Hejdå!

Om en stund så bär det av till Mariestad, där vi ska möta upp en vän som varit så snäll och fixat en bil. Därifrån ska vi köra upp till Peace and Love och Borlänge! Jag ska jobba idag klockan halv fem, inne på ett av caféerna inne på området. Tror att det kommer att bli riktigt kul, jag hoppas verkligen det i alla fall. Temat för i år är Frihet, och imorrn och på onsdag ska vi gå på en massa föreläsningar och workshops, innan själva musikfestivalen drar igång på torsdag.

Som vanligt har jag inte så bra koll på hur allt fungerar eller på schemat eller något alls, men det brukar ju lösa sig ändå.

Detta betyder alltså att jag inte kommer att ha tillgång till dator förrän nästa söndag, och kommer därför inte kunna svara på mail eller dyligt.


Bye, bye, blackbird.

My soul is painted like the wings of butterflies

Är otroligt rastlös. Det kryper i kroppen och jag vet inte riktigt vart jag ska ta vägen eller vad jag ska hitta på för att skaka av mig denna känslan. Snart kan jag gå och lägga mig med gott samvete i alla fall. Ska upp tidigt imorrn.


Idag har jag verkligen saknat Stockholm och allt vad det innebär. Jag kommer nog tyvärr inte ha råd att ta mig upp dit i sommar. Ska jag åka någonstans så kommer det att bli nedåt i landet. Närmare bestämt en liten turné i Skåne, om det blir av, vilket jag verkligen hoppas.

det är verkligen inte okej att caramelldansen inte finns på spotify längre

ettmisshandlatbarn.blogg.se


bloggen Det är inte slagen som känns, har fått en ny design
(klicka på bilden för att komma till bloggen)

schwarz.blogg.se


Sofia som bloggar på TH bloggen schwarz.blogg.se, har fått en ny design
(klicka på bilden för att besöka bloggen)

Juni 26, 2010

Simple Plan – Untitled - MTV Hard Rock Live Version
Detta är en av få låtar som jag verkligen kan gråta till. Den är jätte fin, och speciellt denna versionen. Kan fortfarande inte riktigt förstå att jag inte sett dessa killar live ännu, men det kommer det också.

3 år!

För tre år sedan publicerades det första inlägget i denna blogg. Tre år sedan! Det är helt sjukt egentligen. Vart har åren tagit vägen? Usch, det är vid sådana här tillfällen då man känner hur livet verkligen rusar iväg.Tack ni som hängt med mig ett bra tag, och jag hoppas att ni vill och orkar följa med mig ett litet tag till!
küss!

When will you be happyI've been looking for freedom!


Jag och David Hasselhoff önskar er alla en bra midsommar!
Jag är sen som vanligt, så jag måste rusa. Hörs imorrn!

Humanoid City Live CD preview

Ja, har precis lyssnat igenom alla previews för den kommande LIVE skivan. Är det bara jag som tycker att ljudet inte är så bra? :S Jag hoppas bara att det är kvalitén på download länken som fuckar upp det. Det är burkigt och ibland låter det som om Bills röst skär sig.. Pain of love vill jag inte ens prata om.. det låter inte alls bra, och det gör mig lite nervös.

Men så tror jag också (läs: hoppas jag också) att när får man hör skivan genom ett par ordentliga högtalare eller hörlurar på hög volym så kommer det förhoppningsvis att bli bättre. Skivan kommer säkerligen att kräva flera lyssningar innan jag kommer att gilla den.  Pojkar ♥

Älskar hur Bill uttalar 'Automatic'. Fick rysningar av Humanoid, In your shadow I can shine och Dogs Unleashed. Inte långt kvar nu..


Jämn fördelning av arbete på IKEA

För ett tag sedan var vi på IKEA. Jag har väntat på bilder från mammas mobilkamera och nedan ser ni hur jämnt vi fördelade arbetet.


Jag klättrade i hyllor..


.. medan min bror satt på en av alla pallar vi köpte.
Sedan bytte bror plats med pappa och mormor tröttnade.


Detta är viktors "MEN! Dom har höjt priset på korven!" min
Jag hatar att vara med på bild och är dessutom övertrött just när bilden tas
Pappa ser bara fruktansvärt trött ut
Vart mormor är förtäljer inte historien

Någonstans i Bohuslän

Igår var vi i en hage, där det fanns utställningar av olika konstnärer. Man fick en karta och fick gå runt och kolla på alla konstverk. Det låter tråkigt (det tyckte jag också till en början) men när man väl var där så var det riktigt häftigt!

Flickor som gråter.


Några silvergubbar stod utplacerade lite här och var. Sjukt läskiga.Gick man in i en svart låda som stod mitt i hagen fick man se detta.


Ett lejon med en skadad tass ):

Fjällbacka

I onsdags så var jag och mor i strömstad, fjällbacka och lysekil.

I fjällbacka finns kungsklyftan, där delar av Ronja Rövardotter spelades in. Jag som älskar berg och klippor var ju tvungen att åka ditt och spana in helvetesgapet på egen hand. Sagt och gjort. Fjällbacka i sig var för övrigt väldigt litet och mysigt.

Mammas kamera suger, och alla bilder på mig är suddiga, haha.


Trappan upp till klippan

Mamma gnällde över mina skinnstövlar, och även om det var lite varmt så är dom typ det enda jag har just nu, och som inte är converse. I love them!


Tror dom rider här i filmen Ronja Rövardotter.
Vi åt jätte god mat i Lysekil. Jag gillar inte skaldjur och att hitta en restaurang som inte har något annat än skaldjur på menyn kan vara lite motsträvigt. Men vi hittade i alla fall en mysig restaurang. Potatisen var så äckligt god att jag övervägde att fråga om jag kunde få ta med mig en doggy bag hem med bara potatis..

Video ifrån igår

Här är alltså det lilla gravmonumentet som vi hittade igår på kyrkogården vid Redbergsplatsen i Göteborg. Detta är bara framsidan, det fanns en baksida som var minst lika maffig. Storhetsvansinne någon? SJUKT häftig i alla fall. Jag och min bror lyckades se in i en grav också och såg ett skelett ligga där. Mamma tyckte att vi var lite makabra, förstår inte varför. Nu blir det frukost.


Dark side of the sun

kom precis innanför dörren och har precis sett Dark Side of the sun videon. Blev lite besviken till en början då jag upptäckte att det var en live-video, men tycker ändå att dom klippt ihop klippen ganska bra. Hade dock väntat mig någon coolare video. Fattar inte riktigt varför dom gjorde videon som dom gjorde, men ja.. Jag har blandade känslor mot den just nu i alla fall. Man längtar ju inte mindre till Live DVD:n direkt..


Nu ska jag gå och lägga mig, är supertrött.. såg ett as häftigt gravmonument idag på en kyrkogård i göteborg. Jag filmade den, eftersom det var svårt att få med hela på en bild, hahah. Visar er imorrn om jag hinner.

Natt


Jag önskar att du får allt det där som du vill åt

Mamma och jag ska åka iväg till Strömstad om en stund. Vi ska sova där över natten och imorrn åker vi till Göteborg och hämtar min bror på flygplatsen. Imorrn är det även premiär för Tokio Hotels nya musikvideo och den måste jag självklart se.. det blir väl det första jag gör när jag kommer hem. Hörs. Tjing!


Vår checklista i vår garderob. Kan säga att Nr.6 var väldigt användbar.
Thåström – Stjärna som är din

where you lost your dreams in the rain


“Do you think you’re beautiful?”
“Me? Not yet. I still have dark days. We all have dark days. I’m working on getting rid of those, and then I will be beautiful.”

Lifehouse – Broken
Train – Drops Of Jupiter

Ni måste följa John!

Det är dåligt ljud, så ni får höja ganska mycket.The Rolling Stones – Mixed Emotions

Out of control, full of dreams

Har lyssnat på mina favoritpojkar hela morgonen. Det var ett bra tag sedan som jag bara satt ner och lyssnade på deras skivor, men det är som sagt det jag har tillägnat större delen av morgonen åt. Just nu lyssnar jag på Humanoid (ENG) och idag kan jag inte för mitt liv förstå hur jag kunde tycka illa om denna låten innan konserterna. Nu älskar jag den..  men har ändå fortfarande lite svårt för den engelska versionen, men det tar sig.

Åh, nu är det Dogs Unleashed, låten som fortfarande är en av mina favoriter och som jag älskat från första stund jag hörde den. Awesome.

Usch vilken underbar musik. Är så glad att jag började lyssna på Tokio Hotel. Deras musik gör mig glad när som helst och vart som helst. Den ger mig en bra känsla i hela kroppen..

Juni 22, 2010


A local boy kicked me in the butt last week
I just smiled at him and I turned the other cheek
I really don't care, in fact I wish him well
'Cause I'll be laughing my head off when he's burning in hell

Pier Pressure

Ja, igår var det då den sista festivaldagen. Pier Pressure. Jobbmässigt så var denna dagen jätte tråkig, men musikmässigt så var den skit bra!

Dagen inleddes med att jag såg Dead By April. Har sett dom en gång innan, men denna gången var dom mycket, mycket bättre.

Plan three
hette nästa band på tur. Ett band ifrån Stockholm som inte alls föll mig i smaken. Musiken lät alldeles för likt Simple Plans, fast tusen gånger sämre och mycket enformigare. Misstolka mig inte nu, jag gillar Simple Plan jätte mycket.

Pendulum spelade på röda scenen. Dom var riktigt bra live, men nu när jag lyssnade på dom på spotify så lockade det inte alls, lite synd faktiskt.

Destine
, som jag skrev tidigare, så var dom riktigt bra! Jag hoppas verkligen att jag har råd att se dom i september.

The sounds
, med Maja i spetsen var som vanligt jätte bra. Jag älskar Maja, hon är så otroligt snygg och så jävlla cool!! Hade man haft hälften av hennes utstrålning så hade jag varit mer än nöjd!

Takida.
Lika tråkiga som de senaste gångerna jag sett dom, gillar dom inte alls.

Jönköpingsbandet Her Bright Skies har Cici pratat om väldigt mycket, men jag har aldrig riktigt lyssnat på dom. Men igår såg jag dom och kunde inte låta bli att ryckas med av deras entusiasm och musik. Dom lär jag se igen.

30 seconds to Mars
såg jag mest bara för att. Jag gillar inte deras musik, och det enda jag gillade med deras konsert var Jared och tiden mellan låtarna. Annars var det bara segt och tråkigt.

Paramore. JÄVLAR!! OMG HAYLEY! Vilken jävla energiboll! Så himla rolig att se. Dock tycker jag att mycket av deras musik låter likadant (sorry Vicky :P) men det gör dom inte sämre för det. Att gitarristen gjorde en volt samtidigt som han spelade gitarr gjorde att jag bara stod där bland folket med gapande mun och stirrade. Jag tror till och med att jag dreglade en smula.

Sist men inte minst (?) så spelade HIM. Jag vet inte riktigt hur jag ska skriva det jag känner utan att såga bandet totalt, så jag kör bara på. Jag tänker inte ägna dom mer tid än det tar att skriva: SJUKT TRÅKIGA.

Hade jag vetat att Kadawatha kommer ifrån Götene/Lidköping (min hemstad) så hade jag gått och kollat på dom också! Någon som såg dom?


the sounds @ Pier Pressure


Let me live

lyssnar på min fantastiska spotifylista fuck me Queen. Jag vet inte varför, men jag fick ett ryck och döpte om alla mina spellistor och la till ett fuck me framför. Fråga mig inte varför är ni snälla.

Destine @ Pier Pressure

Eftersom jag använde min mammas kamera så blev inte mina bilder så bra. Hennes zoom är inte så bra upptäckte jag till min stora irritation. Men ja, dom blev ganska hyfsade ändå. Detta är då bandet Destine, som kommer ifrån Holland och som spelade på Pier Pressure. Riktigt bra!

Edit: Fick precis svar på ett mail som jag skickade till Destine, och de skrev att de kommer att spela i Stockholm i september!! Wiie!

Spiders - Destine

Jag lägger upp denna videon endast för att jag såg killarna i Destine på 30 seconds to mars spelningen och ångrade att jag inte gick fram till dom och sa hur bra deras spelning var!! Är så glad över att jag fick se dom på deras första sverige spelning och se deras energi på scenen. Jag älskar små spelningar, man får sådan kontakt med bandet på ett helt annat sätt. Sjukt nice var dom i alla fall, jag blev kär i allihopa, så grymma! Nu ska vi kolla på en film. Hörs imorrn när jag är hemma igen!


Metaltown, dag 2

Igår såg jag band som Adept, Witchery, Finntroll, Dark Tranquillity, Bullet for my valentine och In Flames. De tre första banden sågs dock ifrån garderoben, men det gjorde dom inte mindre dåliga för det. DT spelade på den minsta scenen, och det var mycket folk, vilket gjorde konsertupplevelsen mycket bra. Har inte lyssnat på dom så mycket innan, men dom var bra live, precis som de flesta metalband är (:

Bullet for my valentine var riktigt häftiga live, as grymma! De har jag heller inte lyssnat på så mycket innan, men oj vilken konsert. Den sågs från garderoben och vi hade det grymt i tältet. Känslan framför scenen kan man nog inte ens föreställa sig.

In Flames var det sista bandet, och de spelade på den svarta scenen. Den scenen vi inte ser så bra ifrån garderoben, men den showen var så sjukt häftig den också! Eld och fyrverkerier, snyggt ljus och bra musik. Sjukt bra kan jag ju säga.

Idag så blir det som sagt en massa bra band, och jag hoppas att jag hinner se alla, om så bara för en liten stund.
Just nu kollar vi på Den Lilla sjöjungfrun, och jag börjar jobba om en timme. Imorrn åker jag hem, vilket känns lite tråkigt.

I veckan så kommer min bror hem ifrån London och på måndag i nästa vecka åker vi till Peace and Love i Borlänge. Juni kommer att vara en underbar månad, så är det bara.

Nu måste jag börja göra mig iordning, boka tåg hem och sånt skit.
Hörs imorrn när jag är hemma igen ♥

Metaltown, dag 1

Till en början måste jag säga att jag är SJUUUUUUUKT trött. Jag och Sebbe var hemma och i säng runt halv fyra i morse. Gårdagen var riktigt jobbig i garderoben, vi hade i princip att göra hela tiden. Det var sjukt mycket folk och jätte varmt! Men så många komplimanger som jag fått idag har jag nog aldrig fått i hela mitt liv, och jag lyckades bli utbjuden tre gånger också. Haha.

JAg spanade i alla fall in Raubtier, Sabaton och RAMMSTEIN.
Mycket bra alla tre, men det var så klart RAmmstein som har höjdpunkten. Jag och Vicky stod ganska långt fram i andra blocket, eftersom vi slutade klockan tio så hade vi ingen möjlighet att ta oss längre fram än så, men det var så jobbigt så vi flyttade bak lite, så att vi kunde andas ordentligt utan en massa svettiga karlar runt omkring oss.

Konserten var i alla fall helt sjukt magisk, as usual. Dom körde samma som under deras tour i februari. De bytte ut några låtar och ersatte dom med gamla. Så synd att inte Mirre stod vid min sida, men jag ringde henne under konserten och hon blev så himla glad, det gjorde mig ännu gladare!

Nu är jag lite stressad. Ska slänga på mig lite smink och sen ska jag iväg, börjar om en timme och har försovit mig. Jippie. Idag är det inga speciella band som jag vill se, men jag ska gå och snegla på Dark Tranquillity, och In Flames spelar som sista band, så dom kommer jag att snegla på ifrån garderoben.

Nu är det dags för Metaltown, dag 2!
Vi hörs imorrn!

West Coast Riot

Jag står i garderoben inne på festivalområdet, där har jag översikt över de båda scenerna. Igår såg jag Bruket, som faktiskt var helt okej, och som jag aldrig hört talas om innan.

andra band som jag knappt har hört talas om innan, och som också är värda att nämna är absolut Satan takes a Holiday och Dillinger escape plan.

The specials
spelade när vi hade rast, så jag och Vicky satt längst bak och kollade lite på deras spelning, innan vi smög iväg till Flogging Molly som spelade på den största scenen. Den konserten var den roligaste jag någonsin har varit på. Jag skrattade mig igenom hela konserten! Vi dansade och sjöng och bara hade skitkul! Vi hamnade mitt i den värsta dansfesten också, så det gick helt enkelt inte att stå still. Trillade man omkull så hade man snart flera händer som drog en upp på stående fot igen och dansandet fortsatte. As kul!!

Efter Flogging Molly spelade Bad Religion, som också var helt okej, men vi stannade inte direkt för att kolla på deras spelning, men vi hörde och såg lite på avstånd. Så vi gick och såg A day to remember istället, som gjorde en riktigt grym spelning! Det bästa med hela konserten är att jag kommer att se den igen om två veckor på P&L!

Rise Against var dock en liten besvikelse, tyvärr. Tyckte inte dom var så roliga live. Men efter Flogging Molly spelningen så verkade allt annat tråkigt, haha. Dropkick Murphys var också helt okej, men i vetskapen om att vi skulle börja jobba mitt i konserten så var den inte jätte bra. Ljudet sög också, vilket var väldigt tråkigt, men dom är ju ena fantastiska musiker, det kan man inte säga annat!

The Hives var sist ut på den största scenen, och vi inne i garderoben bad en tyst bön om att dom skulle gå av scenen, haha. Men jag dansade som fasen inne i garderoben för att hålla värmen. Det var riktigt kallt igår, och jag hade bara shorts på mig - bra jobbat!

Idag är det i alla fall bra väder och jag ska snart bege mig iväg. Sorry för ett kasst inlägg, men jag slängde bara ihop det i all hast. Jag ska se Raubtier, och de börjar spela om en halvtimme. Jag börjar jobba klockan fem, och jobbar fram till 22, då jag och Vicky kliver av för att se RAMMSTEIN.

Ikväll är det ju också premiär för Tokio Hotels nya video Dark Side of The Sun, och jag kommer säkert att se den direkt när jag kommer hem, det får Sebbe stå ut med, haha.

Åh, appropå Sebbe, igår när jag åkte hem efter festivalen så skulle jag glida in lite snabbt på McDonalds för att köpa lite mat och en äppelpaj till honom. Det visade sig att man var tvungen att göra den ifrån grunden. Det tog EVIGHETER och jag hann äta upp mina pommes och dricka upp min apelsinjuice. Jag fick sällskap av en massa människor och jag har aldrig pratat så mycket som jag gjorde då. Jag störde nog killen i kassan, men han pratade mer med mig än vad jag pratade med honom, så han får skylla sig själv.

Anyhow, det var de trevligaste 30minutrarna (JA! 30 MINUTER!) som jag har haft ppå McDonalds på länge, haha.Nu drar jag! Hörs imorrn!!

JAAAAAAA!!

Jag kommer att se ALLA som jag vill se även om mitt schema är kasst!! Jag jobbar nästan varje dag mellan 12-17 och 22-01 men alla band som jag vill se spelar oftast mellan 17 och 22. FETT nice!!

Missar dock Destine, vilket är lite synd, men det får jag ta, kommer ju få se RISE AGAINST, FLOGGING MOLLY, DROPKICK MURPHYS, A DAY TO REMEMBER, RAUBTIER, RAMMSTEIN, THE SOUNDS, 30 SECONDS TO MARS, HIM och PARAMORE plus en kvart på Destine.

Är just nu hos min vän Sebastian. Ska käka lite gott och kolla på Disney's Ringaren i Notre Dame. Så sjukt bra film!!
Btw, jag jobbar i garderoben (ja, det finns tydligen en sådan) så om ni har lust får ni gärna komma fram och hälsa (:

En del kommenterar ibland och skriver att dom sett mig men inte vågat gå fram och hälsa, till er vill jag bara säga att jag inte är farlig, jag är ganska snäll och trevlig faktiskt.

Nu ska jag vara lite social med Sebastian, han hälsar också förresten.
Hörs imorrn om jag har tid!

Puss

A free for all. Fuck 'em all. You are your own sight

Åker nu till staden som ligger mig otroligt varmt om hjärtat. Götteborrg! Sebbe ska möta upp mig på stationen är det tänkt och det ska bli kul att träffa honom igen. Vi har typ inte setts på fyra år tror jag, vilket inte riktigt är helt okej.

Men ja. Senare idag ska jag på funkisträff på Frihamnen där festivalerna ska hållas. Om jag hittar dit återstår ju verkligen att se. Hoppas jag får helt okej tider i alla fall.

Så ja, West Coast Riot, Metaltown och Pier Pressure, here I come!
Jag kommer hem på måndag igen, och hamnar jag inte framför någon dator innan dess, så hörs vi då helt enkelt.

You're gonna lose it all eventually


Kiss – Russian Roulette
This is Russian Roulette
One pull of the trigger is all you're gonna get
My deck is loaded when I like what I see
You're gonna lose it all eventually

Paint the sky with desire


Ge mig.

Förhandsbokade Humanoid Live DVD & CD tidigare idag. Så den kommer dimpa ner i brevlådan den 14 juli. Jag gör inte om samma tabbe som med Humanoid CD:n. Glömde skicka efter den och fick den typ två dagar efter alla andra, haha. Katastrof. Eh..


Nu: operation göra våfflor!!
(rapportskrivningen och packning inför morgondagen går bra!)

Just your shadows touch, makes me feel alive

Vet inte hur det är med er, men just nu längtar jag så äckligt mycket efter live CD:n och DVD:n att det gör ont i mig. Ska käka lite nu framför Schrei DVD:n innan Charlotte hämtar upp mig. Awesome!


hey! everybody shout
hey! celebrate it loud

Men hejja.

Jag vaknade halv sju idag. Jag har inte kunnat somna om. Jag har sovit fyra timmar, och kan ändå inte sova. Usch. Imorrn åker jag dock till Göteborg och stannar där över helgen. Det kommer att bli sjukt nice. Helgen kommer att bjuda på en massa musik. På fredag ser jag Rammstein igen. Hoppas jag får låna pappas kamera. Annars kan det bli lite tråkigt.

P-Bros – Tingaliin - Tingeling Russian Bass Lovers Remix

en skurk bakom oskuldsfulla leendenRise Against – Everchanging - Acoustic Version
När jag pratade med min farbror om systemkameror och nämnde att jag inte hade råd att köpa någon kom han med följande råd:

"Skaffa dig en pojkvän som gillar att fota och som är fattigare än vad du själv är så att han är så desperat efter pengar att han säljer sin systemkamera till dig för en billig peng"

Kan ju vara värt det, men det känns ändå lite så där på något sätt.

Just nu så bubblade en känsla upp i mig och jag blev arg. Jag blev riktigt jävla förbannad. Vet inte vart den kom ifrån, men den stannade. Jag vill krossa näsan på någon. Nej, inte riktigt, men jag vill bara slå någon, jag vill bli arg på något. Skälla ut någon. Jag har så mycket ilska som ligger och bubblar under ytan.

God natt.

missinna.blogg.se


Lina har fått en ny design.
(klicka på bilden för att komma till hennes blogg)

Well, my girl's in the next room. Sometimes I wish she was you

Jag har lyssnat på Hinder – Lips Of An Angel under tiden jag gjorde denna. Den är väldigt vacker och gav mig inspiration till att äntligen göra bilden nedan. Jag har viljat göra en bild av Bill med änglavingar hur länge som helst, och när jag satt och letade igenom alla mina bilder jag har på datorn så hittade jag den ovan.

Detta har jag suttit med den senaste timmen istället för att skriva rapport. Jippie till mig.

Klicka på bilden för att komma till orginalstorleken (900*603)Examen.


Fick ett fint Tomas Sabo armband ifrån mina föräldrar eftersom jag (typ) är klar med min utbildning. Fick också tre berlocker, en converse, en träsko och en gitarr (som egentligen är en bas). Har viljat ha ett väldigt länge och nu har jag äntligen ett. Så fint!

"And if I blink my eyes enough, maybe I will wake up and you will still be there sleeping next to me."

Igår kväll var vi hos en vän och drack och spelade kort. Jag kom hem fyra i morse. Jag gick hem på järnvägen, och det är inget att rekomendera om man är packad. Men efter mycket snubblande på lösa stenar och ojämna bjälkar så lyckades jag till slut ta mig hem och stupade i säng. Jag var fortfarande full när jag vaknade upp sex timmar senare.

Just nu lyssnar jag på Green Day för fulla muggar. På onsdag åker jag ner till Göteborg, det är funkisträff på eftermiddagen, och då kommer vi även att få reda på vårt schema. De flesta band jag vill se spelar på West Coast Riot, och det kommer att vara omöjligt för mig att hinna se alla, vilket är lite synd. Men det kommer ju att komma fler chanser. Jag håller bara tummarna för att jag är ledig när antingen Rise against, Flogging Molly eller Dropkick Muprhys spelar. Får se lite helt enkelt.

Har i alla fall fått mitt schema för P&L som är om tre veckor, och det var helt okej. Dock jobbar jag den sista kvällen från 19.30 - 05.00, vilket sved lite när jag läste, men vad gör man?Love is like a flower, even the most beautiful kind dies.
- Till Lindemann

Dagens i-lands

Jag saknar en hel drös med skor, mina favoritbyxor SAMT mitt CD case med alla mina johnny cash, green day och tokio hotel skivor. Jag hittar det ingenstans heller!!

Det känns inte riktigt okej.

Anja
Några av dom bilderna jag tog. Visst var hennes klänning jätte fin? Hon är så otroligt vacker denna kvinnan.20 april 1992 - Wembley Stadium, London

Freddie Mercury dog den 24 November 1991. Året därpå, den 20 april 1992 hölls en konsert till hans minne. Klippet nedan är nummer ett av tretton klipp ifrån denna konserten. Jag har precis kollat igenom den och fick gåshud, samt fällde lite tårar. Så otroligt vackert.

Många stora namn gästsjöng med de kvarvarande medlemmarna i Queen, bland annat Metallica, David Bowie, Annie Lennox, Elton John, Axl Rose och Liza Minelli. Denna konserten sågs på TV av mer än 1 miljard tittare. Detta var en välgörenhetskonsert, och över 20 000 000 pund samlades in till aidsforskningen.

Länk till de andra klippen hittar ni under beskrivningen på det första klippet. Det är mäktigt.


Det är inte världens bästa kvalité, men jag får verkligen gåshud av detta.
Det var 72 000 människor på plats för att hylla Mercury.
Helt sjukt.

Detta är Bohemian Rhapsody med Elton John och Axl Rose.
Behöver jag säga något mer? Även om Axl Roses röst inte passar in så är det ändå riktigt bra..Freddie Mercury
5 september 1946 - 24 november 1991Queen Live

Bohemian Rhapsody


Save me


Radio Ga Ga


Hammer to fall


We will rock you


Säga vad man vill om Freddie, men en ordentlig röst hade han.
De flesta klippen ovan är ifrån Live aid konserten 1985. Två år innan jag föddes. Och ja, jag hade viljat vara där.

I was born to take care of you
Min dag so far.

Har fotat min kusin i stadsparken i Lidköping. Hon var så himla vacker. Ska kolla igenom alla bilderna nu och slänger upp några senare ikväll eller imorrn.
Why don't we party together?

Är på sånt fest humör så jag vet inte riktigt vart jag ska ta vägen. Men det är många projekt som snurrar i mitt huvud nu och som jag bara vill ta tag i och kicka igång. Jag vill så mycket hela tiden att jag blir alldeles yr.


En bra kväll i jönköping

Vad Sofia vill ha just nu

En systemkamera.
En MacBook.
Ett jobb.

Student 2010

som sagt. Min kusin tog studenten idag. Vädret kunde varit både bättre och sämre. Det regnade lite av och till, men vi fick allt lite uppehåll lite senare. Molnigt och dant. Nedan följer lite bilder.


Barbapappa var där.


Tro det eller ej, men Anja var också där!


Är dom syskon eller?


Elin var där


Min farbror, jag och min yngsta kusin Tilda.
Detta är varför jag alltid gör grimaser på bild. Här försöker jag verkligen se normal ut.charlotte jobbade dagen till ära, så vi ärade henne med ett besök. Elin blev nöjd.


Charlotte också.


Over and out.
Green Day – Holiday - Feat. John Gallagher Jr., Stark Sands, Theo Stockman, Company

Mellanlandar


Är hemma en snabbis. Har precis laddat in bilder i datorn så dom åker upp ikväll.
Nu blire Tacopaj!!! Ovan ser ni en dagens outfit bild på mig och Hagge.

Lars Winnerbäck – Köpenhamn och överallt
Lyssnar på Winnerbäcks nya. Den är riktigt bra. Har saknat honom lite grann faktiskt.
Hoppas man får se honom i sommar någon gång.

Sometimes being a sister is even better than being a superhero.


I morgon tar min kusin studenten (!) och då kommer min storebror hem en sväng. Då kommer det att bli mycket skratt. Jag känner mig alltid som bäst när jag är tillsammans med min bror. Han förstår mig bättre än vad jag själv gör. Han är den bästa delen av mig. Om två veckor kommer även lillebror hem ifrån London och stannar här i fyra veckor. Har inte träffat honom sedan januari. Det är först nu som jag vant mig vid tanken på att han inte bor i Sverige längre. Ändå har han bott där sedan september förra året. Jag tror att eftersom vi inte bor så nära varandra så uppskattar man tiden tillsammans mycket mera.

Mamma har fått höra många gånger att hon har väldigt modiga barn, och det kanske stämmer?

Megan Fox

Orginalbild:

 

Skulle bli lite vampyrliknande, men jag är så trött så jag orkade inte göra klart allting.

Jag har i alla fall jämnat till hennes hy, blekat upp läpparna och hyn lite, ändrat färg på hennes ögon, mörkat hennes hår osv.
Helt okej ändå.


Alejandro
Har precis sett Lady Gagas senaste musikvideo Alejandro. Jag måste erkänna att jag älskade denna videon. Den var så där snyggt mörk och vacker som jag älskar. Kolla in den helt enkelt. Sjukt snygg.


Någon som vill ge dig värme när allting känns kallt

Jag "vaknade" (läs: blev väckt) klockan åtta av pappa. Våra tyska vänner skulle käka frukost med oss innan de begav sig av uppåt landet. De kom igår och åkte för någon timme sen. De kommer tillbaka i nästa vecka men då är jag inte hemma, för då befinner jag mig i GÖTEBORG.


Anyhow. Igår kom Berndt in till mig och frågade om jag gillade choklad. Eh.. Ja, så jag fick en RITTER chokladask. Den godaste chokladen som finns. Jag och min kusin var besatta av dom när vi åkte till Prag. Vi åt sådana hela tiden. Älskar dom med hasselnötter i. En säker väg till mitt hjärta går genom choklad (tyvärr).

Jag ska snart gå ner till bussen (som är 40minuter bort om man går) så jag borde klä på mig och göra mig i ordning. Ska till Skövde en sväng och träffa Anon. Var ett halvår senast jag var där så det ska bli trevligt, eller något.

Vi hörs senare.
I'll be with you soon..

pokerfacegaga.blogg.se


pokerfacegaga har fått en ny design!
(klicka på bilden ovan för att komma till bloggen)

Jag har gjort en layout till denna bloggen tidigare.
Klicka här för att spana in den.

She’s lying on the bathroom floor. Doors locked and no one knows. Cuts bleed from her life before. Time heals but the scars still show.


Crashdiet – Save Her

Catching things and eating their insidesHello there, the angel from my nightmare 
The shadow in the background of the morgue
The unsuspecting victim of darkness in the valley
We can live like Jack and Sally if we want

Where you can always find me
We'll have Halloween on Christmas
And in the night we'll wish this never ends
We'll wish this never ends

Don't waste your time on me you're already
The voice inside my head
Don't waste your time on me you're already
The voice inside my head

Where are you and I'm so sorry
I cannot sleep I cannot dream tonight
I need somebody and always
This sick strange darkness
Comes creeping on so haunting every time

And as I stared I counted
Webs from all the spiders
Catching things and eating their insides
Like indecision to call you
and hear your voice of treason
Will you come home and stop this pain tonight
Stop this pain tonight

Don't waste your time on me you're already
The voice inside my head
Don't waste your time on me you're already
The voice inside my head


caandydarling.blogg.se


Li som bloggar på caandydarling.blogg.se har fått en ny header.
(klicka på bilden för att komma till hennes blogg)

Such tragedy could have been easily avoided


by HanTang Communications Group for Quzhou Seezo Trading

She put that bottle to her head and pulled the trigger And finally drank away his memory


Usch. Just nu ligger en tyngd över mitt hjärta. Jag har lite svårt att andas, och samtidigt som jag känner att jag inte får någon luft så försöker jag att behålla lugnet och koncentrera mig på andningen.

Jag har ångest. Ångest som fan. Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Det var länge sedan det var så här och just nu är jag rädd. Fruktansvärt jävla rädd.


Nothing you confess, can make me love you lessSo if you're mad, get mad
Don't hold it all inside
Come on and talk to me now

Hey, what you got to hide?
I get angry too
Well I'm a lot like you

When you're standing at the crossroads
And don't know which path to choose
Let me come along

We're not gonna sit in silence We're not gonna live with fear


Green Day @ Ullevi 5/6 2010

Vi anlände till Göteborg runt halv två och gick då till Ullevi och satte oss i kön. Jag tyckte det var ganska lite folk där, men det var säkert runt 400 personer när vi kom.

Insläppet skedde klockan fem och det gick så sjukt smidigt och var så välorganiserat att jag inte kunde göra annat än stå och gapa. Vi slussades in i arenan och ställde oss till vänster av scenen, med bara några enstaka rader emellan oss.

Runt sju klev Johnossi på scenen, och även om dom var riktigt bra live, så tror jag inte att dom är lika bra på skiva. Men det var ändå kul att få se dom också. Har knappt hört något av dom tidigare så det var verkligen en trevlig överraskning.

Runt åtta entrade Joan Jett & the Heartbeats scenen. Jag sammanfattar det jag skrev tidigare med ett ord: Magiskt.

Och runt nio klev dom äntligen på. Green Day. Så sjukt bra och så sjukt underbart att se dom igen. Det var verkligen ett kärt återseende. På något sätt lyckades jag till slut smita mig fram så att jag hamnade allra längst fram, och hade staketet tryckt intill kroppen. Killen intill mig hade nr 3 på handen, och samtidigt som jag kände mig lite elak som smet fram så här när dom köat i flera dagar, så struntade jag blankt i det är konserten väl satte igång på allvar.

När 21st century breakdown började strömma ut ur högtalarna svävade jag på moln. Konserten varade i tre timmar och jag svävade på moln under hela konserten. Denna konserten var lätt deras bästa, just för att man verkligen kom dom så nära, var så långt fram och kände gemenskapen. Ni som varit längst fram på en konsert vet ju vad jag pratar om.

Billie Joe lekte med publiken och lockade alla till sång. När jag vände mig om för att kolla upp på läktarna så stod alla upp, och sjöng med och dansade, det var så härligt att se att det inte bara var vi som stod längst fram som hoppade, dansade och sjöng.

Billie Joe, Mike och Tre Cools energi var som vanligt helt underbar, och de bjuder verkligen på sig själva, vilket är så sjukt underbart att se, och när jag gick därifrån så hade jag så himla ont att jag knappt kunde gå normalt. Men det var så värt det.

Nu ska jag äta glass.

Här hittar ni diverse recensioner på konserten: GP, Aftonbladet, Expressen, DN.


We're not the ones who're meant to follow
för låtlistan så klicka er in på min spotifylista: Green Day 100605

Green Day – Are We The Waiting - Live
Green Day – She
Green Day – When It's Time

Joan Jett & the Blackhearts @ Ullevi

Ett av två förband (Johnossi var det första) var Joan Jett & the Blackhearts. Det blev inte många bilder på henne eftersom jag hade dåligt med batteri i kameran, men JÄVLAR vad bra dom var! De började med Bad reputation och det fick verkligen igång publiken kan man ju säga. Fy fasen vilken häftig kvinna! Jag blev nästan lite kär i henne när hon stod framför mig och körde solon på gitarren. De spelade i 45 minuter och det var det verkligen värt. Att sen Green Day kommer upp på scenen kort efter gjorde ju det hela ännu bättre.

Joan Jett kommer jag garanterat se live igen.


Joan Jett & The Blackhearts – I Hate Myself For Loving You
The Rock Masters – I Love Rock N Roll - Joan Jett
Joan Jett & The Blackhearts – Back It Up

Frukost!

Vaknade precis nu. Ska ut och käka frukost, känner mig sjukt bakfull och kan knappt prata. Berättar om konserten lite senare idag. Mitt huvud värker, haha.

Under tiden kan ni ju kolla på detta som min bror skickade till mig (:

American Idiot

Internet låg nere större delen av gårdagen, därav brist på tid vid datorn.. Det gör så väldigt ofta tyvärr.

Tänkte bara slänga ihop ett kort inlägg innan min kusin hämtar upp mig. Snart bär det som sagt av tillGöteborg och  Green Day. Tror att dagens show kommer att bli AWESOME. Ska försöka ta en massa bilder också, hoppas vi kommer långt fram, men jag tror det är ganska lugnt på den fronten. Det pirrar i hela kroppen och jag har verkligen längtat efter denna konserten sedan biljetterna släpptes i februari.

Första gången jag har stå på Green Day också, och det är tredje gången jag ser dom nu.

tänkte slänga in en före och efterbild också, bara för att jag kan. Vi hörs senare/imorrn.hoppas du förlåter kaoset i migEtt kort ifrån Rio, ett kort från Brasilien
ett telefonsamtal, en knastrig linje
ett flyktigt meddelande hem till familjen
Älskling jag saknar dig, Älskling jag vill hem

En proper fasad , ett ansikte utåt
karriärkostymen, en man på väg uppåt
en kliniskt ren yta, första-klass-biljett
trappor av marmor och golv av parkett

Le flicka lilla, gör mig inte besviken
för mannen som kommer från lycko-fabriken
du är stora flickan, snart fyllda tio
din far har just köpt dig en enkel till Rio

Konstig fabrik, fönster med galler
dörrarna låses när skymmningen faller
rummet är inpyrt med cigarett-rök
gråtande väntar hon sitt första besök

För när skratten har tystnat och natten har dött
när morgonen nalkas och festen är över
då sitter hon kvar, hon är handel med kött
ta för dig och blunda är allt du behöver

Kom in min herre, välj favorit
inget är omöjligt, uppåt och sprit
någon under tio?, allt sköts diskret
vi tar kontokort som betalning du vet
en bricka med nummer, en trappa till rummet
en späd liten flicka som ögonen gömmer
kåt och berusad saknar han stopp
ser ej något annat än hennes kropp

För när skratten har tystnat och natten har dött
när morgonen nalkas och festen är över
då sitter hon kvar, hon är handel med kött
ta för dig och blunda är allt du behöver

Ett kort ifrån Rio, ett kort från Brasilien
ett telefonsamtal, en knastrig linje
ett flyktigt meddelande hem till familjen
Älskling jag saknar dig, Älskling jag vill hem

Ett kort ifrån Rio, ett kort från Brasilien
ett telefonsamtal, en knastrig linje
ett flyktigt meddelande hem till familjen
Älskling jag saknar dig, Älskling jag vill hem


Eminem – Cleanin' Out My Closet

Viktor vs VictorSkypar med min bror Viktor. Kom fram till att han är väldigt lik Victor van Dort i Corpse Bride.
Erkänn!

Billy K.


Med detta så säger jag God natt!
svarar på kommentarer imorrn.

Volbeat till Sverige!


ÄNTLIGEN!! Som jag och min kusin har väntat! Äntligen kommer mina favoritdanskar till sverige!! Datumen som gäller är följande:

7.10 Malmö, Malmö Arena
8.10 Göteborg, Scandinavium
9.10 Stockholm, Hovet
16.10 Luleå, Pontushallen
17.10 Sundsvall, Sporthallen


Det  är dock lite synd att det är i Oktober. Det kan hända att det krockar med lite grejer. Det återstår att se.
Biljetterna släpps den 7juni och kommer att gå på 330kr.

Någon mer än jag som är SJUKT sugen?!

And the rain keeps falling Can you hear me calling


photosource.

Idag gjorde jag min sista redovisning. Jag har verkligen blivit bättre på att redovisa nu. Jag svettades inte, stammade inte och minns hela redovsiningen. Tack och lov!

Så idag är det sista gången som jag är i skolan. Halv två ska jag på möte med min mentor, vi ska kolla igenom min rapport, och det kan gå precis hur som helst. Det får bära eller brista helt enkelt. Men jag har fått lite feedback på den från två i klassen, och det hjälper mig.

Imorrn åker jag hem till mamma och pappa. Jag är jätte pepp på en massa projekt just nu, mitt stora projekt blir nog att flytta bloggen till wordpress. Något som jag verkligen vill göra för att sedan utveckla min verksamhet till nästa nivå. Tror att det kommer att bli bra.

I morse sa jag även hejdå till Anna, som flyttar ner till Malmö idag. Kommer verkligen sakna alla, jätte mycket.

Nu ska jag till A6 en sväng och spana läget. Hörs.

Where are you now - DestineEtt kort ifrån Rio, ett kort från Brasilien

Är snart klar med min redovisning inför imorrn. Sen ska jag läsa igenom två klasskamraters rapporter och skriva vad som är bra och dåligt med dom. Opponera dom helt enkelt. Måste hinna med en innan jag går ifrån skolan. Tänkte susa förbi H&M också om dom inte hinner stänga och se om jag hittar mig ett par shorts.

Min frukost och lunch har idag bestått av Ballerina Mintkakor, som jag köpte på väg ner till skolan eftersom jag glömde käka frukost.

Just nu lyssnar jag på Charta 77, och det ska jag återgå till att göra.
Hörs senare.

Underwater

Jag kan inte hjälpa det, men jag är så sjukt fascinerad över undervattensbilder. Nedan följer ett par stycken som jag hittade idag. Länkar till sidorna jag hittade bilderna på besöker ni om ni klickar på bilden.foto: Alix Malka


foto: Zena Holloway


foto: Whitney Allenfoto: Gettaldo

Joakim Thåström @ Siestafestivalen

Åååh vad jag hade viljat vara där. Den 27 maj spelade Thåström på Siesta och det verkar ha varit en helt fantastisk konsert, precis som vanligt. Här kan du läsa en kort, men bra recension om hans spelning, och vill du läsa en lite längre så kan du läsa en här.Samtliga bilder ovan är tagna av Viktor Wallström på rockfoto.

Bara för att jag älskar Thåströms handstil så slänger jag upp bilden nedan också.

My soul is painted like the wings of butterflies


Ett av många projekt som ska göras klart i sommar är min portfolio. Jag försöker få klart så pass mycket så att jag i alla fall kan redovisa hemsidan imorrn. Det kommer dock bli en ganska tråkig redovisning i form av printscreens på en Powerpoint. Det blir bäst så just nu helt enkelt.

Det slog mig precis att det är 1juni idag. På lördag ska jag se Green Day igen! Nästa vecka tar min kusin studenten också och veckan efter det är det dags för West Coast Riot, Metaltown och Pier Pressure, sen veckan efter det är det midsommar och Peace and Love. Juni månad är späckad för mig, vilket är awesome! I juli ska jag försöka ta tag i en massa saker som jag borde gjort för flera månader sedan. Check.

take me down, little susie, take me down.
I know you think you're the queen of the underground.

RSS 2.0