Ångest?

Som vanligt när jag ska göra någonting, får jag ångest. Jag måste anmäla mig till kursen senast fredag, och jag känner paniken komma krypandes, sakta.

jag vill samtidigt inte åka ifrån dom som behöver ha mig här.

Brighton?

Som det ser ut nu, så ska jag på språkkurs till Brighton. Jag ska bestämma mig denna veckan, och det känns som om jag ska göra det. Först är det en förberedande kurs på fyra veckor i Göteborg, då ska jag bo tillsammans med min bror. Sedan åker man till brighton i tolv veckor och bor hos en värdfamilj. Håll tummarna för mig.

Dessutom är Ingmar Bergman död. R.I.P

Lägesrapport.

Okej. Jag har inte skrivit på ett tag, jag har varit på scoutläger i Skåne. Dessutom börjar mina ord ta slut. Det är tråkigt. När jag kom hem ifrån lägret öppnade jag mitt intagningsbesked, jag hade blivit struken ifrån Grafisk design och webbutveckling i Jönköping, pga. att jag inte skickat in mitt nya matte B betyg. Det gjorde att jag inte var behörig längre. Så var det löst..

Jag har hunnit fundera mycket den senaste veckan. På allt och alla. Jag har förhoppningsvis kommit fram till någonting. Eftersom jag och Elin ska till Prag i höst så flyttar jag inte till London förrän i November/December. (Hoppas att Malin går med på det, annars får jag ragga upp någon annan). Till dess tänkte jag skaffa något liknande jobb i Göteborg eller Stockholm. Jag ska skicka in mitt CV till olika nattklubbar och sånt, försöka få jobb som barback, diskare. Vad som helst, jag måste ha miljöombyte.

Har kollat på resor idag (igen). I Alanya är det 38 grader, och det känns äckligt varmt på något sätt.

Jag har verkligen inte åstadkommit någonting på jobbet.....
Helvete.

Stilla stående.

Ja, det händer inte så himla mycket på Londonfronten just nu. Jag sitter och kollar på www.gumtree.com, och kollar efter jobb/lägenhet. Eventuellt har vi hittat en lägenhet (den jag berättade om i inlägget innan). Jag funderar på att åka som au pair, men jag vet inte riktigt. I september ska jag åka upp till Stockholm och träffa min resvän, och se om vi passar ihop. Det vore jobbigt annars. Vi får se..


Lägenhet?

Hej, för några dagar sedan mailade jag en svensk kille som hyr ut en lägenhet i centrala London. För £390 (ca. 5000SEK)! Jag vet inte om jag ska tycka att det är dyrt eller inte, men det är nog faktiskt ganska billigt för att vara i centrala London. Då ingår dessutom allting som vatten, el, bredband, tvlicence, telefon och så. Det låter för bra för att vara sant, eller hur? Jag tror vi ska ta den, den är verkligen jätte fin! Det är en tvåa, och kruxet är att det bara finns en dubbelsäng, men jag och min resvän/vänner överlever nog det (: det måste vi göra. Den har ett ganska stort vardagsrum och BARKÖK! det har jag alltid önskat mig. Dessutom finns det gott om sovplatser *host host*

Hoppas, hoppas, hoppas!

Resevän, Cv och lägenhetsletande

Nu har jag mailat fram och tillbaka med en tjej som heter Malin, hon kommer ifrån stockholm, och hennes planer liknar mina mer än vad Angelinas och Filips gjorde. Men det vore självklart roligt hur många och vilka jag än åkte med. Och det känns skönt att haft lite kontakt med fler personer. Men vi får se vad som händer, jag ligger fortfarande lite i valet och kvalet. Det känns som om jag inte kan lämna mina vänner, pga. många utav dom sägs behöva mig, och jag behöver självklart dom också, det är inte det. Men, jag tänker inte gå in på det nu.
Idag började jag skriva på mitt engelska CV, jag skrev tre rader. Det känns verkligen som det är på gång ;) Inatt satt jag och kollade på lite lägenheter på www.gumtree.se men det var så många och så krångligt att jag inte orkade kolla efter så mycket, får hålla mig till forumet på www.londonsvenskar.com istället.

Mamma frågar mig ofta hur jag har tänkt till hösten, och ärligt talat så vet jag inte. Jag talade om för M igår att jag har planer på att flytta till London, han blev nog inte så värst glad. Och jag vet inte riktigt vad som händer med oss om jag flyttar, men det får jag ta då. Antingen löser vi det, eller inte.

Just nu känner jag mig så JÄVLA taggad!

image3

Resekamrater?

Idag tog jag kontakt med En tjej och en kille ifrån Göteborg. Angelina och Filip, jag mailade Angelina och fick svar förut. Visst, jag kunde åka med dom, och de verkar verkligen vara grymt roliga och glada människor! Måste träffa dom innan (och om) vi åker till London. Skulle vara grymt kul.

I morse var allting bajs, men nu är jag är så glad att jag måste slänga in en bild på James Dean.
image2

Hon har väl rätt.

Just nu står det ganska still, på alla fronter. Men mest på englandsfronten. Mamma pratade med mig igår, och fick mig att inse att jag verkligen inte skulle klara av att vara i London. Här har jag försökt att bygga upp en bild, där jag vet att jag kan klara mig alldeles utmärkt. På tre sekunder raserar den.
Men hon har ju rätt.

image1

RSS 2.0