Ja, jag behöver hjälp med mitt liv.

Det här är ett gammalt dagboksinlägg som jag skrev för två år sedan. Jag minns inte själv att jag skrivit det, och när jag hittade blev jag rädd. Då tyckte jag att jag mådde bra. Men..  jag vill inte dit ner igen.

Jag vaknar varje natt. Jag kan inte sova, och allting snurrar runt och skriker och bländar mig i ögonen. Jag klöser mina lår tills det börjar blöda. Jag slår på min vrist för att den ska gå av. Det gör den inte. Jag går ner i källaren och sätter mig på stengolvet i bara nattlinne. Jag tänker frysa ihjäl. Det gör jag inte. Jag tar en hammare, lägger min hand på golvet och slår till. Jag vill krossa mina fingrar. Det gör jag inte. Jag tar inte i tillräckligt och försöker en gång till. Tredje gången vågar jag inte och tappar hammaren och ser på min hand. Jag försökte ta i. Men det gjorde jag inte. Jag ser på resterna av min kropp. Den du lämnat att dö. Men jag dör inte. Jag går upp till köket. Öppnar kylskåpsdörren och letar efter någonting mögligt att äta. Jag hittar lite ost och några svampar. Jag äter och ser mina lår växa och min mage svälla upp. Jag sluter ögonen och stänger kylskåpet. Jag slänger allting i sopet. Jag hittar choklad. Luktar och tar en tugga. Spottar ut, och slänger den med. Jag försöker svälta. Men det gör jag inte. Så återstår två saker. Jag går/springer ner till hamnen. (Metallica, Thåström och Asta Kask håller mig sällskap). Går till båtrampen och går sakta ner i vattnet. Jag skulle ta mitt liv. När jag står med vatten till axlarna kommer en bil. Jag springer upp ur vattnet och går hem. Ännu ett försök åt helvete. I mjukisbyxor som jag bär i handen för att dom var för tunga och bara föll av, barfota och i ett tunt linne går jag hem igen. Jag hade i alla fall vett att ta på mig något annat än nattlinne, eller hur? Jag ser på min mobil att jag fått ett sms ifrån Pojken. Jag blev förtvivlad och gick in i mitt rum. Hittade mina rakblad. 25 på låret och 37 på armen. Jag ser ingenting för mina tårar. Katt kommer och ser på mig och pussar mig på kinden. Jag knuffar bort henne ifrån blodpölen. Skriver ett hemskt sms på mobilen, men skickar aldrig iväg det. JAg lägger mig med kinden i blodet. Jag ser på klockan. Klockan är halv fem. Om två timmar kommer bror hem. Sedan går jag ut till köket och hämtar papper och torkar upp blodet på golvet. Tvättar av mig. Med Mamma och pappa i Tyskland, Bror på jobbet och Bror på läger.

Jag ljuger?
Jag hade kvar smset i tre veckor.

Jag har gjort framsteg.
Mitt namn är Sofia.
Tack för mig.Nu ska vi försöka igen. Och den här gången ska det gå.

Idag är allt okej.

image50


Idag, när jag åkte till jobbet (försenad som vanligt) såg jag världens finaste träd. Det var mörkt och hade lilaröda löv. Det är mitt nya favorit träd. Det är skönt att hösten börjar smyga sig på, men det behöver inte bli värre väder än så här. Jag tycker det är lagom nu.

Världen är ganska okej idag. Inget dåligt har hänt, och i morse kunde jag gå upp innan halvåtta, utan att först rulla ner på golvet. Det är framsteg. Ikväll ska jag umgås med en viss miss C. Allt är alltid bättre när man inte är ensam. Då behöver jag inte tänka så mycket.

Saker som borde gjorts för evigheter sedan.

 •  skriva cv (engelskt och svenskt)
 • skriva till jaminton och abbi
 • överföra pengar till ulfs konto
 • flytta
 • köpa en dator, kamera
 • köpa sömntabletter
 • hälsa på andré 
 • se my name is earl och säsong fem av scrubs
 • skaffa en tragus
 • göra mamma nöjd.

Jag ska skärpa mig nu, och styra upp min blogg lite igen. 


Déja vu


image49

Jag minns ingenting av vad som hänt innan klockan tre idag. Jag har tydligen varit ute och ätit med mamma och arne, men det minns jag inte. Hur kan jag inte minnas att jag satt mig i en bil och kört iväg? När jag skulle åka hem så upptäckte jag rätt som det var att jag befann mig i vinninga, hur jag nu har hamnat där. Jag har haft sådana här blackouter i två veckor. Inga allvarliga, bara sådana alla människor får ibland..
Jag fick en del i Berlin. Senast jag hade "allvarliga" blackouter var när jag förra hösten blev jagad av en vän. När jag till slut stannade upptäckte jag att jag var genomblöt och hade inga skor. Mina fötter var alldeles blodiga av gruset jag sprungit på. Jag hade tydligen badat med kläderna på, och han hade dragit mig upp ur vattnet. Han skällde ut mig i fem minuter, för något jag inte minns att jag gjort.

Hur kan man inte minnas något sånt?

Ja, jag behöver sömn. I morse, när jag letade igenom ett skåp, så hittade jag en tablett, en remeron. Dom smakar för jävligt, och första gången jag tog en spydde jag upp den. Jag fick remeron för att kunna sova bättre. Jag blev trött i skolan, somnade på lektioner, somnade överallt. På arbetsförmedlingen när vi var där med klassen. pinsamt! Man kunde inte få kontakt med mig.

Jag känner att jag börjar bli trött nu. Jag vet att jag snart inte kommar att orka lyfta handen, kommer inte kunna tänka, mitt huvud kommer att tippa framåt, och det kommer bli svårt att flytta kroppen. Men, jag kommer att få sova.  Jag kommer kunna sova mer än fyra timmar. Jag kommer att försvinna in i en dimma, och för en gångsskull kommer det inte att göra någonting.

Annars är allt bra.
God natt, faktiskt.

jag måste ta mig ur min fantasivärld.
Jag ska inte dit igen.

när jag höll på att drunkna, tänkte jag på dig


image48 

"Nu får du skärpa till dig! .. Vill du att jag ska ringa?"
"Nej"
"Tänker du ringa?"
Tystnad.
"Sofia, jag vill inte gå igenom det här en gång till..!"

tror du att jag vill det?

smile. i know you're watching.

If I ever leave this world alive.

Jag vände mig om och gick. Sedan gick jag en mil på 1timmeoch20minuter.

Vattenpölar är klart underskattade. Dom är roliga att gå i, dom är roliga att hoppa i, och dom är roliga att sitta i. Jag är trött, sov inte mycket inatt. Har haft ont i ryggen hela dagen, men jag vet inte riktigt varför. Men det är okej.
Jobbet har varit bra idag. Det kom en kund som jag skulle hjälpa. Rita in rör och värme och skit. Han var kul, och bjöd på mat. Vid tre ballade alla datorer ur, och vi satte oss ner och fikade. Sedan slutade vi, allihopa. Det var ganska skönt. Gick till bibblan och satte mig och kollade i en bok med bilder ifrån andra världskriget..

Rösten bar inte riktigt. Men jag tyckte jag lyckades hålla den ganska stabil ändå. Du är vacker.
Det är tråkigt. Men, vad ska man göra..?

Hejdå så länge.


K-special

Ikväll klockan 20.00 handlar K-special om James Dean. Spana in det om ni kan.

"The gratification comes in the doing, not in the results."

 Kan ni gissa det första jag såg när jag klev in i Charlottes hall? Jo, en James Dean tavla. Föga förvånad frågade jag henne om hon mot all förmodan gått och blivit ett James Dean fan, och till min stora besvikelse så svarade hon nej. Dock är jag inte alls förvånad. Människor som är födda innan 1975 har hon inte så stor koll på. Och dessutom sådana som dog innan 1960 har hon ABSOLUT ingen som helst koll på (hon umgås för sällan med mig). Men för att återgå till tavlan.. Tavlan hade Andreas köpt till henne, det visade sig att den var ganska billig, och jag vet inte varför C hängde upp den. Hmm.. Jag blev i alla fall så till mig att jag bjöd på några auktioner på tradera och gled in på cdon och beställde den enda filmen jag inte har med J.D (har två av tre) Öster om Eden. Men vi får se. Har inga pengar för det egentligen.

Oh, just det. Letar även efter boken Nattvarelser av Nancy BakerLäste den två gånger efter varandra för några år sedan, men vill läsa den igen, men hittar den inte någonstans. Har någon den, så hör av er för Guds skull!

Såg tre avsnitt av Buffy igår. Säsong två. Jag måste erkänna att serien var bäst dom första tre säsongerna, sen ballade det bara ur. Tråkigt. Måste börja se på My name's Earl också.
spanade även på Studio 60 on the sunset strip, och jag hyllar den serien fortfarande.

Ikväll är det Heroes på Tv4 kl. 21.00, den serien blir bättre och bättre (tack gode gud för det!). Jag funderar på att se på All or Nothing på SVT2 ikväll kl. 22.25. Men vi får se.

Idag kände jag för att bli journalist.


"I owe you my life"

I morse när jag vaknade kunde jag andas. Det var en skön känsla. Har varit dunderförkyld i några dagar, men nu är den påväg att försvinna (vill tacka världens bästa nässpray). Dock var det mycket segt att gå upp i morse. Släpade mig inte ur sängen förrän 07.40, vilket betöd att jag kom 20 minuter för sent till jobbet. Igen. Dock är det ingen som bryr sig speciellt mycket (: Jag minns verkligen inte senaste gången jag kom i tid. Det är dåligt. Ikväll är det Heroes och Studio 60 on the Sunset strip, så nu vet ni vad jag ska göra mellan 21.00 och 22.45.

Har kollat in lite sidor idag, och hittade bland annat denna.  Där jag hittade billiga jorden runt biljetter (och lite annat smått och gott). Jag har hittat ännu ett alternativ på vad jag kan ha för mig i vår. Nämligen resa jorden runt. Bangkok, Sydney, Auckland, Los Angeles, London. För 15000. Visst, alla pengar jag sparat ihop (till resor och skola iofs) kan ryka. Men det kan det vara värt. Det känns som jag inte kommer att komma iväg annars om jag inte bestämmer något Nu! Men vi får se. Ska försöka och sätta mig ner och prata lite med mamma. Men jag vet vad hon tycker, eller kommer att tycka.

I helgen ska jag kanske till Liseberg, jag har inte bestämt mig ännu. Beror på om jag blivit frisk, och på vädret, förstås. Jag ska försöka hinna träffa Elin också, som jag inte träffat på flera veckor. Vi ska försöka prata om våran Prag resa, som är i slutet av Oktober.

Nu är servern fucked up, så ingen kan öppna ritningar. Shiet.
Annars har den här dagen varit ganska bra. Jag har en tacosallad som ligger i kylskåpet, som jag ska ta med hem och äta. Det ska bli gott. Jag ska försöka gå ut och gå innan det blir mörkt, inatt var det för jävla kallt.

Hejdå

Mästaren och en iskall Margarita

Sitter och lyssnar på Thåström, samtidigt som jag ser på House och diskuterar en eventuell åre resa med palm, ulf, emmeli och fredrik. Allt snurrar i mitt huvud, och jag har haft min telefon avstängd större delen av dagen. Jag ska snart stänga av datorn och gå ut och gå, och gå och lägga mig och läsa... Idag på jobbet gick det bara skit allting, jag orkade inte sitta uppe, och jag funderar på att vara sjuk imorrn. Jag och Charlotte hyrde en film förut, Gangster. Den var inte så himla bra, men Persbrandt och Bergqvist var med, så vad kan man säga? Dom höjde filmen några snäpp.

Jag har lagt upp lite mer bilder på Bilddagboken. Det kommer mer, när jag orkar.

Die Mauer.

Halt!
Här får ingen passera
här kommer ingen förbi
Kommer aldrig över nån mera
så gå är du snäll om ditt liv är kärt


Hemkommen ifrån Berlin, efter en tio timmar lång bussfärd och en fem timmar lång bilfärd är vi äntligen hemma. Det var trist att lämna Berlin, faktiskt. Jag tyckte om det staden väldigt mycket, även fast jag inte kunde tyska, och jag hade svårt att kommunicera med lokalbefolkningen, så gick det ändå ganska bra. Det fanns mycket att se, och jag vet inte vart jag ska börja egentligen.

Jag ska i alla fall gå och lägga mig nu, kommer antagligen uppdatera inlägget imorgon när jag har tid. Jag har blivit förkyld och jag har inte haft på mitt element, så det är iskallt i mitt rum (mer än vanligt). Imorrn ska jag eventuellt jobba.. jippie...med en k-pist är det svårt att disskutera.


Hur man ger sin katt ett piller:


1) Lyft upp katten i armvecket såsom du skulle hålla ett spädbarn. Placera höger hands pekfinger och tumme på vardera sida om kattens mun och tryck försiktigt på kattens kinder, medan du håller pillret i handflatan. När katten öppnar sin mun, låt pillret rulla in i munnen. Låt nu katten stänga sin mun så att den kan svälja i lugn och ro.
 
 2) Ta upp pillret från golvet och hämta katten bakom soffan. Låt katten ligga i ditt armveck igen och upprepa proceduren från punkt 1.
 
 3) Hämta tillbaka katten från sovrummet och släng det uppblötta pillret.
 
 4) Ta fram ett nytt piller från aluminiumförpackningen, håll katten i vänster arm och håll i baktassarna hårt med vänster hand. Tvinga upp käkarna och tryck in pillret längst bak i kattens mun med pekfingret. Stäng nu kattens mun och räkna till tio.
 
 5) Fiska upp pillret ur akvariet och plocka ner katten från bokhyllans översta hylla. Ropa in maka/make från trädgården.
 
 6) Ställ dig på knä och håll fast katten mellan dina ben, håll hårt om fram- och bakbenen. Strunta i om katten morrar. Be din maka/make att hålla kattens huvud samtidigt som du för in en linjal i kattens mun. Låt pillret glida längs linjalen och gnid kattens struphuvud kraftigt för att sätta igång sväljreflexerna.
 
 7) Plocka ner katten från gardinstången. Plocka ur ett nytt piller ur förpackningen. Gör en snabb anteckning om att köpa en ny linjal och att laga gardinerna. Sopa försiktigt upp skärvorna från de krossade porslinsfigurerna som stod i fönstret och lägg dem åt sidan för reparation.
 
 8) Vira in katten i ett badlakan och be makan/maken att ligga uppe på katten så att kattens huvud sticker fram ur armhålan. Lägg pillret i ett sugrör, tvinga upp kattens mun med en penna och blås i sugröret.
 
 9) Läs på bipacksedeln så att du försäkrar dig om att pillret inte är skadligt för människor. Drick ett glas vatten för att skölja bort den äckliga smaken. Sätt på ett plåster på din makes/makas arm och tvätta bort blodet från mattan med kallt vatten och såpa.
 
 10) Hämta katten från grannens trädgårdsbord. Hämta ett nytt piller. Stoppa in katten i ett köksskåp och stäng dörren så att endast huvudet sticker ut. Tvinga upp munnen med en matsked och skjut in pillret i kattens mun med ett gummiband.
 
 11) Hämta en skruvmejsel ur garaget och sätt tillbaka skåpluckan på sina gångjärn. Sätt på ett skyddsförband på din kind. Ring din husläkare och fråga när du tog din senaste stelkrampsspruta. Släng din nedblodade T-shirt och hämta en ny i garderoben.
 
 12) Ring brandkåren och be dem plocka ner katten från trädet på andra sidan gatan. Be din granne om ursäkt för det demolerade staketet. Hämta det sista pillret från folieförpackningen.
 
 13) Surra ihop kattens framben med bakbenen med ståltråd och fäst stadigt till ett ben på matrumsbordet. Hämta dina skinnskodda trädgårdshandskar i verktygsboden. Tryck in pillret i kattens mun och följ upp med en stor oxfilé. Håll huvudet vertikalt och spola ner en eller två liter vatten för att skölja ner pillret.
 
 14) Be din maka/make köra dig till akuten. Sitt tyst och snällt medan doktorn syr ihop dina fingrar med tolv stygn och plockar ut resterna av pillret ur ditt högra öga. Åk förbi möbelbutiken på vägen hem och beställ ett nytt matsalsbord.
 
 15) Ring Blå Stjärnan och be dem hämta kattjäveln. Kolla med ditt lokala zooaffär hur mycket en hamster kostar. 
  image39
 Hur man ger sin hund ett piller:
1) Vira in pillret i en skiva bacon. Klart!

Mon dieu

Jag har inte varit ute och gått på jätte länge, och det känns.. konstigt. Jag gillart inte.
Igår laddade jag ner skivor med Amy Winehouse (I know!), Lifehouse (: och Plain white Ts. Har inte hunnit lyssna ännu, men jag har ca fem timmars bilresa ner till Malmö sen. Det var länge sen jag var där nu. Jag tycker om den stan, bättre än Lund. Jag ska nog flytta till Malmö någon gång. I morgon ska jag till Berlin with my family. Det kan gå precis hur som helst, antagligen kommer jag bli jätte osams med mamma och gå runt och sura, och hon kommer bli arg på mig och vi kommer sluta prata med varandra, eller så försöker vi skärpa till oss allihopa och göra något bra av resan. Det blir nog bra. Hoppas jag inte får panik på bussarna.

Ella påminde mig om att den 22 september är det scouternas dag på Liseberg. Alla med scoutskjorta slipper betala inträde, och det kommer vara en massa scoutaktiviteter och så. Var på något sånt för typ tre-fyra år sedan, och det var grymt mycket folk så man hann typ inte åka något, men det var kul ändå.

oh, om fyra månader så fyller jag 21 :S

9/11

Suck


Drömmar och.. Tv

Vad betyder en sexdröm egentligen? Jag har drömt många sådana på sistonne, med olika personer varje gång. Det börjar bli ganska jätte obehagligt nu. Jag ska försöka ta reda på vad dom betyder idag. Det får bli mitt mål idag.

"Drömmer du att du har sex eller att du ser andra ha sex? Sådana drömmar beror oftast på fysiska signaler från kroppen när blodomlopp och slemhinnor "testkörs". Kroppen signalerar att den är redo för sex och det undermedvetna skapar ett skäl till varför kroppen reagerar och då drömmer vi om sex."

Okej, nu blev ju allting MYCKET klarare.. Ganska intressant dock. Ni hittar en länk här

I morse klev jag upp halv sju, halvt död, halv levande. I köket träffade jag en PIGG och GLAD mamma. Jag hatar pigga och glada människor precis när jag vaknat. Släpade mig in i duschen, och efter en halvtimme bankade mamma på dörren och jag var tvungen att gå ur. Jag la mig i sängen och somnade. I tio minuter. Sen kom Viktor och skrek HEJDÅ. Suck. Det var väl bra att han väckte mig, men.. ja. Trodde jag skulle komma i tid till jobbet, men ack så fel jag hade. Klockan 8.45 stod jag och borstade tänderna och packade en väska till helgen. Helvete. Försenad, igen! Klockan 8.10 ramlade jag in på jobbet. Ramlade. Jag krockade med Stellan i dörren och ramlade omkull så att han hjälpte mig upp. Mattias kom förbi och skrattade åt mig och gav mig ett alldeles för glatt god morgon, Sofia! Vilken underbar dag! Åååh! När jag skulle köpa frukost hade Odhe och Praktikanten tagit pappas bil, så jag fick ta min egna bil med jätte lite bensin kvar i tanken. Bilen var inte alls lika butter som jag, utan startade gallant, och dog inte en enda gång (rekord!). På Hamngatans livs var bröt slut, suck, så jag fick köpa gårdagens bröd. När jag kom tillbaka till Hovby igen så klagade alla på att brödet var hårt. FÖRLÅT! Nu har jag suttit på mitt kontor och inte gjort ett piss. Nu ska jag börja klippa ut ritningar. Då har jag något att göra i en halvtimme i alla fall. Sedan ska vi äta på Harrys. Jag är trött, gick upp på tok för tidigt "vissa på jobbet går upp klockan sex, när de ska vara på kontoret åtta" sa mamma när jag påpekat att hon var uppe tidigt. Det är ju sanslöst! Och de flesta på hennes jobb bor ändå i Lidköping! Oh my! Jag är inte arg längre, även fast det verkar så. Bara.. trött.

Ikväll ska jag till Jönköping (: Det ska bli skönt, som sagt. Om jag lyckas boka dom där jävla biljetterna!!
Igår såg vi på Heores, och jag kan säga att jag inte riktigt är övertygad än, men tar för givet att det blir bättre sen. Pappa tyckte också att den var.. sådär. Jag hade antagligen alldeles för höga förväntningar på den, så det är klart man blir lite besviken. But still..

Ikväll går En vampyrs bekännelser (tom cruise, brad pitt, antonio banderas, kirsten dunst) på tv. SVT1 kl. 23.30. Den är typ bäst i hela världen (åtminstonde tyckte jag det för tre år sedan). Så nu vet du vad som väntar ikväll martin :*

På Torsdag är jag och familjen i BERLIN, och jag har nästan bestämt mig nu att jag ska prioritera en ny kamera istället för en mobil (hittade en gammal laddare till en gammal mobil som funkar bra), dator (jag klarar mig med den jag har, än så länge) och en TV (jag kan ta mammas, eller flyttar ihop med någon som har TV). Det är fortfarande en Nikon D40 eller en EOS 400D som ligger mig varmast om hjärtat.


Saker jag borde sluta med
:

 • Spänna mina axlar så att jag får ont i ryggen (och nacke och axlar)
 • Sluta bita ihop mina tänder och spänna käken så mycket så att jag får ont i huvudet och i käken (fast det kan jag faktiskt inte hjälpa, för jag gör det inte medvetet. Jag kommer på mig själv med att sitta så ibland, och då slutar jag så klart)
 • Sluta planera saker som jag ändå aldrig kommer att genomföra.
 • Sluta äta en chokladbit på morgonen.
 • Minska mitt sockerintag.
 • Äta ute varje dag (denna vecka har vi dock inte ätit ute NÅGON GÅNG, bortsett från idag)
 • Sluta titta på IDOL
 • Sluta göra saker som kostar pengar
 • Sluta störa mig på saker som inte är något värt (eller hur, Martin?)
 • Sluta sitta inne och uggla och börja RÖRA MIG MER.

Saker jag borde göra:

 • Sortera alla mina planer för vinter/våren och bestämma mig för EN sak.
 • Skriva ett brev till mitt fadderbarn i Colombia (som för övrigt fyller år i slutet av September, och jag hinner inte skicka någon present. SKIT!)
 • Se mer film.
 • Lära mig spela gitarr och munspel riktigt bra.
 • Åka till Stockholm och hälsa på Erik och Niklas.
 • Köpa en guldfisk till Martin (jag vet att du vill)!
 • Åka på volontärresa till Mexico och jobba på ett center för gatubarn.
 • Börja lyssna mer på irländsk och fransk musik.
 • Hålla bättre kontakt med allt och alla.
 • Inse att jag är bra och duger som jag är.
 • Städa mitt rum
 • Rensa ut onödiga saker, som jag inte behöver.
 • Rensa ut filmer som jag inte ser på (kanske sälja på tradera?)
 • Rensa bort all skit på min dator så att den slutar gnälla på mig.
 • Köpa den där James Dean tavlan på gallerix.
 • Flytta hemifrån.
 • Söka jobb.
 • Skriva en 'att göra lista' och tejpa upp på dörren.

Så många saker man borde göra, men som man inte orkar ta sig för. Over and out.


Eternal Sunshine of the spotless mind.

image36

Jag såg på Eternal Sunshine of the spotless mind igår. Är inte den filmen en av de bäst och mysigaste filmerna som finns? Senast jag såg den var precis när den kom ut, och jag minns att jag tyckte den var bra, då. Jag trodde inte att jag fortfarande skulle tycka det, men.. jo.. helt underbar. Har ni inte sett den så SE DEN! det är det enda jag kan säga egentligen.. Underbar.. Kate Winslet och Jim Carrey är ju så jävla bra i allt dom gör att jag nästan blir knäpp!

You had me at hello - A Day to Remember

I'm missing you so much, I'll see you die tonight
Just so I can get to you before the sun will rise
I know the signs are on and I feel this too
None of that ever seems to matter when I'm holding you

And I'm wasting away, away from you

What have I gotten into this time around
I know that I had sworn I'd never trust anyone again but I didn't have to

You had me at hello.

I've never seen a smile that can light the room like yours
It's simply radiant, I feel more with everyday that goes by
I watch the clock so I can make my timing just right

Would it be okay?
Would it be okay if I took your breath away?

And I'm wasting away, away from you.

What have I gotten into this time around
I know that I had sworn I'd never trust anyone again but I didn't have to
You had me at hello

You gave me butterflies at the mailbox, and you had me at hello

Erkännande.

image34

Okej, jag måste ekänna en sak, visst är dom här två mycket fina ihop. Och visst är Nicole Richie riktigt snygg som gravid?

Ikväll ska jag träna med Charlotte, det är dessutom start för House på Tv4 kl. 21 ikväll (för er som missat det)

Så här kommer garanterat min Tv vardags vecka se ut denna vecka (med eventuella tillägg):

Måndag:
Upp till Kamp!
Svt 20.30

Tisdag:
House
Tv4 21.00

ev. Tigerland
Svt2 22.25

Onsdag:
Heroes
Tv4 21.00

Studio 60 on the sunset strip
Svt 1 22.00

Torsdag:
Veronica Mars
SVT2 20.00

Heroes
Tv4 21.00

(Någon dokumentär kommer säkert slinka in här någonstanns också, och en film eller två, det återstår att se.)

Fredag, lördag och söndag skriver jag inte upp, för då lär jag vara i jönköping, och då blir det mest en massa film istället (:

Fan vad det regnar förresten, jag funderar allvarligt på att springa ut och hälla såpa på min bil, så att den blir tvättad, det skulle den behöva. Vilka tror att låset kommer att jävlas sen när jag ska låsa upp bilen i spöregn? Ja, jag också.

I morgon ska jag åka till badhuset och simma någon kilometer, det ska bli skönt att börja simma igen, fast jag får ont i knäna ): På torsdag är det pilates och jag får se om jag får med mig charlotte eller inte (:

Uptown Girl

image33

Idag började en ny serie på ettan. Upp till Kamp! hette den, och jag vet inte riktigt vad jag ska tycka.. Det gick lite upp och ner, kan man verkligen säga. Vissa stunder var den bra, andra dålig. Men GUD vilka fina frisyrer alla hade på 60 talet, på riktigt. Dom kunde det här med vackra håruppsättningar dom. Jag vill ha långt hår, använda breda diadem och knalla omkring i vida kjolar. Då alla älskade Bob Dylan och livet var.. enkelt.

Serien går i på Måndagar klockan 20.30 och jag ska allt ge den en chans till nästa måndag. I morgon början House, och på Onsdag börjar Heroes. Herre gud, nu är det någonting att se på varenda kväll framöver!

I morgon ska jag och Charlotte träna, tror jag. Jag har inte pratat med henne än, men det brukar vi ju göra så. Jag ska börja simma igen också, men jag får ju så jävla ont i knäna av det (fast det tydligen ska vara bra för knäna, bullshit!). Jag vill inte upp och jobba imorrn, jag trivs inte, men ändå har jag stått ut där sedan juni förra året, visst, det har inte alltid varit pest och pina.. men.. ja.. det var ju inte meningen att jag skulle stanna där så länge..

skit

I morse vaknade jag upp bredvid martin, och det känns alltid så bra. Han var hemma en sväng och bytte grafikkort i min maskin, eftersom mitt förra helt plötsligt bara valde att åka till ett bättre ställe. 

Jag har hittat en bra sida med volontär resor, som jag ska åka på någon gång. Jag var faktiskt inne på att åka och jobba på ett center för gatubarn för några år sedan, men till allas förvåning blev det aldrig av. Jag måste sortera mina tankar, och bara fokusera på en sak i taget.. annars kommer jag förlora förståndet..

God natt.
http://www.youtube.com/watch?v=WuVbKQGYJ0Q

Matfestival

Jag, Jimmy, Viktor och Charlotte begav oss till Skövde. Där träffade vi Palm, Bella, Tilda och Niklas!! Det var kul, han har ju flytt till stockholm och vi bestämde ett priliminärt datum när jag skulle komma upp och hälsa på honom och Erik. Kommer bli väldigt kul i alla fall (:

Vi åt tex mex blandning och friterade bananer med glass, über gott! Var inte där så länge dock, bara två timmar eller så, men det var trevligt, och kul att träffa folk. Imorrn ska vi till Göteborg och träffa Daniel!
Imorrn kommer Martin hem också och sover hos mig! mums!

God natt.

Orkar inte.

image32 Idag är jag bara trött och arg. Jag håller på att bli sjuk, men det bryr jag mig inte om, jag skiter ärligt talat i vilket. Jag funderar på att åka och köpa mobilen idag, på onoff kostar den 1000:- Fast på inwarehouse kostar den 890:- + 69:- frakt. Men spela roll, egentligen. På onoff får jag en ljusblå och på inwarehouse får jag en mörk, fast den ljusa var faktiskt snyggare.. tro det eller ej. Sen står jag i valet och kvalet om jag ska köpa en bärbar dator eller inte. Det är ju mycket smidigare iofs, men jag vet inte om jag vill ha en. Vilka problem jag har. Det är nästan så jag borde skämmas! Det är bara SKIT just nu!

RSS 2.0