Borde gå och sova.

Kan man verkligen älska någon så mycket att man skulle kunna dö för den personen?

Jag måste få passa på att berömma mig själv.

Jag trodde att tåget imorn gick vid tio, det gör det inte. det går halv tio. Vilket betyder att jag kommer missa det om jag tar bussen halv nio. Om jag ska hinna med det tåget så går det en buss 07.15, och det känns inte alls okej!

Jag är sämst. Jag kan inte ens med ord beskriva hur arg och irriterad jag är på mig själv just nu.
Jag orkar inte ens bry mig om att kolla tågen hem. Det gör jag i morgon. Fan.

Dumma SJ

När ska SJ förstå att jag inte vill åka till Jönköping via Herrljunga?

I just wanna be beside you everywhere you go

Jag kunde inte sova så bra inatt. Då började jag tänka på en låt jag inte hört på evigheter. I only want be with you - Vonda Shepard. Jag var helt besatt av den låten ett tag. Dvs. när jag var inne i min Ally McBeal period. Jag hittade en fan video med töntiga nallar i, ni får ha överseende med detta.


Topp 5

Min topp fem på ätbara saker som jag inte kan vara utan just nu:

1. Körsbärstomater - är inte det helt sjukt gott? Jag kan äta hur många som helst utan att tröttna.. Så himla goda. Tack vare dom kan jag undvika att äta sjukt mycket godis.

278604-332

2. Djungelvrål - okej, men bara för att det har varit mitt favoritgodis sedan jag smakade på det för första gången. Jag kan dock inte äta det för ofta, eftersom mina käkar pajar. Mjölk är gott att dricka till, vad ni än säger.

3. Varma koppens Gulasch soppa - Den här soppan är galen. Vart har den varit i hela mitt liv? Fantastiskt god, och mättar faktiskt väldigt bra. Brukar dricka en per dag. Mums!

4. Bananer - grön/gula bananer, dom lite hårdare. Inte bruna mjuka.

5. Kycklingfilé - Behöver ingen närmare förklaring. Kyckling är bland det godaste man kan äta. Dock kan man tröttna på det om man äter det varje dag.

Nu ska jag snart till bussen.
Hejdå.

Tiden går fort när man har roligt.

Runt elva snåret när jag gick och la mig, så slog det mig att jag faktiskt är ledig imorgon! Det kändes så himla skönt! Efter att ha försökt att somna i en timme så gick jag till kyrkogården istället och tände ett gravljus. Mysigt.

Nu har jag suttit och fnulat lite med bloggen, gjort lite små ändringar som bara jag stört mig på (antar jag).
Nu har jag ont i huvudet, så jag ska gå och lägga mig nu.

Puss

Finner inga ord.

image330Igår var jag i vara med miss C och hennes föräldrar. Vad gjorde jag där?
Jo, jag var och såg på mannen i mitt liv. Joe Labero.

För det första borde jag inte åka och se på när folk trollar, eftersom jag blir så sjukt förbannad för att jag inte fattar hur dom gör. Och vetskapen om att dom lurar skiten ur mig får mig att se rött. Jag har en vän, som också är trollkarl. En väldigt skicklig sådan, och han kan göra mig galen ibland.

Men showen igår var skit bra, och jag funderar på att gå och se den igen i Jönköping i höst. Har ni chansen att se det här, så ta den, för Guds skull!

Fast varje gång han sprang ut i publikhavet satt jag fastnaglad i stolen och höll mig kramaktigt i armstöden. Livrädd för att han skulle välja just mig, och dra upp mig på scenen. Men jag klarade mig den här gången.

Jag måste bara få säga att han är störd. Man borde inte kunna göra sådana saker som han gör.
Och det gör mig fruktansvärt irriterad.

Igår kväll var jag i Skara. Till en början hade jag inte alls kul. Jag lyckas alltid hamna med folk som jag inte klarar av. Men sen drog vi till stadt, och det var bra musik. Min storts musik, och inte bara techno och hip hop & r'n'b. Så jag dansade faktiskt igår. Eller ja, dans vet jag inte om jag kan kalla det, det var väl mest hysteriskt studsande för att undvika att folk (tjejer) inte skulle trampa mig på fötterna. Kan meddela att en lyckades trampa mig så sjukt hårt att jag har ett blåmärke idag efter en klack. Att jag inte nitade henne. Min fot ömmade i flera timmar. Jag tror att jag fick mig en smäll i tinningen också, för jag har jätte ont.

Vid bussen träffade jag M och han åt upp nästan alla C:s pommes. Träffade J också i busskön och språkades med honom en stund. Kom hem runt halv tre och somnade inte förrän runt fyra. Helt okej.

Dagens låt: Welcome to my life - Simple Plan
Ha en bra kväll!

And you can make my life a mess
But you cant change the way I feel
Or convince me that my wish is unreal

Läggdags.

Jag har precis sett klart på Walk the Line.



Det här är en underbar version av Johnny Cashs Cocaine Blues.
Jag har säkert lagt upp den förut, om inte.. här är den.

God natt!

Blomberg

Sitter hemma i blomberg för stunden, tänkte fixa min blogg, men tror att det är bäst att jag gör det när jag kommer hem. Kommer inte hem förrän runt sju, eftersom jag inte orkar gå ner till Källby och ta en buss, det går inga tåg (heja västtrafik!) och eftersom jag ska få skjuts av viktor.

Är så sjukt trött, och jag vet inte riktigt varför. Imorrn ska jag på middag hos miss C:s föräldrar och sen ska vi till Vara och se Joe Labero. Jag kommer antagligen bara sitta och irritera mig på att jag inte förstår hur han gör. Men det ska bli kul och se i alla fall. På kvällen kanske jag ska till Skara. Men det är ett väldigt stort kanske.

Det är skönt att vara långledig.

Såg på världens sämsta film igår. Angel. Ville egentligen inte se den, men när jag hade lurat miss C till skövde så var jag ju tvungen. Se den inte. Jag ville gå efter halva filmen, men det fick jag inte.

Jag funderar på att gå och se 10 000 BC. Den verkar ganska bra.
Nu ska jag beställa X-men och Sin City.

Ha en bra kväll.

Kanal 5:s kyckling

Ni vet den kycklingen som är formad som en femma?

Fy fan vad den ser obehaglig ut. Jag hatar den! Jag tycker den ser skitäcklig ut och jag kan verkligen inte titta på den. Vad är det för något flep som har hittat på denna ondskefulla kyckling?

Jävlar! Nu måste jag stressa till bussen. Jag är en sann tidsoptimist.
Fan.

Why?!

Varför måste alla midjekorta människor få fnatt så här innan en högtid och gå ut och handla mat? Måste dom alltid göra det dagen innan? Det är ju fullkomligt livsfarligt att gå omkring i affären. Under den kvarten det tog för mig i affären, blev jag påkörd av fyra kundvagnar.

Dom vägrar flytta på sig! Dom står bara still och väntar på att jag ska flytta på mig, och gör jag inte det så kör dom på mig!

Vad i helvete!

Vad ska jag göra i påsk? En fråga jag har ställt mig många gånger, utan att kommit fram till någonting bra. Ikväll ska jag kanske gå på bio i skövde, om det går någon bra film. Eftersom jag är ledig imorn så kan jag orka komma hem vid tolv.

Glad påsk på er.

Äntligen!

Äntligen får jag sitta vid min dator igen, jag blev galen på den andra datorn. I mitt rum behöver jag heller ingen värmefläkt för att inte frysa ihjäl.

Efter att i ett halvår lite försiktigt talat om för chefen att jag behöver en bättre dator, eftersom denna snart kommer att krascha, så fick jag äntligen rätt.

Igår kraschade min dator. Idag fixade dom den igen. Hårddisken beslöt sig för att vandra vidare till ett bättre ställe.
Nu är datorn lite snabbare, och jag "hinner inte ens luta mig tillbaka i stolen innan programmen startat"

Ikväll ska jag faktiskt försöka räkna lite matte. Ja, ni läste rätt.
Ska jag ha någon chans på högskoleprovet, så måste jag repetera.. Det kommer nog att gå bra.

För att citera Linda Bengtzing; Hur svårt kan det va?

Språklektion.

image326

Vad är det ni ser på bilden? En fotboll, eller hur?
Ordet fotboll uttalas som det stavas, dvs fotboll.
INTE fottboll.

Vad är det folk inte förstår?

Djing- Djing- Djingis Khan

Det första jag ser när jag tittar ut genom mitt köksfönster är SNÖ. Min mormor nämnde igår att det skulle börja snöa denna veckan, men jag hoppades att hon hade fel. Nu är marken vit och snö yrar omkring framför mitt fönster. Typsikt.

Vad vill den?

btw, idag har jag haft körkort i tre år. who's da man?

I'm just not ready for it, Jo

[hjälp mig..]

image325
När jag var liten ville jag vara som Zorro.

Dom skickar hem mig.

Dom tycker inte att jag borde jobba. Eftersom jag har ont i öronen, halsen och går runt och hostar.
Så nu blir jag officiellt hemskickad. Dom påstod att jag hade feber också, men jag känner mig inte så sjuk.

I alla fall, nu ska jag hem och sova istället (:

Grabben hela dagen!

image323

Min bror har tagit körkort idag.
Grattis!

Nu får jag nog bjuda honom på en fika bara för det.

Lights will guide you home

image320

"It should take you exactly four seconds to cross from here to that door.
I'll give you two."

it keeps leaving me needing you

Jag har precis kommit hem. Jag har varit ute och gått och funderat på mitt liv och allt som kretsar kring det. Och tänkte skriva lite om hur jag känner mig just nu. Troligtvis är det helt ointressant för personer som inte bryr sig om mig ett skit, men det är upp till er. Nu har jag i alla fall varnat er.

image319

Har ni någon gång gått in i ett rum och sett att alla i rummet granskar en från topp till tå? Detta hände mig ikväll. Jag var på middag hos Miss C och några av hennes vänner kom dit. Bland annat I & M (som inte har någonting med föjande text att göra).

Ikväll var jag snyggast i världen, men ändå fick jag blickar som undrade vad det var jag hade på mig. blickar som sa att jag inte alls passade in i gänget. jag vet att jag inte passade in, det var svårt för mig att prata (svårare än vanligt) eftersom ni pratade om saker jag inte hade en chans att veta någonting om. Hur mycket jag än försöker räcker jag inte till.

Jag hatar att känna så, och så har jag alltid känt - det är inte lätt att ändra på. Jag kan verkligen inte förstå varför folk vill vara med mig - varför de vill umgås med mig, varför de vill kännas vid mig över huvud taget. Jag är ledsen, jag vet att ni kan tycka det är jobbigt, men jag kan inte hjälpa det. Ni kan inte ens förstå vad jag har gjort för att försöka ändra mitt tänkande.

Jag har börjat prata med Anon, och det hjälper en hel del. Han är underbar, och just nu kan jag inte se ett fungerande liv utan honom. Jag är på väg ner i skiten igen, men han hjälper mig upp över ytan. Han hjälper mig att andas. Det tog fyra år att hitta honom, men nu är han här för att stanna ett tag. En gång i veckan räcker inte alltid till, men jag skulle inte klara av fler gånger.

stadt fick jag panik eftersom personer jag inte kände greppade tag i mig. Jag klarar verkligen inte av när främmande människor tar i mig. Hela min kropp låser sig, och jag vill bara spränga mig själv i luften. Försvinna. Fly därifrån. Varför förstår inte folk det? Ta inte i mig om ni inte känner mig. Jag är sjukt rädd för närhet som det är, och det brukar ta ett tag för människor att komma nära mig. Jag har alltid varit rädd för närhet och jag vet inte varför det kommer sig. Ibland har ni märkt det, och ibland inte.

Jag önskar bara att jag hade talets gåva, och mod att tala om för er vad problemet med mig egentligen är. Och att jag tycker om er, så himla mycket. Att ni är viktiga för mig. Hur ofta, eller hur sällan vi än träffas, så tänker jag på er dagligen. Jag glömmer inte, jag har bara så svårt att höra av mig.
Förlåt.

Nu har mina makaroner börjat att koka, så nu ska jag gå och kolla till dom, sedan ska jag börja kolla på en film.
hejdå

Take me away - Lifehouse



Jag hatar att jag är så beroende av andra människor. Jag borde kunna klara mig själv, eller hur?

Monolog

image318

Jag flyger under en himmel av stål,
och jag följer dina dofter och spår.
Jag vet, jag vet att världen är svår,
men jag kommer för att kyssa dina sår.
Och när jag hittar dig syster ett par vingar skall du få,
och vi lyfter mot ett luftslott för två,
flyger över dom stigar jag renat med gråt
och jag lär dig mitt hemliga språk.
Allt detta och lite till skall du få
plus ännu mer som jag inte längre kommer på

Om hon bara kunde stannat skulle ingenting vart svårt,
hela världen skulle sett våran show.
Förra året när hon satt här var det inget som var fel.
Förra året satt hon är intill

Vakna upp ur din fylledröm, kom och hjälp mig se
om det finns några droppar att få.
Höj glaset ändå, kom broder och sjung,
sjung skål för en höstdag så mörk.
Sjung bort alla spöken som finns i ditt rum,
låt oss inse att dagen är ung och kåt.
Låt oss flyga under himlen av stål,
låt oss följa deras dotter och spår.

Film: Trångt i kistan

Trångt i kistan (death at a funeral)


image316

Ett gäng ängsliga britter samlas för att närvara vid en rik gubbes begravning. Gubbens två söner är båda författare - en som inte ens vågar visa sitt manuskript för någon och en som redan haft flera bestsellers och nu bor i ett penthouse i New York.

Alla på begravningen är ytterst skeptiskt inställda till att det är fegisbrorsan som ska hålla tal; han som är så obegåvad? Bland de andra gästerna finnes till exempel en sadistisk rullstolspensionär, ett hypokondriskt fetto som tvingas köra denna överallt, och en knarklangare vars pillerburk av andra gäster misstas för huvudvärkstabletter. Mitt i allt kommer en dvärg in i bilden och börjar pressa familjen på pengar.
Text funnenbio.nu

Denna filmen såg jag alltså på igår. Och den var riktigt kul. Jag älskar filmer där alla i en familj är galna och att det händer konstiga och dumma saker hela tiden. Filmer som är röriga så att man knappt hänger med vem som är vem. Jag slutade försöka lista ut hur alla var släkt med varandra efter en halvtimme - det gick inte alls att få ihop. Men, jag visste med en gång att jag skulle tycka om den här filmen. Jag älskar kroppslig humor, grimaser, poser och sånt där och den här filmen är fullt med sånt. Jag har inte skrattat så mycket på länge. Kan hända att jag tyckte den var så rolig som jag faktiskt tyckte p.g.a att jag var lite trött. Men det spelar ingen roll.. Ni måste se den!


We're not the ones who're meant to follow

Det har varit en otroligt seg dag idag. Ännu en sådan dag då jag egentligen inte har åstadkommit någonting. Ska till systemet sedan och köpa något fint till min vän som fyller 21 år idag.

Jag har egentligen ingen motivation alls att skriva. Jag är bara så himla arg och ledsen på mig själv att jag bara vill lägga mig ner och sova bort allting. Jag har ingen ork i kroppen och mitt huvud är bara negativt.

hejdå

Kan hända att jag har lite dålig humor..




...

image311

Durch die Wände wird ich mich recken
Um mich in dir einzubetten
Mein Geist schwebt über dir
Du kannst mich retten mit 'nem Kuss von dir

Oops..

Sedan årsskiftet så har jag handlat frukost på kredit.
Vilket betyder att man ska spara sina kvitton och inte slänga dom.

Hur många gissar på att jag har slängt dom?
fan, fan, fan..

Okej, jag är en jävel på att samla på mig saker, men ändå ganska bra på att hålla ordning på saker och ting (haha!).
 Men Kvitton, det är helt omöjligt att hålla reda på. Man kollar väl på det en gång, sen försvinner det i plånboken eller ner i en papperskorg.

Spara kvitton? Kom igen! Jag är inte skapt för det!


*

Igår när jag kom hem var jag förvirrad och allmänt rörig. Jag gjorde matlåda, kokade riset och började göra iordning det jag skulle ha till. Men med tanke på att riset tar en jävels tid att koka så blir alltid det jag gör till kallt innan riset blir klart. Jag är mycket dålig på att planera min matlagning.

Dessutom är det två saker som är typsikt mig när jag lagar mat;

1. Jag springer runt med allting i köket, redskap, grytor och mat och lägger det på ställen som jag glömmer bort. Igår hittade jag kastrullen med det färdigkokta riset i mitt skafferi (fråga mig inte varför, jag letade som en tok i säkert fem minuter! Jag gick till och med till badrummet för att kolla om jag ställt det där). Jag gör så många olika saker samtidigt när jag lagar mat att mitt huvud är nära att explodera.

2. Varje gång jag hämtar någonting ur ett skåp så stänger jag inte dörren efter mig. Detta leder till att jag alltid slår i huvudet i dörrarna. Många stör sig på detta och går runt och stänger dörrar efter mig (skedde mycket ofta när jag bodde hemma). Så fort jag lagade mat stod någon i köket med mig, och följde efter mig och stängde alla dörrar. Lite överdrivet, men kanske var det välbehövt. Nu finns det dock ingen som gör detta åt mig.
Igår stod kylskåpsdörren öppen, och jag har ingen aning om hur länge den varit öppen, säkert tio minuter.

image309 
Foto: elin

Hur fan lyckas jag?
Igår förla jag även min mobil - igen. Jag fattar inte, men min telefon är helt grym på att gömma sig! Den fanns verkligen inte i lägenheten jag kollade på dom vanliga ställena (badkaret, kylskåpet, sängen, soffan, byrån, garderober och skåp) men icke! Så jag gick ut i trapphuset och hörde att det ringde. Jag sprang ner för trappan och upptäckte att jag lagt telefonen i postfacket. Jag såg på telefonen. Tre missade samtal. Jag ringde upp och hon frågade lite halvt irriterat varför jag inte svarat i telefon.


Tack gode gud att jag slutat ha telefonen på ljudlöst.

Ps. Sen när är Takida svenskar? Har dom alltid varit det? Hur har jag missat detta? Varför är jag expert på att missa saker? Ds.

Jag är inte blind, och jag är inte dum.

Vad är det som håller på att hända?

är det mitt fel? Om inte - vad fan sysslar ni med?

Walk the line

Jag hittade en helt störd kille på Youtube..


I'm Gonna be (500 miles)

Min favoritlåt, Alla kategorier;


Lägenhet och Ikea.

Grattis Tilda på 20årsdagen!

Var och kollade på en studentlägenhet i Jönköping igår. Det är jätte fin, och min om jag vill ha den, men som vanligt har jag svårt att bestämma mig :S

Det fick mig att börja planera möbler och sånt. Och jag hittade två saker som jag vill ha...
1.  2.

1. Dvd förvaringsställ.
2. Tv bänk.

Jag blev kär i dom två i alla fall.. Men först måste jag köpa en ny dator. Prio nr. 1

Nu ska jag svida om och ta mig fram på stan.
Ha en bra dag!

image234