Bill Kaulitz TRL.


Bill Kaulitz, Illustrator CS3
Fem timmar.

You're the voice try and understand it

Hej allihopa!

Hoppas eran helg har varit super! Jag har mest suttit inne, med en filt virad om kroppen och kollat på Buffy. Jag och Charlotte blöjde igenom halva säsong fyra. Var ett tag sedan jag såg dom avsnittet, lite kul.

Idag har jag varit sjukt duktig och tränat. Ja, det är sant. Jag är förvånad själv faktiskt.
Kan meddela att det är första advent idag - för er som inte visste det. Det upptäckte jag när jag gick till gymmet ifrån bussen. Hästar, tomteluvor och tomtar överallt. Och Julmusik. Körer och orkestrar. Kändes lite mysigt för ett ögonblick, men den känslan gick över då jag trampade i häst skit.

Imorrn sticker jag söder ut i landet - mot malmö och kommer inte hem förrens på torsdag. Jag tar inte med mig min dator, och jag kommer att sakna den något så fruktansvärt.

Moi und Anna åker  härifrån på e.m imorrn och Alex och Fredde hoppar på tåget nere i Hässleholm. vi ska bo i Annas brors lägenhet. På tisdag ska vi till Köpenhamn och spana in denna utställningen. Ska bli sjukt kul.

Nu ska jag lägga in musik på min sandisk, ta en macka, sen ska jag städa, diska och packa. Om inte annat så hörs vi när jag är hemma igen.

Jag hade gärna befunnit mig i Hamburg just nu. Men en fin biljett i handen och fjärilar i magen. Antar att många känner som jag. Lina är där, och det ska bli sjukt spännande att läsa hennes blogg när hon återvänder därifrån.

Blogga mycket nu så att jag har mycket att gotta mig i när jag kommer hem.
Kram

Veckans animation V.49


Bill och Tom ifrån THTV ep. 50

"Vad heter Wallpapers på engelska?"

Det var den meningen som fick oss att till sist slita oss ifrån skolan igår kväll. Det var Andreas som kläckte denna underbara kommentar.

Jag sitter och kollar på Skönheten och odjuret. Ska snart dra mig till skolan. Idag ska jag iväg till Gina Tricot och köpa mig ett par nya byxor. Lite smycken och smink på H&M, ikväll ska vi hem till Alex. Det ska bli äckligt skoj.

Hoppas ni får en bra dag, själv ska vi göra klart vår tidning idag. Hoppas - hoppas att den blir klar, jag vill helst inte sitta i helgen när Charlotte är här. Vi får se.

Küss

Wenn nichts mehr geht - Tokio Hotel


Ursäkta.

Ursäkta så mycket för att jag inte uppdaterar så ofta. Det är ganska stressigt nu, som sagt. Vår tidning är snart klar. Den blir skitbra! Helt galet. Jag väntar bara på att allt ska gå åt helvete. Det har gått lite för bra. Jag ska snart åka hem och lägga mig på soffan och dö, eller något. Jag är så trött. Jag har somnat innan tolv hela veckan och vaknat innan åtta, det är ett mirakel.

Imorrn kommer Charlotte, då blir det fest också. Funderar på om jag ska sluta dricka alkohol. Det är inte bra för mig - allvarligt talat. Vi får se.

Förlåt för att det står lite still med allas designer. Men jag hoppas ni förstår varför.
Vi hörs imorrn, hoppas jag. Küss
Werd' ich ein engel sein - Für dich allein

26 november


Trött och Sleten Sofia.

Jag försov mig i morse. Jag hade lovat mig själv att inte göra det. Ganska typsikt mig i alla fall. Var på matten förut i alla fall, löste lite uppgifter och satte mig sedan här i datasalen. Först tog jag och anna ytterligare några bilder. Ljuset suger, men det var ändå inte så viktigt till just dessa bilder. Gotskt. Vi börjar bli klara nu i alla fall, jävligt skönt!

Slutar om två veckor - det är helt sjukt hur fort tiden har gått! Ska inhandla den första julklappen imorrn. Handlade en ny mössa till mig själv idag - igen. Jag måste sluta handla mössor. Jag vill ha en snygg keps,  men dom jag vill ha är SVIN dyra. Så jag får vänta lite med det.. Neh, känner att jag inte skriver något vettigt, så jag får återgå till arbetet. Ikväll ska jag inte sitta till klockan nio, jag måste handla mat.. På riktigt..

Küss

Halv åtta.

Jag har varit i skolan sedan elva. Vad har jag åstadkommit hittills?

- Jag har skrivit klart min krönika om bloggar.
- Jag har ritat en och en halv kropp i Illustrator.

Vi är långt ifrån klara. Men det känns ändå helt okej.
Vi var i stort behov av mat förut, så jag tog upp beställningar och slängde mig iväg till McDonalds tillsammans med Anna. Fy fan vad gott det var, och ack så onyttigt. Jag hinner inte träna någonting denna vecka! Känns inte alls bra..!! Hatar't.

Jag vill ha vatten <3

Usch


Detta är ändå det bästa kortet som blev taget idag. Vi kommer att få sitta här länge ikväll.
Mitt huvud ser ut som en ballong..

Let's spend the night together now.

Thema Nr.1
Det är jobbigt med alla dessa svackorna, både för mig och andra. Men idag mår jag helt okej, och det känns underbart! Det är sjukt så underbara vänner jag har som stannar hos mig och gör vad som helst för att jag ska må bra. Som klarar av mig när jag ringer och väcker mitt i nätterna. Det är så himla galet.
I am a rolling wave without the motion A glass of water longing for the ocean

Well, well. Sitter i skolan nu. Var uppe klockan 7.45, och var pigg dessutom! Jag tvättade - det var välbehövligt. Hade bara två par trosor kvar och tre par sockar. Jag ska rensa lite på kläder i min garderob. Många tshirtar har krypt, eller är för korta (eftersom jag har sån konstig form på min överkropp). Mycket har jag tröttnat på. Ska ta hem lite i jul och se om mina kusiner vill ha lite.

Betalade alla mina räkningar och hyran i morse. Det är så klart lite deppigt att se pengar försvinna, speciellt när man ska till Köpenhamn nästa vecka. Hade tänkt köpa en skinnjacka, men det får vänta ett tag till. Får bli efter nyår - förhoppningsvis. vill ha, vill ha!

Alla julklappar är planerade nu i alla fall. Det är gott, jag kommer undan ganska lindrigt ändå. Jag har bara lite problem med vad jag ska köpa till min storebror, han är alltid svårast. Fattar inte varför.

Anna ska fota oss idag, till våran profilbild i vår tidning. Det borde ske snart, nu när jag känner mig lite pigg för en gångsskull. Anna, Alex och jag ska till IKEA sedan. Jag ska införskaffa diskborstar, och lite nya ljus. Vinröda, svarta och gråa. Mina färger. IKEA är så sjukt underbart. Jag hatade det när jag var liten, men nu för tiden kan det hända att jag åker dit och bara strosar omkring där utan att handla någonting.

Dagens:
Wenn nichts mehr geht - Tokio Hotel.
Vaknade med denna på hjärnan, den är så himla vacker. Ska lägga upp en video med den sen..

Allvarligt talat..

Jag mår illa. Jag är jätte hungrig. Min rygg gör ont. Mina handleder ömmar, mina fingrar är iskalla och mina tår likaså. Jag sitter med raggsockar och fingervantar, och ändå fryser jag som satan. Jag har försökt sova. Jag kan inte. Jag har försökt i två timmar. Jag gick upp för 30 minuter sen och satte på ett avsnitt av L word. Jag ska titta på det tills mina ögon svider, och jag kan gå och lägga mig utan att tänka eller drömma.


"He's alive.."

Mr. Hyde: Ever killed anyone, Benjamin?
Benjamin: Not personally. I have people.
Mr. Hyde: You're missing out. It's like sex. Only there's a winner.

Twilight.


Kom precis hem efter att ha sett Twilight. Och.. jag tyckte inte om den så värst mycket.. Kanske berodde det på att alla tjejer i publiken satt "ååååh" och "aaaaaw" så fort dom sa något gulligt, vilket dom gjorde typ hela tiden.
Den var helt okej i början, men mot mitten och slutet blev den så överdriven att jag nästan smällde av.

Okej, så illa var det inte, men jag störde mig så på alla skådespelarna. Dom enda jag tyckte om var Kristen Stewart som spelade Bella, samt Billy Burke som spelade hennes pappa. Jag måste säga att jag tycker om vampyrer - väldigt mycket. Men jag tyckte att vampyrerna i denna filmen inte alls stämde överens med den bilden jag har. Vampyrer kan inte vistas i solljus! Är inte det regel nummer ett?

Eftersom jag har en sån besämd syn på vampyrer så tycker jag sällan att vampyrfilmer/serier är särskilt bra. den bästa vampyrfilmen jag har sett är En vampyrs bekännelser, och boken (av Anne Rice) är också helt hundra. Dessutom så älskade jag boken Nattvarelser av Nancy Baker. Jag var också helt besatt av serien Buffy the vampire slayer, när den var aktuell. Så, jag har en ganska gammaldags syn på vampyrer..

För att återgå till filmen. Allt gick så himla fort - jag vet inte hur lång boken är, men jag antar att den är på några hundra sidor, eftersom det kändes som om dom bara försökt trycka in så mycket som möjligt under två timmars tid. Men det hade ändå varit omöjlig att göra den längre. Jag hoppas att boken är bättre än filmen!

Kan tänka mig att de flesta tjejer tycker att denna är fantastisk. Killarna tycker nog bara att den är töntig. Jag är någonstanns mittemellan.. Det kommer säkert sluta med att den står i min videohylla ändå (:

Glöm inte Jekyll ikväll på ettan 21.15

Kommande filmer som jag ska se:
25 december 2008: Allt flyter
30 januari 2009: KENNY STARFIGHTER

Nanaaa


På fredag kommer Good Charlotte hit till mig.
Det ska bli väldigt skönt. Jag saknar henne.
Nu ska jag börja klä på mig och gå till bussen.
Ska som sagt gå på Twilight ikäll.

Jag hoppas vid min gud att den är något att ha.

Miracle Drug - U2


Veckans animation V.48


Georg och Tom

God morgon!

Ja, jag vet vad klockan är, och det känns ont att skriva god morgon, men det är precis vad det är.. Fy fan. Min dyngsrytm är helt upp och ner. När gick jag och la mig? Vid två tror jag, och jag vaknade runt två. Jag sov alltså i tolv timmar. Det är ganska sjukt.

Jag har läst lite ur grafisk kokbok, och d et känns oroväckande bra. Jag är inte ens nervös inför tentan imorrn, eftersom jag är så inställd på att jag inte kommer att klara det, utan kommer att få göra om den samtidigt som min matte tenta, men det känns helt okej.

Jag ska fortsätta läsa lite, vi hörs nog senare.
Küss

Walk the line.

Nu har jag suttit vid datorn alldeles för länge. Har pratat lite med söta Leonita på msn. Hon har fått mig otroligt mycket bättre humör. Tack.


Denna ritade jag precis. Försökte rita lite annorlunda, och jag gillar den faktiskt. För er som inte ser så är det Reese Witherspoon och Joaquin Phoenix som June Carter och Johnny Cash.
Illustrator CS3, en timme.

Det kan inte bara vara jag.

..Visst är Hugh Jackman jävligt het som Wolverine?







Typiskt.

Ja, som ni ser så har jag svidat om lite. Det var så många som klagade på att min gamla design inte passade i deras webbläsare. Men jag måste erkänna att jag saknar den redan. Men jag lovar, den kommer garanterat tillbaka.

Jag hoppas att allting ser någorlunda okej ut i alla fall?
Nu ska jag äta mina brända pommes.

Ursäkta.

MEN jag är så himla bra! Jag är så sjukt nöjd med mig själv just nu (:
Håller på att göra om designen helt, eftersom det är många som klagat på att jag har två menyer. Dom uppför sig tydligen underligt. Hoppas att nästa blir bättre. Det kan hända att jag byter tillbaka, eftersom jag vant mig vid två menyer.

Nåja, jag är så himla bra, för att jag har suttit i säkert 30 minuter och letat och letat efter koder på hur man gör för att man ska kunna trycka på en länk, så att sidan hoppar ner till den rubriken man tryckte på? Världens sämsta förklaring, men vet inte riktigt hur jag ska förklara annars. Hittade en bra sida, där det stod precis hur man gjorde - och jag lyckades! Yes, yes, yes! Ska länka er till sidan när den är klar.

Min lördagskväll ser mörk ut för övrigt. Hade tänkt gå på Twilight, men jag var för sent ute så nu är biljetterna slut. Får sitta framför datorn istället, borde laga lite mat kanske?

Nåja.

Har hela sverige snö?

Det verkar som att hela sverige har snö, utom vi i jönköping? Igår snöade det lite, men när jag kom ut ifrån bion igen var den borta. Jag var inne på Kenzas blogg och såg att dom hade sjukt mycket snö - om hon inte har gnidit in sin hund med florsocker, men det känns tveksamt ;) Fick mms ifrån Alex igår - som befinner sig i Lund och där är det tydligen också tjockt med snö.

Pratar med min käre vän Charlotte, och hemma i Lidköping verkar det som att det är ungefär samma väder som här. Dvs, lite fjuttig fjollsnö som ligger vid kanterna, och som mest kan liknas som frost. Jag lyckades knöka ner ett par raggsockar i mina converse förut, så nu är dom ännu mer uttöjda än dom var ifrån början. Jag måste snöra dom så jävla hårt nu. Jag har väldigt smala fötter, och conversen är dom enda som passar mina fötter perfekt.

Nu ska jag rita lite i Illustrator, blir antagligen Bill, eftersom jag har tänkt på det de senaste dagarna. Eller Audrey Tautou. Hon är ju äckligt vacker. Vi får se..

JAG VILL GÅ PÅ KONSERT. Helst Tokio Hotel eller Simple Plan. Eller Amy MacDonald.

First we take manhattan, then we take Berlin.

Puh..

Jag hoppas att ni hade en sjukt bra fredag. Det hade jag. Och jag vill tacka Anna för att hon är så jävla bäst. Alex stack ner till Lund, så jag och anna bokade biljetter till madagascar 2. Den var helt klart sevärd, men jag föredrar dock ettan fortfarande. Jag älskar pingvinerna - för er som missat det. Dom är verkligen så himla vackra.. naaw.

Jag var och tränade igår, och åkte sen till skolan för att gå på en matteföreläsning. Vi fattade ingenting. Under pausen gick vi ut ifrån salen och gick runt i skolan där ett flertal företag stod med varsin monter och en massa pennor, frukt och godis. Anna lyckades samla ihop en stabil frukost till oss båda, som vi njöt utan under resterande tiden av matteföreläsningen.

Efteråt gick vi och handlade mat - det billigaste vi hittade eftersom vi båda är i princip panka (pengar på tisdag!). Det blev hamburgare, bröd och pommes. Så sjukt gott. Anna blev helt imponerad av mitt kylskåp. Just nu har jag en creme freiche burk, en lök, tre potatisar, en hudkräm, parfym, ketchup, tomatpuré samt en halv liter mjölk. Ja, jag hatar att laga mat, och köpa mat. Det är bland det tråkigaste jag vet (:

Vi satt och kollade på Aladdin. Väl vid bion köpte vi en stor popcorn och anna köpte en liter cola. Fy fan. Vi var sjukt mätta redan innan, och popcornen och colan gjorde ju sin del. Jag dricker inte cola - har druckit cola två gånger i hela mitt liv, och gillar det inte, så jag satt och smuttade på min päron mer. Vi åt ungefär 1/4 av popcornen, så vi gick hem till Fredde och gav resten av popcornen och colan till honom.

Satt och kollade lite på Idol innan jag tog bussen hem och slappade framför tv:n resten av kvällen. Nu ska jag hoppa in i duschen, åka ner till biblioteket och lyssna på bra musik och plugga till tentan som jag har på måndag, som jag knappt har pluggat till.

Ja, jag är alltid ute i god tid.
Küss

Ikväll ska jag nog se Twilight, någon som sett den?

Fredag!

Fredagar känns som alla andra dagar i veckan dock, men just denna är det något speciellt med. Vet inte varför. Jag ska snart lämna min lägenhet, det kommer några hantverkare hit och då vill jag inte vara hemma, känner mig bara i vägen då, fast det är jag som bor här.

Vaknade för en halvtimme sedan (vilket betyder att jag mår jätte illa, har ont i huvudet och att ögonen svider). Nu ska jag ta mig ner till gymmet och träna lite, annars kommer det inte att bli av. Ska på matteföreläsning - som jag verkligen måste gå på. Sen ska jag och anna på bio, PREMIÄREN AV MADAGASCAR 2. Kan det bli bättre? Neh, tror inte det.

Skipper <3

Blev sjukt sugen på att se twilight också, sen jag såg trailern igår. Älskar vampyrer och sånt där. Men oftast är vampyrfilmer sjukt överdrivna så att man bara vill spy på dom.

Nu måste jag kila om jag ska hinna träna något över huvudtaget.
Hörs kanske senare idag, annars hörs vi imorrn.
Ha en bra dag, Küss

I'm your man - Leonard Cohen


If you want a lover I'll do anything you ask me to
And if you want another kind of love
I'll wear a mask for you
If you want a partner
Take my hand
Or if you want to strike me down in anger
Here I stand
Im your man

If you want a boxer I will step into the ring for you
And if you want a doctor I'll examine every inch of you
If you want a driver Climb inside
Or if you want to take me for a ride
You know you can
Im your man

Ah, the moons too bright
The chains too tight
The beast wont go to sleep
I've been running through these promises to you
That I made and I could not keep

Ah but a man never got a woman back
Not by begging on his knees
Or I'd crawl to you baby
And I'd fall at your feet
And I'd howl at your beauty
Like a dog in heat
And I'd claw at your heart
And I'd tear at your sheet
I'd say please, please
 Im your man

And if you've got to sleep
A moment on the road I will steer for you
And if you want to work the street alone
I'll disappear for you If you want a father for your child
Or only want to walk with me a while
Across the sand
I'm your man

If you want a lover
I'll do anything you ask me to
 And if you want another kind of love I'll wear a mask for you

The weakness in me - Melissa Etheridge


Orginalet sjungs av Joan Armatrading

I'm not the sort of person who falls in and quickly out of love
But to you, I give my affection, right from the start.
I have a lover who loves me - how could I break such a heart?
Yet still you get my attention.

Why do you come here, when you know I've got troubles enough?
Why do you call me, when you know I can't answer the phone?
And make me lie when I don't want to,
And make someone else some kind of an unknowing fool?
Make me stay when I should not?
 If you're so strong then resolve the weakness in me.
Why do you come here, and pretend to be just passing by?
I need to see you - I need to hold you - tightly.

Feeling guilty,
And I'm worried, and I'm waking from a tormented sleep
'Cause this old love, you know it has me bound,
But this new love cuts so deep.
If I choose now, I'm bound to lose out;
One of you is gonna have to fall... I need you, baby.

Why do you come here, when you know I've got troubles enough?
 Why do you call me, when you know I can't answer the phone?
 And make me lie when I don't want to,
And make someone else some kind of an unknowing fool?
Make me stay when I should not?
If you're so strong then resolve the weakness in me.
Why do you come here, and pretend to be just passing by?
I need to see you - I need to hold you - tightly.

An deiner seite


"No matter what happens, I'll be there for you, and no matter how far away I am, and what I'm up to today, I'll come to you."
- Bill Kaulitz

Katy Perry



Katy Perry, Illustrator CS3
2 timmar.

Är det bara jag som inte kan logga in på skit msn?

Suck.. (:

Ibland blir jag trött på mig själv. Jag har haft med Bill på varje design (utom i en) enda sen i mars. Men han får allt hänga med denna gången också - vem kan klandra mig? Har inte haft en svart blogg på ett tag (vad jag minns) och tänkte att det passade mig nu. Och den passade bäst till dom bilderna jag har i headern.

Blev så inspirerad av den skrivbordsbilden jag gjorde förut, så jag tänkte att jag lika gärna kunde slänga ihop en snabb header också.

Vad tycks? Blev det bra eller dåligt?

Jag tar för givet att ni som inte alls gillar Tokio hotel inte tycker att det blev bättre, eller ens bryr er över huvudtaget ;)


Nu har jag varit vaken i snart.. sjutton timmar. Det låter ganska mycket, va? Jag börjar bli trött. Ska ställa klockan imorrn och sätta mig vid datorn och skriva. Jag kan inte koncentrera mig i skolan, och jag hoppas att det går bättre imorrn än vad det har gjort idag. Jag ska bara se på ytterligare ett avsnitt av Lword, om jag orkar.

Förlåt för mig. God natt.

"Kom och ge mig allt du har, och jag ska stanna kvar."

Jag tänker hoppa ner från eiffeltornet, om du lurar mig.

Jag sitter och lyssnar på Ted Gärdestad, borstar tänderna, kollar på scrubs samt skickar sms till anna. Jag har skrivkramp. Det irriterar mig så fruktansvärt mycket. Jag har alltid haft skapligt lätt för att skriva, men nu.. jag kan bara inte komma igång. Jag sitter fast.

I jul ska jag lära mig för kärlekens skull på piano. den är så otroligt fin.



Deppig.. Det blir nog bättre imorrn.

Don't jump


"Sometimes there are situations in life when you no longer want to carry on. And there are persons who have no one to lean on. And I wish I could have been there to wisper in his ear, believe in life, believe in tomorrow, Don't Jump" - Bill Kaulitz

Lalalalalaaa



Hit ska jag, Elin och Viktor i början av januari. PLUS att jag får se lite av MILANO. Ska hälsa på våran vän lotta som bor där nere med sin pojke. Ska bli fett nice. Har velat åka till italien sen jag var liten. Yeah man. Om jag har råd? Nja, egentligen inte. men det var så mycket billigare än vanliga resor att jag bara var tvungen. Nu ska jag pyssla lite i illustrator och photoshop.

Kuess

Tom Kaulitz.


Tom Kaulitz
Tre timmar.

Kvalitén suger - som vanligt.

Veckans animation V.47


ifrån TH TV episod 40

081114 Centrum

Lite bilder ifrån fredags.


foto: jnytt.se
Mitt hår blev spikrakt igen ju längre kvällen framskred. Om ni ser på bilderna under så ser ni hur lockigt det var ifrån början.

Alla bilder nedan är tagna med alex kamera;

Säger någon mer att jag liknar Katy Perry så får den stryk ;)


Anna skulle prompt ha på sig sin reflexväst. Hon pratar i telefon och jag leker irritationsmoment.













Det får räcka så.. alla andra kort ser ungefär likdana ut.
Hoppas att ni haft en bra helg (:

Nu ska jag plugga lite. Om jag inte fastnar framför illustrator.
Küss


Denna bilden la alex upp på facebook. är jag lik henne? nej, skulle inte tro det.
Hon är ju snygg iofs så tja.. kanske ska ta det som en komplimang?
Bara det att hon är så sjukt irriterande.


I shot a man in reno just to watch him die


Fy sjutton, säger jag bara. Denna dagen har varit upp och ner. Jag vill ut och köra bil, och lyssna på jätte hög musik. Det brukar göra mig väldigt avslappnad. Känns som jag inte kört bil på evigheter.

Gårdagen var kul dock. Blev fotad av en snubbe ifrån jnytt.se, kan bli spännande att se hur den blev. Alex lockade mitt hår och satte på mig lösögonfransar. Anna sminkade mig jätte fint och jag kände mig som en porslinsdocka. Vi var på centrum, det var ganska snyggt där. Läskigt med toaletterna, men det var lite mysigt. Vi var inte där så värst länge, eftersom alex inte mådde så bra. Jag och anna var dock på topp (: dom töserna är bland de bästa. bilder kommer när alex lägger upp dom - det gör hon någon dag när hon kan sitta upp ordentligt utan att bli yr :D

det är tråkigt att inte ha några pengar. och ännu tråkigare att man är så beroende av det.
nu ska jag gå och köpa något gott på konsum. har inte varit ute idag ännu, vaknade pinsamt sent och klädde inte på mig förren för en halvtimme sen. ja, jag är ganska sunkig.

Remember, cute and cuddly, boys. Cute and cuddly.

Private: Skipper. Shouldn't we tell them that the boat is out of gas?
Skipper: Nah! Just smile and wave, boys. Smile and wave.

Pepp

Jag är på sjukt bra humör och springer runt i min lilla lägenhet och pysslar med allt möjligt. Lyssnar på massa bra musik. Ready, set, go! så klart, massa flogging molly, ebba grön och nationalteatern, rolling stones. jag har så sjukt bra musiksmak att det gör ont i mig. ska ner till alex snart.. vi drar nog till centrum sen lutar det åt. Ska försöka få ett kort på min snygga skjorta som jag köpte igår. det är en lång skjorta som är lila, grå och svart rutig. hade egentligen inte råd, men den var så sjukt snygg!

hoppas att ni får en lika bra kväll som jag tänker ha.
küss, S

JAG LÄNGTAR..


till madagascar 2.
Den får inte vara dålig.. jag har så sjukt höga förväntingar.
ETTAN GÅR PÅ TV PÅ LÖRDAG. Den ska jag se.

Jag älskar verkligen pingvinerna - dom gör ju hela filmen <3

The Garden's Tale - Volbeat


anna tipsade mig om ett band idag som hon trodde att jag skulle gilla. Och visst fasen var dom bra. Volbeat heter dom och är tydligen Danskar. Jag visste inte att danskar kunde göra musik, men det kan dom tydligen.
Låten ovan fastnade jag starkt för. En typisk låt som jag skulle kunna älska.

Nedan är en cover på I only wanna be with you <3



Btw, det blir nog Bologna runt nyår, tillsammans med Viktor och Elin, skulle vara guld. (:

"sofia, hur klär sig en hora?"

Halle Berry


Halle Berry, Illustrator CS3
45 minuter.

Ett försök att göra mig trött. Det lyckades. Är nu väldigt sömnig och ska gå och lägga mig. Denna är ganska slarvigt gjord, om man jämför med många andra jag gjort. God natt, küss

Photoshoots > Annie Leibowitz > Vogue - 2005

Annie Leibowitz är en av mina absoluta favorit fotografer. Älskar verkligen hennes bilder över allt annat. Denna sessionen gjorde 2005, med Joaquin Phoenix och Reese Witherspoon. Det var i samma veva som Walk the line hade premiär på biograferna.



Japp.


Jag började kolla på Lword vid ett tiden inatt, jag kunde verkligen inte somna. Det var inte förrens en halvtimme in i avsnittet som jag upptäckte att det var 1,5h långt. Men ack så bra det var! riktigt bra serie. Jag vet att Nina och Bella talat gott om denna serien, men jag har aldrig fått tummen ur och kollat in den. Men helt okej. Jag ska kolla på ett avsnitt till ikväll och se om det fortfarande är något att ha, är det avsnittet dåligt så struntar jag i dom andra.


Känner mig så fruktansvärt orolig, men kan inte sätta fingret på vad det är.

I can't hear the echo of my footsteps,
Or can't remember the sound of my own name.


Jag är bara tvungen.


Bill....

Nu ska jag se första avsnittet av L word. Se om det är någon serie att ha, eller så ska jag se lite My so called life. Jared Leto är inte tråkig i den serien (eller vad säger du Bella?). Jag var jätte kär i honom när jag var liten (vem var inte det?) Hoppas att ni haft en bra dag. Min dag har varit ganska ovärd.. Oh, var och kollade på en lägenhet här uppe på Dalvik tillsammans med fredde, alex och anna. fredde und alex kanske ska flytta hit upp - yey! Den var väldigt fin i alla fall. med en walk in closet. man riktigt såg hur alex sken upp och resten av visningen skuttade hon omkring och var skit glad, hon är så söt.

är fortfarande lite nervös inför fredag. jag har inga "fina" skor. Jo, ett par - som jag gått i en gång;

Och det var på ladies night på Ullevi i Göteborg. I en jävla massa trappor, massa kullersten och gud vet vad. Det var andra gången i hela mitt liv som jag bar högklackat och jag blev snabbt påmind om varför. Det är sjukt snyggt, men.. ja.. Jag är nöjd med mina kängor och mina converse ;)

Jag är sugen på att införskaffa mig en snygg keps. Hittade en snygg, men den kostade 600:- (!) Helt sjukt. Ska beställa ett nytt smycke till min tragus också + beställa ytterligare en tid för en ny piercing + fixa diverse julklappar (pappis, mammis, daniel, viktor, challutt und ejlin..?) + beställa tid hos frisören - som jag sagt att jag ska göra i tre månader nu. Men nu när mamma betalar så blir det nog av (:

Funderar på att färga håret samtidigt också. Mörkare. Inte svart, men mörkare.
Det är snart jul och det är ungefär två månader tills jag blir tjugotvå.
Blä

Inatt somnade jag till Thåströms underbara stämma. Inatt blir det nog Bob Dylan.
ta hand om er.

Gimme gimme gimme.

Tänkte bjuda på tre underbara låtar.
Först ut är en av mina absoluta favoritlåtar. Varje gång jag hör den får jag en sådan fruktansvärd lust att bara shaka loss och ful dansa och hoppa omkring som en galning.


Drunken Lullabies - Flogging Molly <3

Walk away - Dropkick Murphys


Küss mich unplugged - In Extremo
Orginalet är dock mycket bättre.

Min Zelda




Hon är så himla fin och söt så att jag bara vill åka hem och krama ihjäl henne.

When I loose myself I think of you..


I'm a master of fright, and a demon of light, and I'll scare you right out of your pants. To a guy in Kentucky  I'm Mister Unlucky And I'm know thoughout England and France,  And since I am dead,  I can take off my head to recite Shakespearean quotations. No animal or man Can SCREAM like I can With the fury of my recitations.

Bill vs Sonic och Shadow

Anna har tjatat på mig att Bill är jätte lik Sonic och Shadow. Jag ser inte likheten. Hon envisas, och har nu fått med sig Alex. Dom driver med mig, men det är ändå stört. Sonic är söt, och Bill är skitsnygg, visst. Det är inte ens någon idé att tjafsa emot längre.

Vad tycker ni? Är dom lika? Snälla var på min sida nu. Stötta mig i detta!



men han är mer lik sonic, lite bögig men väldigt parant.. shadow är ju för hård.. men färgen passar.. det är väl skillnaden. :) :D höhö sofia hatar mig nu... :D men det är den bittra sanningen för er freaks! :D Kram Anna

Hiatt.

Sitter i skolan nu. Har suttit här sedan nio. Det känns som om jag precis har vaknat. Tro det eller ej, men jag försov mig inte imorse, vilket jag absolut borde gjort med tanke på att jag sovit fyra timmar inatt. Jag har sammanlagt sovit fjorton timmar sedan i lördags, jag tror inte att det är speciellt nyttigt. Just nu är jag inte jätte trött, men jag kommer nog bli det om någon timme.

Jobbar med projektet. Försöker skriva en krönika/artikel om bloggar. Det går sådär. Men jag måste tacka alla som svarade på mitt mail med frågor. Ni är sjukt underbara och hjälper till väldigt mycket. Tack, tack, tack!

Ämnet är väldigt stort egentligen, men samtidigt ganska begränsat. Det kommer att bli knivigt att få ihop allting, men jag har till på söndag på mig.

Vi ska börja med matten sedan. Vi ska räkna hur många bilar som åker över en bro under en halvtimme. Vi ska göra samma sak imorrn och på torsdag, sedan sammanställa det och lämna in det på fredag. Alltid ute i sista minuten - as usual.

På fredag ska vi ut och göra stan osäker. Anna och Alex ska bestämma vad jag ska ha på mig, och jag får tydligen inte ha något svart på mig. Jag kommer att känna mig som en neonskylt. Dock är jag ganska envis och kräsen, så jag kommer garanterat att ha något svart på mig i alla fall. Vi får se hur det slutar. Jag kommer antagligen inte ha svart smink och det känns lite obehagligt.

Nåja, nu ska jag läsa ett mail, sen ska jag fortsätta att skriva.
Om 1,5h så ska jag äta, och det ser jag verkligen fram emot. min köttfärssås blev god!

Ha en bra dag, kuess

http://ijustwanttosay.blogg.se


Louise har fått en ny design.
(klicka på bilden för att komma till hennes blogg)

Jag är en idiot - Imperiet

inga änglar sjöng den natten när jag började gå
en kugghjulspojke utan mål
hand i hand gick vi lika rädda allihop ibland försökte vi prata
men oftast blev det bara nåt ord

det är så många människor som fallit där jag gått
i den eviga vintern har Jag begått så många brott
alla skuggor längs vägarna är människor Jag mött
alla dom som jag lämnat när dom legat i diket och förblött

Jag är en idiot som aldrig förstått
att förråda en vän är det värsta av brott
Jag skrattar inte längre
Jag mår illa när Jag ler
Jag lämna dej till vargarna och bara gick min väg

Jag är en av alla människor i vårt land
Jag bär en sten på väg mot ingenstans
Jag är en av alla människor i vårt land
Jag är naken, du ser rakt igenom mig ...

och mina ögon nu har snön täckt över alla mina spår
Jag går inte längre där ni andra går
Jag har skurit av min tunga, ni skulle ändå inte förstå
Jag har byggt en mur omkring, nu står jag här och ser på

Jag är en av alla människor i vårt land
Jag bär en sten på väg mot ingenstans
Jag är en av alla människor i vårt land
Jag är naken, du ser rakt igenom mig

HJÄLP

Jag kollade på Design: Simon & Tomas på trean och jag kände lite panik. För det första så la dom in en jätteröd matta i hallen, och för det andra så målade dom vardagsrummet GULT, och då menar jag inte ljusgult eller senapsgul, nej, nej, det är verkligen KYCKLING GULT. Jag får panik bara jag tittar på det, och jag skulle få ännu mer panik om jag faktiskt bodde där. Dom är lite tveksamma till färgen själva, men hinner inte - eller vill inte - måla om. Herre gud.. Skulle jag kommit hem till det vardagsrummet skulle jag bara skrikit..

Jag har aldrig förstått tjusningen med detta programmet, men jag åste faktiskt erkänna att dom är väldigt roliga. Det är sjukt kul att lyssna på Simon (?) när han bryter på svenska. Helt underbart.


Har varit i skolan en sväng. Var på en tråkig föreläsning, och jobbade lite med vårat projekt. Jag känner mig inte stressad längre.  Jag är stressad, men känner mig inte stressad. Låter det logiskt över huvudtaget? Mitt huvud dunkar och ögonen svider, men jag är ändå på ganska bra humör. Jag har diskat. Jag började plocka upp kläder ifrån golvet, men avslutade det inte. Jag la alltihop i soffan istället (:

Gjorde världens godaste köttfärssås förut. Jag blev sjukt förvånad att den blev så god som den blev. Jag har lyckats sätta eld på två saker sedan igår. En pappåse samt bakplåtspapper. Båda med hjälp av spisen. Lyckades även smälta en plastpåse på spisen i helgen, men vem har inte gjort det? Matlagning är inte heller min grej. Men jag försöker. Och det är väl charmigt.

Igår tappade jag bort mina makaroner. Ja, det är sant. Jag tappade bort mina makaroner som jag precis hade kokat i en kastrull. Jag hittade dom några minuter senare i duschen. Det finns en bra förklaring, men jag väljer att inte skriva den. Men den finns, tro mig.


Är trött. Känner mig som Bill just nu. Oh, btw, jag försov mig i morse - igen! Det är helt galet. Jag försov mig hela förra veckan. Jag är verkligen s-ä-m-s-t på att gå upp på mornarna. Jag har alltid haft svårt för det, och det vill inte riktigt gå över. Det ligger väl i familjen, mina bröder är likadana. Jag ska stänga ner nu, och sätta mig framför Tv:n. Küss

Min kväll ser ut som följer:
21.00 - 22.00 Two and a half men
22.00 - 23.00 Troligtvis Prison Break, eller Boston Tea party
22:30 - 23:00 Weeds
23:05 - 00:05 Scrubs

EMA 2008

Tokio Hotel, EMA 2008
Illustrator CS3
Ett X antal timmar.

Inte helt hundra kvalité. Ber om ursäkt för det. Nu är den i alla fall färdig. Blev ganska nöjd. Hoppas att färgerna ser okej ut i allas datorer. Ser lite småfel redan nu, men orkar inte göra om det och lägga upp en gång till. Nu ska jag se på Jekyll på ettan, äta lite makaroner. Imorrn blir det tidig skoldag. Jag kommer säkert att försova mig, som vanligt.

God natt <3

Veckans animation V.46


Schau dich um dann siehst du mich.

Det är en av världens finaste låtrader. Jag lyssnade på den låten förut, och jag bli alltid tårögd när jag hör den.
Sitter  hemma hos alex, vid en internetanslutning som är.. sådär. Bloggen dummar sig lite för tillfället. Ser sidan konstig ut så är det bara att uppdatera den tills den ser okej ut.

Sitter och nynnar på Turistens klagan av cornelis vreeswijk. I brist på annat. Har inte ätit vettig mat sedan igår morse, jag är jätte hungrig. Vi ska ut och käka någonstans sen tror jag. Vore jätte gott om inte annat.

Sitter med en uppgift. Göra om en tidning. Jag är inte klar med framsidan ännu och den ska vara klar imorrn vid midnatt. Känner att stressen kommer smygandes nu. Sakta med säkert.

Anna visade foton på oss ifrån våran första vecka här i skolan. Party bilder, och jag minns inte att en enda av dom bilderna togs. Jag var på tok för packad, men jag hade tydligen väldigt kul.

Nu  måste jag fortsätta.

Vergessene Kinder

sitter och kollar på Zimmer 483 DVD:n, just nu spelas Vergessene Kinder, och visst är den sjukt underbar live? Ska snart sticka ner till Alex en sväng och plugga lite (:


Så här brukar det se ut när jag sitter vid datorn. Har uppe Firefox, InDesign, Illustrator och Photoshop + winamp också.
Underbar syn i mina ögon. Som ni ser så är Georg helt klar också, och jag har börjat på Toms huvud. Ska börja på hans kläder ikäll, och eventuellt börja på Bill. Detta är det sista ni får se innan hela bilden är klar.

Det är full rulle här nu. Jag kanske borde äta något också.. äh, kan göra det ikväll.
Ha en bra dag (:
Küss

In progress..


Jag börjar bli piggare. Betydligt piggare. Dels märks det för att jag är fruktansvärt rastlös. dels märks det för att jag inte längre klarar av att vara i min lägenhet för stunden. Jag ska ta mig ut en sväng snart tänkte jag.

Var inte i skolan idag, orkade helt enkelt inte ta mig upp och pallra mig dit. Jag borde verkligen gått dit, men jag pallade inte. Detta börjar påminna mig om gymnasiet. Och då kommer det här att sluta ganska illa. Men nu känner jag mig mer motiverad till skolan, och ska klara det här utan att klanta till allt. Oh, en uppgift som vi ska göra i InDesign ska tydligen vara inlämnad på söndag. Jag och Anna har inte börjat på den, och den är ganska stor. Vi ska sitta med den hela helgen. Det kommer att bli sjukt jobbigt, men kommer nog att gå relativt fort - när man väl börjar. Vi ska göra om en tidning. Framsida, innehållsförteckning samt ett uppslag + en annons. Jag ska göra om tidningen Allt om film, tänkte jag. Vi får se hur det går..

Som ni ser ovan så har jag suttit lite i Illustrator och ritat Gustav ifrån Tokio Hotel. tänkte försöka ge mig på en gruppbild på hela bandet ifrån EMA. Vi får se hur lång tid det tar. Gustav tog nog någon timme att rita. Men med tanke på att de andra (läs; främst bill och tom) har mycket mer detaljer så är det fruktansvärt tveksamt om jag hinner klart med den idag. Eller ens i helgen. Har börjat på en ny bloggdesign också, som borde vara klar i dagarna.

Nej, nu ska jag ta en huvudvärkstablett. Ta på mig vettiga kläder och möta världen.
Ha en bra fredag, och helg, om jag inte skriver något mer innan söndag.

Where have you gone
You made us feel so strong
You lost us and now we are alone
It’s dark despite the light
Tomorrow’s not in sight
And we were born to go
On and on


EMA 2008


Bill och Tom var sjukt snygga på Röda mattan igår. Älskar Bills kängor, hans tröja tänker jag inte ens kommentera. Inte bästa bilden på dom, men en av få där dom var i helbild båda två.


Vinnare i kategorin Headliner


Jared Leto var ju också där. Äckligt snygg som vanligt. 30 seconds to mars vann i kategorin Rock out.


Pink vann i kategorin Most addictive Track


Jag tål verkligen inte Katy Perry.

Dålig uppdatering.

Jag vet att jag är sjukt dålig på att uppdatera nu för tiden. Det är väldigt mycket i skolan och dessutom håller jag på att bli sjuk. Förkyld, huvudvärk och ont i halsen. Jag har inte tid att bli sjuk, absolut inte nu!

Men som sagt, jag kommer nog inte vara så aktiv här nu under ett par dagar.
Ikväll ska jag sitta fastklistrad framför EMA (MTV 21.00) och krama sönder mina tummar för Tokio Hotel!

Ta hand om er.


Ready, set, go!
<3

Att prata med Anna och Alex på msn är som att..

springa rakt in i en vägg och sedan falla yr till marken.
att prata på msn är jobbigt i sig - jag är sjukt dålig på det då det bara är jag och någon mer. När man blandar in ytterligare en person blir det ännu rörigare. Dock väldigt praktiskt när man ska disskutera om arbete och så, men ack..

Fast det är förbannat roligt att prata med dessa två ändå (:

Jag har börjat bli kallad för Benny. Anna kallade mig det förut, och det hänger i. Alex är Kalle och Anna är.. Uffe, i brist på annat. Vi var sjukt trötta förut, det är det enda förklaring jag kan komma på.

Edit: Anna och Alex är sjukt onda människor. nog för att jag är ganska ond ibland, men jag är ond i det tysta (:

"Heave! Heave like you're being paid for it"


Mycket i skolan.

Har varit i skolan hela dagen. Kom precis hem. Jag och Anna har suttit och skrivit en artikel, och vi blev klara för en halvtimme sedan. Skönt att ha det gjort. Nu är det bara två artiklar kvar. Puh!

Hinner inte blogga just nu, orkar inte det heller för den delen. Min ork ligger på marken och försöker klättra upp för mina ben. Det går inget vidare. Ska snart till affären och hämta mina nycklar på posten, hämta ett paket. Ja, och kanske handla lite mat också.

Om vi inte höres mer idag, så hörs vi garanterat imorrn.

<3

Ich würde sterben für dich

Geh - Tokio hotel, Live - Rock in Rio


Bill Kaulitz


Bill Kaulitz, Illustrator CS3
Tre timmar.

Megan Fox


Megan Fox, Illustrator CS3

"Jag får alltid en sån lust att skaka på rumpan när jag ser dig"

Lite bilder ifrån halloween.


Min bror och jag.




Sandra är utklädd till tingeling.


Asa och Bella


Oskar


Danne, Jimmy och Viktor


Martin och Stina


Simon



Hjärtklappning.

Japp, nu har jag RINGT till två peroner jag inte känner och tjötat lite med dom. Nu ska jag i alla fall få komma in i min lägenhet, känns gott. Behöver jobba lite med min dator, och det gör jag nog bäst hemma (:

Så om en stund kommer han hit och hämtar mig, sen ska vi gå till min lägenhet. Han lät väldigt snäll, och jag är så där fånigt nöjd över mig själv. Jag har ju som sagt lite fobi för att prata i telefoner över huvudtaget. Men.. jag är nöjd.

http://missinna.blogg.se


Lina har fått en ny design.
(klicka på bilden för att komma till hennes blogg)

Attans.

Sitter just nu hos en vän. Anledningen till att jag inte sitter hemma hos mig är för att jag har glömt mina nycklar hemma hos mamma och pappa. Upptäckte det på tåget hem. Attans. Så nu är jag på jakt efter dom. Vaktmästrarna vägrar svara i telefonen och mina extra nycklar ligger i lägenheten. Ska ge det ytterligare ett försök runt ett tiden.

Kan bli väldigt spännande detta..
Ganska klantigt, men ganska charmigt också.

Shit.

Mitt huvud bankar, och jag mår lite illa. Vet inte om det beror på det jag åt till frukost eller att jag fick i mig lite mycket igår. Det är ett under att jag kom upp före Viktor idag. Men han mår nog betydligt bättre än vad jag gör :D

Jag var på maskerad i Mariestad, hos Sandra och Danne. Jag var utklädd till pirat. Piece a cake. Viktor var maffioso. Sandra var tingeling. Hon hade på sig en klänning i storlek 128! Helt galet. Nog för att hon är liten, men Så liten trodde jag inte att hon var. Galet.

Vi spelade spel, men vi var för fulla för att kunna slutföra spelandet. Jag tog plats framför datorn och valde musiken. Tokio Hotel, Johnny Cash, Björn Rosenström, Rolling Stones, DLK, Charta 77, 250kg kärlek - Brandman (: .. massa bra musik blev det.

Igår var vi hos mormor och på kyrkogården. Jag har kommit fram till att jag måste börja använda jacka och varmare skor nu, för det går inte att gå med en tjock tröja länge till - eller sommarjacka. Vi gick in i kapellet och upptäckte att det var en rundtur i källaren. Jag och viktor gick ner och en guide kom fram till oss och vi gick ner till rummet där man förvarar kistorna och kropparna. Mamma och pappa hängde också med. Vi stod där ett tag, det var faktiskt väldigt intressant. Sen gick vi vidare till krematoriet. Och jävlar vilken stor ugn! Man bränner kropparna i 800-1100C. Han beskrev hur allt gick till och hur dom brukade göra när dom begraver människor och sånt. Mkt intressant.. Sen åkte vi hem till mormor och fikade (:

Ska hoppa in i duschen nu, så att jag kan känna mig mer som en människa. Sen ska jag in till stan, och ta mig hemåt. Det ska bli gott att komma hem igen. Tog lite bilder också, får se när/om dom dyker upp. Kanske ikväll, kanske aldrig. Vi får se.

Ha en bra söndag - det är väl söndag idag?
Nåja, ha en bra dag i vilket fall så hörs vi ikväll.. eller imorrn.

Kram, Sofia
frei im freien fall

Veckans animation v. 45


One and only - Reden <3

RSS 2.0