you bleed just to know you're alive


Jag har drömt helt sjuka drömmar de senaste dagarna. Jag hatar verkligen att drömma när man är sjuk. Allt blir om möjligt ännu sjukare och konstigare. I natt drömde jag bland annat att jag var tillbaka i katakomberna i Paris. Jag var vilse och försökte fråga alla döskallar där inne om vägbeskrivning.. sen bara det spårade ur ännu mer..

Ska sova nu.. snart, ska upp tidigt imorrn. Får se om jag orkar gå hela dan i skolan eller om jag åker hem efter första föreläsningen, som det känns nu så gör jag nog det. Vi får se. Natts <3

Days like this makes me go, Huh?








pic 1. joshua porter
pic 2. unknown
pic 3. nightcat.com
pic 4. unknown
pic 5. unkown
pic 6. annie leibovitz
pic 7. unknown

Bildregn från 100130






Mr. Walker




Veronica och jag


Simon och Tilda som Johnny Bravo och Agent X9 (Modesty Blase)


Good Charlotte för superfin som Mimmi


Jimmy, Rikard och Elin som Tintin, Obelix och Wilma Flinta

Söndag

Det var livat igår kan man ju säga, och för en gångsskull togs det en massa bilder. Det känns att jag var uppe sent idag i alla fall, min näsa är helt täppt och jag har jätte ont i öronen, men det är det värt (:

Jag ska kolla igenom alla bilder, och sen lägger jag upp några ikväll när jag är i jkpg igen.
Nu ska jag vara lite social med några kompisar som sov över här i natt.
'til then.


Min farbror och jag. i början av kvällen, hahaha.


jag i somras

"Let go of what kills you. Hold on to what keeps you breathing."

jag ser typ dubbelt. är så förkyld så att mitt huvud inte riktigt hänger med ordentligt.
Jag och Viktor var i stan förut och handlade det sista inför ikväll. I och med att jag är förkyld så blir det inga drinkar för mig. Jag ska köra alla istället, som vanligt (:

Nu ska vi käka, kycklingthai tror jag det kallas.
Hörs lite senare

Min yngsta farbror på senaste festen :P

 

och min pälskling som just nu sitter och jamar åt mig.


30 dagar kvar


Copenhagen

always be my thunder

Like a ten minute dream in the passenger's seat
While the world was flying by
I haven't been gone very long
But it feels like a life time


"to kill this girl, you gotta love her"


Just nu skulle jag behöva ett par armar om min kropp. Någon som bara håller om mig tills jag inte känner mig så ensam längre. Jag känner sällan denna känslan, inte längre. Men när den kommer så är den så stark att det gör ont i mig. jag är lite för blödig ibland..

Nu har jag bokat en biljett hem. Jag åker om en timme. Väl i stan ska jag träffa Charlotte om jag orkar, jag håller på att dra på mig en dunderfökylning. Vaknade i natt av att jag inte kunde andas. Har suttit och kollat på lite skolor nu, som jag kanske ska söka till nästa vår. Det kommer att bli bra.

Jag ska börja på min portfolio nästa vecka också, jag måste göra det. Jag hade skisser klara och en massa ord som skulle ge min inspiration och ork, och ord som jag skulle ha med. Men jag hittar inte papprena jag skissade på! Panik! Men dom dyker väl upp på söndag när jag ska städa min lägenhet (tro mig, det behövs).

läste precis på fokis blogg att hon flyttat ifrån blogg.se till wordpress.com, och det har jag också funderat på kan jag tala om.. med wordpress kan man utveckla designen mycket mer. Får se vad som händer.

Nu ska jag gå till bussen och posta en praktikansökan. Håll tummarna så att de knakar för att jag får den. Vill jätte, jätte gärna ha den!

Ted Gärdestad – Himlen är oskyldigt blå



jag gillar mina vänner.

Maja!


Ja tack, jag tar två.

Tihi

Nu kom Securitas, nu sticker alla - haha!

För det första

jag måste bara säga att jag ogillar blogg.ses nya design. Usch.

Precis hemkommen ifrån gymmet. Jag, Alex och Andy fick ett infall förut. Nyttigt. Dom har fest två dörrar bort. Jag överdriver inte när jag säger att det nästan skallrar i fönstrena av musiken. Just nu är det Just Dance med Lady Gaga.

Imorrn ska jag hem. På lördag har pappa och dom en spelning uppe i bygdegården. Det är seriefigurstema, och just nu ska jag köra på Lara Croft, kommer dock inte vara så seriös.. tyvärr. Jimmy, Charlotte, Veronica och Elin kommer att vara där också, så det kommer att bli superbra.

Nu ska jag käka lite vindruvor.

forget about your boyfriend and meet me at the hotel
jag börjar känna rytmen i kroppen, oh ja, nu börjar jag dansa..

Alice in Wonderland






Åh vad jag längtar till denna filmen!

Ska se den i 3D i Göteborg när det haft premiär. Den har ju premiär den 12e mars (är det senaste jag hört) här i Sverige, men har för mig att den har världspremiär den 5e (vart annars har jag fått det datumet ifrån?). Längtar tills jag får höra den fantastiska musiken som alltid är inblandad så fort Tim Burton är delaktig..

På grund av 'snökaos' så kan inte vår lärare ta sig till skolan. Vår nästa lektion är klockan ett. Jag jobbar på det sista på mitt CV och sen ska vi skissa på våra figurer till våran film. Vi slutar 16.45 idag. Men ska sitta kvar en stund innan jag ska hem och tvätta. Ska hem i helgen, så jag måste ha ett linne som ligger i tvätten.

The streets will make you look brand new, the lights will inspire you

Kommer inte kunna gå på Thåström den 4e ): har inte råd alls.. tråkigt. men jag ser honom förhoppningsvis på P&L i sommar. Lyssnar på min favoritskiva just nu: Thåström – Skebokvarnsv. 209, hans mest personliga skiva och den som värmer mest i hela kroppen. Jag lyssnar ofta på denna när jag ska sova. Det finns få personer som kan trolla med ord som Joakim Thåström. Jag har alltid fått höra att han skriver dystra texter, men det gör han inte alls. Folk som säger så har aldrig brytt sig om att lyssna på honom, dom har inte lyssnat till hans fantastiska stämma och känt ett lugn svepa in i kroppen. Det har jag gjort ett antal gånger, och jag älskar honom för det.

Det var inte alls tänkt att jag skulle skriva om Thåström, utan istället tycka synd om mig själv. Men jag föredrar att skriva om en av mina favoriter istället.

Nu ska jag stänga ner, börjar tidigt imorrn med animation.
Jag är trött på att frysa i min lägenhet, det
får inte vara så här kallt.

Jag är trött på min bloggdesign, vill någon göra en åt mig? (ironi, tror jag)



Thåström – Men bara om min älskade väntar

Accept – Breaker
Judas Priest – Breaking The Law
Huey Lewis & The News – Hip To Be Square


tror att jag ska hoppa av en kurs..

No one sleeps when I'm awake - The Sounds


27 Januari

Den 27e januari 1945 befriades Auschwitz. Idag är det förintelsens minnesdag.

Onsdag

Är i skolan nu. Har varit relativt duktig idag. Vi har tränat på gymmet, och gjort lite uppgifter som jag ligger efter med. Ska snart åka hem och göra pannkakor! Mums!

Kvällens uppgift: Skriva en funktionsanalys över en kaffekopp tills imorrn + göra KLART mitt Cv och arbetsprover.

you had me at hello



It's Only Rock'n'Roll (But I Like It).

Just nu:

sova med fienden på trean. se den.

Celeb tattoo

Flogging Molly – Drunken Lullabies
Har kollat runt mycket på tatueringar idag. Jag är så sugen så att det gör ont. Jag vet vart jag vill tatuera mig, men inte riktigt vad. Jo, en grej vet jag, men inte helheten.







Grattis Elin!!


Min kusin, och andre hälft blir 21 år idag!
Grattis min ängel ♥

Om du är ledsen, så finns jag här
I mina ögon är du alltid populär

oinspirerad?


"She believed in dreams, alright, but she also believed in doing something about them. When Prince Charming didn’t come along, she went over to the palace and got him." - Walt Disney


Ibland önskar jag att det fanns någon som jag kunde be om saker. Saker som har med design, photoshop och illustrator att göra. Någon som kunde göra saker åt mig, och göra mig glad.

Just nu, i denna stund känner jag mig så fruktansvärt hjälplös och deppig. Men jag har verkligen ingenting att vara deppig över. Denna dagen har varit bra. Jag hittade tre gratiskuponger på Jensens och jag, Alex och Hannes gick dit och åt efter lektionen i Animation (som är en av de roligaste vi har). Vi kollar på film hela tiden och analyserar (intui huvudet).

Nu ska jag gå ut och gå en kort sväng, rensa huvudet. Har lyssnat på väldigt lite musik de senaste dagarna och det gör mig tokig. Snart är det dags för konserter. om 22 dagar är jag i malmö och lyssnar på rammstein.

God natt, mina änglar.



vandpunkten.blogg.se


(klicka på bilden för att komma till bloggen)

Min barndomsvän ville ha en ny design till sin blogg.
Hon ska gör en steloperation i morgon, och eftersom det inte fanns några bloggar om detta så gjorde hon en. Tycker att bloggen är värd ett besök. Ge henne en peppande kommentar, det förtjänar hon.

Lite bilder ifrån Säfsen









Fuck me I'm legal


En bild ifrån min födelsedag. Jag fick allas flaggor eftersom jag fyllde år.
Jag ser lite ansträngd ut, men det är väl mest för att jag försöker le.
Annas bild

Update 23.32 Försökte skriva ner några nattliga funderingar, men kom inte på några. Känns som att klockan är supermycket, men det är den egentligen inte. Det är bara det att jag gått och lagt mig vid denna tiden de senaste dagarna och varit uppe tidigt.. imorrn ska jag upp tidigt igen. Jag har lektion klockan ett som jag jätte gärna vill gå på. Animation. Just nu kollar jag på Stjärnorna på slottet, det är Tommy Körbergs program idag, och eftersom jag är ett litet Tommy fan så ska jag kolla på det.

hoppas att ni haft en bra helg allihopa, så hörs vi imorrn kväll.
Under tiden kan ni väl tipsa mig om era favoritbloggar?
God natt

Färglös Cola burk


Snygg, inte sant?
källa



I'm the Queen of Apology


Jag har precis skickat mail till alla lärare, vars kurser jag är underkänd i. Det är några stycken är det värsta.

Kurser som släpar..
Matematiska verktyg - ett prov kvar.. kanske två.
Bild- och fototeknik - en labb
Gränssnittsdesign - en programmeringsuppgift som jag kunde klarat på 30minuter, men som jag tyckte var så sjukt tråkig att jag inte gjorde den. Dessutom var det i den perioden då jag mådde så fruktansvärt dåligt.
Webbprogrammering med databaser - Måtte djävulen ta denna kursen. Ett prov kvar!!
3D-Grafik - en labb kvar som jag ska göra nästa vecka!
Grafisk Design 2 - jag vill inte ens prata om det
(
Affärsrätt och kalkylering - har inte fått resultatet ifrån provet ännu - hoppas verkligen att jag klarar den)

Som ni ser så måste jag helt enkelt ta tag i mitt liv just nu. Det väntar inte på mig längre.
Nu ska jag försöka börja på min tidsplan till mitt projekt. Kollar
på lite skolor i utlandet som jag vill gå om något år, och nu ska jag även kolla in lite olika portfolios och CV. Leta lite inspiration, har kommit på en idé till min flash hemsida och jag hoppas verkligen att jag kan genomföra den, för kan jag det så kommer det att bli jätte bra, den kommer verkligen att skrika Sofia. Mamma gillade i alla fall idén. Och ni kommer verkligen inte att få se hemsidan förrän om två månader, kan ni tänka er? Jag känner mig superstressad och har lite småångest i och med att jag kommer ha två tunga arbeten framför mig.

Funderar på att skaffa skype, men i och med att jag inte gillar att prata så mycket så får vi se.. Men kommer nog skaffa det om jag flyr landet. Just nu ser det ut som att jag kommer att hamna i tyskland, men med min vilja och mina tusen möjligheter kommer det att hinna ändras tusen gånger.

Har fått ihop ett brev till mina praktikansökningar också, som jag ska skicka i nästa vecka.
Nu ropar mams på mig, ska tjockisäta.

You can sit beside me when the world comes down

Det som värmer mina kalla tår just nu




photo: chrispoher häring


Tokio Hotel – Durch den Monsun - Live
Tokio Hotel – Schwarz
Tokio Hotel – Beichte
Tokio Hotel – By Your Side
Tokio Hotel – Reden
Tokio Hotel – Alien - German Version

the bells of hell go ting-a-ling-a-ling for you but not for me

är hemma hos mamma och pappa och kollar på bandy, eller ja, pappa kollar och jag läser bloggar och mail. Är trött, har hållit igång konstant i fyra dagar och har värk i lår, vader och knän. Men så värt det!

Kollade in mtv.se förut och jag gillar den nya layouten - tack och lov att dom bytte ut den förra!
skriver lite mer senare, eller imorrn när jag är hemma i jkpg igen.

saknar alla där hemma.

 


denna´låten har gått hett i helgen


I am the hero that Gotham deserves





Lars Winnerbäck – Jag är hos dig igen
som du kanske har förstått
jag är hos dig igen
jag försvann ett tag på vägen
men jag saknade dina sinnen

Tröttis

Sitter och kollar på TV just nu med paps. Sverige förlorade handbollen mot Polen, och det var ingen jätte bra match. Vad sysslade Sverige med, allvarligt?

Visade mamma dom senaste bilderna på Bill.
"Suck.. kan du inte ta hans bror istället?" hahahaha

Imorrn åker vi som sagt till säfsen, så jag har inte tillgång till dator förrän på söndag igen.
Ha en bra helg och blogga mycket så jag har en massa spännande läsning när jag kommer hem igen ♥

"When the phone ain’t ringing, that’s me not calling."

Var som sagt i skolan i morse och hade genomgång av Utvecklingsprojektet. Det är ett ganska stort arbete, med projektskrivningar och en massa massa jobb. Jag ska göra en portfolio i programmet Flash. Jag har gett mig den på att jag ska lära mig Flash nu under våren (det är det programmet som vi svär mest över i skolan) och jag har en idé på hur min portfolio ska se ut, samt att jag fick inspiration från föreläsningen idag till min praktikansökan! Så nu ska jag forma om den - igen. Måste skicka ansökningarna SENAST nästa vecka. Jag satsar på Stockholm, så känner ni någon som kan tänka sig att ha en inneboende alla, eller några av veckorna 13-20 så får ni gärna tipsa mig om det.

Oh, jag får mina pengar imorrn, gick fort! Skickade in studieförsäkran igår och dom kommer imorrn. Woop Woop!

Vi hörs lite senare, ska åka hem till mor och far om en stund.
Take care.


Ni kan lyssna på en av mina favoritlåtar så länge: David Bowie – Life On Mars
Jag är inget jätte fan av Bowie.. har bara hört denna låten typ iofs, och Space Oddity och Ziggy Stardust och dom är ju bra.. kanske borde sätta mig in i hans musik lite mera?

If you love something let it go

Don’t wanna hold on to your truth. Don’t wanna keep on lovin’ you. Don’t wanna look through jaded eyes. Wanna feel alive



Tokio Hotel – Dogs Unleashed
Dyin’ to escape
We don’t wanna
Suffocate
We are dogs unleashed


Touch me
Treat me
Love me
Feed me

Dogs unleashed
We are dogs
Unleashed
Dogs unleashed…

Tonight

Denna låten är en av mina favoritlåtar. Jag älskar den och längtar SÅ tills jag får höra den live!
Idag är det 40 dagar kvar till Tokio Hotel i köpenhamn och 27 till Rammstein i Malmö!

Look I'm as high as the sun, shut your mouth boy when will you learn?

Börjar tio imorrn. Vi kommer ha info om utvecklingsprojektet. Känner jag vår programansvarige rätt så lär det vara över ganska fort. Hon är ännu vimsigare och tankspridd än jag är.

Jag är tom på ord. Vi hörs imorrn!


min skrivbordsbild som jag gjorde lite snabbt för några dagar sen. That's hot.

Tvillingarna Kaulitz


Varför stänger han inte munnen?


inte jätte smickrande bild på Natalie kanske :P


okej, jag tror att t.o.m jag skulle känna mig som en dvärg intill Bill.
Visst att han har 1dm klack, men ändå han är väl runt 1.90 utan, va?


Jag skulle kunna äta upp honom.

Marilyn M.


In psychology, memory is an organism's ability to store, retain, and recall information.

Hittade som sagt lite gamla foton nere i förrådet, jag fotade av fyra stycken. Tre stycken är ifrån min Polen resa som jag gjorde tillsammans med Röda Korsets Ungdomsförbund 2005. Vi besökte ett barnhem som drevs av nunnor, besökte koncentrationslägret Stutthof, Krakow (en av världens vackraste städer!), Warzawa, koncentrationslägret Auschwitz samt förintelselägret Auschwitz-Birkenau.

Staket inne i Auschwitz


Utanför Auschwitz-Birkenau i väntan på bussen därifrån.


En drömfångare som någon satt fast på spåret i Auschwitz-Birkenau.
Min absoluta favoritbild som jag tagit.



Detta är taget sommaren 2005. Min favoritbild på mig. Jag sitter nere vid vattnet och knyter skorna. Bilden är tagen av Charlotte. Thanks darl'

Jag är hopplös

Jag gjorde precis samma sak som förra året. Jag har inte skickat in min studeiansökan, som jag trodde. Jag skickade in den idag.

Jag vet att det är så typiskt mig, och jag är så less på mig själv.
Vet inte när jag får pengar nu.

...

"Vänner är sådana ovanliga människor som frågar hur du har det och sedan väntar på att få höra ett ärligt svar"

Mitt internet låg nere igår, därav brist på uppd. Nu lagar jag mat och läser gamla texter som jag hittade i förrådet. Skriver mer senare. Tack för alla kommentarer på Tom bilden, det värmer mig ♥

btw, såg precis dom nyaste bilderna på Bill. Hans outfit går väl att diskutera, men han är verkligen så himla vacker. Älskade hans byxor och när jag har smala ben ska jag införskaffa mig sådana ;)

Tom Kaulitz för säkert 1000:e gången


Tom Kaulitz, Illustrator CS3
ca. fem timmar.

Okej, det var inte meningen att jag skulle rita Tom (skulle ritat Bill, som om det är mer variation) men så kom denna bilden och ja.. ni förstår. Detta är alltså den första jag gjorde med min nya ritplatta, och det tog betydligt längre tid än med musen, eftersom jag inte är van att använda ritplatta ännu. Men tyckte inte resultatet blev sämre för det, snarare lite bättre. Dock är jag inte jätte nöjd med denna bilden, men  den blev ändå bättre än vad jag väntat mig.

Denna är dock ännu min favorit på Tom (:

Jag hoppas att ni gillar den!

Jan. 18, 2010

Idag kändes det riktigt bra att vara i skolan. Vi kommer att läsa jätte roliga kurser! Animationen kände jag direkt att detta var något som jag verkligen skulle gilla, och jag hade rätt. Vi ska göra en animerad film i flash på ca. 3 minuter. Jag kom på värsta bra idén och de andra nappade. Jag ska hitta passande musik nu, och det är kul att jag får göra det, eftersom det är det jag älskar. Jag fick bara en tillsägelse: Inget Tokio Hotel :P
Men, men, jag har redan låtar i huvudet som jag ska lägga upp som förslag. Vad det är för idé tänker jag inte berätta ännu, men ni kommer garanterat få följa med under tiden och se resultatet sedan i mitten av mars.

Vi var också på en föreläsning i Produktutvisualisering och Design. Men det var bara en introduktion, och inte så jätte spännande.

Jag är i alla fall as pepp på skolan nu, och jag vill påpeka att jag inte tar emot några nya bloggdesigner. Jag kommer inte att ha tid just nu, dels för att jag ska hjälpa en tjej med en hemsida, och dels för att jag ska försöka lägga mer fokus på skolan (tro det eller ej!). Jag tror att ni förstår, och det är det som är så skönt med er.

Vi slutade lite tidigare idag, och därför har jag nu hunnit med att ändra lite i min portfolio, skriva lite på mina praktikansökningar (som inte är klara ännu - panik!) samt att jag blivit klar med en illustration som jag kommer att lägga upp innan jag åker senare.

Jag ska nämligen på bio idag med Cici, hennes syster och hennes pojkvän. Vi ska se snabba cash.
Mitt internet låg nere i 20minuter förut och jag fick typ panik. Sen gick mina tankar till Cici, vars dator är sönder. Förstår inte hur hon överlever. Skulle min baby paja så skulle jag gå under.

I morgon får vi pengar och jag håller på att få ihop ett par sidor som ska in i en kalender jag ska beställa. Jag är klar med 2 av 4, kommer slänga upp resultatet sen när jag har det i näven.

Nu ska jag fortsätta att skriva på mina praktikansökningar. Wish me luck.
Slänger upp bilden lite senare också, som sagt.


Det är inte lätt att vara såld på någon som inte går att nå


Dagen började inte helt okej. Jag vaknade klockan halv två. Ja, halv två! Lyssnar just nu på Ayo – Betongdjungelboken, och jag kan helt ärligt säga att jag gillar den låten. Någon som minns den?
Denna dagen har varit skit rent ut sagt. Jag har mått jätte dåligt hela dagen och suttit instängd i lägenheten. Jag har inte orkat prata med någon, bara varit allmänt bitter helt enkelt. Jag drömde mardrömmar i natt också. Jag var ute och gick i två timmar förut och då kändes allting lite bättre i alla fall.

På onsdag händer det något roligt! Då ska jag åka hem till mor och far och för första gången sedan i somras (?) så är hela familjen samlad. Alla barnen är hemma och på torsdag morgon ska vi åka upp till säfsen och åka skidor! Så gott som hela släkten ska med och det blir ett glatt gäng på runt 25pers. Det kommer bli helt awesome!

Skolan börjar imorrn igen och jag börjar klockan nio med Animation, och sedan på eftermiddagen har vi Produktvisualisering och design, men jag minns inte om jag ska läsa den kursen eller inte (jag tror det dock).

De kommande månaderna kommer att bli jätte bra. Jag ska se Thåström (hoppas jag!), Rammstein, Tokio Hotel och jag ska åka utomlands en snabbis, jag ska pierca mig och försöka ragga en praktikplats. Jag har många fantastiska stunder att se fram emot.


en dag försvinner jag ur dina ögon, som en svår och jobbig grej

Favoritord..

tvp av mina favoritord är:

Leute och
tummy

Everybody's got a pair of wings that they can't see. I've got wings that you can't see. I have wheels on my feet. Way up high I feel free

Den finns en tid i mitt liv som jag verkligen saknar. Den tiden då jag och en vän la oss ute på vägar mitt i natten och kollade på stjärnorna. Vi granskade dom och han hängde med i mina sjuka samtalsämnen och skrattade med mig. Inte åt mig. Jag saknar verkligen att bara sitta och kolla på stjärnorna, det kan låta konstigt, men det är bland det bästa jag vet. På ett sätt känner jag mig alltid så fri när jag granskar stjärnhimlen.

Jag har alltid varit svag för stjärnhimlen, men är ändå inte så intresserad av astronomi. När jag var ledsen eller mådde dåligt när jag var yngre, gick jag alltid ut och satte mig på trappan med musik i öronen och granskade stjärnorna. Ibland blinkade någon till lite extra precis när man behövde det och det kändes som att någon vakade över en, och såg till att allting kändes bättre.

Tal eller skrift?

Jag har alltid gillat att skriva. Jag har alltid haft bra fantasi. Jag har alltid kunnat fly undan till någon annan värld och stänga ute allting annat som varit jobbigt.

När jag var glad så skrev jag, när jag var ledsen, så skrev jag. Min bästa novell minns jag inte ens att jag skrev. Den är tyvärr borttappad, men jag vet att jag fick väldigt mycket beröm för den och jag älskade den verkligen. Jag ska försöka leta fram den och lägga upp den.

Jag minns som sagt inte när jag skrev den, men när jag läste den så visste jag direkt när den var skriven och vad jag kände och vilken person som var min nyckelperson i mitt röriga huvud.

Jag har aldrig varit duktig med ord på något annat sätt än i skrift. Jag är dålig på att prata och formulera mig, jag blir ofta nervös när jag pratar, jag föredrar helt enkelt att uttrycka mig på andra sätt. På ett sätt är jag glad över att jag är mer åt det konstnärliga hållet, men ibland vore det förbannat skönt att kunna prata för sig.


Because I could see your heart

Angel: I watched you. I saw you called. It was a bright afternoon out in front of your school. You walked down the steps and I loved you.

Buffy:Why?

Angel: Because I could see your heart. You held it before you for everyone to see and I worried that it would be bruised or torn. More than anything in my life, I wanted to keep it safe. To warm it with my own.

Kom precis hem

Mamma och pappa kom förut och bjöd mig på mat. Vi käkade nere på Twin City, jag tog kycklingpasta och det var supergott! Lätt en av de godaste pastorna jag ätit! Snygg personal var det också, mumma!

Nu ska jag fortsätta att illustrera lite, jag är inte klar än på långa vägar, ska börja med armar och kläder nu. Ni kanske får se den idag, annars får ni se den imorrn.

Om vi förlorar varandra i vilmet, så minns att jag står bakom dig

Sitter och illustrerar och lyssnar på Lars Winnerbäck. Jag fick ett paket på posten igår med en bok och ett vykort. En vän ifrån Göteborg hade skickat det och han hade skrivit ett citat ifrån låten 'Dunkla Rum' som faktiskt råkar vara en av mina favoritlåtar med Winnerbäck. Tror inte att han visste om det, så det var lite kul.

Jag har inte ens gjort hälften av det jag skulle gjort idag, men jag ska göra det imorrn..

"Hearts will be practical only when they are made unbreakable."


Hej hej hej

Var ju som sagt hemma hos Cici igår kväll och såg på två filmer. Marley och jag - helt okej. Jätte mysig och över förväntan, samt American Psycho - som inte var bra alls. Jag är ledsen men den är inte bra. Vi satt typ och skratta igenom hela filmen, haha.

Ikväll kommer nog mamma och pappa hit. De ska fira mig lite, och jag får se vad vi hittar på.. Nu ska jag fixa lite med hemsidan som jag ska pyssla med nu i januari och lite bloggdesigner. Skönt att ha något att göra i alla fall.

Sen så vill jag pusha för Mirres hemsida, den är uppdaterad med nya bilder och lite smått och gott. Kvinnan befinner sig just nu i LA och lever livet. Nice.

Vi hörs senare

Filmkväll!

Ska iväg hem till Cici nu. Vi ska mysa med filmkväll.
Så vi hörs när jag kommer hem igen ♥


Ted Gärdestad – Himlen är oskyldigt blå



Nightmare before christmas

Vaknade precis upp ifrån en mardröm. Jag vaknade och slog huvudet i väggen när jag försökte ta mig upp i sittande ställning. Usch, usch. Men nu känns det ändå lite bättre igen. Jag sitter och lyssnar på Tokio Hotel och All American Rejects och har på Nightmare before christmas i bakgrunden. Jag behöver ljud och rörelse just nu. Om några minuter kan jag somna igen.

my dearest friend, if you don't mind. i'd like to join you by your side.



Tröttis

Mina ögon svider. Men jag vill inte gå och lägga mig, jag har börjat drömma mardrömmar igen.

Jag var hemma hos Alex förut och vi såg två filmer; Paranormal Activity och en film med Ashton Kutcher. Ingen av filmerna var speciellt bra, men man har ju hört så mycket om Paranormal Activity så man var ju tvungen att se den. Visst hoppade jag till ett par gånger och så, men jag och Alex skrämde upp varandra ganska bra. Det tråkiga med mig är att jag inte blir rädd. Visst, den var lite obehaglig ibland, men jag hoppar inte till, som jag vill göra. Som man borde göra när man ser sådana här filmer.

Imorrn ska jag försöka göra saker som jag bara skjuter upp.

Sista tentan idag!

Ska bli SÅ skönt att få allting överstökat så att jag kan hjälpa Mirre lite med uppdateringar på hennes hemsida som bara legat och släpat pga. pluggandet, få färdigt den sista bloggdesignen och sedan börja hjälpa min nästa kund (läskigt att använda det ordet, men hon är ju faktiskt det) med en hemsida.

Jag mår faktiskt riktigt bra idag och jag har gjort det i flera dagar nu.
Ja, ja, måste sno mig lite nu. Ska gå om några minuter och jag har inte klätt på mig ännu. Måste hinna hitta Hannes innan också så vi kan tycka synd om varandra innan tentan.

Sen blire IKEA för att köpa ljus.
Hörs senare



Det var denna bilden jag pratade om igår.
Me like <3

Problem: skinnjacka

Jag har velat ha en skinnjacka sedan jag var femton. Till en början hade jag inte råd, och jag väntade helt enkelt tills jag växt klart. Nu för tiden när jag väl har råd och hittar en är armarna alltid för korta. På nätet är ärmarna MAX 50cm långa och jag behöver (vill ha) runt 60cm. Fattar ni hur jobbigt det är att ha långa armar? Jag hatar det verkligen.


Dita von Teese

Hon är så snygg! Älskar henne!








Tom & Bill


Har precis kollat på behind the scenes videon av photoshooten med Kaulitz tvillingarna, och det glädje mig att jag förstod en hel del faktiskt utan översättning. Tvillingarna hade verkligen en av sina snyggaste dagar då i alla fall. Det ser ut som att Bill har lagt på sig lite, eller var det bara vinkeln på hans ansikte (när de intervjuade honom) som gjorde att han såg lite grövre ut? Längtar till resten av bilderna (och HQ). Jag vet redan att bilden där Tom sitter på högtalaren med hörlurar och Bill står bredvid med en mick i näven är en klar favorit. Synd bara att inte Georg och Gustav var med också, det skulle ju varit guld.

Anyhow. Nu ska jag återgå till pluggandet igen.

You have a lyrical soul


Morrn!

Är uppe nu i alla fall. Viktor sover fortfarande och jag försöker läsa på lite inför tentan imorrn. Denna är jag jätte nervös för. På måndag kör skolan igång igen med nya kurser. Animation börjat terminen med. Under terminen ska jag även göra ett utvecklingsprojekt. Jag och Anna ska göra varsin portfolio och jag håller på att skissa på min, samt väljer ut lite bilder och arbeten som jag ska ha. Jag har ändå en del att välja på faktiskt och det är skönt.


Grr. Älskar verkligen hattar på killar, det är såå snyggt!
längtar efter resten av bilderna. Ska några av er köpa tidningen?
Personligen kan jag inte bestämma mig.

Okay?


Bra kväll!

Har haft en supermysig födelsedag. Som Viktor uttryckte det "för en gångsskull ville jag fira den". Fick jätte fina grejer, en illustrerad bok om Johnny Cash av min bror, en Curt  Cobain tisha ifrån Cici, en frack (från Gina, som jag skrev om för aaaaaas länge sen) av Anna och Alex, hur dom fått tag i den vet jag inte, samt en Geisha ask av Andreas.

Vi satt hos mig och lyssnade på min imponerande musiksmak och drack en god drink. Sen åkte vi ner till Jensens och satt där tills dom stängde. Nu är vi hemma igen och inväntar Scrubs.

Läste just att Tokio Hotel har en låt med i Alice i underlandet som har sverigepremiär den 5e mars. Och jag dog nästan. Jag älskar tokio hotel, jag älskar tim burton och jag älskar johnny depp, och alla dessa i en och samma film kan helt enkelt inte bli dåligt. Längtar såå mycket tills jag får sitta i biosalongen och njuta av filmen.

Tack ni som grattat mig idag och värmt mitt kalla hjärta. Tack till anna, alex, andreas, cici och viktor för att ni tog tid att fira denna dagen tillsammans med mig och att ni inte sjöng för mig.

Nu ska jag vara lite social med bror. Imorrn blir det att plugga affärsrätt med hannes.. om vi båda orkar vill säga.
God natt ♥

12 januari 1987

Snart ska jag ner till juneporten och hämta upp min bror som kommer med bussen ifrån GBG. Ikväll kommer mina vänner hit och Viktor ska blanda drinkar till oss och sen ska vi till Jensens och käka. Jag fyller år idag nämligen, och detta är vad jag önskade mig.




saknar alla som inte kan vara här och fira tillsammans med mig <3

Jag föddes en månad för tidigt. Jag skulle egentligen varit född den 20e februari. Jag låg i kuvös i någon vecka och man fick inte röra mig med bara händer, pga. infektionsrisken. Det måste varit jobbigt för mamma och pappa att inte få hålla i mig ordentligt. Sjuksköterskorna döpte mig till Lisa, och min yngsta farbror fick inte reda på att jag var född förrän några månader senare. Han låg i lumpen. Vi fick inte åka hem ifrån sjukhuset eftersom det var en av de kallaste vintrarna. Det var för 23 år sedan.

Jag kommer att tillbringa min 23:e födelsedag tillsammans med några av de bästa människorna i mitt liv. För första gången på flera år kommer jag även att få ha snö på min födelsedag. Om 14 dagar fyller min kusin 21, men idag är det bara min dag. Jag önskar er en trevlig kväll, det ska jag ha.

Happy birthday to me.


btw, kirrade nog en tenta också - GÖTT!

Gaga ohla la la


12 Januari

Jag kunde inte somna i natt. Vid ett gick jag upp och satte mig och pusslade och kollade på scrubs i en timme. Efter det tvingade jag mig att lägga mig igen och somnade runt fyra. Nu är jag vaken.

Nu ska jag käka lite frukost och sen ska jag ner till skolan och sätta två tentor.
Vi hörs lite senare.



Drömde om Bill i natt. Han såg ut precis så här..
Glöm inte att rösta på dom inför NRJ Music Awards

Guten nacht


Jan. 11, 2010

Trött, trött, trött. Känns helt okej inför tentorna imorrn, och jag hoppas verkligen att jag klarar dom för idag berättade Andy och Alex att vi inte kommer ha möjlighet att göra dom i Juni (som vi trott) utan måste vänta enda till augusti om vi kuggar. Det känns ju inte så lockade, eftersom vi då inte kommer att få någon examen i juni tillsammans med alla andra i klassen.

Vi får se helt enkelt.


Imorrn kommer min bror hem!



Mums!


Ge mig.

Måndag

tills vidare kommer det inte att finnas någon header. Jag ogillade den så mycket och just nu hinner jag inte göra någon ny heller.

Ska gå ner till bibblan nu och plugga inför tentorna imorrn. Jag har blivit sjuk på kuppen också, är jätte yr i huvudet. Kan knappt ställa mig upp utan att svaja, men det får jag ignorera helt enkelt.

Vi hörs senare ikväll när jag är hemma igen.
Måste verkligen ta tag i praktikansökningarna snart också.

smile


50 dagar kvar


1/3 Köpenhamn
4/3 Stockholm
5/3 Göteborg


Mediamarkt

älskar den affären. Kom hem med tre filmer, oops. Pirates of the Caribbean 3 (såå dålig, men jag måste ju ha den - Johnny Depp, och eftersom jag har dom två andra), Disney's Skattkammarplaneten (som jag letat efter jätte länge) och Allt eller inget (The full monty) som jag också letat efter superlänge. Allt hamnade runt 200:- vilket är helt okej.

Sen drog vi iväg till Maxi och köpte lite saker till mig. Anna fixade självscanning, vilket resulterade i att vi missade bussen hem och fick vänta i 20 minuter extra. Vi åt varsin glass bara för att få tiden att gå.

Nu är jag hemma och ska läsa lite marknadsföring. Jippie..

Sonntag


Mums.

Ska iväg till Mediamarkt om en stund. Dom har tydligen en stor filmrea, vem kan motstå det? Ska försöka hitta en bra musikdvd med queen, vet precis vilken jag vill ha, men den är lite för dyr ännu för min smak. Och när vi ändå är där borta ska jag försöka smyga in på Maxi och handla kyckling.

sen ska jag plugga lite. två dagar kvar nu.

10 januari

Grattis till en av nyckelpersonerna i mitt liv som blir 24 idag.

Leighton Meester

Jag har börjat tycka att hon är väldigt vacker. Varför tycker jag det?






prrrr...

är i Jönköping!

Japp, jag är äntligen hemma igen. Anna och Alex mötte upp mig på tågstationen och det var så skönt att de som små yrbollarna igen. Dom är alltid så glada och den irritation och det hat jag kände mot allt och alla på tåget rann av mig.

Jag har packat upp, stämt gitarren och kopplat in datorn. Skönt att vara hemma och se Tokio Hotel eller pingviner vart man än vrider huvudet. I love it!

Nu ska jag gå och handla mat. Har verkligen noll och ingenting. Sjukt sugen på korv stroganoff.

Oh, Charlotte, du som undrat länge: Jag slänger youghurten nu (Den gick ut den 26 januari 2009). Ett under att den inte börjat lukta.



Jan. 9, 2010

Take a breath, take it deep
Calm yourself, he says to me
If you play, you play for keeps
Take a gun, and count to three
I’m sweating now, moving slow
No time to think, my turn to go

 

And you can see my heart beating
You can see it through my chest
And I’m terrified but I’m not leaving
Know that I must must pass this test
So just pull the trigger

 

Say a prayer to yourself
He says close your eyes
Sometimes it helps
And then I get a scary thought
That he’s here means he’s never lost

 

As my life flashes before my eyes
I’m wondering will I ever see another sunrise?
So many won’t get the chance to say goodbye
But it’s too late too pick up the value of my life


Jan. 8, 2010


Things I loved about you

 

The way you stared at me when I close my eyes, then you closed your eyes and I stared at you

 

How perfectly your hand fit in mine

 

How you seemed so strong on the outside, but I could tell you were so sweet on the inside

 

The way you said I love you, because you sounded so shy

 

How during that first time we were alone, when we held hands and talked for hours and finally kissed after so long

 

How you were so interested in my life and what I was doing

 

How you remembered everything I said to you perfectly

 

When you texted me randomly (as little as that may be)

 

When you told me I’m one of the most perfect girls you’ve ever met

 

How you were too shy to hold my hand, in case I didn’t want you to

 

The awkward moments - because they weren’t really awkward at all

 

Sitting at the table with your family and enjoying myself and you

 

Taking photo booth pictures with you and you made the best faces I’ve ever seen

 

Getting high together and making weird animal sounds as we walked back to your house

 

The way you made me feel after we made out for an hour

 

How you told me I looked great every time we saw each other - despite how untrue I thought it was

 

How I sat on your lap when we went on the computer together, and your legs fell asleep but you didn’t care, as long as I was sitting that close to you

 

How even on the coldest nights, you lent me your sweater

 

How much you have passions for things

 

Your laugh/smile

 

How you always made fun of me - I secretly loved it

 

What a loser you are, because I am too

 

How you admitted defeat and say sorry when I wouldn’t let you win a fight

 

The way you made the butterflies in my stomach flutter every time I saw your smile

 

How much you made me love you.

But now they are things of the past, since we broke up. I’m slowly getting over every one of these ways I loved you by replacing them with things I don’t like about you. I don’t think it’s working too well, though, because I know they will each still be in the back of my head because you were my first love and I will never forget you or a single thing that I loved about you. And truthfully, I still love most of those things. I’ll miss every one of them.

 

-anonymous

Wiee!! (:

Jaa, anledningen till att min handstil blev så ojämn var att jag gjorde det i illustrator, och då kan man inte skriva så tätt inpå dom andra bokstäverna för då länkas dom samman och det ser helt skumt ut. Det är någon inställning som gör att det blir så och jag inte riktigt orkat ta bort den. Slog mig nu dock att jag kunnat gjort det i paint annars. Spela roll!

 

Ja, jag har fått min ritplatta idag, och jag kunde så klart inte hålla fingrarna borta. Var ju tvungen att testa den med en gång! Försökte faktiskt plugga lite, men jag kunde inte sluta tänka på den så det var lika bra att jag fick det gjort. haha. Ska inte rita något idag dock utan testade den bara, allt basic. Ska rita lite mer nästa helg tänkte jag. Ska försöka rita av Bill, om jag hittar en fin bild på honom (inte så svårt med andra ord).

 

Vi får se helt enkelt. Nu blir det lite mer plugg, sen måste jag packa och sen ska jag in till Charlotte en sväng innan hon sticker och jobbar. Nu börjar nervositeten inför tentorna komma. Usch!

 

Hörs senare ikväll leute!


I think I've found my place, even if I don't know where it is


Ibland är jag lite rädd för att sätta mig själv i rullning. För det känns som att jag skulle fortsätta att rulla, utan att kunna stanna. Fast det jag är mest nervös över är väl att rulla över någon. Men visst måste man göra det om man vill nå dit man vill?

Jag tänker för mycket.

Oh, jag drömde att jag satt ute i ett tunt nattlinne medan regnet öste ner över mig. Den är en av de bästa känslorna jag vet. När det regnar så där fint, inte för hårt och inte för mjukt, utan alldeles lagom. När det är som bäst att gå ut och gå, eller sätta sig i en skog och bara låta regnet falla ner över en och man sluter ögonen och lutar huvudet bakåt och känner vattendropparna mot sitt kalla ansikte.

Jag är en sann vatten människa. Jag är uppväxt nere vid sjön, och när jag seglar är jag en av de lyckligaste och friaste människorna i hela världen. Att känna vinden blåsa i sitt hår, att känna att man har kontroll och att andra som är med på båten litar på en till 110% gör mig stark. Jag vill ha sommar nu.

God natt.

If I'm not back this time tomorrow - carry on, as nothing really matters

Everything I'm not - The Veronicas


Gamla bilar

Har precis pratat med pappa, mamma och min farbror om gamla bilar. Det får mig att tänka på tre bilar jag själv har haft.

Den första bilen jag körde var en silvrig ford scorpio. Den hade pappas morbror haft väldigt länge, och det stank rök i bilen (han röker i sina bilar, och den lukten går ALDRIG ur). Den hann jag köra en gång innan mortorn rasade.

Den andre bilen jag fick ta över var en Ford Sierra (som blektes rosa av solen, den var  röd ifrån början). Tror den var 1990 års modell. Den hade sin charm kan man lugnt säga. Den startade inte när det var fuktigt ute, hade bara en fungerande högtalare, och man fick lyfta upp dörren på passagerarsidan om man ville stänga den, annars stängdes den inte ordentligt utan hängde på gångjärnen. Bortsett ifrån det så var det en väldigt bra bil. Den rullade liksom. Sommaren 2005 levde jag och mina vänner i denna bilen. Rullar fram, obladi oblada spelades ofta i bilstereon och så en kväll i slutet av augusti rasade motorn och jag misshandlade bilen med sparkar och slag. Jag var så fruktansvärt arg så att ingen vågade närma sig mig, haha.

Den tredje bilen var en Mazda ifrån 73. Det säger väl det mesta? En babyblå bil som syntes precis överallt. Den hade bara fyra växlar. Det fanns ingen värme i bilen. Körde man över 100km/h vibrerade bilen så mycket att det inte gick att prata med någon annan i bilen. Bagageluckan gick knappt att öppna, bara om man lirkade länge och väl. Man var tvungen att hälla i blyersättningsmedel (tror jag det var) för annars skulle motorn paja. Sidospeglarna fungerade inte och hängde bara längs med bildörren. Mot slutet fick man springa igång bilen, eftersom den inte startade när det var fuktigt eller kallt ute.

Vad är sporten med att ha bil idag? Dom startar i princip alltid, har värme och rutor man kan veva ner utan att dom trillar ut.

Charmigt? Jo, men visst.

GIRLS DON'T LIKE BOYS - GIRLS LIKE CARS AND MONEY


Jag kan inte hjälpa det. Jag är svag för dessa skor. Man kan aldrig få för många kängor. Stora klumpiga kängor är det vackraste jag vet. Till ett par stuprör eller leggins är det som snyggast. Oversize tröjor är också bra. Trots att jag ser ut som en jätte i dom, men så ser jag ändå mindre ut än vad jag egentligen är.

Bilder kommer ifrån modekungen och chicy. Kläder som tydligen är till för barn och är dom inte det så är dom för dyra. Men väldigt snygga ändå.

Kom just på mig själv med att..

sitta och trumma med fötterna på skrivbordet och sjunga 'Kaaaaaaaarl den tolfte hade hundra tusen man' sen insåg jag hur kul det måste sett ut så då började jag asgarva i stället.

Jag har snart läst ut en bok jag skulle läst inför tentan. Känns bra. Nu kommer katten också..

Tom Kaulitz wallpaper

-orginalstorlek-

en liknande version pryder just nu mitt skrivbord.

helt okej.


tv4

Rasmus på luffen är lätt av de bästa filmatiseringarna av Astrid Lindgrens böcker. Jag har alltid gillat Rasmus på Luffen och Allan Edwall är ju gudomlig som Paradis Oskar. Tyvärr är den snart slut och jag hann bara se 40minuter, men ändå. Såå bra.

Snart ska jag börja plugga, är inte jätte pepp, men jag måste det.

Ett stort minus

med vänner är att man alltid är långt ifrån någon utav dom ♥
speciellt nu

ni är bäst.

I just need to get this out of my brain (eller - favorit i repris)

"We are just friends. Several times now, I have fallen asleep intertwined with you. Cheek to cheek, even lip to lip--just feeling your breath on my skin. We go no further. Today we went for a walk after a summer pour, and I could feel the warm steam rising from the streets. Now tonight, I sleep alone. It's probably healthy because when I'm tangled up with you I can hardly sleep at all. I spend the whole night on fire, quietly smoldering most of the time. Except when you pull me closer and rub your soft scruffle up and down my neck and chest. Or when you grab me by the hip bone and sink your thumbs into my flesh, sending electric chills up and down my body.Or when you pull me into you, sliding your fingers down my spine until they press the small of my back (chills, again). Or when your lips find the back of my neck and you mumble about how good I smell. Those are the times that the smoldering gives way to a blazing flare and all I can do is hope for a nap the next day.

But not tonight. You're there and I'm here. I could never tell you this, but every night your body isn't pressed against mine, I have to pack pillows around myself just to fall asleep. But we are just friends, and I'm sure you sleep fine without me." - A




Funny Bunny heter jag

usch! jag är så himla kall! Vi var ute och gick förut - svinkallt. Jag har inte värmts upp ännu. Funderar på att linda in mig i en tjock filt och ta på mig ett par vantar.

Jag är fortfarande kvar hemma hos mor och far. Jag ska åka tillbaka till jönköping imorrn kväll eller fredag morgon. Jag har inte bestämt mig ännu, beror på hur långt jag hinner med pluggandet, jag koncentrerar mig bättre här hemma.. som det ser ut just nu i alla fall..

många tankar åker igenom mitt huvud just nu.
vi hörs om en stund igen.

marknadskommunikation 2

Avatar


Everything is backwards now, like out there is the true world and in here is the dream



Vad ska man egentligen skriva om den här filmen, som inte redan skrivits? Jag är väldigt seg på att se denna, och jag misstänker att dom flesta av er redan sett/läst så mycket om den och vet redan allting, men jag tänkte i alla fall tala om för er vad jag tyckte och kände när jag gick ut ifrån biosalongen.

Jag gick och såg denna filmen endast för att spana in animationerna. Jag hade egentligen ingen aning om handlingen, eller vilka som medverkade i filmen. Jag hade noll förväntningar och jag ville helt enkelt inte läsa eller se för mycket av filmen innan jag såg den. Det enda jag tillät mig att se var trailern.

Filmen är 2.40 lång, men det kändes verkligen inte. Den var aldrig seg och jag tänkte aldrig på tiden. Jag fokuserade bara på det framför mig på duken. Inte ens den hysteriska kvinnan framför mig kunde sabba filmen.

Pandora, planet där allt utspelar sig på är ett typsikt sådant ställe som jag velat bo på hela livet. Flygande berg, höga träd att leva i och en massa spännande djur.

Det märks verkligen att dom lagt ner mycket tid på filmen, och det är alla välgjorda animeringar och alla små detaljer som gör filmen sevärd för min del. Filmen har ett väldigt bra budskap, och filmen visar verkligen att pengar kan göra en människa galen, och handla otroligt korkat.

Jag trodde inte heller att det skulle vara någon speciell kärlekshistoria, och jag är tacksam över att det inte var det. Den var inte så amerikansk som många filmer lätt kan bli. Det var inga överdriva kärleksförklaringar, inte såå överdrivna slagsmål, utan allt var precis lagom mycket.

När Jake (huvudpersonen) ska flyga för första gången så rös jag. Jag ville inget annat än flyga på en ödla jag också. Flygscenerna var så otroligt snygga.

Musiken var också jätte bra, lyssnade ju igenom soundtracket igår igen efter att vi kom hem, och det är verkligen underbart bra.

En väldigt, väldigt bra film helt enkelt.

Nedan ser ni trailern:



Fotograf: Marino Parisotto, del 2







Jan. 6, 2010

Hemkommen ifrån Avatar. Mer än så tänker jag inte säga just nu. Ska skriva en liten recension imorrn, när jag tagit en paus i pluggandet. Måste smälta filmen ordentligt innan jag skriver någonting. Lyssnar i alla fall på soundracket på spotify just nu.

Om sex dagar fyller jag år och min bror kommer även hem ifrån London! Kan det bli bättre? Tror inte det.
Om en stund publicerar jag del 2 om Marino Parisotto. Tjing så länge.

Fotograf: Marino Parisotto, del 1

Jaa, som ni vet så har jag en tendens att ramla över fotografer. Denna gången hittade jag en ny fotograf genom att googla på Alice in Wonderland.

Nedan är bilder ifrån en kalender från 2008, där han fotograferade Eva Mendes som porträtterade olika sagor. Jätte snygga!

Alice i underlandet


Rödluvan


Mästerkatten i stövlarna

(sjuukt snygga stövlar!)

Den lilla sjöjungfrun


Skönheten och odjuret


Askungen

här kan ni se resten av bildern.

Kommer att slänga upp ytterligare ett inlägg med andra bilder av honom.

Ikväll ska jag och pappis på bio


Anyone that can make music the way you do should be loved


Tokio Hotel – Dogs Unleashed
The All-American Rejects – Mona Lisa (When The World Comes Down) - Demo
Sting – Fields Of Gold
Thåström – Fanfanfan - Kl. 03.00 på natten
The Sounds – Rock n Roll
Ted Gärdestad – För kärlekens skull
Simple Plan – Untitled - Domestic Album Version
The Pogues – Love You 'Till The End
Papa Roach – Scars
Anberlin – Inevitable
Backyard Babies – Roads
Bryan Adams – Please Forgive Me
Coldplay – Fix You
Dropkick Murphys – Dirty Glass
Dream Theater – The Best Of Times
Queen – Bohemian Rhapsody
Kamelot – Ghost Opera
Ozzy Osbourne – Mr. Crowley

Hahaha!

denna reklamlåt sätter sig på hjärnan lite då och då. Vet inte hur gammal den är men den har några år på nacken. Den blir aldrig dålig.

Reklamfilm för Länsförsäkringar Skaraborg med tvillingarna Bank & Försäkring


Hur kan man INTE bli glad av denna?

(:

Pappa har precis beställt en ritplatta till mig i födelsedagspresent, wieee! ♥


Vision: Den Drömbild som företaget strävar efter att åstadkomma på lång sikt

Jag ska inte sitta så mycket vid datorn idag, ändrade planer helt enkelt. Jag ska plugga. Ja, det ska jag. Och jag ska gå in med inställningen att det är kul och att jag faktiskt vill lära mig. Hoppas på att det går bättre då. Ska bara käka och duscha först :D

...

hade jag kunnat hade jag sovit i flera dagar.

jag är inte trött.

det är bara det att jag inte vill vakna.

Tom - Making of Durch den Monsun






My soul is painted like the wings of butterflies

Fairy tales of yesterday, will grow but never die,
I can fly, my friends!

The Show must go on!

 

The show must go on - Queen


Måndag

Hmm. Jag har verkligen försökt att sätta mig ner och plugga hela dagen. Nu har jag ändå suttit i 40 minuter, vilket jag tycker är starkt gjort av mig.

Annars har jag sett klart på filmen jag började på igår, sett Stjärnorna på slottet (tommy körberg och kjell bergqvist är ju med - det går inte att missa) och trixat lite med datorn.

Om någon timme ska jag bege mig in till Lidköping för att möta upp töser och äta gott och sjunga singstar. Anna har ju QUEEN skivan så den lär spelas ett par gånger i kväll i alla fall. Lätt att jag kommer att vinna.

Ska ta med mig kameran och försöka smälla av några bilder.
Vi hörs senare ikväll/natt eller imorrn igen.

Om exakt en månad befinner jag mig i göteborg i väntan på Thåström. Om exakt två månader befinner jag mig utanför Globen i väntan på Tokio Hotel. Lyckorus ♥

You’re a part of me, the part I love the most.


Veckans animation V.1

detta är den sista animationen som jag kommer att lägga i denna kategorin. Jag har hållt på i 1,5 år så nu får det bannemig räcka.

Det kommer kännas lite tomt ändå. Kan ju hända att det kommer att dyka upp flera allt eftersom, men dom kommer inte att komma en gång i veckan i alla fall. Tror att ni överlever ;)

lovisalowenborg.blogg.se


Lovisa har fått en ny design!
(klicka på bilden för att besöka hennes blogg)

moacharisveronica.blogg.se


Charis har fått en ny design!
(klicka på bilden för att besöka hennes blogg)

Herregud..

Hjälp vad filmskapare kan vara duktiga på att dra ut på scener. Jag kollade på de sista 40 minutrarna av Star Wars: Mörkrets hämd, och den slutscenen är ju inte illa. 30 minuter av dom slogs Anakin och Obi Van. Sjukt långdragen scen.

Jag är lite rastlös och har varit det större delen av kvällen. Men jag har inte orkat göra någonting vettigt. Ibland önskar jag att jag hade en egen bil så att jag kunde åka någonstans.

Kollar just på Analysera mera med Robert De Niro och Billy Chrystal. De Niro spelar en maffiaboss som går i terapi hos Chrystal. Har för mig att den var bra. Ska snart gå och lägga mig också. Nu kom katten.

God natt på er.

jung und nicht mehr jugendfrei


photo: Ellen Von Unwerth

Nej men?


Plugga

idag ska jag ta tag i pluggandet. Pappa ska sätta sig ner med mig nu och försöka få mig att förstå alla ekonomi termer.

två av tentorna är ganska lika varandra, och jag hoppas verkligen att jag klarar dom. webbtentatn kan jag gott göra om en gång till, den bryr jag mig inte om. För jag vet att jag kan klara den om jag verkligen försöker.

Jag har labbar som jag ligger efter med också, som jag måste göra efter tentorna, för att få betyg i kursen. 3D och foto. och grafisk design.

usch!

Usch och blä

en sådan där obehaglig känsla kröp precis på mig. jag måste härifrån. varför vill du vara med mig. alla bara ljuger. sådana tankar. Jag ska dricka ett glas vatten, gå ut och ta ett djupt andetag, och sedan värma upp mina fötter igen.

If we can burn a city in futures and in past, without a change our lives will never last.


Mona Lisa (When the world comes down) - The All-American Rejects

Here's another pity there's another chance
Try to learn a lesson but you can't.
If we can burn a city in futures and in past,
without a change our lives will never last.
Cause' we're going fast.

You can sit beside me when the world comes down, if it doesn't matter
then just turn around.
We don't need our bags and we can just leave town.
You can sit beside me when the world comes down.

What can we do better, when will we know how? A man says from a
sidewalk to a crowd.
If we can change the weather, if you want it to yourself.
If you cannot guess we all need help, yeah, I need help.

We say
We do
The lies
The truth
All I need is next to me.

You can sit beside me when the world comes down, if it doesn't matter
then just turn around.
You be the queen and i'll be your clown,
You can sit beside me when the world comes down.

Ashley and Mary-Kate Olsen

You can sit beside me when the world comes down
All I need is next to me


Olsen tvillingarna.
5 timmar

Hittade en sådan fin bild på dom två, så jag var helt enkelt tvungen.
kommentera gärna

Det värsta sättet att bli väckt på.

Jag hatar att bli väckt av pappa. Han sparkar alltid på dörren när han kommer in och skrämmer livet ur en. Sen pratar han med så hög röst så att man bara blir förbannad och skriker åt honom och ber honom att försvinna.

I morse kom han in halv tio, sparkade på dörren och började ropa ACHTUNG! ACTUNG! RAUS! RAUS! DAS AUTO ÅKER OM EN HALVTIMME!

Typ så. Jag har aldrig varit så irriterad som jag var på honom just då. Jag är en morgontrött människa och hatar att bli väckt..

Sneakpeak

Har börjat på en ny illustration. Kämpar just nu med håret. Denna gången ska jag verkligen försöka lägga ner tid på det. Har hittat en tutorial som verkade vettig, så jag får se hur det går. Det som ser vem det är är bäst. Den blir nog inte klar idag dock..


Angel don't you cry - I meet you on the other side

"What if you're forced to leave, by divine rules or whatever? What if you have to go back to the afterlife?"
"I know you'll follow right after me. And we'll still be together."

2 Januari

Idag ska jag äntligen få äta köttfärslimpa, jag älskar det och det ska bli SÅ gott! Har trånat efter det hela december.

Precis hemkommen efter en dag i Skövde. Jag ska få en ritplatta i födelsedagspresent! Wiee!! Ska kolla ut en bra nu, vi var inne på Mediamarkt, och då nämnde pappa det. Men jag hittade ingen  som verkade okej, så jag fick i uppgift att kolla ut en bra. Är såå glad! Ska försöka hitta en som inte är allt för dyr, får så dåligt samvete annars..

We are underground

Nu ska jag försöka dra mig mot sängen. Imorrn ska jag plugga, jag måste verkligen göra det, hur tråkigt det än är. Men tentorna är om två veckor och börjar jag inte nu kommer jag att sitta två dagar innan och gråta. Det känns inte som ett bra alternativ just nu.

Vi hörs imorrn <3

en fråga: varför har metallica bara en platta på spotify?


“But I will always remember what you said.”
“Then I will always try to make you forget, I don’t want you to think of that when you think of me.”

photo.

1 januari 2010

Tokio Hotel – Noise
Hur var en nyårsafton? Själv hade jag det jätte bra. Var på en jämn och fin nivå hela kvällen och jag har nog aldrig skrattat så mycket som jag gjorde då. Det blev en del tvspel, twister och mysigt sällskap. Runt tolvslaget stod vi på torget och firade in 2010.

Har varit mycket seg hela dagen, har inte orkar göra speciellt mycket idag (:
Just nu kollar vi på Sliding Doors som går på fyran, den är inte så bra, ändå har jag sett det tre - fyra gånger.

Jag har varit lite off de senaste dagarna, som ni kanske har märkt. Imorgon ska jag ta tag i allt vad mail och designer heter.

Promise.

RSS 2.0