Gott nytt år.

Sista inlägget för detta år. Mitt 2o1o har varit bra. Det har kantats av många dalar, men desto mer toppar som gör att jag kommer att minnas detta år som ett fruktansvärt bra år. Verkligen jätte bra. Jag har betett mig väldigt konstigt i år, och jag är medveten om det. Men på något sätt så känns det okej.

Jag önskar er en bra start på det nya året. Tack för 2o1o, och jag hoppas ni orkar vara med mig minst ett år till.


breathe with me.

Little red riding hood


Jakob Dylan.


Jakob Dylan @ spotify
Jakob Dylan - site

soft feelgoodmusik. Att vara Bob Dylans son är kanske inte alltid det lättaste, men jag måste verkligen säga att jag älskar Jakob Dylan. Starka country influenser och väldigt bra texter. Me like.


bill zu blonde

alltid undrat hur bill ser ut med långt, blont hårsvall. Här har ni svaret:

Livrädd med stil.
Wo sind eure Hände?

Efter åtta års velande så sitter den där. Känner mig som en barn som precis öppnat sin present och vill visa den för allt och alla. Jag vet inte varför, men jag var verkligen jätte nervös inför denna. Kanske för att jag viljat ha den så äckligt länge? Jag sa till Ola (piercaren) att jag var nervös och han frågade om jag hade piercat mig förut. Och ja, det har jag ju, två gånger tidigare har han stuckit en nål igenom mina öron. När jag sa att jag hade en Conch så skrattade han och sa att det är den som gör mest ont, vilket jag nu i efterhand verkligen kan hålla med om.

Han sa att jag hade ett perfekt öra för industrial också, sånt är ju alltid upplyftande. Har alltid gillat mina öron konstigt nog. Alltid gillat formen och storleken. Det enda på kroppen jag egentligen aldrig hittat något fel på.

Ola var i alla fall hur skön som helst, precis som förra gången.
Nu blir det nog inga fler i öronen. Kanske en Rook eller en Daith kanske, kanske. Anyhow..

Och för er som undrar om det gjorde ont: Nej. Det gjorde det inte. Det var två stick och sedan var det över. Det värsta är när dom ska föra in smycket. Det kan göra lite ont när dom drar igenom det, men då kan man bara andas ut, för då vet man att det snart är över.

Tokio Hotel – Ich bin nicht ich - Live

ÄNTLIGEN!! Världens bästa Ola gav mig äntl...

dsc00077 (MMS)

ÄNTLIGEN!! Världens bästa Ola gav mig äntligen min älsklings piercing. Några hundralappar fattigare, men Så värt det <3


I just want to come home and know you're waiting for me. You're my soulmate. Always and forever.


Lifehouse – Everything
You are the strength, that keeps me walking. You are the hope, that keeps me trusting. You are the light to my soul. You are my purpose...you're everything. How can I stand here with you and not be moved by you? Would you tell me how could it be any better than this? You calm the storms, and you give me rest. You hold me in your hands, you won't let me fall. You steal my heart, and you take my breath away. Would you take me in? Take me deeper now?

"You know the feeling you get when your standing on a high place with the sudden urge to jump? .. I don't have it"


Jag har högre förväntingar på denna filmen än vad jag hade på trean. Dels för att trean verkligen sög, och för att det förhoppningvis är omöjligt att göra en ännu sämre, och dels för att Orlando Bloom och Keira Knightley inte är med i denna filmen.

the tourist trailer (again)

I've posted this once before. But one more time doesn't hurt anyone. This was shown on TV before, and I nearly choked on my milk when I heard the wonderful voice that belongs to one of the most gorgeous man alive. God damn that man is beautiful.

On Cinemas in Sweden on january 5th.
The whole world stops and stares for awhileOh her eyes, her eyes
Make the stars look like they're not shining
Her hair, her hair
Falls perfectly without her trying

She's so beautiful
And I tell her every day

Yeah I know, I know
When I compliment her
She wont believe me
And its so, its so
Sad to think she don't see what I see

But every time she asks me do I look okay
I say

When I see your face
There's not a thing that I would change
Cause you're amazing
Just the way you are
And when you smile,
The whole world stops and stares for awhile
Cause girl you're amazing
Just the way you are

Her nails, her nails
I could kiss them all day if she'd let me
Her laugh, her laugh
She hates but I think its so sexy


She's so beautiful
And I tell her every day

Oh you know, you know, you know
Id never ask you to change
If perfect is what you're searching for
Then just stay the same

I want a vampire for a boyfriend
You ate my dog w/ We are the ocean & Destine

Destine kommer till Stockholm och spelar på You ate my dog's release party. De gätas även av det brittiska bandet We are the ocean.

Har lyssnat på We are the ocean och You ate my dog på deras myspace sidor och jag måste säga att det verkar väldigt lovande detta. Inte fasligt dyrt heller, så det är lätt värt det. Någon mer som ska dit? Eller någon som vill dit men inte har någon att gå med? Jag går ensam just nu, så det är bara att haka på (:

Fryshuset, Stockholm den 4e februari. Biljetterna kan ni köpa här.


You ate my dog [SWE]: homepage / myspace


We are the ocean [UK]: homepage / myspace


Destine [NL]: homepage / myspace

Parthey - this is how we party in a bathtubSan Quentin, I hate every inch of youAll black for Mr.Cash.
My favourite tee i got in a little shop in Brighton.
Cash is giving a paparazzi the finger during a show at San Quentin prison.

Gårdagen var kul, var hos en kompis och spenderade halva kvällen i hennes badkar tillsammans med mina kusiner. Idag mår man väl som man förtjänar och det är tveksamt om det verkligen är värt det.

Johnny Cash – San Quentin - Live
San Quentin, may you rot and burn in hell. May your walls fall and may I live to tell. May all the world forget you ever stood. And may all the world regret you did no good. San Quentin, I hate every inch of you.

det är ju en bra träning i alla fall..

dsc00073 (MMS)

det är ju en bra träning i alla fall..


åker pulka för första gången på evigheter....

dsc00070 (MMS)

åker pulka för första gången på evigheter. Vi är på väg uppför slalombacken. Det är sjukt jobbigt.


december 25th


My new sleeping tee I got from my brother yesterday. I love it. I haven't just woke up, even if it looks like it. I've actually been awake for more than an hour. Yesterday was good, no - It was great actually. I got the book I wanted. The biography of Keith Richards - Life. I'm really into biographies by musicians right now. The Dirt is still one of my favourites.

Viktor got a very funny book from Neola. The best of Monty Python, and it included an very detailed discription on how to to the Silly Walk:


(Sorry about the quality)
John Cleese is simply amazing.

Now I think I might head out to the kitchen. My brothers and Neola just woke up, and I guess we'll be having some breakfast or something now. See you later.

I love you more than songs can say
Fick en sjukt sportig ringhållare (det beh...

dsc00068 (MMS)

Fick en sjukt sportig ringhållare (det behövs). Älskar ju taxar och pingviner. Julen är här, och jag önskar er en sådan jul ni vill ha. Om den är god eller inte får ni bestämma. Vi hörs <3


Dec. 24, 2010

And I don’t know why, you’re just there. Constantly, in the back of my mind with your little laugh, your silly words that don’t make sense at the same time as they make all the sense in the world. Something inside me wants to know you, wants to protect you and make sure you’re being taken care of because I think the truth is that you’re all alone.by: a-kora @ deviantart.com

this is one of my favourite drawings of Bill Kaulitz. I like the surroundings, and the way she pictured him. It's simple, but yet so beautiful.

No kidding?


yeah, once in a while.

Disney humorLätt två av de roligaste disney filmerna som gjorts!
Herkules och Kejsarens nya stil.

I veckan som kommer ska vi ha ett Disneymaraton, och troligtvis kommer dessa filmer att köras. Det är inte roligt att kolla på Kejsarens nya stil med mig och mina kusiner. Vi kan typ hela filmen utantill och skrattar innan det ens blir roligt. Det är som när jag ser på Lejonkungen, kan nästan hela utantill - fortfarande.

Vilken är er Disney favorit? Min är Lejonkungen och Robin Hood. Skönheten och Odjuret är också så otroligt vacker, och Tarzan. Men ja, Lejonkungen har alltid varit en av mina absoluta favoritfilmer.

Inspirationsblogg pt.2

För att inte vara något stort fan av modebloggar, så kommer jag likt förbannat på mig själv med att klicka mig in på dom. Men inte för klädernas skull utan för bildernas. Modebloggarna når toppen just för att dom tar så snygga bilder. Även om kläderna på bilden inte är de snyggaste alla gånger, så vill man ändå bara springa iväg och inhandla något liknande just för bildens skull.

tjejen nedan bloggar på FrouFrouu.com och alla bilder är hämtade därifrån.God jul.

älskar personer som kommenterar olika inlägg i olika namn och gör reklam för saker. Hört talas om IP-adress?

KStew.hey, everybody shout


Drömde om personen ovan i natt. Kändes så fel att vakna i morse. Men jag tror också att det är drömmen som bidragit till att jag faktiskt är på bra humör innan frukost. För jävlar vilken dröm.

Igår lyssnade jag mycket på Bob Dylan. Han är egentligen inte mycket till sångare, men musiken och texten är riktigt bra. Fantastiskt.

Ikväll ska jag åka till Säve och hämta Viktor och Neola. De kommer ifrån London, om alla flyg går som dom ska, men från Stansted så går de flesta flygen i tid. Det är mest Heathrow som har problem.

Igår så umgicks jag lite med mina kusiner, och jag måste säga att vi är verkligen störda. Men det är så skönt att umgås med människor som man kan kommunicera med utan ord. Varje lite rörelse kan man läsa av direkt. Man ser deras tankar bara av att kolla på dom. När man kan prata med någon utan att säga ett ord, det är då man vet att man verkligen kommer hålla fast vid de personerna hela livet.

Vi började i alla fall prata om juldagen, vi har ett litet problem som vi förstorar upp, för det är så vi alltid gör. Men så tänkte jag att det är väl ingen panik? Juldagen är ju inte förrän om två veckor. Då kollade mina kusiner på mig och sa Nej, Sofia. Det är på lördag. Fuck.

Det är verkligen på LÖRDAG. det är julafton på FREDAG. Det är om TVÅ dagar. Snart är det 2011. Det är sjukt hur fort december går..

Och jag är ganska off vad det gäller allt vad det gäller design under jul och nyår. Jag tänker umgås med mina bröder som jag träffar alldeles för sällan + att min storebror har tagit min datahörna så jag har ingen vettig plats att jobba vid.

The beast in me Is caged by frail and fragile bars

"Change is never easy - you fight to hold on, and you fight to let go."


Har inte jätte mycket att göra på jobbet just nu. Väntar på att något ska trilla in. Frustrerande eftersom jag sitter här utan att få betalt. Jag kan inte skriva denna tiden på något. Kollar lite på ringar på lite random sidor, men jag har tydligen för tjocka fingrar. Det suger.Beställde hem två ringar ifrån Cocoo.se igår förresten, som jag tittat på hur länge som helst.
Och klickar ni hem något innan den 24e (fredag) så får ni 15% rabatt om du anger rabattkoden bloggspecial! Skit bra!

fairytale of new york


låten jag älskat sedan jag var liten, och är en av de få fördelar med julen.

When you first took my hand on a cold christmas eve You promised me broadway was waiting for me You were handsome you were pretty Queen of new york city when the band finished playing they yelled out for more


Jag tänkte skriva ett djupt inlägg här. Men jag tänker inte gnälla mer idag. Jag har gjort det tillräckligt för hela julen. Jag känner mig lika förvirrad som jag ser ut att vara på bilden ovan.

Ett stor plus är att min storebror kom hem idag och stannar tills på onsdag, då lillebror med flicka kommer. Det är julafton på fredag och på lördag ska vi åka pulka. Otäckt hur mycket jag ser fram emot det. Det ska bli riktigt kul + en massa festande också. Har känt mig som grinchen hela dagen. Det är så att jag nästan fått lite dåligt samvete. MEN har tidsinställt ett inlägg om någon timme med min favoritjullåt alla kategorier. Faktiskt en av mina favoritlåtar sedan alltid.

Jag börjar bli nojig, har lite små ångest över ingenting och svettas som en gris. Julen är på ingång och det känns i hela kroppen. Ibland suger det verkligen att inte ha någon vid sin sida när man ska sova. Någon som kan hålla om en, dra fingrarna genom ens hår och bara tycka om en precis som man är just precis i det ögonblicket. Med sina fel och sina brister fullt synliga. Någon som kan lugna ner mig när jag själv inte klarara av det. (fast detta är något jag aldrig i livet skulle säga högt)

guten nacht.

Hur coola presentkort har dom inte på h&m?!

dsc00067 (MMS)

Hur coola presentkort har dom inte på h&m?!


Inspirationsblogg

Hittade denna bloggen idag. Den trivs av två systrar, Thilda och Mira. Två vackra tjejer, med fantastisk stil, fantastisk smak på hus och rum och som tar fantastiska foton. Nämnde jag att deras blogg är fantastiskt inspirerande? Klicka er in och kolla in den. Ni kommer inte ångra er.

Alla bilder är ifrån deras blogg.so don't become some background noiseSå här såg jag ut innan jag satte mig på tåget ner till Göteborg för att jobba på tre festivaler i juni månad. Jag hoppas på något liknande denna sommaren. Sitter och kollar på festivaler som jag kan tänka mig att jobba på, och Pier Pressure, West Coast Riot och Metaltown blir det garanterat i år igen. Förra året ville jag också jobba på Rock am Ring i Nürnberg, och det vill jag även i år också, men det är lite bökigt att ta sig dit och hitta boende och så. Dessutom måste jag erkänna att jag inte vill åka dit själv. Jag kan flyga och fara i Sverige hur som helst, utan någon egentligen koll på hur jag ska bo eller vem jag ska gå med, men det blir lite annorlunda när det handlar om ett land som man inte behärskar språket i. Har alltid viljat åka till Rock in Rio också. SNACKA OM GRYM FESTIVAL!

Är fruktansvärt sugen på att åka till Sweden Rock!! Hade viljat åka dit förra året då AEROSMITH var där, men icke! Läste precis att JUDAS PRIEST och JOAN JETT AND THE BLACKHEARTS ska dit. Jag dog en smula när jag läste det. Hoppas dom spelar på samma dag så man kan köpa en endagars. Woop! Längtar till sommaren!

More Queen, at Wembley Stadium 1986Så jävla maffig!!

Bohemian Rhapsody (Live) / Under Pressure ( Live )


Jag är medveten om att jag lagt upp detta klippet hur många gånger som helst, men det är så jävla bra att man inte kan göra annat än få gåshud. Rent utav magiskt, magiskt I say. Fy fan.

Klippet nedan får bli en liten bonus. En av mina favoritlåtar med Queen: Under Pressure;

more humanoidsklicka på respektive bild för orginalstorlek.

Orginalbilden:

piece of art

"Det jag inte sagt kan du säkert läsa mellan raderna, och du ska veta att jag alltid finns här för dig, vad det än är. Jag kan även säga att jag känner detsamma om dig, att jag kan söka mig till dig när jag har det svårt, och att det stöd du gett mig har varit ovärderligt."

Hur mycket vi än bråkar, och irriterar varandra, så vet jag att dom alltid finns där.

Jag vet att du sover känner värmen från din hud bara lukten gör mej svag men jag vågar inte väcka dej nu Jag skulle ge dej allting du pekar på men bara när du inte hör vågar jag säga så


Jag kan inte ens gå
Utan din luft i mina lungor
Jag kan inte ens stå
Om du inte ser på
Och genomskinlig grå
Vad vore jag
Utan dina andetag


Erik Linder – Utan dina andetag
Carolina Wallin Pérez – Utan dina andetag
Kent – Utan dina andetag
ny skiva i mars

hörde i morse hos musikhjälpen att the sounds släpper en ny skiva i mars! awesome, säger jag. Nedan följer bilder som är tagna i deras studio, bilderna kommer ifrån deras officiella hemsida.grandpa won't wake upThe best way to make your dreams come true is to wake up.

- Paul Valery

i just fell in love


hans röst ger mig gåshud

Jag vill verkligen se denna filmen. Jag längtar verkligen tills den kommer. My god.

musikhjälpen


Nu har jag önskat en låt och bidragit med en liten summa till årets Musikhjälpen som sänds för fulla muggar på radio och TV. Här kan ni läsa om hur ni kan sjänka pengar och hjälpa till emot Handeln med barn. Hittills har dom tjänat in över 2milj kr, och Musikhjälpen sänds dygnet runt t.o.m den 19 december.

Jag tycker det är så fruktansvärt svårt att höra hemska saker som har barn inblandat. Det är alltid så, och så är det väl för alla egentligen. När vuxna är inblandade så kan jag ändå lyssna på det utan att stänga av radion eller byta kanal, som jag gjort ett flertal gånger när jag lyssnat i år.

okay? okay.The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.

- Eleanor Roosevelt


I väntan på att julkonserten som vi ska kö...

dsc00065 (MMS)

I väntan på att julkonserten som vi ska köra bakom ska börja. Är i en bandyarena och det är lite små kyligt. Vi ska backa upp jessica andersson, Frollo i ringaren från notre dame (stefan någonting), darin och timotej. Genrepet gick väl inte jättebra, men det hör väl till? Jag hamnade längst bak på scenen framför trummorna så jag hör varken mig själv eller någon annan heller för den delen. Detta kommer bli kanon.


Gustav: Yes, we will stay in the best hotel in Tokyo, and give a concert. No matter when, but one day it will happen!


Och nu har dom gjort det. Är så glad för deras skull.

i'm a ninja

Idag mår jag oförskämt bra.Dreams are the touchstones of our character.

- Henry David Thoreaudon't fade


signatures & avatar

PhotobucketPhotobucket
PhotobucketPhotobucket
by sofiavienna for tokio hotel skandinavien.
you like?

Photobucket

Tokio Hotel – Phantomrider - Live

Bakom masken


Usch. Jag börjar få ångest inför min födelsedag. Jag har ångest fram till själva dan, och sedan flyter jag bara med under själva dagen, och trivs för det mesta ganska bra, för att sedan vakna upp dagen efter med värsta åldersångesten. Värre än den jag har just nu. Det är fruktansvärt hemskt faktiskt. Jag har jätte problem med att åldrats och har haft det sedan högstadiet. Försöker att inte tänka på det för mycket.

murphys lag

varför är det alltid så att så fort man tänker 'oh, nu har jag inte sparat på ett tag' så hänger sig programmet? Autospar, oh yeah.

they come and go - like you


HELVETE vad dom skriker i Americas Next Top Model. Man får ju hörselskador för mindre.. Har precis gjort fyra signaturer till th skandinavien. Publicerar dom här i bloggen i morrn. Är ni jätte nyfikna så kan ni kolla in på mitt deviantart konto, dom ligger redan där serru. Ingen vattenstämpel på dom heller, vilket känns lite läskigt. Jag är ju väldigt noga med det annars, eftersom jag vid ett flertal tillfället hittat wallpapers som jag slitit med och som hamnat på forum och folk har hävdat att det är dom själva som gjort dom. Dessutom har jag hittat bilder där folk har beskärt dom och tagit bort mitt namn och satt dit sitt eget. Sådant gör mig väldigt arg, eftersom jag försöker sätta mitt namn på ett sätt så att det inte ska förstöra alltför mycket av bilden i sig (vilket betyder att det är ganska lätt att ta bort om man vet hur man gör).

Upptäckte att jag måste fylla i min tatuering lite också. Så nästa gång jag åker ner till Skåne så ska jag göra det, förhoppningsvis blir det i januari. Nu ska jag gå och lägga mig, ska upp vid sex. Pepp.

Guten nacht.

Hur löser dom det?

När jag ser en pingvin så får jag alltid tårar i ögonen. Så vackra tycker jag att dom är. Klippet ovan är så gulligt. Speciellt det lilla skuttet på 1:23. Så vackert ♥

don't stop.


Presskonferens i TokyoFår väl be om ursäkt redan nu. Det kommer nog bli ganska mycket Tokio Hotel de kommande dagarna, mer än vanligt alltså. Älskar Bills frisyr och det är lite störande att Georgs hår börjar bli längre än vad mitt är. Men dom är så fina allihopa. Älskar Bills kläder och jag är irriterad på mig själv för att jag inte köpte den där militärjackan ifrån Gina i våras.

"All the sadness you carried inside... You never showed that it was easy to hide... You tell your stories and all your sorrow... You take the stage like there was no tomorrow..."

TH in Tokyo


Sedan igår är killarna i Tokyo. På onsdag har dom sin första konsert. På något barnsligt sätt så känner jag mig så jävla glad och stolt för deras skull. Detta är ju vad dom alltid drömt om. Underbart.

(Gustav har långbyxor!)

girlfriend in a coma


I don't use drugs, my dreams are frightening enough. - M. C. Escher

hos dig är jag stark. hos dig är jag underbar.


Låten kom upp på min spotify lista. Jag har nog aldrig riktigt lyssnat på låten förut, för just dom orden i rubriken tog tag i mig med ett järngrepp. Vet inte varför, men ibland så fastnar ord och känns så självklara.

Patrik Isaksson – Hos Dig Är Jag Underbar


“I was always fascinated by people who are considered completely normal, because I find them the weirdest of all.” - Johnny Depp

I died.Johnny Depp for Vanity Fair.
photo: the fabolous Annie Leibovitz

vi är i göteborg och hittade just ett par ...

dsc00060 (MMS)

vi är i göteborg och hittade just ett par färgglada träd. Tåget var inställt i morse så vi fick ta bussen. Vår vanliga tur. Just nu är vi på zara. Charlotte hittade en as snygg jacka, som jag betalade hälften på så nu var alla julklappar fixade. Score.


Jag älskar vintern!


True Story. Jag älskar snön och jag älskar kylan som biter i kinderna så fort man går ut. Ett fett minus är ju att jag alltid blir sjuk under vinterhalvåret, men jag kan leva med det. Ska snart kliva utanför dörren och åka ner till göteborg en sväng tillsammans med min andre hälft. Jag måste hitta ett par vinterskor och hon ska nog ha tag på en klänning till nyår. Vi prioriterar olika. Väldigt olika. Men jag gillar henne ändå.

Fablernas Värld

Min familj är inne i en fablernas värld period. Vi sjunger introvisan konstant. Sjukt bra barnprogram. Min favorit är Penti Varg, den bittre norrlänningen. Det var bättre förr (;


för att vara ärlig

så hatar jag datorer. Ja, det är sant. Igår satt jag två timmar och ritade. Ritade med papper och penna, det har jag inte gjort på evigheter och när jag var lite så ritade jag jämt. Hela tiden. När jag var liten skrev jag mycket noveller och texter, det gör jag inte alls på samma sätt längre. När jag var liten fotade jag mycket, och klippte och klistrade upp bilderna på papper eller i böcker. Det gör jag knappt längre. När jag var liten kunde jag sträckläsa böcker utan att lägga undan dom. Det gör jag inte nu längre. När jag var liten älskade jag att spela instrument, och hade jag inget att göra så satte jag mig framför pianot, tog upp min fiol, munspel eller så satte jag mig på sängen med gitarren i knät och försökte lära mig alla ackord. Det händer inte alls lika ofta längre. Och det gör lite ont i mig.

Därför hatar jag datorer.


fast utan datorer skulle vi inte få sådana här fantastiska bilder.

those were the best days of my life


weheartit.com

suck..


Nu är ju detta inte jätte farligt eftersom man ändå hört alla låtarna och kan i princip alla utantill. Men jag vill kolla in bookleten. Det är ju den som är rolig att bläddra i. Jag har stängt ner alla nya bilder som visar hur den ser ut, jag vill bli överraskad. Men min fråga till bilden ovan är bara.. varför?

worth dying for. worth killing for. worth going to hell for.the customer is always right

"I tell her that everything will be alright. That I'll save her from whatever she's scared of and take her far, far away. I tell her - I love her. The silencer makes a whisper of the gunshot. I hold her close until she's gone. I'll never know what she was running from. I'll cash her check in the morning."

 

Min favoritfilm alla kategorier är Sin City. På specialutgåvan finns en förlängd version av alla historierna som berättas i filmen, uppdelad i fyra delar. Detta är den första. Redan här kan man se hur fantastisk denna filmen är! Dialogerna, skådespelarna, omgivningen.. allt är verkligen perfekt.

 

Denna del heter The Customer is always right. Del två heter The Hard Goodbye, den tredje heter The Big Fat Kill och den fjärde, som också är min favorit heter That Yellow Bastard.

 

Detta är ev av tre filmer som jag sett om tre gånger i ett sträck. Den första var Lejonkungen och den andra var The Notebook. Det är en skam om ni inte sett denna filmen.


Shoreline


"I bet you've had a hard time walking into a room full of people on your own, right? Yeah. I know that. I know what it is not to feel like your in the room until he looks at you or touches your hand or even makes a joke at your expense, just to let everyone know... you're with him. You're his."

- Patricia, Ps. I Love you

Det som får mitt hjärta att slå ett extra slag är när någon som man inte hört ifrån på ett tag plötsligt hör av sig och det är precis som vanligt. Många av mina vänner träffar jag väldigt, väldigt sällan, men när vi väl tar kontakt och ses igen så är allting precis som det alltid har varit, även om tiden däremellan kan vara lite stel och tyst. Och det är det som gör mina vänner så himla bra. Det är då man känner att man inte glöms bort.

Till er som bor alldeles för långt ifrån mig: jag saknar er och tänker på er väldigt, väldigt ofta. Ni är värdefulla och starka och jag är så tacksam över att jag fått lära känna er och för att ni finns, stöttar och återvänder till mig.

jag är verkligen sämst

på följande:

¤ att köpa presenter till folk
¤ att önska mig saker

Jag kommer aldrig på bra saker att önska mig, som är i någorlunda vettig prisklass. Det är därför jag alltid frågar andra vad som önskar sig så att jag kan sno deras idéer rätt av. Haha.

Men vad sjutton kan man köpa till en av sina bästa vänner? Borde inte jag veta det? Hon är ju trots allt en av mina närmaste vänner. Vad köper man?

förslag på bra present sidor välkomnas också..
Scheisse.
"You need chaos in your soul to give birth to a dancing star."
- Friedrich Nietzsche

Something has kept me here too long


click on the image for original size
[1500*1040]

Det var inte alls meningen att bilden skulle bli så här. Men jag hoppas ni gillar den i alla fall (:

Jag jobbar på ytterligare två versioner, versionen som var tänkt ifrån början, samt en version som dök upp under tiden jag jobbade med denna. De kommer väl upp allt eftersom. Men nu orkar jag inte mer, är sjuk och ska gå och lägga mig. Guten nacht!

Min julklapp till mig


Första konserten för nästa år är spikad. Den 19 mars i Stockholm kommer jag att se Rise Against.

Sist jag såg dom var på West Coast Riot, och då var dom tyvärr lite av en besvikelse. så jag tänkte ge dom ytterligare ett försök, för dom är ju så sjukt bra!

fy fan vad jag älskar er


ni är så jävla otäckt underbara. tack, tack, tack!

just turn it up, just turn it up

I don't pretend to be captain weird. I just do what I do.

"I've been around long enough to know that one week, you're on the exclusive list of guys who can open a movie, and then the next week, you're off the list. It's been a fun ride, and I'm enjoying it for all it's worth."

"I've gotten weird letters, suicide letters, girls threatening to jump if I don't get in touch with them. So you think, This is bullshit, but then you think, What if it's not? Who wants to take that chance? I write them back, tell them to hang in there - if things are that bad they have to get better. But I'm not altogether stable myself, so who am I to give advice?"

"These are the most important people in my life. You know, I would die for these people. If someone were to harm my family or a friend or somebody I love - I would eat them. I might end up in jail for 500 years - but I would eat them."

"I remember carving my initials on my arm and I've scarred myself from time to time since then. In a way your body is a journal and the scars are sort of entries in it."

"As a teenager I was so insecure. I was the type of guy that never fitted in because he never dared to choose. I was convinced I had absolutely no talent at all. For nothing. And that thought took away all my ambition, too."

"France and the whole of Europe have a great culture and an amazing history. Most important thing, though, is that people there know how to live! In America they've forgotten all about it. I'm afraid that the American culture is a disaster.""If it happens again, come into my dream. Okay? Go from yours into mine. I'll keep you safe."

WIP - Work in Progress


hoppas verkligen att ni kommer att gilla slutresultatet.

The Cranberries – Zombie
Rise Against – Everchanging - Acoustic Version
Sting – Fields Of Gold
Thåström – Släpp aldrig in dom
Soul Asylum – Runaway Train

burton tattoos


I've always wanted a Jack.

a glass of water longing for the ocean@ Roadhouse


Bra klubb, med bra musik, bra bartenders och supergoda drinkar. Roadhouse i Covent Garden. Gå dit om ni är i London.

@ adventrue bar & lounge

baby we were born to run

Jävla Sverige!


Mädchen aus dem all - Tokio Hotel


Har verkligen saknat denna typ av TH. Jag älskar låten, och jag gillade denna videon bättre än Hurricanes, just för att det var så mycket här jag aldrig sett förut. Underbar ♣

Fråga

är det många av er som har problem med min design? Att högerkolumnen lägger sig över innehållet? Ska försöka ta tag i det i helgen. Är sjuk just nu och ska faktiskt ta och åka hem snart. Kan inte koncentrera mig på skärmen :P

Nu spelas Queen på radion ♥

måste åka till london snart igen och se we will rock you.Ett paket ifrån deutschrock ligger på statoil och väntar på mig.

London / Brighton


Det första jag såg när vi kom ut ifrån flygplatsen var en B&J maskin! Till höger ser ni en fin utsmyckning på ett litet torg i Brighton.

Två av mina favoritmän. Freddie Mercury och Johnny Depp. Trodde faktiskt att Freddie skulle vara större. Jag kände mig så otroligt töntig när jag fotades inne på Madame Tussauds att det bara blev dessa två.
National Museum var pampigt.På hemresan köpte jag äntligen min B&J som jag tjatat om hela veckan. Det fanns bara två sorter kvar och det var dessa. Ville ha Cookie dough, men dessa dög gott och väl ändå. Stenhårda var dom. Jag fick värma min lite i armhålan innan jag kunde äta den.

Ny favoritdialekt

dalmål. min favoritdialekt just nu. har precis pratat med en dalmas i tjugo minuter och han var lika underbart sarkastisk som jag själv är. har aldrig skrattat så mycket när jag pratat med en främling i telefon.

Äcklad av mätthet

Usch, jag har börjat känna mig så himla äcklig så fort jag är mätt. Inte att jag känner mig tjock(are) än vanligt utan bara allmänt uppsvälld och äcklig. Går det ihop hos er som det gör hos mig?

Hurricanes and suns - Tokio Hotel


Videon var inte alls som jag väntat mig. Men jag gillade den just för att den visade både gamla och nya klipp. Även om att idén med en massa videoklipp ihopsatta börjar bli lite tröttsam (även om det är kul att se). Men det är en bra video inför släppet av deras Best Of album. Även om jag oftast föredrar att en musikvideo berättar en slags historia. Jag älskar verkligen Spring nicht videon, den är min favorit alla kategorier. Rette mich ligger också högt upp på listan.

Toms min på 2:25 är ju oslagbar och jag älskar glädjen som speglas i hans ansikte just där.2 december


Efter bara  fyra timmars sömn i natt så var detta det första som mötte mig när jag klev utanför dörren i morse. Det var en så vacker morgon. Vinterdagar som denna gör att jag verkligen älskar vintern. Visst är det svinkallt, men rimfrosten som ligger på träden är så fantastiskt vackert. Allt är vitt och det är snö överallt.

WORD


I love him, but I'm not in love with him


@ tv right now

Vicky Christina Barcelona.
Hoppas att den är lika bra som jag hört att den ska vara.

Dagens i-landsproblem.

Det börjar dra ihop sig till att boka tid för en ny piercing. Det rycker lite i kroppen och jag känner ett stort sug efter ytterligare en metallbit genom kroppen. Men jag har ingen aning om vilken jag ska göra först. Vill göra tre stycken. En mindre synlig (örat) och två som är mer synliga. Får slå tärning om det helt enkelt.

Kat von D todayhey, everybody shout


hemma igen. mest på ont. det kändes inte ens lite skönt att komma hem. Att kliva av planet och mötas av en kyla på -19 kan väl få vem som helst att bara vilja fly. Även om det inte var just kylan som störde mig mest. Har i alla fall haft en riktigt bra vecka. Oförskämt bra faktiskt. Jag älskar London. Definitivt en av mina top tre städer i Europa. Lite fula bilder kommer upp ikväll eller imorrn. Det är omöjligt att ta bilder med mina bröder, ni kommer att förstå varför.

Det är redan första december idag. Fattar ni? Tiden har gått så otäckt fort. Snart är det julafton, nyår och födelsedag. Och vad händer sen? Det slog mig i veckan hur liten och obetydelsefull jag egentligen är. Hur mycket människor det finns överallt och hur många människor det finns som man aldrig någonsin kommer att få möjlighet att träffa. Det är ju hemskt när man tänker på det för mycket. Sådana tankar kan ju få vem som helst deprimerad.

Men, för några människor så är ju jag väldigt betydelsefull. Man får se det så istället.

Best of PhotoshootGod DAMN!

RSS 2.0