Totgeliebt - Tokio Hotel



Weil unser Traum, in Trümmern liegt.
(God natt)

Rastlös.

Jag är på tok för rastlös för att kunna ha semester, och jag vet att det är jätte dåligt av mig att klaga på det. Men det är ju så tråkigt när alla andra jag känner jobbar. Jag måste ha något att göra hela tiden.

Så imorgon ska jag till Halmstad. Min mor och far befinner sig där, så jag ska dit och möta upp dom. Kommer hem på onsdag eller torsdag. Havet.

Jag måste varit en fågel i ett tidigare liv.

encourage me when I am discouraged

Jag har varit och klippt mig. Yeah. Det är två cm kortare, mycket stor skillnad, men gött att bli av med allt slitet hår.

Vaknade runt halv två (känns inte alls kul) och traskade fram på stan. träffade Nina och följde med henne för att fika med Jens.
Det slog mig precis att jag snart ska se mannen på Ullevi. the boss. ska bli stört kul. Måste köpa en fin tshirt. Är väldigt svag för band tshirtar, och det börjar bli lite jobbigt nu, eftersom jag borde köpa lite andra - "finare" - kläder. Alla fina kläder jag har är typ Charlottes. Känns inte helt okej.

Bara för att jag är på sjukt bra humör och ska gå och se på Batman (christian bale, släng dig i väggen - det finns bara en batman, och han heter michael keaton) och bara för att jag kan - så lägger jag upp en bild på Bill Kaulitz;


Küss - Ich bin nich' ich

Joakim Thåström

Just nu håller denna mannen mig sällskap;


Han är alltid magisk i mina öron.
(Tack Good Charlotte för att du genomled 75minuer med musik som jag vet att du hatar.)

Har lyssnat på en massa bra musik hela dagen. Massa Tokio Hotel (så klart) men också Silverchair, som jag inte lyssnat på sedan flera år. Ana's song - kopplad till hemska minnen - ger mig rysningar, den är fortfarande så frukstansvärt bra som den var då. Men man måste lyssna på den jätte högt. Annars försvinner charmen ;)

Min hörsel har nog blivit ännu sämre i helgen. Jag måste lära mig att använda öronproppar - allvarligt talat.


Just nu har jag Simple Plans How could this happen to me på hjärnan.
Den kommer jag antagligen att somna till nu.

mina ögon svider. God natt.
ta hand om er är ni snälla.

I love the way you love me, but I hate the way I'm supposed to love you back.

If you need me, why don't you call me?

Jag är hemma igen.
Dom är fyra dagarna har varit jätte sköna.

Thåström och Mimikry var klart bäst.
Nu ska jag äta.

Küss

Sent ute.. som vanligt.



Jag borde känna mig lite stressad, men icke. För nu kom hon. Hejdå, küss

Hairspray


Musikaler är ett speciellt släkte. Jag gillade Hairspray. Dels för att Nikki Blonsky är så himla söt som Tracy. Dels för att John Tavolta spelade hennes mamma. För att det var bland det roligaste jag sett på länge. (Zac Efron är mesig)

Nu ska jag sova. ska upp tidigt imorrn.
Küss

An deiner seite


Jag vill inte störa
Och jag vill inte heller stanna för länge
Jag är bara här för att säga dig
Jag finns här när du vill


Igår var det en svart dag. Mycket svart.
Jag har inte varit så aktiv överhuvud taget på internet dessa dagar. Dels för att det varit midsommar och för att jag varit upptagen, men också för att jag har sovit som aldrig förr. I helgen sov jag säkert tjugo timmar, och det är helt sjukt.

Jag har levt i en dimma de senaste dagarna. Det är svårt att förklara.

Igår vad jag i Jönköping tillsammans med min mor. Jag åt världens godaste hamburgare på en jätte god restaurang, och vi stapplade runt lite på stan. Var i lägenheten och hämtade räkningar (yay) och köpte lite smågrejer. Sen bar det av till skövde, och sedan hem.

Igår såg jag klart på batman begins. Jag tyckte faktiskt att den filmen var bra. Jag ser verkligen fram emot Batman - the dark night. Den ska väl ha premiär snart?

Imorrn ska jag och Miss C till Borlänge. Vi ska på bio också. Och äta massa kött. Det ska bli riktigt, riktigt roligt. Jag måste börja packa ikväll, och det ser jag mindre fram emot. Måste göra ett kort besök till Ö&B sen. Måste tanka ut alla bilder ur kameran, ladda telefonen och min sandisk. Måste lägga in lite annat än TH låtar ;)

Sitter på jobbet nu, och måste börja jobba nu.
Ha en bra dag, och en bra helg - om jag inte skriver något innan vi åker.

Küss

Take my hand tonight, we can find some place to go.


Familje middag

Jag var hemma och åt med min familj förut. Dom är verkligen knäppa.
Idag fick jag reda på att hitler hade blåa ögon, var 173cm lång, att stalin var 163cm lång och att napoleon var 160cm.

Men det kanske är helt normala samtalsämnen? Vad vet jag?
Glad midsommar.


Fy fasen vad pinsamt..

Jag har precis kommit tillbaka ifrån lunchen. Jag och pappis var och åt pietsa (pizza alltså). När vi ätit upp gick jag på toa och pappa gick ut i bilen och väntar. När jag kommer ut sätter jag mig i bilen och kollar på pappa. Dock är det inte min pappa utan någon främmande människa som sitter där.

Jag hade satt mig i fel bil.
Det är något pinsamt, men känslan av att jag svimmade börjar avta nu.

Det regnar fortfarande, men nu har jag i alla fall en jacka.

När jag hör break the ice med brittan, börjar det rycka lite konstigt i min kropp. Som om den vill dansa, men inte riktigt är säker på att den får. Den spelas nu på radion och jag upptäckte precis att jag satt och mimade med i texten. Detta är illa.


From today our life is just a TV show

Jag måste börja att dra upp mina persienner när jag vaknar, och inte precis innan jag ska åka.
Min klädsel för dagen; shorts och kortärmad shorta. Känner att det inte riktigt passar in till dagens väder, och jag håller innerligt mina tummar för att det inte ska regna i eftermiddag då jag ska cykla in till stan.

Var och shoppade lite juice förut, och jävlar vad folk det var! Sedan slog det mig - det är midsommar imorgon.

Hur kassa var inte Sverige igår? Jag kollade fakiskt på matchen. Okej, inte hela matchen, men jag såg halva första halvlek och halva andra halvlek. Och ja, vad ska man säga? Jag visste att dom skulle förlora, dom är dåliga. Nu hejar jag på Spanien (mest för att ha något att heja på, vet inte ens om dom är bra).

Jag bytte strängar på min gitarr igår. Och jag måste verkligen tacka min bror för tipsen om gitarrstämmaren. Den är helt sjukt bra. Den har räddat mig.

*
Nästa vecka har jag semester. Jag fick veta igår att jag kan vara ledig fyra veckor i sommar, och får semesterersättning. Det var väldigt skönt, men jag vet inte.. I Augusti ska jag köpa en dator. Jag ser fram emot det. Det ska bli väldigt intressant, och lär få jätte ångest. Men det får jag ta ;)
Nu ska jag äta frukost. Küss

**

En fråga; varför har Georg en neonbas? Är jag den enda som tycker att det ser.. idiotiskt ut? Uppenbarligen tyckte han att det var snyggt, men vart är det snygga?

Strängarna på min gitarr är numera historia.

Dom (sträng; A) har gått av. Det är den strängen jag spelar mest på under min favoritlåt.
Och den gick inte ens av när jag spelade på den, utan när jag vaknade i morse såg jag att den var av.
Lite ledsen blev jag, och ingen bra start på dagen.


allison robertson - The Donnas

Jag har tänkt..

jag är ledsen. jag är trött. Nu ska jag hem och sova.

Varför..

Kommer alla bra idéer när man sitter på jobbet och inte kan göra något med/åt det?
Whyyyyyy?!

Men..

Har Coldplay varit i Sverige?

Haha!

senast jag kollade på klockan var den halv nio.
Nu, tre tokio hotel skivor senare, så tänkte jag gå och lägga mig.
God natt, ungdomar.

Det slog mig idag att det är midsommarafton på fredag.
Är det bara jag i hela världen som missat det?

Küss

Bilder

(bättre sent än aldrig)

Prag, Tjeckien 2007
med elin:


Berlin, Tyskland 2007
med familjen:


Alanya, Turkiet 2007 med Miss C:


Paris, Frankrike 2006 med jimmy:


Hirtshals, Danmark 2005 med släkten:


Auschwitz, Stutthof, Krakow, Warzawa, Polen 2005, med Nina och Röda Korsets ungdomsförbund:


Okej, det här börjar gå för långt.

Jag har sovit fyra timmar i natt. Jag vaknade halv fem imorse. Jag skojar inte. Jag vaknar halv fem och sätter mig upp i sängen, JÄTTE PIGG. Det borde jag verkligen inte vara, och det är här bara helt sjukt. Jag försökte somna om, men icke. Jag är verkligen ingen morgonmänniska, och för det mesta är jag sjukt vresig och irriterad om jag blir väckt/vaknar innan klockan nio. Och vad är min första tanke när jag slår upp ögonen? Jo, "jag måste rädda världen"! Till mitt försvar kan jag berätta att jag drömde om att jorden höll på att förgöras, och att Röda korset (!) sökte volontärer som skulle bygga ett stort rymdskepp.. osv, osv.

Vid kvart i sex hade jag så tråkigt så jag gick och duschade. Bara för att få tiden att gå. Jag var på jobbet kvart över sju (!) och idag har jag haft ett stort problem med dörrhandtag. Varje gång jag ska gå igenom en dörr tar jag tag i handtaget och trycker det/drar det mot mig. Eftersom dörren inte går upp så blir jag irriterad, och sedan inser jag att jag måste trycka ner handtaget för att kunna öppna dörren. Detta har jag gjort fem gånger hittills, och det enda jag kan skylla på är att jag går runt och tänker så mycket. På allt och ingenting. Jag lever i min lilla fantasivärld. Och det börjar gå lite för långt.


Geh

...


Student i Skövde

Okej. Först skulle min kusin anton springa ut kvart i ett. Han gick på IT gymnasiet, och vi hade skrivit ut en vägbeskrivning ifrån eniro som vi skulle följa. Det gick åt helvete redan innan vi kommit till skövde. vägbeskrivningen var helt år helvete fel, så till slut hamnade vi på en övningsfält för militären, och då inser vi att vi åkt jätte fel.

Vi sket i honom.

Så vi åkte till Västerhöjd istället. Vi kom nästan först, och fick stå och vänta på Elins familj. Det började spöregna och gjorde det i säkert en och en halv timme, men vi hade det trevligt ändå. Elin var jätte fin, och jag kände bara att jag också ville ta studenten igen! Tacopajen var jätte god.

Och Holland vann över Frankrike.


Hemma hos M&F


Okej, jag väntar på att min bror ska göra sig i ordning till balen.
Det har verkligen öst ner regn.

Bilder kommer ikväll/imorn, Patrik fick in några riktiga fullträffar på mig. Jag hoppas han tog bort dom.
Snart ska vi ner till hamnen och käka tacopaj. världens godaste!
Elin var skitsnygg - as usual.

Ha en bra dag.
Küss

Chameleon Halo - Entwine


Vergessene kinder - Tokio Hotel


Från Zimmer 483 DVD:n.

(hejdå)

The Notebook



Noah
: I am nothing special; just a common man with common thoughts, and I've led a common life. There are no monuments dedicated to me and my name will soon be forgotten. But in one respect I have succeeded as gloriously as anyone who's ever lived: I've loved another with all my heart and soul; and to me, this has always been enough.

Öronproppar är underskattade.

I natt så bestämde jag mig. Jag ska köpa ett par öronproppar. Det är alltid ett jävla liv utanför på gatan. I natt var det en massa studentflak som åkte runt och spelade musik. Det är inte kul att vakna halv fyra av att man hör "Alla som inte dansar" - jätte högt.

Jag är skit trött.

Du bist nicht alleine

hon är en skiss i någons huvud
en skulptur på väg att fly
hon är en tanke i förändring
och en dröm med pärlvit hy



Hon som ingen kan nå med Cirkus Miramar strömmar ur högtalarna. Det var evigheter sedan jag lyssnade på denna låten. Ett tag var det den bästa jag visste. Den är fortfarande guld värd.

Jag såg äntligen på filmen The Notebook förut. Och jag älskade den. Den borde alla se. Det är mycket kärlek (det brukar jag inte tycka om) men det här var så vackert rakt igenom. Jag såg alltså inte på fotbollen, men mina grannar skrek och vrålade så att jag hoppade till i soffan, och jag utgår från att vi vann.

Oh, dom borrade i väggen idag igen. Det har dom gjort hur länge som helst nu, och jag fattar inte vad dom håller på med! Eller jo, dom gör om lägenheten eftersom det ska flytta in en ny kille där - men måste dom göra det klockan åtta på vardagskvällar? Vad gör dom på dagarna? Dom är ju för fan hantverkare. Jag har gått runt och varit smått irriterad, vilket inte är speciellt svårt om man är jag.

Imorrn tar min bror studenten. Och jag tror att allting är klart. Det hoppas jag, för jag kommer inte hinna fixa något imorrn. Fan! Jag glömde ringa pappa och Daniel. Skit också! Hoppas det inte blåser lika mycket som idag. Jag tycker inte om studenten. Den har gjort mig pank. Men, det är löning om två veckor - yey!

Just nu lyssnar jag på Heilig med Tokio Hotel, och det är först nu jag inser hur mycket klockan är. Det är läggdags. För länge sedan egentligen. Jag vill åka utomlands - nu.

Küss


Der Rest geht von allein
In Zimmer 483

Save you - Simple Plan


We're not gonna take it.



Okej, jag skyller på att det är varmt, och att jag är väldigt trött.

Busy?

    Saker jag tänkte göra ikväll;

  •  Hämta upp lådor ifrån källaren och börja plocka ner böcker/rensa i lägenheten
  • Skriva ett brev till comhem och säga upp bredbandet.
     
  • Skicka iväg lite CV
     
  • Se the notebook.
     
  • Se 40 days and 40 nights (eeeh)
  •  Fixa det sista inför imorn
     
  • Fota + Photoshop
     
  • Ringa mamma om nyckel
  • Bloggen
  • Skriva
  • Fixa kläder inför imorn.

  • Ladda min sandisk

  • Ladda kamerabatteriet

  • titta på en ny kamera (typ)


Inte alls för att vara sån, men det här känns inte bra. Jag måste styra upp mitt liv lite bättre.


I was just trying to make the shit stop.



Förlåt för att jag är i vägen. Förlåt för att jag stör.
Ni är så jävla snälla och duktiga hela tiden och låtsas som att inget är fel. Ni tar inte tag i problemen, och ni vägrar att lösa det. Det fungerar inte att bara skjuta det framför sig. Låtsas inte som om att det inte är mitt fel att ni bråkar. Sluta låtsas att allting är bra, när det är uppenbart att det inte är det.

Sluta ljug för mig. Det gör mig bara förbannad.

Ungdomlig.

Igår när jag skulle åka hem ifrån Skövde så frågade busschauffören om jag gick som ungdom eller som vuxen.
"Vuxen"
"Va? Är det sant? Du ser väldigt ung ut, det ska du vara stolt över"
"Tack..?"

Är det fortfarande 16års gräns på ungdom på Västtrafik. För dom på tåget har också frågat mig, och dom åkte jag ändå med varje morgon under tre år.

Det är det mest intressanta som hänt sedan sist (:

Plus att jag fixade alla student presenter och sånt man ska hänga runt halsen på folk. Alla kommer att bli jätte glada och nöjda över mina gåvor.

Speciellt Elin. Du kommer att bli sjukt nöjd. Och jag tror att de flesta kommer att bli väldigt avundsjuka.

Det är tydligen Sverige - Grekland ikväll. Jag kollar antagligen inte på det.

Jag har börjat äta sjukt mycket makaroner (mest för att jag inte har råd med annat). Men ikväll måste jag gå och handla, för nu är ketchupen slut. Och makaronerna också iofs.

Suck.

Låtsas att du är en fågel - och flyg iväg.

Visst är det lite kyligt ute idag? Eller är det bara för att det blåser så mycket som det faktiskt gör?
mitt vänstra öra är helt galet. Det känns som om jag har öroninflammation, men eftersom jag är jag - så kollar jag inte upp det.

Jag kollade på mot väggen igår. Jag vet inte varför, men jag tycker verkligen om den filmen - väldigt mycket. Jag såg den på förra Peace and Love festivalen och föll som en fura. Se den.

Jag tycker att det ska vara augusti nu. Allt ändras i Augusti, och en massa roliga saker kommer att hända. Helst skulle jag vilja att det skulle bli löning snart. Det skulle vara väldigt trevligt.

Jag har egentligen inga ord att använda just nu, men jag ville ändå posta ett inlägg som inte var musik.
Du har precis läst ett.

Küss

Red Room - Andi Almqvist


Jag tror att jag gillar den här låten.
Visst påminner han lite om Tom Waits?

Tears in heaven - Eric Clapton


Den här låten somnade jag till inatt. Den är så otroligt fin.

Versuch nicht zu verstehen


Foto: Mary Ellen Mark

Så kan det gå..

Jag och Elin begav oss ut på sjön. Det blåste - väldigt mycket - men jag skulle ut i alla fall. Vi hann vara ute i några minuter, och vi hann till och med ställa oss på en ponton ett par gånger. Att åka så är bland det härligaste som finns, om det inte kommer en våg som hamnar ovanpå och trycker ner den i vattnet, för så kan det gå så här.

Det hände oss. Och vi låg i vattnet i säkert 30minuter innan dom kom och hjälpte oss att vända den rätt. Men det var jävligt kul. Det är skönt att åka med Elin för hon blir sällan rädd, och blir hon det så märker jag inte av det.

Jag kan meddela att det blåste som fan, men att vattnet var varmt (tack gode gud för det).

Nothing is gonna hurt you. Not while I'm around.

vykort från rio - charta 77


Hemåt.

Jag ska hem till min mor och far om en stund. Min bror ska komma och hämta mig (jag vet hur kul det är att alltid få vara skjuts) och jag sitter och väntar på honom just nu.

Igår var en ganska okej dag. Jag tillbringade större delen av dagen med Miss C. Och hann t.o.m ta en fika, men fantastiska Nina.

Nu ringer V så nu ska jag kila. Küss

Ich bin da wenn du willst. Ganz egal  wo du bist.

Leih mir deine Flügel

Jag kan inte ens med ord beskriva hur glad jag har varit hela dagen! Varför?



JAG HAR FLYGIT. En av mina största drömmar har gått i uppfyllelse. Jag fick spaka ett flygplan - och till och med landa. Med liiite hjälp så klart, men våran pilot tyckte att jag var en naturbegåvning. Det var öppet hus på Hovby flygplats, och jag och min ingifta faster åkte dit. Hon älskar att flyga, och jag har länge velat testa det själv så jag fick med henne dit.

Vi fikade, min farbror kom och höll oss sällskap en stund. Och sedan fick vi träffa våran pilot.


Han hette Magnus och var stört skön! Min faster började flyga. Det var jätte varmt i  planet när vi stod på marken, men när vi kom upp i luften fläktade det lite. Magnus förklarade vad alla mätare betöd på instrumentbrädan, och hur allt fungerade. Det var jätte intressant. Jag nämnde att jag funderade på att bli pilot, och han rekomenderade den utbildningen som han gick. En tvåårig utbildning som kostade 570 000:- jaha, tänkte jag och bestämde mig för att vänta lite med det..




Vi flög i ca. 20 minuter var. Vi åkte över Kinnekulle och Läckö och över stan. Min fabror, min mamma och pappa stod utanför deras hus och vinkade åt oss när vi flög förbi.


När vi var tillbaka på flygplatsen så skulle vi byta plats i planet utan att öppna dörren. Det var jävligt tajt och jag är ganska lång (1.80) så jag visste inte riktigt vart jag skulle ställa mina ben på smidigast sätt. Det var lite pinsamt, men vad fan..





Planet vi flög:


Jag var så glad att jag nästan började gråta. Har ni känt så någon gång så kan ni förstå hur otroligt lycklig jag var dom 45 minutrarna vi var i luften..

 küss

En låtrad jag har haft på hjärnan sedan jag vaknade i morse: We have to go 1000 oceans wide <3

I could never leave you, 'cause you are mine for life

Började kolla på the notebook förut, men ljudet fuckade sig, så nu ska jag se första avsnittet av Prison Break istället. Sedan ska jag gå och lägga mig.

Tänkte önska alla en god natt med en the sounds låt.

Här är Mine for life;


Küss

När jag ändå har brytit min strejk kan jag lika gärna fortsätta

Det här tyckte jag var för jävla roligt.
kan tilläggas för er som kanske råkar glida in här att jag tycker om Tokio Hotel och jag tycker Bill är jävligt snygg.
 Även fast han kan se lite tjejig ut ibland ;)


(tänk bort igelkotthåret om ni kan och dom för stora kedjorna
- visst kan ni se snyggheten?)


 Fool
 Jag käner mig grundlurad, blåst och bedragen. Jag är mannen som väntade tills bröllopsnatten på sex för att inse att det är en transa man gift sig med. Min verklighetsuppfattning har varit åt helvete fel.

Det hela började för någon månad sedan när Tokio Hotels låt Monsoon spelades frekvent på radio. Jag fastnade snabbt för låten och man kunde ofta finna mig gå omkring och sjunga på den. Sedan fick jag se videon och den bara stärkte mina känslor. Den var cool och lite militärinspirerad där dom for omkring i sin helikopter. MEN inte minst så var det en jävligt sött och cool tjej som sjöng. Tills jag igår fick veta att den söta tjejen heter Bill Kaulitz.

Hur fan går det här ihop?!? Man ser ju att det är en tjej... eller? Nej, för hon heter ju Bill. Men han sjunger ju som en tjej... http://www.youtube.com/watch?v=kfMnM5Y2rw8

Nu har jag istället börjat utveckla en avsky mot bandet. Kan tänka mig att mannen som gifte sig med transan kände detsamma.

Jävla Bill, där fick du mig..! Ta och väx upp för helvete!!! Ta dig igenom målbrottet och skaffa lite ansiktshår! Sedan om tio år, när det är uppenbart vilket kön du tillhör, då kanske jag är redo för Tokio Hotel igen.

(http://www.finest.se/userBlog/?uid=22525&beid=979021)

Okej

.. man kan säga att jag blev förbannad på allting och radera min design.
Så nu ser den ut så här i stället. Kommer antagligen inte behålla det här så länge, men vi får se. Ville bara testa något nytt..

Härmed har jag upphävt min blogg strejk också. det tog två dagar. Jag är nöjd. *not*

Wenn nicht mehr geht



:/

Jag ska nog ta en bloggpaus i några dagar. Jag orkar inte tänka just nu.
Sorry.

Komm und hilf mir fliegen

I'm your - Jason Mraz


Torsdagen 26:e Juni 2008
<3

Det finns bara ett enda sätt att brinna upp.

Igår var det karneval i Lidköping. De La Gardiegymnasiet klär ut sig till olika saker och går runt i stan. Min bror var svamp. Han var grymt snygg. Ska se om jag kan få tag i en bild och lägga upp.

I natt drömde jag att jag brann upp. Och i morse kände jag rökdoft i lägenheten. Tjoho.
Spelade gitarr större delen av kvällen/natten, det var gött. Vaknade varje timme och kände mig jätte pigg.
Jag tycker illa om värmen, den tär på mig.

Men jag fick reda på en sak som gjorde mig väldigt glad förut. Jag får semester ersättning (Jag är timanställd). + en grej till som gör att jag kommer att ha råd med en gitarr i sommar. Jag blev så himla - himla glad..

Tack.. verkligen.

Stay tuned -


Hmm..

Har blivit tillfrågad att följa med till cypern v. 30. Skulle vara grymt härligt, men för en gångsskull så sätter jag nog stopp. Jag misstänker att det kommer att stå mellan cypern och en ny gitarr, och som det ser ut nu så lutar gunbrädan mer åt gitarren.

Funderar.

Det är en varm dag idag för er som inte vet det. Våran fläkt har pajat igen och dom håller på att laga den. Hoppas dom fixar det snart. Jätte snart. För jag dör.

Idag är det karneval i Lidköping. Min bror ska vara med och han ska vara utklädd till Toad. Det ska bli mycket spännande att se.

Inatt drömde jag att jag var tillsammans med Aramis. Jag vet inte vad det betyder.

Dessutom så spelas Aicia Keys låt No one och dom har gjort en mix av den, så nu är den jätte dålig. Varför måste man förstöra alla bra låtar? VA?


Mod att stanna kvar.

Jag har börjat blöda näsblod väldigt ofta nu det senaste. Jag vet inte varför men det forsar nästan ut ur näsan.  Just nu sitter jag med blodiga händer och papper. Hur kommer detta sig?

Trist med söndag.


und ich lieg daneben


Den här dagen har varit oroväckande bra. Fram tills nu.

Miss C ringde förut och frågade om jag ville följa med henne och A till McDonalds och sedan ut till något ställe på S och bada. I tron om att jag bara skulle ligga och läsa på stranden och inte alls bli lockad av att bada följde jag med. Väl där så blev jag sugen och följde med C och A ner i vattnet. Det var kallt, och nu har jag i alla fall doppat mig. Första doppet i Sverige på två år. Det ni! Och jag har visat mig offentligt i bikini utan att ha badshorts på mig. Taadaa.

Sedan solade vi, och jag låg verkligen still utan att bli rastlös i två timmar. Det är helt galet. Vi köpte glass och kollade på vattenscootrar som åkte förbi. Sedan skjutsade A hem oss och vi gick och köpte kött och en grill och satte oss ute och grillade. Det var sjukt skönt. Men solen försvann för fort bakom hustaket så vi gick in till mig och satte oss i köket och tjötade skit.

Och nu har jag hamnat här. Jag kan snart spela Reden helt utantill, och jag är nöjd med det.
Det enda som stör mig just nu är alla lögnerna, och hemligheterna. Och att det är söndag.

Det var det sista för idag. God natt mon ami.

Küss

Ich bin da, wenn Du willst

Jag vaknade med An deiner seite (Ich bin da) på hjärnan. Eller By your side, som den heter på engelska. Det är kanske därför jag är på så bra humör just nu. Och för att jag sov länge! Min bror knackade på min dörr klockan kvart över elva och väckte mig. Han skulle åka hem hade han fått för sig, och det var nog lika bra att han väckte mig annars skulle jag nog fortfarande sovit.

Så jag gick upp och såg på Zimmer 483 dokumentären, och nu ska jag snart slå en pling till Miss C och fråga henne när vi ska äta. Jag ska grilla idag igen, och det ska bli sjukt gott. Fint väder är det ute också. Jag har blivit brun, och tänkte bli ännu brunare idag.

Ha det bra så länge, så hörs vi snart.
Küss

Just nu i högtalarna: Liam - In Extremo

I see your face and it keeps me going.


Jag har gått runt och nynnat på Take my hand precis hela dagen. Det har stört mig lite, eftersom jag knappt kan texten, men den är väldigt bra.

Har gjort om lite grann. Lite småfel som ska justeras, men jag orkar inte göra det just nu.

Tänkte bara önska alla god natt. Det har varit en bra dag idag. Jag har fått lite färg på armarna och jag har åkt inlines för första gången på jätte länge, och det var jätte kul. Men jag måste verkligen lära mig att stanna ordentligt.

Nåja, God natt.
Küss

tack

RSS 2.0