Illusioner, drömmar och tankar

Alltför ofta så kan jag inte skilja på dröm eller verklighet. Vissa situationer vet jag inte om jag bara har drömt, eller om dom verkligen har hänt. Ibland är det fruktansvärt jobbigt.

Nu ska jag sova tänkte jag, ska ju upp klockan sex imorrn.
Vi hörs.

Men tja!


MUMS

Har varit på strip aerobic ikväll. Det var faktiskt skitkul och vi ska nog dit nästa vecka igen. Mycket dans och stegkombinationer. Kommer ha fet träningsvärk imorrn i rygg och lår, men det var skönt. Det första instruktören gör  är typ att sätta sig ner och särar på benen och sätter ner underarmarna i golvet mellan sina ben som ligger rakt ut åt sidorna. Jag kollade förskräckt på min kusin Anja och jag tror vi tänkte samma sak är detta nivån på detta passet så dör jag.

Jag lever, och jag kommer att ha ont imorrn, men det känns bra i sinnet. Nu ska jag återgå till att diskutera min Lasse Berghagen är en alien-teori med Lina, samt fortsätta att se På Fortet och irritera mig över Pernilla Wahlgren och Elvis uppe i tornet.

Min humor..


Damn you, twitter!
Okej, jag har blivit lite besatt av twitter. Jag började följa Stewie häromdagen och jag älskar personen som twittrar där. Så roligt. Här kan ni följa honom och här följer ni mig.

Hjälp..

Nu har min 'mentor' slutat. Han gick precis utanför dörren och jag är lite nervös om jag ska vara helt ärlig. Jag har fått ta över hans arbete och hans telefon. TELEFON. Fattar ni? Jag som precis har lärt mig att prata med min familj i telefon utan att få ångest, hur ska detta funka? Puh. Det kommer att gå bra, bara jag inte hetsar upp mig som jag gjort nu.

Nyss kom det in en herre som jag tydligen ska akta mig lite för. När dom såg att hans bil kom så försvann 2/6 och gömde sig. Varav en gömde sig under ett bord. Känns som en mogen arbetsplats detta. Precis i min smak.

Nu måste jag börja andas igen.Mobil

Jag tycker det är konstigt att ge sina sjuåringar mobiltelefoner (eller en iPad som jag hörde att någon hade gjort!). Jag tycker verkligen det. Jag fick min första mobil när jag var femton, och då var jag ändå sist i klassen med att ha en.

Ibland saknar jag faktiskt att inte ha någon telefon.


(Happy birthday Amiee!)

Frustrerad..

över att bo ute i ingenstans. Det finns inget här för mig.
jag vet inte om jag ska gråta eller skrika.

just nu är jag arg. riktigt arg. och min huvudvärk hjälper inte nämnvärt.
helvete.

The tourist


Längtar tills denna filmen kommer upp på bio. Har varit dåligt med Depp filmer på senare tid. Men han jobbar på fyra filmer som ska ha premiär under 2011, vad jag fattar det som, vilket är underbart.

Läste precis att Sin City 2 ska ha premiär under 2011!! Det ryktas även om att Depp ska vara med i Sin City 3.

It's been a while
Kolla den med den gula mössan längst bak. SÅ SÖT.
Grattis Daniel!!


Idag fyller min bror år, och bilden ovan visar tydligt hur våra bilder tillsammans brukar bli. Det värsta är att det är sant. Igår var en skön dag i Göteborg, jag fick köra eftersom pappa vägrar köra i Göteborg. Det gick bra, jag gillar att köra i städer, om det inte vore för alla jävla trafikljus som kryllar i hela stan. Ja, ja.. Grattis på födelsedagen ♥She's a breaker she will take ya


Rollin' just like thunder,
tryin' to get you down
Mistreatin' ev'rythin',
if you were king he'd take your crown
If you were adead man
he'd take ya from your grave
He will not mourn for you or me

Happines he cannot feel
and love to him is so unreal
He burns like hell, he wants you dead,
alltogether hate's all he feel
Movin' like a spider' killin' off a fly
No hands, just fists, no heart, just rocks

They'll go and ask the DJ, find out just what would she say if they all tried coming on to her. Don't they know it's never going to work?

Har precis sett på Bröllopsfotografen, och det var nog en av tidernas sämsta filmer. Fy vad dålig filmen var, det är filmer som den som gör att man skäms över svensk film. Jag brukar annars försöka stötta svensk film, men när sådana där filmer görs är det svårt. Den är inte ens lite charmig, bara genomdålig.

Imorrn ska vi åka till Göteborg och fira min storebror som fyller 29 på måndag. Jag har inte träffat honom på evigheter och vi ska prata lite om vår London resa som bör ske i november. Det är så sjukt kul att åka och resa med sina syskon, jag älskar det verkligen, mest för att jag träffar mina bröder så himla sällan.

På måndag kommer även mina kusiner hem ifrån Turkiet också. Inte alls avis, nejdå.

Fem softisch favoriter idag:
A Day To Remember – Homesick [Acoustic]
Hinder – Lips Of An Angel - Connect Set (Live)
Simple Plan – Untitled - MTV Hard Rock Live Version
Silverstein – MY HERIONE - Acoustic Version
Lifehouse – Everything

Kan du måla allt med färger i en vind?

Jag har alltid trivts i rött hår. Och det gör jag denna gången också. Dock är detta bara en toning, så den kommer att försvinna. Men nästa gång hos frissan blir det en liknande färg, tror jag. Det kommer bli bra. Färgen blir ju lite starkare p.g.a kamerans blixt (bilderna togs i ett annars mörkt rum). Och jag har ingen aning om varför jag ser lite vinögd ut på alla bilder.
har satt i en ring i min conch också. Kände att jag behövde lite variation på den fronten..

Lift your spirit and set me freeOrginalbild:

Varför finns inte svingelskogen på spotify?


sjukt dåligt!

lunsan.blogg.se


Har glömt att slänga upp denna som jag gjorde för ett tag sedan.
Malin som bloggar på lunsan.blogg.se fick i alla fall en ny design.
(klicka på bilden för att komma till bloggen)

Just nu


Det var ett bra tag sedan jag var rödhårig senast, så nu jävlar får det bli mörkrött ett tag framöver. Visst är det en snygg tavla i bakgrunden? Det är min kusins pojkväns mamma som har gjort den. Älskar den!

as long as you stand by my side..


Tror att Charlotte har börjat ta efter mig. Häromdagen när vi fikade så var hon sjukt bitter. Det var jätte roligt, för hon är nog den positivaste människan som jag känner.

Att vi två umgås är ganska så konstigt egentligen.
Vi lyssnar egentligen inte alls på samma sorts musik, och det brukar ju vara ett stort hinder för mig. Vi är egentligen varandras raka motsatser. Väljer jag svart så tar hon alltid vitt. Väljer jag upp, så väljer hon ner. Men på något sätt så står vi ut med varandra ändå. J

ag ser mig själv som en realist, och det är därför som jag kan uppfattas som bitter. Jag är medveten om det. Charlotte lyssnar inte på mig när jag är sådan där längre, utan hon tar det med en klackspark. Förutom när jag är riktigt, riktigt elak (när till och med jag själv känner att jag går lite för långt), då säger hon åt mig. Men det är alltid med ett skratt i rösten.

Hon är alltid ärlig mot mig. Liksom jag är ärlig mot henne, för ärlig ibland känns det som. Men vad hon än säger, även om jag inte alltid håller med henne, så respekterar jag det. Kanske just därför vi passar så bra ihop hon och jag. Vi fyller i varandras luckor, syr igen alla sår och tillsammans är i en sjujäkla stark, rolig och underbar människa.

Have you ever seen stars?“Well, I kissed her. Once.”
“Was it nice?”
“Nothing life altering. I didn’t see stars, if that’s what you mean.”
“You absolutely must see stars.”
“Have you ever seen stars?”
“No, because if I did, I wouldn’t let her go.”

Because you asked me to


bang, bang, my baby shot me down

Igår satt jag med ett försök till en ny manip. Jag satt väldigt länge och försökte få det bra. Tre timmars säkert. När jag till slut kände att jag inte orkade mer och borde vara klar blev jag så arg över att den var så himla dålig och fejkad att jag tog bort den. Tre timmars arbete åt helvete helt enkelt.

Det är så sjukt mycket som man aldrig vågar visa upp för er egentligen. Jag vet att jag har på tok för höga krav på mig själv. Man kan inte vara bäst på en gång utan det tar tid och man måste ge det den tiden. Men jag har alltid haft ett stort behov av att uttrycka mig på olika sätt, och jag har prövat mig (och prövar fortfarande) vilket/vilka sätt som passar mig bäst.


Och jag har egentligen ingen aning. Jag kan många saker, men jag är inte speciellt bra på något. Jag kan spela instrument, läsa noter och ackord. Jag kan slänga ihop en hemsida om det behövs, jag kan ta en bra bild med en kamera - även om jag inte kan några tekniska grejer när det gäller kameran - så har jag ändå ögon för det, och jag är ganska duktig i photoshop.


Men ändå så vägrar jag att vara nöjd.

Krav - jag hatar det ordet. Mamma säger ofta åt mig att lugna ner mig. Att jag måste andas och inte göra allting på en och samma gång. Men jag är nyfiken, det ligger i min natur, jag vill testa på en massa saker, för att kunna bestämma mig för vad jag trivs bäst med och eventuellt kan försörja mig på i framtiden.

Nu känner jag att detta inlägget utvecklas till någonting jag inte vill, så jag slutar här.
Egentligen skulle jag bara skriva:

Jag började på en manip igår. Efter tre timmar slängde jag den. Det resulterade i för lite sömn och jag känner mig som en zombie just nu.

(ps. de senaste bilderna på bill dödar mig. Jag vill ha en sådan mössa..)

I think I died and came to heaven


Nom, nom.
Bill på 2:17 är inte tråkigt.

Bilderna kommer att vara så sjukt häftiga!

(:

Snart är det höst och det betyder att det kommer att börja ploppa upp mössor snart. Att skriva att jag älskar mössor är en klar underdrift. Under höst/vinter/vår går jag nästan alltid runt med en på huvudet.

Nedan är lite random shit som jag hittade i ett Lindex skyltfönster och som gjorde att jag nästan cyklade in i en lyktstolpe. Jackan till höger ska bli min den 25 september.
Dagens fråga hos Crhister i P3: Vilken kändis skulle du helst vilja dejta, och varför?
Detta svaret tog ungefär en sekund att tänka ut, så ta det kanske inte jätte seriöst. Men, jag skulle vilja dejta James Dean. Varför? För det första var han ju sjukt snygg, och i och med att jag inte känner honom, och tyvärr aldrig kommer att få göra det, så måste jag vara ytlig. Men jag tror också att vi skulle kunna ha ganska mycket att prata om. Av det jag läst, och sett av och om honom så tror jag att vi tänker ganska lika. Det skulle bara vara sjukt intressant att umgås med honom.

Fick precis ett psykbryt.

Jag blev arg på riktigt på folk som inte kan (eller VILL) lära sig att stava ordentligt. Det är inte häftigt att stava helst med ä, lika häftigt som att stava vem med ä och moln med å (dock är den ganska lurig).

Småbarn, lär er stava. Det är inte häftigt med att låtsas att man inte kan stava ordentligt. AAAAArgh!!
börjar jag bli gammal?

Joker vs Batman


Denna bilden är tydligen ifrån inspelningarna av Batman. Jag gillar den, mycket.

Häftig bild!


sony ericsson aspen


Kolla vilken skönhet. Jag har hållt den i mina händer och jag blev helt förälskad. Den är så fin. så fin, så fin. Vill ha, vill ha. För dyr, för dyr. Plus onödigt mycket saker på den. Jag ställer inte höga krav på en mobiltelefon.

Huvudsaken är att jag ska kunna sms:a och ringa, resten spelar liksom inte så stor roll. Visst är det kul att ha en bra kamera i den, men förutom det så kvittar allt annat. Jag lyssnar aldrig på musik i mobilen, aldrig. Det enda som är roligt med den telefonen jag lånat av min kusin är att jag kan välja egna låtar att ha som ringsignaler. Ja, jag fick en sådan telefon för en månad sedan, innan dess har jag bara haft en superenkel, men ändå väldigt söt mobil, utan några speciella funktioner.

Som sagt, mobiltelefoner står inte högt i kurs hos mig. Tror det är för att jag är så klantig så att jag alltid tappar dom, så därför vill jag inte ha någon dyr eller superfräsig. Det känns onödigt.

Dock är det annat med musikspelare. Jag har en iPod touch. Jag har alltid haft höga krav på musikspelare, och den älskar jag verkligen, och vakar över den med mitt liv. Måste köpa ett par nya hörlurar bara och sen är den komplett..

true story


Ord är överflödiga


seriöst, behöver jag ens säga något? Sebastian Bach.Jag kan verkligen inte få nog av sådana här bilder. Sorry.

Jag är född i fel årtionde


Du bist wie ‘ne Maschine Dein Herz schlägt nicht für michGjorde den övre medan jag lyssnade på Thåström. Sen satte jag på Automatic och la till detaljerna på bilderna nedan. Ju mer jag kollar på den desto sämre blir den, men det hör väl till antar jag. Den tog 1,5 timme att göra. Här är även version två och tre. Personligen så föredrar jag nog version två faktiskt.

Vilken gillar ni bäst? Tell me (:

Orginalbilden:
Jisses

ett mail som jag skickade in till Crhister i P3 lästes precis upp. Det var apropå att krocka med djur. Jag sprang ju in i en ko i somras, verkligen SPRANG in i magen på den när jag var ute och gjorde en kraftansträngning till att bli hurtig. Nice.

Photoshop

Ikväll ska jag spendera all tid framför photoshop. Jag har en jätte bra idé i huvudet, och får jag det bara att se bra ut så kommer det bli otäckt bra. Jag känner hur inspirationen bara skakar omkring min kropp och jag vill helst sätta igång nu. Det kommer att bli sjukt svårt...

Det är inte så att jag bygger upp några förväntningar nu alls över huvudtaget, eller hur?

jagbörjartröttnapådetta


Morrn.

Jag kan meddela att lekplatser verkligen inte är till för personer som är 1.80. Jag är inte världens smidigaste människa, det kan jag inte förneka. Men i lördags när jag och Charlotte fick ett ryck så lekte vi på en lekplats. Den var den coolaste jag sett på länge faktiskt. Annat än på vår tid.


Jag ser en boll, och tror verkligen att den är en skumgummiboll.
"Åh, kolla, en boll"
Precis innan jag ska sparka på den hinner jag höra charlotte säga
"Sparka int-"
innan hon vek sig dubbelt av skratt när jag körde foten in i stenbollen.

Filmer i helgen

I helgen har jag lyckats se en del bra filmer.Vägen ut, efter bröllopet, lucky number slevin och no country for old men.
De två första filmerna har jag sett förut, och de två sista är båda filmer som jag viljat se så sjukt länge. No country for old men går på fyran just nu och är rysligt bra än så länge.

Hur som helst, dessa filmer kan jag verkligen tipsa om. Mums!

Henrik Torehammar for the win


Jag ÄLSKAR Henrik Torehammar. De flesta har jätte svårt för honom men jag tycker att han är skitrolig. Hittade en sida på sr idag om när han var i Berlin för att fira Berlinmurens fall. Han är så underbar!

Klippet ovan är skitroligt och jag skrattade as mycket när jag såg det, vilket antagligen betyder att ingen annan kommer att skratta åt det eftersom min sorts humor tydligen är ganska udda.Henriks olika CV:nHenriks Svenska CV

1980: Henrik föds i Kristinehamn , en östvärmländsk småstad med 24.000 invånare. En stad som börjar känna av avindustrialisering, har den högsta kommunalskatten och låter barnen äta på papptallrikar. Det senaste blev ett inslag i Tvärsnytt där Henrik syns. Inspelat över storasyster Malins favoritfilm Grease. Hon förlät honom aldrig. Henriks mamma jobbar som barnmorska och pappan har rörmoksfirma.

1981: Henrik börjar hos dagmamma Eva 

1984: Henriks familj köper sommarstuga vid Vänern.

1987: Henrik gör debut i barnteatergruppen Små Pärlor som djungeltupp. (Extrainsatt djur i Snövit)

1989: Muren faller. Henrik ser bilderna på TV och undrar hur det skulle vara att få så mycket uppmärksamhet. Säger något lillgammalt om att våld är dumt.

1995: Henrik kommer ut som homogay (först i tre månader som bi) och skaffar sin första kille i Göteborg.

1998: Henrik åker till Shelton, WA, för ett high school-år i USA.

2000: Henrik flyttar till en studentlägenhet i Göteborg och börjar plugga statsvetenskap.

2004: Henrik börjar läsa journalistprogrammet vid Göteborgs Universitet.

2005: Henrik startar sin journalistkarriär på Nya Kristinehamnsposten.

2008: Henrik börjar på P3 och gör programledarpremiär i Brunchrapporten.

 

Henriks DDR CV

1980: Henrik föds i Bitterfeld, en industristad med cirka 20.000 invånare, som ligger vid Grosser Goitzschesee, nära Leipzig.  Bitterfeld ses som den smutsigaste staden i Europa, det hänger ofta svarta rökmoln över staden från fabrikerna. Båda Henriks föräldrar jobbar som arbetare på ”Elektrochemisches Kombinat Bitterfeld", den statsägda kemifabriken, där de flesta Bitterfeldbo är anställda.

1983: Henriks familj får en ljusblå Trabant-bil efter bara 6 års kötid, med den nya bilen åker de till en tältplats vid Östersjön på sommaren. Hans föräldrar fick nämligen tillåtelse att semestra där på grund av utmärkt engagemang i sina arbetsgrupper på fabriken.

1987: Henrik inträder i den socialistiska ungdomsorganisationen "Jungpioniere Ernst Thälmann". Han är jättestolt över den blåa halsduken han får och tycker mest om att sjunga i kör låten ”Den lilla trumpetaren”

1989: Muren faller. Familjen Torehammar åker för första gången till Västtyskland för att hälsa på  släktingar. De får 100 D-Mark som välkommenspresent av den västtyska staten. Henrik köper sin första Mickey-Mouse-tidning.

1995: Henrik letar förtvivlat efter sin första kille, men utbudet bland Bitterfeldborna är skralt. Alla som är som är smarta, snygga och /eller böga flyttar till Västtyskland så fort de kan, helst till Berlin

1998: Henrik åker på ett studentutbyte till Bochum i Västtyskland- Här hittar han sin första kärlek Daniel, som lär Henrik att prata utan den Bitterfeld-dialekt, så att Daniels västtyska kompisar inte skrattar ihjäl sig så fort Henrik öppnar munnen.

2000: Henrik flyttar tillsammans med Daniel till Berlin i en lägenhet med högt i tak och parkett i Friedrichshain. Berlin-hypen är större än nångonsin i Tyskland. Han pluggar grafisk design. Reklambranschen har växt under IT-boomen och Henrik hoppas på att kunna tjäna mycket pengar efter sin examen. Han vill absolut inte hamna i samma situation som sina föräldrar som varslades i Bitterfeld och lever på socialbidrag.

2004: IT-bubblan har spruckit och det går dåligt för samtliga 513 reklambyråer i Berlin. Nu är både Henrik och hans föräldrar utan jobb. Henrik ger inte upp utan öppnar en makrobiotisk mjölkbar i Prenzlauer Berg, som snart nämns i alla guideböcker och blir en stor succé.

2005: Henrik startar Sushi-Elektro-Parties i sin bar, där han själv är dj. Radion uppmärksammar hans populära fester och han får en egen musikshow på nätterna där han spelar musik.

2008: Efter radiostationen upptäcker Henriks talang för att prata och han blir programledare för ”Bitterfeld-Rapport”. Ett samhällsprogram för unga tyskar.


you said I was a hole of desperate need, and no love in the world, not even yours, could satisfy me

And you can't fight the tears that ain't coming
Or the moment of truth in your lies
When everything seems like the movies
Yeah you bleed just to know your alive

And I don't want the world to see me
Cause I don't think that they'd understand
When everything's made to be broken
I just want you to know who I am


“I remember now… I liked being at the pond.”
“I hated it!”
“I know you did. What are you so afraid of?”
“Uh, falling through?”
“I wouldn’t have let you.”
“You can’t stop ice from cracking."
“But I can stop you from falling.”

Kat
...


- orginal storlek -

När vodkan gjort oss vackra


“I don’t know why you saw me, no one else sees me.”
“I always see you.”

true story


Aug. 20, 2010

I skrivande stund har jag lagt ut 1505 :- på piercingar. Det är inte så mycket egentligen med tanke på att jag har fem stycken. När jag är klar så kommer den summan att vara uppe i 3405 :-

När man tänker så svider det lite i hjärnan, men resultatet blir ju så sjukt snyggt. I oktober/november är det dags igen (:

om det inte blir en tatuering. kan fan inte bestämma mig!


"When you do this, it hurts so bad, and you say ok, I never want to do this again, but when everything is fine and you’re feeling good again then you go directly to the next piercer and it’s a cycle. I’m kinda addicted to stuff like that.”
- Bill Kaulitz

Söta


twins anyone?

Fredag!


Jag har drömt tre nätter i rad. Och det är ingen mardröm. Det är inte likt mig alls. Varje natt har jag drömt om tre människor också. Första natten var det Nikki Sixx, andra natten Bill Kaulitz och i natt drömde jag om både Bill och Johnny Depp. Trots detta så vaknade jag på dåligt humör - whyyy? Det är ju fredag idag dessutom. Rysligt skönt, och veckan har bara flygit iväg. Helt sjukt. Nu ska jag gå och käka frukost. Morrn!

The runawaysNär jag var uppe i Stockholm för två veckor sedan såg jag och Vicky på The Runaways. Och för er som inte vet så var The Runaways ett rockband som enbart bestod av fyra tjejer. De bildades 1975. Joan Jett, Lita Ford, Cherie Currie och Jackie Fox (som senare hoppade av och ersattes av Sandy West). Sevärd film i alla fall.


Blev lite kär i scout taylor-compton, som spelar Lita (längst till vänster).

Tom Kaulitz, Hamburg 28/2 2010Längtar tills jag får en bärbar dator här på kontoret så att jag kan börja göra wallpapers till mig själv. Just nu lånar jag någons dator, som sen kommer att skrotas, så det är onödigt att slänga in en massa bilder på den..

Jag har en skärm som är 1920*1080px - widescreen. Det kommer att bli riktigt nice med en stor snygg HQ wallpaper..

Nikki Sixx Myspace blog


"I want to wish Katherine nothing but the best in her life. She has loved and inspired the hell outta me and I know I have done the same for her in these almost two years we ruled the earth together. We are taking a break from our relationship for reasons that we will choose to keep personal. You won't find me saying a bad word about her and I don't believe vice versa… We have too much wonderful history together to ever deface that."

Kristen Stewart 2008


En av de bästa.


Detta är en av de bästa personerna jag vet. Detta är min pappa när han var i min ålder. Min storebror ser i princip likadan ut. Det är ganska läskigt, jag ser nästan precis ut som min mamma när hon var i min ålder, vilket iofs inte är så konstigt, men det känns ändå otäckt att vi är så lika.

Alltså.. va?


När jag såg bilden ovan så skrattade jag nästan högt. Okej, jag drog lite på munnen. Jag vet inte ens vart jag ska börja kommentera. Bilden hade kunnat bli bra om inte Alexander Skarsgård stod där han stod.

Vad tycker ni om bilden?

Morrn.

Är sjukt nöjd över att jag varit på jobbet varje dag klockan sju. Jag har gått upp 06.15 varenda dag, och jag har kommit i tid. Får se hur länge detta varar.

I morse såg mamma trött på mig när jag stod och dansade i badrummet. Jag lyssnade på Humanoid Live skivan i morse så det fick mig på betydligt bättre humör. Pain of love kickstarade min dag på ett utmärkt sätt kan man ju säga.


You raise me up


Igår tänkte jag väldigt mycket. Det är inte så ovanligt, men jag skrev en text som räckte sig över ett A4 blad. En text om något som jag sedan länge försökt att förtränga. Då slogs jag av en tanke. Jag ska ta den texten, och försöka skriva en låttext av den. Få ner mina tankar som denna gång sträckte sig över ett A4 till endast några meningar.

En mening som ekade i mitt huvud innan jag somnade var meningen på bilden ovan. "Du är inte dina ärr, Sofia. Inget av dina ärr kan få mig att tycka sämre om dig."

Alla borde ha en person i sina liv som kan ta hand om en när man själv inte klarar av det. Jag hittade min person under sommaren 2003. Eller ja - han hittade väl mig. Huvudsaken är att han är kvar än idag. Han har hängt med i upp och nedgång och med honom kan jag vara helt ärlig och säga vad som rör sig i mitt huvud, han har pusslat ihop mitt sargade sinne mer än en gång.

Trots att jag får skuldkänslor när jag berättar för mycket, och att den ständiga rädslan över att han ska säga orden jag vill inte mer, jag orkar inte med dig mera ofta hänger i bakhuvudet så finns han alltid där. Jag litar verkligen på honom och ger mig den tröst som ingen annan kan ge. Jag är så otroligt tacksam över det. Dygnet runt, året om.

Aug. 4, 2010

♥ på sista bilden (dock inte på skorna)

varför har alla förutom bill bytt kläder mellan bild 1 & 2?


GI nästa?

Igår övertalade mamma mig att börja med GI metoden tillsammans med henne. Här följer en konversation som utspelades igår kväll när vi kollade på en jätte dålig hyrfilm (Love Happens med Aaron Eck.. någonting och Jennifer Aniston).

Det första hon säger är att jag inte får dricka O'boy.


Jag - "Jag måste ha ett glas O'boy till frukost, min värld rasar samman annars. Jag kan inte äta mackor utan O'boy"

Mamma - "Synd för dig"

Jag (lite smått desperat) - "Jag MÅSTE få drick ETT glas per dag i alla fall?"

Mamma - "Enligt GI får du inte äta ljust bröd, pasta, choklad, kakor.." och en lång jävla ramsa med saker vi inte får stoppa i oss längre.

Jag - "Det där är inte sunt för fem öre. Hur kan man leva så där?"

Mamma - "Det är en vanesak. Så fort vi har börjat kommer det att gå jätte bra"

Jag - "Tror du verkligen på det själv?"

Mamma - "mmm"

En stunds tysnad.

Jag - "Jag kommer alltså inte att få äta kakor längre?"

Mamma - "Nope. Och inte choklad"

Jag - "Du har precis köpt hem fyra burkar kakor, ska pappa äta upp dom själv?"

Mamma - "....."

Suck.

Jag - "Vad får vi äta då?"

Mamma rabblar upp en massa saker som jag inte ens minns hälften av.


Jag - "Aha.. ja, jag gillar ju kidneyböner i alla fall.."

Detta kommer som sagt att bli intressant.

Dessutom läste jag igår att Rolling Stones eventuellt ska komma till Ullevi i sommar... :O :D


Sorry is just a stupid little word. Anyone can say it, but it doesn't fix shit


"Devote five minutes a day to smiling, just smiling, and after a while it'll come naturally"

Aug. 17, 2010


Hittade denna fantastiska bild. Har ingen aning om vem som tagit bilden, och det är fruktansvärt synd. Hade gärna viljat se fler bilder.

I'm spinning around in circles


"Yes it hurts, how could it not, but today i will practice forgiveness. Lyrics have always helped me.Today I'll write a book of them."

- Nikki Sixx

Jobbisch

Har jag nämnt att jag har fått jobb förresten? Idag började jag jobba på NEA i Lidköping. Jag ritar lite brandlarm med serienummer och sådant på ritningar som sedan skickas ut till kunden för att brandmännen i sin tur ska veta vart dom ska gå om någon börjar tjuta eller om det är något fel på dom. Jag har fått ett eget rum, och en stor ny, fin skärm. Det är helt okej.

När min farbror frågade om jag skulle åka med honom in till jobbet i morgon hörde jag förskräckt en röst tacka ja. Jag insåg ganska snart att det var min egna röst. Så imorgon ska jag gå upp klockan sex för att vara på jobbet klockan sju. Fun, fun.

Natt.


På bussen hem ifrån Stockholm förra veckan.

you're my hero

"They asked me why I ever liked him. I shrugged and pretended I didn't know why. Then they said, there's nothing to like, he's not the best looking, he's not the nicest guy out there, and he's not the smartest one either. But when they walked away, I whispered to myself, "He might not be the best looking, but to me he's beautiful. He might not be the nicest guy to the rest of the world, but he's nice to me. And he might not be the smartest one, but he didn't have to be. He was the realest guy I knew then, and that made him perfect."

Augusti 15, 2010


Happy 5th birthday!

För fem år sedan släppte fyra pojkar från en liten småstad i Tyskland sin första singel. Nu, fem år senare har dom där små pojkarna fått möjligheten att resa över hela världen och lever ett liv man bara vågar drömma om. Singeln hette Durch Den Monsun, och bandet var så klart Tokio Hotel.

Jag har varit en del av deras musik i 2,5 år, men det känns som mycket längre. Jag är glad att vi fann varandra. 2,5 år och kärleken växer sig bara starkare för varje dag. 2,5 år, och det kommer att bli fler. Många, många fler.

Tack för allt ni ger mig.You come for me to take my hand and lead the way to Neverland
Sonata Arctica – The Wind Beneath My Wings
It might have appeared to go unnoticed, but I've got it all here in my heart.
I want you to know I know the truth, of course I know it. I would be nothing without you.

Did you ever now that you're my hero, and everything I would like to be?

Nikki Sixx / Tommy Lee

bilderna är ifrån Nikkis och Tommys myspace.

köpte boken The Dirt igår. FY fan vad bra den boken är! Jag har läst runt 200 sidor sedan igår. Jag är verkligen fast. Dom var verkligen sjuka i huvudet. Man tycker själv att man har ett liv som är .. skit just nu, men det är ju inget jämfört med hur dom hade det i början av sin karriär, haha. Ni som inte läst den - GÖR DET!


Läste precis att Kat och Nikki gjort slut. Dom var fina ihop.


Kat von D

alla bilder är ifrån hennes officiella myspace.Cici och jag under Iron Maiden på Sonisphere i augusti ♥
saknar dig.

Du menar OM han kommer upp därifrån?

.. om?.. Om är bra

Min andra hälft och jag såg Eric Saade igår i stadsparken. Det var en upplevelse. Det var vi och tioåringar, samt föräldrar till tioåringarna. Men ja.. Idag kom jag hem med två nya filmer också. Disney filmer. Det är ju för sjutton rea på Åhléns. Dumt att inte Lejonkungen finns till en billig summa, den är världens bästa film. Har alltid tyckt det och kommer alltid att tycka det. Det var den första filmen som jag grät till på bio. Jag var sju år gammal, och jag har fortfarande inte kommit över att Mufasa dog.

Anyway, filmerna jag kom hem med idag var i alla fall Micke och Molle och Herkules. Ja.. jag är svag för disneyfilmer. Men ändå har jag inte så många.. 21st, och ingen som är nyare än 1997.


hahahaha, höj volymen lite så ni hör vad dom säger. Så roligt!

Vampire Suck trailer


(:

Lady Marmalade


Mums


I try to figure you out, but, I just can’t.


Bryan Adams – Heaven - MTV Unplugged Version
Låten ovan är en av mina favoritlåtar. Den är otroligt vacker, speciellt akustiskt. Bryan Adams röst har jag varit förälskad i enda sedan jag var liten. Det är något visst med den sortens röster som gör att jag fastnar och kan lyssna om och om igen.

Idag fick jag också förklarat för mig att jag måste börja prata med folk igen. Jag säger mer personliga saker till främlingar än till mina närmaste vänner. Så ska det väl inte vara, eller?

Men jag vet att jag är dålig på att kommunicera med människor.
Nu ska jag gå och kolla på film. Sin City, det var ett tag sedan sist.
Natt.

Bryan Adams – MTV Unplugged

lite småfrustrerad.

det känns som att jag aldrig kommer att komma härifrån.
Jag gör inget egentligen för att sticka ut. Jag smälter in i mängden. Det har aldrig någonsin stört mig förut, förrän nu. Jag har alltid förföljts av känslan av att jag det inte är här jag hör hemma. Jag har alltid känt mig lite vilsen, så länge som jag kan minnas. Jag överanalyserar mina tankar och det i sin tur gör att jag känner en sådan stor förtvivlan att jag till slut bara sätter mig ner och försöker lugna ner min andning.

Jag vill inte explodera mera. Jag vill känna samma frihet som jag kände när jag satte mig på en buss mot köpenhamn för ett halvår sedan. Att veta att man släpper allting som tynger en för stunden, att man träffar människor som delar samma intresse och som gör en glad. Att man inte har vaksamma ögon på sig hela tiden.

Jag letar efter en slags frihet.
Den friheten är svår att beskriva. Frihet betyder så mycket för olika människor.

Men för mig är det en frihet att lyssna på ett band, som kan ge mig styrka och glädje. Att kunna säga vad jag tycker och tänker utan att få ett skott i pannan. Frihet är också att kunna röra sig fritt, umgås med dom jag vill, och att andas ren luft.

Frihet är också att sitta på en buss, tåg, båt eller flyg på väg någonstans, eller att köra bil med min favoritmusik på hög volym och sjunga med allt vad jag kan.

Frihet är så mycket för så många. Jag ser många som jag växt upp med stadga sig, bli sambos och skaffa barn. Jag antar att dom ser det som en slags frihet, men för mig känns den friheten klaustrofobisk. Det var nog därför jag blev så himla glad när min andra hälft sluddrade fram följande ord, som aldrig ens varit på tal tidigare, på den senaste festen: "Jag vill plugga i USA".


Men jag skulle aldrig ha tålamod nog
Att bli förstådd
Ingen känner mig
Så väl som du

Melissa Horn – Falla fritt

One day I'll take you there


"Dear Peter Pan," she wrote one day,
"Oh won't you come take me away?
'Cause growing up's not what I planned,
Please fly me off to Neverland."

Bill Kaulitz, San Remo


- orginalstorlek -

ett tappert försök att inte göra en wallpaper med en mörk bakgrund. Blev så inspirerad när jag gjorde min nuvarande header, att jag gjorde denna.

-


Awesome!

Tummen upp!! :D


Cherry Bomb från filmen The Runaways


did you run as fast as you could?

Har haft en riktigt bra vecka i Stockholm. Den staden växer allt mer och mer i mina ögon. Niklas var snäll och lånade ut sin lägenhet till mig hela veckan, vilket var väldigt skönt.

Det gick bra att jobba med föreberedelserna inför Sonisphere. Jag jobbade som sagt bara under tisdagen och onsdagen. Min huvuduppgift var att hålla obehöriga borta ifrån området. Jag har blivit utskälld av joggare, gamlingar (jag går minsann här varje dag, varför skulle jag inte få göra det nu!?), cyklister och arga föräldrar. Trots det har det varit fruktansvärt kul och jag har jobbat med bra människor. De som hade huvudansvaret för oss var två göteborgare som var hur sköna som helst!

En del roliga saker hände även i samband med festivalen, men det kan jag nämna lite längre fram om det blir något av det. Jag fick i alla fall prata med han som håller i scenbygget på livenation, och det var sjukt nervöst och väldigt spännande. Får se vad som händer helt enkelt.


Mötley Crüe går för fulla hus just nu.
Fy satan vad bra dom var i lördags på sonisphere. Blev faktiskt lite besviken på Maiden, men hade nog som vanligt lite för höga förväntningar. Dock vill jag inte påstå att dom gjorde dåligt ifrån sig, men Mötley var kungarna för kvällen. Damn vilken spelning! Blev helt frälst!

Jag såg bara de sista 20 minutrarna av Alice Cooper också, och han var också helt okej. Honom har jag ju sett tre gånger innan, så det var inte någon jätte förlust att jag missade den konserten. Lite kul var det dock när han kelv upp på scenen iklädd Djurgården tröja och viftandes en svensk flagga.

Det var sjukt lerigt och regningt, som ni kan se om ni kollar på Mirres. Tog den bilden på henne under Maiden konserten (innan det började åska och regna). Som sagt, Maiden spelade många låtar som jag inte kände igen, men jag är glad att de körde Ghost of the Navigator, The number of the beast och fear of the dark. Saknade dock Run to the hills, men man kan inte få allt. Och nu har jag sett dom, vilket är något som jag har velat göra i flera år.

Åt även en snabb lunch med Andy också. Som jag saknat den människan! Han var så stolt över sin nya iphone. Han har så klart den senaste modellen, och det visade han stolt upp. Och ja, den är riktigt, riktigt snygg.


Vicky och jag under Pier Pressure


Har i princip umgåtts med Vicky också non stop sedan i torsdags. Vi är så sjukt lika till sätt och tänk att det nästan är läskigt. Vi har i alla fall hunnit med att se The Runaways (en mycket bra film - go Joan Jett!!), Shrek 3 på bio, flummat runt på stan och plöjt igenom två säsonger av The Hills. Jisses.

Visst är det skönt när man träffar någon och det känns som man känt varandra i flera år? Just så är det med Vicky. Awesome.Jag har fått höra tre gånger under veckan att jag är lik Kristen Stewart.

Still in Stockholm

Det var meningen att jag skulle åkt hem idag, men det blev lite krångel med biljetter och dylikt, och Vips så var alla tåg och bussar fullbokade.
Sonisphere var helt sjukt underbart, och säga vad man vill om Tommy Lee, men snygg är han.
Kommer som sagt hem imorrn kväll. Svarar på alla mail och kommentarer då.
Take care ♥

Perfektion


I've never seen a smile that can light the room like yours

A Day To Remember – You Had Me @ Hello
Om en stund kommer pappa och hämtar upp mig. Han ska skjutsa mig till tåget i Skövde, och sen bär det av upp till Stockholm. Jag ska slänga i mig något att äta, och sen håller jag tummarna för att mitt simkort kommer idag så att jag slipper att köpa ett nytt. Känns lite ovärt.

Men som sagt,  lämnar min dator hemma. Kommer hem antingen på söndag eller på måndag igen. Det kommer att bli nice detta. Jag jobbar tisd-onsd 8-21. På fredag spelar Bullet och Crasdïet i Kungsträdgården och på lördag är det Mötley Crüe och Iron Maiden för hela slanten.

Vi hörs.


would it be okey if I took your breath away?

Sovit sjukt dåligt..

Coldplay – YellowSå klantig (men ändå så bra)!

Jag gjorde precis något sjukt dumt. Ska försöka att förklara vad jag gjorde. När man har en egen domän genom ett webbhotell så får man tillgång till en mapp där alla sidor, inlägg, bilder osv automatiskt hamnar, om man har fört över sin blogg till webbhotellet (se bild nedan).

I huvudmappen ligger en Index.html fil. I min undermapp Portfolio ligger också en Index.html fil (ser ni vart det här leder?).

Jag skulle alltså ändra en grej på framsidan till min portfolio, och laddar upp den Indexfilen i fel mapp och ersätter alltså den gamla. Helvete, rent ut sagt.

Jag får självklart panik när jag inser att startsidan på min blogg inte fungerar som den ska. Jag börjar skriva ihop ett mail till supporten på webbhotellet, och när jag är färdig för att klicka på Skicka knappen så inser jag att jag faktiskt kan lösa det här själv. Så, efter mycket klippande och klistrande, så sitter jag nu här - 20 minuter senare med en fungerande blogg igen. Ni tog nog inte skada av det, men mitt hjärta slog en del extra slag innan jag klickade på Spara & publicera knappen här nedan för att se att inlägget kom upp och allting fungerade.


Tack för mig.

Portfolio

Äntligen blev jag klar. Har suttit med denna sedan i fredags. Jag la ner runt 20 timmar, vilket är ganska lite, men så hade jag redan en klar bild över hur jag ville ha den + att jag hade allt färdigt redan, så det gick ganska fort.Den ser okej ut i alla webbläsare. Galleriet ser lite dumt ut i Explorer (oväntat - hatar explorer) men det får jag leva med. Klicka er in och säg vad ni tycker,  hope you'll like it.

Long live the man in black

Hurt.
Det är snart sju år sedan Johnny Cash dog (den 12 september) och jag har lyssnat på honom väldigt mycket idag. Det går i perioder, precis som Thåström. Idag har varit Cashs dag. Det är synd att jag inte började lyssna på honom förrän efter hans död, och på ett sätt grämer det mig att jag inte föddes tidigare, så att jag kunnat se honom live.

I videon som jag länkade till ovan ser man verkligen att hans ork har börjat att ta slut. Att hans demoner till slut tog över hans kropp.

Klippet nedan är ifrån filmen Walk the line. Fantastisk film.

RSS 2.0