Hos Sara

Har precis sett klart på filmen Upp. Helt okej film, men dock liiite för lång. Kan inte säga att det är en av pixars bästa, men den var mysig, helt klart.

Har fortfarande inte riktigt fattat att vi ska till Köpenhamn imorrn. Men som det ser ut nu så är det inte så många i kön så förhoppningsvis får vi bra nummer och hamnar långt fram. Det är skönt att Sara är i min längd, då behöver jag inte känna mig som en jätte, haha.

Om 48 timmar har jag sett dom live.

Tänkte bara säga det.

God natt

MOT KÖPENHAMN och TOKIO HOTEL!

Slå klackarna i taket! Ja, mina vänner. Det är dags för mig att ta min väska, sätta mig på en buss mot Kristiandstad där Sora ska möta upp mig! Det är helt jävla fantastiskt att dagen jag väntat på i två år äntligen är här. På måndag kommer jag stå i samma arena som bill, georg, gustav och tom. För första gången. Fattar ni hur glad jag är? Jag svävar på moln och kan knappt andas. Dagen är här. Nästa gång jag skriver har jag troligtvis sett dom live - LIVE. Jag ryser, jag har gåshud. Finns dom verkligen på riktigt? Nu måste jag sticka. Vi hörs på tisdag om jag inte skriver ett inlägg ikväll..

*är lite stolt över mig själv att jag inte kollat på några bilder ifrån några konserter*

Jag slänger in en av mina favoritbilder på mina absoluta favoriter.

Make some noise, 'cause we are dogs unleashed.


(jag kan fortfarande inte fatta att dagen är här..)

TRE DAGAR KVAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jag har så mycket i skallen nu och jag är så speedad att jag inte riktigt vet vart jag ska ta vägen. Och det är för en gångsskull en underbar känsla! Tåg/bussbiljetter måste bokas, vandrarhem, packning, varma kläder.. Just nu har jag noll koll på hur allt blir i Stockholm och Göteborg. Jag fokuserar i princip bara på köpenhamn nu.. när jag kommer hem på tisdag kommer väl antagligen allt komma ifatt mig, och jag kommer inse att jag inte har det blekaste om vad som händer de följande dagarna..

Nej, nu måste jag stänga ner och försöka koncentrera mig liiite på packningen i alla fall.
ÅÅÅH, det ska bli så kul att träffa alla man pratat med på msn sååå länge.


aah, guten nacht ♥


Tummen upp för mig.

Ja, idag ringde jag en praktikplats. Han jag pratade med verkade vara sjukt skön, och jag ska in till kontoret nästa onsdag. Praktikplatsen är i Stockholm och jag hoppas verkligen att jag får den. Han beskrev vad jag skulle få jobba lite med och det verkade skitkul! Så jag håller helt enkelt tummarna.

Dagen började så dåligt, men nu är jag på betydligt bättre humör!
Nu ska jag städa och packa inför imorrn. Och käka lite mat också..

Alice in Wonderland premiere in London





tre dagar kvar

det har gått så himla fort. tiden har bara rusat iväg och nu är det bara tre dagar kvar tills jag ser tokio hotel. imorrn åker jag ner till sora och peppar inför söndagen, då vi kommer att köa större delen av dagen. det är helt sjukt!

vi hörs ikväll.

Mick Jagger


Johnny Cash 78 år





Idag skulle Cash fyllt år.
Jag skickar grattishälsningar till honom där uppe.


All black for Mr Cash

Feb. 25, 2010

You know I'm smiling baby
You need some guiding baby
I'm just deciding baby; now-
I need you more than ever
Let's spend the night together
Let's spend the night together now

This doesn't happen to me ev'ryday (oh my)
Let's spend the night together
No excuses offered anyway (oh my)
Let's spend the night together
I'll satisfy your every need (every need)
And I now know you will satisfy me

You know you got it - if it makes you feel good

Sitter och lyssnar på Janis Joplin och skissar på en layout till min portfolio. Jag skrotade idén om flash hemsida, eftersom jag inte kommer att hinna göra den. Är lite frustrerad över att jag inte kan öppna Dreamweaver här hemma, alla andra program fungerar utom just det. Jag har dessutom lyckats att stänga ner ett fönster i Visual Studios, som jag flitigt använder, och jag har ingen aning om vart jag hittar det någonstans.
Oh, Dogs Unleashed (:

Mina skor pajade idag också, dragkedjan på ena kängan gick sönder, och det är mina favoritskor. Tur att jag har ett par andra kängor, så att jag inte behöver gå runt i converse..

Idag har inte varit en bra dag. Jag är sjukt deppig och jag vet inte varför. Återkommer lite senare.

Feb. 25, 2010

Baby don’t talk to me
I’m trying to let go

a quarter and a nickle

Mitt bankkort inte fungerar i många mataffärer (och dom i kassan måste slå in siffrorna på kortet - alla, och då menar jag ALLA suckar när dom ska slå in siffrorna) och inte heller i vissa bankomater eftersom magnetremsan är lite sliten. Så idag var Anna snäll och beställde ett nytt till mig. Ja, hon tröttnade helt enkelt och ringde åt mig, haha. Hon är så söt.

"Då får vi väl kränga ett nytt till dig" - tänk er det med riktig bred västgötska, underbart!

Alex är just nu på väg hem ifrån Skåne. Hon och hennes syster fastnade i Nässjö och fick ta taxi hit. Jag skrattade högt när jag fick hennes sms. Jag kan se henne framför mig, och det är roligt. Imorrn blir det mycket att göra i skolan. Hörs då. Nu ska jag gå och lägga mig, jag är så sjukt trött. Jag hoppas natten går utan mardrömmar.

"You better not open it.. oh, but you better not drink it..! Fine, but you're better not enjoy it!"
"Aaaah!"
*Snap!*
"Did you just bitchslap my beer?"
"Are you calling me a bitch?!"

Bill Kaulitz for Stern Magazine

Det finns så mycket vackert i dessa bilder, att det gör ont..




hoppas på HQ bilder snart. Den översta och understa är mina favoriter.

Shutters Island



Igår var jag på bio.

Shutters Island
, regisserad av Martin Scorsese, som även regisserat filmen The Departed, från 2006.

Filmen handlar om en polis, Teddy Daniels - som spelas av Leonardo DiCaprio - som blir skickad till ett mentalsjukhus på ön Shutters Island. Hans uppdrag är att hitta en kvinna som rymt ifrån fängelset. Filmen är baserad på boken Patient 67 av Dennis Lehane. Jag köpte boken när den kom ut, men orkade inte läsa mer än två kapitel, får kanske ta upp det igen.

Jag är inget stort fan av Leonardo DiCaprio. Han är fantastisk i What's eating Gilbert Grape och i The Departed, men annars är han inte så mycket att ha enligt min mening. Men, i Shutters Island är han bra. Riktigt bra.

När vi kom ut ifrån bion igår kunde jag inte bestämma mig för om jag gillade filmen eller inte, och till en början gjorde jag det inte heller. Jag gillade inte fotot, det var för skarpa tagningar, för tighta klipp mellan de olika karaktärerna, och många klippfel. På sina ställen var det dock uppenbart att det skulle vara klippfel, men oftast var det bara irriterande.

Jag gillar historien, även om det känns som att man sett den 1000 gånger förut.
Halvägs in i filmen visste jag redan hur den skulle sluta. Jag har kanske sett för mycket sådana här filmer, eller så är jag bara sjukt bra på att lista ut handlingen.

Slutet var ändå det bästa på hela filmen. De sista 30 minutrarna var väldigt bra, med grymma skådespelare och grymt manus.

Jag tyckte att filmen var lite seg på sina ställen, och jag kommer inte att se om den än på ett tag..

Haha, detta känns lite rörigt. Som ni märker, så vet jag fortfarande inte riktigt om jag gillar filmen eller inte. Men det är en helt okej biofilm, och jag hoppade faktiskt till en gång (jag blir sällan rädd när jag kollar på film).

Här är trailern:
jag är såå trött på trailern. Vet inte hur många gånger jag
såg den på MTV när jag var hos mirre..



Hey

Har varit i skolan idag. Vi jobbade med filmen, den börjar bli klar, men det är en del finjustering som måste fixas.

Jag har precis ätit jätte god mat! Något köttaktikt, creme freiche, gula och röda tomater och klyftpotatis. Det blev supergott. Ska snart ställa mig och göra några chokladbollar också.

På lördag åker jag ner till Sora. På söndag åker vi till köpenhamn där vi möter upp Amiee och Peyton. Det är verkligen bara fem dagar kvar, och det är helt sinnesjukt hur fort tiden har gått sedan vi beställde biljetterna i Oktober.


Så söta!




"You poor, simple fools, thinking you could defeat me! Me! The mistress of all evil! Well, here's your precious princess!"

Joakim Thåström

Annexet, 100206
fotograf: Viktor Wallström







Annexet, 100205
fotograf: Olle Kirchmeier




det finns en stjärna som är din

I skolan

skriver rapport. Eller ja, förösker. Det går sådär. Försöker undvika allt som har med THs turné att göra. Jag har klarat en dag.

Jag är så trött, somnade inte förrän två i natt. Kunde verkligen inte somna. Ikväll ska jag på bio med Anna och co. Vi ska se Shutters Island. Skönt att man får pengar på torsdag, även om dom kommer att försvinna lika fort nu när jag ska till köpenhamn, sthlm och gbg. Tack och lov kommer jag ju att bo relativt billigt så det är mest mat och resor som kommer att kosta. Neh, go, Sofia - GO!

Mitt kassettband


Klaaar! Eller ja, grunden är klar. Kommer nog ändra färg på bandet. Detta är i alla fall en del av min portfolio, visste blev det fint? Nu ska jag gå och lägga mig, om några minuter.. Ska upp tidigt till skolan imorrn. Vi ska skriva rapport och animera film. Ska nog på studentbio (60:-!!) imorrn också, Shutters Island. Hoppas att den är något att ha.

Det kommer att bli en lång dag imorrn.

Jag måste rita av lite människor också, någon speciell person som ni vill se avritad?
God natt


The ALICE IN WONDERLAND Ultimate Fan Event








22 Februari

Tokio Hotel har ganska så precis kickat igång sin turne. Just i denna stund befinner dom sig i en arena i Luxemburg. Öppningslåten var Komm, och jag hoppas att den kommer att öppna i Köpenhamn också. Jag kollade in på TokioHotelSEST twittersida, och just nu spelas Hey Du, och nu vill jag inte veta mer. Om exakt en vecka kommer jag också att stå och skrika ikapp med hundratals människor.

När kommer THTV tillbaka?


finaste Mimi, och så jag (hennes bild)


Sora, Mimi och Cici
Mimis bild


Mirremirr med halsbandet som jag och cici gav henne i födelsedagspresent.
Mirres bild.

underbara människor som jag träffat tack vare Tokio Hotel <3
7 dagar kvar

Green Day


Idag släpptes biljetterna till Green Days konsert den 5 juni på Ullevi. Det kommer att bli deras största spelning här i Sverige. Jag och mina kusiner har köpt varsin biljett och det blir tredje gången vi ser Green Day och för första gången har vi ståplats.

Jag har gillat Green Day sedan 2001 och jag såg dom Live första gången i Skandinavium 2005. Dom är underbara live och jag älskar verkligen deras musik. GD är ett band jag lyssnat på väldigt länge och som jag fortarande tycker är suveräna.

Biljetter finns att köpa på ticnet.

Den 5 juni kommer jag att rocka tillsammans med Billie Joe, Mike och Tre Cool än en gång. Me like.
Någon mer som ska se dom nu i sommar?

why do you call me, when you know i can't answer the phone?


"She´s been everybody else´s girl
maybe one day she´ll be her own"

The color of my mind




Bridge Over Troubled Water - Simon & Garfunkel LIVE in Madison Square Garden, NY

när jag var hemma under jullovet sändes 25th Anniversary Rock and Roll Hall of Fame Concert på SVT. En lång konsert där bland annat Sting, Bruce Springsteen och U2 närvarade också. Jag kom att tänka på Simon & Garfunkel och tänkte på deras framträdande ovan. Låten är fantastiskt vacker, inte sant?


edit: VARFÖR krånglar blogg.se HELA TIDEN?

"I don't have what it takes to look good in clothes"

Usch :/
Har varit sjukt seg idag. Har sovit jätte mycket och hade så ont i magen förut att jag grät. Jag kunde inte röra mig, och det var något som bara kom från ingenstans. Jag föll typ ihop på golvet. As ont gjorde det, men nu är det okej. Det gick över lika fort som det kom, tack och lov.

Har sovit större delen av dagen och nu försöker jag sitta ta tag i mitt rapportskrivande. Jag har ångest över min portfolio, den blir inte bra och jag vill inte stå på redovisningen och skämmas över det jag gjort..

I morgon kickar Tokio Hotel igång sin Welcome to Humanoid City tour i Luxemburg, och jag ska försöka att inte se för mycket bilder ifrån konserterna. Kommer jag att kunna hålla mig i en vecka innan jag själv ser dom? Tveksamt, men jag ska verkligen försöka. Jag vill bli överraskad. Jag har redan sett bilder på Bills outfit och jag tyckte inte det var så mycket att hänga i julgranen. Tror att det blir bättre/häftigare när man väl ser det live i sin helhet. Jag försöker verkligen att inte ha för höga förhoppningar, men det är så fruktansvärt svårt.

Om en vecka befinner jag mig i Köpenhamn.

Nu ska jag stänga in mig i en bubbla i några timmar. Gå en lång promenad och lyssna på fantastisk musik.
Smell ya later

♫ 
Save me with your light tonight
You can make the darkness shine
Come and kill the dream gone bad

Klipp ifrån Alice i Underlandet


Snart är det dags (:

in your shadow i can shine




tokio hotel, san remo


fina, fina, fina!




Fredag

Puh, tänkte inte skriva något speciellt här egentligen. Ska snart sätta igång att sminka mig. Ikväll blir det födelsedagsmiddag för Mirre som fyller 22 år idag.

Usch, jag åker hem redan imorrn. Tiden har gått så fruktansvärt fort här. MEN jag träffar ju allihopa igen inom loppet av två veckor, då vi ska se TH.

Niiice!
Tjing

Du hast..

Har precis uppdaterat mroxx.se, slink in där och ta er en titt.
Jag borde verkligen ta på mig, eftersom vi ska gå om några minuter.

Vi ska shoppa mat.
okej, nu gick jag.

Äntligen har jag fått det bekräftat!

Den 5 Juni kommer Green Day att spela på Ullevi i Göteborg. Biljetterna släpps nu på måndag (när TH kickstartar sin turné - woop, woop!).

P!nk kommer även att spela på Ullevi den 23 Juli och har jag inte helt fel är biljetterna redan släppta? Har för mig att dom släpptes den 12e. Scenen kommer att ta upp en hel långsida har det rycktas om, och jag kan tänka mig att det kommer att bli riktigt häftigt denna gången också. Ni som missade henne sist, skynda er att boka biljetter (:

Lass uns frei!

Sitter i Mirres rum och granskar henne när hon städar sitt rum. Haha. Jag är skittrött, vet inte vad det är med mig, men det är väl för att jag varit uppe och ätit frukost (ja, det är sant) innan klockan tolv :P

Lyssnar på TH, Hunde (Dogs Unleashed). Den låten jag ser mest fram emot att höra live, ska bli såå kul. Har fått en lektion i hur köandet fungerar på TH konserter nu och att jag måste vara en egoist. Ska bli sjukt intressant.

Nu ska jag kolla på lite ringar som jag ska beställa.
hörs latha

1000 oceans wide

många tankar snurrar i mitt huvud och det ömmar. Dagen har varit mysig, med muffinsbak och god mat med bra människor. I like it. Imorrn ska vi handla inför fredag och då kommer även Cici och Mimi hit. Ska bli såå kul! Nu tänkte jag sova.. är supertrött, kom ganska långt med min portfolio idag också men har ungefär fyra femtedelar kvar. Jag är såå hopplös på sånt alltså, haha.

Avslutar med en av mina favoritbilder på mini TH.
God natt


Vill ha!






pic 1 . unknown
pic 2 . rednandblack.se
pic 3 . ich weiss nicht
pic 4 . je ne c'est pas

I CAN’T GET LAID IN GERMANY

00:37 Egentligen startade jag upp datorn för att lägga in bilderna och kolla igenom dom ordentligt. MEN jag tog med mig fel sladd till kameran, så jag kan helt enkelt inte göra det just nu. Det blir nog till helgen när jag kommer hem igen, tyvärr.

Förbandet var helt okej, och värmde upp oss riktigt bra inför vad som komma skulle. Combichrist hette bandet, och kommer ifrån Norge. Checka in deras hemsida här, och lyssna igenom några låtar.  När vi irrade runt ute i arenan när dom satte igång så trodde jag nästan att åskan gick. Det lät verkligen som det, men sedan insåg jag att det faktiskt var bandet som spelade. Dom spelade dessvärre bara i en halvtimme, men när jag kommer hem igen ska jag lätt leta upp dom på nätet och lyssna in mig på dom.

Rammstein, vad säger man – SÅ SJUKT GRYMMA LIVE! Sekunderna innan dom äntrade scenen hade jag gåshud. Jag var praktiskt taget sjukt nervös, och jag vet inte varför. En sak är säker, Rammstein kan göra entré! Hela konserten satt jag som på nålar, och man vågade knappt blunda av rädsla för att missa något. Ni som sett DVD:er och videos ifrån Rammstein vet ju att dom är förtjusta i eld, och det är jag också. Jag älskar eld och tycker att det är bland det vackraste som finns, och förväntar ni er mycket eld och smällar så blir ni inte besvikna.

(En tanke som faktiskt slog mig under konserten, och som Mirre tog upp efteråt var att Tokio Hotel pratat om att dom ska ha mycket eld. Är det ens hälften så lite som det Rammstein hade så blir jag imponerad, haha. Deras eld kommer ju att framstå som små brasor jämfört med Rammsteins eldar. Bara en liten parantes)

Setlistan var verkligen super, och de spelade dom flesta låtar man ville höra. Alla låtar gjorde dom sjukt bra, och jag kan inte säga att någon var bättre än någon annan, eftersom alla låtar var bra på sitt egna speciella sätt. Jag har nog fortfarande inte riktigt förstått att jag faktiskt har sett dom Live.. och det kommer nog att ta någon dag eller två innan det faktiskt sjunker in.

Nu är klockan tio i ett och jag ska stänga ner och sova.
Guten nacht!

Edit:
Fick in bilderna i datorn, här kommer några stycken:








"My spicy little meatball, your lips are like flannel tomatoes."

 


Snön vräker ner, tiddelipom

Sitter just nu på bussen i en sjuk obekväm ställning. Det är varmt som i en ångbastu och busschauffören är sjukt scary. Han kör som jag vet inte vad och bussen skramlar så att man tror att den ska trilla isär när som helst. Jag har i alla fall lyckats få upp datorn, och jag hoppas att det inte kommer så mycket mer människor för jag har blockerat två säten längst bak i bussen. Det snöar och jag glömde mina solglasögon. Det sticker i ögonen för att det är så ljust och jag frågar mig själv än en gång varför jag satte mig framför toan.

Nu ska jag läsa lite, störa mig på allting som går att störa sig på i en buss full med personer, med Rammstein i lurarna. Vi hörs senare..

RAMMSTEIN IDAG!

Jaaaaa, idag åker jag ner till Mirre. Ikväll ska vi till malmö för att se Rammstein. Det kommer verkligen att bli skitbra och jag är så speedad att jag inte kan sitta still. Vi kommer att dra direkt ner till Malmö när jag anländer på stationen.

Ska bli skönt att träffa yrvädret Mirre igen. Kommer stanna hos henne i några dagar, så jag tar med mig datorn ner. Jag måste hinna jobba lite också, tråkigt men sant.


Vi hörs mer på bussen/ikväll eller i morgon igen.

Bloggen i mitt liv

Jag har hittat en ny favoritblogg. Klicka här för att besöka denna vackra blogg.

På bra humör

Är på väldigt bra humör just nu. Jag håller på att plocka lite i lägenheten och dammsuga. Ska snart börja packa också eftersom jag åker ner till Mirris imorrn och stannar till på lördag. Ska gå med henne och hennes mamma på Rammstein i Malmö (:

Ska snart sätta mig ner och Illustrera lite också till vår film. Gjorde inte så mycket idag som jag borde gjort nämligen, så ska ta igen det nu eftersom jag inte kommer kunna jobba med den denna veckan (måste börja på min portfolio, host host).

Träffade underbara Cici en snabbis också. Det bidrog till mitt braiga (är det ens ett ord?) humör.
Det är mycket TH snack nu överallt, det är så mycket runt omkring som måste fixas inför X antal timmars köande.

Nu kalla maten.
Hörs senare, mops.

kissing quotes

Any man who can drive safely while kissing a pretty girl
is simply not giving the kiss the attention it deserves.

~ Albert Einstein

 

A kiss is a lovely trick designed by nature to
stop speech when words become superfluous.

~Ingrid Bergman

 

Kisses are like tears, the only real
ones are the ones you can't hold back.

~Author Unknown

 

I wasn't kissing her, I was whispering in her mouth.
~Chico Marx

 

Friends are kisses blown to us by angels.
~Author Unknown


The Dreams

Läste precis att danska The Dreams ska öppna upp för Tokio Hotel i Köpenhamn. Jag har lyssnat lite på dom på youtube, och jag kan väl säga att dom är helt okej. Påminner mycket om Green Day, men vilka rockpunkare gör inte det? Det är sådan här musik som tagit min hjärta med storm.

Jag tror att dom kommer att värma upp oss bra innan Tokio Hotel entrar scenen.


I skowlan

Efter att försökt komma in på våra datorer i två timmar har vi äntligen kommit in. Servern har legat nere fram tills nu typ. Ska jobba lite med vår flashfilm och sen ska jag gå på stan en sväng med Ciciroo.

Imorrn är det RAMMSTEIN för hela slanten!

Två veckor

Idag är det två veckor kvar. Två veckor som bara kommer att flyga iväg. Jag vet att jag inte kommer att kunna sluta le dom sista dagarna och det är dessa killars förtjänst. Tack!


Kat von Assnygg


hon är mumsig.

ÅNGEST

Vad sysslar folk med? Alla förlovar sig och skaffar barn. Herregud, kan ni inte bara lägga av?!

Jag kan inte se mig själv med en egen familj. Men jag hoppas att jag kommer att träffa någon en dag, som står ut med mig trots allt, och som kan få mig att skratta, som förstår mitt sjuka huvud med galna humor, som förstår att jag behöver vara för mig själv ibland, som förstår att jag måste känna mig fri.

Finns det sådana människor på riktigt, eller finns dom bara på film?


Storebror

Det gör ont i mig att han behöver mig och jag inte kan vara där med honom.
Han är en av de bättre delarna hos mig ♥

I just want to come home and know you're waiting for me.




I helgen har det varit full fart. En massa människor var här och hälsade på. Det känns lite tomt nu när alla åkt hem. Igår kväll var vi på tusen och en natt och tog en massa shotbrickor, vilket slutade illa för somliga av oss (inte för mig dock). Turkiskpepparshots är ju så sjukt gott.

Har tillbringat större tiden av dagen med Anna. Vi har kollat på tv och pluggat jätte lite. Just nu jobbar jag i Illustrator. Jag jobbar med min portfolio, och jag har äntligen bestämt mig för vilken layout jag vill ha. Jag håller även på med lite andra illustrationer också, porträtt på folk som inte heter Bill eller Tom Kaulitz, eftersom dom i princip har tagit över min mapp med illustrationer.

Det börjar bli tight med tid nu. Jag har inte riktigt kopplat hur kort tid jag faktiskt har på mig.
Usch, ska ut och gå någon timme nu, det behövs, mitt huvud är supertungt.

fan, jag har ju tvättid nu.

Feb. 13, 2010


Simple Plan – Welcome To My Life

fuck me through the monsoon



Nu kommer snart Charlotte hit. Hon ska låna ett par pjucks av mig - tro det eller ej. Mina kusiner och deras bihang kommer väl inte förrän om två timmar kan jag tänka mig. Trodde dom skulle komma runt sju, men icke.

after all - you're my wonderwall.

When the worlds falling down, when I finally hit the ground

Har börjat att lyssna Almost Alice skivan på denna sidan och jag kan inte annat än att säga att den är underbar och att den kommer att hamna i min cdhylla. Magiskt..... Jag har lyssnat igenom fyra låtar och det är underbart..

Jag tänker dock bara lyssna igenom det en enda gång, nästa gång jag lyssnar på musiken ska det vara när jag ser filmen.

make some noise




(foto: annis)

Tokio Hotel – Noise

Noise har gått hett hos mig större delen av dagen. Den är inte en av mina favoriter, men det är ändå den jag lyssnar på mest idag. Dogs Unleashed är fortfarande min favorit och jag får en sådan bra känsla av den låten. Jag älskar, älskar, älskar den och om 18 dagar får jag höra den live och sjunga med tillsammans med Bill. Bara tanken får mig att rysa.

Alla har alltid sagt att jag är en naturlig skönhet, varför kan inte jag se det?

Jag hittade några underbara bilder med målarfärg som man kan använda att redigera bilder med. Jag jobbar med en just nu, men den gör inte riktigt som jag vill, men när jag är klar (vilket inte kommer bli förrän på söndag är jag rädd) så kommer ni få se den.

Imorrn ska jag till skolan. Måste jobba med vår film, och jag känner att jag måste göra lite extra i och med att jag försvinner nästa vecka och inte kan jobba på den i skolan. Dessutom är jag bort nästan hela första veckan i mars också, p.g.a tokio hotel konserter runtom i landet. Inte jätte bra planerat kanske, men det struntar jag i.

Det slog mig idag hur mycket jag kommer sakna Andreas när skolan slutar. Hoppas vi får praktikplats i stockholm båda två. Jag kommer så klart att sakna Anna och Alex också. Dom är bäst, utan dom hade jag verkligen inte klarat mig.

Det som också slog mig idag är att jag är en ganska sjuk människa. Förstår man sig på mig är jag riktigt rolig, men gör man det inte så är jag helt störd.

Nu ska jag börja stänga ner alla tusen saker jag har uppe.
Vi hörs imorrn.

God natt


joyniklasson.blogg.se


Joy har fått en ny design!
(klicka på bilden för att komma till hennes blogg)

Feb. 11, 2010

Okej, alltid när jag kollar på en serie tycker jag oftast att huvudpersonerna är.. blä. Jag vill ha karaktärer med lite ös i sig. I Glee älskar jag Idrottsläraren, i Scrubs älskar jag Dr. Cox och the Janitor och nu i vampire diaries älskar jag Elenas lärare.

Jag dras alltid till dom lsom är rappa i käften, som driver med andra. Varför?

Anyway, Vampire Diaries är slut. Två avsnitt är över, och jag gillade serien på något konstigt sätt. Första avsnittet gillade jag inte alls, det påminde för mycket om Buffy och Twilight. Men jag tror att den här serien kan ta sig lite, och bli bättre.

Och måste jag välja mellan Stefan och Damon så blir det lätt Damon - mums!

nu blire Glee <3

Toy Story 3 trailer


Denna ska jag lätt se. Dock en av få Pixarfilmer som jag faktiskt vill se på Svenska.
(älskar när dinosaurien lägger sig på tangentbordet, haha)

Är jag gammal?

Jag har precis programmerat videon. Jag ska spela in Glee på VHS.

Jag är väl inte den enda som fortfarande har en video, kasettband och freestyle kvar bara för att?

"Oh God, we're gonna die, aren't we?"

Okej, jag kan erkänna att jag är på bättre humör idag. Efter att ha varit nästan helt isolerad i två dagar så känner jag mig lite piggare, lite gladare och lite starkare.

Jag fick ett ganska positivt svar ifrån en praktikplats på en tidning. Dom ska skicka ett formulär/"arbetsprover" till mig som jag ska fixa och jag hoppas jag kan göra det så bra så att dom gillar det. Det vore fantastiskt kul. Jag tänker inte berätta vilken tidning det är ännu, förrän jag är säker. Jag håller tummarna i alla fall.

När jag öppnade senaste numret av Capdesign, som damp ner i brevlådan idag, så fick jag så bra inspiration att jag funderar på att skrota min nuvarande layout för min portfolio och ta denna istället. Jag ska börja jobba på den nu, och blir den bra ska jag använda mig av den.

Idag är det fem dagar kvar tills jag ska åka ner till Mirre och tillsammans med henne se Rammstein!! GEIL!

Glöm inte av premiären av Vampire Diaries på sexan ikväll. Det är dubbelavsnitt, som börjar klockan 20.00 (samtidigt som Glee!!) Jag hoppas att serien är sevärd.

Mes chagrins, mes plaisirs

Sitter i skolan nu och pysslar med vår animerade film. Jag börjar känna mig lite stressad med allt arbete jag vet att jag har framför mig. Men jag vet att jag kommer få ihop allting i slutänden ändå..

ska hem till cici sen och umgås, ska bli mys!

I won't remind you, you said we wouldn't be apart


"You’ve come so far. Listen to me when I say that I’m going to be here. I’m going to stand by your side until you really think you don’t need me. I may not love you yet but I can grow to. I promise to help you with everything that you need.”

Und hält dich das auch nicht zurück. Dann spring ich für dich


I natt drömde jag att jag hoppade fallskärm. Det var en underbar känsla och jag ville inte vakna. Det är skönt att jag börjat drömma bra drömmar, som får mig att må bra och inte vakna mitt i natten. Men att drömma sådana bra drömmar som gör att jag inte vill vakna känns inte heller så bra.

Jag behöver en adrenalinkick, en ordentlig sådan. En liknande sådan som jag hade när jag hoppade bungy jump eller när jag flög ett flygplan. Den pirrande känslan och den glädje man får efteråt som bara smittar av sig på andra i min närhet, den är så underbar.

Jag vill hoppa.

Kaulitz @ Maldiverna




We - Volbeat

It´s good to be here, long time no see my dear
I took the run out to the road to find a way
But the loneliness broke into tears
I believe I was wrong but baby
now I know your love is not a thing
You throw out in the cold and walked away
I´m so sorry, please say you forgive

Close your eyes baby and lend me your finger
Together we walk out as one
No lonely nights, broken promises or fights will
return anymore

I remember a time I believe was fine
But inside my heart broke down in two
Something inside starts to burn like a fire
And I knew it was you


We´re broken and damned
But together we´ll find a way
And no longer shall hell awaits
We will seek all the light in the day
Cause forever our love will breathe

Close your eyes baby and lend me your finger
Together we walk out as one
No lonely nights, broken promises or fights will
return anymore

I remember a time I believe was fine
But inside my heart broke down in two
Something inside starts to burn like a fire
And I knew it was you

We´re broken and damned
But together we´ll find a way
And no longer shall hell awaits
We will seek all the light in the day
Cause forever our love will breathe

We´re broken and damned
But together we´ll find a way
And no longer shall hell awaits
We will seek all the light in the day
Cause forever our love will breathe


den 26 februari

skulle Johnny Cash fyllt 78 år om han fortfarande levt. Den 23e februari släpps hans sista album; "American VI: Ain't No Grave" som du kan förhandsboka här.

Den 26e februari uppmanas alla Cash fans att klä sig helt i svart. Eftersom jag är ett stort Cash fan så ska jag självklart delta. Vilket inte blir några problem för mig, då jag sällan ses i andra färger än svart.

Det finns även en facebook grupp ang detta.


Johnny Cash – Man In Black
Well, you wonder why I always dress in black,
Why you never see bright colors on my back,
And why does my appearance seem to have a somber tone.
Well, there's a reason for the things that I have on.

I wear the black for the poor and the beaten down,
Livin' in the hopeless, hungry side of town,
I wear it for the prisoner who has long paid for his crime,
But is there because he's a victim of the times.

I wear the black for those who never read,
Or listened to the words that Jesus said,
About the road to happiness through love and charity,
Why, you'd think He's talking straight to you and me.

Well, we're doin' mighty fine, I do suppose,
In our streak of lightnin' cars and fancy clothes,
But just so we're reminded of the ones who are held back,
Up front there ought 'a be a Man In Black.

I wear it for the sick and lonely old,
For the reckless ones whose bad trip left them cold,
I wear the black in mournin' for the lives that could have been,
Each week we lose a hundred fine young men.

And, I wear it for the thousands who have died,
Believen' that the Lord was on their side,
I wear it for another hundred thousand who have died,
Believen' that we all were on their side.

Well, there's things that never will be right I know,
And things need changin' everywhere you go,
But 'til we start to make a move to make a few things right,
You'll never see me wear a suit of white.

Ah, I'd love to wear a rainbow every day,
And tell the world that everything's OK,
But I'll try to carry off a little darkness on my back,
'Till things are brighter, I'm the Man In Black.

...

jag är så arg och ledsen just nu.. jag är så kass så jag vet inte vart jag ska ta vägen.............. blääää

20 dagar kvar!


om 20 dagar befinner jag mig i köpenhamn tillsammans med Sora!

Drömde att jag och Cici var på TH konsert i natt.
Det var helt stört. Men ack så underbart, ville inte vakna igen.

Mitt huvud skriker

jag återkommer när jag kan urskilja några av mina tankar.
take care.

Måndaug

Imorrn har jag tenta. Pluggar jag? Nej.

Jag och Andreas har varit i skolan idag, haft handledning och jobbat lite med våra praktikansökningar. Han var duktig och skickade till en massa ställen. Jag håller på att göra klart tidningslayouten, och den ska bli klar i morgon har jag bestämt mig. Jag är på god väg på framsidan och jag har en idé till insidan också, det kommer bli bra, hoppas jag.

Förut när jag väntade på bussen hem gick jag förbi Musikbörsen och en frisör som ligger vid juneporten. I skyltfönstret till frisörsalongen har dom en TV där dom brukar visa MTV. Jag fastnade framför den, då de visade en behind the scenes dokumentär om AVATAR bland annat. Det resulterade i att jag missade två bussar.

Imorrn ska jag boka tid åt min kusin hos en piercare. Tihi*



"All my thoughts are with you forever

'Till the day we'll be back together
I will be waiting for you."
-Bittersweet by Within Temptation

Guten nacht


Fick precis ett roligt mail, men jag tänker inte berätta vad det handlar om.
Jag har en del att tänka på i alla fall, vet inte om jag
kommer att ha tid med det som mailet handlade om.

Mycket snurrar i huvudet just nu.
Vi hörs imorrn

Att göra denna veckan

  • säga upp lägenheten
  • städa
  • plugga till tenta
  • göra en remake av en tidning (OKEJ, senast onsdag)
  • skicka ut en massa ansökningar till praktiken, webbyråer, tidningar - you name it
  • jobba med vår animerade film
  • rita en bakgrund i illustrator till min kommande portfolio
Mitt schema i skolan denna veckan:
måndag
13:00 – 16:45
Animation, Laboration / Handledning

tisdag
12.00 - 13.00
Tenta, Grafisk Design

onsdag - Ledig

torsdag
15.00 - 16.45
Skissteknik

fredag
8.00 - 11.45
Webbprogrammering (ettornas föreläsning - annars ledig)

Nästa helg får jag storbesök också. Mina kusiner och deras bihang kommer + Charlotte också. Vad vi ska hitta på vet jag inte, Elin ska i alla fall pierca sig, mohaha. Om 9 dagar ska jag ner till Malmö och spana in Rammstein. Kommer att bli aaaaaawesome!

Buffy - The Prom, season 3

We have one more award to give out. Is Buffy Summers here tonight? Did she, um... This is actually a new category. First time ever. I guess there were a lot of write-in ballots, and, um, the prom committee asked me to read this. "We're not good friends. Most of us never found the time to get to know you, but that doesn't mean we haven't noticed you. We don't talk about it much, but it's no secret that Sunnydale High isn't really like other high schools. A lot of weird stuff happens here. But, whenever there was a problem or something creepy happened, you seemed to show up and stop it. Most of the people here have been saved by you, or helped by you at one time or another. We're proud to say that the Class of '99 has the lowest mortality rate of any graduating class in Sunnydale history. And we know at least part of that is because of you.  So the senior class, offers its thanks, and gives you, uh, this." It's from all of us, and it has written here, "Buffy Summers, Class Protector."



"I will wait for love to fly to me and teach me how to fly..."

- Bill Kaulitz

Lindsay Lohan

Photo: Hedi Slimane





Vilka problem det finns!!

Just nu kollar jag på The real housewives of New Jersey. Vilka puckon! Programmet har pågått i 49 minuter, i 42 av minuterna har dom bråkat om någon jävla bok. Att dom ORKAR!

Band of Brothers

Sitter och kollar på Band of Brothers som går nu på 2an. En sjukt bra serie om amerikanska soldater under andra världskriget. Jag och pappa satt som klistrade framför denna serien första gången den visades på tv. Vi hade inte så höga förväntningar, eftersom amerikanska krigsskildningar inte brukar vara så himla bra, men denna var verkligen  helt underbar. Fint foto, bra musik och bra skådespeleri.

En dag när jag har pengar så ska jag köpa serien på DVD. Har ni inget vettigt för er, så slå över till tvåan - nu.

Beautiful Ke$ha



Vill ha nya pjucks



Aaah!

En känsla sköljde precis över min kropp. Jag vill inte ha helg! Jag vill gå till skolan imorrn, men jag kommer inte ihåg koden till mitt kort så jag kan inte komma in. Jag tänkte åka till bibblan istället och jobba där. Kan inte koncentrera mig så bra hemma och hoppas på att jag kan göra det bättre där..

Jag har jobbat lite på min portfolio ikväll. Håller på att göra en tidningslayout. Vi fick i uppgift för urminnes tider sedan att göra om en tidningslayout som vi inte gillade. Jag bestämde mig för musiktidningen OKEJ. Har ni öppnat den någon gång? Inte? Gör det, jag behöver nog inte ens förklara varför jag valde den tidningen.

Vi hade möte idag om vår animerade film. Det gick bra, hon gillar våran idé och det är tur. Jag måste slänga över lite musik på ett usb minne också. Har den perfekta musiken.

Usch, jag är så fruktansvärt rastlös.. ska spela lite gitarr..

Alphaville – Sounds Like A Melody

Lady Gaga, 29 Januari 2009


Jag är inte så mycket för Lady Gaga, men jag älskar hennes kläder här.
Tycker det är supersnyggt!

"Joakim Thåström är fortfarande president"


foto: Linnéa Pettersson

Igår sparkade Thåström igång sin nuvarande turné i Lisebergshallen. Jag läste precis en recension på expressen, GP och aftonbladet. Det var utsålt (även spelningarna i Sthlm, Trondheim och Oslo är slutsålda), och han var tydligen bättre än någonsin - och jag var inte där.

Men i sommar så ska jag se min favorit igen någonstans i Sverige.

Låtlistan, Göteborg
1. Tillbakas till Trehörnsgatan
2. Miss Huddinge -72
3. Ingen sjunger blues som Jeffrey Lee Pierce
4. Alla vill till himlen
5. Kärlek är för dom
6. Sønder Boulevard
7. Släpp aldrig in dom
8. Indiansommar
9. Keops pyramid (ÄLSKAR DENNA LIVE)
10. Främling överallt
11. Aldrig nånsin komma ner
12. Axel Landquist Park
13. Rock'n'roll e' död (VA?!!!!)
14. Kort biografi med litet testamente
15. Var e' vargen
16. Långtbort Extra


Extra
17. Linnéa
18. Bara när jag blundar
19. Du ska va' president (OFC!)


Extra extra
20. Fanfanfan <3


2 nya filmposter till Alice!


bildkälla (för lite större format)

Efter att ha snurrat omkring på mtv.com en stund föll jag över dessa bilder. I morse fick vi ju ett smakprov på låten 'Strange' som Tokio Hotel gör tillsamans med Kerli och det jag hörde gillades starkt. Jag har hört att själva låten inte ska vara med i filmen utan bara på skivan 'Almost Alice' som släpps den 2mars.

Jag ser verkligen fram emot denna filmen. Jag älskar allt som Tim Burton gör, och jag älskar musiken i alla hans filmer. Danny Elfman är väl inblandad denna gången också, om jag inte har fel? :S

Jag ser verkligen fram emot alla 3D effekter och animationer. Jag ska självklart se denna i 3D på bio, antingen i Göteborg eller i Stockholm. Det kommer dock dröja någon/några veckor innan jag kommer att kunna se den :/

Läs även: Alice in Wonderland - five thing you didn't know, väldigt intressant läsning.


happy?


Det värmer <3

Bloggen som borde få mer uppmärksamhet: Sofia Vienna - hon gör oerhört snygga bloggdesigner åt folk, verkar kunna alla design-knep och så är hon jätte duktig i photoshop! Henne har jag vänt mig till många gånger. TACK! ♥

- Sheriilyn

även om det kom ifrån ett gammalt inlägg så värmde det mitt kalla hjärta,
thanks darl*

Janis Joplin – Piece Of My Heart

Different doesn't always mean bad.


The Pretenders – I'll Stand By You

Har tänkt otroligt mycket idag. När jag kom hem hade jag fått information ifrån en skola som jag jätte, jätte gärna vill gå på. Den ligger utomlands så klart och jag ska inte söka in till den förrän om ett år. För vill jag fortfarande gå den utbildningen då, så ska jag göra det! Jag måste träna upp engelskan först innan dess, så att jag inte kommer som en jävla blåmes.

The Poets – What Difference Does It Make

Dagen har spenderats i skolan med Andreas och Alex, OC och att rita av nallar, grisar och Lillefot. Kom nyss hem ifrån Alex efter att ha proppat i  mig våfflor och kollat Sherlock Holmes (som för övrigt var en stor besvikelse).

I morgon börjar vi tio, vi ska ta igen en föreläsning som missades p.g.a inställda tåg. Animation, minns inte vad vi skulle gå igenom, men det är säkert något roligt. Jag älskar verkligen dom lektionerna, dom är fantastiska. Vi slutar tre imorrn och orkar jag så ska jag sitta kvar i skolan och plugga. Jag känner fortfarande av förkylningen och orkar knappt tänka alls nu för tiden. Jag hoppas att det går över snart, för det är väldigt tröttsamt.

Nu ska jag skriva lite, vi hörs eventuellt imorrn.
Guten nacht.

btw, blev precis godkänd i 3D kursen! Ska försöka göra gränsnittet imorrn så jag får den godkänt också.

Jag tycker för övrigt att det är sjukt irriterande när en person som sitter framför mig säger till mig att jag är duktig och att jag klarar det, utan att veta vem jag är, eller sett vad jag gjort. då är det nästan bättre att inte säga något alls. dina ord betyder ingenting.

always be my thunder




Mimi

Jag har ritat av min fina vän Mimi.

Mimi, Illustrator CS3
ca. tre timmar.

Hoppas att du gillar den, skickar den till dig på msn senare, utan vattenstämpel (:

Feb. 3, 2010



I use bits and pieces of others personalities to form my own.
Kurt Cobain

there's only one johnny









Jag vill ha en stavmixer

jag är så sjukt sugen på smoothie. Jag har varit det i flera dagar. Tänkte faktiskt på Cici precis, och då ringde hon till mig! Hur stor är den chansen. Hon ska iväg till nässjö nu och gadda sig. Ska bli sjukt spännande att se resultatet sen :D

åååh, jag ska handla sen, och göra min egen smoothie, utan mixer. Det kommer nog inte att gå så bra, men det struntar jag i. Dessutom ska jag köpa djungelvrål också!

Jag är fortfarande inte frisk heller, inte okej. Men jag är på bättringsvägen tack och lov. Sitter i skolan nu och håller på med tre bloggdesigner samtidigt. Varför? Ja, det undrar jag med. Jag tänkte ha en slags auktion i helgen, hur jag ska göra den vet jag inte riktigt ännu. Antagligen på tradera? Smidigt och bra? Om någon vill ha dom vill säga, usch, jag hatar den tanken....

Anyway, IDAG ska jag ha möte med min handledare. Klockan halv två. Jag får börja skissa lite nu, herregud, upptäckte precis att jag ser dubbelt..


Blä

Jag vaknade med ett ryck halv fem i morse av att dom skottade snö utanför min lägenhet. Det lät som att dom skulle köra in i min lägenhet och jag kunde inte somna om heller! Så jag såg på ett avsnitt av Buffy innan jag till slut kunde somna om igen. Ibland hatar jag att bo på hörnet..

Men några sms ifrån Sora gjorde mig genast på bättre humör. Snart är det dags.. :D :D

Feb. 2, 2010



Har precis kollat på intervjun inför Humanoid city Tour. En värme spred sig genom kroppen och jag känner mig mycket gladare. Dom är så underbara. Verkligen.

Jag är så glad att jag börjat lyssna på deras fantastiska musik.



cazcadie.webblogg.se


Petra har fått en ny design!
(klicka på bilden för att komma till hennes blogg)

Jag tar inte emot några nya designer, dessa som dyker upp nu är gamla designer som legat och släpat. Det kan hända att jag snart tar upp designandet igen, eventuellt till helgen, eftersom jag är i stort behov av pengar, men jag meddelar er på torsdag om så är fallet.

Men åååh..

kan meddela att jag inte alls kom för sent förut, hon kom inte alls nämligen. Orka! Jag väntade i 30minuter, det är väl ändå godkänt? Jag slog mitt rekord på ett spel på min mobil, så helt meningslöst var det inte kanske..

Gibson: I think I died and came to heaven

Phil Leadbetter



Ricky Skaggs "Limited Edition" Distressed Master Model

Doyle Lawson Signature Model

G-310

Ltd Ed Silverburst Thunderbird IV

G-1275 Custom (Double Neck)


Nu kommer jag för sent till mitt möte bara för att jag fastnade på Gibsons hemsida.

I wont get laid in Germany

Sitter i skolan och lyssnar på Liebe ist für alles da, älskar den skivan. Så jävla bra! Idag är det två veckor tills jag ser Rammstein live i Malmö! Det kommer att bli mäktigt, det känner jag på mig! Någon mer som ska se dom när de kommer till Sverige om två veckor?


Jag vill ha en skinnjacka




pic 1. bonesandstyle
pic 2. kate
pic 3. ellen von unwerth

To tired to lift the arms that hold onto the stars


Denna kvinnan fick namnet Faline. Hon är långt ifrån klar, så detta är alltså en grov skiss. Har skissat upp tre andra, men dom får ni inte se förrän dom är helt klara.

Ska åka in till skolan imorrn, ska ha möte med min handledare om min portfolio kl. 13. Innan det ska jag sitta vid skolans datorer och skissa, om det finns plats. Ska ta med min dator utifall att det inte skulle finnas någon ledig.

Oh, vaknade halv ett idag också. Efter att ha varit uppe och snurrat en stund runt sju. Det var väldigt skönt. Åkte ner till bibblan runt fyra också, trots protester ifrån min kropp. Lånade en jätte fin bok om James Dean, med en massa vackra bilder.

Nu orkar jag inte sitta upp längre, så nu ska jag gå och lägga mig.
God natt, vi hörs imorrn.

Anberlin – Inevitable
Aerosmith – Cryin'

Check

  • Har gjort en tidsplan som skulle varit gjord förra veckan.
  • Har avskrivit en kurs.
  • skissat på några coola gubbar som jag vill ha på min hemsida
  • skissat på layout

You can sit beside me when the world comes down


I am the wilderness locked in a cage. I am a growing force you kept in place. I am a tree reaching for the sun please don't hold me down. Please don't hold me down.. I am a rolling wave without the motion. A glass of water longing for the ocean. I am an asphalt flower breaking free, But you keep stopping me. Release me, Release me. I am the rain that's coming down on you. That you shielded yourself from with a roof. I am the fire burning desperately, But you're controlling me. Release me.. Release me..

Feb. 1, 2010




skulle jag skaffa en tatuering på låret, skulle jag vilja ha en liknande den ovan.

måndag

suck.. orkade inte gå till skolan. var ändå uppe runt sju och tog två värktabletter, men det hjälpte inte. Rummet snurrade och jag bestämde mig för att gå och lägga mig igen.. Jag hade verkligen behövt gå, men jag hade inte kunnat koncentrera mig.. typiskt.

nu ska jag duscha och försöka städa lite.. sen måste jag plugga och kanske äta något också..

RSS 2.0