NY BLOGGPLATTFORM oCH NY BLoGLOVIN LÄNK!

bloglovin

hädanefter så följer ni min blogg genom att trycka på bilden ovan.
Samma adress som vanligt: sofiavienna.se

klicka er in där istället.


art

Detta är en riktigt fantastisk bild. Älskar den. Gjord av KarimDesign @ deviantart.com This is one hell of a art work. I love it.

BR


you know that feeling..


Johnny Depp @ On Stranger Tides Premiere


hello..

BR

"Can I ask you why you're dressed like David Bowie?"
"I'm incognito"

- Glee

286704 har för övrigt kommit på en grej so...

dsc00131 (MMS)

286704 har för övrigt kommit på en grej som irriterar mig. Folk som kör dyra och snygga sportbilar i träningskläder! Det borde vara olagligt.


Sitter på tåget in till stan. Ena motorn ä...

dsc00135 (MMS)

Sitter på tåget in till stan. Ena motorn är tydligen paj så vi går på halvfart. Kul. Har lite ont i min industrial efter att ha haft en mc hjälm nedtryckt över huvudet. Bra jobbat. Accept håller mig och min frustation sällskap. Kärlek. Ha en bra kväll, vad ni än tar er för! Asche zu asche - rammstein.


Dude looks like a lady - Aerosmith


oh. my. god.


l-l-l-l-love it!

I'd be lying if I said I wasn't on the verge of doing snoopy dances.


Red riding hood.
Jag och Elin såg Red riding hood på bio igår. Jag hade inte så höga förväntningar och blev ganska positivt överraskad, trots att vi båda satt och vred oss ganska flitigt under första halvan av filmen.

I denna versionen av den populära folksagan så bor hon i en liten by, som hemsöks av en varulv. För att få hjälp med att röja undan varjen kallas fader Solomon in för att förgöra den.

En av mina absoluta favoritskådisar, Gary Oldman, spelar Solomon. Och han gör det inte jätte bra. Blev ganska besviken på hans insats i filmen faktiskt. Den kändes mer eller mindre framtvingad, vilket är så synd.

Och varulven. Jag har aldrig varit någon varulvar fan, jag har alltid, alltid stått på vampyrernas sida. Jag håller fortfarande fast vid min åsikt, men då jag fick reda på att det skulle vara en varulv med i filmen stönade jag högt. Det är lätt att få varulvar att se hemska ut (tänker främst på Professor Lupin i Harry Potter filmerna, så ful!). Men denna varulven lyckades dom verkligen med. Den var riktigt, riktigt snygg. Påminde lite om Fenrisulven, och under filmens gång så började jag fundera på om det pratats om att göra en film om den, eller om jag bara drömt det?

Catherine Hardwicke (som också regisserat Tretton, Lords of Dogtown och första Twilightfilmen) har regisserat denna filmen och jag gillar verkligen hennes bildseende. Hon har hittat fantastiska skogsmiljöer och filmen är fantastiskt filmad.

Helt okej film faktiskt.

thursday


Jag har hittat fotokurser som jag vill gå. Och jag kan verkligen tänka mig att kosta på mig de tusenlappar det kostar för att få erfarenheten, kontakterna och bilderna som skulle kunna föra en vidare. Men jag hittar alltid ursäkter till att inte göra det, men just denna gången är det ganska så bra ursäkter. Jag kommer inte ha fast inkomst efter maj månad. Men snart så.

Nu ska jag iväg till Skövde och träffa kvinnan ovan. Har inte träffat henne sedan oktober, så det ska bli nice. Den inte alltför smickrande bilden är från när jag hälsade på henne sist.

(:


Photographer Romain Laurent

Site.

Whiskey Lullaby official video.


Kinda pretty damn awesome video.

project 12:31

12:31 är ett fotoprojekt av Croix Gagnon och Frank Schott.
1993 avrättades en dömd mördare. Hans kropp lämnades till forskning och dokumenterades. Croix Gagnon och Frank Schott använde sedan bilderna för att skapa 7 fotografier. En animation av 1871 skivor spelades upp på en fullscreen dataskärm. Skären flyttades runt av en fotoassistent, samtidigt som den fotades i en mörk miljö. En slags ljusmålning av ett riktigt lik. Det finns bilder till salu och alla intäkterna går till Amnesty International.

Hittad hos today and tomorrow. Follow the link to read the text above in english.

På den officiella hemsidan kan ni även se en video av hur de gjorde för att skapa dessa foton. Personligen så tycker jag detta är så sjukt coolt att jag dör.


Because the night Live - U2, Bruce Springsteen & Patti Smith


But that's over now You keep me comin' back for more


Reden

Bloggen blir lidande, ich weiss. Det är så mycket jag måste hinna innan jag flyttar om tre veckor. Tankar som kommer jag verkligen klara detta och med vilka ska jag bo, och framför allt vart/hur ska jag bo snurrar runt i skallen så jag blir yr. Men trots att jag inte har så stor koll på hur jag ska göra just nu så känns det ändå väldigt bra. Jag är nervös, inte rädd, men ändå inte helt lugn.

Men som sagt, mycket jag måste fixa innan. Framför allt vad jag ska göra med alla mina saker som jag lämnar kvar. Jag jobbar på min portfolio som aldrig blir klar känns det som. Jag har inte mycket att visa upp, och det gör ont i mig. Mitt CV måste också skrivas klart skickas. Det är skrämmande att växa upp ibland.

Grattis till Patti Smith som får ta emot Polarpriset i år, det är hon verkligen värd.

L.O.V.E

Vivienne Westwood.


speak the words that keeps me coming back to you


RSS 2.0