Bring mich zurück nach Humanoid city


Wanna join me?


Humanoid - German Version

Ballad om en Amerikansk Officer - Imperiet


Jag ryser. bra.

Jag älskar verkligen denna mannen.

31 Maj, 2010


Idag flyttade Alex ner till skåne och jag spelade minigolf och käkade på Jensens med mupparna ovanför. Nadia och Andreas sitter nu i sin bil på väg upp till Stockholm, medan jag och Anna är kvar här i några dagar till.

Redovisningen idag gick bra i alla fall, det var ganska lugnt. På onsdag har jag min sista redovisning innan jag är klar med skolan för denna gång. Blandade känslor just nu.


Rammstein Music Videos


Idag blir det en del rammstein. Fråga mig inte varför, men just idag är en Rammstein dag. Nedan är några av mina favoritvideos med om. Enjoy.








Rammstein LIVE


Nu är det inte långt kvar tills jag ser Rammstein igen och jag har spenderat den senaste halvtimmen med att kolla igenom lite klipp på youtube. Inte helt hundra procentiga klipp, men ändå. Deras liveshower är ju SÅ grymma!


engel i stockholm


Pussy i Stockholm


Frühling in Paris i Wien
en av mina absoluta favoriter ifrån det nya albumet

Denna låten är så sjukt bra:

Ich tu dir weh ♥ i  Stockholm
Till & Flake på 3:28, haha.

briitneyspears.blogg.se


briitneyspears.blogg.se har fått en ny design
(klicka på bilden för att komma till bloggen)

Hawt.

Är snart klar med min rapport. Ska sticka hem nu och göra klart det sista med referenser och bilagor och lite smått och gott. Imorrn blir det till att sitta i skolan igen och försöka få ordning på mina redovisningar som jag har nästa vecka. Hjälp mig.

I give you Georgia May Jagger.
Smokin hot!






Du undrar vad som driver mig


Usch vad jag ser vuxen ut.

Nu ska jag dra ner till Cici. Har inte träffat henne på evigheter och det ska bli skitmys. Vi ska dricka av min champagne som jag fick när jag slutade på praktiken. Hoppas den är goood. Det kommer säkert att börja regna så fort jag går utanför dörren, vilken inte riktigt är helt okej, men jag får väl leva med det.

Det är någon slags marknad här i jönköping i helgen. Jag och Andreas upptäckte det förut när vi skulle till MacHouse, och vi knappt kunde ta oss fram någonstans pga. alla människor. Äckligt.

Ha en trevlig kväll.



'Cause if the world is spinning, and I'm still living, it won't be right if we're not in it together.

Alicia Keys



Jag tycker att Alicia Keys är en väldigt vacker kvinna. Jag har inte lyssnat mycket på hennes musik, men det är kanske dags att göra det nu? Jag blev i alla fall kär i hennes jackor ovan.

Silence can destoy


Hade inte varit helt fel att gå på Swedenrock festivalen. Aerosmith ska ju för sjutton dit. Hade ju inte varit helt fel, helt enkelt. Tråkigt. Är det någon av er som ska dit så får ni bennemig spana in dom åt mig.

Bilden ovan är inspirerad från en bild som jag hittade på Jeffree Star. Andreas visade mig en ny grej i Illustrator idag, som jag ska testa lite närmare någon annan dag. Effekten ser ni lite på hans hår och ögon, den gör att man får mjuka övertoningar mellan olika färg lager.

Imorrn ska jag skriva klart det sista på rapporten och i helgen måste jag göra mig redo för redovisningarna nästa vecka. Är så nervös att jag vill börja gråta, men bara jag inte tänker på det för mycket så kommer det att bli bra..

Nu är det scrubs.

Alex und Sofia








(:


Leb die sekunde


Jag saknar detta just nu. Sommar och allmänt flum med underbara vänner. Jag har alltid gillat att vara ute i naturen, även om jag nu för tiden inte kommer ut lika ofta som jag gjorde när jag bodde hemma. Jag gillar att sova i tält, även om det kan betyda kottar i ryggen, konstiga ljud, outhärdlig värme när solen ligger på och dagg på innetältet när man vaknar, så är det ändå väldigt mysigt och underbart om man delar med rätt personer.

Nu när jag tänker efter har jag nog tältat/sovit i vindskydd i nästan alla sorters terräng och väder. Jag har dock inte tältat när det varit snö ute. Eller jo förresten, det har jag visst gjort. Det värsta som kan hända är när det blåser så fruktansvärt mycket så att tältpinnarna blåser omkull och man måste gå ut och spänna upp tältet igen. Det är inte kul att göra i minusgrader kan jag tala om, haha. Eller när ens vindskydd ger vika av att det bildats en pöl vatten precis ovanför ditt huvud, som i sin tur rasar ner i din sovsäck när du ligger och sover är inte heller jätte kul.

Det ska bli riktigt kul att komma iväg till P&L i år. Jag är riktigt, riktigt pepp just nu. Jag och min kusin kommer att vara där hela veckan (måndag - söndag) som det ser ut just nu, och det är extra kul att vi är ett så stort gäng som åker upp.

Jag tror att denna sommaren kommer att bli helt okej ändå, trots allt.

Nu ska jag gå hem och göra mig iordning inför kvällen. Ska hem och skratta åt Alex också som håller på att färga sitt hår blont ifrån mörkbrunt. Igår var hennes hår orange, och jag är jätte imponerad över att hon ens ger sig in på det själv.

True, true


Dagens sötaste


"Lätt att du kommer att köpa en sådan till alla dina barn"
- Anna

Morrn.

Som ni märkt så har jag varit lite off. Men det är inget jag egentligen tänker be om ursäkt för. Jag mår jätte bra just i skrivande stund, om än lite trött kanske. Jag umgås med folk som gillar att umgås med mig lika mycket som jag gillar att umgås med dom. Det är en del i skolan som måste göras nu eftersom jag tar examen nästa vecka.

Tokio Hotels Beichte (en av mina absoluta favoriter!!) strömmar ur hörlurarna, och nu ska jag återgå till att rädda mina betyg. Ikväll blir det grillning och sing star med några i klassen. Kommer bli nice.


Saknar min tuss

What the heart wants





"Punk is musical freedom. It's saying, doing and playing what you want. In Webster's terms, 'nirvana' means freedom from pain, suffering and the external world, and that's pretty close to my definition of Punk Rock.
"

- Kurt Cobain

Rock Quotes


Photo: ?


You can't stop rock-n-roll!
- Dee Snider, Twisted Sisters

If it's illegal to rock and roll, throw my ass in jail!
- Kurt Cobain

Most rock journalism is people who can't write, interviewing people who can't talk, for people who can't read.
- Frank Zappa

I won't be a rock star. I will be a legend.
- Freddie Mercury

What makes the most money for this business? Dead rock stars.
- Courtney Love

If you're listening to a rock star in order to get your information on who to vote for, you're a bigger moron than they are.
- Alice Cooper


Rock and roll music, if you like it, if you feel it, you can't help but move to it. That's what happens to me. I can't help it.
- Elvis Presley

Besiktning och skolaaa

Har precis haft besiktning av lägenheten. Andra gången i dag. Det gick väl okej. Var bara lite småsaker som jag fick göra om och jag kom precis hem från ombesiktningen. Han sov hade hand om det var snäll mot mig och hjälpte mg att rengöra det sista i ugnen, som jag kämpat med i 45 minuter tidigare.

Nu ska jag ner till skolan, möta upp andreas och skriva rapport. Det kommer säkert att börja regna så fort jag går utanför dörren.

"I said you could thank me later. It's later, Bert."




Var i skolan en stund idag med Andreas. Vi fick inte mycket gjort annat än att Andreas fick sålt sin säng 20minuter efter att han annonserat om den. På bilden ser hans säng ut som en gråsugga, vilket jag tycker är väldigt roligt. Han skrev även två meningar på rapporten, medan jag skrev.. noll.

Sen gick vi fram på stan och mötte upp Alex. Drog till Donken och köpte en marängswiss till moi och sen gick vi ner till vattnet och satte oss. Det var fint väder, och supermysigt.




Sen drog jag och Alex hem och jagade rätt på vaktmästaren. Vi spacklade och målade lite i min och hennes lägenhet och sen lagade hon supergod mat, och vi kollade på två filmer. The Blind Side och Dear John. Den förstnämnda var riktigt, riktigt bra och den andra var väl helt okej. Det är samma författare som skrivit The Notebook, så jag hade väl kanske lite för höga förväntningar på den.

Sen färgade jag Alex hår och hon trimmade min sidecut.
Nu ser jag på Dum dummare och jag upptäckte precis att den har riktigt bra musik.


your faith walks on broken glass


Hinder – Lips Of An Angel
Well, my girl's in the next room
Sometimes I wish she was you
I guess we never really moved on
It's really good to hear your voice saying my name
It sounds so sweet
Coming from the lips of an angel
Hearing those words it makes me weak

If you liked it then you should have put a ring on it


Maj 21, 2010




Kan meddela att utställningen var väldigt bra. Annie har alltid tagit så starka och kraftfulla bilder, och det är det som gör henne så fantastiskt duktig. Det var flera utställningar på Fotografiska och ytterligare en som jag fastnade för var fotografen Vee Speers. Jag har sett hennes bilder förut och jag älskar dom. Jag köpte även lite vykort med motiv från hennes utställning, tyvärr fanns det inga vykort till salu som hade Annies bilder (vilket var väldigt konstigt). Men jag gick runt i shoppen och kollade i lite fotoböcker, David LaChapelle har alltid varit en stor inspirationskälla, och jag hittade hans bok där. Otroligt häftiga bilder. Tyvärr kostar fotoböcker väldigt mycket, så jag hade så klart inte råd att köpa någon.

När jag gick runt lite vid vattnet efteråt så insåg jag verkligen hur vackert stockholm är och hur mycket jag kommer sakna atmosfären och staden i sig. Stockholm har verkligen tagit mitt hjärta med storm. Hit kommer jag garanterat att återvända.

Comet är slut nu också. Ett stort Grattis till mina favoritpojkar som vann kategorin Best Live Act i Oberhausen i kväll. You guys deserved it!

Nu måste jag packa klart det sista inför min hemresa imorrn. Är så fruktansvärt trött just nu. Vi hörs imorrn!

Hoobastank – Let It Out
blink-182 – What's My Age Again
Sex Slaves – Contagious
Dropkick Murphys – Surrender
Ratt – Best Of Me

Dein Blick so leer Ich kann nicht mehr

Nu har jag gjort min sista dag på Posh24.se. Som avsked fick jag en jättefin bok "Upplev Stockholm" med en massa tips på gamla byggnader och sådant, sånt som jag älskar, samt en flaska champagne - mumma!

Det känns jätte ledsamt just nu när alla sagt hejdå till mig, men jag är också otroligt glad och tacksam över att jag fått vara här.

 

Nu ska jag, Liezl och hennes vän Nina iväg till Slussen och kolla in Annie Leibovitz utställningen på fotografiska. När jag berättade om den visade det sig att det var hennes favoritfotograf också! Så nu behövde jag inte tvinga med någon annan som egentligen inte vill se den. As bra!

"Of course I know who Annie Leibovitz are!"
haha


I follow you until you love me



“You’re going to be famous


“I don’t know about all that”

“You will. And I’ll be able to say I knew you way back when.”

“You’d be there with me, so you wouldn’t have to."

Vote!



Glöm inte att rösa på Tokio Hotel (och rammstein :P) till Comet Awards som går av stapeln ikväll!
Röstar gör ni här.

Without saying a word, you can light up the dark



take care

Thank you Lord for Jack Daniels

Jag sitter här och skriver rapport och peppar lite för mig själv till B*Witched – Mickey och Kobojsarna – Jag Vet Du Vill Ha Mig. Inget jag är direkt stolt över, men jag är på sånt humör just nu. Jag lyssnar på musik som jag helt enkelt inte tycker är så bra.

Imorrn är min sista dag på praktiken. Det känns väldigt vemodigt. jag har lite små ångest inför sommaren och min framtid över lag, men det får jag skjuta upp två veckor. Nu måste jag fokusera på att bli klar med skolan.

Just nu känns det ändå ganska okej att åka tillbaka till jönköping. Jag ska försöka komma iväg till tatueraren också. Cici, tvinga mig dit om jag inte varit där när vi ses ;)

Argh. Nu går jag ut och går en stund.


Ellen, Angelica och jag i Glooooooben i väntan på tokio hotel. Saknar't!

Ich seh dich Schau durch die Nacht


So hip to be square


Flogging Molly – Requiem For A Dying Song

Försökte spela in en liten videoblogg, men ljudet fuckade sig så det blev inte så mycket av det. Lyssna på låten ovan istället. Jag är inte så intressant ändå, haha.

Tänkte bara önska er alla en jävligt god natt.

"du är lite lik Kristen Stewart =)"

Fick denna kommentaren nyss. Haha, att ni orkar hålla på :D



Ja, fast.. nej?

Disney

Underbar musik från Disneys värld ♥


Björnbröder
Jag är på väg


Aristocats
Musiklektionen

Lejonkungen
Snart Är Det Jag Som Är Kung

Peter Pan
Följa John

Djungelboken
Överste Hathis Marsch

Skönheten och Odjuret
Belle

Tarzan
Du Finns Inom Mig


hahahahhaa, höj, det är dåligt ljud :D

Lejonkungen är en av de bästa filmerna jag vet, och även den första film jag såg på bio.
Min första tanke när jag hörde att Peter Rangmar var död var 'Timon är död'.

If you fall for me I'm not easy to please Imma tear you apart


Jag har börjat känna mig naken om jag inte har någon färg på naglarna. Dagen till ära fick det helt enkelt bli lila.

Ikväll m å s t e jag skriva rapport, eftersom det inte blev så mycket av det igår. *Host, host*
Det är lite ledsamt nu när min tid i stockholm drar sig mot sitt slut. Det är bara två dagar kvar och sen är min praktikperiod på åtta veckor slut! Jag gillar verkligen Stockholm och skulle lätt kunna bosätta mig här. För har man lite pengar så är det ju guld att vara här, men om man som jag är en fattig student och inte har råd med inträde till ställen, köpa kläder och lite småplock så är det kanske inte lika kul alla gånger. Men vafan.

En grej som är ett fett minus är att mamma och pappa ska göra sig av med pianot! Just när jag hittat ett par noter som jag letat efter i veckor! Inte okej. Hoppas dom inte gör sig av med det dom kommande två veckorna, då blir jag ledsen. Då får jag leva med min kusins synth istället, det är väl inte ett jätte dåligt alternativ iofs.. Det är ju å andra sidan inte ostämd, vilket pianot är och har varit i två år nu ungefär. Det låter fruktansvärt när man spelar på det. Får väl helt enkelt spela på synthen ändå, eftersom jag tänkt göra ett videoinlägg lite senare när jag lärt mig låten ordentligt.

Nu ska jag iväg ut i det fina och varma vädret och möta upp Andreas och Nadia.
Vi hörs senare, leute.


Dagens plåga:
Break your heart - Taio Cruz

Geting.

Såg årets andra geting igår också. Den flög omkring i mitt rum, och jag stod som förstenad i säkert 5 minuter och bad en inre bön om att den skulle flyga ut genom dörren. Jag vet att om jag skulle slått den skulle den gått till attack. Jag hatar getingar så otroligt mycket, dom är hemska och ONDA. Usch, jag googlade en bild på en geting och var genast tvungen att stänga ner den, för jag klarar inte ens se dom på bild. Det börjar att krypa i hela kroppen på mig.

Den tog i alla fall sitt förnuft till fånga och flög ut. Då sprang jag fram och slog igen dörren så att glaset skallrade.

fobi, någon?

You jump, I jump, remember?

Jag drömde att jag var ombord på titanic i natt. Därför detta inlägg.

Rose: I know what you must be thinking. "Poor little rich girl, what does she know about misery?"
Jack: No, no, that's not what I was thinking. What I was thinking was, what could've happened to this girl to make her feel she had no way out?


Jack: I, uh, I fell through some thin ice; and I'm telling you, water that cold, like right down there... it hits you like a thousand knives stabbing you all over your body. You can't breathe. You can't think. At least, not about anything but the pain. Which is why I'm not looking forward to jumping in there after you. Like I said, I don't have a choice. I guess I'm kinda hoping you'll come back over the railing, an' get me off the hook here.
Rose: You're crazy.
Jack: That's what everybody says but, with all due respect, Miss, I'm not the one hanging off the back of a ship here.


Jack: I'm Jack Dawson.
Rose: Rose De Witt Bukater.
Jack: I'm gonna have to get you to write that one down.


Rose: Well, I'm fine... I'll be fine... really.
Jack: Really? I don't think so. They've got you trapped, Rose. And you're gonna die if you don't break free. Maybe not right away because you're strong but... sooner or later that fire that I love about you, Rose... that fire's gonna burn out...
Rose: It's not up to you to save me, Jack.
Jack: You're right... only you can do that.


Rose: I don't know the steps!
Jack: Neither do I! Just go with it!


Rose
: The last thing I need is another picture of me looking like a porcelain doll.

Rose: Jack, I want you to draw me like one of your French girls. Wearing this...
Jack: All right.
Rose: Wearing "only" this.

Rose: I believe you are blushing, Mr. Big Artiste. I can't imagine Monsieur Monet blushing.
Jack: He does landscapes.


Jack: This is crazy.
Rose: I know. It doesn't make any sense. That's why I trust it.


Jack: Where to, Miss?
Rose: To the stars.

Jack: Are you nervous?
Rose: No. Put your hands on me, Jack.


Rose: Jack! This is where we first met.


Rose: I love you, Jack.
Jack: Don't you do that, don't say your good-byes.
Rose: I'm so cold.
Jack: Listen, Rose. You're gonna get out of here, you're gonna go on and make lots of babies, and you're gonna watch them grow. You're gonna die an old... an old lady warm in her bed, but not here, not this night. Not like this, do you understand me?
Rose: I can't feel my body.
Jack: Winning that ticket, Rose, was the best thing that ever happened to me... it brought me to you. And I'm thankful for that, Rose. I'm thankful. You must do me this honor, Rose. Promise me you'll survive. That you won't give up, no matter what happens, no matter how hopeless. Promise me now, Rose, and never let go of that promise.
Rose: I promise.
Jack: Never let go.
Rose: I'll never let go. I'll never let go, Jack.

Bill Kaulitz, Köpenhamn


-orginalstorlek-
1280*800

Skulle egentligen bara lägga till lite saker på bilden  nedan, som jag nu har som bakgrundsbild.  Men så kunde jag inte riktigt sluta, och samtidigt som jag lyssnade på Greyson Chances cover på paparazzi så blev det som det blev helt enkelt. Hoppas någon av er gillar den.


Justin Bieber, släng dig i väggen.


Ja, jävlar!

My life would SUCK without you


Kelly Clarkson – My Life Would Suck Without You
I know that I've got issues, but you're pretty messed up too.

If I'm a failure, you're a tragedy

Jag är verkligen sämst på att plugga. Jag försöker (sätta igång med att) få ihop lite av rapporten. Den ska ju vara inne på fredag, och tack och lov är det bara en del ändringar som ska göras, och inte hela rapporten, efter vad jag förstått i alla fall. Jag hade dött om jag var tvungen att skriva om skiten en gång till.

Men som sagt, det går ju sådär. Mycket roligare att redigera bilder istället. Det finns ju typ 1000 olika sätt att redigera bilder på, haha. Bilden ovan var en av de bilderna jag beställde ifrån Crimson, och just nu står den inramad i en bokhylla i mitt rum hemma hos mina föräldrar.

I natt drömde jag även om grabbarna ovanför. Det var mysigt.
Nu ska jag ut och gå.

Shinedown – Her Name Is Alice

sucks to be you

för en gångs skull så suger jag åt mig beröm. Jag blev nästan lite generad, och ändå blev jag inte överöst av beröm. Jag har precis haft ett litet möte med tre killar på praktiken. Vi diskuterade sidan och vad jag gjort hittills. Dom gillar det och ska använda sig utav det. Sånt gör mig äckligt glad.

Jag har alltid varit dålig på att ta åt mig av beröm jag får. Jag måste verkligen träna på det. Det som gör mig glad och varm i kroppen är när jag ser ett leende på någons läppar och veta att jag har åstadkommit det. Att jag får ett ärligt och sant Tack och verkligen känna av hur glad en person blivit pga. lilla mig är så mycket värt.

Så just nu.. trots att det är 1000 grader varmt här inne, att mitt huvud och ögon inte hänger med pga. värmen så är jag glad. GLAD GLAD GLAD.

Tack för mig.

Johnny Depp som Salvador Dalí?

WAAAAAS? Enligt imdb så ska Johnny Depp eventuellt vara med i en film som kallas Dalí.


Dalí har varit min favoritkonstnär sedan jag var liten och jag älskar, älskar hans verk. Nu ryktas det alltså om att Johnny Depp ska porträttera honom. Jag tror att han skulle passa riktigt, riktigt bra. Dalí var lite smågalen och väldigt egen som person och Depp är ju suverän på att spela sådana människor.

Nu när jag googlar detta upptäckte jag att detta varit på tal sedan 2008 (!). Hur har detta undgått mig?

2009 släpptes ju filmen Little Ashes, med Robert Pattinson i huvudrollen som Dalí. Det slog mig precis att jag inte har sett den ännu. Är den något att ha? Gick den ens upp på biograferna? Den förde inte mycket väsen för sig i alla fall..


Jag har läst Dalís självbiografi tre gånger tror jag och det är en av mina favoritböcker. I högstadiet gjorde jag ett arbete om honom i Bild, som jag fick högsta betyg på (synd att jag inte vet vart det är, för jag gjorde ett jätte snyggt porträtt av honom).

En av mina favoritmän som spelar en annan av mina favoritmän, kan det bli bättre?
Jag håller i alla fall tummarna för att detta blir av.



Megan Fox


Argh! Så snygg!!
Ge mig hennes kläder!

Pirates i 3D?

Läste precis att Pirates of the Caribbean 4 ska spelas in i 3D. Filmen tros komma på bio i Maj nästa år. Pirates i 3D kan bli hur bra som helst, men kan också bli en riktig besvikelse. Det får bära eller brista helt enkelt. Depp kommer ju att vara med även denna gången, som alla vet och bara det är värt 150:- eller vad det nu kostar för att gå och se filmen i 3D. Suveräna Geoffrey Rush (Barbossa) är även med i denna filmen och tydligen Penelope Cruz. Intressant..

Black leather boots Spit-shined so bright They cut off my hair but it looked alright


Rise Against – Hero Of War

She walked through bullets and haze
I asked her to stop
I begged her to stay
But she pressed on
So I lifted my gun
And I fired away

Det slog mig precis att jag faktiskt ska se Rise Against. Låten ovan är en av mina absoluta favoriter just nu.

And people say things that bring you to your knees


Destine – In The End

Jag hade tänkt skriva ett jätte djupt inlägg. Men jag tappade bort mig halvvägs in i texten, och började flumma ut. Så jag tog bort det helt enkelt. Det har varit en helt underbar dag här i huvudstaden. Jag har allt sneglat lite avundjuk på dom som kan med att gå runt i shorts. Jag är ingen shortsmänniska, inte över huvudtaget. Klädmässigt är sommaren inte min årstid. Enda fördelen sommaren har är att det är ljusare längre om dagarna. Man kan segla och tillbringa tid vid vattnet. Jag älskar vattnet. Både att vara ovanpå och i det.

Destine



Ett nytt band släpptes till Pier Pressure idag. Destine heter dom och kommer ifrån Holland. De jämförs med band som Fall out boy, Paramore och Simple Plan. Jag älskar sådan här musik och jag gillar verkligen deras album.

För att lyssna på albumet på spotify så klicka på följande länk: Destine – Lightspeed

Ohne Dich - Rammstein


Ohne dich zähle ich die Stunden – Ohne dich,
Mit dir stehen die Sekunden – Lohnen nicht, ohne dich

Sms

Från Mig till Min kusin (Elin)
Jag sitter mitt emot en tjej som gestikulerar som om hennes liv hängde på det. Där ligger till och med vi i lä.

Från Elin till Mig
Visst är det fascinerande att se? Har bara stött på en människa som slår oss än så länge, och jag blev nästintill mållös.


Vi får ofta höra att vi har ett väldigt tydligt kroppsspråk. Jag vet att jag brukar ha det när jag inte är med Elin, men när vi två är tillsammans så är det nästan sjukt. Speciellt om min lillebror är med också. Folk kan liksom stanna till i sina konversationer och bara titta på oss. Vi kan vara övertydliga med hjälp av kroppen, det är en sak som är säker. Men det är väl ändå ganska charmigt, är det inte?

Dagens i-lands

Min enterknapp har gett sig. Trycker jag på den så händer inte ett skvatt. Det vore ju inte helt okej om den la av. Tror det blir bättre sen när jag startar upp datorn ikväll.. Suck.

Maj 17, 2010

På fredag är det premiär för Annie Leibovitz fotoutställning A Photographer’s Life 1990-2005. Där kommer det att ingå en serie porträtt på hennes flickvän Susan Sontag, som dog i cancer 2004.

Det riktigt rycker i mig när jag tänker på att jag ska se denna utställningen på fredag innan jag åker tillbaka till jönköping.

Text hämtad ifrån Wikipedia:

In the preface to the book, she speaks in greater detail about her romantic/intellectual relationship with Sontag, briefly discussing a book they were working on together and describes how assembling A Photographer's Life: 1990-2005 was part of the grieving process after Sontag's death. The book and accompanying show include many photographs of Sontag throughout their life together, including several on her deathbed.



Leibovitz acknowledged that she and Sontag were romantically involved. When asked why she used terms like "companion" to describe Sontag, instead of more specific ones like "partner" or "lover," Leibovitz finally said that "lover" was fine with her. She later repeated the assertion in stating to the San Francisco Chronicle: "Call us 'lovers'. I like 'lovers.' You know, 'lovers' sounds romantic. I mean, I want to be perfectly clear. I love Susan."





I ♥ firebug

Det finns ett tillägg till firefox som heter firebug. Det sitter jag och pillar med just nu. Vad gör firebug? Jo, det gör så att man kan ändra hur mycket man vill på sidan direkt på skärmen. Den förhandsgranskar ändringarna helt enkelt, så att man inte behöver uppdatera sidan och sånt hela tiden varje gång man gjort en ändring i kodmallarna. Det är ju så klart en ganska stor fördel om man kan lite html och lite css, men annars är det inte alls svårt att förstå sig på detta tillägget.


Så här kan det se ut när man suttit ett tag:

så här kommer sidan dock inte att se ut, det är bara som jag har testat lite.


Maj 17, 2010

“They say time changes things, but you actually have to change them yourself”

– Andy Warhol


I am the one hiding under your bed Teeth ground sharp and eyes glowing red


Just nu känns allting lite dimmigt. Kan man skriva så? Det är i alla fall det bästa ord jag kommer på som beskriver mina känslor just nu. Dessutom är jag ingen maskin. Jag är ledsen att göra någon besviken, men jag kan inte tvinga fram något. Det måste komma av sig själv, annars blir det bara dåligt, och jag hatar att lämna ifrån mig saker som jag inte är nöjd med.

I veckan blir det att skriva en rapport som ska vara klar på fredag.

Jag ska ut och gå en sväng för att rensa skallen och gå av mig lite äckelspäck som fastnat på min skabbiga kropp. Hej!

Marilyn Manson – This Is Halloween

Tom

-orginalstorlek-



DAS IST GELOOOOGEN!

Det svaret har jag kommit med så fort mamma och pappa har frågat mig någonting idag. Stackars människor. Vi har flyttat och städat ur lägenheten idag. Det tog sju timmar och jag har så ont i hela kroppen så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Att jag hade mycket skit visste jag, men SÅ HÄR mycket.. usch och blä.

Som sagt, är supertrött, så vi hörs imorrn.

So we'll crawl, 'til we can walk again. Then we'll run, until we're strong enough to jump. Then we'll fly, until there is no wind.

Bruce Springsteen – We Shall Overcome - Live In Dublin

 


sorax.blogg.se


Min vän Sara har fått en ny design på bloggen
(klicka på bilden för att besöka hennes blogg)

Jag är med och tävlar hos sheriilyn


Man kan alltså vinna en valfri ring hos cocoo.se.
Om du också vill vara med i tävlingen så trycker du här.

If you ever see her, if you ever meet her, if you ever get a chance to sit down and talk to her. Let her know it's so cold here without her.


Ny header åt stur.blogg.se


Gjorde precis en header åt stur.blogg.se
(klicka på bilden för att komma till bloggen)

Let's run into the pourin' rain To feel that we're alive again


American Idiot: The Original Broadway Cast Recording

Förra året gjordes en Broadway musikal som hade Green Days skiva American Idiot som utgångspunkt. I veckan släpptes en skiva med låtarna som är med i musikalen. Hela American Idiot skivan är med, och även några låtar ifrån 21 century breakdown.

Jag har totalt missat att denna släppts, men hörde en reklam på spotify. Jag måste erkänna att det låter riktigt, riktigt bra. Jag gillar't.

American Idiot
21 Guns
Boulevard Of Broken Dreams
Last Of The American Girls/She's A Rebel
Know Your Enemy
Holiday

...

Jag har sovit i elva timmar. Känner mig helt död bara för det. Kan knappt lyfta högerarmen och har träningsvärk i höger höft. Mina kusiner drog med mig på badminton igår, och det märks verkligen att jag inte spelat det på ett tag. Men ack så kul det var, och vi spelade säkert i 2,5 timme.

Nu ska jag faktiskt äta frukost, sen ska jag jobba lite med grejer för posh24 och lite annat smått..

Har precis sett senaste avsnittet av Tyra&Bella show. Hahahahahahahaha, säger jag bara.

Old time of Rock n' Roll - Bob Seger


Det finns så mycket bra i denna videon (:

Still like that old time rock'n'roll


Just take those old records off the shelf
I'll sit and listen to 'em by myself
Today's music ain't got the same soul
I like that old time rock 'n' roll

Don't try to take me to a disco
You'll never even get me out on the floor
In ten minutes I'll be late for the door
I like that old time rock'n' roll

FREAKIN' AWESOME!

Hej,

Grattis till en plats som volontär under West Coast Riot, Metaltown och Pier Pressure 2010!


Vi har fått enormt mycket ansökningar. Det är hård konkurrens.


Så vi hoppas att du är riktigt peppad och redo att göra ditt allra bästa, för att vi tillsammans ska kunna genomföra tre fantastiska festivaler i sommar!



Ses vi där?

 

Vilka ser ni mest fram emot?

Jag ser verkligen fram emot dessa:

 

WCT:
Rise against
Dopkick Murphys
Flogging Molly

Metaltown:
RAMMSTEIN
In flames
Bullet for my Valentine
Sonic Syndicate
69Eyes

 

PP:
HIM
Paramore
The Sounds <3
Dead by April
30 seconds to mars

 

Hoppas man hinner se några man vill se och att man inte har för dumma jobbtider..


Mina änglar, mitt slagskepp.


'Cause you are the wind beneath my wings

Maj 12, 2010

I natt var det en sådan natt igen. jag kunde inte somna. Jag låg bara och vred mig och till slut gick jag ut och satte mig och frös på balkongen med Rammsteins senaste skiva, Liebe ist für alles da i öronen. Jag somnade och vaknade igen. Det är helt otroligt hur lång en natt kan kännas. Jag missade så klart att min lillebror ringde runt tjugo över två. Han klarade av ett test som han var väldigt nervös för, och som jag försökte peppa honom inför. Han är nu en certifierad bartender. Jag är så stolt över honom!

Just nu sitter jag mest och försöker att hålla ögonen öppna. Men - solen skiner idag också och jag slutar runt lunch. Då ska jag möta upp Andreas och Nadia och på min begäran så ska vi sätta oss ner och äta glass någonstans vid vattnet. Jag har ingen aning om vart min kamera är, jag hade tänkt ta bilder. Den är troligtvis i jönköping..

P!nk

Hon är så snygg och så fruktansvärt bra Live. Vill jätte gärna se henne i sommar igen.


I want your loving All your love is revenge You and me could write a bad romance


All Time Low – Break Your Little Heart

Jag har tänkt en del på förhållanden. Alla tycker att jag ska bli tillsammans med någon, men jag vill inte det. Jag känner mig oftast instängd när jag är tillsammans med någon, och det är enbart mitt egna fel.

Igår hörde jag ett litet hopp i min mammas röst när hon frågade om jag träffat någon. Jag klandrar henne inte. Varken jag eller min storebror är mycket för förhållanden, och det trivs vi med. I alla fall jag. Jag har aldrig varit mycket för kärlek och sånt, men jag gillar så klart när det går bra för andra. Jag beundrar folk som klarar av att vara tillsammans i flera år. Jag beundrar min mamma och pappa, som fortfarande är tillsammans, utan att ha gift sig, och som fortfarande är kära i varandra.

Jag kan egentligen inte se mig själv tillsammans med någon, kanske är jag ovan, kanske är jag bara realistisk. Men just nu så spelar det ingen roll. Jag ska se till att jag själv mår bra och trivs med mitt liv, innan jag kan släppa in någon annan i det.

Jag bara flummar, är trött och vet knappt vad jag skriver. Ta det med en nypa salt, eller något..

Och med det så sätter jag punkt.



Wherever you go, whatever you do..


Det bästa jag vet

.. är att se resultat på det arbete man gör. Att folk lyssnar på vad jag har att säga och tar det till sig och faktiskt vågar lyssna på mina åsikter. Att mina åsikter faktiskt spelar roll. Om några veckor kommer det jag gjort att synas på posh24.se, både på framsidan och på bloggsidan. Det kommer att bli jätte fint, tro mig!

Bara för att jag är så himla glad just nu så tänkte jag ge er en bild på mig där jag ler på riktigt, inget tillgjort jävla leende, utan som jag faktiskt ser ut. Men påsar under ögonen som kommer att vara med mig hela livet ut och som jag kommer att älska och hata i omgångar. Dessutom skiner solen, och även om jag ännu inte har jobb till sommaren så mår jag fantastiskt bra just i denna stund.


Jag fick en uppenbarelse


Ett av många alternativ just nu är ju att bege mig till Tyskland för att jobba där. Vi känner en familj där och jag ska prata lite med dom nu i sommar när dom kommer och hälsar på oss. Kanske, kanske inte?

Sailor song - Toy Box


Jag och Fija har spenderat den senaste halvtimmen med att lyssna igenom en massa klassiker. Denna låten är så fruktansvärt bra, och videon ska vi inte ens prata om!

wonderlost - the Alice project



Raymond Sepulveda, The Xantic Eye

Sweet lip around a loaded gun pulls the trigger and the bullet won.



Abba medley


Spotifylista: Maj

Här kommer en spotifylista som jag knåtat ihop åt er. Nu när sommaren närmar sig så tänkte jag lägga in lite musik som jag lyssnar nu när vi närmar oss ljusare tider. Klicka på bilden för att komma till listan.



It must have been cold there in my shadow, to never have sunlight on your face.


Sonata Arctica – The Wind Beneath My Wings

Did you ever know that you're my hero,
and everything I would like to be?
I can fly higher than an eagle,
'cause you are the wind beneath my wings.

This used to be a fun house.. I'm gonna burn it down



Bilderna som jag beställde ifrån crimson blev bra. Det blev som jag väntat mig, och det är skönt. Jag ramade in fyra stycken som står i fönstret och kollar på mig. När jag packade ner större delen av lägenheten hittade jag också ett självporträtt som jag gjorde till kursen Skissteknik. Jag gjorde mitt huvud som en ballong, eftersom jag tycker att jag har stort huvud.

Jumper – När Hela Världen Står Utanför
Vem ska jag spela då? Kommer du förstå?
När hela världen står utanför
Vem är jag för dig då?

"Don't make it slow, don't draw it out. I want it hard and I want it fast.”


anna ringde mig precis och hon lät så himla trött. Stackarn har inte sovit på ett dygn.. Nu är det alltså  dags att bege sig in till T-centralen och möta upp mina babes. Jag kommer inte att ta med mig datorn ner till jönköping. Så vi hörs helt enkelt på söndag igen när jag är tillbaka i huvudstaden. Jag har nu proppat min ipod full med en massa Tokio Hotel klipp som jag kan kolla på och roa mig med på hemresan till stockholm. Bland annat 100% Tokio Hotel dokumentären, så där kommer ju en timma bara flyga förbi. Kanske slänger in ett inlägg i natt ifrån bussen.

Om inte - Ha en förbannat bra helg!

If you don't want me set me free


Egentligen förstår jag inte grejen med twitter, men likt förbannat så finner jag mig själv med att hänga där. Why? Vad är egentligen vitsen? Jag går med i en massa sidor som jag inte förstår, men som jag har bara för att. Är någon av er medlem på twitter? Jag skaffar ju typ sånt här bara för att kunna göra om sidan precis som jag vill, haha.

come on and let me know.. Should I Stay Or Should I Go


Nu ska jag bege mig hemåt och duscha och packa. och äta, har inte ätit idag ännu.

Why is the rum gone?


snyggt gjord dock :D älskar melodin.

Lady Gaga @ Gossip Girl

Bara för att kvinnan befinner sig i Sverige. För att jag älskar denna låten. För att jag älskar klänningen. Och för att jag älskar hennes hår just här. Ni kan se klippet på youtube.


Det är fredag och det känns i hela kroppen. Underbart!


mirres/mimis bild

Igår käkade jag på Vapiano vid centralen tillsammans med kvinnorna ovan. Beställde Funghi och det är så sjukt gott att jag skulle ätit det varje dag om jag hade haft råd! Jag har känt mig lite deppig i några dagar men det gick över så fort jag träffade dom. Sådana underbara människor!

Ah, ikväll ska jag som sagt hem till jönköping. Kommer att vara framme fyra imorrn bitti, eftersom jag tar nattbussen med Kinakvinnorna och några till från vår klass. Jag hoppas verkligen att Charlotte hinner klippa mig i helgen, det behövs verkligen. Min sidecut är alldeles för lång. Plus att jag hoppas att jag hinner tvätta och packa ner en massa också. Annars blir jag trött på mig själv.

Nu sticker jag på lunch, ciao!

Dagens plåga: Timoteij – Kom
Dagens popipop: Tokio Hotel – Pain Of Love

Madonna

Jag är verkligen inget madonna fan what so ever. Men dessa bilder var mäktigt snygga.




foto: Marcus Piggott, Mert Alas

i’ve got fortune, i’ve got fame / love it when you say my name / love to party, i am naughty / prettier than everybody


Igår cirkulerade denna bilden på nätet och efter att jag hyperventilerat en stund eftersom Bill är sjukt snygg, så tog jag in resten av bilden och insåg att bilden är riktigt, riktigt snygg. Jag har alltid varit svag för photoshoots på hotell. Vet inte hur det kommer sig.

Någon mer än jag som vill se hela photoshooten utan all jävla text? Förstår mig verkligen inte på dinosaurien, och jag gillar detaljen med 483 nyckeln. Dessutom gillar jag ju killen på bilden också. Those legs, damn..



And if you will not take my hand Then I must be going, I'll understand



fin, fin, fin!


Megan Fox under en filminspelning av serietidningen Jonah Hex, som har premiär i Juli i år.

Jag har alltid, alltid viljat bära en sådan klänning.
Jag älskar detta modet och tycker det är helt fantastiskt vackert.

1800-talet is the shit i klädväg.

Rock im Park


DRA ÅT HELVETE VAD JAG VILL DIT!

taskigt datum bara :/ hade det varit i juli hade jag LÄTT dragit dit!

Illustratör: Jeff Thomas

Ni känner igen bilderna. Men vet ni vem som ligger bakom dom? En kille vid namn Jeff Thomas, här är hans sida.







Dagens sanning


Jag hatar duvor.

På väg hem så sket en duvjävel på min jacka. På axeln. När jag befann mig mitt i stan. Jag ville mörda varenda äckelduva i hela stan. Där fick ni alla ni som sagt till mig att duvor inte skiter på folk!

Once again - varför händer sånt mig?

Titanic


Filmen är som sagt sådär. Men musiken är riktigt, riktigt bra.
James Horner – Titanic Music From The Motion Picture

Lyssna även på denna låten:
Björn Afzelius & Mikael Wiehe – Titanic - Live

I've got a jar of dirt


and guess what's inside it :D

Can't Be Tamed - Miley Cyrus


SÅ COOL VIDEO
. Främst början.. I love it! Fick väldigt mycket Britney-vibbar av låten dock.
Jag ska sluta lyssna på den nu för jag vet att jag kommer att börja gilla låten..

Kan ni inte se videon så klicka här.

Menschen suchen menschen - Tokio Hotel MTV World stage


Awesome.

Då var det klart!


På fredag ska jag sätta mig på nattbussen mot jönköping. På fredag kommer donnorna ovan hem ifrån Kina och eftersom dom ska ta den bussen tänkte jag göra dom sällskap! Jag har verkligen saknat dom och det ska bli så roligt att träffa dom och lyssna på hur dom haft det. Jag har ju en tendens att somna på allt som rör sig, men jag får helt enkelt försöka hålla mig vaken en liten stund i alla fall.

Så, på lördag ska jag ut till ikea och köpa flyttlådor. Tänkte passa på nu när jag faktiskt har pengar att köpa ett par flyttlådor för. Charlotte befinner sig också i jönköping då och vi ska ut till a6 en sväng. Dessutom så ska jag försöka få tid med Ciciroo också någonstans (jag ber verkligen om ursäkt för smeknamnet, det bara kom och nu kan jag inte skriva ditt namn utan att lägga till ett roo efter).

Mina bilder ifrån Crimson har kommit också! Jag vill se resultatet nu! Tänk om bilderna blev jätte dåliga? Tänk om dom är suddiga och att jag överdrev redigeringen? Tänk om ljuset är helt fel.. åååh. jag blir galen. På lördag får jag i alla fall se resultatet.

Nej, nej, NEJ!


Jag har totalt missat att Avatar ska bli en triologi.
Något som tydligen varit bestämt sedan November 2009, WTF?

Det är en fantastisk film, det går inte att ta för hackor, men TRE stycken? Dom vill ju bara dra in en massa pengar, och det som irriterar mig mest är att dom kommer att dra in en massa pengar också! Jag tycker det är fel att göra en triologi av denna filmen, för jag tycker redan att den är bra som den är, och vad ska hända i uppföljarna? Dom kommer bli för actionfyllda och argh!! Jag är upprörd!

Läs vad James Cameron har att säga här.

Det som stör mig mest är att jag om några år, när jag läser detta, antagligen inte kommer att fatta varför jag skrev detta inlägget, och antagligen tycka att jag är helt dum i huvudet som hade denna åsikten.

Nostalgi..


Någon som minns denna?
Detta var under den tiden då man kollade på Voxpop istället för MTV. Då spelades denna flitigt ett tag under det glada 90-talet. Jag har suttit och nynnat på denna hela morgonen, och jag vet inte ens VARFÖR jag fick denna på hjärnan, har nog inte hört den på över tio år. Detta är så typiskt mig, nu kommer denna sitta där hela dan.

Ska jag vara helt ärlig så förstod jag inte riktigt grejen med att sitta och kolla på voxpop, jag gjorde det för att mina kompisar gjorde det och jag gillade musiken för att dom gjorde det. Hanson (TAYLOR!) var väl det enda jag gillade och Cranberries låt Zombie, och jag älskade Metallicas Unforgiven II. När den kom på TV:n så sänkte alltid mina vänner, och jag vågade inte säga ifrån, haha.



Jag minns när jag såg videon första gången, jag satt hemma i våra slitna skinnsoffor och stirrade på tv skärmen. Jag tyckte att den var SÅ häftig och jag tyckte att James Hetfield vad SÅ cool. Det var den första metallica låten jag hörde, och även om jag inte lyssnade så noga på texten så älskade jag den, och det gör jag fortfarande.

Om ljudet är konstigt på någon video så beror det på att jag inte lyssnat på dom, eftersom jag inte kan höja utan att störa alla andra. Tror inte dom är så sugna på S.O.A.P eller Metallica..


Edit: HJÄLP! This is how we party fanns på spotify!

En fråga


HUR SÖT ÄR INTE DENNA TAXEN?

Jag förstår inte hur folk kan vara emot taxar, dom är ju hur söta som helst!
OM jag mot all förmodan skaffar mig en hund så ska det vara en sådan ovan.
Jag har försökt övertala andreas att vi ska skaffa en och ha delad vårdnad om den,
men han tycker dom är fula! WHAT?

Utkast: Maj 4, 2010

Flogging Molly – If I Ever Leave This World Alive
Usch vad jag saknar min familj. Vi är alltför utspridda just nu och det är lite jobbigt. Jag saknar dom. Men i juni kommer vi allihopa vara på samma ställe i alla fall.

Ibland får man sådana känslor att man saknar någon så mycket så att det gör ont och så känner jag just nu. Jag skulle ju kunna ringa, men det är inte riktigt min grej. Speciellt inte nu, då dom antagligen ligger och sover. Ibland är jag bara hopplös.

Ska jag släcka din eld? För jag är brandman!

250 kg kärlek – Brandman
Denna låten var jag helt besatt av ett tag. Jag lyssnade på den HELA TIDEN. Det var den, rullar fram och obladi oblada som gick hett i min stero just då. Jag får fortfarande rysningar av denna låten, så mycket älskar jag den.

Gay & Lesbian

översätter google translate till Hälsa och fitness.
Jag håller på att översätta en artikel och var bara tvungen att testa. Intressant.

Johnny Depp


Läste på Perez Hiltons blogg att en man hade kommit fram för att råna Johnny Depp och en vän.

"It was an extremely scary moment. This guy looked off his head. Johnny looked him straight in the eyes and told him to back off. The guy was OK. He looked at Johnny and said, 'I ain't stealing from Captain Jack' and put the bottle down. Johnny gave him a few bucks and told him to straighten up his life."

Maj 4, 2010


“You're not making me sick,” He repeated. “You're what's keeping me sane.”



Kopps

"Har du aldrig grillat förut?"
"vadå då?"
"Man måste ju grunda ordentligt.."

--

"Faan var det tar sig.."

--

"Varför eldade ni upp Jannes kiosk för?"
"Vi skulle ju bara elda lite i papperskorgen.."

Behold the sparkle of champagne



G'night y'all.

Städer jag känner ett sug efter att besöka

(klicka på bilderna för källa)

Amsterdam


Dublin


Wien


Barcelona


St. Petersburg


Edinburgh


Wellington



städer jag gärna återvänder till:
London
Berlin
Hamburg
Paris
Köpenhamn
Krakow
Dresden

fotograf: elena kalis


http://elenakalisphoto.com

Denna fotografen hittade jag via deviantart (som ungefär 95% av alla fotografer jag hittar). Jag hittade henne tack vare hennes Alice i Underlandet bilder, som är fotade under vatten. Det är så häftigt att jag bli alldeles till mig! Gör som jag säger och GÅ IN PÅ HENNES SIDA.

Dagens tips från coachen.

Om du dansar i en hiss. Hoppa inte. Den stannar, och då kan det hända att du får stå där i tio minuter innan den startar igen. Detta har absolut inte hänt mig, det var bara en tanke.

sofiaenarsson.blogg.se


Sofia har fått en ny design!
(klicka på bilden för att komma till hennes blogg)

Designen kan se lite konstig ut i andra webbläsare än den senaste versionen av firefox.

ford mustang '65


Igår när jag var ute och gick fick jag en skymt av min drömbill. Den var mörkblå och kom åkandes alldeles intill mig. Jag blev alldeles varm i kroppen och jag kom på mig själv med att fnittra som en fjortonåring. Den är ta mig fan den snyggaste bilen som finns. Den har varit min favorit sedan jag var femton. Att sitta bakom ratten på en sådan här bil är min stora dröm.

"You simply didn't grow the right way"










Hahaha

Bengt Larsson


1947.11.26 - 2010.04.06


My gift is my song and this one's for you And you can tell everybody this is your song


Elton John – Your Song

I've got sunshine in a bag


Jag gick ner till tunnelbanan, och väl på t-centralen såg jag att jag glömt min plånbok. Så jag åkte tillbaka hem för att hämta den.


Gick runt lite här hemma och lärde känna omgivningen lite.

Såg det coola huset, som jag brukar gå förbi varje gång jag går ut och går. Där uppe hade jag lätt kunnat bo. Lite för fult för min smak dock (de behöver måla om dvs.)


Lyssnade på Ebba Grön på vägen in till stan igen. Gick lite i affärer och åkte sedan hem igen. Nu sitter jag och pillar på mitt CV, som jag ska skicka iväg till lite tidningar och webbyråer lite varstans i landet. Djurgården får vänta.

Gratttttiiiisss!


Idag fyller Erik 22 år!

Han börjar bli gammal, vilket betyder att jag också börjar bli det, haha.
Han är en av dom jag känt allra längst och vi har alltid kommit bra överens och aldrig bråkat med varandra. Han kan alltid få mig att skratta och jag mår alltid bra i hans närhet. Jag har nog aldrig någonsin sett honom arg. Och då har jag ändå känt honom i 15 år. Han är en av de bästa människorna jag känner.

Rolandz – Lycka till med nästa kille
(bara för att han tvingade mig att lyssna på den sist vi tog bussen hem)

I was born to love you


Queen – I Was Born To Love You
I'm caught in a dream
And my dream's come true
It's so hard to believe
This is happening to me
An amazing feeling
Comin' through


I was born to love you
With every single beat of my heart
Yes, I was born to take care of you
Every single day of my life



SÅ SJUKT UNDERBAR LÅT.

Woop, woop!


Det är fantastiskt väder i huvudstaden och jag ska bege mig ut till djurgården för att ta mig en promenad. Om jag nu lyckas ta mig ut dit, det återstår ju att se.

Fountains Of Wayne – Hey Julie
Denna låten ger mig alltid en sådan skön känsla i kroppen, lyssna på den och njut.

JUNG UND NICHT MEHR JUGENDFREI





Tokio Hotel – Jung Und Nicht Mehr Jugendfrei
Wir sind jung und nich mehr jugendfrei
Eure Rechnung ist mit uns nich aufgegangen
Wir fangen schon mal zu leben an



Morgan Pålson och Rrrrrobert


"vi leker en lek... sten, sax, påse"

"Göm dig!"


JAG HAR TRÅKIGT



Pratar med Nelli och Charlotte på msn. Funderar på att slänga på en film, bara för att jag kan.
Har slängt in tre nya bilder på Mirres hemsida också, ni kan ju spana in dom.

Har lyssnat på Thåström, Dead by April och No Use For A Name hela kvällen. Käkat jordgubbar och suttit lite i photoshop, har börjat på en asjobbig bild som jag inte för mitt liv kan förstå att jag ens försöker mig på. Försöker att göra en bild med bara ord och det ser ut som skit och pannkaka. Men jag har kommit ganska långt så jag har inte hjärta att slänga den heller, speciellt inte när jag suttit med den de senaste två timmarna.. Suck!

No Use For A Name – Angela

Clash of the Titans


Oops, hade helt glömt bort att jag inte slängt upp vad jag tyckte om denna filmen..

Jag måste säga att jag inte är något Actionfan. I alla fall inte när det kommer till explosioner och sånt där. Men denna filmen, kunde jag stå ut med. Jag satt där på bion och förundrades över att jag faktiskt tyckte om det jag såg.

På filmen i sig hade jag noll förväntningar. Jag visste knappt vad den handlade om innan jag såg den. Handlingen i korta drag (från movizine.se): Perseus är en föräldralös pojke som hittas och uppfostras av en enkel fiskare bara för att inse att han är en halvgud och dras rätt in i striderna mellan människor och gudar. Snart finner han sig på ett heligt uppdrag tillsammans med en bunt soldater och ett fåtal komiska sidekicks med målet att hindra den onde guden Hades plan för att störta människornas rike i fördärvet. På vägen får han stifta bekantskap med jättelika skorpioner, den fasansfulla medusan och till sist supermonstret Kraken. Det finns visst en prinsessa att räddas också.

Haha, jag kan ju säga att filmen inte stod högt i kurs hos han som recencerade den på moviezine, och det kan jag förstå. För mycket till story är det inte. Den är otroligt förutsägbar, den kändes lite seg på sina ställen, men vad som verkligen gjorde att jag gillade den var effekterna. Jag blev helt till mig i introt av filmen, och varje gång Hades dök upp. Han var skickligt gjord och jag drog efter andan varje gång han gjorde entré (:

Sen blev jag lite till mig också när jag upptäckte att Nicholas Hoult var med i filmen, ni vet han som spelar pojken i filmen Om en pojke med Hugh Grant?

Som sagt, snyggt gjord film med bra skådisar. Jag gillar ju mytologi så jag kände igen mycket i filmen. Liam Neeson var som vanligt ruskigt bra och likaså Mads Mikkelsen som spelade Draco.

Det var inte så mycket 3D effekter i filmen, och jag ångrar verkligen att jag inte såg Avatar i 3D, kan tänka mig att den filmen var riktigt, riktigt häftig.

Nu ska jag se ett avsnitt av Svenska Hollywood fruar. C ya.



Perseus: I'm not one of you! I'd rather die than stand alongside you!

 

Hades: I have watched from the underworld... it is time for the mortals to pay!


Where the rain won't hurt

Jag är så mätt att jag mår illa, och ändå tog jag en mindre portion än vad jag brukar göra. Min magsäck har krympt sen jag kom upp till Stockholm, det märks.

Hör och häpna: Men jag skulle gärna vilja befinna mig på ett varmt ställa och slänga mig ner i havet och flyta runt. Jag vill så gärna befinna mig i vatten nu så det är helt sjukt. Jag har alltid älskat vattnet och aldrig varit rädd. Inte ens när det gått skyhöga vågor och jag befunnit mig i en liten optimistjolle så har jag aldrig varit direkt rädd.

Jag hör hemma i vatten och trivs bra där.

Kan det inte regna lite i alla fall, för min skull? Kom igen!


. photo

När jag var liten gick jag alltid ut och gick i regnet, just för att det kändes så himla skönt mot huden, och för att jag älskade skogen när det regnade. Jag kunde stå ute i regnet i timmar om det hade varit så. Regn är bland det finaste jag vet.

RSS 2.0