Hos Alex.

Sitter nu hos Alex. Jag har så tråkiga kläder har jag kommit fram till.
Inget som passar min kroppsform. Irriterande, ja..

Paradox!

Två ord: Megan Fox.

Fy vad snygg hon är!!



ge mig hennes skor..



I'm burning can't you see?

Igår vart det grillning hemma hos en i klassen. Andreas hade jätte gott kött med sig som jag fick äta av. Supergott! Trevligt folk och musiken var okej, när vi fick bestämma (:

Det var meningen att vi skulle ut igår, men vi satsar på att gå ut idag istället. Vi har gratis inträde på centrum tydligen. Ska ner till Alex sen och grilla, dricka cider och köra singstar. Jag ska snart ta tag i min disk som stått där oroväckande länge. Det blir aldrig riktigt av. Sen måste jag plugga idag också.

Imorrn är det 1a maj och ni TH fans får inte glömma detta: http://kaulitzandthegs.blogg.se/2009/april/en-miljon-tittare-1-maj-2009.html en miljon känns väldigt optimistiskt, men det kan funka.

Nu blire disk.


haha, försökte ta några snabba bilder igår. Men bara denna blev något att ha :P
James Dean für immer!

So what, I'm still a rockstar!





Nu är det bokat!
Vi ses i Stockholm den 10e November!
Hell yeah!

Nah!

Varför är det alltid så här?
Så fort jag har något viktigt att göra så får jag helt plötsligt jätte mycket inspiration till något annat som jag absolut inte behöver göra. Jag har gjort tre nya headers till mig själv sedan igår. Jag vill inte ens byta :P

Men nu har jag äntligen fått tummen ur och skissar på en broschyr till vårt projekt. Det är duktigt av mig. Sitter och skissar lite i Illustrator och det är |--| så här nära att jag börjar på en sedan länge planerad illustration på Gustav i Tokio Hotel.

Vi får se.

Ska ner på stan sen en sväng också. Nice, nice.

Nightmare before christmas.

Jack Skellington: My dearest friend, if you don't mind... I'd like to join you by your side. Where we can gaze into the stars...
Jack Skellington, Sally: And sit together, now and forever. For it is plain, as anyone can see. We're simply meant to be.

And you wake up in the morning and your head feels twice the size. Where you gonna go? Where you gonna sleep tonight?


Fairytale of New York.

You were handsome
You were pretty
Queen of new york city


Doesn't count far or near, I am by your side

They (the fans) think the band will now be angry with all the fans: “No, not at all”, Tom makes clear. “The fans shouldn’t worry about that. We will never put them together in the same box as those stalkers. We can’t hold our fans responsible for the actions of a few insane girls. The opposite: we are happy our fans support us so much”.
källa

Om man ens tror att dom kommer att börja "hata" alla sina fans på grund av dom där tjejerna, så tycker jag bara att det är dumt. Självklart kommer dom inte att göra det.

Det är en stor skillnad på fans och stalkers. Riktiga fans respekterar deras privatliv. Dom är människor precis som vem som helst. Tokio Hotel har dom mest hängivna fans jag någonsin varit med om och det är så sjukt imponerande. Vi är bäst (:

Bildbomb: Wolverine

Ja, Hugh Jackman som Wolverine, behöver jag säga mer? Knappast!









Nana!

Hemma igen från Gbg. Det gick helt okej. Piercingen sitter kvar, och han såg inte förskräckt ut när han såg mitt öra, vilket lugnade mig väldigt mycket.

Jag och Viktor åt på Jensens, som vanligt. SÅ gott! Vi käkade glass och satt och kollade på duvorna som sprang omkring. Köpte två skivor, The sounds och Michael Jackson.

Jag är riktigt trött, riktigt, riktigt trött. Jag är ledig imorrn och på torsdag, men jag måste jobba med projektet så jag ska nog ner till skolan imorrn ändå.

Plugg...

Start me up - Rolling Stones <3


God natt!

Design.

Två saker som står mig väldigt varmt om hjärtat är att sätta ihop bilder och text i en vacker bild och bandet Tokio Hotel.

Jag har tillbringat många timmar idag att kolla på olika TH forum efter snygga wallpapers och annat som människor har gjort. Ibland har jag velat spy och väldigt få gånger har jag hittat saker som tar andan ur mig.

Min smak har inte förändrats mycket när det gäller design. Jag gillar stilrena saker, och jag älskar små detaljer, men det ska inte bli för mycket. När man designar en wallpaper eller en header så måste färgerna passa ihop med bakgrunden. För mig är det prio ett. Det går inte att trycka in en turkos bakgrund (hur fin man än tycker att färgen är) och sedan försöka få en bild att flyta in bra i den. Det är nästan omöjligt.

Jag vet att jag har blivit väldigt, väldigt kräsen när det gäller färger, och jag kan inte direkt skryta med att jag gillar ljusa och pastell färger.

Jag gjorde en ny wallpaper igår, som jag nu använder som bakgrundsbild:


Den beskriver väldigt bra vad jag har för smak :P

Det därför som det är så himla roligt att göra saker åt andra. Det är så kul när folk ber mig göra färgglada saker, eftersom jag då får en möjlighet att faktiskt göra det och att det i sin tur används till någonting. Dessutom är det ju superkul att göra saker till andra också. Dom blir alltid så tacksamma, och när dom blir glada blir man själv glad.

Ibland vill vissa få fram ett speciellt budskap i sina bilder, och slänger då in någon ful bild på något föremål, bara för att fylla upp plats, och för att budskapet verkligen ska gå fram i bilden. Om det finns en dåligt inklippt bild så får jag nästan panik.

Jag vet att det jag gör inte heller är super duper snyggt alla gånger, men ändå :P

Ni förstår nog vart jag vill komma, nu ska jag stänga av datorn.
Küss

Galenskaparna & After Shave

Det är sådan här humor jag är uppväxt med. Detta och Monty Python.
Här är några underbara klipp med galenskaparna och After Shave.

Bara sport

Astor Kvarts


Vm i friidrott


I ditt bagage

Anna Panna..

har tjatat om att jag ska baka kanelbullar med henne i veckor. Att jag ska baka tillsammans med henne. Hon lyckades haffa mig idag när jag satt i soffan och spelade gitarr. Vi fick hem till henne och gjorde en sats och det var så sjukt gott! Bra initiativ, människa! SUPER GOTT!

Det är inget Chuck idag!! Istället är det hockey. Vem tittar på sånt egentligen?
Lyssnar på the sounds (något för dig Lina!) nya låt: No one sleeps when I'm awake. Jag gillar den, och vill ha albumet NU! Gimme gimme! Albumet kommer den 2 Juni! Denna sommaren kommer det en massa musik, och tyvärr blir det ingen festival för mig i år! Jag har verkligen inte råd :(

Men hade gärna sett Metallica, Dopkick Murphys, The Killers, Lillasyster, Sahara Hotnights, THÅSTRÖM, Lars Winnerbäck, THE SOUNDS, Backyard Babies, Evergrey, Håkan Hellström, Johan Johansson, Miss Li, Volbeat

inte illa, men jag får helt enkelt överleva en sommar utan festivaler och se fram emot alla TH resor jag ska göra istället (:

Hey Leute!

Ja, imorrn ska jag åka ner till Göteborg över dagen. Dom ska kolla till min piercing. Håll tummarna för mig att jag inte ska behöva ta ur den!!

Det blir en snabbvisit, och jag ska träffa min bror/bröder också.

Lägger in lite nytt på ipoden. Det blir en salig blandning av Alphaville, Elvis Presley, Ramones, Lars Winnerbäck, Iron Maiden, Dream Theater (ja, det är sant Martin!) och Linkin Park.
Har varit helt off idag. As trött och allmänt seg. Lite smådeppig. Men det beror nog mycket på min piercing just nu. Typiskt att det ska hända.

Nu ska jag se lite på tv och DRICKA O'BOY, världens bästa dryck!
Sen ska jag plugga också..


sötnosar!

Komm zurück, nimm mich mit

Har kommit i en period då jag inte vill gå och lägga mig eftersom jag inte vill vakna upp igen. Det lät lite mer deprimerande än vad jag hade tänkt mig. Men det var inte alls så jag menade.

Jag vill inte somna, för jag vill inte drömma. Mardrömmar har förföljt mig i någon vecka nu, och jag hatar att vakna upp och känna smärtan av något som inte finns där.

Sen vill jag inte vakna med en ångest som jag gjort de senaste dagarna. Jag hatar det.
Jag orkar bara inte.

Ich will da nicht allein sein Lass uns gemeinsam In die nacht.

Iron Maiden Live - Rock in Rio 2001

Hade gärna stått där och hoppat med folkmassan.

Fear of the Dark
- ÄLSKAR ÄLSKAR!


The Number of the Beast


RUN TO THE HILLS


The wicker man
Ghost of the navigator



I want to wake up where you are





Bildbomb: Kat von D

Jag har ganska blandade känslor ang. Kat von D. hon är en grym tatuerare, det förnekar jag inte. Hennes kläder är för det mesta supersnygga, och jag älskar hennes hår. Men jag tycker att hon har för mycket tatueringar. Jag gillar tatueringar, men det får inte överdrivas..









hon är cool.

Ny design (igen!)

Ja, jag vet att jag byter ofta, men jag lovar att denna kommer att vara kvar ett tag.
Jag trivs mest med svart, så då får det bli det.

Förlåt för att jag inte bloggar så mycket just nu, men jag har mycket i skolan. Och jag måste försöka hänga med och framför allt - komma ikapp. Jag hoppas att ni förstår det..

Det är verkligen söndag idag, och vart är solen ifrån igår? Den lurar bakom moln! Jag har fastnat framför trean nu. Jag har sett Fab 5 och nu är det Project Runway. håller på att koka vatten, ska göra koksaltlösning och doppa ner örat i det. Jag hoppas verkligen att det hjälper, för jag tänker verkligen inte ta ur den.

Jag sitter och skissar på förslag till logor och pictogram till projektet i skolan.
Det går sådär. Men nu har jag äntligen kommit på en idé och ska skissa vidare på den.
Det är inte kul att ha idétorka mitt i ett projekt - INTE KUL.

Jag ska sätta mig framför teven och lägga örat i blöt i femton minuter.
Vi hörs kanske senare.


Johnny Depp och Tim Burton.
En fantastisk duo.


"I'm gonna shove it. And love it. And dance around above it!"




Veckans animation V.18


"Tom"
"Me?"

You are my life now.


Edward Cullen: That's what you dream about? Being a monster?
Isabella Swan: I dream about being with you forever.

Sin City

John Hartigan: I'm looking for Nancy Callahan.
Shellie: Eyes to the stage, pilgrim. She's just warming up.

And after he's been hooked I'll play the one that's on his heart

Hey Leute!
Jag är hemma en snabbis nu. Har varit UTE I SOLEN i tre timmar. Min hud har nu gått ifrån kritvit till en ljusare nyans av beige. Körde Twister mot Alex och Jane och jag vann alla tre matcher, mohaha! Har ätit en massa kött också. Super gott!

Jag tog jätte snygga och smickrande bilder på mig själv igår. Dom ligger i Alex telefon och jag ska försöka skaffa dom. Jag är verkligen en mästare på att göra grimaser. Men det är ju för att jag hatar att vara med på kort (:

Om en stund ska jag hem till Alex och käka toast. Det är bra att A:na finns och ser till att jag äter ordentligt. Annars skulle det liksom aldrig bli av (:

Vi ska se på film också. Twilight, och säkert någon mer.
Hörs när jag kommer hem igen, om det inte blir alltför sent.
Ha en bra kväll, küss



Russian Roulette is not the same without a gun
And baby when it's love if it's not rough it isn't fun



Hemma.

Alltså, jag är inte jätte intresserad av religion, men jag har nyss stått och pratat med en kille om just detta i två timmar. Han hette Emanuel, och jag berättade saker för honom som jag inte ens sagt till mina närmaste vänner. Jag gillade faktiskt att diskutera med honom. Han var bra att prata med.

Jag har haft en helt okej kväll. Just nu känns den lite osäker och jag vill helst inte vara själv, men det är okej som det är nu ändå... det är lungt..

Imorrn ska jag upp runt ett och spela twister med Alex vid vätter stranden. Håll tummarna för mig inatt.
Natten*
Ja, jag vet att jag är förbannat töntig.

Sonne - Rammstein.

wir haben Angst und sind allein Gott weiss ich will kein Engel sein

Jag har varit på aerobics idag och jag trodde att jag skulle dö. Det var helt okej faktiskt, men jätte svårt. Sen fick man så klart några hurtiga jävlar framför sig som gjort rörelserna typ 1000 gånger förut. Jag ville bara skjuta på dom med paintboll gevär. Ledaren var också en hurtig jävel (så klart). Det var bra, men hon var så förskräckligt glad att jag bara blev irriterad. Tänkte på det många gånger under passet så att jag tappade bort vart jag var någonstans och Alex hoppade in i mig ett X antal gånger :P
Sitter och nöter Stad i Ljus med Tommy Körberg, Tokio Hotel och Rammstein på hög volym. Bra kombination tycker jag. Världens bästa blandskiva. Jag gillar den. Om en stund ska jag och Alex över till Jakob. Det blir lite fest där. Jag ska inte dricka så mycket, försöker dra ner på det. Gick inte så bra sist, men gången innan det gick det bra. Lite alkohol håller demonerna borta, och både mig och alla andra i min omgivning betydligt gladare. Tack och lov har jag lärt mig vart gränsen går.

Nu ska jag göra mig iordning.
Har inte spenderat en spänn idag faktiskt. Väldigt nöjd. Med tanke på att jag och Alex har varit på A6 två gånger idag, och en gång med Anna, och båda två kom hem med en massa kassar medan jag kammade hem noll. I skoaffärerna gick jag bara och tänkte "jag borde tycka skor är kul, men det gör jag inte"
Jag har hittat mina ideal skor och jag tänker inte släppa dom. Jag pratar självklart om mina converse ;)

Ha en bra kväll så hörs vi imorrn. Blir bara plugg i helgen. Måste plugga ikapp.
Och en ny design kommer garanterat att dyka upp. Jag trivs inte med denna, alls.. tyvärr. Vill någon ha den är det bara att hojta till :P

Vi ses i dimman, küss

Varför kan inte min skit kropp bara sammarbeta med mig? Varför måste den alltid krångla, värka, göra ont, eller bara knaka? Alltid och hela tiden. Jag är så trött på det så jag snart börjar att gråta.

Support Tom Kaulitz!

Text tagen ifrån Mirres blogg.

Här alla Tokio Hotel fans kan ni stötta Tom:
Skicka in ett foto av dig själv till: [email protected]
En video kommer framställas av alla bilder på youtube!

Och ni kan hjälpa till i utredningen genom att skriva på en namninsamling, över 400 har redan skrivit på och målet är 15000.
Kom igen nu!

Papercut.

Igår började jag få riktigt ont i en av mina piercingar, och det har inte gått över än. Jag har verkligen SKIT ont, den har inte krånglat tidigare, och jag vet inte vad jag gjort. Får ge den några dagar..

Nu måste jag klä på mig, ska med bussen om tjugo minuter.
Hörs senare, blir tydligen med dragen på aerobics idag också.
Jag kommer att dö.

Ha't

I skolan.

Jag och Anna sitter i skolan och försöker göra en egen font i ett idiotiskt program. Hon är i princip klar och jag ska precis börja. Jag har varit moraliskt stöd till henne. Lär inte komma hem än på någon timme.

Var hemma en snabbis förut och tog en powernap. Anna har varit i skolan sedan åtta i morse, stongt jobbat!
Tror att jag skippar datorn ikväll.. Får göra uppgiften jag ligger efter med i helgen istället.

Om vi inte hörs så säger jag god natt redan nu.
wolli bolli!

By your side (live Rock in Rio) - Tokio Hotel

Lyssnar på denna nu. Får rysningar i hela kroppen. Bills röst är inte helt hundra, men det spelar ingen roll för det är så jävla bra ändå!
"We have one more song for you.. And when we all leave this venue here, we will be going separate ways, but never forget, No matter where you go - we are always by your side"

Innan jag dör ska jag ha besökt Rock in Rio. Många band gör sina bästa spelningar där.

They sing out in chorus, Marching along, As their song fills the air.

Gummi Bears!!
Bouncing here and there and everywhere.
High adventure that's beyond compare. They are the Gummi Bears.

Ja, den ligger på min iPod, och varför den gör det har jag ingen aning om. Men adressen som visas under låter har något med Bill och Tom att göra, så jag antar att jag hittat den på någon sida, och varför jag tagit hem den vet jag verkligen inte. Den är lite charmig ändå. Har den tydligen på ryska, tyska och svenska också.
Heja Sverige!

Sitter just nu i skolan, "skissar på logga" heter det officiellt, inofficiellt heter det "dötid".
Jag har haft en dejt med min projektgrupp nu i alla fall, och vi har pratat ihop oss. Nu känns det helt okej.

Jag borde känna mig sjukt stressad, men jag har inte riktigt insett hur mycket jag har att göra ännu.
Anna är som en speedad studsboll och kommer väl snart att bryta ihop. Hon är stressad både åt sig själv och i mitt ställe. Hon försöker få mig att inse hur mycket jag egentligen har att göra, men det går inget vidare.

Ikväll ska jag göra en uppgift som skulle varit inlämnad för en månad sedan (oj, deadline var 10 mars!). Dåligt - mycket dåligt. Men jag upptäckte precis att man fortfarande kan lämna in den, så jag måste fixa den ikväll. Det är en layout som lärarn har gjort i datorn och som jag ska programmera i Visual Sutdios. Jag vet ju hur jag ska göra, men har inte riktigt fått tummen ur och gjort det ännu.

Nu blir det rammstein, Volbeat och In Extremo för hela slanten. Är lite på sådant humör just nu.
Neh, nu ska jag göra en labb som jag inte gjort ännu. Väntar på att Anna ska komma tillbaka så att vi kan göra den tillsammans..
Hörs ikväll när jag kommer hem. Det kan dröja ett bra tag till dess...

küss

Hey..



Guten nacht




Mitt hår är helt stört. Det har ett eget liv just nu, snyggt som satan är det i alla fall (obs, ironi!).

Saknar mina pojkar Erik och Niklas!!
And if I go around with you
You know that I'll get messed up too with you

<3

Lilla hjärtat - Kärlekens vampyrer


Nostalgi :D

God natt, babes.

Tears in Heaven - Eric Clapton


En av mina absoluta favoritlåtar.
Så otroligt fin, Eric Clapton är grym på gitarr.

Eric Clapton skrev låten till sin son som dog efter att ha trillat ut ifrån ett fönster på 53:e vångingen.

Saker jag borde göra istället för att sitta vid bloggen

  • Sitta och skissa på logga i illustrator
  • Skissa på piktogram
  • Städa
  • Diska
Jag har varit duktig idag och sökt jobb. Jag hoppas verkligen att jag får något i sommar, för jag kommer verkligen inte palla att gå omkring hemma och inte göra någonting. Dessutom behöver man alltid pengar. Jag måste ha råd med konserter i höst/vinter (: Gud vad jag längtar! Det pirrar i hela kroppen bara jag tänker på det.

Funderar på om jag ska sticka hem i helgen eller inte, fast nej, det funkar inte. Har lovat Alex att umgås med henne på lördag då fredde jobbar.

Imorrn börjar vi klockan åtta och har föreläsning till kvart i tolv. Segt, segt, segt. Men det är en av föreläsningarna som jag verkligen, verkligen måste gå på. Dessutom måste jag haffa min projektgrupp också och bestämma lite saker med dom..

Jag funderar på ställen jag vill åka till i sommar. Blir nog bara göteborg för min del, om ens det. Möjligt att det blir en tripp till helsingborg också (:

Neh, nu måste jag börja med loggan. Küss


Seg, och seg, hyper seg.
Jag ser verkligen ut som en zombie, men jag kan bjuda på det.


Hell yeah!

Hittade denna bilden hos Elina. En bild på Tom Kaulitz nya frisyr.
Me like! Grabben blir bara snyggare och snyggare i mina ögon.
Riktigt hett i alla fall! Riktigt, riktigt hett..

nu vill man ha en någorlunda vettig bild på bill också (:

Inte bang!

Dess smycken är jag inte bang på! Kanske ska införskaffa mig några när jag ändå är i Göteborg (:


till min conch


tragus, eller conch


tragus <3




Satan vad jag vill ha en industrial!
Denna skulle vara superb til den

Lite andra vill ha grejer:

Break me


Jag på påskafton.


Jag igår.

Jag har tänkt mycket de senaste dagarna. Men inte kommit fram till något bra alls. Jag vill släppa allt, hoppa av skolan och börja om på nytt igen någon annanstans. Men vart och med vad? Visst har jag alternativ, men jag har inga pengar till utbildningen. Argh! Jag känner mig bara så vilsen och borttappad. Varför måste tjejer vara så himla krångliga hela tiden?!

Idag åkte jag inlines. Annas första tanke när jag berättade det för henne var följande "Åh herregud, då är det lika bra att ringa en ambulans med en gång". Jag gillar den bilden dom har av mig. Så klantig är jag faktiskt inte. Och jag trillade inte en enda gång, jag lärde mig att bromsa, och tappade balansen ett X antal gånger men som sagt, jag trillade inte omkull. Jag skadade  mig inte: Sofia 1 - Världen 0

Jag åkte i alla fall med Alex och Fredde. Alex skulle lära sig åka longboard. Det gick väl.. sådär. Men kul hade jag!
Hejdå!

Logor.

Förläsningen idag handlade om Logor. Och igår fick vi ett projekt som vi ska göra på fyra veckor, som ser ut som följer:

Avslutande projekt – en trycksak och skyltar till Rosenlundsbadet.
Ni ska i grupper om 5-6 studenter producera följande:
• Ett logotypförslag till Rosenlundsbadet
• En reklamfolder för Rosenlundsbadet inriktad mot målgrupp enligt nedan
• En serie skyltar för Rosenlundsbadet enligt beskrivning nedan
• En rapport som bl.a. tar upp gruppmedlemmarnas arbetsinsatser

Logotyp
Utföres i Illustrator och ska utformas så att den är lämplig för tryck. Såväl fyrfärgsvariant som enfärgsvariant (ange PMS-nummer) ska presenteras.

Reklamfolder
Grupp Målgrupp
1-3 Småbarnsföräldrar
4-5 Barn
6-8 Tonåringar
9-10 Pensionärer
11-12 Vuxna
13-14 Företag

Format: valfritt. Alla bilder och all text ska vara tagna/skriven av er själva. Två tryckta exemplar ska lämnas in i samband med redovisningen.

Skyltar
En enhetlig serie skyltar som bygger på pictogram och/eller text och som omfattar:
Dusch, herrar
Dusch, damer
WC och handikapp-WC
Varningsskylt för att åka för tätt i vattenrutschbanan
Varningsskylt för halt golv Varningsskylt för att dyka då vattnet är grunt
Vägvisare till äventyrsbadet
Vägvisare till relaxen
Vägvisare till motionsbassängen

Skyltarna ska redovisas som designförslag på papper samt en modell.

Ja, ja. Det kan bli kul, men jag önskar så att dom valt något annat än rosenlundsbadet. Just nu sitter jag och stirrar på deras loga:

som är så skrattretande ful, att det är omöjligt att göra en ännu fulare.

Så, just nu sitter jag alltså och googlar äventyrsbadslogor och har hittat följande:


Jag finner inga ord.. Alls.

Btw, jag gick och la mig 22.30 igår. Jag mådde så äckligt dåligt så jag beslöt mig för att gå och lägga mig. Somnade runt kvart över elva, skönt. Mår lite bättre idag, men är ändå inte helt hundra. Tror inte att jag bloggar mer idag. Inte kul att läsa inlägg när jag mår som jag gör. Återkommer därför imorrn. Ha det bra, så länge.

Grattis till Leo som fyller år idag (:

Helt off.

Har känt mig allmänt värdelös hela jävla dagen.

Ibland orkar man bara inte. Det känns som att jag skriker, och skriker men ingen hör mig. Förr hade jag satt mig på ett tåg och sett vart jag hamnat, men nu.. nu sitter jag i min lägenhet och drar i mitt hår. Vart är jag på väg? Är jag verkligen på väg åt rätt håll, eller springer jag emot ett stup?

Allt är bara.. nej.

(förlåt)

"Tell me my dear, can a heart still break once it's stopped beating? Hm?"

Hello Leute!
Är så himla trött, ögonen svider, vilket betyder att jag kan somna i tid förhoppningsvis.
Imorrn börjar jag klockan tio, och har marknads och kommunikations föreläsning till 11.45
klockan ett har jag bild och foto föreläsning som slutar 14.45.

Har suttit vid datorn precis hela dagen, jag måste ha en dag med dataförbud snart känner jag. Haha, nåja, jag ska stänga ner nu. God natt <3


Victoria


Victoria har fått en ny design!
(klicka på bilden för att komma till hennes blogg)

Veckans animation V.17


"of course, he's a virgin"

Nu händer det grejer..!

Nu ska jag gå och köpa min efterlängtade JUICE. och jag ska NJUTA som bara den.

argh!

Har ni varit så sjukt sugen på någonting som ni tror att ni haft hemma, men sedan upptäckt att ni inte haft det? Så sugen att ni vill slå något/någon? Så sugen är jag precis just nu, och har varit det i någon timme eller två.

I vadå?

Jo, juice. Juice, juice, juice. Och inte vilken juice som helst, nejdå EXOTISK juice, jag kan sträcka mig till apelsinjuice också.
Ah!
 Kolla bara:...



älskar när tom flippar ur.


Bill Kaulitz.


Illustrator CS3
1,5 timme


Bill Kaulitz.
År 2006 har jag för mig att det är. Shrei sålde guld.
Han hade så söta kinder, så jag var bara tvungen att rita av den (:




cicii.blogg.se


Mirre ville överraska sin vän Cici med en ny design. Hoppas du blir nöjd när du ser den (:
Klicka på bilden för att komma till hennes blogg.


Rastlös.


pågående illustration, det är faktiskt snart klar. haha
men vill ju inte visa allt förrän den är klar (:

ah, nu kom mirre och sysselsätter mig lite. jag är så otroligt rastlös så jag finner inga ord.
tur att hon finns och håller mig sysselsatt ;)

I knew you had it in you, babe!



Haha, var bara tvungen. Denna kommentaren fick jag under en Tokio Hotelbild på bilddagboken idag (:




Und ich lieg daneben

Nu ska jag ut till A6, hörs senare ikväll.
Küss

Beställning av bloggdesign

Jag gör endast designer åt blogg.se och webblogg.se som det ser ut just nu. Men jag gör även banners och headers åt andra bloggportaler.

Jag svarar inte på bloggdesignförfrågningar i bloggen utan hänvisar endast till min bloggmail: [email protected], det för att jag ska hålla bättre ordning.

När jag gör en design så lägger jag ner mycket tid och tanke bakom designen, vilket tar upp mycket av min fritid.

Portfolio på några av designerna hittar ni här.



Om du är intresserad så gör följande:

¤ Skicka ett mail till [email protected] där du skriver vad för slags design du vill ha.

Exempel på vad jag kan tänkas vilja veta:
  • Färger i bloggen, såsom bakgrundsfärg, textfärger, länkfärger
  • Om du vill ha något speciellt tema i bloggen. Om det är en musikblogg, eller något sådant.
  • Bilder (gärna med hög upplösning) samt en beskrivning vart du vill placera dom, om dom ska vara i headern eller i menyn.
  • Om du vill ha någon text i headern (låtrad, bloggnamn, etc.) kan detta vara med.
  • Om du vill ha något speciellt typsnitt någonstans
  • Om du vill ha någon slags horisontell meny eller något liknande.
  • Eller andra önskemål.
Glöm inte att skicka med din bloggadress.
Självklart kan du ge mig helt fria tyglar också om du inte har någon aning om vad du vill ha ;)

¤ Jag kommer att svara på ditt mail så fort jag kan. All kontakt sker via mail, om vi inte bestämt ett möte via msn.
¤ När allting är klart – och du är nöjd med designen så ger jag dig mitt kontonummer för beställningsdesigner där pengarna sätts in. Jag för inte över designen förrän jag ser pengarna på kontot.

Många som designar bloggar tar uppemot 200 – 300 kronor, vilket jag tycker är ganska mycket.
Vanligtvis tar det mellan 1-4 dagar för mig att göra en design.
En hel design kostar 150:-

Jag hjälper er gärna med frågor angående bloggdesign och kodning.

Kommentera gärna inte detta inlägget. Jag kommer inte att svara, utan hänvisar till min mail.

Väckt..

Ja, jag blev väckt för en timme sedan. Efter att ha sovit i tolv timmar!
En kille hade låst in sina nycklar i tvättstugan och bad mig öppna för honom. Ni minns kanske att jag gjorde något liknande för några veckor sedan? Så nu har jag till och med bevis på att det inte bara händer mig!

Just nu sitter jag och kollar på en dokumentär om Alcatraz fängelset på åttan. Jag har sett den flera gånger förut, men jag blir lika fascinerad varje gång!

Jag ska snart hoppa in i duschen, göra om mig till människa och slänga mig ut till A6 och kolla läget lite. Kanske, kanske kommer hem med en bok.

Gå ut och njut av det fina solskenet!

And I would have stayed up with you all night








"Du är för rastlös. Men ta den du gillar bäst."

Det var min brors svar när jag frågade honom om jag skulle byta layout eller inte. Så nu har jag bytt, jag testar denna i några dagar, och trivs jag inte byter jag igen. Och han har rätt, jag jobbar redan på en ny design. Haha.

Var nere lite i en svacka förut. Mådde allmänt kasst, men så kom jag upp med denna layouten. Funderar på att gå och lägga mig snart..

Lina!


Illustrator CS3
ca 2 timmar.

Detta är min vän Lina.
Jag har ritat av henne förut,
och jag gillar verkligen hennes stil.

Upptäckte nu att jag helt glömde av att göra klart hennes hår, men tyckte att det blev ganska okej ändå, utan en massa skuggor och sånt. Eller?

Bildbomb: Gustav Schäfer










söt Gusti (:

In zimmer 483

Jag håller på att göra om här lite grann. Försöker göra en lite mer ljusare design, då de flesta av mina designer varit svarta. Helheten får ni nog se ikväll, eller åtminstonde i helgen. Tack till alla er som gett mig så fina kommentarer, det värmer mitt annars så kalla hjärta <3

Jag är riktigt, riktigt trött. Men vi har varit duktiga idag. Jag och Alex blev äntligen klara med Labb två i morse (som skulle varit klar för flera veckor sedan. "Oj, är ni bara på labb två? Då ligger ni liiite efter" Säger du det?). Och var riktigt nöjda med labb fyra. Vi kom riktigt långt, och folk frågade oss om hjälp. Det har nog aldrig någonsin hänt förut, haha. Jag gillar den kvinnan, hon är så himla underbar. Puss på dig, baby!

Jag försöker att inte somna, det går inget vidare. Dom försöker få med mig ut ikväll, men jag har varken pengar eller ork till det. Är inte supertaggad. Solen lyser, men det är kallt ute. Jag frös förut, det var verkligen svinkallt! Men jag ska snart ut och gå.  Efter att jag lagt mig ner på soffan en stund (:
Jag älskar min webcam, det kanske ni har märkt. Stackars er som måste stå ut med alla halvkassa bilder, men jag gillart, och då får ni stå ut med det (: Küss, så länge!

I skolan.

Vi sitter i skolan nu och försöker att jobba ikapp alla andra i Webbprogrammering med Databaser, och det är tråkigt. Gött med FREDAG i alla fall (:

Let me break the ice

Immer wenn ich einsam bin
Zieht es mich zum Feuer hin
Warum ist die Sonne rund
Warum werd ich nicht gesund -
Das Feuer liebt mich
Hilf mir

Drömyrke?

Det första jag minns att jag verkligen, verkligen kunde tänka mig att bli var Pilot. Det är en hemlig dröm som jag fortfarande har, inte så hemlig nu längre, men ändå en dröm. Jag älskar att flyga, och i somras prövade jag på att själv styra ett flygplan och jag grät nästan av glädje. Det var bland det fräckaste jag gjort, och jag ska göra det igen i sommar är det tänkt.

Ett tag ville jag bli stridspilot. Bara för att namnet var så häftigt, men nu är jag mer inne på att bli trafikpilot om jag ska välja. Det verkar så himla roligt. Min farfar älskade flygplan, och gjorde ett flygplan till varje barnbarn när vi var små. På vingarna skrev han alltid våra namn. Jag flög första gången när jag var fyra år gammal. Det var på farfars 60årsdag. Jag flög med min mamma och mina kusiner och jag minns fortfarande känslan. Ni vet ju själva hur det är när man flyger. Suget i magen i starten, och den frihet man känner när man lättar ifrån marken. Obetalbart.




Jag ville också bli stuntman, vetrinär, begravningsentreprenör, regissör och ljudtekniker. Idag vill jag bli webbdesigner, ljudtekniker eller jobba med vad som helst inom film och musik.

Vad ville ni bli när ni var yngre? Vilka drömmar hade ni?

...

Vad jobbigt det är när man inte kommer på något att skriva.
Återkommer när tankarna har samlats i mitt huvud.

Morrn.

Jag var helt övertygad om att det var måndag när jag vaknade i morse. Tack och lov är det inte det.
Klockan åtta börjar en föreläsning i Webbprogrammering med Databaser. Den svåraste och jobbigaste kursen vi läser. Och jag och Alex ligger jätte efter, och jag skojar inte. Det är bara sorgligt.

Jag mår illa. Jag åt för mycket till frukost. Två glas juice och en macka med ost. Jag får köpa bananer idag och äta till frukost imorrn istället. Neh, nu ska jag börja klä på mig och packa ihop alla grejer som ligger utspridda över hela lägenheten.
Hörs senare! Ha en bra dag!

Jetzt und für immer

Walk away from trouble, if you can




Hejdå.

http://anspage.blogg.se

Anastasia har fått en ny header. Klicka på bilder för att komma till hennes blogg (:


**** msn!!

Skit msn! Jag kan inte logga in, har försökt större delen av dagen, men ICKE! Jag hatar't!!

Josh Holloway

Hittade just denna bilden på Josh Holloway som spelar Sawyer i Lost. Han ser kanske lite sliten ut, men det struntar jag i. Visst blir en kille automatiskt mycket snyggare om han sitter med en gitarr i knät? Jojomän, så är det.. Mumma!

Hello Leute!

Allt väl med er idag?
Solen skiner och det är riktigt gött!

Var och simmade i morse (okej, runt ett)  och det var superskönt! Jag kom på att när jag blir rik (haha) så ska jag skaffa mig en egen bassäng, och ha den i ett rum med en stor musikanläggning, så att jag kan lyssna på musik samtidigt som jag simmar. Det skulle vara guld!

Var ute på A6 idag och köpte mig en ram. Ska rama in en Illustrerad bild på Billy K. Inte min egna dock, inte ännu. Men jag ska skicka några bilder till ett tryckeri snart, och rama in dom har jag tänkt. Måste samla på mig lite bättre och fler bilder först (:

Dagens låt:
Talk dirty to me - Poison

how wonderful life is, now you're in the world.


Nu ska jag ut och gå i det fina vädret, hörs senare!
küss

Titanic.

I natt är det 97 år sedan Titanic förliste. Jag har alltid varit väldigt intresserad av Titanic katastrofen. Enda sedan jag var liten. Jag vet inte riktigt varför, men jag blev besatt av Titanic. Jag lånade tjocka böcker på bibblan, satt i timmar på internet och sökte information. Nåja, tänkte bara uppmärksamma detta, haha..

Hon var ju så vacker. Verkligen.


'cause you're my rockstar in between the sheets



Promise I'll be kind.

sitter och pratar med min vän André på msn. Jag lovade mig själv för en timme sen att gå och lägga mig, men det blev inte så. Men snart, jag lovar.

André är någon som jag inte träffat på tre år. Det är helt sjukt vad tiden har runnit iväg. Jag lärde känna honom under sommaren 2006, kaos sommaren. Vi var ett gäng som umgicks väldigt intensivt, och det var väldigt skönt. Ibland kändes det som att jag bodde hemma hos honom. På många sätt saknar jag den sommaren, men samtidigt inte. Jag har aldrig mått så dåligt som jag gjorde då. Men jag träffade många underbar människor som förändrade mitt liv på många sätt.

Men i sommar ska jag träffa honom, äntligen. Jag saknar honom.

Chokladbollen.

Jag har börjat utveckla en slags hatkärlek för dessa bollar. titta bara på dom. dom är jätte goda, och dessutom feta kalloribomber. Dom är djävulens påhitt. Ett påhitt som just nu står och väntar på mig i kylskåpet. tänk er om dom hade haft ögon, då hade dom med en gång sett jätte elaka ut..

Jag hade faktiskt en dröm om det en gång. Jag drömde att jag blev kvävd av chokladbollar med ögon, och kunde inte äta dom på flera månader efter det. Det var så otroligt verkligt att jag trodde att jag var död när jag vaknade. Tänk er, mördad av chokladbollar. Allvarligt talat..

Aha..

Ja, jag började fundera över vart alla kommentarer kom ifrån (:

Men så såg jag att Kenza har publicerat den headern jag gjorde till henne. Kul!

Så, jag kan väl säga till alla nykomlingar att jag inte tar emot nya bloggdesignförfrågningar än. Men att det kommer att dyka upp en inlägg kort, och det kommer att kosta över 100:- att köpa en. Det läggs ner mycket tanke bakom en design, vilket gör att det tar upp väldigt mycket av min fritid.

Vill ni fråga mig något så hänvisar jag till min mail: [email protected], så det är mycket lättare att hålla reda på allting där än här i bloggen.

Till sist så kan jag bara hälsa er välkomna, och tacka för alla jätte fina kommentarer, det är jätte kul att läsa! (:


Tomi K.


Illustrator CS3, två timmar

Denna bilden tillägnas söta Leonita.
Leih mir deine flügel

Skapligt nyvaken..

God morgon..
Känner mig skitseg. Jag har sovit i ungefär tio timmar nu. Illa, illa. Jag hade ställt klockan på sju. Skickar ett sms till anna 20 minuter senare, vi bestämmer oss för att strunta i den första timmen av föreläsningen och åka dit i pausen. Jag somnar om, vaknar igen och vi beslutar oss för att plugga hemma i stället. Vi är så kassa :D

Jag ska strax över till henne och plugga lite, vi ligger båda lite efter kan man väl säga.. Alex kommer hem imorrn. Vi är helt lediga imorrn, men på torsdag har vi webbprogrammering som jag bara måste gå på! Men det är den värsta lektionen som finns, vilket är tråkigt, eftersom den borde vara den roligaste i mina ögon.

Jag ska äta frukost nu, pytt i panna (: nyttigt, gott och bra (?)
Gott att det är tisdag idag i alla fall. Bara en vecka kvar tills vi får pengar igen. Nice.

Vi hörs senare! Tjing.


Jag just nu..

The full monty

heter filmen jag sitter och tittar på nu. Det är så underbart mysig..
i brist på fantasi och mycket annat så återstår bara att önska er alla en god natt..

Nytt armband!


Fick hem ett nytt armband som jag tydligen beställt. Jag minns inte att jag beställde det, men det gjorde jag tydligen. Snyggt är det i alla fall. Som tur var passade det perfekt också. Nice, nice.

Detta kommer ifrån cocoo.se.

Achtung, fertig, los und lauf.

Morrn!
Eller, eftermiddag!

Jag vaknade inte nu, faktiskt inte. Men jag är som vanligt äckligt trött. Jag klev upp halv elva, och sen åkte vi till ett ställe och gick i två timmar. Det var skönt. Sitter och väntar på att vi ska äta, jag ska snart bege mig av hemåt igen. Såg igår att jag börjar åtta imorgon. Apa.

Ikväll ska jag pyssla lite med en inlämningsuppgift som ska vara inne den 19e. Vi ska göra ett X antal skyltar till olika olympiska sporter. Kan bli riktigt kul, men som sagt, måste börja idag så att dom blir någorlunda okej. Jag har redan lite idéer, vilket är riktigt skönt. Jobbigt med idétorka annars.

Har fått lite småuppdrag jag ska göra också. Mys.
Jag lovar att jag snart ska publicera inlägget ang. bloggdesigner.

Nu vart det mat.
Hörs ikväll!

Just nu:
Geh - Tokio Hotel

Dirty old town.

Varför kan man inte bara säga det man vill rakt ut i stället för att låtsas och gå omvägar?
Vilka problem man har..

Hey Leute!

Jag är sjukt trött. Har varit chaufför idag, hämtat mormor i stan. åkt hem, åkt in med elin och hämtat daniel samt åkt in till stan ytterligare en gång. Men har man bra musik i bilen så går det bra!

Just nu ska alla spela poker. Jag ska inte vara med, för jag är verkligen jätte sämst på det. Jag kommer snart att stänga in mig på mitt rum och sitta framför min dator och skriva. Just nu lyssnar jag på The Dubliners som pappa precis kom in och bad mig sätta på. Whiskey in the jar. Me like!

Jag orkar inte göra mycket mer idag. Jag lovar att jag ska fixa det du bad mig om imorgon Mirre.
I morgon åker jag tillbaka till jönköping, vet inte när ännu, som vanligt, men jag tror att det blir runt fyra tiden.

Jag älskar min släkt. Jag vet inte om det är vanligt att hela släkten samlas varje gång någon fyller år (för mig är det vanligt, för det har alltid varit så). Jag är så glad att vi är en sådan släkt som tycker om varandra och som vill umgås så mycket och ofta det går.

"Är du en Bengtsson?" har jag ofta fått höra, och det är faktiskt ganska charmigt, även om det kan kännas lite jobbigt ibland också. Men trots att min släkt är högljudd, att alla vill synas och höras, att man sällan får en syl i vädret, och att man måste skrika för att överösta varandra, att dom ibland brister ut i sång utan anledning så älskar jag verkligen min släkt. Ge någon en gitarr, och ni ska se att alla andra snart sitter omkring och sjunger med i låtarna.

Jag vet att dom alltid är där för mig, och ställer upp och stöttar mig till 110%
Jag är tacksam över att jag har en sådan stor och mysig släkt.
Jag tycker om dom så himla mycket. Dom är verkligen bäst och vackrast och underbarast i mina ögon.

Tack för att ni finns.

Fuck you is the magic word. We're all living in Amerika, Amerika is wonderbar.

Sitter och lyssnar på Amerika med Rammstein. Den engelska versionen, har aldrig hört den förut men jag tycker den är skitrolig! Jag älskar'n! Ikväll ska jag sno lite musik ifrån viktors dator. Han har ju 99red ballons med Nena, den måste jag bara ha. Jag älskar Nenas accent. Lyssna bara på den:



Jag har städat rummet. Viktors kalas börjar snart, mormor är här och jag tror att jag hör Elins röst också. Borde kanske gå ut och hälsa.

Jag har ingen aning om vad jag gjorde igår egentligen, eller jo, det vet jag ju, men jag har en massa rivsår och skärsår överallt. Undrar vart det kommer ifrån, på riktigt. Ikväll kommer min storebror hem!! Det ska bli kul att träffa honom, jag saknar honom jätte, jätte mycket!!

Jag ser sjuk ut. Alltså, mina mörka ringar under ögonen är mörkare än mörkast, mina ögon är glansiga och ja.. jag tror att jag håller på att bli sjuk. Kan bero på att jag inte sovit så bra på några nätter, men jag har iiiingen aning.

Neh, nu måste jag gå och vara lite social. Tar ett djupt andetag. Åh, just det, jag gjorde ett snyggt försök till videoinlägg, men jag tror inte att det blev så bra, hade så himla tråkigt förut när jag var ute och gick så jag pratade på om allt och absolut inget intressant. Vi får se om det publiceras eller inte.
Vi hörs senare!

When I'm dancing, I want to lead, even if you all are spinning alone, let's exercise a little control.


<3 Wo wir morgen sind. Die Welt ist jetzt hier drinnen. Leg dich wieder hin







Ich hör dir zu, seh dein Gesicht
Deine Lippen öffnen sich
Red langsam bitte nicht zu schnell
Willkommen im Hotel

Wir wollten nur reden
Und jetzt liegst du hier
Und ich lieg daneben
Reden, reden

Veckans animation V.16


leb die sekunde

caused by one stupid moment







hoppas att ni får en trevlig kväll. det ska jag försöka att ha, vart jag än hamnar.
Glad påsk på er!

If i ever leave this world alive - Flogging Molly

<3


I'm alright, I'm okey

'Cause I'm on my way home..

Kanske är på tiden snart att börja bestämma sig om ikväll. Jag känner mig sjukt opepp.. Men blir kanske bättre när man börjar göra sig iordning. får lyssna på lite bra musik på datorn sen så blir det nog bra. Har precis ätit tusen köttbullar, känns det som. Eftersom jag inte äter sill eller något annat skumt så stekte mamma en massa köttbullar till mig. Så det var vad jag åkt, och tre små tomater och två mackor. Jag är proppmätt.. Jag började fundera på om jag ätit någon frukost, men det måste jag gjort.

Mina tänkar är allt som oftast hos musiken just nu. Sitter och nynnar på Bryan Adams låtar, eftersom all min musik ligger på min hårddisk så kan jag inte lyssna på något just nu. Får nöja mig med lite youtube.

Det är lördag idag, jag måste börja bestämma mig för när jag ska åka tillbaka till jönköping också. Troligtvis blir det på måndag. Har för mig att jag har lektion på tisdag..

Nevermind, ska återgå till att sitta och göra ingenting.
PANG!


Säga vad man vill..

men jag och pappa är bäst på att handla effektivt. Vi var inne på Willys i 20 minuter, det ni! Ändå handlade vi fyra matkassar. Helt okej. Haha, vi hade ju en inköpslista som mamma hade gjort åt oss (annars så hade vi glömt mer än hälften) så det var väl mest därför det gick så snabbt. Sitter i min säng med min dator i knät, min älskade dator. Dock funderar jag på att förflytta mig. Jag använder mig inte av datormusen just nu, utan plattan på datorn, och jag hatar att använda den. Dessutom har jag inte tillgång till min externa hårddisk heller, så jag kan inte jobba med några bilder eller något sånt. Grejen är att jag orkar inte, för nu sitter jag så himla bekvämt.

Min bror kom precis hem också, det hörs. Man hör våran bil på väldigt långt håll. Det är en ljusblå mazda ifrån 78. Den har fyra växlar, är trög som en traktor, och rena trafikfaran egentligen. Skulle man få en knuff av en annan bil när man sitter i den så dör man väl. Men den har sin charm och våra kompisar älskar den (:

Klockan är halv tolv och jag har redan lite tråkigt. Jag är ju van att vakna vid denna tiden hemma i Jkpg. Haha.
Snälla människor, ge mig ett jobb!!

Aj.. det låter som att jag måste hjälpa till med något just nu.. Viktor kom och gav mig en trött blick. Jag måste nog göra lite nytta... återkommer.

21st Century Breakdown

15:e Maj kommer Green Days nya album. Någon mer än jag som längtar? Längtar tills dom kommer till Sverige.
Nu måste jag verkligen gå på riktigt. Hej






Påskafton!

God morgon.
Kan börja detta inlägg med att meddela att jag är riktigt piss trött. Vaknade för 20minuter sen, och inatt somnade jag inte förrän halv tre.Senast som jag vaknade så här tidigt var när jag var i Helsingborg och klev upp vid den sjuka tiden 6.00..

Inatt kunde jag inte sova helt enkelt, och min katt låg och snarkade - jätte högt. Det är helt otroligt hur en sådant litet djur kan låta så mycket..

Jag och pappa ska snart åka och handla, det brukar sluta i lite småkaos. Vi brukar alltid köpa fel saker, eller för lite av någonting. Vi ska till världens värsta affär, hjertbergs. Jag hatar den affären. Men man plöjer ändå igenom den ganska så smärtfritt..

Idag ska vi äta någon slags påsklunch, och ikväll ska jag eventuellt in till stan. Jag har inte bestämt mig för om jag ska vara hemma ännu eller inte.

Elin kommer hem en sväng idag (:
Neh, nu fick jag ett ont öga på mig, vilket betyder att jag måste klä på mig riktiga kläder. Det ser varmt ut ute..
Skönt iofs..

Ha en bra dag, får se när jag skriver härnäst.
KRAM

Det ska vara fest den dagen jag dör.

Det känns som att jag sitter och drömmer. Jag är vaken, men det känns som att jag sover.
Jag känner mig lite ledsen.. jag tänkte lite extra på mig idag, och det slutade inte så bra..

Mitt sista inlägg för idag, får se vad som händer imorrn kväll. Är kanske hemma, beror på hur jag mår psykiskt.. det vet man inte förrän imorrn..

ta hand om er.



Besöksrekord.

Haha, inte helt oväntat efter Mirres länk till min blogg. Kul att så många kom hit idag, och hoppas att de flesta av er stannar kvar och lyser upp mina dagar.

Jag, Charlotte och Viktor har varit på bio. Vi såg på Män som hatar kvinnor, och den var verkligen helt okej! Jag gillade verkligen den filmen. Den kändes inte så typsikt svensk, faktiskt. Jag brukar ha väldigt svårt för  svenska trillers, deckare och sånt, men denna var som sagt helt okej.

Gillade Noomi Rapace. Jag har alltid tyckt att hon varit väldigt vacker. Men jag tänkte hela tiden på Bill, för hon hade samma frisyr och påminde verkligen om honom i vissa vinklar. Hade inte läst böckerna, och tror inte att jag kommer att läsa dom heller..

nu ska jag äta.
imorrn ska jag upp tidigt! runt nio och handla mat, det är helt galet... suck.

hörs senare. eventuellt.
küss

mroxx.se

Ja.. nu är Mirres hemsida äntligen officiell. Både hon och jag blev jätte nöjda med resultatet och det är så skönt att den är klar lagom till mirres examen. Höll tidsplanen ganska bra alltså (:

Glid in och titta på hemsidan! Ge Mirre en massa bra jobb nu, det är hon värd.
Hon är superduktig!

MROXX.SE

Trött!

Jag blev precis väckt av pappa. Efter att ha kommit i säng runt tre så var inte det så jätte uppskattat. MEN, om en timme ungefär ska jag få åka motorcykel med min farbror, det är bland det bästa jag vet. Så det var ju positivt i alla fall.

Kan meddela att Mirres hemsida snart är klar, och att ni borde få se den redan idag, om allt går som det vill..
Det är fredag idag, va?

Dagarna smälter ihop. Åh, jag vaknade med Bills underbara stämma i huvudet. Har ingen aning om vad jag drömde, men troligtvis något bra.

Neh, nu ska jag leta fram mammas gamla skinnbyxor (dom är inte så snygga som man kan tro) och låna lollos mcjacka. Det är ju kallt att åka i bara chinos och kavaj. Åh, vad skönt det ska bli!!

Vi hörs lite senare, nu ska jag gå och röja upp lite bland choklad kyckling och chokladharar armén som mamma har byggt upp i burspråket. Dom är hur många som helst, men jag måste ha något till frukost (:

kanske tar en macka också, nu vaknade min bror. jag ska gå och reta honom lite.
Küss

"Grus, slät sten och LÖÖV!"

Ja, jag är en sucker för comviqs reklam. Jag har till och med rivit ut en bild ifrån en tidning och satt upp den i min lägenhet. Min vän Alex och jag älskar dessa reklamer. Ni som inte gillar dom, har ingen humor alls :D



Shit vad tjock duvan är:


"Här får man kiila ner fötterna, vad är detta egentligen?"


och min personliga favorit:
"här har vi en vinnare! nej, det är inte sant! röd buss! tillbaka på noll.."

MONSOON

Martin, du är en ängel. Tack för hjälpen!



lass uns hier raus

Egentligen är jag ganska envis. Jag brukar inte ge mig i första taget, det spelar ingen roll hur mycket min kropp skriker eller hur många tankar som snurrar i huvudet, jag måste genomföra det jag håller på med. Just nu är jag lite trött. lite gnällig. lite allmänt jobbig bara.

Jag har lyssnat igenom två skivor med tokio hotel nu. har två kvar. liveskivan och scream. så jag kan ju sitta här i.. två timmar till minst i alla fall :D

förlåt för tråkigt inlägg. verkligen.
ska bättra mig imorrn..

Hörst du mich nicht?



Wir haben alles ausprobiert
Die Freiheit endet hier
Wir müssen jetzt
Durch diese Wand

Verlager dein Gewicht
Den Abgrund siehst du nicht

Achtung, fertig, los und lauf
Vor uns bricht der Himmel auf
Wir schaffen es zusammen
Übers Ende dieser Welt
Die hinter uns zerfällt


...

Jag har en tendens att förstora upp små problem. Jag känner mig så dum ibland.. då är det bra att tokio hotels musik finns och håller mig sällskap i mörkret.

speak the words I wanna hear, to make my demons run.

Ich warte hier

Är hemma nu och jobbar lite. Sitter och tittar på mams, paps och min farbror. Dom sitter ute och fikar. Det ser mysigt ut.
Solen lyser nu bara för att jag beslutat mig för att sitta inne. Min bror är på väg till göteborg. Han ska på lägermöte och kommer hem i natt igen.

På tåget hem satt en unge framför mig i sätet, bakåtvänd och stirrade på mig. Det var sjukt jobbigt.. Jag hatar när folk stirrar på mig, speciellt barn för dom skäms inte fört heller..

Ikväll ska jag se på allt eller inget, en av världens bästa filmer :D
Just nu är det skönt att vara hemma. Får se vad som händer i påsk, om det blir något festande eller inte. Men något dyker säkert upp..

hörs senare..

Leute!

Nu ska jag packa ihop datorn och bege mig ut på stan, ska köpa ett par torgvantar som jag spanat in på hm. Mitt tåg går om en timme, så nu måste jag verkligen dra. Är skithungrig också till råga på allt.
Vi hörs ikväll om jag har tid, annars hörs vi imorrn.

Puss



Chaos im system
Auch wenn wir untergehen

Kaulitz

Det som surrar mest nu i TH världen är tvillingarnas hår. Jag tycker det är hur roligt som helst. Att alla blir så uppspelta över deras frisyrer. Tom har troligtvis färgat håret svart, men har tack och lov kvar sina dreads (: och bill har skaffat sig svarta och vita dreads. Jag älskar alla spekulationer och sånt som dyker upp. Tom och Bill är nu i alla fall väldigt lika varandra, mer än vanligt alltså.

Åh, jag älskar detta. Men, om några månader (?) är albumet ute, och då kommer dom att visa sig mer offentligt igen. Det är bara vänta till dess, gott folk. Klart man kan gotta sig lite så länge, men ibland tycker jag att det går lite för långt. Det här med 'stalkers' exempelvis, folk som hänger utanför deras studio dagarna i ända, fotar dom så fort dom får chansen.. Hänger utanför deras mammas hus och sånt. Jag förstår inte riktigt tjusningen med det. Det kanske bara är jag? Det är egentligen helt sjukt hur fans kan bete sig mot några som dom "älskar". Visst, jag tycker också att det är kul att hålla sig uppdaterad, vem gör inte det? Men bara det inte går för långt..

Jag förstår att Tom vill förnya sig lite i alla fall och Bill har ju alltid gillat att förnya sig, om man tar ett kik på bilderna nedan:

2001


2005:


2006:


2007:


2008


















2009:


so far so good..

HELVETE!

Provet var inte klockan tio, det var klockan nio!
FAN jag missade det. Helvetes jävla skit!
Han måste ändrat tiden igår och jag kollade inte så noga på tiden, utan bara på vart jag skulle vara.

Okej, alla som fick några av mina sura sms nyss, förlåt. Verkligen.
Jag och siffror är ett djävulens påhitt.. Skit också!!

If I had a million dollar, I'd be rich.

Mina ögon rinner, jag ska stänga av min dator nu. Jag måste det, för jag har huvudvärk och som sagt, mina ögon rinner och svider. Dom behöver vila sig lite..

Nästa gång jag bloggar är jag troligtvis hemma hos mams och paps. Nu ska jag diska, plugga matte och packa inför imorrn. hörs då. Küss




Kreativitet är det bästa som finns!

Kan meddela att jag snart börjar ta emot förfrågningar på bloggdesigner igen. Tror att jag lägger upp ett inlägg om det någon gång nästa vecka!

Igår kväll var jag så sjukt kreativ av mig. Jag gjorde två headers + en till mig själv :D
De två andra gjorde jag åt Leonita och Egzona. Klicka på bilderna för att komma till respektive blogg (:

Egzona:



Leonita:


I'm gonna shove it. And love it. And dance around above it!

Det jag nu kommer att berätta kommer att få mamman i Anna att himla med ögonen. Men jag kan bjuda på det.
Okej, följande händelse ägde rum för ungefär 20 minuter sedan:

Jag skulle baka chokladbollar, och strösockret i påsen har klumpat ihop sig och är stenhårt. Det är typ som en tegelsten. Jag skojar inte. För att försöka att få ut lite socker ur påsen dunkar jag den i diskbänken, men tycker inte att det är tillräckligt effektivt, så jag tar en gaffel och börjar hacka ner i påsen. Behöver jag ens fortsätta min historia? Tror inte det. Jag har nu ett sår på tummen i alla fall. Mer än så säger jag inte :D

Back to work ;)

"Skadeglädje är den enda sanna glädjen"

Känner mig lite piggare nu än mot förut, men det känns som att jag håller på att bli sjuk (igen). Kanske stressar för mycket, men jag tror inte att det är det.

Har umgåtts med Anna nu på eftermiddagen och det gick upp för mig hur mycket jag saknat denna lilla virvelvind. Hon hade sådan träningsvärk efter ett body pump pass igår att hon inte kunde gå ordentligt, det var det roligaste jag sett på evigheter. Haha. Vi var ute på A6, och gick till IKEA och åt en liten meny med kötbullar för endast 16:-, vilket kap!

I natt funderade jag mycket över mitt liv. Jag tror att alla är födda med en viss talang som utmärker en ifrån alla andra, men att det bara är några få som upptäcker den. Jag väntar fortfarande på att jag ska upptäcka min, eller så har jag upptäckt den, men att jag inte förstått det själv ännu?

Nu ska jag plugga lite matte eftersom provet är imorgon! Aaaargh!
Sen ska jag ut och gå en snabbis för att sedan tillbringa ett X antal timmar framför datorn. Allt är på G nu, och det känns superb.

Leute, auf wiedersehen!

 

Jag saknar stunder som denna. Ta mig tillbaka!
Ulf, Elin, Viktor, Jimmy och Jag

The blower's daughter - Damien Rice

http://www.youtube.com/v/5YXVMCHG-Nk&hl=en&fs=1&color1=0x3a3a3a&color2=0x999999&border=1

If you want a doctor, I'll examine every inch of you.

Jag älskar den låten. I'm your man - Leonard Cohen. Jag älskar texten, och jag älskar verklligen hans röst. Fabolous!
Jag är riktigt ärtigt (är det ens ett ord?) trött! Jag kunde inte sova i natt och jag har mått konstant illa sedan igår morse. Jag hoppas att det snart går över.

Det är mulet ute, det är bara för att det är påsk. Brukar det inte vara kasst väder på påsk?
Min bror fyller år på söndag. Han kommer att få frukost på sängen och det betyder att jag måste gå upp tidigt och gratta honom. Det finns två personer som kan sova hur länge som helst om vi inte blir väckta och det är jag och min äldre bror. Fast jag är nog värst nu för tiden. Det kan ju bero på min dygnsrytm, Men jag har ingen aning *vissel vissel*

Jag ska nog dra mig ner till bibblan sen, låna lite notböcker och plugga matte. Jag har matteprov imorrn och jag är kass på att plugga till prov. På riktigt, urdålig verkligen.

Min internetuppkoppling är helt dum i huvudet också. Krånglar som satan, rätt som det är loggas jag ur och kan inte göra något på internet. Lite, LITE frustrerande.

Imorrn ska jag hem till mams och paps och Zeldis.
Hörs senare, küss


And if you've got to sleep
A moment on the road I will steer for you

And if you want to work the street alone
I'll disappear for you

If you want a father for your child
Or only want to walk with me a while
 Across the sand

Im your man

Att gå och lägga sig är inte riktigt min grej..

Det bästa jag vet är att göra någon glad. Att känna någon annans glädje kan jag leva på hur länge som helst.

nu börjar jag bli riktigt trött, men kan inte riktigt gå och lägga mig ännu. kan helt enkelt inte slita mig. men NU ska jag göra det. avslutar med några supersexiga bilder som jag tog nyss, och som vanligt är jätte dåliga, haha. imorrn är jag ledig. ska försöka träffa anna, har inte gjort den än, och det känns lite dåligt - mycket dåligt om jag ska vara helt ärlig. förlåt, babe.




Guten nacht, leute!



Billy K

hur har jag kunnat missa denna bilden? Den hör till en av mina favorit photoshoots, men jag har aldrig sett den förrän nu.

Me like!

Här kommer lite fler bilder ifrån samma tillfälle:





OMG!

En inredare i Äntligen hemma gav benämningen "kycklinggula byxor" en helt ny innebörd. Jag har aldrig sett någon ha så gula byxor på sig i hela mitt liv, det var bara sjukt. Det går inte ens att  beskriva.

Jag har Instant Karma på hjärnan, Tokio Hotels version så klart ;)
Nu ska jag fortsätta att jobba med m's hemsida. Küss

Ohne dich - Rammstein


Har nynnat på denna hela dagen. Underbar.

Ohne dich kann ich nicht sein – Ohne dich,
Mit dir bin ich auch allein - Ohne dich (Ohne dich)
Ohne dich zähle ich die Stunden – Ohne dich,
Mit dir stehen die Sekunden – Lohnen nicht, ohne dich


Kristen Stewart?

På senare tid har jag ifrån flera håll fått höra att jag påminner om Kristen Stewart som spelar Isabella Swan i Twilight filmen. Tycker väl inte att vi är jätte lika.. Kanske ögonen då. Men hon är fin så jag tar det som en komplimang (:




hahahaha
nu ska jag ut och gå.
küss



Veckans animation V.15


Morrn!

Åh, klickade mig in på cherrytreerecords.com, för att lyssna på meddelandet som Bill ska lämna till oss idag, men det är inte upplagt ännu. Så nu blev jag lite ledsen. Så jag får ta och lyssna på det när jag kommer hem istället.. suck. Ville vara först med det för en gångsskull ;)

Jag blev väckt av att min telfon ringde halv nio. Jag trodde det var alarmet, så jag tryckte på snooze knappen, men det visade sig att det var Anna panna som ringde. Hon kommer hem till jönköping idag (: wiee!

Ska börja med matten idag också, det är typ en sak jag inte förstår, och jag vet att martin kan hjälpa mig med det. Jag är ute i fruktansvärt god tid som vanligt.

Nu ska jag käka frukost, en banan. Ska köpa en macka i skolan sen också..
Hörs när jag kommer hem.
Küss
Hast Du etwas Zeit für mich, Dann singe ich ein Lied für Dich

Komm und rette mich, ich verbrenne innerlich


jag kan inte sova..

I've seen your face before

Hello leute!
Leute är mitt nya favoritord. Det ligger så bra i munnen. Inte sant? Leuuuuuuuuuuute. Me like.
Det är för bövelen söndag idag, men det har faktiskt varit en helt okej dag för att vara söndag. Har suttit med Mirres hemsida en stund nu och nu har jag kommit en bra bit på vägen. Jag har bara småsaker kvar, eller ja, småsaker som är jätte pilliga, men jag tycker bara det är kul! Förhoppningsvis är den klar snart, och då ska jag visa den för er. Är så glad för att hon frågade mig (:

Sitter och smygkollar på TV:n, en callgirls dagbok. Säsong två. Föredrar faktiskt säsong 1, men denna säsongen är helt okej. Britter kan göra tv dom!

Ska försöka lägga mig i någorlunda tid idag, jag har föreläsning klockan tio imorrn och slutar 11.45
På tisdag går jag 08.00-09.45, och har labb mellan 13.00-16.45, men jag kommer antagligen att göra labben hemma.
På torsdag har jag det där jävla matteprovet. och sen kan jag åka hem över påsk.

Nu ska jag fortsätta med mirres hemsida, och sen ska jag sitta lite i word och skriva ihop en novell.  Vi hörs imorrn, küss
leeeeeeeeeuuuuuutttteeeee :D





I know that I’ve got issues - But you’re pretty messed up too.


Alltså.. jag sitter och gråter. Varför? Jo, jag är så sjukt lättad. Det känns som att de stenar som funnits inuti mig, och som tyngt ner mig i flera år sakta börjar försvinna. Jag är så himla lättad att jag faktiskt är här, att jag inte gav upp när jag inte orkade mer. Jag är bara så himla lättad, för precis allting, och jag vet inte ens vart känslan kom ifrån.

Jag har börjat skratta igen, oftare än vad jag har gjort. Jag ler mer än vad jag någonsin har gjort, och mina tankar har börjat att bli allt mer och mer positiva. Och jag har faktiskt börjat gilla det också.

Nu smög solen fram, sehr gut!

Hrm..

God morgon.. nej, skojade bara. Jag vaknade faktiskt för en timme sen. Det är illa, blir jag inte väckt kan jag typ sova hur länge som helst. Om jag inte sover hos någon annan, då brukar jag vakna i ganska okej tid ändå. Aight?

Hela gårdagen tillbringades i min soffa (bortsett ifrån dom två timmarna som jag var ute och gick i det underbara solskenet) framför From G's to Gents. Jag har fastnat framför det programmet nu, och dom visar de sista avsnitten nu. Jag måste ju se vem som vinner.

Igår kväll grillade vi och drack cider. Nom nom. Kvällen slutade med singstar hemma hos alex, och jag var bäst på't som vanligt. Det var riktigt nice (:

Idag är det tänkt att jag ska pyssla lite i Visual Studios. Men jag ska ut och gå en sväng först. Synd att solen gömmer sig idag, men det är säkert varmt ute ändå..

Hörs senare.


<3

Fix you - Coldplay Live in Toronto

Jag har nynnat på denna låten hela dagen. Tyckte att det var dags att lägga upp den i bloggen, det var ju ett tag sen jag gjorde det sist. Chris Martin skrev denna låten till Gwyneth Paltrow då hon var deprimerad. Väldigt vackert..

 
5.25 - 5.47 <3

When you try your best but you don't succeed
When you get what you want but not what you need
When you feel so tired but you can't sleep
Stuck in reverse.

And the tears come streaming down your face
When you lose something you can't replace
When you love someone but it goes to waste
Could it be worse?

Lights will guide you home
And ignite your bones
And I will try to fix you

And high up above or down below
When you're too in love to let it go
But if you never try you'll never know
Just what you're worth

Lights will guide you home
And ignite your bones
And I will try to fix you

And the tears stream, down your face
When you lose something you cannot replace
Tears stream down your face and I...

And the tears stream, down on your face
I promise you I will learn from my mistakes
Tears stream down your face and I...

Lights will guide you home
And ignite your bones
And I will try to fix you.


haha


man kan väl säga att jag har varit ganska off idag.
då försöker alex nå mig via facebook istället (:
när jag slog på telefonen hade jag tio missade sms ifrån henne.
hon är så söt.

How in the world are you gonna see. Laughing at fools like me. Who in the hell do you think you are? A super star? Well, right you are..



baby, I know I'm not alone

Mams och paps har precis åkt hem och jag sitter och kollar videos på youtube samtidigt som jag kollar på Fight Club på femman.

Det blev mat på Jensens, och riktigt gott var det, jag insåg att mitt magont berodde på att jag inte hade ätit ordentligt på ett par dagar. Gott var det, och jag fick en våffla också (:
Sen åkte vi till Taberg och kollade på utsikten, det var väldigt vackert och väldigt skönt att åka runt i mörkret med bilen, var så länge sen jag gjorde det. I bilen lyssnade vi på Bruce Springsteens nya skiva, och den var riktigt bra. Gillade den skarpt! Jag fastnade speciellt för första låten: Outlaw Pete. Jag älskar verkligen Bruces röst. Har alltid gillat denna typ av röst, lite hesare än vanligt. Bills underbara röst är en fin kontast till vad jag brukar lyssna på (:

Min farbror skickade två låtar till mig förut. Let's work together och Route 66. Han sjunger, pappa spelar gitarr och mina andra farbröder spelar bas och trummor, och pappas kusin spelar gitarr och munspel. Dom låter faktiskt riktigt, riktigt bra. Ska försöka att lägga upp klippen någon gång. Jag ska nog göra en hemsida till dom också, vore ju superkul (:

Nu ska jag pyssla lite i Photoshop och Word. Får se vad jag hittar på. Jag kan meddela att en ny design säkert kommer att dyka upp snart. Jag trivs inte med denna jag har, den är inte alls jag.

U2's senaste album var ingen kioskvältare, men lyssna på Moment of Surrender och I'll go crazy if I don't go crazy tonight.
It's not a hill it's a mountain
As you start out the climb
Do you believe me or are you doubtin?
We're gonna make it all the way to the light
But I know I'll go crazy if I don't go crazy tonight

Edit: Okej, ju mer man lyssnar på U2s album desto bättre blir det. Ville bara säga det.

dumma mage..

jag har så ont i magen att jag snart börjar gråta. jag har så ont att jag mår illa.
paps ringde precis och sa att dom snart är här. dålig tajmning, men vadå?

vet inte vad vi ska hitta på. kanske äta någonstans (läs jensens). Jag vet inte.
Oj, nu måste jag sticka, hörs senare, tjo!!


webcam is the shit (:

Acustic (:

"Nej! inte något tyskt jälva mög"
-Alex, tihi (:

Jag älskar akustiska versioner av låtar. Sitter i skolan nu och lyssar på Übers ende der welt akustiskt på min Ipod, jag älskar, älskar den! Så himla fantastiskt superbra!!

Der lezte tag
Reden <3
Schrei

nu är alla irriterade på mig för att jag lyssnar på TH på youtube, och nu ska vi sticka hem. Jag ska käka glass.

"Tyska motsvarigheten till Peter Siepen, dom klär sig ju likadant"
- Fredde om Bill. Taskigt, och osant, han är bara avunsjuk :D

We have to break down this wall..




I promise you right now, I'll never let you down.
READY, SET, GO, IT'S TIME TO RUN!


I'm off to school.
So long, suckers!

Bildbomd: The Sounds








Ich warte hier

Det är väldigt, väldigt svårt att fota. Jag är sjukt imponerad på dom som kan. Jag blir alltid så stressad när jag ska göra saker som jag inte kan så bra, jag tar sån fruktansvärt lång tid på mig. Men så är det ju för alla. Ikväll är Thåström i Huskvarna och jag är inte där :(

Ikväll kommer mams och paps hit en sväng. De kunde inte komma imorrn för pappa hade en massa möten, så de kommer en blixtvisit idag istället.

Jag börjar inte förrän klockan ett, vilket är skönt. Jag slutar kvart i tre idag. Vi har Bild och fototeknik föreläsning.
Det slog mig igår att jag endast åt tre bananer och två mackor på hela dagen igår. Illa.

Btw, är det bara min blogg som har blivit väldigt seg på att publicera inläggen? Ibland tar det flera timmar innan det publiceras.

Nu ska jag gå och duscha, äta frukost och städa..
Ha en bra dag, küss





Hej babes!

Jag är om möjligt ännu mer förkyld idag än än jag varit tidigare, jag tror att jag har feber också till råga på allt. Typiskt! När jag vaknade i morse (runt tolv) så låg jag bara kvar i sängen. Jag hade inga som helst planer för denna dagen och jag hade så fruktansvärt tråkigt. Alex fick upp mig ur sängen och jag var i skolan i typ 20 minuter förut och gjorde klart en av många ofärdiga uppgifter i Webbprogrammering med databaser kursen. Sen stack jag ut till A6. Jag är på bra humör tack vare det fantastiska vädret vi haft idag!

När jag kom hem väntade ett paket på mig. Det såg ut att vara något som jag vunnit på tradera, och jag försökte komma ihåg vad det var som jag hade bjudit på denna gången. Det var inget sådant, utan en väldigt försenad födelsedagspresent ifrån kvinnan i mitt liv. En tshirt som jag velat ha sen jag såg den för första gången. En tshirt på en av de snyggaste människorna som jag vet: James Dean. Visst är den snygg? Charlotte känner mig väldigt väl (: Hon är bäst.


Dessutom är Rebel without a cause är en av mina favoritfilmer (:

Nu ska Alex och Fredde komma hit en sväng och göra klart fotouppgifterna som vi har tills imorrn. Vi ska fota människor i ett mörkt rum med endast stearinljus som ljuskälla, knivigt, knivigt - men roligt, roligt. Men, jag måste panikstäda, måste gå..

problem.

vad vore världen utan problem? ganska så tråkig iofs.
Imorrn är jag ledig, men jag borde åka till skolan och göra klart en hemsida som skulle varit inne.. för ett tag sedan, men som vi har tills nästa vecka på oss att göra.

neh, nu ska jag fortsätta pilla med mirres hemsida, och sen ska jag se lite på tv och läsa en ny novell jag börjat läsa på någon sida. sen, sen ska jag sova. jag drack precis upp den sista mjölken och jag har ingen juice, så det får bli vatten för mig nu..

god natt, dröm sött!
fuck me through the monsoon

Forrest Gump in One Minute


Den här var lite kul.. Jag älskar Forrest Gump, en av mina absoluta favoriter (:

Bilder

här kommer lite bilder ifrån idag:









Skönt väder idag, våren är på väg! Yes, yes, yes!

If you're cold, let my love make you warm.

Det är solsken ute! Gott, gott!
Jag kunde inte sova i natt utan somnade vid halv tre, tack och lov skulle jag inte upp vid sju, utan istället vaknade jag kvart i tio.
Idag är det dessutom första april. Det är snart maj och jag har fortfarande inget jobb, bajs. Men det löser sig förhoppningsvis.

Imorse vaknade jag och hade så ont i halsen att jag inte kunde svälja. Tror att jag börjar att få halsfluss igen, den brukar ju komma till mig två gånger om året ungefär, och gör att jag inte kan svälja, och om jag mot all förmodan gör det så känns det som knivar som sticker till i halsen. Ni som haft halsfluss vet ju hur det är.

Min bror fyller år nästa söndag, han blir tjugo år gammal! Det är helt galet, tyckte inte alls det var länge sen han var tretton och var jätte nervös över att börja högstadiet. Men tiden går lite för for för min smak. Vi ska gå ihop till en present, eftersom det lilla livet bara önskar sig dyra saker. Å andra sidan blir man bara tjugo en gång i livet.

Idag blir det banemej solglasögon för hela slanten!
Jag och Alex ska åka och simma om en stund, det ska bli riktigt skönt. Förr, när jag bodde i Lidköping simmade jag tre gånger i veckan, 1km varje gång. Det var så himla skönt. Nu ska jag försöka ta upp det igen, vi får se hur det går. Runt ett ska vi ha vår första fotolabb, och det ska bli riktigt kul!

Ha en bra dag, küss!!

En bra start på dagen:
Fina animationer på Tom ifrån Zimmer 483 dvd:n.
(Für Leonita!)

wo sind eure hände

Always be a good boy, don't ever play with guns. But I shot a man in Reno, just to watch him die.

Ja, jag kan inte sova, så nu sitter jag och slösurfar och kollar på Walk the Line. Har lyssnat på Johnny Cashs sista skiva som han spelade in: American V: A Hundred Highways, som är en av mina absoluta favoritskivor. Mitt favoritspår är utan tvekan nummer fyra och tio: If you could read my mind och Rose of my heart. Två låtar som är värda att lyssna på. If you could read my mind är skriven av Gordon Lightfoot, och det är orginalet jag har länkat till. Rose of my heart har Hugh Moffatt skrivit, och Cashs tolkningar av dessa låtar är bara oslagbara.

Natt..
Because you're mine, I walk the line.

RSS 2.0