Guten nacht


Såå mysig bild. Den lyste upp min dag.

kollar på True Blood och Alexander Skarsgård sa precis "Vad väntar du på? Dräp mig"
Tycker att det uttrycket används alldeles för sällan.

Vi hörs imorrn, g'natt!

I wanna do bad things with you



I just fell in love with dan martensen

Ja, jag hittade precis en underbar fotograf. Dan Martensen, besök hans hemsida här.








En fråga

är det bara jag som har ett minne av att Tokio Hotel körde både Durch den monsun och Monsoon i Köpenhamn? Jag börjar fundera på om jag har drömt det eller inte. Jag tror fasen jag har fantiserat ihop det. Nu när jag tänker efter så gör dom ju medley med Monsoon, men jag har bestämt för mig att vi sjung båda låtarna i orginal längd. Hmm..

Dagens stora NEJ!


Att det ska komma en tredje transformersfilm. Tvåan var ju sååååå bra *not*
Den beräknas i alla fall komma till sommaren 2011

i tried to cry myself to sleep, 'cause it was suppose to hurt.


blev förälskad i detta typsnittet.

Mars 31, 2010

I natt hade jag sådan ångest att jag inte kunde sova, och det resulterar i att jag är supertrött idag. Kom lite för sent också eftersom jag nästan somnade på tunnelbanan och missade min hållplats. Så typiskt. Men efter att ha pratat lite med Lisl och tyska Josephine så känns det lite bättre. J pratade i telefon förut och när jag hörde tyskan blev jag alldeles varm i kroppen. Underbart.

Igår gick jag runt lite på stureplan och kände mig vilsekommen. Jag snubblade (ordagrant, ja) in på Urban Outfitters och föll som en fura. Jag hade lätt kunnat bo där inne, och på ett sätt är jag tacksam över att det var så dyrt där inne, annars hade jag kunnat spendera MYCKET pengar där inne..

Imorrn åker jag hem igen över påsk. Min storebror kommer hem också!! Jag saknar honom så himla mycket!

I natt när jag låg och tänkte så kom jag underfund med att jag haft förbannat tur i mitt liv. För flera år sedan kunde jag må så otroligt dåligt när jag såg svältande barn på tv, eller att det var krig, eller någonting annat på TV att jag kunde gå runt och oja mig och må dåligt över det i flera dagar. Ibland åt jag inte, för att jag hade så fruktansvärt dåligt samvete.

Så ja, jag har haft tur. Jag har tak över huvudet. Jag har en familj och jag har fantastiska vänner. Jag kan verkligen skatta mig lycklig.

Nu ska jag fortsätta.

Happy birthday Georg!!

Idag blir Georg 23 år, så jag sänder honom en liten grattishälsning!





Detta hade jag inte tackat nej till


Allt kommer tråkigt nog ifrån Gina Tricot.

"You don't love me.. right?"


Det blev inga solglasögon. Dock köpte jag (äntligen) Andreas Carlssons bok Låtarna som skrev mitt liv. Han har ju ett av mina drömjobb och efter att har läst förordet så är jag helt såld. Jag tror att denna boken kommer att vara riktigt peppande.

Jag funderar mycket på vad jag ska göra till sommaren och hösten. Får jag inget jobb så funderar jag på att åka tillbaka med bror till London. Vad jag ska göra där vet jag inte riktigt, det är något jag borde komma på. Just nu är jag supertrött men ändå väldigt glad. Jag ska sortera mina tankar och sedan ta en dusch.

Nu ska jag försöka lösa nästa veckas boende. Wish me luck!

Solen skiner och efter att jag har slutat ska jag gå och köpa solglasögon!


(otroligt låg humor - jag vet)

Posh24 - Dag 2

Jag har precis fått en jätte kul uppgift! Jag ska formge bloggsidorna på posh24.se!
Just nu är dom ganska tråkiga, men det ska jag ändra på har jag tänkt (:

har varit och lunchat med andreas, och allt känns mycket bättre än i morse.
ikväll ska jag eventuellt på bio, får se.

let's run into the pouring rain to feel that we're alive again



Idag är jag fylld av ångest känslor och dåligt samvete. Det är jätte jobbigt. Jag skakar nästan och jag hoppas att jag klarar av dagen. Ska luncha med Andreas idag förhoppningsvis, och då vet jag att det kommer att kännas lite bättre. Nu ska jag läsa ett mail som min bror skickat till mig.

Just det, jag kan ju passa på att be om ursäkt till alla människor som jag irriterade igår. Jag stressade folk som hamnade framför mig genom att stampa med fötterna och harkla mig högljutt. Jag var bara på stört humör igår kväll (:

Vi hörs lite senare..

29 mars

Efter många om och men så är jag hemma. Just nu kollar jag på Top Model.
När jag gick ifrån min praktikplats så gick jag åt helt fel håll, jag har ingen aning om vad jag tänkte på. Men jag hittade i alla fall tunnelbanestationen och åkte in till stan. Där gick jag vilse på H&M, och jag skojar inte. Jag gick runt i cirklar i säkert en halvtimme utan att hitta ut..

Sen när jag skull ut ifrån tunnelbanan och hem till niklas så gick jag ut i fel ände. Vad gör jag? Vänder jag och går ner igen? Nej. Jag ska så klart gå runt och leta efter den andre ingången. Det resulterade i en promenad på 50 minuter, innan jag till slut frågade om vägen och bara behövde svänga vänster för att komma rätt.

Jag är supertrött med andra ord, haha. Det är så skönt att jag börjar kl nio, hade jag börjat åtta hade jag dött.
Imorrn blir det eventuellt bio med min kusin, vad det blir får vi se.

Just det, i morse kom jag inte in på praktiken heller. Jag kunde inte koden, och deras porttelefon var trasig, så man skulle ringa till ett nummer, men det visade sig att jag hade för lite pengar för att ringa.

Min vanliga otur.

Maleficent

Woop woop! Det har varit på tal i flera år att det ska göras en remake av Disneys Törnrosa, men ifrån den onda fens (Maleficent) synvinkel och gissa vem som är på förslag att spela henne? Jo, ingen mindre än Angelina Jolie. Jag har alltid gillar Maleficent, och jag tycker verkligen att hon förtjänar en egen film! Och ska jag vara helt ärlig så tycker jag att Angelina skulle passa perfekt!

Jag läste precis att Tim Burton ska göra den! Jag älskar Tim Burton, det är ingen hemlighet. Jag längtar så jag spricker till denna filmen. Men inget är egentligen bestämt ännu, men jag gick in på Burtons imdb och där stod den med över hans filmer, så vi får se när arbetet börjar.

Jag undrar om Depp kommer att vara med och vad han kommer att ha för roll i så fall. Kommer bli väldigt spännande att se rollsättningen.

Det går även rykten om att Burton ska regissera Familjen Addams och en remake av hans tidigare film Frankenweenie från 1984.

Graphic icons



Om någon, liksom jag älskar små ikoner så kan jag meddela att det finns tusentals små ikoner. Jag hittade precis denna sidan och där fanns det en massa fina ikoner. Annars googlar ni bara 'graphic icons' så får ni upp en massa förslag. Om ni vill ha roliga RSS ikoner så är det bara att googla på 'RSS icons'



Tummen upp, upp!

Detta gillas starkt. Den 26 april släpper The Ark sitt femte studioalbum, In full Regalia. Det roliga är att man även får med ett magasin om bandet + deras nya album.

I tidningen beskriver dom hur arbetet med skivan har gått och vi får även lite historia om bandet.

Det jag egentligen föll för när jag hittade denna artikeln var inte för att det var The Ark (även om jag gillar bandet) utan det var den grafiska sidan som drog till sig min uppmärksamhet. Me likey!

Oops

jag har installerat photoshop på polska.

Måndag morgon


Nervositeten la sig ganska fort i morse och nu sitter jag på kontoret och försöker installera mig. Bilden ovan är ifrån i lördags och det finns dessvärre en hel del fula bilder på mig och min kusin Anja. Ska lägga upp några ikväll tänkte jag. ÄR på mycket bättre humör idag än på länge. SKÖNT!

Min uppgift just nu är att granska olika hemsidor och skvallerbloggar och se vad jag tycker är snygg på en hemsida och inte. Helt okej uppgift. Vad som inte är okej är att alla mina program har rensats ifrån min dator och jag kan inte installera om skiten. Photoshop, Illustrator och Word är puts väck! Men, det ska fixas till helgen igen. Jag känner mig sjukt handikappad, och det är en himla otur att jag inte har programmen min första vecka här, men jag är ju bara här i tre dagar denna veckan så det får helt enkelt gå.

Nu ska jag återgå till min uppgift.
Hörs senare.


Ny kategori för mitt minne

I och med att jag ska skriva dagbok om min praktik för att sedan kunna skriva en rapport i skolan så tänkte jag därför föra lite dagbok på bloggen. Därav denna nya kategorin.

Jag kommer alltså att praktisera på kändissiten Posh24.se i sju veckor. Vad jag ska göra vet jag inte riktigt säkert förrän imorgon. Jag är supernervös, men det ska man väl vara inför första dagen på en ny arbetsplats, inte sant?

Jag känner inte så många i stockholm heller, så är det någon som kommer ifrån stockholm och som kan tänka sig en fika så är det bara att hojta till.

Vi hörs senare ikväll, eller i morgon när jag installerat mig.

1 månad sedan

För en månad sedan satt jag och Sara på tåget till köpenhamn. Tänk vad tiden går fort! Jag har nyss kommit hem, och ska snart käka lite frukost. Glöm inte att ställa fram klockan en timme också om ni inte gjort det.

Just nu lyssnar jag på Aerosmith och har precis skickat in en uppgift som skulle vara klar idag. Hoppas jag får godkänt på den..

Jag ska åka och hämta min dator också som rustas upp hos min kusins pojke. Han är snäll och rensar den åt mig. Det behövs verkligen. Hoppas den kommer att må lite bättre nu.

Vi hörs lite senare..

Aerosmith – Let The Music Do The Talking

Hemma hos Goodie C

Kvinnan har över 100 olästa mail i inkorgen. Jag blir galen om det finns 5 olästa mail.. Hon rensar aldrig heller, hur kan man leva så? Omigod. Just nu är hon i duschen och jag lyssnar på Bruce Springsteen och Tokio Hotel. Ikväll ska vi hem till en vän som kommit hem efter ett år i Japan.

Tokio Hotel – Für immer jetzt
Tokio Hotel – Reden
Tokio Hotel – Humanoid - German Version

Bruce Springsteen – We Shall Overcome - Live In Dublin
Bruce Springsteen – Let's Be Friends (Skin to Skin)
Bruce Springsteen – The River

Crashdiet – Alone
The Clash – Bankrobber
Ramones – Blitzkreig Bop

Aerosmith – Livin' On The Edge - Acoustic Version
Nirvana – Where Did You Sleep Last Night
Evanescence – Going Under

t.A.T.u. – Not Gonna Get Us
Bloodhound Gang – The Bad Touch
Weird Al Yankovic – Girls Just Want To Have Lunch

Green Day – Minority
Linkin Park – New Divide
System Of A Down – B.Y.O.B.

Björn Rosenström – Lurad
Kenneth & The Knutters – Som En Riktig Man
Markoolio – Jag Orkar Inte Mer

Fronda – Rulla fram
Space Cowboy – Falling Down
Teddybears STHLM – Hey Boy - Single Edit

Mums!

I was born the day you kissed me, died the day you left me, but lived for the time that you loved me

Jag lyssnar på en repris av brunchrapporten på P3 just nu. Henrik Torehammar är ju så underbar.
Idag fick jag mina efterlängtade våfflor. Min nervositet inför måndag börjar även smyga sig på.

Jag försöker även tränga undan otäcka tankar som försöker knuffa undan de bra.
Andas, andas.

G'natt

i'm just a wide-eyed girl who's desperately in love with you

Aaah! Jag funderar på vad mina öron vill, jag har jätte ont i öronen! Öroninflammation? Antagligen! Det känns som att det är åska i luften också!

Mamma är på väg hit och jag packar det sista nu. Jag är nästan lite stolt över mig själv för jag fick ner alla kläder i EN OCH SAMMA VÄSKA. Så Alex, du borde klara dig med en väska när du ska vara borta ;)

Åååh, nu ska jag slänga iväg lite mail.

We can't turn off, Let's celebrate the drama







Hur packar man för att vara borta i sju veckor? Jag har en rullväska och en axelarmsväska, och det är tänkt att jag ska få ner allt jag behöver däri. Apskaft! Kom på att datorn ska med också. Den är ju typ prio ett eftersom jag ska använda den på praktikplatsen också. Men skit.

Egentligen behöver man inte ha så mycket med sig om man tänker efter. Men det är ju samtidigt lite tråkigt att gå runt i samma kläder hela tiden, men vid närmare eftertanke så gör jag ju typ det här hemma så varför inte göra det där uppe också?

Jag har inte riktigt fattat att jag ska upp ännu. Det strulade sig så klart med mitt boende, så jag ringde i panik till Niklas förut och frågade om jag kunde bo där första veckan. Det kunde jag, snäll som han är. Så nästa vecka blir det att rigna banken och ragga boende. Det blir dock en kort vecka, eftersom det är påsk.

Usch mitt huvud börjar snurra nu, jag har för mycket i huvudet. Alldeles för mycket.
Skriver imorrn.

kärlek på den bilen alltså..

Mars 25, 2010


Här har jag alltid viljat bo. Det ser så himla mysigt ut, inte sant? Jag älskar sådana här hus.


Jag vill ha din ryggrad här

Jag är egentligen inget Kent fan, men just nu lugnar dess låtar ner mina yrväder till känslor.
Kent – Utan dina andetag
Kent – Spökstad
Kent – Kräm (så nära får ingen gå)

Nu ska jag ge mig på att skypa med elin. Får se hur det går..

Aaaaah!

Hittade precis denna sidan! En sida med MASSOR av pingvingrejer! Jag har suttit framför sidan i säkert en halvtimme snart och bara ojat mig! Såå himla fina grejer!





Ny friss och nytt nagellack




Lite kortare, mycket snyggare. Äntligen hittade jag en frisör som verkligen vågade klippa kort och inte bara så där halvlångt. I April kommer dessutom pricket över i:et.
My beloving Industrial kommer då även att pryda mitt öra.

Just nu kollar jag på Så ska det låta (EMD är med - usch!), och snart måste jag ner i förrådet för att plocka upp lite saker som ska med oss hem imorrn. Mamma är snäll och kommer och hämtar mig någon gång på eftermiddagen.

Mat.

Måste bara tillägga att Niklas är den bästa som finns!

tack för att jag får bo hos dig kommande vecka!

Annie Leibovitz öppnar Fotografiska


Den 21 maj är det premiär för Fotografiska i Stockholm. Det är väl inte direkt någon hemlighet att Annie är en av mina absoluta största inspirationskällor. Hennes bilder har jag publicerat ett flertal gånger här i bloggen. Hennes utställning A Photographer's Life 1990-2005 öppnar som sagt Fotografiska i år. Det bästa är att jag är i Stockholm då, det är min sista dag på praktiken, så jag är glad att den dök upp då och inte en vecka senare.



Annie har fotat många kändisar, såsom Mick Jagger, Resse witherspoon och Joaquin Phoenix, Keith Richards, Angelina Jolie, Johnny Depp, bara för att näman några. Hon har även fotat ett fantastisk tema med Disneyfilmer som inspiration.

Så ja, jag ser verkligen fram emot denna utsällningen!



Good luck, crazy girl!

Det ser lite mörkt ut på jobbfronten i sommar just nu, vilket suger. Men, idag svarade jag på ett mail i alla fall. Jag ska vara funktionär på Peace and Love festivalen i Borlänge i sommar. Jag ska jobba i ett café, vad jag fattade det som, och det kommer att bli sjukt nice! Någon mer som vet redan nu att dom ska dit?

Jag håller fortfarande tummarna för att Thåström och The Sounds kommer dit, känns inte som en riktig festivalspelning om inte dom två är där.

Btw, jag funderar på att gå på The Sounds spelning på Debaser i Sthlm den 30 mars, eftersom jag missar dom nu när dom spelar i Jönköping. Någon som är sugen på att joina mig? Inte kul att gå själv ju. jag älskar the sounds och jag vet inte hur många gånger jag sett dom live, säkert 8-9 stycken, och jag har inte tröttnat ännu.


Första gången jag såg Thåström var på Arvika festivalen 2006. Jag gick själv, eftersom jag var den enda som verkligen gillade honom. Jag hamnade på tredje raden, led då av panikattacker, och trodde därför att jag skulle dö. Så här i efterhand var det så klart värt varenda sekund.


Jag, Sara och Peyton under köandet till våra favoritpojkar i Köpenhamn.

Migrän :/

Har haft migrän större delen av dagen. I morse domnade min högra sida av kroppen av, och jag kunde sticka nålar i handen och armen utan att känna dom. Tungan var också helt fucked up och jag kunde bita i den utan att känna den. Det händer ibland, någon gång var 3e månad typ, men det är ändå lite obehagligt.

Trodde det skulle bli bättre när jag gick ner till skolan, men när jag väl satte mig så snurrade hela rummet och dataskärmen var suddig. Så jag åkte hem igen, la mig i soffan och började kolla på inglorious basterds utan ljud. Jag har legat i sängen sen klockan två. Jag har inte hunnit göra något av det jag skulle gjort idag, och jag kunde inte prata med mamma förut bara för att jag hade så ont i huvudet.

Nu är jag trött på eländet och ska försöka börja packa lite inför helgen..
Det värsta är att jag inte ens har råd att köpa glass heller.

Usch.

Gratttttttiiiiisssss <3

Tänkte gratta mamma som fyller 53 år idag.
Så .. grattis mams ♥

I'm weird 'cause I hate goodbyes


stirb nicht vor mir



I shot a man in Reno - just to watch him die



Johnny Cash – Folsom Prison Blues

cicii.blogg.se


Ciciroo ville fräscha upp sin blogg. Detta är resultatet.
(klicka på bilden för att komma till hennes blogg)

Btw, om ni inte lagt märke till det så har jag bytt mail;
[email protected]
till
[email protected]

madebycharlotte.blogg.se


Min andra hälft har fått en ny bloggdesign.
(klicka på bilden för att besöka bloggen)

"Maybe I should've uh... hooked him up to Bessie... and *then,* uh... then took the boot off."


Lightning McQueen: I'm a precision instrument of speed and aerodynamics.
Mater: You hurt your what?

VIKTOR!

tänkte bara påminna dig om att mamma fyller år imorrn.

The sky is turning upside down

Hoobastank – The Reason
Jag måste börja göra lite fler listor på spotify. Jag slänger in alla låtar i en och samma lista, vilket ibland är lite jobbigt.

Jag måste berömma mig själv (nej, jag har inte ringt samtalen ännu - MÅSTE göra det imorrn!!!!!). Jag har städat min lägenhet. Jag har t.o.m rensat avloppet i duschen efter att i flera veckor klagat på att vattnet inte rinner ner. Drog upp världens största hårboll förut, tänkte ta kort på den men det var så groteskt vidrigt att jag lät bli.

Har umgåtts med Cici idag. Vi gick på stan och fikade på Waynes. Käkar ni där så beställ bagel med kycklingröra - sååå god! Men nu är jag ap fattig, men jag får pengar om två dagar.

Nu ska jag ut och gå i regnet.

TH Live Blurry Edition - STHLM & GBG

Stockholm




Göteborg





Du bist wie
Ferngesteuert
Statisch und
Mechanisch
So automatisch

Only the echos of my mind



"Right before you close your eyes,
you find the strength to ask God why.
He says something that you don't buy,
ask him to find a better lie.

The worst part is he won't reply.


So the meaning of life is just to die"

Blurry TH Live Copenhagen

blev så inspirerad av Mimis inlägg att jag var tvungen att kolla igenom mina bilder, som jag tyckte blev dåliga men som jag inte hade hjärta att ta bort. Jag försökte se dom med andra ögon, och försöka göra något vackert av dom. Som ni vet så är jag sjuuuuuuuukt petig med att bilder ska ha bra upplösning, så det gör egentligen lite ont i mig att slänga upp dom, men ja.. Efter att bara ha redigerar Köpenhamnsbilderna så kom jag fram till att jag var tvungen att dela upp detta inlägget i två, eventuellt tre.

Copenhagen









G'natt

Beautiful Kaulitz twins




Kollar igenom alla bilder för ett inlägg som kommer senare.
Hittade dessa och upptäckte att jag inte lagt upp dom.

Köpenhamn


Mars 21, 2010

Ibland är det bara för mycket för mig,
ibland är det bara helt fel.

Skulle vart nånting på en helt annan plats,
skulle vart nån helt annan stans.
Ett rymdskepp eller båt,
taxi eller tåg,
vad som helst, bara bort härifrån.

För ibland är det bara för mycket för mig,
ibland är det bara helt fel.

Just nu, just idag,
just i denna sekund har just,
just jag fått nog.

Jag ska lämna den här hålan med blåljusen på.
Jag ska långt, så långt bort som det går
För ibland är det bara för mycket för mig, ibland är det bara helt fel.


Tjenare Kungen – Bara för mycket - Long Version

Humor


Wallpaper: Tom Kaulitz Live in Gothenburg


-orginalstorlek-

Denna tog en evighet att göra.
Kollar ni på texten så förstår ni varför.
Att klippa ut bokstäver ifrån ett brev var inte det lättaste.
Jag tröttnade väl lite på slutet, så därför blev det lite slarvigt..

Jag hoppas att ni gillar den i alla fall. Nu ska jag göra en wallpaper till mig själv. Trés bon!

Oh, här är en lite "renare" version också (klicka på bilden för att komma till orginalet):


En fråga:
Jag försöker ha en egen stil, men vet inte om jag lyckas. Jag kollar sällan på andras wallpapers, just för att jag ha en egen stil och inte ta för mycket av andras. När ni kollar på andras wallpapers och jämför med mina, är dom verkligen något att ha?

Mums ♥


3 timmars sömn

mmm.. jag har sovit i tre timmar ungefär. Jag har drömt konstigt hela natten vilket har resulterat i att jag vaknat två gånger i timmen sen klockan två typ. Vid sex vaknade jag och kunde inte somna om. Somnade en halvtimme innan jag skulle upp. Just nu kollar jag på Vakna med The Voice. Det är riktigt kul faktiskt! Dom är ju helt sjuka, haha.

Ska snart gå ner till skolan och skriva om ViewState.

Målet med uppgiften är att studenten får en fördjupad förståelse kring ViewState och hur den kan användas av webkontroller i asp.net.

 

Mhm. Nu ska jag borsta tänderna..

Lass dich fall um zu fliegen

Lyssnar på tyska Humanoid albumet, och just nu spelas titelspåret Humanoid. En av mina favoritlåtar sedan konserterna. Jag älskade verkligen den aukustiska versionen och jag ryser när jag hör den. Jag kan verkligen se killarna framför mig och Bills rörelser, hur han hoppar på pallen och bara sjunger för allt han är värd.. Åh vad jag vill se dom igen!

Imorrn ska jag till skolan tidigt, vi ska göra vår webbprogrammeringsuppgift så att den blir klar. Jag måste ringa en massa samtal imorrn också som jag skjutit upp nu i två veckor. Jag hatar telefoner.

G'natt

Jag hittade precis ett par riktigt hemska bilder. Jag hade glömt att min arm sett ut så. Fy fan för mig själv, verkligen. Fy fan!

Kärlek i skoform


Så jävla snygga - GE MIG!

Bloglovin

Här kommer några bloggar som jag gillar på ett eller annat sätt:

Photo. Daniel Stigelfelt.
Jag vet inte hur länge jag följt hans verk. Säkert fyra, fem år. Jag hittade honom när jag hängde runt på helgon.se, och det var otroligt länge sedan. Hans bilder är en stor inspirationskälla, och hans blogg är verkligen värt ett besök eller två.

Art. Birdy & Me.
En blogg som jag upptäckte ganska så nyligen, men som fångade mitt hjärta med storm. Fina bilder, inspiration bilder och foton.

Art. Igor + André.

Inspo. Love Image blog.

Photo. Diary.

Photo. BDknapp.

Photo. Emmeli Åslin.



we both now - that i'm not what you need


“What the hell? Are you like your own personal Google?”


så här hade jag gärna sett ut.

"When we're together, I feel perfect. When I'm pulled away from you, I fall apart."


.photo

Mina nya kärlekar: Ben & Jerry

Helvete vad dyra! Men ack så goda! Anna köpte tre stycken (dock skulle ju hennes man ha en). Jag köpte cookie dough och jag visste - JAG VISSTE - att jag inte borde köpt B&J för den var så sjukt god att jag lär bli besatt av dom. Det sorgliga är att jag nästan åt upp allting. Men jag har lite kvar tills imorrn kväll! Aaaah..

Btw. Jag har fått höra många gånger att jag är lik Kirsten Stewart, främst ifrån människor som inte känner mig så väl. Därför frågade jag Anna om jag var lik henne. Nja, inte så mycket till utseendet, men till sättet och beteende. Hon kommenterade en massa saker som Kirsten (eller ja, Bella) gjorde och det stämde in på mig till 110%. Det var nästan lite otäckt faktiskt.

Nu lider Edward Scissorhands mot sitt slut, så nu åker Sleepy Hollow på. Det var SÅ nära att jag köpte Kalle och chokladfabriken idag också, varför gjorde jag inte det? Får bli nästa månad.

God natt!

Tvajlajt


Nu ska jag iväg till Anna och  sen ska vi ner och köpa Ben&Jerrys glass. Första gången jag äter det så det ska bli spännande.

Ikväll blir det twilight för hela slanten. Stryper ni mig om jag säger att filmerna egentligen inte är så bra? Tänkte väl det. Jag är så svag för vampyrer att jag ändå måste se dom. Go team Edward!

Andreas Tyrone Dregen

Smaka på namnet. Tyrone är ett av coolaste namnen jag vet och jag hade ingen aning om att dregen hette det i mellannamn. Jag köpte tidningen Close-Up idag, för att få en intervju med honom. Ser ni tidningen så bläddra in den och spana in bilderna på honom - så sjukt snygga! Jag funderar på att riva ut en av rama in den, just för att den är så jävla snygg..


rawr!

När jag trodde att det inte kunde bli värre..

Så går Simon omkring i chockrosa byxor! Jag kollar på reprisen av Sveriges fulaste hem, och denna gången har dom verklige träffat rätt. Huset är rena dockhuset och jag skulle aldrig i livet kunna bo i det där prinsessliknande hemmet fullproppat av dockor. Tänk att vara gäst hos dom och gå runt på natten med en massa äckliga dockor som stirrar på en.

Ja, jag har börjat utveckla en liten fobi mot dockor, och jag vet inte varför.

Radio Regenborgen Award 2010


Så här såg dom alltså ut igår. Synd att det inte kommit ut fler bilder i HQ (jag är ju besatt av det). Jag älskade allas outfits, så himla fina. Jag älskar att Bill valde en mer casual klädstil och jag älskar det faktum att han har skjorta på sig. Min stora fråga är dock - Varför har Gustav alltid shorts på sig?

Grattis killar!

Mr Oogie-Boogie is the meanest guy around - if I was on his Boogie list, I'd get out of town


Jag ska tillägna den här helgen till Tim Burton. Jag har snart sett klart på Nightmare before christmas, och snart åker Corpse Bride på. Edward Scissorhands, Batman, Sleepy Hollow och Sweeney Todd. Burton och Depp, that's the way I like it.

OMG

Har precis sett screens ifrån Radio Regenbogen Award. Och Tokio Hotel var riktigt, riktigt fina. Bill var jätte fin i sin "normala" klädsel. Kul, för jag och Lina hade disskuterat innan att han borde ha skjorta oftare, haha. Hoppas det kommer upp några fina bilder. Dom gick tydligen inte på röda mattan, eftersom dom ville undvika frågor om de inställda konserterna i Ryssland. Hoppas på bilder och youtubeklipp imorgon!


fina pojkar från galan 2006

Wallpaper: Bill Kaulitz @ Globen


-orginalstorlek-

En av mina bättre bilder som wallpaper.
Hoppas den gillas lite grann i alla fall.

Silence can destroy


I didn't do it to hurt you Or to make you mad at me
I didn't do it to show you The emotional side of me
I did it only to remind me Of things that shouldn't be
Of pain I've had Of love I've lost
And what someday Will be

The scars I hide
For none to see
Are worse than these my dear
And in my heart
The scars I hide
Are the only thing I fear



If you're lost, you can look and you will find me

Nyss hemkommen ifrån Ciciroooo. Jag är supermätt.. vi ät en massa godis och supergoda smoooothies. Vi kollade även på filmen Couples Retreat med Vince Vaugn, Malin Åkerman och Jean Reno, och den var helt okej film.

Jag känner mig lite off nu så jag kommer antagligen inte blogga så mycket kommande dagar. Ingen större förlust.
Längtar såå tills jag åker upp till stockholm!


Dagens mission:

göra en studsande boll i Flash.
Sug på den ni.

I once was lost but never was found. I think I'm losing what's left of my mind..


Ibland när man jobbar så mycket för att ingen ska bli arg på en, eller att ingen ska bli besviken på en så glömmer man bort sig själv. Det är många som sagt till mig på senare tid att jag ska vara med egoistisk. Jag har alltid förknippat egoism med någonting dåligt, något jag aldrig skulle vilja vara. Jag är egentligen inte sådan som person alls. Jag sätter alltid andras välmående före mitt eget, och det är just det som får mig att må precis som jag mår just nu i denna stund.

Mera Lyndon Wade!






Saker som får en att le.


Fick en rolig kommentar av söta Sheriilyn förut: Kommer föressten alltid att tänka på dig nu varje gång jag ser någonting som har med pingviner att göra.

Jag vet att många tänker på mig så fort dom ser en pingvin och det är egentligen inte så konstigt. Härom dagen fick jag ett mms ifrån en vän med en bild av en matta med pingviner på. Han hade varit på Mio och sett den och mms:at den till mig. Bara det tycker jag säger en hel del. Jag får sms varje gång någon ser en pingvin på Tv, eller hör någonting om pingviner, och vet ni vad? Jag älskar det!

Jag kan dessutom avslöja att jag är 25:- fattigare. Dessa sötnosar kommer ifrån saray.se

Se vad som väntade på mig när jag kom hem!




För några veckor sedan deltog jag i en tävling hos underground.se, där man kunde tävla om ett dödskallehalsband. Jag vann! Och fick hem detta idag:

Hej Sofia! Bär den med stolthet / Sandra


Det är Sandra som driver Rock'n'Roll & Glamadoll som skickade det till mig och jag kan inte annat än tacka så mycket! Dödskallar kan man inte få för mycket av, och kolla bara in asken! Jag älskar den! Det som jag tycker är charmigt med mindre butiker också är att man får ett handskrivet brev (:

Nu ska jag käka köttbullar och klyftpotatis i väntan på Efterlyst!


Mina damer och herrar!

Rapportjäveln är klar.
Nu ska jag skriva ut och lämna in den och sen ska jag åka hem.

Imorrn blir det jobb med att färdigställa min portfolio. Förhoppningsvis kan jag visa er den i nästa vecka. Har diverse småsaker också som måste göras innan jag åker till Stockholm nästa söndag och stannar där i sju hela veckor. Ska även hinna med att träffa Cici en stund på kvällen. Det gillas och behövs.

Photographer: Lyndon Wade

Efter att ha surfat runt och kollat på lite portfolios så ramlade jag in på denna snubbens sida. Jag älskar hans bilder! Dom är så himla häftiga!!!











Bill Kaulitz for STERN Magazine


photo: Markus Jans

HQ, någon? Ja, tack!

A freak of nature

A freak of nature. Stuck in reality. I don’t fit the picture I'm not what you want me to be. Under the radar, Out of the system, Caught in the spotlight. That's my existence. You want me to change - But all I feel is…

Strange, strange, In your perfect world. So strange, strange I feel so absurd in this life. Don't come closer. In my arms, Forever you'll be strange, strange

You want to fix me, push me Into your fantasy. You try to give me, sell me A new personality. You try to lift me, I don't get better. What’s making you happy, Is making me sadder.. In your golden cage all I feel is strange, strange.

When you touch me, When you kill me, All I feel is strange.

Dagens citat

Jag kollar på DVD:n Shine alight (måste ju lämna tillaka den till Cici någon gång)
och dessa visa ord blev nyss sagda:


"we cannot burn Mich Jagger! We want the effect, but we can't burn him!"

Underbart. När jag sett Stones live, så kan jag dö lycklig.

Rapportskrivning

Jajemän, kämpar fortfarande med rapporten. Dock är jag fortfarande på ganska bra humör. Musiken tror jag bidrar till mitt humör, för hade jag inte haft den hade jag antagligen varit fly förbannad nu. Ha - ha..

MTV Europe Music Awards 2010

ska gå av stapeln i Madrid! Lite otippat, men grymt kul! Läste det just och jag skulle jätte gärna vilja åka dit, det skulle vara riktigt häftigt att närvara där! Me like! Madrid är ju en pampig stad, dock har jag aldrig haft turen att besöka den ännu. Men kanske kan göra det i november då? ;)



Är Katy Perry konferencier igen så vet jag inte vart jag tar vägen..

Alice - Avril Lavigne


I'll take a stand 'til the end

Mars 15, 2010


When you can no longer grasp my hand

When you can no longer hear my voice
When my heart no longer beats
Know that I'm always with you

. photo

they telling me it's beautiful

Tokio Hotel – World Behind My Wall - Akustik Version

Med detta så säger jag god natt!

Cinema Bizarre


Detta är egentligen inte alls min typ av musik. Men jag sökte på dom förut och upptäckte att dom var tyskar, och att varenda jävel i bandet är yngre än vad jag är. Inte okej. Trodde dom var runt 25 allihopa. Dom har en ful hemsida också. Det jobbigaste av allt är ju att dom ser sjukt bra ut (Alex, jag ser framför mig du skakar på huvudet och muttrar något icke hörbart).

Jag kan inte riktigt glömma första gången jag såg deras video I came 2 party (första gången jag hörde dom också) och jag fick syn på sångaren (2:a från höger). Tyckte han var skitsnygg redan då.

Likt förbannat sitter jag och lyssnar på dom på  Spotify, och jag ska sluta nu innan jag börjar gilla dom.

Låtar jag haft på hjärnan större delen av dagen

Kom - Timotej
Övningsköra - Slagsmålsklubben (det var en grupp som använde den i sin film och den är fast sen dess. Redovisningen gick bra, btw)
Caramelldansen (Speedy Remix) - Caramell
I came 2 party - Cinema Bizarre

Ta bort dom ifrån mitt huvud.

FUCK

Rapportskrivning suger fet hästballe.



Era kommentarer värmer.
Vilen dank!

Alex vs Rafael



Ser ni likheten?

Redovisning i skolan

JAG VAKNADE I MORSE AV ATT ALEX RINGDE I TRON OM ATT DET VAR ANNA. JAG KOPPLADE INTE ATT DET RINGDE UTAN TRODDE ATT DET VAR ALARMET.. DET VISADE SIG ATT VI HADE REDOVISNING KL. 9 ISTÄLLET FÖR KL. ETT. EFTER ATT HA SOMNAT RUNT FEM SÅ VAR INTE DET NÅGRA KANON NYHETER DIREKT.. HÖRS SENARE..

Ny Layout

jag är glad över att jag lyckades ta skapligt bra bilder under TH konserterna så att jag kunde använda mina egna bilder i en header för en gångsskull. Vad tycker ni? Gillar ni det?

Svart och vitt - as usual.

Dessutom har jag gjort min älskade Charlotte med blogg också. ska fixa till hennes design när hon väl bestämt sig hur hon vill ha det. Hon kan inte ha den fula designen, det håller inte.

Nu ska jag återgå till att kolla på när Heath Ledger och Jake Gyllenhaal hånglar upp varandra. Over and out.


(för detta tyckte jag var kul)

Wipeout

Detta har varit en sjukt inaktiv dag. Nästa vecka kommer bli jobbig, stressig och jag kommer nog vara på dåligt humör. Har mycket att göra i skolan nämlisch.

Kollar på Wipeout just nu. Jag har sagt det förr och jag säger det igen, Hans Wiklund är guld värd.

En ny layout kommer att dyka upp lite senare, när jag fixat klart allting som ni inte lägger märke till, såsom länkar och sånt, haha..

Anything to make me feel alive



Let down your defences
Use no common sense
If you look you will see
that this world is this beautiful
accident turbulent suculent
I'm feeling permanent
No way I won't taste it
Dont wanna waste it away

If I had the chance I'd ask the world to dance



p-e-r-f-e-k-t-i-o-n.

When I grow up I wanna see the world Drive nice cars I wanna have groupies





And I'm off to Alex (late as usual).
Have a grrrrrreat night, y'all!

Ich bin Humanoid

Hey you. Är i skolan just nu, men ska snart åka ut till A6. Ikväll ska vi äta och mysa hemma hos Alex innan vi ska ut en sväng. Klickar ni på bilden ovan kommer ni till orginalstorleken. Bilden ovan ger den inte riktigt rättvisa. Kommentera gärna också! Det gör mig så glad! En liten parantes: Humanoid är som bäst när den är live. Jag gillade inte den aukustiska först, men efter andra lyssningen var jag fast. Jag älskar Bills röst. Så underbar. Jag måste gå iväg till bussen nu.


This hate, it’s what love is made of.


Nu ska jag lyssna igenom Mr. Cashs sista album på spotify. Ain't no grave heter det.
I love Mr. Cash


Johnny Cash – Redemption Day

Dr. Martens





Sammanfattning av konserterna

Jag lovar att detta inlägget blir det sista om konserterna, haha.


Det har verkligen gått en vecka sedan konserten i Gbg och det känns fortfarande overkligt. Jag har fortfarande inte kopplat att jag stod längst fram på alla tre konserterna och sjöng mig hes.

Jag försöker att inte jämföra konserterna för mycket med varandra, vilket så klart är väldigt svårt.

Köpenhamn var speciell därför att det var min första TH konsert och känslan av för första gången se Gustav, Georg, Tom och Bill i verkligheten går inte att beskriva. När Bill kom upp på scenen trodde jag att jag skulle svimma. Det var så magiskt och bara tanken på det ger mig gåshud. Jag är så tacksam över att dom körde den tyska setlistan också, så att jag fick höra de flesta låtar på tyska.

Stockholm var speciell därför att deras energi på scenen var helt fenomenal och smittade av sig i arenan. Den var helt magiskt, och vi fick nästan taket att lyfta.

Göteborg var speciell just för att den blev så känslomässig för mig. Jag började gråta under Phantomrider, eftersom det då slog mig att det var min sista konsert för denna gång. Att jag såg mina vänner fälla några tårar hjälpte inte mycket heller. Men åååh så underbart det var..

Känslan är så svår att beskriva för någon som inte är ett Tokio Hotel fan, eller som inte uppskattar ett band lika mycket som jag själv gör.

Forum, Köpenhamn 1/3 2010

(tagen av Mirre precis innan TH entrade scenen)
Jag och Sara måste varit såååå hatade av dom bakom, haha.



Globen, Stockholm 4/3 2010



Skandinavium, Göteborg 5/3 2010


HELLO
THE END IS NEAR

HELLO
WE'RE STILL STANDING HERE

THE FUTURES JUST BEGUN
ON THE DARK SIDE OF THE SUN

Livin' on the edge

Aerosmith - Livin on the edge. Ge den en lyssning, helst två.

Jaaaa!

Ikväll börjar Sveriges värsta bilförare igen! Jag älskar det programmet, jag skrattar aldrig så mycket som när jag kollar på det. Så sjukt underbart!

Btw, sjukt otippat att Jay-Z ska till Peace and Love.
Mumsiga band som ska dit (än så länge): Europe, John Fogerty, Patti Smith, The Ark, A day to Remember, Hardcore Superstar, Helt Off, Nationalteaterns Rockorkester, Loke, Skumdum.. hoppas på fler bra band!

Åååh..

blev så glad när jag loggade in nu och upptäckte att jag fått jätte många fina kommentarer ang. förra inlägget. Jätte snällt att ni ville hjälpa till! Det underlättar så otroligt mycket! Det är bara att fortsätta att kommentera, det värmer <3

Just nu sitter jag och svär lite över ett galleri som vägrar att fungera. Det tar så otroligt mycket kraft och tid detta. Ikväll har jag tvättid också. Orka!

Edit: JAG HAR LÖST GALLERI PROBLEMETET! Jag är sjuuukt nöjd!

Jag behöver er hjälp!

Jag vet att ni inte är så många, men ni är ärliga och fantastiska. Jag behöver er hjälp med att välja ut Illustrationer till min portfolio. Nedan ser ni de jag sorterat ut i miniatyrer av de bilder som jag har illustrerat igenom åren. Jag har tänkt att använda mig av tolv stycken. Det vore jätte bra om ni kunde välja ut minst tre stycken som ni skulle vilja se i min portfolio. Det skulle göra mig superglad!!

Ett liknande inlägg lär dyka upp senare ;)

1-5



6-9


10-13


14-18


19-22


23-26


27-31


32-34


Ikväll ska jag börja på ytterligare två Illustrationer, vilka det är berättar jag inte ännu - tihi.

Sneakpeak..

Detta kommer att finnas på min hemsida. Tycker det är fint.

Jag har alltid gillat Peter Pan.


Billy K.

Denna bilden blev jag så himla nöjd med att jag var tvungen att göra en wallpaper av den. Ska lägga till lite mer saker och sen ska jag slänga upp den på DA också. Bilden är tagen den 4/3 i Globen, Stockholm. Under Monsoon, precis innan dom sprang ut på catwalken.


Zu gross, zu klein Er könnte etwas größer sein

Sitter i skolan och jobbar med min hemsida. Jag har kommit ganska långt, vilket känns väldigt, väldigt bra. Rammsteins Pussy strömmar ur högtalarna och jag är på ganska bra humör än så länge. Nu vänder sig folk om och kollar på mig, och jag upptäckte precis att jag har ganska hög volym och sjöng högt för mig själv. Pinsamt..

Skönt att Tokio Hotels konsert i Moskva blev av igår i alla fall. Hoppas det inte ställde till för mycket problem för alla fansen i St. Petersburg. Jag pratade med en tjej i Stockholm som skulle till Moskva, och jag kan inte ens föreställa mig hur nervös hon var om konserten skulle bli av eller inte. Puh..

i can't get laid in germany


Jag vill ta MC körkort..
Det önskar jag mig i julklapp.

Ja tack.


Jag blev just helt förälskad i denna jacka från Balmain.

TOKIO HOTEL, GÖTEBORG 5/3 2010

Längst fram på Georgs sida, framför hans synt. Tillsammans med Mimi, Katti och Zarah. Inte många foton togs, och det blev heller inte så många bra, eftersom folk var som galna under denna konsert. Jag grät under Phantomrider. Detta var en väldigt känslosam konsert för mig och jag kunde helt enkelt inte låta bli. Jag visste att efter Forever Now skulle veckan vara över. På riktigt.

Efter konserten åkte jag hem till min brors tomma lägenhet och skrev följande som beskriver mina känslor så himla bra:

Fredagen den 5 mars 2010.
23:03    I skrivande stund sitter jag i min brors vardagsrum i Gbg. Jag är helt ensam för första gången på en vecka. Jag är nyss hemkommen ifrån min tredje och ssita Tokio Hotel konsert (för denna gång).

En tomhet vilar över mig som en slöja. Jag känner mig ledsen eftersom allting är över.
Jag inser att jag haft en fruktansvärd tur. Jag har haft kravallstaketet tryckt emot magen alla tre gånger. Jag har fått deras autografer (tack!!) och haft känslor jag inte ens visste excisterade. Jag har fått möjligheten att träffa nya underbara människor.

Detta har varit den bästa och värsta veckan i mitt liv. Smärtan i ryggen och knäna, som gör att man egentligen inte kan stå upp är en påminnelse om att allt köande, brist på mat och sömn har varit värt varenda leende som Bill gav en ifrån scen.

Måste smällta allting nu. God natt ♥









Gustav





Okej, efter TH konserterna så har jag en crush på Gustav. Kollade precis på denna intervju med honom och han är ju bara sååå söt. Synd bara att han är så förbannat kort ;)

(:

Nu ska jag iväg till Claras och ta en fika mit Mirre und Cici ♥
smell ya later

Finding Neverland

 

"Second to the right, and straight on till morning."

That, Peter had told Wendy, was the way to the Neverland; but even birds, carrying maps and consulting them at windy corners, could not have sighted it with these instructions. Peter, you see, just said anything that came into his head.


Pregnant?

Usch.. jag drömde att jag var gravid. Jag vaknade och flämtade efter luft, ni vet som man kan göra ibland.
Usch, det var så hemskt..

Sitter i skolan nu och skissar på en layout till min portfolio. Den ska vara klar nästa vecka. Jag är stressad.


sjukt bra gruppbild ifrån i lördags.

"I knew you would hate me for it! Stop crying, just stop it."




Mars 8, 2010

Det blev ingen redovisning idag. Tydligen är det den 15e, vilket jag inte hade en aning om. Spännande. Det var skönt att träffa Alex och Andreas igen. Dom är tokiga och jag vet att dom har saknat mig, lite grann i alla fall. Vi käkade på McDonalds och Tilda köpte en Happy Meal, endast för att jag skulle få en av madagaskar pingvinerna, som är månadens leksak i happy meal. Jag fick Kolowski, och han står just nu i mitt fönster och vaktar mitt rum..

TOKIO HOTEL, STOCKHOLM 4/3 2010

Jag kom till Stockholm mitt på dagen dagen innan konserten och mötte upp Mimi vid Globen. Jag fick ett kö nummer (nr 96) och efter ytterligare ett upprop delade vi på oss och Niklas kom och mötte mig vid globen. Vi åkte hem till honom och lagade tacos - så sjukt gott, och jag insåg inte ens att jag var hungrig förrän jag kände doften av tacokryddan!

Jag gick upp halv fem dagen efter för att bege mig till Globen och det sista uppropet. Efter detta upprop fick man inte fler nummer. Det var riktigt kallt, det snöade och det blåste, men dagen flöt på väldigt bra ändå och Katti och Mimi ska ha en gigantisk eloge för att de organiserade kösystemet så sjukt bra! Det var inget tjafs och inget bråk, allt flöt på fantastiskt bra. Live Nation var sjukt underbara och sammarbetsvilliga, vilket bidrog till att det flöt på så bra som det gjorde.

Eftersom jag kom ganska så sent så hamnade jag själv längst fram på Georg sida, på exakt samma ställe där jag stod i Köpenhamn. Saknade Sara vid min högra sida ;)

Konserten var super! De hade så sjukt mycket mer energi än i Köpenhamn! Georg var fortfarande lite trist, men Bill och Tom hade sådan fantastisk energi som smittade av sig på publiken!

Bill kastade vatten på mig. Han höll i flaskan, drack en klunk, tittade på mig och jag skakade på huvudet. Han flinade, kollade på vattenflaskan och sedan på mig igen, och i nästa sekund blev jag dränkt med vatten.
Det handlade säkert bara om tre sekunder, men det kändes som en evighet.. haha

Efter konserten åkte jag och Cici till vårt vandrarhem, det var såå mysigt! Jag hade lätt kunnat bo där permanent! Sjukt sköna sängar också! :D







D O G S  U N L E A S H E D ♥



Jag ryser bara av att kolla igenom bilderna.

För jag minns precis vad jag tänkte, och vad som hände precis efter att jag tryckt på knappen. Jag ser Bill dansa framför mina ögon, och Tomgasms ;)

fler bilder finns på facebook.


Under köandet i STHLM såg det ut så här.


Ellen, Angelica och jag - front row i globen!
(behöver jag ens skriva att jag kände mig som en jätte?)

2 x Tom Kaulitz, Stockholm 4/3



Håller på att kolla igenom mina bilder nu och väljer ut dom bästa. De bästa bilderna togs i Köpenhamn har jag konstaterat, men då fokuserade jag verkligen på att fota. I sthlm och gbg tänkte jag mer på konserten i sig. Men under STHLM konserten fotade jag runt 300 bilder, och jag tyckte jag fotade jätte lite i GBG, men det resulterade ändå i runt 200 bilder..

Söndag

Var hos mormor en stund förut, och sen åkte jag och hämtade upp charlotte och åkte till elin och patrik och såg på disney's herkules. Sjukt bra film!

Imorrn åker jag hem till jönköping igen, det ska bli skönt att komma hem igen. Jag ska gå direkt till skolan, eftersom vi har en redovsining i vår animationskurs. Jag är fortfarade supertrött, men jag hoppas jag är lite piggare imorrn. Jag måste sitta kvar lite efter skolan också och jobba på min portfolio.

Berättade jag förresten att jag fick praktikplats i Stockholm? Jag ska praktisera på posh24.se. Vad jag ska göra tänker jag inte riktigt tala om ännu (:

Vi hörs imorrn kväll.
Take care


En bild ifrån köandet i Köpenhamn.
Nu förstår jag vad alla menar med att jag såg ut som en nunna..

Go Gaga!


All that you've got, Just let it out, Ready or not - Just turn it up, louder!

Jag vaknade idag med en bild av en dansande Bill. Han sjöng Hey you och det var så underbart att vakna till den bilden. Igår på festen lyckades jag faktiskt få spelad Leb die Sekunde, Automatic och Dogs Unleashed (Bilden av Bill på motorcykeln kommer verkligen jaga mig för evigt - OMG).

Åker i alla fall tillbaka till jönköping imorrn för en redovisning på e.m
är fortfarande supertrött efter den gågna veckan, men det blir bättre snart.

idag ska vi käka köttfärslimpa - MUMMA! hoppas jag kan ta med mig lite hem, såååååå gott!
nu kom katten och vill ha uppmärksamhet..

ge mig ett par doc martens.

music holds me together when i'm about to fall apart


skannade precis in denna bild
♥♥♥

tack!!

Mars 6, 2010

När mamma och pappa mötte mig i Skara förut så flinade mamma åt mig. När jag frågade vad hon flinade åt sa hon bara "Det var länge sen jag såg dig så här glad" (:

 

Är precis klar med Charlottes present. Jag hoppas verkligen att hon kommer att gilla den, ska ta kort på den innan jag slår in den också.

 

Jag ska snart börja göra mig iordning inför ikväll. Ska in till stan och fira Charlotte som fyller 23 idag. Kan fortfarande inte riktigt koppla att allting är över ännu. Jag har knappt ätit denna veckan heller och jag äter jätte lite jämfört med vad jag brukar äta.

 

Saknar alla som jag umgåtts med dessa dagar. Igår när jag kom hem efter konserten var jag ensam hemma och jag ville verkligen inte vara ensam. Vilket är lite konstigt för att vara mig..

 

Läste precis igenom mitt TH inlägg om konserten i Köpenhamn, och det märks verkligen att jag var trött när jag skrev det, haha. Dålig svenska och stavfel, haha..

 

Nu ska jag sätta mig och kolla lite på bandy, eller ja, vara lite social med mamma pappa och min farbror. Vi hörs imorrn!

 

Amiee och jag utanför Forum i Köpenhamn.


På bussen på väg hem till mams och paps

JUST NU ÄR VI I VARA. DET ÄR LITE SVÅRT ATT BESKRIVA KÄNSLAN I MIN KROPP JUST NU. ALLTING ÄR ÖVER FÖR DENNA GÅNG. JAG HAR HAFT SÅ OTROLIGT KUL! TACK NI SOM GJORDE DENNA VECKAN TILL EN AV DE BÄSTA I MITT LIV! SKRIVER MERA NÄR JAG HAR TILLGÅNG TILL EN DATOR. JAG SAKNAR REDAN MIN TH FAMILJ <3  BILL,GEORG, GUSTAV OCH TOM - NI ÄR VERKLIGEN MAGISKA, TACK!!

MOT STOCKHOLM, GÖTEBORG och TOKIO HOTEL!

Jaa, då var det dags igen. Efter en natt hemma ska jag nu iväg igen. Denna gången till stockholm. Ikväll ska jag sova hos en av mina äldsta och bästa vänner, Niklas. Är i huvudstaden runt ett, och då blir det att gå till globen och fixa ett nummer.  Senare idag ska jag även på intervju på en eventuell praktikplats.

I morgon är det dags för Tokio Hotel i Globen. Jag ska hämta upp min vän Malin på stationen och sedan bär det av mot Globen. Förhoppningsvis träffar jag en massa trevliga människor i kön. Håll utkik efter mig.

Tidigt på fredag morgon ska vi åka vidare till Göteborg och Scandinavium för ytterligare en konsertdag med Tokio Hotel. Sen blir det inga fler TH konserter på ett tag, tyvärr.

På lördag åker jag hem och firar att min darling fyller 23. Mars är min månad, verkligen.

Vi hörs på lördag eller söndag, kommer inte ha tillgång till dator förrän då.
Ser ni mig i Sthlm eller Gbg, tveka inte att hälsa, jag bits inte och är ganska snäll.


You make my heart go boom boom boom

Du wirst für mich immer heilig sein


Jag och Charlotte i gymnasiet.
Jag älskar denna bilden.

GOD NATT

Nu tycker jag att klockan är tillräckligt mycket för att jag ska kunna gå och lägga mig.
Har inte packat ännu dock, eller orkat räkna ut vad jag ska ha på mig/med mig.

Jag paniklöser det imorrn.
Jag uppdaterar lite snabbt imorrn innan jag åker, om jag hinner innan bussen går.

God natt

TOKIO HOTEL, KÖPENHAMN 1/3 2010

äntligen kan jag inviga denna kategorin!

Bilder kommer i slutet av detta inlägget. Har du inte sett dom ännu och inte vill se något i förväg så rekomenderar jag att inte scrolla ner.

Köandet, söndag
vi anlände till kön runt halv två på förmiddagen. I hopp om att vi skulle få ta en paus i köandet under natten och komma tillbaka tidigt på morgonen dagen efter, så hade vi inte med oss så jätte mycket kläder eller någon sovsäck. När vi kom dit fick vi reda på att vi måste köa hela natten, för annars skulle vi förlora våra nummer. Efter lite övervägande bestämde vi oss för att köa hela natten. Jag fick nr 34, vilket är väldigt bra.

Vi gick tillbaka till vandrarhemmet som vi bokat in två nätter på och avbokade den ena natten. Vi köpte lite mat och dricka och letade förtvivlat efter en affär med filtar, eller sovsäckar.

Vi satte oss i kön runt två, med fyra filtar, ett liggunderlag och en upplåsbar liten madrass. Mååånga gånger under natten frågade jag irriterad mig själv varför jag gör detta när det är svinkallt, snöblandat regn och bilar som kollar på oss som om vi var apor på ett zoo?

Köandet, måndag
Runt fyra på morgonen när jag faktiskt lyckats somna så kommer en av lastbilarna och parkerar intill oss. Danskarna längst fram började skrika och väckte mig, vilket resulterade i att jag inte kunde somna om igen. Runt åtta skulle vi omorganisera kön till andra sidan, eftersom vakterna skulle börja sätta upp kravallstaket. Så - vi flyttades ut utanför taket och fick sitta i snöblandat regn och köa. Det blev upprop och flera personer trillade in till kön. Runt tio åkte killarna förbi i sina turnébussar med tonade rutor och scenarbetarna började att bygga scenen. Vi hade ett upprop runt elva och efter det fick vi lämna kön och gå tillbaka till vandrarhemmet för att fräscha upp oss och checka in, bara vi var tillbaka innan klockan tre. SJUKT SKÖNT!

Insläppet var klockan halv sju och det var helt galet, det sjukaste jag varit med om. En sak är säker, när ni köar så måste ni vara egoister, för annars tränger sig folk före er!

De hade fem entrér in till Forum och vi ställde upp oss vid en dörr, jag och sara hade tur som kom in relativt tidigt. Vi blev stoppade för att biljetterna skulle kollas. En kille stod och motade i ingången och höll oss tillbaka. Han bad oss att backa och både jag och sara höjde armarna och försökte backa, men det gick verkligen inte, det var ett sådant tryck. Blondinen innan mig försökte tränga sig förbi vakten och jag fick en sådan hård knuff bakifrån att jag for ur 'kön' och slog i huvudet lite lätt i väggen mellan två entrér. Vakten såg det, och tog tag i mig och drog in mig och visiterade mig. Sjukt sjysst av honom att göra så. Sara kom in direkt efter mig och vi scannade våra biljetter. Sara sprang fram emot scenen och jag snubblade nästan i trappan och jag fick hoppa ner dom sista trappstegen. Här vill jag tacka mina långa ben - för jag började gå fort och trängde mig förbi ett par tjejer som blivit stoppade av vakten, eftersom dom sprang.

Jag kom in i första fållan och jag såg Toms sida och tänkte 'Nej, där ställer jag mig verkligen inte'. Det var så trångt där att det inte fanns en chans att ta sig långt fram. Jag fick syn på Sara och ropade att vi skulle springa till Georgs sida, så det gjorde vi. Det stod knappt några människor där och vi sprang och ställde oss vid staketet och jag höll krampaktigt fast i det tills arenan var fylld.

Under konserten
Jag visste att publiken skulle vara högljud, me detta hade jag verkligen inte väntat mig. Arenan exploderade och när KOMM började spela så skrek jag i kapp med alla andra. Jag såg Tom och Georg och det var en helt sjuk känsla.. När Bill kom in på scen höll jag på att börja gråta. Han var så vacker att det gjorde ont i mig..

Jag och Sara hade sjukt tur som hamnade bredvid varandra, och vi hade tur som stod på Georgs sida. Vi såg mycket som dom på Toms sida inte kunde se så bra (Tom bakom pianot t.ex), det var inte så trångt som jag väntat mig och det var riktigt skönt. Några tjejer på Toms sida svimmade redan innan konserten börjat, men ingen svimmade på vår sida. Dessutom så stod vi vid catwalken också, vilket gjorde att Bill kom otroligt nära oss.

Jag är såååå glad över att dom körde Dogs Unleashed och Alien (TYSKA!!), det är mina två favoriter på nya skivan. Dom blandade engelska och tyska låtarna as bra och jag hörde dom låtar jag ville höra på engelska. Dom körde några gamla låtar och det var sååå himla bra. Det var så overkligt att dom faktiskt stod där framför mig. Att dom såg på mig och kastade vatten på mig. Jag hade verkligen tur som hamnade allra längst fram på min första TH konsert.

Höjdpunkterna var så klart Zoom, In your shadow (I can shine) och Dogs Unleashed.. och att se en tår rinna ner för Bills kind (:

Jag kan egentligen inte alls beskriva känslan av att se dom. Jag måste ge det ytterligare några dagar..

Bilder ifrån Köpenhamnskonserten


Sara och jag innan konserten.
Superglada över att stå längst fram!








Vi fick applåder för att vi är sådana duktiga fans (:



Min favoritbild som jag fotade.










Bills sista ord innan dom försvann
"We love you guys!"

fler bilder hittar ni på facebook.

Mirre firre och Kenza kom och snackade med oss medan vi köade. Dom ställde även lite frågor. Sjukt sexig bild på mig och Sara, hahaha..  Detta är taget ifrån deras Tokio Hotel blogg.

Vi intervjuade Sara och Sofia från Sverige som har stått och köat i över 30 timmar, de har nummer 33 och 34 på handen och kommer garanterat komma längst fram. http://miirre.se/images/2010/cimg7570_76454360.jpg
Vad har varit värst med att köa?
Kylan!!!! Det är jobbigt när det är så kallt.

Tycker ni att det har varit värt de?
Absolut! När man väl står där framme kommer man inte tänka på att man stått i kön så länge.

Hur har ni förberett er?
Vi har tagit med oss många filtar och mycket kläder så vi försöker hålla oss varma. Vi har även fixat så en kompis kommer och hämtar våra jackor innan vi ska gå in, då står vi i våra filtar bara, det ä för att vi ska kunna springa direkt till scenen så vi slipper hålla på med garderob och så.

Vilken låt ser ni mest framemot att höra live?
“Dogs Unleashed” och “Humanoid”

Hade ni hellre velat höra de tyska låtarna än de engelska?
Vi skulle vilja ha det mer blandat isåfall.

Hur många konserter har ni varit på innan, eller är detta er första?
Jag har varit på tre andra konserter så detta blir min fjärde, säger Sara. Men det är min första, säger Sofia.


Slutsats
Var det värt att köa utomhus i 30 timmar under ett plåttak med snöblandat regn, i minusgrader? Var det värt smärtan i ryggen och all irritation?

Ja, det var värt varenda jävla sekund. När konserten väl började försvann allt jobbigt och all smärta och det var såå värt det.

trött

jag är fruktansvärt trött. jag är i jönköping nu i alla fall och ska snart åka till ikea och köpa filtar. ska försöka få tag på någon som vet om jag måste sova ute under natten till torsdagen. Vore skönt att slippa det..

när jag kommer hem ikväll ska jag skriva ett långt inlägg om gårdagen. med lite bilder och en massa text. måste äta något också, minns knappt när jag åt senast..

vi hörs senare

RSS 2.0