Du wirst für mich immer heilig sein

Sitter och kollar lite på Schrei DVD:n på datorn för att få tiden att gå lite. Jag är ute i otroligt bra tid, och det är väl nice. Jag ska till Jönköping en sväng och hämta nycklarna till lägenheten + äta kött.

Hoppas det inte blir så svettigt varmt idag som det var igår, det skulle vara väldigt jobbigt.

i morse vid fem vaknade jag av att V kom inramlandes genom min dörr. Då hade jag sovit i tre timmar. Men som tur var så somnade jag om ganska fort. Vaknade vid sju igen och nu är jag pigg som en kärna.

Jag har lagt in massa bra låtar på min sandisk, så nu är det nästan bara Rolling Stones, Simple Plan, Avril Lavigne och Tokio Hotel. Jag ska inte få tråkigt - det har jag lovat mig själv.

Oh fan, nu måste jag kila. annars missar jag bussen. Och det vore verkligen inte roligt.

Küss


















Kaotiskt.

Det kan man beskriva denna dagen som. Jag hatar många filer, och jag hatar lastbilar som skymmer sikten för alla skyltar. Dessutom hatar jag när det är dåligt skyltat.

Haha, det gick sådär idag. Jag kom dit untan några problem (förutom den lilla detaljen att jag körde en halv mil för långt), men när jag skulle hem igen. FY FAN!

Jag plockar upp telefonen och ska ringa till A för att fråga honom om vägen. Vad händer då? Jo, telefonjäveln dör. Jaha, tänkte jag och kände stressen komma. Jag hittade i alla fall ut, och körde mot Göteborg (Jag befann mig en mil söder om Gbg), förbi Liseberg.

Det enda jag minns när man åker från Göteborg är att man inte ska åka under Tingstadstunneln. För då åker man jätte fel. Det har mamma talat om för mig ett flertal gånger. Och vart hamnar jag? Jo, jag åker under Tingstadstunneln. Hittar ingenstans att vända på och får åka över Uddevalla och Trollhättan hem. Jag hamnar i Vänersborg, och hittar inte ut! Jag åker runt där i säkert en halvtimme, tills jag blir så förbannad att jag stannar bilen mitt i gatan, går fram till en stackars dam och frågar om vägen.

Det visar sig att jag har åkt rätt hela tiden, men svängt av för tidigt på en avfart.
Jag var redo att ta mitt liv.

Men A är väldigt snäll, och säger att det inte gör någonting.
Men jag kommer att må dåligt över det här hela helgen.
Fast jag inte har gjort någonting fel egentligen.

Dessutom har jag bränt mig på min vänstra arm.

You and me against the world

Vet ni vad jag ska göra om en halvtimme? Jo, jag ska ta bilen och dra ner till Göteborg och hämta en central. Sedan ska jag åka tillbaka hit och dumpa grejerna. Varför jag ska göra detta?
Dom andra hinner inte. Alla har varit på fabriken där jag ska hämta sakerna, och dom kan vägen dit. Jag har aldrig varit där, så det ska bli väldigt intressant, jag hoppas att jag missar massa trafik.

Det blir nog korv till lunch idag. Typ.
Ses runt halv tre.
Messa mig gärna, jag lär ha tråkigt.

Küss

It's the singer - not the song


GABBA GABBA HEY

Allt man gör inne i badrummet är i regel väldigt tråkigt. Visst är det? Jag menar, man tillbringar ändå ganska mycket tid där inne, men vad gör man? Ingenting intressant över huvud taget. Eller gör jag något fel?

Varför sitter jag här? Grejen är att jag verkligen har försökt att somna. Men det funkade inte riktigt ännu. Så jag tänkte sätta mig och skriva lite, därför blir det nog lite deppigt. Eller ointressant eller både ock. Jag skriver för att jag ska bli tröttare, och vet ni vad? Det fungerar faktiskt.

My love will laugh at me before the morning comes
Jag har suttit och knåpat lite på en ny design - som inte kommer skilja sig mycket ifrån den jag har nu - men som det ändå kommer bli lite skillnad på. Äh, skit samma. Ni får se när det kommer - om det kommer. Det kommer säkert dröja ett jävla tag. Men ni kan hålla er.

You can't always get what you want
Sitter och lyssnar på Stones. Och just på den låten. Den är så mäktigt bra. Så klart. Hade jag varit rökare hade jag suttit på min balkong istället med min musik i öronen och svalkat mig. Det är faktiskt okej med värmen nu. Jag har blivit duktig och använder keps och solglasögon (som ser för jävliga ut) och jag har börjat ha linnen på mig och inte bara tshirtar och shortor. Ett steg i rätt riktning känner jag. I helgen ska det bli äckligt varmt. Jippie..

I morgon ska jag sova en halvtimme längre. Jag kommer att komma försent, men det skiter jag i. Och det gör dom också.

Nu ska jag stänga av datorn.
Tack för att ni läser.
Für immer

I'll be in my basement room, with a needle and a spoon



Wo sind eure Hände - Tokio Hotel



Jag älskar live versionen av den här låten.
Den har hållit mig sällskap större delen av dagen.

Lägger pannan mot bordskanten och suckar.


Jag har precis insett att jag kommer att missa bussen. Jag tänker inte skynda mig ens lite grann. Det är varmt på mitt kontor (det skulle vem som helst tycka). Mitt huvud är borta sedan lunchtid och det enda jag har i hjärnan är vad jag ska göra för att få tiden att gå fortare. Då kom jag på att jag kunde skriva lite, det brukar göra mig på lite bättre humör, samt få tiden att gå lite fortare.

Det som jag gör mest om dagarna är att planera billigaste resor till olika ställen i europa. På senare tid mest tyskland, frankrike, italien och danmark. Jag har varit så inställd på att se något stort band i sommar (utomlands) att jag har kollat upp vart dom ska uppträda och planerat hur jag billigast kommer dit (oftast billigare än man tror!). Jag har till och med gått in på sidor där man kan lifta med andra. Ett tag funderade jag allvarligt på att ringa till någon lastbilscentral och fråga om någon hade ärende till Paris eller Rom. Jag är ganska charmig - I know. Man kan även kalla detta för tristess - men det är ju en tolkningsfråga.

Se där, ja. Nu är det dags att gå till bussen.
Sofia - Världen 1-0
Küss

"Don't hang me up and don't let me down"



I natt höll Stones mig sällskap. Låten som spelades flest gånger blev "Let's spend the night together". Jag älskade den låten när jag var liten och har knappt lyssnat på den sedan dess, men så inatt så dök den upp i min musik lista och jag blev helt såld ännu en gång. Den är ju bara helt underbar..

OBS - OVÄRT LÄSANDE - OBS
Det är konstigt. Jag har inte sovit så bra de senaste dagarna, men ändå är jag aldrig trött längre. Jag klarar av att sova mellan fyra och sex timmar per natt utan att bli trött på dagarna. Visst är jag lite gnälligare än vanligt (om det är möjligt), och visst retar jag mig på saker mer än vanligt, men jag känner mig verkligen inte trött. Skönt. Igår var jag hemma en sväng och såg min farbrors nya motorcykel. Den var skitsnygg! Jag har en bild på den på min kamera, och den dyker väl upp här så småningom. 

Jag, mamma och V var vid Hällekis camping och köpte glass, sedan gick vi ut och gick. Jag var tvungen att få några bra kort på oss för att jag ska skicka dom till mitt fadderbarn i Colombia. Fick en ny bild på honom för några veckor sedan och han är så himla söt så att man bara vill krama ihjäl honom! Han ska få pryda mitt kylskåp, som ett tecken på att jag gör någonting bra för någon annan. En liten påminnelse för mig själv när jag känner mig liten och hjälplös. Jag skaffade fadderbarn när jag var.. sjutton, tror jag. Kanske arton. Och i september ska han fylla sex år, fattar ni? Det är helt sjukt hur snabbt tiden går. Oh, jag rensade ur kläder ur min garderob. Kläder från när jag gick i högstadiet och gymnasiet. Och tro det eller ej - i princip allting var svart. Jag är ju riktigt färgglad nu jämfört med då. Det är nästan lite illa. Men vilka kläder jag har haft alltså. Helt ofattbart att jag kunnat ha på mig vissa saker, men nu är det borta, och jag är nöjd. Eller ja, jag har inte gått igenom strumplådan ännu, det tråkigaste. Det får vänta ett tag till. Jag ska ju inte flytta riktigt än.

Oh, i augusti ska jag och V till Tyskland! Det är typ bestämt nu. Det ska bli så grymt kul och jag ser verkligen fram emot det.. Ska bli kul att se hur vi klarar oss på flygplatser, eftersom både jag och han blir väldigt lätt irriterade/och eller förbannade när vi blir stressade. Det är inte alltför sällan vi slutar prata med varandra och är skit sura på varandra. Men som tur är så går det över ganska fort. Det är bra att han kan lite tyska, eftersom jag knappt kan någon alls. Några enstaka ord, men det kommer jag inte så långt på. Wiee!

Nästa helg ska jag eventuellt (eller ja, jag måste åka eftersom studenten är veckan efter) till Göteborg, haffa min bror och köpa en studentpresent till V, samt hitta något till E - om du läser det här så skriv vad du vill ha ;)

I morgon ska jag på bio - igen. Iron man den här gången. Jag har noll förväntningar på den filmen, men det kan faktiskt hända att den är bra. Robert Downey Jr är ju inte trôkig.  Oh, berättade jag förresten att Indiana Jones filmen var skit och ingenting? Det var den i alla fall. Jag funderade på att resa mig upp och gå, men kändes taskigt att lämna J ensam i salongen. 

Stay tuned --

Let's spend the night together - Rolling Stones


<3

Beichte - Tokio Hotel



Var ett tag sedan jag hade något med Tokio Hotel.
Jag tyckte det var på tiden att lägga in en låt.
Detta är en av mina topp fem just nu..
Kass kvalité, men ni som ser den överlever nog.

some kind of miracle..


Cause everytime you fight the scars are gonna heal but there never gonna go away


Take my hand - Simple Plan


sorry för kvaliten, men hittade ingen bättre.

"Är inte Thåström satanist?"


En man kom förbi mig när jag satt vid Lidan och åt glass. Han sneglar på min tshirt.

"Är inte du lite för ung för att gilla Johnny Cash?"
"Ursäkta?"
"Ja, tycker du verkligen om sådan musik?"
"Ja, det gör jag"

Tystnad.

"Är det verkligen din sorts musik?"

Här börjar jag undra om mannen är dum i huvudet eller om han bara driver med mig.

"Men, borde inte du lyssna på.. tja, jag vet inte.. Spice girls eller något?"
"Jag lyssnade på dom när jag var liten, men tycker inte dom är särskilt bra längre"
 "Vad lyssnar du mera på då?"
"Just nu är det mycket Simple Plan, The Sounds, Edguy och Tokio Hotel"
"Tokio hotel? Är inte det för småtjejer?"
"Ser jag ut som en småtjej?"
"Nej, det var därför jag undrade"
"Det är många småtjejer som lyssnar på dom, ja, betyder det att jag inte få lyssna på dom?"

Han rycker på axlarna och inser att jag börjar bli irriterad (grattis).

"Vad lyssnar du själv på?"
"Mycket svensk musik, visor och sånt."
 "Det gör jag med"
"Vilka då?"
"Lars Winnerbäck, Cornelis Vreeswijk, Fred Åkerström, Stefan Demert, Evert Taube, Thåström.."

Han är tyst i några sekunder. Funderar, sedan kläcker han ur sig följande:

"Thåström? Är inte han satanist?"

Jag gav upp.

...



Jag känner mig så himla ledsen. Jag är arg, irriterad och förbannad.
Mina fingrar lever ett eget liv, och jag har tappat kontrollen.

Jag är arg på saker jag inte borde vara arg på.
Jag är arg på människor som jag inte har någon egentlig anledning att vara arg på.

Jag är besviken på mig själv och andra.
Fan också.

Darum schreib ich "Fuck you" auf jeden Siegerpokal

Attans.



Okej, jag erkänner. Jag har blivit medlem i Facebook. Det är mest Viktors fel. Han visade mig hur det var, och sedan gjorde jag det. Jag blev medlem. Mest för att kunna kommunicera med min bror.

Jag är nu inte längre medlem i våga vägra facebook klubben. Förlåt, Charlotte.

Leta upp mig nu, för jag orkar inte leta upp er just nu.
Nu ska vi grilla.
küss

Typiskt.

Precis när jag har gjort klart allting så upptäcker jag att jag trivs bäst med att ha menyn till höger.
Men jag orkar inte ändra det just nu, jag tror ni överlever ändå. Det får ni göra i vilket fall.

Tänkte bjuda på en god natt låt, den låten jag lyssnar på just nu:


Zzyxz Rd - Stone Sour

küss

Jag vill bara ta hans telefon och..

KÖRA NER DEN I HALSEN PÅ HONOM!

Vi har en man här på kontoret som pratar i telefon precis hela jävla tiden! Och han pratar så sjukt högt eftersom han har dålig mottagning. Jag blir galen. Jag har börjat höra hans röst inuti mitt huvud när jag är ensam hemma. Han pratar inte ens om jobbrelaterade saker, utan om personliga saker. KAN HAN INTE VARA LITE BARMHÄRTIG OCH HÅLLA KÄFTEN?!

Fan, nu går jag till bussen!

I'm yours - Jason Mraz


Jag är förälskad i hans röst.

Han kommer till P&L, en av få spelningar jag och miss C kommer att se tillsammans :P

Önskelista - sötnosar

 Den här var väldigt söt. Den vill jag ha. Jag vet inte om den är bra eller inte. Jag går bara på utseendet (: Jag vill inte ha vista..

 Den här är också jätte snygg. Ge mig, ge mig!

+ att jag behöver en extern hårddisk. Det kostar att ligga på topp.



Får låna min brors elgitarr, så jag behöver inte köpa en ännu. Så det gör att jag kan köpa en dator i stället. Men mitt första mål är att köpa en elsträngad aukustisk gitarr. Är så trött på min nylonsträngade.

Jag drömde om detta i natt.







Dessutom så har jag detta på hjärnan.
Tack för det, Martin!!

From her point of view i would be confused too

Hej. Den här dagen har varit så sjukt jobbig och seg och jag har bara velat sova bort den.
Imorn ska jag på bio. Antingen Iron man eller nya Indiana Jones.
Kanske tjockar en pizza också. Vi får se.

För en gångs skull så kan jag knappt hålla ögonen öppna.
Så jag ska gå och lägga mig nu.
 Jag tänkte bara önska alla en God natt.

ps. snart är lönen på kontot ds.

küss


(I'm sorry, sorry for making your life a living hell)

For the moment.

Just nu; Musik..

Sju låtar som ger mig gåshud:
By your side - Tokio Hotel
Küss mich - InExtremo
Hey there Delilah - Plain White T's
Release me - Oh Laura
Love you 'til the end - The Pogues
Reden - Tokio Hotel
Welcome to my life - Simple Plan

Sex artister som får mitt hjärta att slå ett extra slag
:
Tokio Hotel
Rooney
Edguy
Simple Plan
The sounds
Johnny Cash

Fem sångare/sångerskor som är bäst:
Maja Ivarsson (The Sounds)
Thåström
Tobias Sammet (Edguy, Avantasia)
Johnny Cash
Keren Deberg

Fyra av mina favorit instrument:
Gitarr
Trummor
Säckpipa
Nyckelharpa

Tre av mina favorit musikvideos:
Don't Jump - Tokio Hotel
The Bad touch - Bloodhound Gang
Unforgiven II - Metallica

Två döda artister som jag önskar levde:
Johnny Cash
Bob Marley

En musikgenrer jag har svårt att lyssna på:
Hip hop och Rap

Vilka as!

Vem kommer på att man ska lägga West coast riot festivalen samtidigt som Peace and Love?
Dessutom tycker jag fortfarande att det är för jävligt att lägga Hultsfredsfestivalen mitt i studentveckan.
Stryk borde dom ha.

Nu missar jag ju Flogging Molly, Rooney, The Donnas, Jimmy eat world (fast dom har jag redan sett en gång - som förband åt Green Day, så det är ganska okej ändå!), Rufus Wainwright och Simple Plan.

Fast dom finns ju kvar ändå.

Förresten, vart gömmer sig The Sounds?

küss

DM 2008

Var ju på DM i helgen. Här är lite bilder därifrån.



1. Viktor fick låna sjukt snygga regnkläder.
2. Elin ser lurig ut
3. Sandra och Lotta gör..?
4. Mini och Kegel eldar
5. Jimmy väntar på att börja elda
6. Jimmy och viktor
7. Sandra och Lotta surrar en trefot.

Sorry sorry


Sorry sorry - Rooney
Me like!

Attans.


Min Sandisk sjunger nu på sista refrängen. Det borde den inte göra eftersom den bara är ett och ett halvt år gammal. Jag har tappat bort garantin, som var på två år. Det är så typsikt mig.

Vad är då felet?
Jo, låtarna ligger kvar även fast jag tar bort dom. Det går inte att lägga in vissa album (även fast dom syns när jag pluggar in den i datorn och går in i mappen där). Plus att ljudet i den har börjat paja. V talade om för mig att jag saknade vissa funktioner som han hade, utan att jag vetat om det. Han har skickat tillbaka och fått tre olika sandiskar och den tredje funkar nu utan problem. Det är typiskt.

Frågan är nu om jag ska köpa en ny (om jag absolut inte hittar garantin!), eller om jag ska köpa någon av en annan sort. Jag vill kunna kolla på musikvideor i den samt lyssna på musik - så klart. Musik är mitt liv och jag måste ha en fungerande spelare som inte gör mig förbannad varje gång jag ska lägga in musik..

några tips? någon? I princip allt är välkommet..

Kaosklockan


Something sweet and something strong
Seems like love no longer can turn me on
 Like the girls in suits and those pretty boys
I gave my heart to rock'n'roll

I may not look like much, but i'm a pro at pretending to be a ninja!




Jag är på väg att lägga mig, jag lovar.
Massa fler bilder finns på min bilddagbok.
Du måste nog vara inloggad för att se dom.

Men alla ser likadana ut, så du missar inget om du inte kollar där.

Btw, jag har precis upptäckt en ny artist som jag hittade i min låtlista.
Hon slumpades fram, och jag har hört två låtar.
Hon heter Keren DeBerg och är jätte mysig.
Snygg är hon också!


Ha en bra natt, det tänker fan jag ha!

Küss

Skadeglädjen är den enda sanna glädjen.

Min vän skickade precis ett sms till mig där det står att hon ska börja jobba halv åtta på midsommardagen. Det tar ca 45minuter att åka till hennes jobb härifrån, vilket betyder att hon måste gå upp klockan sju.

Som den underbara och förstående vän som jag är, så skrattade jag åt henne.
Ha!

En dröm utan död



I natt drömde jag att den här snyggingen borstade mina tänder.
Jag har valt att inte analysera den drömmen för mycket. Inte alls egentligen.
Jag kom bara och tänka på den nu när jag insåg att min mun stinker vitlök.

Idag mår jag bra. och jag har kommit på att jag vill jobba med radio. Också. En dag, så ska jag bestämma mig för en sak, och hålla fast vid det. Just nu är det ju iofs att lära mig spela gitarr, men samtidigt försöker jag lära mig grunderna i att spela bas, och munspel. Jag gjorde ett tappert försök med min panflöjt igår, och det gick ju skit bra. Lyssnade lite på Dana Dragomir. Och i fredags var jag och pappa hos Gollmers musikaffär och köpte stämapparater och nya strängar till min gitarr. Då hittade vi en elfiol för 4000:- och det riktigt ryckte i mina fingrar. Jag ville ta med den hem och spela sönder den. Så jag stämde min fiol igår och spelade dom två låtar jag kan utantill - Gärdebylåten och Gånglåt från Äppelbo - som min fiollärare tvingade mig att spela på skolavslutningarna mellan tvåan och femman.

Jag ska snart hoppa upp på cykeln och cykla hemåt (typ nu). tänkte göra det innan det börjar regna.
Det kan hända att jag lovade J2 idag att jag skulle åka och spela golf tillsammans med honom.
Jag har aldrig spelat golf, och inte han heller. Vi tycker inte ens om golf. Men insåg att det kan vara kul att testa något nytt. Han skulle kolla med dom andra om det var en bra idé. Let's see.

küss
Minnesanteckning: Daughtry, Avril Lavigne

"Vad är du för ena kärring?"

Detta utspelades imorse vid frukosten.
Chefen sitter och pratar med någon gammal gubbe, jag kommer in och sätter mig bredvid gubben. Det börjar prata lite och gubben frågar chefen vart jag kommer ifrån.

C: "Ja, hon är från Blomberg"
G: "Jaha, är du från kullen?"
S: "Ja, men sen januari bor jag här i stan"
G: "Jaha, ja, frugan min hemma är ifrån Forhsem"
S: "Jaså? Det är fint där också"

Han nickar och blir tyst en stund. Sedan frågar han;

G: "Dricker du inte kaffe?"
S: "Nej, jag tycker inte det är gott"
G: "Du är uppvuxen på kullen och dricker inte kaffe? Vad är du för ena kärring?"

Jag sitter tyst och stirrar på honom.

G: "Vad dricker du då? Dricker du the?"
S: "Nej, jag dricker bara mjölk, vatten och juice"
G: "Ingen saft eller läsk?"
S: "Nej, jag är inte så förtjust i det"
G: "blir inte det lite enformigt?"
S: "Jag har överlevt hittills och kommer nog klara mig ett tag till"
G: "Jaha.."

Är det så himla konstigt att jag inte dricker kaffe?
Nej, det är det inte.


Btw. Jag har hittat en fin frisyr som jag ska skaffa mig när jag får långt och vackert hår.

Sofia Bengtsson


När inget längre går blir jag en ängel
Bara för dig
Och visar mig för dig varje mörk natt


Hmm..

Tiden går fort när man har roligt.


Nu har jag tänkt att gå och lägga mig. I morgon har jag tänkt att sova länge. Jag har ingen DVD just nu, och det är väl därför jag tänker gå och lägga mig.

Har suttit vid datorn sedan halv fem, förutom två timmar då jag var ute och cyklade och besökte miss C. Imorn kväll ska jag till hällekis för scout-dm. Jag hoppas att det blir roligt. Lite synd bara att E inte kommer. Hade gärna velat träffa henne, men det är sånt som händer. Hoppas att ni haft en bra dag. God natt. Küss


Gott!

Nu ser äntligen min blogg ut som den borde. Skönt tycker jag!
Men det lär väl ändras så småningom. Igen.

I helgen blir det scouter för hela slanten. Med start i morgon och slut på söndag.
Ska bli skönt att träffa lite folk, hoppas jag.

Küss

Don't Jump


Engelsk version av Spring Nicht med Tokio Hotel.
Jag älskar den här videon.
Även om slutet på Spring nicht är bättre.

15:e maj

Igår var jag hemma och spelade lite gitarr och sjöng tillsammans med V i våran källare. Det lät verkligen för jävligt, men det var väldigt - väldigt - roligt!


Den väldigt vackra Sofia Helin


Min mormor är sötast i hela världen. Hon ringde mig vid åtta i morse och grattade mig på namnsdagen! Jag förstår inte hur hon kan ha sån koll på det. Men det gjorde att min morgon blev lite bättre i alla fall (:

Underbar bild av Sofia Coppola

Tjockis!



Jag borde kanske borde sluta tilltala folk med tjockis.
Johan kom fram till mig förut och sa följande;
"Hej Tjockis, vad gör du?"

Lite charmigt ändå att jag är så pass bra att han tar efter mig.
Küss

Pork and Beans - Weezer


Tänkte tipsa om en bra låt (:

JA! JA! JA!

Peace and love har kommit med ett nytt bandsläpp.

 Thåström ska komma och uppträda nästintill aukustiskt! Det blir tredje gången jag ser honom live (: Och dessutom ska Mimikry komma också! Det ska bli sjukt kul att se dom också, det har jag velat göra väldigt länge! Fy helvete vilken bra festival det kommer bli, och jag är så GLAD GLAD GLAD!
DLK, Kaizers orchestra, Lillasyster, Neverstore, Mustasch, Nationalteatern, Takida, Hardcore Superstar osv, osv. Och fler blir det för hoppningsvis <3

Nu längtar jag bara tills i höst då Tokio Hotel förhoppningsvis kommer till Sverige, då är mitt musikår nästintill fulländat. Oh, jag och V kanske ska åka till Tyskland i sommar/höst och bo gratis i någon vecka. Sticka till Zürich och grejer. Vore nästan äckligt roligt. Men, som sagt. Vi får se. Hur jag kommer att ha råd? Tja, jag äter inget och köper inga kläder (yeah, right!)

Jag är så glad och har skrattat så många gånger idag, och då tänkte jag på den här videon. Supersött skratt.

Inatt sov jag förbannat bra. Jag gick ut och gick vid elva, och det gjorde att jag hade lätt för att somna. Det var väldigt, väldigt skönt.

Plus att Björn Gustafsson ska vara med i nya Kenny Starfighter filmen. Han ska spela Kennys lillebror Lenny.

Küss

Vilken variation.



För tio år sedan..
- var jag elva år. Ville bli begravningsentreprenör, brandman eller yrkesmördare. Jag var besatt av filmerna Léon och Donnie Brasco. Misstänkte att mina "vänner" egentligen var några andra och var ute efter mig. Jag var (är) väldigt paranoid. Jag spelade badminton och var väldigt bra (:

För fem år sedan..
- var jag sexton år. Hade börjat gymnasiet och var deprimerad.

För tre år sedan..
- var jag arton. Jag tog mitt körkort. Det enda bra som hände det året. Sommaren var ett helvete, jag gick i tvåan på gymnasiet, var i ett taskigt förhållande och var fortfarande deprimerad. 2005 var inte mitt år.

För ett år sedan..
- Började allt ordna sig. Jag började spela gitarr och umgicks med personer som fick mig att må bra och tänka annorlunda.
(vad fort tiden har gått fort!)

För tre månader sedan..
- Bestämde jag mig för att bli en jävel på gitarr.

Igår..
- Var jag i Skövde, spelade gitarr och såg för första gången på High Chaparall, och sedan på Scrubs.

Imorgon..
- Får vi se vad som händer.

Om ett år..
- Bor jag förhoppningsvis i Jönköping och har kickat igång lite hemliga projekt.

Nu ska jag jobba. küss!

Pendlar.

Jag är så förbannad hela tiden och jag vet inte varför. Jag har ingen som helst anledning.
Jag är just nu inne i en period där mitt humör pendlar mycket kraftigt från topp till bott och upp igen. För ungefär två sekunder sedan var det topp, och nu är jag nere på bott.

Jag har tänkt mycket på giftermål nu igen. Vad det betyder för mig och om jag skulle kunna tänka mig det. Och jag kommer fortfarande fram till samma sak; Nej.
Det är inget för mig, inte alls. Jag har aldrig varit speciellt förtjust i tanken på att gifta mig. När jag var mindre ville jag det för att alla andra tyckte att jag var dum om jag inte ville det.
Anledningen till att jag inte vill gifta mig är att jag inte vill binda mig så till någon annan människa. Det kan låta helt sjukt, men så är det i alla fall. Det här är inget jag behöver tänka på över huvudtaget, men ändå gör jag det. Jag tror inte på äktenskap, och det kommer jag heller aldrig att göra. Jag respekterar folk för att dom vågar gifta sig, och tycker att det är imponerande.

Men inget för mig.

Jag är dum i huvudet.

De senaste två nätterna har jag haft samma dröm. Nämligen denna;

Jag ligger och sover, och rätt dom det är kommer det in ett barn och börjar strypa mig. För att få honom att sluta måste jag dunka hans huvud i väggen tills det krossas. När hans huvud är helt sönder så vaknar jag. Och har panik. Hyperventilerar och grejer.

Det tar tjugo minuter att somna om, för att sedan drömma precis samma sak igen. Jag drömde att fem barn ströp mig.
Igår vaknade jag klockan sex och kunde inte somna om. Som tur var ringde min mor och far och frågade om jag skulle med till IKEA.

Inatt drömde jag samma sak igen. Jag vaknde åtta gånger. Halv sex vaknade jag och gick upp och duschade. Och satte mig och kollade på Forrest Gump.

Skit är vad det är.

Hier drinnen, ist niemals richtig Tag. Das Licht kommt aus der Minibar.



When you try your best but you don't succeed '
When you get what you want but not what you need
When you feel so tired but you can't sleep
Stuck in reverse

 And the tears come streaming down your face
When you lose something you cannot replace
When you love someone but it goes to waste
Could it be worse?

Lights will guide you home
 And ignite your bones

...

Jag älskar Joakim Thåström. Här framför han "Men bara om min älskade väntar" som är en svensk version av Bob Dylans Tomorrow is a long time.


Wiee (:



På måndag är den min <3

you open your eyes, but you can't remember what for

Det här kommer kanske som en chock för er. Men jag är skit trött. Inatt var det stört svårt att somna, så vid halvtvå gav jag upp, gick upp och kollade på Sin City, som jag äntligen har beställt nu. Hade också beställt en musik DVD som jag ska spana in ikväll (: Ska bli jävligt gött. I morse när jag vaknade så var det första jag fick se min gitarr, och det gjorde mig faktiskt väldigt glad. Så det var det första jag gjorde i morse, jag spelade Runaway train med Soul Asylum. Det är den enda låten jag kan spela som faktiskt låter som den. Den och By your side med Tokio Hotel.

Jag är alltså inte på jobbet just nu. Jag var för trött för att resa mig ur sängen när jag väl somnade igår. Jag ska snart bege mig ut och cykla lite. Jag ska cykla ner till hamnen och doppa fötterna i vattnet. Det ska bli härligt.

Låt som spelas just nu: California - Phantom Planet därefter What if - Simple Plan.

"Have a nice day"
"Have a nice day?"
"Yeah, I panic, I didn't know what else to say"

-- Är ni jätte känsliga mot att läsa om nålar och blod så fortsätt inte att läsa --
Oh, jag tog hål i örat igår också. Det gjorde faktiskt inte så ont som jag trodde att det skulle göra. Det prasslade lite när jag tryckte igenom brosket, men det var också det enda. Först tog jag en för liten nål, så jag var tvungen att göra om hålet två tre gånger. Och jävlar vad det blödde ett tag. Hela handfatet blev helt blodigt, och det är en jävla tur att jag inte svimmar när jag ser blod, för då hade jag garanterat gjort det. Jag blev lite groggy efter det, så jag fick sätta mig i soffan och dricka en massa vatten. Som tur var gick det över efter en stund.

Küss


I fall ni undrar

vad som hänt med utseendet på min blogg så är det så att jag har flyttats över till publishme.se, och det har gjort att min blogg ser helt dum ut.

Jag vet inte när det kommer att fixas.
Om ni nu mot all förmodan har undrat över detta.

"Varför måste du förstöra dig så?"

Det var vad min mormor frågade mig när hon ringde mig förut.
Jag hade nämnt för mamma att jag ska boka en tid för piercing, och hon talade tydligen om det för mormor.
Min mormor är emot allting sånt. Hon förstår inte hur jag kan förstöra mitt vackra ansikte med en massa skrot.

Då försöker jag tala om för henne att jag inte kommer att ha någonting i ansiktet utan i öronen, men hon vill inte riktigt lyssna.
"Men tungan då, den är väl ändå i ansiktet!"
"Ja, jo. Men den kommer du ändå inte se, om jag inte sitter med gapande mun"
"Tänk om den ruttnar?"
"Ja, men det är inte så ofta det händer. Det händer faktiskt nästan aldrig"
"Men, Sofia, varför måste du hålla på så där?"
Suck.

Don't jump

"du är fräck, jag ser på dig att du inte tror mig, men jag tycker det"
oh my.

I'm on a highway to hell.

Ibland känns det så. Just nu känns det så.


Fan!

Det är inte sant, jag har tappat bort min mobil igen.
Hur gör jag?

Dessutom upptäckte jag precis att jag snart är pank.
JIPPIE

Plus att OCR numret på lägenheten till jönköping inte fungerar. FAN!
Gå och dö!

Nej, nu ska jag ta mig fan gå och ta mig någonting att äta och kolla in Ally McBeal, jag borde bli på bättre humör av det!

Edit:

Okej, det här gjorde mig på lite bättre humör;



fast den när Robert Downey Jr är med är mycket bättre, men hittade den inte, tyvärr.

Bergochdalbana

Jag är så himla glad, och jag vet verkligen inte varför. Jag borde verkligen inte vara det, eftersom morgonen gick helt åt helvete. Jag vaknade klockan sex av att fyra lastbilar åkte förbi på gatan. Det var Cirkus Maximum som lämnade stan. Dom körde fram och tillbaka i en timmes tid.

Jag gick upp och åt frukost och började cykla till jobbet. En bilist blev skitsur på mig eftersom jag inte såg honom (jag körde över ett övergånsställe och han kom bakifrån) och vi stod och skällde på varandra ett tag, vilket gjorde att jag kom för sent. Jag tror att jag vann, för han blev så förbannad för att jag var så dum i huvudet att han spottade på marken, slängde igen bildörren och körde iväg.

Det är förresten bland det fulaste man kan göra. Spotta åt/på någon. Det gör mig så fruktansvärt förbannad.
Vi sammarfattar detta med att det var bilisten som var dum i huvudet - och inte jag.

Jag har Tokio Hotel på hjärnan. Sångaren har varit sjuk ett tag, och i lördags stod dom på scenen igen för första gången på typ en månad. Och jag har sett lite klipp, och dom var bäst.
Kanske är det det som gör mig glad. Att dom är igång igen och att jag vet att dom ska komma till Sverige i höst ( :

Sen är det ju ett jätte stort Plus att Elin finns, för att hon är bäst i hela världen, och jag skulle inte klara mig utan henne. Så det så.

Flyboys



Jag hyrde denna filmen förut, och den var faktiskt ganska bra.

Första världskriget är i full gång och 1917, tre år efter dess start har Amerika ännu inte gett sig in i kriget. Men det hindrar inte amerikanska grabbar från att bege sig till Frankrike och hjälpa till mot tyskarna. "Flyboys" är skildringen av kriget där det för första gången tog plats i skyn och trots att tyskarna hade bättre plan och effektivare vapen var det många unga män som ville upp i luften och slåss för sin sak.

Blaine Rawlings (James Franco) var en av dom som efter att hans hem beslagtagits av banken bestämmer sig för att testa sitt liv till det yttersta. Därför ansluter han till Lafayette Escadrille ledd av den franske kapten Georges Thenault (Jean Reno) som snart påpekar att genomsnittslivslängden för krigspiloter är mellan tre till sex veckor. moviezine.se

Skrattläger


I can hold you when you reach for me.

Jag har haft en riktigt bra kväll. Först så var jag hemma i Blomberg en sväng, och sedan åkte jag med A och C ut och åt på en kina restaurang. Det var sjukt gott! Sen åkte vi hem till mig och umgicks. Sedan gick vi till Majos bar. dom hade jätte bra musik, äntligen sån musik som jag lyssnar på (: men som C inte tycker är så himla bra. Dom spelade Thåström, och han är bäst i världen.

Lyssnar på Tokio Hotel (surprise) medans jag skriver, och nu ska jag kolla på Ally McBeal, säsong fyra. Den när robert downey jr är med. den säsongen är helt klart bäst, och jag älskar den.

Jag är fortfarande snurrig, men på ett bra sätt. Jag somnar nog inatt också..
 Küss!

image351

Wake me up when September ends.

Klockan närmar sig tolv, och jag börjar bli lite trött. Har suttit framför PS nu några timmar och pysslat lite. Det är fredag, men det känns som lördag.

Jag ska ut och gå nu en kort sväng, och hoppas att allting blir lite bättre då.
Lyssnar på Green Day, det var ett tag sedan, men dom är fortfarande jävligt bra.

God natt.
küss!

<3

image354

I can hold you when you reach for me

I can hold you when you reach for me.

image351Jag har tänkt mycket idag. Jag ska inte träffa A förrän på tisdag, men egentligen skulle jag behöva träffa honom.. tja, igår.

Jag är fortfarande förkyld, och det känns skit. Var och hälsade på C och M som stod och sålde glass på torget. Dom såg ut att ha väldigt roligt. Det var någon vårmarknad idag upptäckte jag, för det var stjärtmycket folk. På scenen hade dom en tävling om vem som kunde stå på ett ben längst. Dom två som klarade det längst vann varsin låda med glass. Dom stod i nästan 40 minuter, och jag började fundera på om jag skulle ställt upp i något sådant när jag var så liten. Svaret blev nej.

Det var två stycken här och kollade på lägenheten förut. Så jag fick panikstäda lite, så nu är det sjukt snyggt (:
Jag råkade damsuga upp två puzzelbitar, men det löste sig till slut. (Jag kan meddela att jag kommit halvvägs nu).

Nu fyller jag bara ut med en massa onödig text, så jag tänkte sluta nu. Gå och göra mat till mig själv, och sedan sätta mig framför tv:n  och se på så ska det låta och indiana jones, och spela gitarr.

Det är min kväll, och jag hoppas att ni får en lika bra kväll som jag tänker ha.

Ich will nicht störn, und ich will auch nicht zu lange bleiben Ich bin nur hier um dir, zu sagen Ich bin da, wenn du willst Schau dich um, dann siehst du mich

Min första tanke när jag vaknade i morse.


Underbart, fantastiskt bra!

1:a Maj

Det är snart Juni. Det är galet.
Nu ska jag hoppa in i duschen, försöka pigga upp mitt trötta ansikte, sedan ska jag nog åka till Blomberg en sväng.
Ha en bra dag.

when i lose myself I think of you.

By your side.


Sorry för att det blir så mycket Tokio Hotel just nu.

RSS 2.0