inte spelat på något halvår. Ett försök till att spela Rette mich blev helt misslyckat. Hör man ens att det är den låten? Noterna jag hade var helt störda, det är därför jag inte spelar hela låten för sen låter det helt sjukt. Dessutom spelar jag fel och så, men det kanske inte hörs så mycket (: HahaIbland ångrar jag så fruktansvärt mycket att jag slutade. Denna låten präntades in i mig under mina sex år; Gånglåt ifrån Äppelbo. Förhoppningsvis har inte många av er hört den så att ni inte hör när jag spelar fel;


Hell is gone and heaven's here There's nothing left for you to fear
Shake your arse come over here Now scream
I'm a burning effigy Of everything I used to be
You're my rock of empathy, my dear

Ja, ja..

Det blev inte så mycket gjort i InDesign över huvudtaget. Jag satte mig vid illustrator istället.

Detta har jag åstadkommit på tio minuter. Jag kan säga att denna kommer att ta sjukt lång tid att rita. Det är många små detaljer, och för en gångsskull är det ingen av grabbarna i Tokio Hotel. Tro det eller ej.

På ett sätt är det bra att det tar lång tid att rita, för då har jag någonting att sysselsätta mig med (: Det är tråkigt, eftersom jag gärna vill se resultatet, helst nu (:

Nu slutar jag nog för dagen. Imorrn är vi lediga. Då ska vi träna och plugga. På onsdag kommer min kusin hit (:
Küss

Sitter i skolan.

Jobbar i InDesign. Vi håller på med ett tidningsuppslag, men jag orkar inte göra det nu. Ska göra det när jag kommer hem istället. Det går lättare att arbeta då, kan tyckas. Kul att ha anna intill sig, hon svär mer än vad jag gör. Det är inte dålligt.

Såg Trailern till Quantum of Solace, och jag längtar, längtar, längtar!! Nästa vecka går den upp på bio. Yes.

Did you ever know you were my hero?

Hmm.. som synes så har jag bytt design. Detta blir nog bara en tillfällig. Jag kommer nog byta tillbaka till min förra design. Blev inte så värst nöjd med denna, men ska testa den ett tag. Kanske ger bort den till någon annan eller så.

Jag vänjer mig kanske. Men visst var min förra snyggare?
Jag vet att denna ser lite fucked up ut i Explorer, men då får ni allt övergå till Firefox, som är mycket bättre (:

Jag gick in på denna sidan för att kolla vad min blogg är värd. Den är tydligen värd 1282 kronor. Okej? Och hur räknar människorna ut det? Någon som vet?

Jag har nu sett på 40year old virgin. Den har tydligen börjat om igen ser jag nu, för nu har det gått en halvtimme på filmen. Så bra koll har jag.

Jag ska börja kolla lite på Ps. I love you, eller kolla ett Beverly Hills avsnitt (Dylan - mumma!) och sen ska jag lägga mig. Jag ska ju faktiskt upp relativt tidigt imorrn. Okej då, jag ska gå upp klockan 8.45, men som den sanna nattmänniska som jag är så är det sjukt tidigt.

Ska nog sitta med Illustraror imorrn, har inte gjort det på evigheter känns det som. Längtar nästan ihjäl mig (: Jag känner mig ganska besatt..

God natt <3

Jumbiee (:

Veckans animation V.43


Tom och Gustav ifrån Leb die sekunde DVD:n

nelliz.blogg.se


Nelly har fått en ny design.
(klicka på bilden för att komma till hennes blogg)

Nu ska jag sätta mig framför TV:n, kolla på en film och äta. Det har jag nämligen helt glömt av att göra idag, och nu börjar jag bli hungrig. Jag har blivit sjukt dålig på att äta. Eller ja, laga mat (:

Söndag.

Som vanligt känns det i hela kroppen att det är söndag. Allt jag tänkte göra idag har inte blivit av. Jag har inte varit utanför dörren och jag vinklade precis persiennerna så att jag får lite solljus in i alla fall. Borde gå ut och gå, men känner egentligen inte för det-

Har suttit vid datorn hela dagen, och kollat på Playa del Sol. Saknar den serien lite, den var faktiskt kul.
Nej, nu ska jag göra något vettigt. Dammsuga eller något. Imorrn ska jag till skolan igen. Början tio och slutar kvart i fem. Segt, men vi har en gästföreläsare imorrn så det kan bli väldigt intressant.

Hörs kanske senare. Küss

Leave me black and blue, as long as you forgive me. Lock me in your room. As long as you are with me.

Mat.

Har precis kommit hem ifrån mataffären. En vän var snäll och lånade mig lite pengar så att jag kunde handla mat (:
Insåg precis att jag inte ätit någonting över huvudtaget idag, och plötsligt sög det till i magen. Jag har två piroger i ugnen (jag har fortfarande ingen micro, vilket hade varit super att ha just nu). Känner mig stressad. Ska hem till Alex och kolla på film ikväll igen.

Det blir antagligen en av världens bästa filmer; the notebook (dagboken). Jag älskar den filmen! Nu ska jag äta, jag måste dra vidare om en halvtimme. Stress.

Küss

byebba.blogg.seEbba har fått en ny design till sin blogg.
(klicka på bilden för att komma till hennes blogg)

Jumpin' Jack Flash

Jag är bara tvungen. Jag har alltid haft svagt för Johnny Depp. Kolla bara på honom. Vilken människa!

Och fast jag älskar denna bilden,

 så får jag faktiskt byta ut Bill ifrån mitt skrivbord, om så bara för idag (:

Människor.

förlåt för att jag varit lite frånvarande dessa dagar. Men har egentligen ingenting vettigt att skriva om.
Jag gör liksom inte så mycket om dagarna, och i längden kan jag tänka mig att det blir lite tråkigt att skriva om. Jag är i princip pank och kan inte handla något, varken mat eller kläder eller någonting annat. Men pengar kommer nästa fredag! (:

Har fullt upp med att hjälpa folk med sina bloggdesigner, och det tar upp ganska mycket av min tid också.


Igår var jag och tränade och sen åkte vi hem till Alex och gjorde iordning tacos, marängsviss och såg på film. Vi såg American Pie, Brokeback mountain och Bring it on. Det är egentligen bara Brokeback som är någonting att ha över huvudtaget. Men eftersom jag tydligen gick runt i onsdags kväll/natt och sjöng ramsor från bring it on så blev vi tvungna att se på den.

Jag har fått lite pengar nu och ska åka och handla lite mat och sånt där viktigt som man egentligen inte klarar sig utan. Ska åka ut till A6 en sväng och passa på att gå och kolla lite i affärer också (:

Ha det så bra, så hörs vi snart igen.
Küss

Monsoon & Ready, Set, Go! MTVLA 08


Dom vann alla fyra kategorier dom var nominerade till. Grattis (:

Durch den monsun

Jag har haft den låten på hjärnan hela dagen. Älskar Bills röst från första skivan. Älskar hans röst nu också, men då.. ja..
Nu ska jag se på South Park, ta en macka eller två, sen ska jag försöka sova. Kommer troligtvis vara lite frånvarande imorrn.

God natt, Küss

Hemma hos Alex och Fredde

Alex har gjort värsta frisyren på mig. Mitt hår har aldrig varit så fluffigt som det är nu, och vi får se hur länge det håller i sig. Känne rmig riktigt fin idag faktiskt, och det är inte vanligt.

Föredraget gjordes idag. Jag pratade om Titanic. Det gick nog ganska bra. Har en minneslucka och minns inte ens aatt jag var uppte och pratade, men det var jag tydligen. Anna och Alex sa att det gick bra och att jag inte verkade nervös så jag litar på dom

Har selat guitar hero precis, jag suger verkligen på det, men där doc bättre än anna och det är ju en tröst (:
sna snart ut en sväng på stan. till kåren b.la om vi kommer ut någon gång. brukar alltid sluta med att vi går o h äter någonstans istället. eller bara stananr kvar så at5t förfesten övergår till fest och efterfest.

det är bra vilket som.
sorry för alla eventuella stavfel. kollar knappt på tangetntbordet. jag lrä skratta åt detta imorrn.
ska gå hem sen, jävla nice. ha en kul kväll!

Make my day.
Küss

I'm not the one you want, babe. I'm not he one you need.


Sitter och lyssnar på Bob Dylan. Vilka underbara texter han skriver..
Jag tänkte somna till denna inatt. God natt /S

Strawberry fields forever


Living is easy with eyes closed, misunderstanding all you see.
It's getting hard to be someone but it all works out.
It doesn't matter much to me.

Let me take you down, 'cause I'm going to Strawberry Fields.
Nothing is real and nothing to get hung about. Strawberry Fields forever.

Veckans animation V.42


happy birthday

YES YES YES!

Klockan är 20:31 och jag är klar med mitt föredrag. Har läst igenom det ett par gånger och det ser helt okej ut.. Är skitnervös redan, men det brukar gå bra. Det måste gå bra..


Har haft Anna här sen elva imorse. Vi har lagat mat, och pluggat hela dagen.Ryggen ömmar, men jag har varit flitig som en iller idag (: Har städat köket, och bärt ut sopor samt sopsorterat. Jag har med andra ord varit sjukt duktig hela dagen.

Imorrn blir det träning efter skolan - det behövs verkligen - och troligtvis utgång på kvällen. Akademin. Så himla skönt att vara ledig denna vecka.

Hoppas att ni haft en bra dag.
Küss

Suck

Sitter och försöker skriva rent mitt föredrag. Anna tog bort sjukt mycket (får ta kort och lägga upp det sen) och det var bra, för jag hade inte kunnat ta bort någonting själv.

Vi får sitta hela dagen. Vi ska göra popwerpointpresentationer snart, och vi får se hur det blir.
Kommer att vara frånvarande ett tag.
Bara så att ni vet (:

Måndag?

Det känns som om det är söndag idag, och det är lite rörigt. Just nu sitter jag och ser på That 70s show. Det är lite roligt (:

Sugen på att göra om designen på bloggen, men är så nöjd med headern att denna får vara kvar ett tag till. Jag ska snart göra en powerpointpresentation, som jag ska använda mig av på onsdag. Imorrn kommer Anna hit (jätte tidigt) runt elva och ska låna min dator. Vilket betyder att jag måste röja undan lite på mitt golv. Hopplöst.

Slängde ihop en enkel design till Matilda - Tillan - lite fort.

(klicka på bilden för att komma till hennes blogg)

Nu ska jag äta lite mazariner, och dricka mjölk. Mår lite bättre idag än igår. Skönt.

It makes me feel alive..

Auch wenn es weh tut schrei so laut du kannst!
Känner mig så där töntigt stressad och fullkomligt värdelös. Det känns som om jag sover med öppna ögon. Huvudet susar och dunkar och slår.


Imorrn ska jag åka härifrån 10.35, för att fika med min kusin innan jag flyr tillbaka hemåt till Jönköping. Jag vill jätte gärna hem, men samtidigt inte. Jag vill bara att dagarna ska stå still.

Denna dagen har varit väldigt dimmig, jag kan inte beskriva det med ett bättre ord. Jag hatar söndagar - verkligen. Det är den värsta dagen som finns, och det har det alltid varit, och kommer antagligen alltid att vara.
Skit.

"I know what it's like to want to die. How it hurts to smile. How you try to fit in but you can't. How you hurt yourself on the outside to try to kill the thing on the inside." - Susanna Keysen

Han som alltid får mig att leHeter Henrik Torehammar. Han är så underbart härlig och rolig. Han är programledare på P3. Just nu sitter jag och lyssnar på webbradion. Kvällspasset i P3. Han gör allting lite lättare just nu..

Küss

Shit i helvete.

Ursäkta svordomen.. Men jag hittade precis en GAMMAL bild på mig.. jag måste bara lägga upp den.. herre gud..Jag är miffot i mitten. Vi är på en Kent konsert. Kan säga att jag inte alls gillar kent, utan gick för att det var en present till min vän till höger om mig. När är detta..? Jätte länge sen i alla fall. Sitter med träningsbyxor, sleten tröja och converse, och en kånken i knät - såklart. Väldigt snygg konsert outfit. Jag är väl femton, sexton, kanske t.o.m sjutton. Ja, så här häftig är jag jämt..

Typiskt Sofia..

Jag gör lite tafatta försök att börja på mitt föredrag som jag ska ha på onsdag. Jag har fått ihop ett halvt A4. Jag har suttit framför datorn i en och en halv timme och inte ens googlat ämnet jag ska prata om förrän alldeles nyss. Och då slog det mig att jag kunde skriva ett blogginlägg istället för att klicka mig in på någon sida och samla lite information.

Det är så typiskt mig att jag nästan blir förbannad på mig själv.

Jag har öst båtar idag och hjälpt till nere vid sjön. Jag saknar verkligen det, jag vill segla, men det är för kallt för det just nu. Får vänta tills våren/sommaren. Snart ska jag äta, potatis och köttfärslimpa (GOTT) och sen ska jag skjutsa in mamma till stan. Hon ska till GBG och se Leonard Cohen. Blir säkert en riktig hålligång konsert.

Jag längtar efter min dator. Jag saknar Illustrator.
Jag är trött och har brutit en nagel.
Nu är det mat.

Vampyrtema.

Jag hatar mammas och pappas dataskärm. En stor klumpig sak. Vill bara slänga den i väggen!!

Ikväll är det vampyrtema på tvåan.Så det blir till att sitta framför tvåan hela kvällen. Imorrn ska jag skriva mitt föredrag. Jag måste - helt enkelt. Jag och pappa ska se Nosferatu sen. Har bara sett den gamla stumfilmen från 1931 (?) men denna är en nyinspelad tysk-fransk film från 1979. Ska bli mycket spännande (:

20:00
Vampyrskräckens offer
20:55 När jag en dag inte finns
21:05 Blod på vita duken
22:00 Nosferatu
23:50 Bram Stokers Dracula

Oh, glöm för gudsskull inte att se på Bram Stokers Dracula.


Gary Oldman och Winona Ryder. Mumma!
(Keanu Reeves kan bara gå och dö - han är dålig!)

Wiee!


Live DVD i November, Nytt Album i Februari <3

Tom Kaulitz


Tom Kaulitz, Illustrator CS3
Fem timmar sammanlagt.

Illustrator.

Ja, jag har en tendens att fastna framför detta programmet, men det är så himla kul! Har suttit här sedan åtta och har inga planer på att gå härifrån än på ett tag (även fast jag nog måste göra det snart, mina axlar värker!). Just nu håller jag på att rita Tom Kaulitz, ja - igen. Men tvillingarna är så tacksamma att rita av.

Imorrn ska jag åka hem till mor och far och min pisse. Ska krama sönder henne. Eller nej, det ska jag inte, men jag ska krama henne väldigt mycket i alla fall. Ska försöka hälsa på Miss C och hennes katt Maja. Hon fick henne i tisdags och jag har bara sett henne på bild och hon är übersöt. Katter, pingviner och lejonungar är de vackraste djuren jag vet.

Neh, nu ska jag fortsätta rita, förhoppningsvis kommer bilden upp inatt. Kommer ändå inte kunna sova förrän den är klar, sorgligt men sant. Har bara håret kvar (det jobbigaste).

JAJA, küss och smek.

iPod Blev inte så bra.
Men nu är den klar i alla fall.

Detta är kärlek för mig.


Det här.. jag kan inte förklara det, men detta är kärlek för mig. Jag har velat ha en sån här enda sedan jag var liten. Jag minns fortfarande första gången jag såg en sån här. Jag föll pladask. Dom är så otroligt SJUKT snygga. Verkligen. Jag kan inte ens beskriva känslan jag känner när jag ser sådana här mikronfoner. Mitt hjärta slår ett extra slag. (:

Denna finns på musikbörsen och kostar 1.645:- (Ge mig!)
Det är synd att jag inte har någon sångröst. Hade jag haft det hade jag utan tvekan köpt en sådan.

Det sjuka är att jag verkligen kan sitta och kolla på den bilden hur länge som helst utan att tröttna. Nu ska jag göra klart en uppgift i Illustrator. Küss


Wo sind eure hände. Zimmer 483 DVD:n
Kärlek: 2:35 - 2:58

Komm und rette mich

Saker jag borde gjort igår men inte gjorde.
- Städa
- Diska
- Bära ut soporna

Det är så tråkigt så att jag bara skjuter upp det hela tiden.

Idag tänkte jag åka och kolla på en ny gitarr. Är den inte för dyr så kan jag kanske köpa den nästa månad..
Nu tänkte jag släpa mig ut till Onoff, som ligger vid A6. Bör väl äta innan, och klä på mig (:

Sen måste jag rita klart en iPod i Illustrator, men det bör inte ta så lång tid + maila min mattelärare..

Nåja, tjingalong.
Wenn nichts mehr geht werd' ich ein engel sein - Für dich allein

Don't tell mom


When we don't know who to hate, we hate ourselves.”
- Chuck Palahniuk

Yeah.Jag tror att jag klarade matten. Pratade med några efteråt och dom svarade samma som jag. Antingen har sju pers fel eller så har alla rätt - vilket betyder att jag klarade det. Yes!

Idag hade vi föreläsning om hur man skriver en rapport. Vi kommer att ha sjukt mycket att göra nu, som sagt. Vet nästan inte hur jag ska orka med allting, men A:na är bäst och får mig att orka.

Var på Coop idag och handlade. Köpte ett par hörlurar, som så klart inte passade till min mp3, och eftersom jag är lat och allmänt feg så kommer jag antagligen inte att åka tillbaka med dom. Jävla skit.

Och förresten, hur säger man till någon på ett vänligt sätt att man inte vill veta av personen ifråga?

Nice wheels, man.Suck, jag fattar inte :S Det får gå som det går. Nu ska jag börja göra mig iordning.
Ha en bra dag, så hörs vi ikväll.

Küss

Sex, drugs and rock n' rollJag försöker att sitta still, lyssna på musik som får mig glad, och sakta men säkert ta djupa andetag och andas genom näsan. Det har jag gjort de senaste tjugo minuterna och nu ska jag försöka gå och lägga mig igen. Har precis lyssnat färdigt på världens bästa Reden.

Everywhere - Michelle BranchJag kan inte  sova..

Mamma och Lina


Min mamma


och Lina.

sofiabengtsson.blogg.se

Kollade igenom lite bilder som jag sparat. Hur min blogg har sett ut dom senaste månaderna. tänkte lägga upp det här; kan vara kul att se, eller inte?


While the world is crashing down.

Vad det är jobbigt när internet krånglar för en. Nu fungerar det igen, och det är alltid gott.

Jag har ganska mycket att göra nu för tiden - faktiskt. Jag hinner inte skriva så ofta som jag önskar, och jag hinner inte göra några designer just nu. Jag är ledsen.


Jag älskar måndagar. Mina måndagar.
Idag hade vi en intressant förelänsing om Typografi. För er som inte vet vad detta innebär så kan jag tala om att hon pratade om diverse typsnitt och vad man ska tänka på när man väljer typsnitt, och storlek, samt avstånd mellan rader och rubriker osv. Det låter kanske tråkigt, men det var faktiskt jätte intressant!

Sen studsade vi hem till Alex, pluggade lite matte och såg på fem avsnitt av Supernatural. Den serien är guld. Jag älskar sådana serier och råkade slå på TV:n igår och såg slutet på Fringe (är den bra?), och det är säkerligen en serie jag ska börja följa.  Älskar sådana där serier, även fast jag kan bli galen på att jag inte fattar allting som händer.

I helgen var jag i Göteborg med Charlotte och Elin. Vi var på Ladies Night, och jag kan utan tvekan säga att det var mycket bättre förra året. Jag slösade en massa pengar på ganska onödiga saker. Jag köpte ett par högklackade skor för alldeles för mycket pengar, som jag dessutom stapplade omkring i på göteborgs gator. Det var andra gången jag hade högklackat och jag höll på att avlida. Varför utsätter man sig för sådan smärta frivilligt? En skön känsla att ta av sig skorna i alla fall. Dessutom gjorde jag äntligen min tragus ("skönt, då kan man slippa höra ditt tjat!") och det blev jätte snyggt (: Köpte även två skivor, Ebba Grön - Live och Bob Dylan Greatest Hits.

Det är helt sjukt. Jag kan inte gå in i en skivaffär längre utan att komma ut med minst en skiva. Dagens I-landsproblem?

Mitt liv är stabilt och jag trivs väldigt bra. och vi har äntligen bokat resan till KÖPENHAMN nu. Vi åker i December, så det är allt ett bra tag kvar, men vi tänkte att vi kunde julhandla lite också samtidigt. Jag hatar julen.

Sitter och lyssnar på Beat it med Michael Jackson. Jag gillar den låten, den får det att rycka så himla gött i min kropp. På ett bra sätt.

Nu ska jag rita lite i Illustrator, har inte gjort det på flera dagar, och jag saknar det lite grann (:

Vi hörs, kuess
/S

Veckans animation V.41

What can I say? I love Reden.

klatsch.blogg.se


Ebba har fått en ny design!
Klicka på bilden för att komma till hennes blogg.

Typiskt mig..

Jag somnade på tåget mellan Jönköping och Falköping. Jag hade totalt missat att jag skulle byta i falköping och trodde att det var ganska lungt. När jag vaknade upp så hade tåget startat, i riktning mot göteborg. Panik! Jag letade upp konduktören, som började att kolla tågtider åt mig. Hon hittade inget bra, då dök det upp tre personer som skulle av i floby. Dom talade om för mig att det skulle komma ett tåg om fem minuter, ett tåg som inte var med i någon tidtabell (?!).

Så i floby fick jag springa över till det andra spåret - jag hade tur, tåget var försenat. Annars hade jag missat det. Det var en bra bit man var tvungen att gå för att komma över till andra sidan rälsen. Jag fick vänta i en kvart, och kom till skövde en halvtimme för sent. Konduktören i floby skrattade bara åt mig när han såg min biljett, och Anon flinade också åt mig när jag äntligen dök upp (:

Sen gick jag till Riviera tillsammans med Jimmy och åt pizza. Hade gärna följt med honom till Voda om det inte hade varit för att mitt sista tåg gick klockan nio. Jag var hemma igen vid kvart i elva.

Jag vaknade för 40minuter sen, och det var riktigt skönt. Såg färdigt på Corpse bride och åt lite frukost. Jag måste verkligen köpa mat, jag har bara skitavancerade grejer hemma. Frysta, och med tanke på att jag inte har någon micro så tar det jätte lång tid för allt att tina upp.. Och med tanke på mina matlagninsskills så vågar jag inte tina det i ugnen.

MEn idag ska jag äta ärtsoppa, och det ska bli så gott, så gott.
Runt tre rycket så åker jag till Göteborg! Kaching! Min bror ska möta mig på stationen. Ikväll ska jag, Viktor, Charlotte och Elin se Patrik 1,5, har någon sett den?

Imorrn ska vi gå på Ladies night i Scandinavium. PETER STORMARE, Henrik Hjelt och ja.. Martin Stenmarck. Förra året var KJELL BERGQVIST och MICKE TORNVING med, och dom var bäst. Jag älskar Kjell Bergqvist och tycket att han är skitkul och jätte bra.

Satan, nu SKA jag städa. Och börja packa lite smått.
Ha en bra helg, så hörs vi på söndag igen.
Küss och smek!

Wiee!

Min farbror ringde precis och han är i närheten av Jönköping. Vi ska åka och ta en fika nu, och jag antar att han vill betala, haha.

Han är bezt.
Jag måste verkligen jätte städa. Men har inte gjort det ännu. Oh, jag har börjat på mitt föredrag. Jag har skrivit en mening, jag är relativt nöjd. Snart ska jag till Köpenhamn! Fan vad kul!

Shao

Hemma!

var i skolan i en timme, sen beslöt vi oss för att gå och träna istället för att gå tillbaka till föreläsningen. Det var skönt att springa på bandet idag. Körde intervall i 25 minuter. Höll på att dö, men skönt efteråt! Ska till skövde om några timmar och är inte hemma förrän ikväll.

Åh, nu ser jag på Corpse Bride. Den filmen är så sjukt underbar! Alla rösterna är så himla underbara, speciellt Christopher Lee (: Danny Elfman, tim Burton och Johnny Depp.. Vilken jävla trio!

Victor Van Dort: Wait. I made a promise.
The Corpse Bride: You kept your promise. You set me free. Now I can do the same for you.

Nu ska jag laga mat och städa.
Küss

Your touch makes it hard to breathe


Drömde att jag var Isolde. Ja, tack.

Okej jag måste erkänna en sak..


Jag älskar verkligen Salvador Dalí. Hans målningar är så sjukt underbara att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Jag har älskat hans konst enda sedan jag var jätte liten och han har alltid varit min favoritkonstnär. Därför tänkte jag bjuda på några av mina favoritbilder;


Gala(rina)


(Älskar denna bilden)


För fler målningar gå in på http://www.dali-gallery.com.

LeonitaEgzona.blogg.se


Leonita och Egzona har svidat om igen. Klicka på bilden för att komma till deras blogg.

Sofia har beslutsångest.Hjälp
(ska göras i helgen)

Oj, oj, oj..

Jag har sovit mig igenom hela dagen. Trots att jag sov sjukt mycket inatt (kanske är det därför jag är så trött?).

Dessutom glömde jag mobilen hemma i morse, eftersom jag hade sjukt äckligt bråttom. Jag försov mig en halvtimme, och med tanke på att jag går upp 40 minuter innan bussen går så blev det liite stressigt.

Var hemma hos Alex och käkade förut. Vi såg på två avsnitt av Supernatural. En väldigt bra serie, i alla fall första säsongen. Jag och pappa satt som klistrade när det gick på tvåan förra hösten.

Det är den 1oktober idag. I helgen ska jag till Göteborg, träffa bröder och gå på Ladies Night (:
Imorrn ska jag till skövde en sväng.

Oh, jag hade matteredovisning idag. Troligtvis klarade jag den inte. Jag minns ingenting av att jag var där över huvudtaget, men det var jag i alla fall. Sinnesykkt.

RSS 2.0