Time after time


Lying in my bed I hear the clock tick,
And think of you
Caught up in circles confusion
Is nothing new
Flashback warm nights
 Almost left behind
Suitcases of memories,
Time after

Sometimes you picture me
I'm walking too far ahead
You're calling to me,
I cant hear
What you've said
Then you say go slow
I fall behind
The second hand unwinds

If you're lost you can look and you will find me
Time after time
If you fall I will catch you I'll be waiting
Time after time

 After my picture fades and darkness has
Turned to gray
Watching through windows youre wondering
If I'm ok
Secrets stolen from deep inside
The drum beats out of time

If youre lost you can look and you will find me
Time after time
 If you fall I will catch you I'll be waiting
Time after time


I'll save you from yourself.

Scau aus dem fenster..
Jag är sjuk, i brist på bättre ord. Orken har runnit av mig och det gör mig väldigt irriterad eftersom jag har så mycket saker jag måste/bör göra. Just nu sitter jag och tittar på Vampyrskräckens offer, som handlar om Eleonore, en ung tjeckisk prinsessa som levde på 1700talet och som blev beskylld för att vara vampyr. Väldigt intressant. Nu vart den slut, jag fick en liten award utav min vän veronica, vilket gjorde mig väldigt glad, tack sötnöt!

Skönt att det är ljust när man kliver upp om mornarna nu eller hur?
Imorrn börjar jag klockan ett, helt okej. Nu ska jag ut och gå en sväng, innan det blir mörkt.

Dagens låtar (hittills):
Wir schließen uns ein - Tokio Hotel
Beat it - Michael Jackson
You had me at hello - A Day to Remember
Lost in space - Avantasia

31 mars - Georg Listing 22 år

Idag fyller basisten i Tokio Hotel 22 år. Tänkte att jag skulle gratta honom, så ..
Herzlichen Glückwunsch zum Geburtstag! (:
Illustrator CS3, X antal timmar
Georg Listing
Jingleball, December 2008

Bildbomb: Georg Listing












I follow you into the dark.

är nog på väg ner i en liten svacka igen. jag går sakta men säkert nerför en nedförsbacke. ganska jobbigt nu faktiskt. men jag får försöka att rycka upp mig igen. Imorgon är det en tidig skoldag som gäller, och Alex ska se till att jag kommer iväg. Vi ska ha föreläsning imorrn, och labb på eftermiddagen. Beställde kurslitteratur för 500:- förut, det kändes sådär. Struntade i att köpa en av böckerna, för jag har inte råd med den denna månaden, måste jag ha den får jag ta och köpa den i nästa månad.

Jag har tröttnat på min design - igen. Jag vill ha den svart igen. Jag vet egentligen inte om denna designen är "jag". Ja, vi får se lite hur jag gör. Var inte förvånade om ni kommer in till en helt ny blogg snart, fast ni borde vant er vid detta laget - så ofta som jag byter design, haha.

Jag vet inte när jag bloggar nästa gång, men det blir säkert imorrn.
Ta hand om er, god natt..



Abbi babe. Du är så jävla bra, varför kan du inte inse det? Jag tänker på dig nästan varje dag. Du är stark. Jag saknar dig, änglasyster. An deiner seite.

Vart finns min Dylan?

Sjuk?

Jag håller på att bli sjuk.. Det är så typiskt. Tyckte inte alls det var länge sen som jag var sjuk sist. Har ont i halsen och huvudet och lite sån skit. Ska gå ut och gå en sväng och se om det blir något bättre. Troligtvis inte. Får ta en tablett innan jag sticker bara..

nein, nein, nein

80tal.

Nrä jag var yngre var det mycket punk som gällde i musikväg. Trallpunk kallades den nog. Här kommer en liten lista på band som bildades på 80talet som jag lyssnade på då jag var liten:

Charta 77
Snälla förklara
Vykort från Rio
Lilla björn och lilla tiger

De Lyckliga Kompisarna
När Kristoffer spelar flipperspel
Egon
Hockeyfrilla


Green Day
Boulevard of Broken Dreams (live)
Basket Case
Wake me up when September ends (live)
(tycker att vergessene kinder påminner om gitarren i början av låten)

Imperiet
Balladen om en Amerikansk Officer (Live)
Du ska vara president
Märk hur vår skugga

Jävla sommartid.

Alltså, allvarligt talat. Det här med att vrida fram/tillbaka klockan en timme är ganska jobbigt för min kropp. Jag är verkligen skittrött och går hela tiden runt och tänker liknande tankar som "Nu är klockan egentligen tio i elva, istället för tio i tolv" Man blir ju inte direkt piggare av det liksom ;)

Vi har fått en kul uppgift i Marknadskommunikationen:

Ni skall göra 2 affischer till Hultsfredsfestivalen 2009.
Båda i stående A4.

Affisch A
Innehåll: namnen på minst 5 artister / grupper, texten Hultsfredsfestivalen 2009, datum och var man köper biljetter. Kompositionen skall endast vara uppbyggd av text.

Affisch B
Innehåll: namnen på minst 5 artister / grupper, texten Hultsfredsfestivalen 2009, datum och var man köper biljetter. Kompositionen skall förutom texten innehålla minst ett par andra element. Dessa får endast vara nonfigurativa alltså inga föreställande delar. Exempel: linje, kvadrat, rektangel, cirkel, triangel..

Detta ska vara inne på lördag, och jag ska börja sitta med det ikväll. Det måste bli bra, det bara måste det! Får sitta och kolla upp olika fonter ikväll (:

Saknar Anna panna!

"You said you liked sour"

Jag var tvungen att leta upp ett klipp på youtube. Denna är så klockren. Bill äter en sur godis och hans min är underbar!

Veckans animation V.14


jag älskar verkligen denna, jag kan inte sluta skratta (:

I know that I've got issues, but you're pretty messed up to.

Just nu är jag ganska irriterad. Jag gillar inte när människor skyller på andra för att dom själva mår dåligt. Denna gången har jag inte gjort någonting, och nu är det antagligen helt fel. Annars bryr jag mig för mycket, men nu bryr jag mig helt plötsligt inte alls. Jag blir galen!

Ni har väl inte glömt att vi har gått över till sommartid?
Jag trodde att påhittet med att flytta klockan fram och tillbaka var jätte gammalt, men det inskaffades år 1980, och det är ju inte alls så länge sen.

När jag åkte ner till stationen med Charlotte tidigare idag så åkte vi med en busschaufför som såg ut precis som en oopma loompa ifrån Kalle och Chokladfabriken. Det var nästan lite otäckt.

ich weiß wann du lügst

Küss mich - In Extremo

Det roligaste jag vet är att sitta och titta på Charlotte när hon ser på fotboll. Hon lever sig verkligen in i matchen och skriker och svär, som bara en person som älskar fotboll kan göra. Jag förstår mig inte riktigt på det egentligen. Fast jag blir å andra sidan likadan när jag kollar på handboll. Vi är ganska olika hon och jag, men ändå så går vi ihop väldigt bra. Det är nog det som gör oss så himla bra tillsammans.



Me und Charlotte á 2005. Jag har inte ändrats mycket.
Ser ut precis som jag gjorde när jag började sjuan. Trist, trist, trist..

Nu blir det The Fast and The Furious, länge sen jag såg den filmen och jag gillade den väldigt mycket när den gick på bio. Är den fortfarande lika bra som när jag var fjorton? Dunno.

God natt, mon chere.


Du kannst mich retten mit 'nem Kuss von dir

Die Welt bleibt vor der Tür. Was jetzt zählt seid ihr

Har haft wo sind eure hände på hjärnan hela dagen. Den är bäst. Jag är skapligt trött. Håller på att laga mat, det blir ris och kassler och någon sås till. Det kommer nog bli superb.

Imorrn sitter Anna på ett plan till egypten. Jag är inte alls bitter, nejdå. Det är ändå för varmt för mig där..

Nu blir det robinson för hela slanten. Riktigt kul.


you make me smile when i don't even wanna laugh

Morrn!

Solen skiner, och det är lite snö kvar på marken. Ska snart åka ner till juneporten med elin, hennes tåg går kl. 12.
jag och charlotte ska göra stan, och åka ut till ikea och a6, och sen ska vi till maxi och införskaffa mat för resten av månaden.

just nu kollar vi på toy story 2, så underbar film!
Ha en bra lördag!

Glöm inte att släcka allt elektroniskt ljus klockan 20.30-21.30 ikväll.
Küss

Can't believe it!

Jag är klar!
Såååå skönt!!
ha en bra kväll, babes.

Come on feel the noise!

Hi babies.
Är snart klar med hemsidan!! Så jävla sköönt! Vet inte hur jag skulle klarat mig utan Nadia. Det är gott att man inte behöver stressa imorrn. Just nu sitter vi och lyssnar på Vengaboys, och jag och Anna har frossat i Tyrkisk peppar, så sjukt gott. Tack Alex för att du tog med dig en vattenflaska :D

Det snöade jätte mycket när jag vaknade, och jag blev lite ledsen. Nu har allt försvunnit och det är slask. Jag kollade igenom mina gamla bilder på mina layouter, och jag är sjukt sugen på att byta design på bloggen igen, och återanvända en jag hade för något år sedan. Men jag har ju haft denna så länge, så det får eventuellt vänta lite till.. Neh, nu ska jag försöka hjälpa Alex så gott det går, sen ska jag ner till stationen och möta upp elin och charlotte som just nu sitter på tåget på väg hit. Vi ska handla lite mat, och ikväll blir det KENNY för hela slanten.

Hörs, när vi hörs. Küss





Anna har precis blivit klar med sin hemsida. Hon gjorde en liten segerdans.
Jag förstår henne.


Christian Louboutins


that's righ mon! Det stämde faktiskt ganska bra. haha.

God natt, babes!

Audrina Patridge

Ja, jag har haft lite svårt för Audrina, tycker inte att hon är speciellt snygg egentligen, men i denna reklamen för Divine Rights of Denim är hon riktigt snygg. Kanske för att hon inte alls är lik sig själv? Anyway.. Me like!





We are the crowd, we're quick coming out..

Har precis sett på dokumentären om Josef Fritzl som gick på tv4. De sista fem minutrarna fick mig verkligen att vilja slå in skallarna på folk. Hans dotter Elisabeth och deras barn hade fått hemliga identiteter, nya namn, nytt hem. En tidning avslöjade deras namn, och det sista man såg var deras hus och en paparazzi fotograf utanför.

Helt jävla sjukt. Kan man inte bara lämna dom stackarna i fred?! Det tog lång tid innan dom kunde lämna sjukhuset dom var på eftersom fotografer och journalister stod och tryckte utanför dörrarna.

Den 19 mars i år dömdes Josef Fritzl till livstid i specialfängelse med rättspsykiatrisk vård.
Helt rätt tycker jag! Det är ju uppenbarligen något fel i skallen på karln.....

Puh!

Jag är så fruktansvärt trött! Jag var uppe klockan sju i morse. Pigg kan man verkligen inte påstå att jag var. I morse fick jag reda på att både Anna och Alex har köpt skinnjackor nu, och jag blev lite ledsen - jag vill också ha en!!

Vi var på en föreläsning i en timme, sen stack jag och anna till en piercingstudio och fixade lite, sen stack vi ut till a6. se åkte vi hem och jag tog en powernap på soffan innan vi stack till alex och satt med flash. Jag kom precis hem, och jag har tack och lov kommit riktigt långt med hemsidan. det är skönt. nadia ska hjälpa mig imorrn och vi ska sitta i skolan och plugga.

jag skriver lite flummigt känner jag nu, men det är bara för att mina ögon svider och ryggen värker - haha. Nu ska jag gå ut och gå en sväng, sen ska jag köpa bananer och mörk choklad.och tandkräm (:

I kväll kommer jag somna lätt..
skriver nog inte mer idag. kanske imorrn, då är det fredag och elin och charlotte kommer hit. Vi ska se kenny starfighter filmen.

jag har städat idag, nanananaaa..

ja, ut och gå..

Vykort från Rio - Charta 77



Ett kort ifrån Rio, ett kort från Brasilien
ett telefonsamtal, en knastrig linje
ett flyktigt meddelande hem till familjen
Älskling jag saknar dig, Älskling jag vill hem

En proper fasad , ett ansikte utåt karriärkostymen,
en man på väg uppåt en kliniskt ren yta, första-klass-biljett
trappor av marmor och golv av parkett

Le flicka lilla, gör mig inte besviken
för mannen som kommer från lycko-fabriken
du är stora flickan, snart fyllda tio
din far har just köpt dig en enkel till Rio

Konstig fabrik, fönster med galler
dörrarna låses när skymmningen faller
rummet är inpyrt med cigarett-rök
gråtande väntar hon sitt första besök

För när skratten har tystnat och natten har dött
när morgonen nalkas och festen är över
då sitter hon kvar, hon är handel med kött
ta för dig och blunda är allt du behöver

Kom in min herre, välj favorit
inget är omöjligt, uppåt och sprit
någon under tio?, allt sköts diskret
vi tar kontokort som betalning du vet
en bricka med nummer, en trappa till rummet
en späd liten flicka som ögonen gömmer
kåt och berusad saknar han stopp
ser ej något annat än hennes kropp

För när skratten har tystnat och natten har dött
när morgonen nalkas och festen är över då sitter hon kvar,
hon är handel med kött ta för dig och blunda är allt du behöver

Ett kort ifrån Rio, ett kort från Brasilien ett telefonsamtal,
en knastrig linje ett flyktigt meddelande hem till familjen
Älskling jag saknar dig, Älskling jag vill hem

"You're an idiot"..

.. "Yes, I am"

The Dirty Glass - Dropkick Murphys
En väldigt negativ grej med mig är att jag vägrar in i det sista att fråga om hjälp. Man kan väl säga att det lilla ljuset i tunneln inte var vilket ljus som helst, utan ett tungt godståg som dånade emot mig i full hastighet. Imorrn ska jag be Alex kolla och se om hon ser något jag inte ser. Ibland när man suttit framför något för länge så blir man blind efter ett tag.

Jag insåg förut hur nojig jag är. Jag har inte vägt mig på.. jag vet inte hur länge. Anledningen till att jag inte gjort det är att jag vet att jag kommer att få sådan ångest så att jag bryter ihop och bara sätter mig ner och gråter.

Idag vägde jag mig, hos ungdomsmottagningen, och jag sa till henne att jag inte ville veta vad jag vägde. Jag kollade inte på vågen, men hon sa att det var normalt, och det nöjde jag mig med för stunden. När hon skulle skriva upp det i sina papper höll hon upp pappret så att jag inte skulle se vad hon skrev. Det var väldigt bra gjort av henne. Vid många andra tillfällen då man måste väga sig så säger dom högt vad jag väger.

Hela den här tankegången är sjukt barnslig, och jävligt dum. Jag är fullt medveten om det. Jag tyckte alltid att jag vägde så mycket mer än alla andra när jag var mindre, men nu inser jag att det är ju för att jag faktiskt var ganska mycket längre än de jag umgicks med då, och det var därför jag vägde mer. Det känns inte som att jag kan använda den ursäkten längre, den känns så tabu på något sätt..

Nu ska jag gå och lägga mig, god natt..

If you start me up, if you start me up I'll never stop.
You make a grown man cry.



Jag ser ett svagt ljus i slutet av tunneln.

Ja, det är sant. Jag har äntligen lyckats göra det som jag har försökt att göra i två dagar. Nämligen att förstora en bild när man trycker på den. Låter kanske lätt, men då har ni aldrig jobbat i skitprogrammet Flash (som säkert är jätte bra om man verkligen kan det). Tvillingarna Kaulitz fick bli försökskaniner och jag har inte en ända tween ännu. En tween är något som bara dyker upp ibland när man gör något programmet inte gillar. Ingen vet hur man tar bort den, och finns den så kan man inte göra movieclip av bilder. Var det många som förstod vad jag menade? Nej, knappt jag heller.

Nu vågar jag knappt göra något mera idag eftersom jag kommer att bryta ihop om en tween till dyker upp. Jag har gjort om hemsidan säkert fem gånger, bara idag.

Tre dagar kvar till deadline och jag har gjort klart en bild av tjugo typ. Fantastiskt.

Ni som ska titta på Fantastic Four på sexan nu, kan någon räkna hur många gånger namnet Victor nämns i den filmen? Sist jag såg den störde jag mig på det, för jag tyckte att namnet nämndes i varenda scen.

nu ska jag gå ut och gå - igen.




jag ska lära mig flash.. jag ska bli bra på det. Fast inte just nu, kanske i sommar om jag inte får något jobb (ge mig?)

Scream, 'til you believe it

Visst har det varit sjukt fint väder idag? Jag har så klart knappt varit ute över huvudtaget idag, eftersom jag inte har tid (!). Mitt arbete ska vara inne på lördag, och jag hinner inte göra om det fler gånger nu. Det får gå på vinst och förlust nu känner jag. Jag orkar inte bry mig mera, haha.

Imorrn är det föreläsning klockan åtta, så jag måste gå och lägga mig i skaplig tid ikväll i alla fall, jag måste verkligen till skolan. Ligger lite efter överallt nu känns det som, men det är så det brukar vara..

Nu ska jag.. dricka juice, och fortsätta samtala med Leo på msn, och ja.. pyssla med hemsidan också :D


...

Jag kommer nog inte få underkänt i alla fall..

alltså..

ursäkta ordvalet, men fy i helvete vad det ser ut i min lägenhet. jag måste verkligen städa, med betoning på måste. anna skulle smälla av om hon kom in hit. haha..

Jag är på ganska bra humör, men det är nog mest för att jag inte satt mig i flash ännu, och för att jag precis ska börja laga mat.
Återkommer om en timme eller två.

Tisdag

Tänkte bara säga god natt. Sitter vid mams dator och tänkte stänga ner den nu. Ska upp tidigt imorrn, ska med en buss som går halv åtta. Jag gillar att vara på resande fot. haha

tänkte önska er en god natt på bästa tänkbara sätt, nämligen med världens underbaraste låt, Reden.
Låten som alltid får mitt hjärta att slå ett extra slag:

Det bultar och det bankar.

I morse vaknade jag klockan sex och med sådan fruktansvärd huvudvärk att jag knappt kunde gå upp och ta en tablett. Jag kunde inte gå till skolan, utan gick och la mig igen och sov till nio. Huvudvärken lurar fortfarande, men inte lika mycket som i morse.. typiskt.

i em. ska jag som sagt åka hem, och jag ska åka över vara hem, en omväg, som jag inte upptäckte förrän jag bokat mina biljetter, men det blev inte dyrare för mig så det gör väl inte så mycket antar jag.

nu ska jag käka frukost. pyttipanna och ägg. nom, nom.

It's half past ten, it's getting late. But the night is young and I can't wait. You know I like it loud. You should know me by now

Har kommit en bra bit med hemsidan nu, men är långt ifrån klar! Dumma mig som alltid skjuter upp allting i sista stund. Man inser inte riktigt hur mycket jobb det är förrän det är för sent. Men jag ska hinna! Men nu har jag suttit vid datorn konstant i sex timmar så nu ska jag stänga av. Jag bloggar nog inte förrän imorrn kväll då jag är hemma hos mams, paps och zeldis.
Vi får se helt enkelt, ta hand om er och natt på er!

Avslutar med några bilder jag tog precis.
Liggande bilder, rött ljus och en massa brus gör mig snyggast.
Ni skymtar även min conch (piercing i örat), som jag var väldigt osäker på precis när jag skaffat den,
men som bara blir snyggare och snyggare ju mer jag tittar på den! Nästa gång blir det troligtvis en rook, trots att den är svårläkt. Men ack så snygg!

Jag har fått långt hår (:






So you can call the police
I'm sorry 'bout my manners, but you see,
I'm a bit drunk as you can see
I bet you would like to undress me

Something sweet and something strong
Seems like love no longer can turn me on
Like boy need girl and girl need boy
Got a nasty habit called rock'n'roll


Människor..

Gissa vad jag gör just nu, jag gör typ 50 saker samtidigt känns det som..

jag håller på med en hemsida i flash, samtidigt som jag kollar på chuck på tv, kollar tider på tåg hem, har en massa msn konversationer igång (och jag som aldrig satt framför msn förut! det var innan jag lärde känna leo och mirre, haha) och redigerar bilder i photoshop OCH finslipar bilder i illustrator. det du! Jag börjar känna mig lite stirrig, men jag får skylla mig själv. Jag vill ju ha mycket att göra (:
Men ibland måste jag lyssna på min kropp, det är något jag har väldigt svårt för. Nu ska jag boka biljetter hem, som jag tänkt göra i några timmar nu, lika bra att passa på medan jag kommer ihåg det.

Mams fyller år imorrn, och både jag och det lilla livet (lillebror) kommer hem över dagen.
Fett nice.


foto: världens bästa annanas.

(:


Jag gillade detta. Elin hittade det på Marcus Birros blogg.

1716

Just nu kan jag sammanfatta allting med två ord. Otroligt irriterande.
Jag har precis insett att detta som jag håller på med inte alls kommer att bli snyggt, och jag kan inte ändra det. Jag får inte ändra för då följer jag inte planeringen som jag ska. Helvetes jävla skit! Jag får försöka göra det bästa av situationen ändå.. Fan!

Äntligen!

Hemma, och riktigt nöjd efter denna dagen.
Kurserna verkade jätte roliga, speciellt Bild och Fototeknik (BoF). Lärarna i den kursen var riktigt bra, och väldigt pedagogiska. Nice, nice, nice.

Vi åt buffé idag, på Jungle thai. Det var som vanligt supergott!
Nu blir det flash för hela slanten..

Ge mig hennes hår, tack (dock betydligt rödare än vad det är på bilden):

God morgon!

Det är SNÖ här. Det började i går kväll och jag trodde att det skulle försvinna tills idag, men icke.
Idag börjar vi två helt nya kurser: Marknadskommuniktaion och Bild och Fototeknik, och det ska bli riktigt kul. I alla fall det sistnämnda. Ska börja klä på mig nu tänkte jag. Vad sjutton ska jag ha på mig?

Såg precis att mitt inlägg ifrån igårkväll inte kommit upp ännu, vad är det för fel? Hmm..


Something sweet and something strong
Seems like love no longer can turn me on
Like the girls in suits and those pretty boys
I gave my heart to rock'n'roll


"Det är klart att du är verklig"

Människor bygger murar runt omkring sig.
För att skydda sig mot en galen värld.
Den galna världen utanför, den låter murar vara
för att skydda sig mot galningarna innanför.

You shut me off and you showed me the door
But you always came crawling back begging me for more
I showed you kindness, a stool, and a tab
Then you poured me my pain in a dirty glass
(Yeah, you left him bloody, battered, penniless, and poor)
You know, I often stopped and wondered how you made it through my door
With my brother's new non-duplicate registry ID
Well you bit off more than you could chew the first day you met me.
You weren't the first to court me mister you won't be the last
Oh, I'm sure I wasn't honey, I know all about your past



Veckans animation V.13


Caught on camera

DU SKA VARA PRESIDENT, DU SKA VARA MILLIONÄR!

Behöver jag ens säga att Thåström ägde? Vilken underbar människa han är och han var helt superb i fredags. Han fyllde dessutom 52 år i fredags (: Det enda negativa var att vi kom dit för sent och att jag inte kom längst fram. Jag stod ungefär mitt i allting, bakom ett par killar som säkert var två meter långa, och de var breda som lagårdsdörrar. Dessutom var inte ljudet helt hundra heller, men det gjorde inte så mycket, faktiskt. En del var alldeles för fulla och spilde ut öl och grejer, mindre kul.. Men spelningen var jävligt bra och Du ska va president var så klart en av de bästa. The haters är också helt sjukt underbar live :*





Efter Thåström åkte vi hem till Daniel, och spelade kinaschack och lyssnade på disco och rockabilly musik. Jag vann inte. Men jag hade gjort det om dom inte hade stått och blockerat mitt bo med sina kulor.

I lördags piercade jag mig. Det gjorde faktiskt ont denna gången, i alla fall om man jämför med förra gången. Blev piercad av Ola på Barbarella (samma som förra gången) och han är så himla rolig. Han tyckte det var lite tråkigt att jag inte var nervös, eller var rädd för nålar. Det tog ungefär 15minuter, och både viktor och jimmy tyckte att det var ganska obehagligt. Jimmy följde inte ens med in :D

Sen delade vi upp oss, viktor skulle ha tenta, och jag, jimmy och daniel stack ner till hamnen och åkte lite båt. gick en långpromenad, och hamnade till sist i slottsskogen, där vi såg på dom stackars instängda pingviner. Dom var väldigt vackra, förstås, men jag tycker så synd om dom, att dom ska behöva vara i så små glasburar..

Jimmy åkte hem och vi stack hem till daniel och gjorde mat. Kvällen avslutades med chips, dipp,  choklad och robinson, och star wars episod III.






Idag fick vi tack och lov tag i en present till mamma som fyller 52 på tisdag. Gut.
Nu är jag jätte, jätte trött, men jag ska jobba lite med min flashhemsida som jag tänkt på i princip hela helgen. Mina ögon svider, men jag ska inte sitta här så länge.

Hörs imorrn, Küss




hahaha

JAg gick in på Annas blogg och detta är det första jag ser:



Det kunde hänt vem som helst. JAg säger bara det.

You make a grown man cry.

Jag har precis duschat, och som vanligt ligger jag efter i tidplaneringen. Jag har inte packat klart ännu, men jag behöver inte ha med mig så mycket grejer tack och lov. Jag ska till Göteborg och träffa mina bröder, åh vad jag saknar dom! Det ska bli superkul och ikväll ska jag på Thåström! Det kan inte bli dåligt, och jag längtar så mycket! Kommer att bli underbart!!

det är värt att leva fattigt ett tag - om man får vara kung för en dag!

Ska till skolan snart med Anna och Alex. Jag har precis insett att jag eventuellt inte kommer att hinna klart med min hemsida, men jag vill inte ta med mig datorn till gbg. Får sitta hela nästa vecka, det kommer nog att gå bra ändå.. Åh, anna har mat med sig till mig. Igår gjorde vi kassler i ugn, med tomat och svampsås på, och ris till det. Det blev äckligt gott och jag är nog fortfarande mätt.. Jag vet inte om jag kommer att blogga i helgen, kan hända att jag slår mig ner vid Viktors dator någon dag om vi är hemma hos honom. Om inte, så hörs vi i alla fall på söndag.

Ha en underbar helg, det är ni värda!
Küss

Jag kommer aldrig att tröttna <3

Bara om hon låg här tätt intill mig. Kan jag bli den jag var igår..

Ibland kan jag bara lägga mig ner på golvet och lyssna på en speciell låt i timmar. Just nu lyssnar jag på Bara om min älskade väntar med Thåström. Rösten som är en av få som sjunger rakt till mitt hjärta. Orginalet heter Tomorrow is a long time och är skriven av en av de bästa låtskrivarna genom tiderna: Bob Dylan. Den svenska versionen sjungs ursprungligen av Nationalteatern och texten är översatt av Ulf Dageby. Här kommer i alla fall texten till orginalversionen, den är otroligt vacker och jag älskar den över allt annat:
bildkälla

Tomorrow is a long time - Bob Dylan
If today was not an endless highway,
If tonight was not a crooked trail,
If tomorrow wasn't such a long time,
Then lonesome would mean nothing to you at all.

Yes, and only if my own true love was waitin',
Yes, and if I could hear her heart a-softly poundin',
Only if she was lyin' by me,
Then I'd lie in my bed once again.

I can't see my reflection in the waters,
I can't speak the sounds that show no pain,
I can't hear the echo of my footsteps,
Or can't remember the sound of my own name.

Yes, and only if my own true love was waitin',
Yes, and if I could hear her heart a-softly poundin',
Only if she was lyin' by me,
Then I'd lie in my bed once again.

There's beauty in the silver, singin' river,
There's beauty in the sunrise in the sky,
But none of these and nothing else can touch the beauty
That I remember in my true love's eyes.

Yes, and only if my own true love was waitin',
Yes, and if I could hear her heart a-softly poundin',
Only if she was lyin' by me,
Then I'd lie in my bed once again.

Heja mig!


Japp. Nu har jag varit otroligt smidig för resten av veckan. Resten av månaden möjligtvis. Jag ska berätta vad jag precis gjorde, och jag misstänker starkt att Anna och Alex kommer att skratta åt det, fast det är ju inte så farligt:

Jag tvättade lite kläder inför imorrn och helgen. Jag hade precis tvättat klart och tog ut tvätten i korridoren och slog igen dörren. Precis när dörren slår igen inser jag - att mina nycklar ligge inne på torktumlaren och skrattar åt mig. Helvete! Jag hade låst dörren till min lägenhet och kunde alltså inte komma åt extranyckeln. Så vad gör jag? Jag står i korridoren med handdukar (tack och lov) och bestluar mig för att ringa på hos grannen. Han öppnar tack och lov och hjälper mig in i tvättstugan.

Nu har jag alltså träffat min närmaste granne, och det är väl positivt det. Men att jag skulle träffa honom så här hade jag inte riktigt tänkt mig.

Nu ska jag baka chokladbollar och se på SVERIGES VÄRSTA BILFÖRARE. Me like! Küss

"I'm Miss 'American Dream' Since I was 17"


Britney Spears, Illustrator CS3

Blev inte nöjd. Men tyckte att den blev väldigt snygg ändå, trots att den inte alls liknar Britney.

I make believe
That you are here
It's the only way
I see clear
What have I done?
You seem to move on easy


Svarta mjölkpaket - Earth hour


Ett sådant här mjölkpaket står just nu i mitt kylskåp, och jag är helt förälskad i det! Jag tycker att det är jätte snyggt! Det är Arla som har dessa svarta mjölkpaket för att påminna om oss Earth hour. Tycker att dom ska ha dessa hela tiden! Nom, nom!

Info taget ifrån Världsnaturfondens hemsida:
Lördagen den 28 mars 2009 klockan 20.30 släcker miljontals människor över hela världen ljuset i en manifestation för klimatet. Genom en enkel handling – att släcka ljuset under 1 timme – kan du vara med och sända en signal till världens makthavare att de vid FNs klimatmöte i Köpenhamn i december ska våga fatta de beslut som krävs för en framtid på jorden.

Klicka här för att anmäla er till Earth Hour.


Nya msn är fuuuuult!

Jag sitter här och småskrattar inombord åt Anna. Hon har uppdaterat till den nyaste versionen av msn, som både jag och hon tycker är skitful. Det roligaste är att hon blev så upprörd över den nya designen att hon mailade till msn och klagade. Hon är så rolig, hon förgyller våra dagar (:

Martin var snäll och fixade Flash till mig igår, vilket visade sig vara pinsamt lätt. Nu ska vi i alla fall försöka plugga, måste i alla fall börja med hemsidan, och nu är Alex här intill mig och hon är bäst på flash (:

Küss

Lumberjack song - Monty Python

Jag är uppväxt med brittisk humor. Främst Monty Python, så klart. Jag älskar deras humor, även om den kan gå lite överstyr ibland. Men vilka humorgrupper gör inte det? Här är i alla fall en av mina favoriter, Lumberjack sången:

Underbart (:

Bildbomb: Tokio Hotel










favorit pojkar <3

it's okey - just don't tell mom.

okej, jag tog bort allting jag skrivit i detta inlägget. Det blev för personligt, och det skrämde mig till en viss del. Jag vill inte att vissa personer, som jag vet läser bloggen ska veta det om mig. Jag vill heller inte trigga andra. Hoppas att jag inte skrämde iväg er som hann läsa det..


men för helvete!

JAG ÄR SÅ IRRITERAD PÅ HEIDI MONTAG OCH SPENCER PRATT! Kan dom inte bara växa upp och bete sig som människor och sluta vara så jävla barnsliga?! jag fattar inte ens varför jag har börjat titta på the hills. Jag har börjat följa säsongen som går nu på vardagar och jag har ingen aning om vilken säsong det är..

 Heidi är väl någorlunda "okej" men Spencer är ju helt pantad! Så otroligt blåst så det finns ju inte! Inte undra på att han knappt har några vänner kvar över huvud taget! tänkte till och med gå med i en I hate Heidi and Spencer grupp på facebook, men det kändes lite väl omoget och taskigt.

MEN det som faktiskt irriterar mig mest är att jag just nu sitter och skriver ett inlägg om de två personer som är dom mest jobbigaste i hela världen. Att jag ens har tagit mig tid att skriva detta är ju otroligt. Att jag ens orkar bry mig är ju bara stört! Nu ska jag gå ut och gå och sen ska jag köpa glass, så irriterad är jag!

titta bara på dom.. argh!!!

Intresseklubben antecknar: tysklands sista kejsare hette för övrigt Vilhelm II, om någon ville veta.

Ich bin nich' ich - Tokio Hotel


Jag är arg och irriterad. Då passar Tokio Hotel bra, dom lugnar mig lite (:

Man lär sig något nytt varje dag.

Jag sitter just nu nere hos Alex. Vi har grillat och suttit ute i solen en stund.
Det var meningen att vi skulle plugga, men anna sitter och kollar i en kokbok och alex kollar efter en ny telefon, och jag laddar ner en testversion av flash ifrån adobes hemsida. Det irriterar mig att jag inte kommit på att jag kan göra det innan, för då hade jag kunnat börja med mitt arbete för flera veckor sen.

Tack vare, eller ja, på grund av Anna så sitter jag nu och kollar på bilder av Romanesco:

Det går tydligen att äta, men jag är väldigt skeptisk.

Vem vet vad hasselbackspotatis är?
Jag blev just helt dumförklarad för att jag inte visste vad det var. Jag gillar inte att laga mat, och jag struntar i vad det jag äter heter. Anna sitter och skrattar åt mig och säger att jag är "jätte gullig".

"Oh my god! Det är bilder på fisk här i"

Ich vermisse dich!




Ich glaub an dich
Du wirst für mich immer heilig sein
<3



Bildbomb: Johnny Depp

En person som bara blir snyggare och snyggare med åren är ju utan tvekan Johnny Depp. Han har alltid varit snygg, men ja.. ni förstår vad jag vill säga.. Puh..


Min brevlåda gjorde mig lycklig.

Sitter just nu och lyssnar på Thåströms senaste skiva. Jag älskar, älskar hans röst. Den kommer att hålla mig sällskap i natt i alla fall. Än så länge är den helt underbar. Så klart. Jag vet att det nog inte är så många som läser min blogg som gillar Thåström, men jag tänker aldrig sluta med att försöka få över er till den sidan. Han är bra, och texterna är super. Nu ska jag se ett avsnitt av O.C, äta mina chokladbollar som jag bakade förut och som jag snart kommer att få ont i magen utav, och sen ska jag lägga mig. Jag ska plugga imorn, men vilken tid har jag ingen aning om ännu. Det återstår att se.

Fler skivutsläpp jag ser fram emot just nu:
The Sounds,
Green Day
TOKIO HOTEL (att man kan längta så mycket efter en skiva är ju helt galet!)
Michael Jackson

Jag är en tre ackords hora, jag är en hedning kom och rädda min själ.

Jag orkar bara inte. Mår inte så bra just nu. Det är sällan jag mår så här på dagarna, det brukar mest vara kvällar och nätter. Kommer nog inte blogga mer idag. Ska ut och gå nu, rensa huvud och kropp. Det brukar bli bättre då. Om inte, så hörs vi imorrn igen.

Jag hoppas att Thåströms nya skiva ligger i min brevlåda och väntar på mig.

Jag har tråkigt!




Invigde min webcam idag. Skillat av mig tycker jag. Det är sol ute, riktigt fint. Men, det blåser. Jobbig blåst alltså. Vilket inte alls är ovanligt här i Jönköping. Neh, vad fasen ska jag hitta på idag? Just nu sitter jag och tittar på "på spaning med Bridget Jones" men det kan jag knappt sysselsätta mig med hela dagen, knappt i en timme till om jag ska vara ärlig.

Plugga är ju absolut ett starkt alternativ.
Suck.

Now in the morning I sleep alone, sweep the streets I used to own.

Tänkte bara säga god natt till er och tänkte göra detta med en fantastisk bild på Bill.


Die ganze Welt ruft an
Alle zerren an mir
Ich will mit keiner ausser dir
Reden, redeeen


veronicagerding.blogg.se

Min älskade vän Veronica frågade om jag kunde göra hennes design, och självklart kunde jag det (:

(klicka på bilden för att komma till hennes blogg)

Allvarligt talat.

Så här se min säng ut just nu. På något underligt sätt har högen på soffan/golvet förflyttats till min säng. Jag har inte packat upp sen jag kom hem igår, och högen bara ökar. Man kan väl säga att jag inte riktigt kommer att orka ta tag i det ikväll. Jag kommer troligtvis att lägga ner allting på golvet och låta det ligga där tills jag snubblar på det och skadar mig.

Inte undra på att jag inte hittar min mobil eller plånbok. Heja mig!

Filmtips!

I kväll på Kanal 9 kl.21.45 visar dom Face off med John Travolta och Nicholas Cage. Väldigt bra film, som bara måste ses!


O.C

Förra sommaren när jag hade min fyra veckors semester så tillbringade jag mesta delen av den att titta på O.C. Jag vet inte varför jag började kolla på den, den blev bara slumpmässigt utvald, kan man väl säga.

Men mitt favoritpar var utan tvekan Ryan och Marissa. Jag gillade dom båda ifrån första stund. Dom var så fina ihop. Kolla bara här:




I used to roll the dies, feel the fear in my enemy's eyes.

Köpte inget speciellt idag, en kjol och en tunika. Båda svarta, och båda på rea. Skitsnygga i alla fall, får väl försöka fota dom någon dag kanske. Det är pinsamt dåligt hur dålig jag är på att fota saker. Det ska bli skärpning på det till helgen, jag lovar.

Åh, jag saknar mina bröder super mycket, men ska ju bo hos den äldre hela helgen! Får träffa en av mina bästa vänner också, Jimmy, som jag inte träffat på väldigt länge. Det var med honom som jag såg Thåström för första gången för tre år sedan. Fett nice var det. Den 10e mars 2005 minns jag att det var.

I helgen blir det också en conch. Det spritter i hela kroppen bara jag tänker på det. Tycker det är så himla skönt och avslappnande att pierca sig. Tycker att det låter så gött när man tränger igenom bråsket. Aah. Hoppas att det är Johan som gör denna piercing också, han var riktigt rolig sist jag gick dit.

Kollade i min illustrations kategori och såg att det var sjukt länge sen jag publicerade en illustration. Eller ja, tolv dagar sedan, men det känns som mycket mer. Jag kan avslöja att jag jobbar på en ny illustration, men den kommer dessvärre inte upp förrän den 31e mars, varför det är så kan ni ju fundera på. Jag börjar säkert på någon imorgon kan jag tänka mig, något förslag på vem jag kan rita av?

Nu ska jag gå ut och gå en kort sväng innan halv åtta hos mig börjar. Ikväll är det CHUCK också. Måste köpa något att äta också.. Exempelvis en pirog.. Mumma!


Sarah och jag på Tivoli i lördags.
Bilden är tagen med Sarahs mobil, och nej,
jag kan inte hjälpa att jag alltid gör grimaser så fort en kamera kommer fram.

Dagens låt: Viva la vida - Coldplay

http://noyouno.blogg.se


(klicka på bilden för att komma till bloggen)

Jag tar fortfarande inte emot några nya beställningar för tillfället. Men tänkte ta upp det igen om två veckor, då projektet i skolan ska vara klart. Jag tänker meddela er när det är dags. Ifall ni undrar alltså ;)

Måndag!

Detta har jag haft på hjärnan sedan igår:



Jag har precis klätt på mig och tänkte sticka ut en sväng till A6 och se om jag hittar något intressant. Det är ingen skola för mig denna veckan har en så kallad tenta vecka. Men jag måste verkligen börja på min hemsida i flash. Den ska vara klar nästa vecka tydligen och jag har inte ens börjat. Typiskt mig, jag har riktigt svårt för att ta tag i skolarbeten (hehe).

Idag är det bara fyra dagar kvar till Thåström.

Thåström Olympiaden, Lund - Bilder

Alla bilder nedan är tagna av Emma Svensson på rockfoto.nu






Hemma!

Jag är hemma nu. Var riktigt seg bussresa hem alltså. Bussen svängde ju in i små skithålor. På ditvägen åkte jag direktbuss och det var sjukt mycket skönare!

Jag är riktigt trött, och ska ta något att äta nu tänkte jag, kolla lite på tv och sen ska jag hem till anna och kolla på en film. Vi ska nog se tretton. Var ett tag sedan jag såg den, undrar om den är lika bra som jag tyckte senast jag såg den? I dunno.

Helgen har varit bra, bortsett från att jag var så sjukt trött hela tiden, fattar inte varför! Så typiskt ändå. Jag hade i alla fall jätte kul och det var skitkul att (äntligen) träffa Mirre och Sarah.

Mat var det ja, den har stått i mikron och jag har inte tagit ut den ännu. Det har nog gått tio minuter efter att det plingade, minst. Gud vad hungrig jag är.. I väntan på Anna så blir det nog lite Kejsarens nya stil.

Vi hörs nog inte mer idag, är sjukt trött.. Men vi hörs definitivt imorrn. Küss!


Mirre, Ich und Louise igår innan utgång.

Veckans animation V.12


Sminkningen.

Här kommer bilder på det mirre sminkade igår:

80tals inspirerad Fantasi makeup



Makeup: Mirre

Ovanligt att se mig med färg i ansiktet, och med en så brun hy (inte sant Annus och Alexus), haha. När hon skulle göra en vardaglig sminkning på mig senare (efter att ha försökt skrubba bort denna sminkningen - som tog lite tid) så vart hon tvungen att använda det ljusaste pudret (heter det så? som ni märket är jag kass på allt i sminkväg). Det var lite små kul i vilket fall.

Sitter och redigerar bilder just nu, var ett tag sedan jag gjorde det, och hade nästan glömt av hur kul det är (:
Kuess

Kärlek är för dom, dom som har tur

I går var det premiär för Thåströms turne. Jag har ännu inte köpt hans skiva, vilket grämer mig. Men jag tänkte beställa det så att jag kan lyssna igenom det och plugga på texterna tills på fredag. Då jag ska se honom live för fjärde gången <3



Så här såg låtlistan ut igår:
Lund Olympen - 20090313

Kort Biografi med litet testamente
Axel Lanquist park
Saker som hon gör - låten jag levde för ett tag.
Den druckne matrosens sång
Ungefär så här
The Haters - älskar'n
Över sundet Långt bort
Kärlek är för dom
FanFanFan
J.L.P
Aldrig nånsin komma ner
Var é vargen
Alla vill till himlen <3
Om Black Jim
-------------------
Varför är du så tyst?
Sönder Blvd
Främling överallt
Du ska va president - så sjukt underbar live! Jag älskar den!

Skulle gärna sett att han kört Die Mauer också. Men hoppas på att han kör den i Göteborg. I somras när han körde den på Peace and Love var bland det bästa jag någonsin upplevt. Det går inte ens att beskriva, så underbart var det att stå där, tillsammans med en massa andra och se Thåström bli så himla rörd som han faktiskt blev. Det var underbart.

Här kan du läsa en recension om gårdagens spelning.

Kan inte min matte bara gå och dö?

9/4 sitter jag med skiten ännu en gång. Tredje gången gillt, inte sant?
Hatar't! Det är inte ens lite kul!

Ett under har skett!

Min vän Alex har uppdaterat sin blogg! Och har dessutom skrivit ett superfint inlägg, hihi.
Jag har ätit frukost idag också! Helt otroligt, och dessutom en sjukt stor frukost, som jag säkerligen kommer att stå mig på hela dagen. Nom, nom!

Igår pillade vi lite med hennes hemsida, och jag kan tala om att den kommer att bli skit snygg (: Sen åkte vi hem till Sarah och åt våran  medhavda mat (McDonalds). Somnade skapligt tidigt igår faktiskt. Riktigt skönt att kunna sova ostört en hel natt.

Vi ska till väla en stund sen, ska köpa en extern hårddisk till mirre. ikväll blir det utgång tillsammans med sarah och deras kompisar. Nice, nice, nice.

Tjing!

Sitter nu i Mirres pappas kök. Det ser säkert jätte nördigt ut utifrån. Vi sitter med våra datorer mittemot varann och.. ja, det kan se lite nördigt ut.

Blev sminkad av Mirre idag, och det blev riktigt coolt! Kommer bilder sen. Det var helt galet, med en massa rött, en massa glitter och lite grönt också. Riktigt coolt.

Jag är riktigt trött just nu.. men hoppas att jag piggnar till jätte snart.
Nu ska vi käka glass. Typ.
 Küss

ensemble, c'est tout.

Sitter mest och väntar på att tiden ska gå lite fortare. idag har jag inte gjort så mycket, kollat på film mest. Vaknade klockan sju och var skitpigg, men lyckades tack och lov somna om ändå. Sov till nio och vaknade och var jätte pigg igen. Sover jag fem timmar är jag på topp. Sover jag mer blir jag trött resten av dagen och sover jag mindre blir jag grinig - haha.

Måste köpa en macka sen, kom just på att jag inte ätit något idag. Eller jo, en banan och en pirog.
Nästa gång jag uppdaterar befinner jag mig i Helsingborg hos Mirre. Får se när det blir, ikväll eller imorrn.

Imorrn ska jag bli sminkad av henne, ska bli sjukt spännande.
Nu ska jag packa ner min baby så att jag inte stressar ihjäl mig sen.

Küss

Scrubs <3

Jag älskar verkligen scrubs. Tack martin för att du talade om att dom visade de nya avsnitten, annars hade jag missat det, och det hade varit illa. Nu stormade Anna, Alex och Jakob in i min lägenhet. Anna och Alex var jätte packade, som vanligt. Stackars Jakob. Haha. Nu är det jätte kallt i min lägenhet.

Nej, nu måste jag rycka upp mig lite.
God natt.

Ett år sedan.

Vet ni vad som precis slog mig.. För ett år sedan, natten till idag drömde jag om Bill, vilket resulterade till att jag började att lyssna på Tokio Hotel.
Gissa vad jag drömde inatt?

Jo, jag drömde om Bill. Det var en sådan där dröm som man är osäker på om det har hänt på riktigt, eller om det bara var en dröm. Jag ska berätta.

Det var jag, Anna, Alex och Elin, vi hade precis varit på en stor musikgala där Tokio Hotel hade fått ta emot priser. (Känner redan nu hur barnsligt detta kommer att låta - så om ni redan nu tycker det låter fjolligt kan ni lika gärna sluta läsa här!)

Vi hade biljetter till efterfesten och vi gick dit direkt efter galan. Det var fullt av människor och jag mötte Bills blick flera gånger under kvällen. Vi log mot varandra, och ja, ni vet. Alex, Anna, Elin och jag stod och dansade på dansgolvet. Plötsligt kände jag hur en panikattack började smyga på mig (ibland då det är mycket folk och trångt får jag panikattacker).

Jag såg mig omkring, för att kolla efter Anna, Alex och Elin, men såg dom inte någonstans. Jag snurrade runt på golvet och letade efter något ansikte jag kände igen, och fick syn på Bills. Han mötte min blick och jag stirrade på honom i vad som kändes flera minuter. Sedan sprang jag ut ur lokalen och satte mig på trottoaren utanför. Jag började gråta och insåg att jag glömt min ipod någonstans. Jag hörde någon fråga hur jag mådde och såg upp och fick syn på Bill. Han satte sig intill mig och la en hand på min arm. Jag trodde att jag skulle dö. Haha. Jag förklarade vad som hänt för honom och gav honom min telefon och bad honom ringa till Elin, han gjorde det och efter några minuter kom Elin, Anna och Alex ut och kom fram till oss. Jag satt och skakade och grät. Jag frågade hela tiden efter min ipod, och jag hörde Anna prata med Bill, "Hey! Sing Reden to her. That song always calm her down" (my God!)
Och det var precis vad han gjorde, han satte sig ner framför mig, la sina händer på mina armar och började sjunga Reden för mig.

Och sen vaknade jag, alldeles lugn i hela kroppen.
Läskigt. haha

Mottaget 11-mars-2009 22:05

Från: Challan

Faan va 'stad i ljus' är bra, jävligt mäktig låt :)


Mohaha! Jag har lyckats joina ytterligare en till klubben. Stad i ljus med Tommy Körberg är bra, och jag väntar på att resten av mina vänner ska förstå det. Världens bästa låt när man åker bil. Det ska vara högt och man ska sjunga med för fulla muggar. Underbart kul och bra.



Här nedan är en film jag filmade när jag, viktor och elin skulle på Sarahs födelsedagsfest i Mariestad.
Jag hörs mest har jag märkt, elin hörs ingenting, vet inte ens om hon sjunger, och viktor är den som sjunger falskt i slutet. Vi går in för't till 110% :D
Den är sjukt mörk, men å andra sidan behöver ni ju inte se någonting heller. Lyssna och lär:


DAGENS I-LANDSPROBLEM

Jag börjar fundera på hur lång jag egentligen är. I mitt pass ifrån 2005 står det att jag är 179cm lång. I Andreas pass stod det att han var 180cm, och jag är flera cm längre än honom. Allvarligt talat, är jag över 180cm lång så skriker jag. Jag hade varit nöjd med att stanna på 175, men icke! Och jag är ändå kortast i min familj! Ja, bortsett ifrån mamma då kanske.. hon är nog 1.73 tror jag.

Anna har fått för sig att vi två ska bli proffsbloggare. Eller hon i alla fall. Idag hade hon med sig sin kamera när vi for ut till A6. Känner att denna perioden kan bli fruktansvärt jobbig om hon ska börja ta med sig kameran överallt. Då jag inte gillar att vara med på kort :D


Annas bild.

Älskar min dubbelhaka på den andra bilden hon tagit på mig och Alex när vi käkar äpple. *eller inte*

Bloggtips.

Jag letar ständigt efter nya bloggar som inspirerar och berör mig. Här är några bildbloggar som jag har fastnat för:

http://ettkomma8.blogspot.com/
En blogg där många personer bloggar på samma blogg.

http://leloveimage.blogspot.com/
En blogg med riktigt häftiga kärleksbilder. Inte vanliga tråkiga.
En favorit:


http://jagharenkompis.blogspot.com/

http://maddemodig.blogg.se/index.html

Sen är ju lookbook.nu en fantastisk sida som jag kan sitta framför hur länge som helst.
Det är ju helt sjukt hur mycket vackra människor det finns.

Nu ska jag fixa lite med en ny design, och sen ska jag vila mina ögon.
Hörs ikväll. Küss

Oodle doodle! Popular and perfect and so complete in every way!

I dag var det en sådan morgon som jag lugnt hade kunnat sova till klockan ett. Jag blev väckt av Anna klockan elva. Vi stack ut till A6, Ikea och elgiganten. Anna shoppade loss som en galning och Andreas köpte en router. Inne på Elgiganten hittade jag och Alex stolarna i våra liv. Skit stora sköna fåtöljer med drickglashållare. Kostar säkert skjortan, men jag vill ha en sån i alla fall. Jag ska nog åka och sitta i den minst en gång varje vecka - så skön var den.

Sitter och kollar på Tyra Banks show. Idag handlar det om personer som blivit "kända" genom youtube. Eva som spydde i tv var med och nu visar dom den där underbara killen "Where the hell is Matt?" som dansar sig igenom hela världen. Helt underbart (:


Jordana Brewster

Tycker att hon är väldigt, väldigt vacker. Har tyckt det enda sen jag såg The Faculty för första gången (den går btw på ettan just nu). Hon spelar även Mia i Fast and the furious, och Jill i Chuck.





pokerfacegaga.blogg.se


Gjorde denna designen till Jannike, som bloggar på pokerfacegaga.blogg.se
(klicka på bilden för att komma till bloggen)

"Our english is fuckin' bad"

Sitter och kollar på Den rätte för Rosing, men förstår inte ens varför jag gör det. Ja,ja..

 Idag fick vi våra mp4 spelare som tack för att vi hjälpte ett företag på mässan i januari. Har inte plockat upp min ännu, men den är på 2gb, och den är vit. Skitful är den, men ska ge den ett försök. Imorrn ska jag upp tidigt. Jag börjar klockan åtta, och vi får se hur det går med det.

Har kodat större delen av dagen, men känner mig helt fast just nu. Är lite irriterad på mig själv också, jag borde kommit längre än vad jag har gjort, men annars är jag på väldigt bra humör. Anna flinade åt min paj jag gjort förut. Jag vet inte hur jag inte kan lyckas med en pajdeg. Den blev hård, men gick i alla fall att äta.

Nu ska jag återgå till min tappra följeslagare Visual Studios. Men jag måste snart lägga av, mina axlar ömmar och ögonen börjar se suddigt. Jag sitter nog lite för mycket framför datorn. Haha, måste ut och gå sen också, annars kommer jag inte kunna somna.

När gick jag upp i morse..?

-- Edit --
HAHA! Jag är LEDIG imorrn! Föreläsningen är inställd!
Heja sverige!

Wiggle jiggle, yellow middle - that's the best of what you are!

Morrn. Anna - jag har ringt.

Jag börjar klockan tio med en Flash föreläsning. Den slutar 11.45, så ska vi ner till gymmet och sen ska jag hem till Alex och ordna flash till min dator. Börjar känna mig lite stressad nu eftersom jag inte börjat på hemsidan och den ska vara klar om tre veckor..

Sen igår har jag gått runt och nynnat på denna hemska låten:

I love eggs. En film som gjordes i hopp om att få barn i korea att börja äta ägg.
Det är så klart Anna som har tipsat mig om den.

Här är den fantastiska texten också:
Eggs, get your eggs here! Fresh and white eggs are here!
Wiggle jiggle, yellow middle, thats the best of what you are.
White and tender, surrond the center, cozy sitting in a crackling shell.

Viatemns and minerals in you.
Oodles of the protiens, too!
Oodle doodle!
Popular and perfect and so complete in every way!

I love you eggs eggs!
Come into my tummy, oh so very yummy.
Crack, crack, crack!
Chipa chipa away your shell and come to me!

Get your eggs!
I love you!
Fresh Eggs!
I love you!
White eggs!
Really really love you so!

Eggs fresh white eggs.
Eggs I really love you like the sky~ above!
Eggs are the best!
I love you!
Fresh eggs!
I love you!
White eggs!
Really really love you so!

Eggs freshwhite eggs!
365 days I really love you so!
I really love you so! mmm! Yummy!

tokiohotelismusic.blogg.se


Bloggen drivs av Leonita och Egzona.
(Klicka på bilden för att komma till bloggen)

Designer.

Jag har funderat på det här med designer. Många i min närhet är irriterade på mig för att jag inte tar betalt för mina tjänster.

När jag började designa bloggar vågade jag inte ens hoppas på att få så många förfrågningar som jag har haft den senaste tiden. Det kommer många frågor om när jag ska ta upp bloggdesignandet igen, och innan jag kan svara på det, så måste jag få hjälp. Ifrån er. Ni som faktiskt läser min lilla blogg.

Jag har väldigt lätt för att ta på mig lite för mycket saker på en gång.
Ni som skickar mail till mig om förfrågningar har alltid varit väldigt snälla mot mig, och förstått att jag haft mycket att göra, ni har låtit mig ta den tid jag behövt, och inte pressat mig. Det är jag väldigt tacksam över. Men ju fler jag sätter i kö, desto mer stressad känner jag mig. Jag har faktiskt tackat nej till en massa designer, och det är inget personligt mot er, utan det är för att jag helt enkelt inte hinner eller orkar. Jag vågar inte ta på mig för mycket, eftersom jag är ganska känslig mot stress. Jag blir en helt annan människa om jag har huvudet fullt av tankar och förslag. Oftast en väldigt mycket sämre människa, och det vill jag inte vara.

Jag har några alternativ just nu:

1. Att börja ta betalt. Anledningen till att jag inte tagit betalt hittills är för att jag inte tyckt att jag varit tillräckligt bra. Jag har otroligt dålig självbild på vad jag kan och klarar av. Det här med pengar är alltid väldigt känsligt för mig, jag vet inte vad som är rimligt att ta betalt, och då jag ser mig omkring hos människor som designar bloggar för pengar, så ser jag att dom kan ta upp emot 300:- och det tycker jag är väldigt, väldigt mycket. Nevnarien körde med designauktion, det vore kanske någonting?
Men nej, ska jag börja ta betalt så beror det helt på vad Ni vill ha. Hur avancerad blogg ni vill ha. Men det kommer att ligga på mellan 50 - 150 kr till en början. Låter det rimligt i så fall?

2. Jag börjar med designutlottningar. De flesta som började designar bloggar gratis har alla övergått till endast ha designuttlottningar, och jag förstår dom verkligen. Ni kan nog inte ana hur många timmar jag lägger ner på att designa bloggar. En blogg kan ibland ta flera dagar att designa. Mycket jobb ligger bakom.

därför behöver jag er hjälp. hur tycker ni att jag ska göra?


moritz.blogg.se

För ett bra tag sedan bad min vän Leonita mig att fixa till designen till deras bands blogg. Självklart kunde jag göra det.

(klicka på bilden för att komma till bloggen)

En av världens vackraste kvinnor..

heter Audrey Tautou. Dom flesta av er känner säkert igen henne ifrån Amelie från Montmatre (världens bästa film) eller Da Vinci koden. Hon har även varit med i filmer som en långvarig förlovning, vansinnigt förälskad och tillsammans är man mindre ensam. Igår på Mediamarkt köpte jag ytterligare en film med henne Priceless. Jag har inte sett den ännu, men jag tar för givet att den är lika bra som alla andra av hennes filmer. Audrey är en av mina absoluta favoritskådisar, och det är hon som har hjälpt mig att upptäcka fransk film.

Jag skulle ge vad som helst för att ha hennes hår och hennes fantastiska ögon.







Home.

Nu vart jag hemma igen. Det är sjukt underbart väder idag och jag ska snart gå ut och gå en sväng tror jag. Solen värmer mitt trötta ansikte, och man blir automatiskt lite piggare, inte sant? Är nästan så att jag måste inviga mina nya solglasögon. Hoppas att det fina vädret håller i sig ett tag till! Vore ju guld!

Nu ska jag lägga mig och läsa lite. Hörs senare!



Denna torsken ser jag varje gång jag går ut ur lägenheten. Visst är den söt?

Morrn!

Vi kämpar med det sista på projektet. Det som alla bävar för - rapporten. Det är det tråkigaste som finns, på riktigt! Jag och Alex har tagit en paus. Det måste man unna sig ibland. Jag har faktiskt varit här sedan åtta, det är sjukt duktigt för att vara jag.

Men nu börjar jag bli trött. Anna har farit iväg till A6 för en jobbintervju och när hon kommer tillbaka ska vi käka. För mig blir det makaroner och tacoköttfärs. Guott.

Om elva dagar ska jag se thåström i göteborg! om tolv dagar ska jag pierca mig igen (:
Nu får jag allt göra en ny kraftanstränging och hjälpa stackars Alex med rapporten..

Jag skulle också vilja packa mitt liv i en väska och ge mig av. Jag beundrar er så otroligt mycket.

I'll be your girl Backstage at your show, Velvet ropes and guitars, Yeah cause you'll know I'm staring between the sets Eyeliner and cigarettes
Shadow is burnt Yellow dance and return My lashes are dry But with teardrops I cry It don't have a price Loving you is cherry pie 'Cause you know that baby I I'm your biggest fan I'll follow you until you love me

Hmm..

Jag är inte jätte pigg, men jag är långt ifrån trött. Något irriterande då jag ska upp klockan åtta imorrn. Kokade precis makaroner som jag ska ha med mig till skolan imorrn. Har ingen föreläsning utan bara en labb imorrn - skönt!

Känner mig ovanligt lugn idag. Det är skönt.
Nu ska jag försöka sova. God natt, vi hörs säkert imorrn!


Veckans animation V.11


Gustav <3



Honey, I'm still free - take a chance on me.

SNÖ! När ska den försvinna? Är det mycket snö i Jönköping också måntro? Det är det säkert, jönköping ska alltid vara värst :D Nu ska jag äta. Mums! Take care.

We can go dancing, we can go walking, as long as we're together
Listen to some music, maybe just talking, get to know you better
'Cos you know I've got
So much that I wanna do, when I dream I'm alone with you
It's magic
You want me to leave it there, afraid of a love affair
But I think you know
That I can't let go

If you change your mind, I'm the first in line
Honey I'm still free Take a chance on me

Jisses.

Kom hem för en stund sen ifrån Madame Butterfly föreställningen. Och jag vet inte riktigt hur jag ska beskriva den. Den är uppdelad i tre akter. Akt 1 höll jag på att tråkas ihjäl i. I akt två hade man kommit in lite i handlingen och började tycka synd om huvudrollen. I akt tre tog hon självmord och den akten var kort och helt klart bäst. Jag har svårt för opera. Nu har jag fått det bekräftat. Det är på tok för segt och för jobbigt för mig. Dom sjöng på Italienska och textade på engelska. Herre gud. Men sjunga kunde dom i alla fall, herre jävlar! I pausen fick man följa med kamerorna in bakom scenen och höra när sångarna blev intervjuade, riktigt kul faktiskt.

Fick just reda på att jag kommer att bli väckt klockan tio imorrn. Pappa och hans band ska spela vid den tiden, och trummorna står precis under mitt rum. Lagom kul kanske.

Ska stänga ner nu och kolla lite på film innan jag går och lägger mig. Imorrn ska jag äta köttfärslimpa och återvända hem till Jönköping. Är hemma runt halv sjutiden.

God natt /S

Wo sind eure hände?

Låten jag har gått och nynnat på idag är Wo sind eure hände. Me like.

Vi åt ute på en restaurang idag. Det blev porterstek och potatisgratäng och jag åt så mycket (buffé) att jag har ont i magen just nu. Illa, men man måste passa på att äta upp sig nu när man är hemma. Nu sitter jag lite med photoshop, men jag tror att jag snart ska ge mig och gå och se på Mamma mia istället.

Ikväll ska jag och mamma på opera. Eller, vi ska sitta på folkan i stan och se på operan som går av stapeln i New York via en länk. Vi ska alltså se vad som händer i NY på en stor bioduk här i stan. Följa med in bakom scenen i pausen och sånt där. Kan bli lite intressant. Vi hoppas att operan inte är på Italienska, men vi är inte säkra. Jag vet inte ens om jag gillar opera, men någon gång ska ju vara den första. Madame Butterfly är det vi ska se i alla fall. Mamma har sett den en gång förut, men då var den på tjeckiska. Vi vet inte riktigt vad den handlar om, men den är tre timmar lång, så vi hoppas att vi kommer att komma underfund med handlingen allt eftersom.

Imorrn får jag skjuts utav mamma till skövde. Hade jag vetat det i onsdags så hade jag sluppit betala en viljett mellan lidköping och falköping, men skit samma. I vilket fall så blir det kanske en svänd förbi Mediamarkt om jag har tur. Världens bästa affär - ever!


Hottie

Underground

Sitter i mitt gamla rum, med katten intill mig och med ipoden i öronen. Lyssnar på Lee Hazlewood, och lyssnade nyss på Underground med Broder Daniel.

Har haft en bra kväll, och det var super skönt att träffa charlotte igen. det är nästan pinsamt längesen vi sågs. Hon och elin ska ner till mig om några veckor och det ska bli riktigt kul att ha dom här.

Fick reda på två grejer idag som skrämde mig lite grann. Eller skrämde är väl ett fel ordval, men som gav mig lite ångest. Dels att en av mina vänner är gravid. Hon är ett år yngre än jag. Och en annan vän ska starta ett eget företag. Hon ska driva ett café här i lidköping. Hon är lika gammal som jag. Jag är så himla glad för bådas skull, och önskar dom så klart all lycka - verkligen. Så börjar jag fundera på vad jag själv har för drömmar och mål med mitt liv. Och jag fastnar i en ond cirkel av elaka tankar, förvirrade tankar, men också en massa glada tankar. Jag försöker fokusera på de glada tankarna mer än de dåliga, och det fungerar rätt bra just nu. Innan jag börjar sväva ut för mycket, så ska jag sluta skriva här och försöka sova.

tänkte bara önska er alla en god natt, och jag hoppas att ni haft en lika bra fredagskväll som jag har haft. Nu ska jag läsa lite ur När Lucy Sullivan skulle gifta sig, och sen somnar jag förhoppningsvis snart.
/S

If i be with you, baby, I'm confused.
Love lockdown - Kanye West

Freitag!

Jag gillart. Insåg precis att jag inte varit inne på bloggkoll på ett tag, och jag orkar nog inte gå in där idag heller. Sitter  och lyssnar på Übers ende der welt, och Zelda står framför mig och buffar mig i ansiktet. Jag och Viktor har varit i stan och hälsat på vår mormor. Jag spöade henne brutalt i kinaschack. Stackarn.

Ikväll ska jag till min vän Charlotte som fyller 22 år idag. Det blir lite fest och antagligen utgång. Får se om jag sticker hem innan dess eller inte. Man vet aldrig. Håller på att bränna ihop en skiva med "party music" vilket är ganska jobbigt. Eftersom jag för en gångsskull försöker leta upp låtar som jag vet att hon gillar. Det vill säga sådan musik som jag inte alls gillar.

Pappa har lovat mig att han ska göra fläskpannkaka och köttfärslimpa till mig i helgen. Jag gillar min pappa.
Nu ska jag bränna klart skivan, sen ska jag bara lägga mig ner och läsa. Är sjukt trött. Vaknade klockan åtta i morse av att pappa skrek med någon i telefon.

Fick reda på idag att Elin tog körkort förra veckan, och den lilla skiten har glömt att tala om det för mig! Vad fan är det om?!
Ska träffa henne ikväll och skälla ut henne (:

Heilig.

"hon har varit intresserad av makabra saker i säkert tio år"

Det sa mamma till pappa för ett tag sedan. Jag minns inte alls vad diskussionen handlade om, men denna meningen fastnade i mitt huvud. Och när jag tänkte efter så stämmer det faktiskt.

Jag vet inte vad det är som gör att jag var/är så fascinerad av allting makabert. Jag kan spendera timmar framför datorn och läsa om seriemördare, och psykisk störda fångar och liknande. Fängelsemiljöer och slottsliknande miljöer har alltid fascinerat mig.

Jag minns att jag som väldigt liten var på en tortyrutställning på Läckö Slott med min familj. Mamma gillade det inte, men jag gick runt och granskade allting ganska noggrant. Jag har läst mycket om tortyrmetoder i olika länder, men jag södjer det inte på något sätt. Jag är helt emot tortyr i alla former, tro inget annat. Det skrämmer mig att jag är så intresserad av sådant som jag faktiskt är. För några år sedan blev jag helt besatt av Jack the Ripper. Jag bodde typ på denna sidan i flera månader och läste allting jag kunde hitta. Under ett par år var mitt smeknamn på Internet Annie Chapman. För er som inte vet så var Annie Chapman Jack The rippers andra offer. Jag vet inte alls vart jag vill komma med detta inlägget. Jag känner att det börjar balla ur. Det började bara som en tanke i mitt huvud, och eftersom jag alltid utvecklar mina tankar till sådana enorma mängder så är det svårt för mig att hålla ordning på alla. Det var ju därför jag ifrån början startade denna bloggen. För att hålla ordning på mina tankar.

Jag besökte Anon idag. Han visade kort på sin lilla flicka som var tre månader gammal nu och hon var supersöt. I vilket fall, jag hade verkligen saknat honom. Verkligen, verkligen. Jag har inte  riktigt själv insett hur stor inverkan han har över mitt liv. Inte förrän jag satt i hans bekväma stol, lutade mig bakåt och lyssnade på hans kloka ord. Är så glad att mamma gick emot mig och ringde honom, trots mina protester. Utan honom hade jag lappat ihop totalt. Jag är skyldig honom så mycket.

Det gör så himla mycket när man hittar en person som man verkligen kan prata med. Som verkligen, verkligen förstår ens innersta känslor, och som framför allt inte blir rädd när man berättar vad som händer inom en. Många jag försökt prata med, blir just det - rädda. Jag förstår dom. Ni som mår dåligt, försök att hitta någon bra att prata med. För mig tog det fem år innan jag hittade anon. Ge inte upp, det är värt den tid det tar. Funkar inte den första, leta efter nästa, funkar inte det så testa nästa. Jag hade tur. Jag bytte bara fyra gånger. G e i n t e u p p. spring nicht.

Jag älskar mina övergångar ifrån olika ämnen, dom smyger in sig så bra i resten av texten, haha.
När jag var liten ville jag bli författare. Jag tyckte att jag var väldigt duktig på att skriva texter, men nu när jag läser igenom vissa texter förstår jag inte alls hur jag tänkte. Jag bara flummar omkring. Ämnen flyter ihop, eller flyter ut till ingenting. Jag beskriver saker, som jag knappt förstår själv. Jag är ganska duktig på det. Att beskriva saker, utan att egentligen beskriva det jag egentligen vill beskriva. Det som är för svårt att beskriva, försöker jag ändå att beskriva på ett begripligt sätt. Men det är svårt, och jag vågar inte riktigt skriva det jag tänker. Tänk om ni lämnar mig?



Nu dör snart batteriet på datorn. detta inlägget kändes sjukt oseriöst, och jag är så trött att jagknappt vet vad jag skrivit. Läser igenom det imorrn och ser om det hamnar i papperskorgen eller inte. Tyck inte att jag är dum i huvudet.

Jag vet att  någon/några i min närhet com kan tycka att jag är barnslig och dum. Att jag borde växa upp någon gång. Till DIG/er som tycker så vill jag bara säga detta; DU/Ni har aldrig varit i min situation. DU/Ni har inte levt mitt liv och ni har definitivt inte levt med mina tankar. DU/Ni har ingen aning om hur jag känner mig på insidan, att min kropp skriker. Jag är sjukt mycket bättre nu än jag har varit. Jag sköter mig, och det är jag stolt över. Du förstörde mig, och jag vill aldrig prata med dig igen. Låtsas inte om att vi är vänner, det är vi inte. Vi är så långt ifrån man kan komma. Jag ser igenom din falska mur, och nästa gång vi ses så kan du inte krossa mig. Jag är sjukt mycket starkare än du någonsin kommer att bli. Så det så.

Förlåt för detta inlägget, jag ska gå och lägga mig nu.
I morgon är jag mig själv igen.
Jag är okej, tänkt inte på mig.
Ta hand om er, ni är värdefulla.

Dear Boss,
I keep on hearing the police have caught me but they wont fix me just yet. I have laughed when they look so clever and talk about being on the right track. That joke about Leather Apron gave me real fits. I am down on whores and I shant quit ripping them till I do get buckled. Grand work the last job was. I gave the lady no time to squeal. How can they catch me now. I love my work and want to start again. You will soon hear of me with my funny little games. I saved some of the proper red stuff in a ginger beer bottle over the last job to write with but it went thick like glue and I cant use it. Red ink is fit enough I hope ha. ha. The next job I do I shall clip the ladys ears off and send to the police officers just for jolly wouldn't you. Keep this letter back till I do a bit more work, then give it out straight. My knife's so nice and sharp I want to get to work right away if I get a chance. Good Luck.


Yours truly
Jack the Ripper


Dont mind me giving the trade name


PS Wasnt good enough to post this before I got all the red ink off my hands curse it No luck yet. They say I'm a doctor now. ha ha

and if all that can't hold you back.. then i'll jump for you.


V för Vendetta!

Just nu går V för Vendetta på TV. SE DEN ni som inte sett den. Det är en av mina absoluta favoritfilmer! Så sjukt bra, och Natalie Portman är riktigt snygg i snaggat hår <3

Ska gå och joina min pappa nu.
Min pisse har saknt mig, och jag har saknat henne. Hon går på tangentbordet just nu.

Skriver mer imorrn.
Küss, natt!

In der datasal

Föreläsningen slutade tidigare. Han hade inte så "mycket" att gå igenom. Jag, Alex, Nadia, Anna och Andreas satt som frågetecken hela föreläsningen, och självklart fick jag världens fnitteranfall som smittade av sig på anna och alex. han blev tvungen att ta en paus "så att dom får fnittra av sig här framme". Det jag började skratta åt var att han skrev annanuser i kodmallen. Ja, jag var sjukt trött - och är det iofs fortfarande. Vi sitter och väntar på att andreas och nadia ska komma så att vi kan börja med projektet. sen ska jag hem och äta och packa om min väska, och sen så sticker jag hem till mor och far. Ikväll är det Sveriges Värsta Bilförare. Glöm inte det!

Alex berättade för mig förut att dom har trådlöst internet på swebuss bussar - sen när då? Det är ju sjukt bra, då en fyra timmars bussresa väntar mig nästa torsdag. Nice, nice!

sötnos (:
btw, jag skulle lätt dansa som en galning för den pengasumman!

Den 5 mars 2009 - Torsdag

Okej, vart kom alla besökare igår ifrån? Det var mycket mer än vad det brukar ligga på. Läskigt, men sjukt spännande på samma gång. Tackeli!

Ja, om.. fyra minuter ska jag till bussen. Var borde jag göra? Jo;

¤ Jag borde leta fram min mobil som jag slängde in under sängen i ren frustration.
¤ Jag borde leta efter min plånbok, som jag vet är någonstans i hallområdet.
¤ Mina nycklar borde också hittas.
¤ Dessutom borde jag klä på mig, och det ska jag göra nu.

Vi hörs sen. Nu ska jag på en SEG och TRÅKIG föreläsning i TRE timmar.
Küss

Ta mig härifrån!

Jag har tillbringat exakt tre timmar av mitt liv i Dresden.
Jag längtar verkligen till den dagen då jag får åka tillbaka dit.


Florens:


Jag har alltid velat bo i en fyr. Eller väderkvarn.
Hitshals:


Världens bästa Paris:


Hello Wisconsin!


Denna kvinna gjorde jag precis i Illustrator. Jag känner att jag vill döpa henne, men vet inte till vad..
Nåja, küss

Pluggar.

Vi sitter hos Alex och pluggar. Eller ja, jag sitter med Illustrator - som iofs är en del av det projekt jag ska göra. Alex halvsover och Anna sitter och kollar in Vänner klipp på youtube. Det är faktiskt ganska kul. Jag har aldrig gillat vänner speciellt mycket. Tykcer inte att det är så kul som alla säger, men då jag såg klippet nedan kunde jag bara inte sluta skratta. Vi har kollat på det om och om säkert tio gånger.


Jag har ont i magen, så mycket har jag skrattat. Jag må vara trött, men det här ÄR roligt!

Beat it - Michael Jackson

En av mina favoritlåtar.

BEAT IT
(hittade ingen video med bra kvalité som gick att lägga upp här)

Nu ska jag ut och gå. Küss

Hello sunshine!

Jag har löst en grej, som jag borde löst för länge sen. Nu är jag i alla fall ganska glad, visst blir man så äckligt nöjd med sig själv när man löst något man funderat på ett tag, och sedan dyker lösningen bara upp i huvudet och Vips, så är det fixat.

Är det någon mer än jag som älskar scenerna där Hugh Grant och Colin Firth bråkar om 'Bridget Jones'? Jag skrattar lika mycket varje gång jag ser scenerna, och låtarna som spelas (It's raining men - Geri Halliwell spelas i första filmen och I believe in a thing called love - The Darkness i andra filmen) passar ju in så himla bra. Älskar't! Kollar nu på slutet av andra filmen. Jag blir alltid så sugen på att flytta till London när jag ser Bridget Jones filmerna. Nu spelas Barry White. Varje gång jag hör honom tänker jag på John Cage i Ally McBeal (en av världens bästa serier - ever!) och alla hans danser. Wonderful.

Lyssnar samtidigt på Bob Dylan. Hans texter är underbara. Jag skulle kunna döda för att skriva sådana texter, jag älskar dom allihopa. Speciellt It ain't me babe. Sådan enkel låt, men ändå så fruktansvärt underbar, speciellt Live versionen ifrån Real Live skivan.

God natt mina änglar. Vi hörs imorrn. Ta hand om er!
Glöm inte bort att du är värdefull.


Had a dream about you baby - Bob Dylan
I got to see you baby,
I don't care It may be someplace, baby, you say where.

I had a dream about you, baby
Had a dream about you, baby
Late last night you come a-rollin' across my mind

You got the crazy rhythm when you walk
You make me nervous when you start to talk

I had a dream about you, baby
Had a dream about you, baby
Late last night you come a-rollin' across my mind

Standin' on the highway, you flag me down
Said, take me daddy, to the nearest town

I had a dream about you, baby
Had a dream about you, baby
Late last night you come a-rollin' across my mind

The joint is jumpin' It's really somethin'
The beat is pumpin'
My heart is thumpin'
Spent my money on you honey
 My limbs are shakin'
My heart is breakin'

You kiss me, baby, in the coffee shop
You make me nervous, you gotta stop
I had a dream about you, baby
Had a dream about you, baby

Late last night you come a-rollin' across my mind
You got a rag wrapped around your head
Wearing a long dress fire engine red

I had a dream about you, baby
Had a dream about you, baby
Late last night you come a-rollin' across my mind

Röd.. orange?

Kvinnorna har färgat mitt hår. Eller dom har gjort lite slingor, en bred i luggen och en bred i nacken. Har ingen aning om hur den i bak ser ut, men den i fram är lite orangeaktig. Dom ska färga det rött imorrn. Det blir nog jävligt nice. Anna färgade sitt hår rött och gjorde slingor i. Det blev jätte snyggt!! Alex ska klippa mig imorrn också, bara lite grann. Klippa upp det lite och så. Bra att man har sådana vänner som kan pilla med mitt hår när jag själv är för feg för att göra't.

Sitter och kollar på slutet på Casino Royale. Daniel Craig blir bara hetare och hetare i mina ögon. Mads Mikkelsen har och kommer alltid vara en stor favorit hos mig, och Eva Green är så vacker att jag bara vill banka henne gul och blå.

Jag längtar verkligen hem. Ska bli skönt att träffa mina vänner, det var så länge sen. Jag brukar aldrig ha hemlängtan, aldrig någonsin - inte ens när jag var liten. Men bara den senaste veckan har den växt större och större. Jag har ju dessutom två snygga halsband som ligger och väntar på mig där hemma. Vet inte varför dom skickades till mamma och pappa, men det gjorde dom.

Nu ska jag börja laga lite mat, det blir pasta, kyckling och pastasås. Nom nom!
Dagens låt: Double nature - mustasch


Vesper Lynd: You're not going to let me in there, are you? You've got your armour back on. That's that.
James Bond: I have no armour left. You've stripped it from me. Whatever is left of me - whatever is left of me - whatever I am - I'm yours.

Gwen Stefani

Snygging utan dess like.








Jag är bara tvungen.

Har ni sett något så här vackert?



<3

Kriget med mig själv - Imperiet.

Denna låten går nu på repeat på i min stereo. Den levde jag med under högstadiet. Den beskrev så bra hur jag kände mig då, och hur jag fortfarande känner mig ibland. Joakim Thåström - så klart.


Jag är den felande länken
Jag flyger B-femtitvå
Jag är en treackords hora
Jag är hedning kom rädda min själ

Jag är från Venus å Mars
Extra Terrestrial
Jag är ett 3-D-monster
Jag är århundradets maskerad

Jag går på löpande band
Kamikazefilosofi
Din förlorade son & dotter men det skiter vi i

Jag behöver en mun till för att kunna andas
ett hjärta till för att inte stanna
Jag behöver en mun till för att kunna andas
men jag e förlorad i kriget med mej själv

Jag är din smutsiga tvätt
Jag hänger runt på stan
Heavy metal unge
En för alla och alla för en

Jag är högenergi
Jag är ersättningsbar
Miljonär utan en spänn
Jag är tjuv i mitt eget hem

Jag behöver en mun till för att kunna andas
ett hjärta till för att inte stanna
Jag behöver en mun till för att kunna andas
men jag e förlorad i kriget med mej själv

Jag är ett levande bevis
på en naturkatastrof

Min kropp e en rivningskåk
men jag är bättre än på Östermalm


Jag är ett levande bevis
på allt fel å allt rätt
Jag är en fulltankad HD`
och jag kan aldrig äta mig mätt

Jag behöver en mun till för att kunna andas
ett hjärta till för att inte stanna
Jag behöver en mun till för att kunna andas
men jag e förlorad i kriget med mej själv

Måndag

Vi har kommit en bit på hemsidan nu, vilket känns väldigt skönt. Snart kan man enbart fokusera på hemsidan vi ska göra i flash. Tiden går så fort, denna helgen ska jag hem och helgen efter det ska jag ner till helsingborg och träffa sarah och mirre! Det ska bli så himla kul och jag är jätte nervös redan nu (:

Var ute på A6 med Anna, Alex och Andreas också. Vi snurrade omkring och hamnade till slut på IKEA. Gissa vad flickorna som får mitt hjärta att slå köpte till mig, som en försenad födelsedagspresent. Jo DENNA:



Pingvintavlan som jag suktat efter hur länge som helst. Dom blev så trötta på att jag alltid ställde mig och tittade på den varje gång vi besökte IKEA att dom till slut köpte den åt mig. Trots mina protester.

För er som har missat det så avgudar jag pingviner. Och jag skojar inte.
Ska äta lite nu innan jag ska möta upp Anna och gå ner till Alex för att kolla på Stepford wifes.
Den börjar klockan nio på kanal nio och jag ska gå ner dit efter att jag sett klart på Chuck.

Nu blir det rostat bröd, juice och sylt. SJUKT nyttigt.

Hielten sich für Captain Kirk

Den låtraden har jag gått runt och nynnat på större delen av morgonen.
Jag har käkat frukost, och jag måste tvinga i mig mat nu för tiden, eftersom jag aldrig blir hungrig självmant längre.

Alex gav mig en pajbit igår som jag ska äta senare ikväll eller till lunch imorrn. Hon är snäll. Anna har köpt hem nudlar till mig också, som jag ska få hem sen. Dom tar hand om mig (: Det känns som om det är jag som är yngst av oss tre, när det i själva verket är tvärtom.


Jag mår inte så bra idag. Jag vill bara sitta hemma och gråta. Mitt huvud är helt fucked up, men jag hoppas att det blir bättre när jag kommer till skolan och umgås med människor.

Jag gick och la mig tidigt igår kväll, men kunde inte somna. Så Imperiet fick hålla mig sällskap.

Balladen om en Amerikansk Officer:

Bills ögonbryn.

En grej som jag har funderat på ett tag är Bills ögonbryn. Jag har sett honom höja båda, och jag har sett honom höja ett i taget - MEN bara hans högra ögonbryn. Kan han inte höja det vänstra? Jag vet inte om många kan det, eller rättare sagt, jag vet inte om så många funderar på om dom kan det eller inte.

Nu hittade jag så klart inga bra bildexempel, så ni får nöja er med en animation.

heting!
Reden, Zimmer 483 DVD:n

Jag känner många som inte kan höja på ett ögonbryn i taget. Jag kan höja ett ögonbryn i taget, både det vänstra och det högra. Jag vet det för att många reagerade på det när jag var mindre. Mamma kan inte höja på ett ögonbryn i taget, och inte min äldre bror heller. Men pappa, jag och min lillebror kan det.


Bills ögonbryn kanske fungerar lite som mina. Jag kollade igenom lite bilder, och såg att jag oftare höjer mitt högra ögonbryn än mitt vänstra. Det går liksom på ren vana.

Bara lite nattliga funderingar som jag får ibland.
Kan ni det? Kan ni höja ett ögonbryn i taget? I så fall; kan ni bara höja ett, eller båda två?

Fundera på det ni. God natt!

Saker jag borde sluta att säga:

"Neh, dra åt helvete.." - detta säger jag inte för att vara elak, utan jag använder det istället för "Lägg av!" och "skojar du?" typ.
"Är det så?" - Jag säger det så fort någon förtydligar någonting som alla redan har fattat för länge sen. Kan vara lite taskigt ibland.

finns säkert tusen mer saker, men detta är vad jag kom på just nu. Jag tänker t.o.m dessa ord när jag är ensam. Eller säger dom högt, väldigt ofta. Nu är det Skins på femman, sen tänkte jag gå och lägga mig.

Vi ska jobba med projektet lite i skolan imorn, och Andreas ska till optikern och kolla synen (: Alex och Anna ska med honom dit som moraliskt stöd. Jag väljer att sova lite längre istället (: De ska ses klockan tio, och jag är osäker på hur lång tid det tar, men jag satsar på att vara i skolan innan elva.

Jag är förbannat lat. Det är nästan otäckt. nästa helg ska jag åka hem och fira min vän Charlotte. Jag saknar henne, jag har inte träffat henne på evigheter. Trots att jag ändå varit hemma två gånger ganska nyligen. Känns ganska illa. Har fått många sms i helgen ifrån folk jag inte hört av på länge. Snällt att ni tänker på mig.

Nu ska jag gå på toa, har behövt det i två timmar nu, men har varit för upptagen med Photoshop (ny header för er som inte sett det) AH! Nu blev det reklampaus - det är ödet! Küss


Ah love. Why cut yourself when you can be in love? But there is lots of other things that can make life bearable and you don’t even have to cut yourself."
"Like?"
 "Disco!

Veckans animation V.10


Jag skrek av glädje (:

70tal.

Sitter och lyssnar på The Clash. Det var sjukt länge sen jag lyssnade på dom, men en låt jag fastnade för med en gång var Bankrobber. Gå in och lyssna på den, den är riktigt skön. Jag lyssnade mycket på punk när jag var liten. Mest punk ifrån 70 och 80talet såsom Ramones, The Clash och Ebba Grön. Jag älskar klädstilarna! Många av mina favoritband bildades under 70talet. Här kommer några:


The Clash
London Calling
I fought the law
Bankrobber
Should I stay or should I go


The Ramones
I wanna be sedated
Blitzkrieg Bop (Live i Hamburg)
Poison Heart
Sheena is a punkrocker


Queen
I want to break free
Radio Ga Ga
Don't stop me now
Bohemian Rhapsody


Ebba Grön
DIE MAUER
Mamma pappa barn
Mental Istid
Flyktsoda

RSS 2.0