most of my defects are inside my headRhapsody – The March Of The Swordmaster

suck

Vårt Internet har legat nere sedan igår. Det har precis kommit igång igen. jag hatar landet.
Sitter och lyssnar på en svensk Disney skiva medan jag redigerar lite bilder som jag tog på mig själv nyss. Ska bli klar med en bloggdesign också som kommer upp lite senare..

Where the action is 2011
Har kollat in några festivaler i sommar. Är SÅ sugen på att åka till Rock im Park i Tyskland och Download festival i England i utlandet. Och Sweden Rock (vars 4dagarsbiljetter snart är slut, så ska ni dit så skynda!)

Har ni funderat på några festivaler?

Tommy Joe Ratliff


Just Because I love his Nosferatu tattoo.


Did your piercings/tattoos hurt?
Pain is subjective. Everyone has a different threshold for pain, if a needle going through your skin or a needle poking you over & over sounds painful then it will probably hurt. If it doesn’t sound too bad, then you’ll be fine.

- Petrilude

Ny Design.

The old:

110129Igår vad det bygdegårsfest med temat Havet. Det var livat och pappa och mina farbröder + deras kusin stod på scen och röjde. Riktigt bra var det och riktigt kul.

Sofia Vienna
Wäst airplane på scen. Fotat lite och jag ...

dsc00090 (MMS)

Wäst airplane på scen. Fotat lite och jag hoppas bilderna blir bra. Hoppas ni har en bra lördagskväll.


En ovana jag har


Jag har insett att jag har en ganska dålig vana. När jag är stressad, uttråkad/rastlös, obekväm, lurig eller irriterad så biter jag på min underläpp. Jag biter loss små skinnflagor och nu har det blivit ett sår, som jag envist sitter och biter på utan att tänka på det.

Petrilude

Jag blev överlycklig när jag för första gången lyckades med en sotning. Det var för typ två år sedan. Det var då jag började sminka mig på riktigt. Men ja, det är ju ingenting, haha. Människan nedan är ju helt sinnesjuk. Alltså, hur sjutton gör man? Jag är helt lost på smink och allt sånt och detta är så sjukt imponerande i mina ögon. Han är ju supervacker och jag älskar hans vertikala industrial. Hans läppar är ju dessutom helt perfekta. Tror jag blev lite kär i honom.

Petrilude @
Facebook.
Youtube.
Twitter.
Site.
"Will you defeat them, your demons, and all the non-believers, the plans that they have made? Because one day I'll leave you, A phantom to lead you in the summer, To join The Black Parade."

A world that sends you reeling from decimated dreams Your misery and hate will kill us all. So paint it black and take it back Let's shout it loud and clear Defiant to the end we hear the call To carry on We'll carry on And though you're dead and gone believe me Your memory will carry on We'll carry on And though you're broken and defeated Your weary widow marchesMy favourite photo of the band so far.


My girlfriend is beautiful and she thinks she ugly

"I tell her shes beautiful all the time and she really is to me but she told me that she always tries to look her best to show everyone that shes pretty so they dont think I have an ugly girlfriend, I have seen her w/o make-up and I have seen her with a crap load of make-up on and I always think she looks very attractive I like it best when she only has a lil makeup on but other wise idc, the only thing we have ever argued about is whether or not she is beatiful, sometimes I think she has some kind of inferiority complex, she says shes not as beautiful or attractive as I think. Is there any way I can explain or convince her that she is beautiful that she is not ugly, that no matter what she looks like I always think she looks amazing, that she doesnt have to strive to look good for me?"

A random guy on the Internet posted this question in a forum. I thought it was kinda cute, and also so damn true. I kinda hate that.

in your head they're dying.Megan Fox
Usch, jag tycker verkligen att hon är så sjukt snygg. Man kan ju diskutera hennes talang för skådespeleriet dock.

Förintelsens minnesdag


Idag, den 27:e januari är det förintelsens minnesdag. Idag, 1945 befriades Auschwitz av sovjetiska trupper, och världen fick en blick av en del av det nazisterna åstadkommit under de tolv år vid makten.
http://sofiavienna.se/2009/january/vernichtung.html

Filmtips:
Pianisten
Schindler's list
Undergången
Anne Franks dagbok
Flyboys
Kellys Hjältar
Band of Brothers
Saving private Ryan
Guten morgen!


Jag pallar verkligen inte att kolla på intervjuklipp. Gifs är mycket roligare. Har ingen aning om vad dom pratar om, men denna kan jag stirra på hur länge som helst, haha. Toms ögonbryn på slutet, me like, och Bill påminner lite om en kanin (:

Rysare.


Jag har aldrig skrikit så mycket som jag gjorde då.

Just metal and scars

Ibland tycker jag verkligen att det är tråkigt att jag inte trivs i tjejigare kläder. Jag tycker helt enkelt att jag ser förbannat dum och fånig ut. Jag hatar att visa överarmar och jag hatar verkligen att visa höfter. Men så har jag kommit underfund med att jag känner mig som mest hemma med ett par svartmålade ögon, illa sittande överdelar (som jag ser tjock ut i) och ett par tightare byxor, en massa smycken. Det ser kanske inte alltid bra ut, men so what?

Rise Against – Hero Of War
Queen – Under Pressure - Live, Wembley Stadium
Johnny Cash – The Beast In Me
Her Bright Skies – Kiss Like This
Alphaville – I Die For You Today - Acoustic Version

Elin 22 år!

Idag fyller min kusin, tillika andra (bättre) hälft 22 år. Det bästa med Elin är inte bara det faktum att vi kan kommunicera med varandra utan ord, utan vetskapen om att jag kommer att tillbringa resten av mitt liv med henne, vad som än händer.

Jag har skrivit det förut och kan skriva det tusen gånger till. Vi kan sitta i ett rum, på varsin stol, sitta helt tysta och ändå prata med varandra. Hon är en av få som jag aldrig känner mig obekväm med och som jag litar på till 110%.

Med Elin behöver jag aldrig be om ursäkt, aldrig förklara mig. Hon förstår inte alltid, men accepterar mig precis som jag är. Hon älskar alla mina brister, och allt det som jag vet att alla andra också gillar hos mig. Hon är stark och alltid så himla glad. Vi har delat så himla mycket och jag är så tacksam över varje sekund.

Mitt skratt är som mest äkta när jag skrattar tillsammans med Elin. Och det kommer jag vara evigt tacksam för. Så idag, den 26e januari, så sänder jag all min kärlek till henne. För hon är en av de bästa, unika, fantastiska människorna jag vet.

Nu ska vi iväg och äta på restaurang.

that's hot.


Hemsk scannad bild, men ack vad snygg han är.Mer bilder på dessa två, tack.
Och ge mig Georgs hår.
Damn.Så fina dom är. Alla fyra. Inte ofta man ser dom på bild tillsammans längre.

Excuse me, what?


Är det något speciellt ni vill läsa om? Något jag ska tipsa om? Jag har lite idétorka just nu och det känns som att jag bara står och stampar på samma ställe. Så ja, vad vill ni se mer av? Ni är inte så många, men jag vet att ni har åsikter, bara ni vill (:

speak up.source.

but that's alright 'cause I like the way it hurts


Joan Jett


Joan Jett & The Blackhearts – Good Music
Joan Jett & The Blackhearts – You Want In, I Want Out

When I look into your eyes, I don't wanna see anything else but stars


MexicoLinda Hallbergså fruktansvärt snyggt.
source

Woop woop!


Vi är i seminfinal mot Danmark. På onsdag 20.15 är det dags. Förhoppningsvis vinner vi ju, men Danmark är sjukt grymma! Samma dag spelar även Tyskland mot Norge, och jag hejar verkligen på Tyskland.

WIP

Work. In. Progress.

Jag såg en bild på Deviantart (vart annars?) med en tjej som hade färglagt en svartvit bild. Och nu sitter jag och försöker göra det samma med min favoritbild alla kategorier på tvillingarna. Det är lite småkul faktiskt. Men vet inte riktigt hur jag ska göra med deras kläder ännu, men jag får tänka ut något som passar..

In Flames – Disconnected

en sak som kan göra mig ganska trött..

är när folk ber mig att hitta saker på nätet åt dom. Jag menar när folk kommer med frågor som jag inte kan svaren på. Då förväntar sig de flesta att jag ska sitta och googla svaren till dom. Man säger att man inte vet vad man ska googla på, men om man formulerar sig som pratar så brukar man hitta till det man letar efter. Jag är ingen mästare på att googla, men man får helt enkelt lirka lite med orden tills man hittar det man letar efter. Jag kan spendera timmar efter att leta efter en perfekt bild till en perfekt manipulation, och det bara genom sökord på deviantart eller på google.

Till exempel hästkroppen på denna hittade jag efter någon timme. Man får helt enkelt ha tålamod till att sitta och leta fram information. Det mesta jag lärt mig har jag lärt mig själv, och det bara genom att i timtal sitta och bläddra och söka i diverse forum och andra sidor på nätet.

Folk kan bli irriterade på att man inte berättar hur man gör vissa saker, men tänk er själva om ni hade varit i min situation. Jag har googlat, letat, slitit i timmar. Ibland har jag blivit så arg att jag bara vill kasta datorn i väggen. Men för det mesta så löser jag allting. Man får ge det tid helt enkelt, det är bara så.

Vad jag vill säga är egentligen att ni inte ska bli arga om folk inte beskriver exakt hur man gör vissa grejer. För klarade jag att hitta informationen på egen hand så klarar ni det också. Ibland finns det inga genvägar.

Nu vill jag inte säga att ni inte kan ställa frågor till mig, för det är klart ni kan, och jag svarar mer än gärna på dom, oftast med en länk till en sida som hjälpt mig. Men skriver jag nej, så menar jag nej.

Detta blev otroligt flummigt..


Du tar din plats bland dom du håller av.

Jävlar. Tack för alla fina ord i förra inlägget. Ni är tokiga. Tack och tack igen. Jag vågade nästan inte logga in för jag var rädd att ingen skulle kommenterat. Men så var det inte, och jag blev så himla glad. Har ni några förslag på något ni vill se så får ni mer än gärna tipsa mig, så ska jag försöka göra något bra av det!

Vi har haft spelkväll här hos mig i kväll. Ätit pizza och umgåtts. Ett bra sätt att fördriva en lördagskväll helt enkelt. Min hjärna försökte motarbeta mig, men jag klarade mig bra ikväll och det känns bra. Jag kan mer än vad jag tror och när man själv lägger märke till det så är det stort.

Jag arbetar mig långsamt uppåt ifrån det jag befunnit mig i de senaste veckorna och jag är därför lite off. Det är inget ni märker  så mycket, men skriver det mest för dom som känner mig och som kanske kräver en förklaring till diverse saker. Det är inget jag inte kan hantera, och det är okej.

Nu ska jag försöka sova.
Bon Jovi – Always

Don't fight it.


Denna iden poppade upp i mitt huvud för några veckor sedan. Jag har försökt göra en liknande några gånger förut men aldrig riktigt lyckats. Men denna gången tänkte jag inte ge upp. Jag är supernervös över att visa denna, men det borde jag inte vara. Jag är inte riktigt säker på om jag gillar denna eller inte, men det är okej. Tror mest det beror på att jag inte brukar göra sådana här manipulationer. Inget blod, inga sår och inget mörkt budskap ligger bakom denna.

Kentaurer är väldigt starka och vackra figurer.
Är sånt här verkligen roligt att se? Jag antar att ni tycker det, annars skulle ni inte komma tillbaka. I vilket fall är jag tacksam över att ni gör det.

Som vanligt är det bara att trycka på bilden för att se orginalstorleken (900*1382 - kan behövas nedladdning för att se den i sin helhet).


This idea came to me a few weeks ago. I've been trying to do a similar picture severel times, but failed every single time. This time, I told myself not to give up, and I didn't. I'm very nervous for showing this one, since I don't really know if I'm pleased with it or not. But i think I am. I'm not really used to do this kind of manipulations. There's no blood, no cuts or scars and there's no dark message hidden behind the layers.

Centaurs are very strong and beatiful creatures.
Is this kind of pictures really fun to look at? I guess you think so, otherwise you shouldn't come back here. So thank you, I'm greatful.

Press the picture to see it in it's original size (900*1382 - may require a download).

original pic:So true.

"When you do this, it hurts so bad, and you say ok, I never want to do this again, but when everything is fine and you’re feeling good again then you go directly to the next piercer and it’s a cycle. I’m kinda addicted to stuff like that.”
- Bill Kaulitz

(youtube)

He’s always inside of me, even in my dreams.

äckligt snyggt.


source


source

Skogshyddan, Lidköping

Jag hör till dom som tycker det är jätte tråkigt att fota natur. Verkligen jätte tråkigt. Men när man bor som jag gör så har man oftast inte så mycket att välja på. Jag hade tänkt fota rimfrosten, men när jag åkte till det ställe som jag hade i tankarna så fanns det så klart inget där. Hemma har vi hur mycket som helst. Men, man måste ju börja någonstans. Den översta bilden är dessutom nästan helt oredigerad. Det var en väldigt vacker dag idag helt enkelt.


Det tog mitt ett bra tag innan jag faktiskt insåg att jag gick på is. Det var när det började knaka och jag insåg att jag var lite för nära vassen. Dock är det väldigt långgrunt så jag skulle inte åkt igenom så mycket om jag nu gjort det.

Jan. 20, 2011


en alternativ domstol, för dig som tycker det är segt med detaljer


Usch vad jag saknar Hej Domstol! Ett program som slutade sändas 2006, och jag var lite smådeppig när det slutade sändas. Igår hittade jag gamla avsnitt på sveriges radios hemsida, som man kan ladda ner! Jag är överlycklig, och sitter nu helt enkelt och laddar hem det så att jag kan lägga in det på min ipod. Hej Domstol! Brunchrapporten och Christer i P3 är världens bästa radioprogram!

Hej Domstol - Westernridning är en gångart!
Black Swan trailer


Jag har alltid fascinerats av Natalie Portman. Hon är vacker och väldigt talangfull. Denna filmen blev jag lite sugen på att se faktiskt.

Illusion


Photo und makeup: Mirre Mroxx.
Edit: Ich, Sofia Vienna.

Patti Smith Group – Because The Night

Dagens tips


Jan. 19, 2011

Can you feel the notes run through your body As I run my hands over my skin It screams in silence, I feel the strings, My body heats I become alive... Each key, a mixture of sound and silence Artistic release in time, the essence of my soul Alluring beauty delivered in time At best, music is simply divine!

My favourite movie pt. 4: Sin City

Det är omöjligt att ni kunnat missa detta. Men Sin City är en av mina absoluta favoritfilmer. Den är så där härligt brutal och rå. Jag skulle kunna ha en kategori i bloggen döpt efter filmen, så bra tycker jag att den är. Jag förstår verkligen inte hur folk inte kan gilla denna filmen.


Förlängda versioner av vissa scener i filmen har jag skrivit om här.

Sweden by Neola


photos by Neola.

In your golden cage

"I made a new friend today."
"Oh, really? Real or imaginary?"

"Imaginary"


“Don’t think.”
“How do you not think?”
“If you focus too much on the bad stuff then the bad stuff will be all you think of and it will tear you down until you’re nothing. So don’t think.”

When I was younger, I used to dance in the rain.


I've always loved the rain. For as long as I can remember. I love the smell of it. I love when it touches my skin. I love the way my hair gets when the rain is pouring down, sticking onto my face. I love the sound of the raindrops hitting the streets and my windows. I can sit and listen to it for hours.

When I was younger, during the summer, I always sat outside, with a blanket close to my body, and smelled the rain. The nature gets much cleaner, pure, the air gets easier to inhale into your lungs.

The water calms me.

Lets run into the pouring rain, to feel that we're alive again.

Man glömmer fort alla kommentarer som en gång värmt ens hjärta ♥
Finns så många fina kommentarer, som peppar, stöttar och bara lyfter en. Och jag är så tacksam över varenda en.

Inhale. Exhale.Jag har kommit till det stadiet igen då jag inte vill somna, för att jag inte vill vakna upp. Jag fick en uppenbarelse i fredags efter att jag träffat mina vänner och C följde mig till bussen. Vi började prata, och jag blev så himla arg. Jag blev arg, besviken och så fruktansvärt irriterad. Inte på henne, utan på mig själv. När hon gjorde en ansats till att ta de steg emot mig som var emellan oss för att ge mig en kram så fällde jag upp min skyddmur. Precis som jag alltid gör. Men jag visste att om hon skulle kramat om mig, så skulle jag slått henne. Och den känslan skrämde mig. Det sa jag till henne också. Och jag såg på henne att hon hade tårar i ögonen. Och det jobbigaste var att jag visste att det var jag som var orsaken till dom.

När jag får ett nervsammanbrott så måste man bara låta det gå över, för det är svårt att lugna ner mig. Och jag har svårt för att kontrollera min kropp och mina tankar och jag säger saker som jag inte borde säga. Eller som jag egentligen borde få ur mig, men inte i det tillståndet, för då säger jag för mycket. Jag skrämmer mig själv, och det gör det hela bara ännu värre.

Jag undrar så vart denna ilska jag känner inom mig kommer ifrån. Det är ilskan som gör att jag stör mig på allt. Det är också ilskan som gör mig så arg att jag inte kan, eller vill somna eller känna någonting.

Jag vet inte vad jag förväntar mig att folk ska göra, för alla som kommer nära mig stöter jag bort. Jag känner mig så fruktansvärt vilsen. När jag skriver brukar det bli bättre, men jag känner att det inte blir det nu, så jag slutar.

Jag lydde bara order och mitt land. Har man en gång kommit hit, blir man aldrig mera fri.stars is one of my favourite words.


For my part I know nothing with any certainty, but the sight of the stars makes me dream.
- Vincent Van Gogh


Turn your scars into stars.
- Robert H. Schuller


I've loved the stars too fondly to be fearful of the night.
- Galileo Galilei


You can be the moon and still be jealous of the stars.
- Gary Allan


Keep your eyes on the stars, and your feet on the ground.
- Theodore Roosevelt


We are all in the gutter, but some of us are looking at the stars.
- Oscar Wilde

Igor Presnyakov


This guy is a genius.

Hero of war - Rise Against


Fantastisk låt. Fin video. Underbar.

Äta och bowling med de närmast sörjande.
Over and out.
So beat it."Then I had a thought. Maybe I didn't break Big. Maybe the problem was he couldn't break me. maybe some women aren't meant to be tamed. Maybe they need to run free until they find someone just as wild to run with"

- Carrie, Sex and the city.

Save you


I can tell I can tell how much you hate this And deep down inside you know it's killing me I can call Wish you well and try to change this But nothing I can say would change anything Where were my senses? I left them all behind Why did I turn away? Away I wish I could save you I wish I could say to you I'm not going nowhere I wish I could say to you It's gonna be alright It's gonna be alright Didn't mean Didn't mean to leave you stranded Went away cause I didn't want to face the truth Reaching out Reach for me Empty handed You don't know if I care You're trying to find the proof There were times I'd wonder Could I have eased your pain? Why did I turn away? Away I wish I could save you I wish I could say to you I'm not going nowhere I wish I could say to you It's gonna be alright It's gonna be alright It's gonna be alright Save you It's gonna be alright I wish I could say to you

We Can pretend nothing's changed Pretend it's all the same And there will be no pain Tonight It's gonna be alright It's gonna be alright It's gonna be alright Save you It's gonna be alright

did you miss me while you were looking for yourself out there?
Igår hade jag frack på mig. Ja, jag gillar pingviner så mycket att mina vänner köpte den till mig för något år sedan. Jag har inte använt den förrän nu, och den är verkligen superfin. Lite stor, men jag kan leva med det. Den är fin i alla fall. Fick inga bra bilder på min outfit igår, även om jag var väldigt nöjd med den. Kläder och jag går vanligtvis inte ihop. Har inget större intresse för att klä mig snyggt, även om jag gärna ser att andra gör det. Det är en ond cirkel.

ATM


Lyssnar på Schrei albumet samtidigt som jag försöker lösa Rubiks kub. Jag har jätte tråkigt verkligen och är så fruktansvärt rastlös att jag inte ens orkar kolla på en film. Har skickat in papper till skatteverket idag om namnbyte, jag ska stryka mitt mellannamn för jag har alltid hatat det och kommer tyvärr alltid att göra det. Vill ändra mitt efternamn också, men det tänkte jag inte göra förrän till sommaren/hösten. Egentligen vore det smartast att göra det samtidigt kom jag på nu eftersom jag måste skicka efter nytt pass och körkort.. Skit också.. Det enda jag är nöjd med när det kommer till mitt namn är mitt tilltalsnamn, och så har det varit under flera år, tyvärr. Anyhow, nu ska jag återgå till kuben. 100:e gången gillt?


Tokio Hotel – Beichte
Tokio Hotel – Jung Und Nicht Mehr Jugendfrei
Tokio Hotel – Gegen Meinen Willen

JAG HITTADE VÄRLDENS FINASTE BOK PÅ BIBBLAN IGÅR

som jag var tvungen att låna hem med en gång. Willy Puchner byggde två stycken pingviner. Joe och Sally. Joe är 150cm lång och Sally är 110cm lång. Han tog pingvinerna och reste över hela världen och fotade dom i olika städer. Här kan ni se lite hur det kunde se ut när dom transporterade dom. De var tvugna att spänna fast dom på ryggarna för att kunna förflytta dom. Här kan ni även se fler bilder än dom jag fotat av här nedan. Så sjukt fin bok <3

Just idag är jag starkt, just idag mår jag bra

Broder Daniel – Underground
We look so good together.
Me and my other half. You're the sun and I'm the moon.
Can you tell we're related? Nooo?

12 januari 1990


det är inte omöjligt att jag och min lillebror såg ut så här på min treårsdag. Jag föddes sex veckor för tidigt. Jag fick sova i en kuvös, eftersom jag inte kunde hålla värmen, och ingen fick bära mig, mamma och pappa fick bara röra mig genom två hål i kuvösen. Just den vintern jag föddes så var det svinkallt också, så jag fick inte vara ute. Tror inte dom tog ut mig förrän i början av mars eller så. Mycket spännande indeed.

Idag fyller jag alltså 24, och det är fruktansvärt skrämmande. Men också en större utmaning. För en gångsskull så har jag ett mål, något att kämpa för, och dit ska jag nå. Nu ska jag snart iväg och äta på restaurang med bra människor. Så tråkigt att mina bröder inte är hemma.

Take care.

Alice?


Jag sitter och lyssnar på webbradio. Christer i P3. De pratar om situationer där man uppgett ett annat namn än sitt egna. Jag har gjort det en del gånger, men det är inte bara för att jag ska vara rolig, eller för att jag råkat i knipa, utan det är för att jag glömmer av vad jag heter. Det är helt sjukt, men jag glömmer bort mitt namn. Jag har ofta kommit på mig själv med att säga att jag heter Alice. Men det namnet använder jag också om jag träffar någon ute som jag får dåliga vibbar av, ute på krogen eller något annat ställe. Alice ligger så himla bra i munnen.

My favourite movie pt. 3: Det sjunde inseglet (the seventh seal)

Jag såg denna första gången i skolan. Vi var en klass på 16 personer och jag tror att alla somnade under filmen utom jag själv. Alla satt och väntade på den berömda rubliken: "Vem är du?"  "Jag är döden.." Och den konversationen skedde inom den första minuten av filmen.

Ingen gillade filmen förutom jag, jag älskade den. Jag har dock bara sett den två gånger. Det jag älskade med filmen är fotot. Vi såg filmen under en rörlig bild lektion, där vi skulle analysera just ljussättningen och sånt där medan vi såg filmen (vilket gjorde att vi pausade filmen väldigt ofta, sjukt jobbigt).

Men jag tycker ni ska ge den ett försök, för den är faktiskt ganska rolig.

11.01.11

Är hemma ifrån jobbet idag. Väldigt ofrivilligt. Det finns helt enkelt inget att göra idag. Vilket suger ganska mycket. Så idag är mitt mål att skriva personligbrev och skicka iväg lite jobbansökningar. Men först ska jag ut och gå. Långt. Jag måste få tid att tänka. Det blåser ute nu, vilket betyder att det kommer vara svinkallt.

Bon Jovi – Always

Cougar Town

jag är besatt av denna serien. Jag har snart plöjt igenom halva säsong två. Jag kan sträcka mig så långt som att säga att jag är kär i denna serien. Tänkte ställa frågan hur jag lyckats undvika denna serie så länge, men har man bara skogsTV så är det inte så svårt.

Nothing to prove wallpaper


Click on the image for original size (1280*800)

I love you

"I love you not only for what you are, but for what I am when I am with you. I love you not only for what you have made of yourself, but for what you are making of me. I love you for the part of me that you bring out."

- Elizabeth Barrett Browning

Så roligt.

Ja, jag skrattar åt barn. Jag kan stå för det. Att föräldrar ens överväger att köpa sådana här dräkter åt barn är bara skrattretande. Jag talar om maskeraddräkter för barn. Det är så roligt. Jag och min storebror brukar roa oss med att kolla på djurdräkter och barndräkter när vi har tråkigt. Nedan är några av mina favoriter:
(Nr. fem är en stark favorit)

NCruz
Bland det läskigaste jag vet hör dockor. I alla storlekar och form. Jag tycker dom är jätte otäcka. Men så föll jag in på denna hemsida och kunde inte låta bli att förundras över denna kreativitet. Ncruz.com

min önskelista till min födelsedag

- En resa till Berlin.
- sällskapsspel
- en lägenhet
- bandtröjor
- pengar
- silverarband
- macbook

Samtidigt är jag ganska glad över det jag har och behöver inget av de ovanstående. Men bara för att önska mig något.

Ny kamera!

I fredags köpte jag en ny kamera. En Nikon D3100. Jag insåg ganska fort att det är sjukt svårt att fota. Jag klassar mig själv som nybörjare, och har ingen som helst aning om de tekniska grejerna (ifall det nu skulle komma några frågor om det, så kan jag troligtvis inte svara på det helt enkelt). Den är fin i alla fall och jag gillar den so far. Min stackars katt har fått stå ut med att vara modell, och hon gillar det inte. Därför ser hon lite irriterad ut på alla bilder. Dessutom är hon lite smådeppig och rastlös, eftersom det fortfarande är lite för kallt för henne att vara utomhus.

Just nu sitter jag och lyssnar på Hinder, samtidigt som pappa och dom har träning i källaren. Just nu spelar dom Mighty Quinn, och det låter riktigt bra. Vi ska ha bygdegårdsfest om några veckor och dom ska spela då.

hon har börjat lägga sig i väldigt konstiga ställningar.

Usch vad jag älskar denna låten. Lite för mycket tror jag.


Låt den rätte komma inHar precis sett den på Tv. Guuuuud vilken bra film! Hur har jag lyckats undvika denna? Men det som stör mig mest är att amerikanarna ska göra en remake av den. Varför? VARFÖR?!

Not. Guilty.


Jag har en tendens att överarbeta saker.. Det är ingen jätte skillnad på bilderna, jag har bara lagt på ett sepia filer på den andre bilden.

Så här i efterhand förstår jag inte hur jag ens kunde tvivla en minut på att den här skulle bli bra. För det blev den, och jag är jätte nöjd med den. Jag hoppas ni gillar den också. Jag hade en helt annan idé ifrån början, men den sparar jag till nästa bild. Kommentarer ger mig alltid ett leende på läpparna.

Som vanligt är det bara att trycka på bilden för att se orginalstorleken (1257*1826 - kan behövas nedladdning för att se den i sin helhet).


I have an awful tendency to over work a picture.. Now, when I look at the final image, I don't really understand how I could even doubt for even one minute that this picture wouldn't be good. Because I think it is. I'm very pleased with how it all turned out. I hope you like it too. Comments always put a smile on my face.

Press the picture to see it in it's original size (
1257*1826
- may require a download).

Här är orginalbilden / here's the original:

The tourist


Jag såg denna igår. Jag blev besviken. Jag kände av deja vu känslan rakt igenom. Det kändes helt enkelt som att man sett filmen tusen gånger tidigare, vilket man också har gjort, men med andra skådisar. Efter halva filmen gissade jag hur den skulle sluta, och hade rätt. Så typiskt.

Och jag blev lite besviken över Depps filmval. Han brukar inte göra sådana här förutsägbara roller, det kändes som att han inte valt denna rollen utifrån vad han själv ville, utan att någon valt den åt honom. Men han är och kommer alltid vara en fantastisk skådis, och Angelina Jolie är sjukt smal. Punkt.
Kan meddela att nästa manip kommer upp ikväll och den blev faktiskt bra. Jag är supernöjd med den.. Men nu ska jag se på På spåret och sedan kolla på bilden igen innan den publiceras. Man ska alltid ta en paus när man tror att man är klar med något, för att senare komma tillbaka och kolla på det igen. Man kommer alltid på någonting mer att lägga till/ändra.

You're a part time lover, and a full time friend


W.I.P

Work in progress. Fick idén efter en dröm jag hade för några nätter sedan. I kombination med att jag hittade en dikt som jag gillade. Jag har blivit så fruktansvärt nojig. Jag har så höga krav på mig själv och dom växer hela tiden. Tänk om denna inte alls blir lika bra som den förra, tänk om ni inte alls gillar den.

Nedan är i alla fall en sneakpeak. Som vanligt hade jag tänkt göra något helt annat, men medan man sitter där så kommer man hela tiden på nya idéer.. Vi får se hur slutresultatet blir..
Hallelujah

En sång - fem versioner.
Leonard Cohen – Hallelujah
Jeff Buckley – Hallelujah
Kate Voegele – Hallelujah
Keren Ann – Hallelujah
The Kings Singers – Hallelujah


Är på bio.


My favourite movie pt. 2: Taken

Liam Neeson, behöver jag säga mer?


Har ni inte sett filmen och inte vill se några spoilers så kolla inte in detta klipp:
Ruskigt bra film. Såg om den direkt efter jag sett klart den första gången jag såg den.

The best way out is always through.


det känns som att jag håller på att kvävas. Just nu är jag så jävla rädd för mig själv och jag vet inte riktigt hur jag ska hantera det som bubblar inom mig. Varje gång jag får frågan om hur jag tänkt mig framtiden får jag hjärtklappning. Jag vet vad jag vill, men jag vill inte berätta om det, för då känns det som att det inte kommer att genomföras. Allt jag planerar blir aldrig av när jag berättar om dom. Jag är livrädd, verkligen livrädd. Fan.

Ledig und sjuk

DJ Mangoo Feat Deadline – Fanta & Rosé
Electric Six – Danger! High Voltage (vi festade till den låten i London när vi besökte lillebror, har lite ofrivilligt börjat gilla den. Videon är grym. Gay bar är för övrigt också lite svängig)

Sitter här och plågar mig själv lite genom att sitta och trycka på ett nygjort sår och lyssnar på dålig musik, bara för att jag kan. Har blivit lite sjuk på kuppen också. Har skit ont i öron och hals. Awesome. Skönt att ha fyra dagars ledighet som jag kan vara sjuk på. Fantastiskt!


Jag bor typ i min Sonisphere tshirt, den är så äckligt skön! Saknar dom jag jobbade med där, det var så sköna människor! Hoppas jag kan jobba där i sommar igen. Nu ropar mams. tjing.

Sånt här är så läskigt

för det sämmer i 95% av fallen.
Den sovstil jag har liknar mest fosterställning. Jag sover alltid med ett ben mer böjt än det andra, och lägger knät nära kroppen. En kombo av 1 och 3 kan man väl säga. På mig stämmer beskrivningarna under de bilderna i alla fall.


1. Fosterställning

Fosterställning är den vanligaste sovställningen. Av de 1000 testpersonerna sov hela 41% på det viset, varav mer än dubbelt så många kvinnor som män.

De som kryper upp i fosterställning beskrivs som tuffa på utsidan men känsliga i hjärtat. De kan vara blyga när de först träffa någon, men slappna snabbt av.2. Som en stock

15% av testpersonerna sov liggandes på sidan med båda armarna ner utefter sidorna.

Dessa personer beskrivs som lättsamma, sociala människor som gillar att vara en del av gruppen. De har lätt att lita på främlingar men kan vara lättlurade.

 


3. Längtar positionen

13 procent av testpersonerna som på sidan med båda armarna ut framför sig.

Det anses tyda på en öppen karaktär, men som samtidigt kan vara misstänksam eller cynisk. Personer som sover på detta vis är långsamma med att bestämma sig, men när de har fattat ett beslut går det inte att ändra det.

 


4. Soldatpositionen

Åtta procent av testpersonerna valde att sova liggandes på rygg med båda armarna vis sidorna.

Människor som sover i denna position är i allmänhet lugna och reserverade. De tycker inte om att göra väsen av sig, men ställer höga krav på sig själva och andra.

 


5. Fritt fall positionen

7% av testpersonerna sov på detta sätt, på mage med händerna runt kudden och huvudet vänt åt sidan.

Dessa personer beskrivs som sällskapliga och fräcka, men med en tendens att vara nerviga och sköra. De gillar inte kritik, eller extrema situationer.

 


6. Sjöstjärnepositionen

5% sover på detta vis. De ligger gärna på rygg med båda armarna upp runt kudden.

Dessa personer har lätt att få många och goda vänner eftersom de alltid är beredda att lyssna till andra, och erbjuda hjälp när det behövs. De tycker i allmänhet inte om att vara i centrum.
My favourite movie pt. 1: Forrest Gump


I miss you, Jenny. If there's anything you need, I won't be far away

För det första måste jag verkligen be om ursäkt för den dåliga kvalitén på videon ovan. Men det var den enda jag hittade där hela slutet var med. Höj ljudet också så ni hör (allra helst, se filmen).

Fantastiskt vacker film rakt igenom. Jag gillade den inte första gången jag såg den, för jag tyckte den var alldeles för lång och för seg. Kan meddela att jag inte var så gammal heller. Men nu när jag såg den för några år sedan blev jag helt fast. Den är så fantastisk, musiken, manus, foto, skådespelarna och själva historien är så himla vackert. Jag har alltid varit fascinerad av människor som kan vara så himla kär och älska någon så himla mycket som Forrest älskar Jenny.

Sådan kärlek hittar man inte, jag tror att kärleken hittar dig. Man kan leta efter den, men jag tror nog på kärlek som kommer genom spontana möten.

Johnny Depp @ The Tourist premiere, Berlin, Dec. 14 2010
Rammstein - South & North America Tour
Snart ett år sedan jag såg Rammstein i Malmö och jag vill gärna se dom igen. Snart. Det var magiskt. Allvarligt, kolla sista bilden! Vem hade inte viljat vara där???
“Your friend is the man who knows all about you, and still likes you.” 
— Elbert Hubbard


James DeanSofia önskar sig..


HP Mini - Macbook
Tack på förhand.

and yes, i've dreamt about you too


Jag har ett mönster när jag festar. Jag går nästintill alltid runt med två glas, eller två flaskor i händerna. Jag sätter mig alltid på golvet, alltid där jag är mest i vägen. Jag är med på 80% av alla bilder som tas, även om jag hatar att vara med på kort. Jag ser aldrig normal ut på bild utan gör mig alltid till. Det är tydligen så jag funkar. Jag inser nu att färgkombinationen på nagellack, hår och ögonskugga kunde varit bättre. Jag önskar att jag hade någon slags färg på mina ögon istället för grå. Idag är jag allmänt förvirrad.

Igår hade jag besöksrekord. Min fråga: Vart kommer alla ifrån?

Tonight I won't be alone But you know that don't Mean I'm not lonely I've got nothing to prove For it's you that I'd die to defend

Bon Jovi – Bed Of Roses
As I dream about movies They won't make of me when I'm dead With an ironclad fist I wake up and French kiss the morning While some marching band keeps Its own beat in my head While we're talking

You can’t live your life for other people. You’ve got to do what’s right for you, even if it hurts some people you love.


I wish I was too dumb to care

Nyår genom Anjas kamera
1 Januari 2011

Startar året med tre av mina absoluta favoritlåtar, från mitt absoluta favoritband.

 


RSS 2.0