Nu du kärring får du ta och dämpa dig. Jag orkar inte höra på din tjôt!

Visst är Björn Rosenström underbar? (:
Idag flyttar min vän Alex upp til Dalvik. Wiee. Så när jag anländer till Jkpg imorrn så bor hon nästan hemma hos mig. Gott. På måndag är jag ledig, och jag och Anna ska till en piercingstudio. Hon behöver hjälp med att sätta i en ny kula i sin smiley - En piercing som jag till en början hade ganska svårt för, men som jag nu är sugen på att skaffa själv. Hon passar så bra i den - I alla fall, hon var hos en piercare - som inte visste hur man satte i en ny kula! Sjukt dåligt, och jag trodde att hon skämtade när hon slängde iväg ett sms till mig, men icke. Så nu ska vi till en studio som verkar mer professionell. Ska passa på att kolla lite priser när jag är där också. sugen på en ny piercing.


Jag fotade lite igår innan vi åkte iväg. Stackars Viktor befann sig i badrummet samtidigt och han blev minst sagt ganska irriterad på mig. Men jag vet att han tycker om mig ändå. Nåja, ikväll så är det bygdegårdsfest. Häftigt va? Paps och hans bröder ska spela och det kommer en massa folk för att lyssna och äta korv. Jag ska vara lite allt-i-allo, som jag alltid lyckas bli, och Viktor ska vara bartender.

Jag misstänker att jag kommer att ta skydd bakom bardisken jag med när folk börjar bli lite runda om fötterna och vill börja dansa sällskapsdanser med mig. Det är inte riktigt min grej. Speciellt inte när min kompis pappa är så kort att han når mig till axlarna. Det känns inte riktigt bekvämt.

Nu ska jag poppa in i duschen, sminka mig och mamma och försöka göra mig lite mer "glittrig" då temat är Glitter och Glamour. Kan gå precis hur som helst. Ha en bra kväll, det ska jag försöka ha. Ta hand om er, så hörs vi när jag befinner mig i Jönköping imorrn. Küss
 


Ohne Typen wie dich und mich
Wär's doch langweilig
.

Dömma musik på förhand.

Jag vet inte hur många gånger jag fick försvara Tokio Hotel igår på festen. Ett par gånger var det allt. För det första så är dom inget emo band, och ingen i bandet är homosexuell - och även om någon hade varit det, vad hade det spelat för roll? När jag frågade dom hur bandmedlemmarna såg ut beskrev alla Bill, ingen kunde tala om hur de andra medlemmarna såg ut.

I och med att han är sångaren och lite av en Front figur så är det honom man lägger på minnet, det förstår jag. Men visst, Bill har en speciell stil, som många tycker är svår att ta till sig, och jag kan själv hålla med om att han kan se lite tjejig ut ibland, men trots det så är han så otroligt vacker, har snygg stil och skriver fantastiska texter. Han vågar sticka ut ifrån mängden och göra sin grej, utan att bry sig om alla elaka saker folk säger om honom. Det är väldigt beundransvärt i mina ögon.

Det som irriterade mig mest var att folk dömde bandet på förhand. De flesta hade inte ens hört musiken, utan bara sett bilder på bandet. Jag tycker inte att man kan uttala sig om musiken om man inte har hört den. Det var En tjej som hade hört några låtar, och hon medgav att några var helt okej, men att det inte var hennes typ av musik, det kan jag gå med på. Men när andra sågar bandet totalt utan att ens ha någon aning om hur musiken låter - sånt gör mig fruktansvärt irriterad.

Nu för tiden försöker jag alltid att lyssna på ett band innan jag säger min åsikt om det. Jag har haft mycket fördomar om olika sorters musik, men jag försöker att strunta i dom. Visst är det svårt med fördomar ibland, men som sagt, lyssna på musiken innan ni säger något. Ni kanske gillar den. Om inte, så accepterar jag det - för då har ni i alla fall gett musiken ett försök.

Nu ska jag gå och äta frukost, sen greja klart med mina CV. Det är jätte mycket snö här, hur ser det ut där ni befinner er?

God morgon!

Ha! Har precis vaknat. Det jag möts av är en nyduschad och jävligt glad viktor. Samt en liten zelda som satt på golvet och väntade på att bli matad.

Nu ska jag skriva CV och personligt brev, och bestämma vart jag ska skicka dom. Nice. Jag hatar att söka jobb, men jag måste ha ett - så vad gör man?

Paps är sjuk och viktor är uppspeedad. Nu ska jag hjälpa vitkor att bränna skivor, efter att jag fixat mitt cv - så klart..
Det blir nog inte mer skrivande här idag - tyvärr.

Viktor spelar 99 luftballons på gitarren, en av mina favoritlåtar från när jag var liten. Han kan ju texten i alla fall. Jag kan bara refrängen. Det låter.. sådär, han sjunger i falsett..

Kommer att ha fullt upp hela helgen visade det sig.
Men jag är hemma på söndag kväll.

Vi får se, klart jag ska klämma in någon inlägg under helgen.
Kram

Trött.

Blev inte mycket av att sitta framför datorn idag. Är trött och ska snart gå och lägga mig tänkte jag. Väntar bara på att min bror ska skicka ett sms om när jag ska hämta honom.

Har inte hänt så mycket idag, har precis ätit pyttipanna, och det var super gott.
Vi hörs mer imorrn..
/S

Väntar.

Nu ska jag snart bege mig. Allt är klart, och jag väntar bara på att tiden ska gå.
Självklart tar jag med mig min dator hem till mor och far (:
Ska städa det sista i lägenheten innan jag stapplar ut genom dörren.

Vi hörs ikväll, Küss

På James Dean i Alanya, 2006

Vernichtung.

Den 27:e Januari var den förintelsens minnesdag. Varför det är just den 27:e Januari är för att det är dagen då Auschwitz befriades 1945.

Jag har alltid varit väldigt intresserad om just denna biten av andra världskriget, eftersom det är en så pass stor del av kriget. Förintelsen har existerat, och jag kan verkligen inte förstå folk som säger att den aldrig har ägt rum. Det finns så mycket bevis kvar för att den faktiskt har ägt rum, och ändå finns det folk som envist förnekar den.

På förintelsens minnesdag brukar det alltid gå en massa filmer och dokumentärer. I år gick det bara en dokumentär. Det tyckte jag var ganska dåligt. Jag älskar dokumentärer om människor som överlevt förintelsen och jag har läst många böcker och sett mycket filmer. En av de bästa filmer jag sett om detta ämne är Pianisten och Schindler's list.

Denna dokumentär handlade om en man som heter Tobias Rawet. Rawet är pensionär och reser runt till skolor och berättar om det han varit med om. Han satt i koncentrationslägret Ravensbrück i Norra Tyskland. Han blir inbjuden att hålla en föreläsning någonstans i Tyskland och där möter han en man som heter Rikard Fagot. Han minns Rawet från lägret, de hade sovit skavfötters..

Den var helt okej, inte den bästa jag sett, men ändå gripande. Det går en repris på den den 6e Februari om ni vill se den. Vet ingen tid, men den hette Räddad av Fienden.

Jag tycker att det är väldigt bra att det finns personer som Tobias Rawet, som trots allt dom varit med om vill berätta vad som hänt. Personer som han är ju ett levande bevis på att det faktiskt har hänt. Att folk kan ens våga påstå att personer som tagit mod till sig och berättar - att dom ljuger, det är bara fruktansvärt.


Jag har varit i tre koncentrationsläger. Auschwitz,


Stutthof och Theresienstadt. Samt förintelselägret


Auschwitz-Birkenau

Det är trots allt bra att nazisterna aldrig han riva lägren helt. Många baracker på lägren är skadade, och nästan all dokumentation är borta. Även om det är fruktansvärt att gå runt där, och faktiskt vara på samma ställe där flera tusentals människor torterades till döds, så kan jag inte låta bli att uppskatta det. Man kan nästan känna alla själar som gått omkring där, känslorna blir så starka och så intensiva. Det är därför som jag är så himla imponerad över hur överlevare kan återvända, med alla fruktansvärda minnen som dom bär på. Jag förstår att många bryter ihop.
Det är viktigt att vi aldrig glömmer.

Jag skulle skrivit detta inlägg den 27:e, men annat kom ivägen.
Ganska muntert första inlägg så här på dagen.
Men för mig är detta så otroligt viktigt och intressant.

Långhelg!

Ha! insåg precis att det blir en långhelg för mig.
Jag har inte lektion förrän på onsdag. Men jag ska ändå till skolan på måndag för att jobba i flash och visual studios. Dessutom måste jag börja med matten imorrn också. Men ändå - långledigt!

På fredag ska jag på fest i Mariestad och på lördag ska jag stötta pappa och hans band när dom spelar på en bygdegård. Temat är "glitter" och mamma har fått för sig att hon ska "glittra upp" mig. Det kan ju bli väldigt intressant.

Hon trodde på allvar att jag ägde någonting glittrigt (:
Jag har äntligen bärbar musik igen. Och jag älskar det.
iPoden är nu full med Tokio Hotel, Johnny Cash, Thåström, Flogging Molly, Rolling Stones, Ramones och en massa mer. Jag älskar't, nu klarar jag mig.

Nu ska jag krypa ner i sängen.
Jag tycker om er, allihopa. Kram och God natt.


Jag älskar Anna.

Jag får låna hennes tukosa iPod.
Jag är lycklig nu.

Vad vill SJ?

Är det någon mer än jag som har problem med att ta en enkel väg hem?
så här vill dom att jag ska åka:Allvarligt talat. Det smidigaste sättet att komma hem till mig är att ta tåg ifrån Jönköping till Skövde, och sedan buss ifrån Skövde till Lidköping. Att åka över Vara är en VÄLDIGT stor omväg. Dagens i-landsproblem om något. nu ska jag dammsuga.

Paps <3

Har precis pratat en kort stund med paps i telefon. Jag ringde, och det är otroligt.
Han lagade leverstuvning, och jag tycker såååå synd om mig själv för att jag missar det - not.
Han har precis fört över pengar så att jag har råd att ta mig hem - det är ganska illa.

Jag saknar min pappa, han och jag är väldigt lika. vi är båda ganska tystlåtna utav oss, vi är mer sådana människor som inte gillar att ta plats, som iakttar andra.


Jag har insett att min kropp och humör går efter ett visst schema just nu.
På morgonen försöker jag hålla humöret uppe, och framför allt - att inte somna.
På förmiddagen är jag så trött att jag sitter och är helt osocial.
När jag kommer hem äter jag och blir lite piggare. Är pigg fram till klockan elva, då det börjar krypa av obehag i kroppen.
Konstig sprial det där.

Jag tror anna och alex har rätt, jag behöver sola.
Jag hatar att sola. anledningen till att jag är så blek är för att jag knappt varit ute på sommrarna de senaste åren. Jag klarar  helt enkelt inte av "värmen".

sitter och lyssnar på Hilf mir med Rammstein och jag har ingen aning om hur den har hamnat i min spelningslista, för jag är ganska säker på att jag inte lagt den där. Skit samma, för jag gillar den.

Nu ska jag pilla lite på en design, kolla tåg och kanske börja packa. Dessutom blev jag just äckligt sugen på glass... nom, nom.
Jag saknar verkligen min mp3. Jag förstår inte hur du kunde lämna mig..

thsweden.blogg.se


en som har väntat länge och väl på en design är Rebecca, som bloggar på thsweden.
Här är den nya designen.
(klicka på bilden för att komma till bloggen)

Skolan.

Här är huvudpersonen i mitt spel:

Det är en dålig bild av dessa sötnosar.


Det är ett gammal hederligt pingpong spel. Han studsar emot tallriken (ja, det är en tallrik) och studsar fram och tillbaka på väggarna. Missar man så kommer denna skylten upp:


Nu ska jag pyssla lite med en hemsida, sen ska jag åka hem och äta och sova.
Och ringa mams också.

Hörs ikväll!

Something sweet and something strong..


Kvinnan. Maja Ivarsson.
Jag diggar henne starkt. Har gjort det enda sedan the Sounds släppte Living in America. Jag blev helt förälskad i hennes röst. För något år sedan klippte jag mig precis som hon, och jag funderar på att skaffa denna frisyren igen. Jag älskar deras musik, den är riktigt medryckande. Anledningen till att jag började tänka på dom nu, var för att jag omedvetet satt och nynnade på deras låt Rock'n'roll. Dessutom gick jag in på Linas blogg och gjorde upptäckten att hon börjat lyssna på dom. Wonderful! De ska snart komma med en ny skiva också! Senast jag såg dom live var på Peace and Love 2007. Det har varit så dött på The sounds fronten ett tag, och ska jag vara ärlig så har jag saknat dom väldigt mycket.

Jag känner att 2009 kommer att bli ett sjukt bra musik år. Det måste bara bli det. Jag längtar till sommaren och alla utomhuskonserter jag förhoppningsvis kommer att gå på. Året har fått en seg start på musikfronten, men å andra sidan brukar januari inte vara någon höjdarmånad på någon front över huvudtaget. Jag längtar tiill mars/april, då händer det en hel del inom musiken. I alla fall för mig och de jag lyssnar på.

Jag ser verkligen fram emot det.Queen of apologys - The Sounds

Quick fix and heartbeats, gets me so easily
Now you got me on my knees
This will be the death to me
Tic tac, time goes by, hits me so suddenly
How you knock me off my feet
I'm the Queen of Apologys

Now I'm fighting this feeling but it never stops, never stops
I'm still waiting
And I'm stuck with this feeling will it ever stop, ever stop?

I keep trying I blame no one, but myself so honestly, is this how it's gonna be?
 Tell me, who's the enemy?
 Monkey on my back keeps me so desperatly
How you got me on my knees
This will be the death to me

So sick of this feeling but it never stops, never stops
I'm still waiting
And I'm stuck with this feeling will it ever stop, ever stop?
You see, I'm still shaking
And I'm fighting this feeling

This will be the death to me
I'm the Queen of Apologys

that was awesome.

Jag somnade innan tolv igår, och ändå var jag vaken tills mina ögon började rinna av trötthet. Nice.
Jag känner mig helt slut i hela kroppen. Till i eftermiddag ska jag göra klart min flashfilm, samt göra ett enkelt spel.

Igår var jag hemma runt sju. La mig framför handbollen och såg Sverige vinna över Slovakien. Yes! Såg även tyskland åka ur handbolls EM, mot Danmark. 27-25, skapligt jämt, och väldigt kul match. Jag älskar att se två bra lag spela handboll. Saknade många av dom gamla tyska spelarna, dom riktigt stora och klumpiga. Det var så kul att se dom.

Danmark, jag hejar på dom. Tydligen har Frankrike åkt ur (?) eller förstod jag tabellen helt fel? Det var riktigt otippat i alla fall. Mina tre favoritlag - förutom sverige - är Danmark, Frankrike och Tyskland.

Nej, nu skriver jag bara för att skjuta upp arbetet på min flashfilm. Lite trött på den nu..
Imorrn ska jag kanske hem till Lidköping över helgen.
Sj:s hemsida är helt paj, och jag hatar't.

Hörs sen.
/S

Hemåt!

Nu ska jag bege mig hemåt, mina ögon är röda och svider.
Har suttit med min film i fem timmar nu, och det jag har åstadkommit är nästan lite pinsamt (:
Det är svårt, det är riktigt svårt. Man måste tänka som satan. Inte svårare än webbprogrammeringen dock.
Jobbigt att lista ut vad som är fel..

Jag kan knappt tänka. Ska hem och äta..

Kanske inte blir någon mer dator för mig idag ändå.
Om inte, så hörs vi imorrn.
Küss <3

Helt galet bra.

Anna tipsade mig om en fantastisk låt.
Klicka här för engelsk version och här för koreansk version. Det är bara underbart, jag kan inte säga annat.

Snart klar med min flash film. Måste bara sätta in ett ljud, sen kan jag lämna in den. Den är sjukt skillad *not*
Hoppas på att jag får åka hem snart. Har inte ätit på hela dan. skit hungrig..

Underbart!

Alex har träningsvärk i armvecken, kan man ha det?
Kul är det i alla fall.

Kan meddela att flashfilmen inte går bra. Jag ör lite irriterad. Men bara lite.

I skolan.

Sitter i skolan. Vi ska arbeta med flash nu i några timmar framöver. Jag ska göra klart en animation och ett litet spel. Anna sitter och ojar sig över vårat kommande schema, det är inte roligt ska jag tala om för er.

Ikväll kommer en ny design upp på bloggen. Det börjar tunna ut sig lite nu (antar att det är livsfarligt att skriva så) men jag tar ännu inte emot några nya designer. Jag lovar att meddela er om det ändras.

Vi har fått reda på ett nytt projekt i ämnet Interaktiv Multimedia, dvs det ämnet vi håller på med nu. Vi får välja på att göra en animering, ett spel eller en hemsida. Gissa vad jag kommer att välja?

Nu ska jag fortsätta med min skillade flashfilm, kanske kan lägga upp den här senare, om jag blir klar.
'til then.
Küss

Typiskt.

På grund av Anna har jag nu denna låten på hjärnan:
Någon som minns? (självklart gör ni det)


Kaosflickan.

När jag var yngre kallade jag mig ofta för Kaosflickan. Jag var en liten virvelvind. Jag slog mig alltid och var egentligen ganska klantig. Det sitter i, kan jag väl säga. Precis nu skulle jag ta lite roliga kort att lägga upp imorrn. Vad gör jag? Jo, jag slår huvudet i väggen så hårt att jag såg dubbelt. Nu undrar ni säkert hur jag lyckades med det.

Jo, jag stod framåtlutad och skulle ta en bildserie där jag skulle kasta bak huvudet - jag gjorde det på min brors kamera och det blev skitsnyggt - men jag lyckades inte riktigt denna gången. Utan slog huvudet i väggen bakom. Mindre smart, men jag känner att jag kan bjuda på min klumpighet.

Det är ju trots allt ganska charmigt.


Music is the medicine of the breaking heart. ~Leigh Hunt

Nu ska jag stänga av datorn för dagen. Vi hörs imorrn, tror jag. Man vet aldrig.
Küss

När du är ledsen, så finns jag här. I mina ögon är du alltid populär.Idag fyller min kusin Elin år. Min sanna vapendragare sen urminnes tider.
Elin är en av nyckelpersonerna som gör att mitt liv fungerar. En syster jag aldrig fick.
Kvinnan som känner mig mycket bättre än jag själv gör - för det mesta.
Vi behöver inte prata alla gånger, vi förstår varandra ändå.
Vi tänker ofta i liknande banor. Jag har ingen aning om hur mitt liv skulle ha varit utan henne. Hon håller tillbaka mig när mina tankar svävar iväg. Hon håller mig kvar på jorden, i verkligheten.

En sak vet jag med all säkerhet,
Elin är en av de bästa jag vet
och det är med hennes hjälp som mitt hjärta fortfarande slår
.
Du är verkligen bäst, tack för att du finns.


När din väg känns tung att gå
När du är mycket långt från din trygga vrå
När du är ensam ska du tänka på
Att jag är din bäste vän
Ja, jag är din bäste vän

Om du är ledsen, så finns jag här
I mina ögon är du alltid populär
Glöm bort bekymmer sorger och besvär
för jag är din bäste vän

Det finns säker många som är smartare än vad jag är
som kan mer än jag, Kanske.
Men ingen annan kan någonsin älska dig mer än jag,
varenda dag.

så låt bara åren gå
och låt dina hår bli grå
jag hänger med det kan du lita på
Jag är din bäste vän.


Körsbär.

Min lägenhet har en svag doft av körsbär när man kliver in genom dörren.
Jag köpte ett doftljus senast jag var på IKEA. Det luktar faktiskt ganska gott.

Sitter hemma nu, var tvungen att kolla upp lite betalningar och sånt.
Har rensat lite bilder på datorn. Med lite menas att jag tagit bort mellan 150 - 200 bilder. De flesta på Bill Kaulitz. Det är helt sjukt hur mycket bilder man samlar på sig..


ska snart lägga mig och läsa.

Ser lite på Toystory. Hade nästan glömt hur bra den var.
Kollar igenom min Disney Pixar box. Me like.
"Jag flyger inte, snarare faller.. med stil"

Min mp3 har pajat helt. Den startar upp, men sen stänger den av sig igen, startar upp och stänger av sig. Den upprepar detta mönster tills man blir helt galen. Jag har alltså gått utan mp3 i två dagar. Det är helt sjukt. Jobbigt. Jag som alltid har musik med mig. Alltid.

Hoppas anna har en mp3 till övers som jag kan få låna. Jag kan inte sitta på buss och tåg utan musik. Det funkar inte.

Har satt upp en regel för mig själv denna veckan. Datorn ska vara avstängd efter 22.30 (:

"Bara tron finns, så kan man allt"

Njao.

Jag klarade matten. Nu har jag bara ett omtest kvar. Nästa onsdag. Måste börja med det i helgen. Min bror kan nog hjälpa mig, om han är hemma i Blomberg vill säga.

Jag håller på att falla ihop i en hög. Är väldigt irriterad på mig själv. Jag kan inte prata.
Så förbannad är jag.

Insåg precis att jag måste köpa ytterligare en bok för 320:-
Apa.

Det svider.

JAg har just beställt kurslitteratur för 699 :-
det svider i plånboken just nu. Men jag får pengar om fyra veckor.

mamma får nog betala min hemresa. typiskt.

Jag vill äta upp Megan Fox.

Vad är det som gör denna kvinna så snygg att man vill äta upp henne?
Älskar hennes klädstil (för det mesta), och hennes fantastiska hår. Hon har en förmåga att se snygg ut i precis allting.

Älskar hennes armband, och frisyr

Kvinnan är t.o.m snygg i mjukisbyxor!Älskar hennes kläder på denna bilden.
Dessutom är hon nog den enda i hela världen som kan få mig att bära sådana där skor.Som sagt, jag skulle kunna tänka mig sådana skor - bara för att hon har det (:

Längtar tills andra Transformers filmen. Shia LaBouf och Megan Fox är ju så söta ihop.

Blev väldigt sugen på pizza. Jag brukar bli det när jag ser smala människor.
Vad kommer det sig?
Imorrn ska jag träna och sitta och programmera i fyra timmar.
Dessutom ska Anna bjuda mig på mat. Jag gillar Anna.
Nu ska jag läsa mig trött. Guten nacht.

"Imponerande vingbredd"

Hmm.. måste erkänna att jag är lite osäker på den nya layouten på bloggen. Får se vad ni tycker, om det blev jobbigt eller inte. Men denna borde väl vara ganska okej ändå i allas webbläsare? Vet att texten ibland täcker för bilden till vänster, men det orkar jag inte fixa nu. Ögonen svider ;)

.
Kanske återgår till min förra layout..
Vi får se, man kanske vänjer sig?
Nu ska jag gå och lägga mig, jag lovar..

Shiet..

VAD DUKTIGA MÄNNISKOR ÄR!
Jag har kollat runt lite på olika bloggar och känner mig för stunden ganska dålig.
Jag fattar inte hur duktiga människor kan bli. Illustrationer och designer. Suck.
Puh. Jag ska så klart bli minst lika bra som dom, men just nu känns vägen dit väldigt lång.

Mitt humör denna helgen har varit som en jojo. Gått upp och ner. det har för det mesta stannat där nere, men har haft sina toppar..

Nu ska jag se klart på Cars, och sen ska jag gå och lägga mig.
Küss

Veckans animation V.5


Echo 06 (?)

Lina


En vacker, tjej med underbar stil som borde blivit ritad för länge sen.
Lina, Illustrator CS3
en timme.

Ögon.

När jag ritar en bild börjar jag alltid med ansiktet. sen går jag på ögonen. Det är det jag tycker är allra roligast att rita. Jag har alltid varit otroligt fascinerad av ögon, och det är alltid det jag kollar in först hos folk. Ögon och händer.

Ögonen ni ser på bilden nedan tillhör Bill Kaulitz, Tom Kaulitz, Gustav Schäfer, Katy Perry, Johnny Depp samt Nikki Reed.


jag är en sucker för riktigt mörka ögon. på gränsen till svarta. så himla vackert.

sofiabengtsson.blogg.se

Jag vet att min blogg ser konstig ut i äldre webbläsare. Jag använder mig utav senaste Firefox 3.1 och där ser så klart min blogg super bra ut.

Anledningen till att min blogg ser konstig ut i vissa webbläsare är att för att alla webbläsare tolkar CSS och html på olika sätt. vilket är mycket irriterande. Jag ska försöka hitta en skaplig lösning så snabbt som möjligt.

Annars får jag väl byta tillbaka, det är ju synd om ni inte kan läsa det jag skriver.

What if.

Har varit på stan idag. Ställde mobilen på tio i morse, för att försöka vända lite på dygnet. Stängde av mobilen. Somnade om och vaknade halv ett istället. Kändes faktiskt inte så bra.

Köpte två tishor idag, på HM. Det var egentligen inte meningen, men dom skrek efter mig och ville ha mig lika mycket som jag ville ha dom. Kom just på att bilderna är spegelvända. Men spela roll.

Har precis insett att jag verkligen måste köpa mig en ny kamera och tror att jag ska beställa en nu.


Club ever more


Herravdelningen på HM har alltid så snygga t-shirtar

Music is what feelings sound likeYou make me smile when I don't even wanna laugh.

Going faster than a rollercoaster.


Mitt bord är tillbaka och jag är skapligt nöjd.
Jag har tränat idag, och känt mig smal hela dagen.
Underbaraste Anna har gjort pannkakor till mig (super goda).
Jag har ätit en bit kyckling.

Jag har gjort klart en design och börjat på en ny.
Jag har sett Let's dance.

Det är fredag och jag sitter framför datorn och kollar på tv.
Vad händer i helgen? Har inga planer what so ever.

Jag sitter med ett stor leende på läpparna och sjönger Monsoon eller Everyday som är med i någon reklamfilm..
Nu ska jag fortsätta lite med en design, och sen ska jag väl ta en macka eller något. Ska försöka lägga mig skapligt tidigt i alla fall (yeah, right)

gud vad jag kommer att vara rastlös i helgen.

michaelamedor.blogg.semichaela har fått en ny blogg
(klicka på bilden för att ta er dit)

Vad gör han?

Varför låter människan skägget växa? Han ser ut som, jag vet inte vad.. Jag har svårt för människor med skägg. Sånt här ovårdat skägg alltså. En av få som verkligen passar i skägg är Johnny Depp.

Så här ser han i alla fall ut utan skägg
Joaquin Phoenix:

Jag gillar't

jag snubblade in på lookbook.nu via bloggkoll. Jag har inte direkt känsla för det senaste vad det gäller kläder, men jag gillar ändå att surfa runt och kolla på kläder. Kläder som jag aldrig kommer att ha råd med.

Jag hittade några bilder som jag tyckte var vackra, och som var lite inspirerande.


http://lookbook.nu/look/64484-Taa-e-e-he-Indian-Love


http://lookbook.nu/look/55141-Sojourn-To-The-Post-Office-Chic


http://lookbook.nu/look/46808-bring-it-on


http://lookbook.nu/look/61476-sweet-talking-night-walking-games

All we hear is Radio GaGa

Igår målade jag och anna våra köksbord. Det är tänkt att dom skulle bli svarta. Det blir dom inte. Om jag orkar, det tog 45 minuter att måla ett bord och torktiden är 4-6 timmar. Anna får besök imorrn, så jag måste nästan måla det idag. Suck.

Vi har börjat med webbprogrammeringen nu. Vi arbetar i Visual Studios.. Just nu fattar jag inte vad jag ska göra. Det gör ingen annan i klassen heller. Helt fantastiskt. Men det är på gång nu i alla fall. Har fått en del nya idéer och det är skönt. Måste skriva ner dom någonstans innan jag glömmer av dom.

Jag känner mig inte helt på topp. Jag känner mig relativt värdelös. Därför bloggar jag inte just nu. Dessutom har jag inte haft tid och inget bord (:


Favorit pojkar.

Dirty Glass - The Dropkick Murphys


denna låten har gått på högvarv den senaste veckan.

"She smells like angels must smell. The perfect woman. A godess."

Sitter och kollar på en av mina favoritfilmer. Sin City. Länge sen jag såg den nu, men jag älskar den. Så otroligt snygg film. Älskar svartvita filmer där bara vissa delar av filmen är färglagda. Nom, nom.

Idag har mitt huvud burit sig dumt åt. Mitt humör har pendlat som en berg och dalbana. Kollar på gamla bilder jag tagit. Jag saknar min brors jeans. Det var mina favoritjeans. Dom var precis lagom trasiga och lagom säckiga. Dock upptäckte han att jag hade "lånat" dom så han tog tillbaka dom. Synd. Dom är nog historia för länge sen.

Fick reda på för en stund sen att jag börjar halv tolv imorrn, istället för klockan åtta. Det är guld. Jag är på väg att  gå och lägga mig. Jag är så trött att huvudet värker, och susar. Mina händer är kalla, och jag sitter med torgvantar på händerna. Lite mysigt ändå.

I morse låg det snö på marken, och det snöade. Det var skapligt mycket snö också - som var borta igen vid lunch. Hämtade aldrig mitt paket idag heller, men köpte en chokladkaka istället. Fruktansvärt onödigt.

Imorrn är det matteprov som gäller, och träning med A:na. Känns inte som att jag varit i skolan idag, minns knappt dagen, har varit så fruktansvärt trött och irriterad. Onödigt.

Jag måst sluta få dåligt samvete för ingenting.
An deiner seite.


hey, hey I wanna be a rockstar

Mirre AlkefeltMirre, Illustrator CS3
fem timmar.

Gillar hennes stil och den förra illustrationen jag gjorde på  henne blev inte så bra (mamma mia!), så därför gjorde jag helt enkelt en ny. Påminn mig om att aldrig mer rita av människor med sådana leggins. Dom är snygga, men ack så jobbiga ;)

Wenn nichts mehr gehtJag är irriterad. Ska snart gå hem. Jag ger upp för stunden. Tokio Hotel är guld värda. As usual. Lyssnar på Wenn nichts mehr geht på piano. Vackert, underbart. Ikväll blir det matte. Jävligt opepp. Typiskt.

Wenn nichts mehr geht
Werd' ich ein engel sein - Für dich allein
Und dir in jeder dunklen nacht erschein'
Und dann fliegen wir weit weg von hier
Wir werden uns nie mehr verlier'n


Hilvete!

Det går inte alls bra! Jag blir snart galen. Inget gör som man vill! Apa, apa, apa!!

Whao whao

Sitter nu i skolan och ska försöka komma igång att arbeta med flash. Har ingen inspiration över huvud taget just nu, därför går det väldigt segt.. Suck.. ge mig någon timme så ska jag nog komma på något....

God natt!

Japp, jag ska gå och lägga mig. Jag måste det - annars somnar jag på föreläsningen imorrn.


foto: Miirre.se

Har pratar på msn med Mirre hela kvällen, och även fast vi inte sa något speciellt så blev jag ändå på bättre humör. Tack! Hjälpte henne med lite småändringar på hennes blogg; så glid in och spana in dom. Bland annat ny header och nya bilder i sidan. Är så glad att hon håller mig sysselsatt (:

Imorrn är det FLASH som gäller hela dagen och jag är sjukt pepp. Ska ju få träffa Anna och Alex och då kan inte dagen bli fel.

Fick just ett mail om att mitt paket ifrån cdon har kommit.
Shrei DVD:n (äntligen)
Filmen Crank
Filmen Truman Show
samt Still not getting any med Simple Plan.
Me like!

God natt allihopa.
Küss

Freitag

Bilder ifrån i fredags. Spenderade kvällen med Andreas, Anna och Alex (insåg först nu att alla börjar på A), singstar och god mat.
Kan det bli bättre?

Alla bilder är tagna med Annas kamera.
Vem älskar inte fisheye?Ingen smart handling.

Jag skulle precis testa att stå på händer på mitt armstöd på soffan. Det var nog ett av mina minst begåvade idéer jag någonsin fått. Jag slog mig, så klart. Jag ramlade åt sidan och hamnade på soffbordet, som otroligt nog klarade sig. Jag klarade mig jag med (ifall någon undrar), men jag har fruktansvärt ont i ryggen. Men det reder sig nog tills imorrn :D

Fem personer jag officiellt stör mig på.


Pernilla Wahlgren.
Hör jag hennes "hej mamma, det är nilla" en gång till kommer jag att döda någon - på riktigt.
Hennes skratt är så fruktansvärt skrikit och hennes mun är alldeles för stor.. dessutom är hennes mamma precis likadan - dock har hon väldigt snygga bröder.. men ändå.. Aaaaargh!Carola
Visst, jag erkänner att jag främling utantill, kvinnan kan ju uppenbarligen sjunga, men hon ska inte prata.
Hon är så förbannat lugn hela tiden att jag bara vill ruska om henne och skälla ut henne.BlondinBella
"Ni kanske tycker att jag är lat, men jag älskar att åka taxi"
Jag har svårt för människor som är så himla utseende fixerade och syns överallt.

Hon har irriterande röst, och Katrin Zytomierska kallade henne för Miss Piggy en gång, och jag kan inte få det ur skallen.Victoria Silvstedt
Jag förstår inte hur jag lyckas, men jag lyckas alltid komma in på program om denna kvinnan. Antingen intervjuer eller dokumentärer om hennes liv. Hon är pantad. Jag tycker att jag är ganska dum ibland, men hon är det alltid och hela tiden. Minns då jag kollade på ett avsnitt av Carolina Gynnings program, där hon besökte Silvstedt. Silvstedt pratade svengelska hela tiden (vilket jag iofs kan förstå eftersom hon bott utomlands så länge) och när dom skulle pressa apelsinjuice förstod ingen av dom att man först skulle dela apelsinen innan man kunde ta ur saften. Det var det roligaste jag någonsin sett - fantastiskt.


Charlotte Perelli
Ja, vart ska jag börja?

Mamma mia!

Jag har fått i "uppdrag" att försöka fixa en design åt en tysk blogg. Allting är på tyska och jag fattar ingenting. Kul med lite utmaningar (:

Någon mer än jag som ser på handbollen? Jag trodde faktiskt att Spanien skulle vinna över Sverige, men nu ser det ut som om svenskarna tar hem det, om dom inte klantar till det totalt. Det borde dom klara.

Fick mina pengar idag, så nu har jag en massa mat (:

Ska betala lite räkningar nu..

Sin City


"I don't know why you died, Goldie. I don't know why and I don't know how, I never even met you before tonight. But you were a friend and more when I needed one. And when I find out who did it, it won't be quick and quiet like it was with you. It'll be loud and nasty. My kind of kill. And when his eyes go dead the hell I send him to will seem like heaven after what I've done to him. I love you, Goldie."

Kaosflickan.

På ettan går det en dokumentär om Lars Winnerbäck. den sitter jag och tittar på just nu. Det var länge sen jag lyssnade på honom, och jag får nog lägga in lite nytt på min mp3.


för mycket bilder, för lite sömn.
för lite ork, för mycket dröm.


Jag är sjukt seg. Jag vill inte gå och lägga mig, men jag vill inte vara uppe heller. Jag är rastlös och det rycker i kroppen. Jag lyssnar på Johnny Cash och Tokio Hotel. Det brukar lugna mig lite. Och det gör det nu också.

Jag väntar på ett sms som inte kommer. Jag har väntat på det i en månad nu. Klockan stressar mig. Tiden rinner iväg, och varje dag funderar jag på om jag kan säga att jag var lycklig nu när jag tittar tillbaka när jag blir äldre. Jag tänker alldeles för mycket. Det är oftast det som får mig att må dåligt. Jag tänker i så himla många steg. Jag har alltid "men tänk om det här skulle hända nu, och det leder till detta, som leder till detta, hur kommer andra reagera?". en sådan tankegång flyr genom mitt huvud flera gånger om dagen, och ibland blir jag galen. Försöker få det att sluta, men det går sällan så bra.

Nu ska jag se klart på dokumentären. Är jag trött ska jag lägga mig, annars ska jag sitta uppe och kolla på dokumentären om Hermann Göring. Såg ett avsnitt av Scrubs ikväll, säsong sju går tydligen på söndagar. Upptäckte jag nu. tjena.

Hemma. Det ordet gör mig bara förvirrad.
Hur muntrar man upp någon som inte vill bli uppmuntrad?här går var och en för sig
om vi förlorar varandra här i vimlet
så minns att jag står bakom dig

Veckans animation V.4


wo sind eure hände <3

(vet att den är för bred för menyn, men det struntar jag i. Jag älskar just detta klippet - så det är värt det)

Mat!

Haha!
Jag har lyckats göra något helt utan recept. Inte alls avancerat, men med tanke på mina kunskaper i köket så är jag måttligt nöjd. Jag försöker lära mig tycka om paprika. Jag ska äta mer grönsaker, har jag fått för mig.

Jag har en röd, och en gul. Jag tog halva den röda och hackade den i så små bitar så att det knappt syns. Sen körde jag det i en stekpanna tillsammans med bacon, lök, någon gegga jag hittade i kylskåpet (det låter inte bra, jag vet - men det blev gott) och svamp och tomater. Kokade pasta till och voilà!  Det blev riktigt gott, och nu ska jag sätta mig ner framför TV:n och se på Sweeney Todd.
Sen ska jag börja städa.

Nom, nom..

I wanna wake up in the city that doesn't sleep.

Lyssnar på en skiva jag fick utav mamma igår. Absolute Musicals, me like. Idag ska jag vara lite aktiv vid datorn tänkte jag. Ska försöka fixa klart två designer, om jag hinner. Måste börja komma igång igen, efter ett långt uppehåll så är det lite segt att börja igen.

Jag är ledig imorrn, och det är faktiskt skönt. På tisdag går jag 09.00-16.45. Helt okej faktiskt, vi ska börja lära oss arbeta i Flash och det är ett väldigt kul program, när man väl kan det (:

Igår var som sagt mamma, pappa och mormor här och firade min födelsedag i efterskott. Jag fick en skiva, en hylla till mitt badrum, en kudde, vindruvor och toffifee. Jätte bra, och jätte gott. Vi åkte ner till Jensens och åt världens godaste potatis och hamburgare. Jag älskar den restaurangen över allt annat, sjukt underbar <3 till efterätt fick jag våffla och glass och jordgubbssylt. Tyvärr orkade jag inte äta upp allting, men det var väldigt gott i alla fall.

Sen åkte vi ut till MediaMarkt. Jag gick omkring där inne i evigheter, jag letade efter Schrei DVD:n, men den var slut, fanns bara caught on camera och leb die sekunde, istället hittade jag Sweeney Todd och Transformers. Ekonomin tillät mig inte att köpa andra säsongen av scrubs, men det var sjukt nära att jag gjorde det. Men jag ska ju dit om två veckor igen och då jävlar (:

I fredags gick jag hem till Anna. Anna, andreas och Alex hade gjort mat till mig och det var supergott. Tacos, så enkelt, men ändå så otroligt gott (: Vi körde singstar och åkte sen ner till centrum. Hade jätte kul.

Nu ska jag tvätta, städa, laga mat och knåta ihop ett CV. Eller hitta mitt gamla, som ligger på datorn någonstans.
Sen ska jag pyssla lite i Photohop tänkte jag också (:

Küss så länge, S.

Achtung, fertig, los und lauf.

Idag var sista dagen på mässan och jag hade faktiskt ganska kul idag (: Jag åt en massa gratismat och jag blev t.o.m mätt! Börjar dock bli lite hungrig nu igen, men jag antar att jag får mat hos Anna sen (:

Jag är så himla trött, funderar på att lägga mig och powernappa i någon halvtimme. Sjukt seg, men ikväll ska jag som sagt hem till Anna - dom ska fira mig idag. Dom har varit så hemlighetsfulla hela dagen, att jag börjar bli lite nervös.. Men det blir nog trevligt ändå.

Jag har städat lite idag, varit relativt duktig alltså.

I morse var jag övertygad om att jag hade cancer. Jag har helt hispig och dunkade huvudet i väggen och så där. Det tog en bra stund innan jag övertygade mig själv om att jag var frisk.

Det var obehagligt.
Nu ska jag lägga mig på soffan och vänta på att Anna ska komma tillbaka med min dammsugare.
Ha en bra kväll, det ska jag ha.
Küss

Bologna, 6-11 januari 2009 (del 1)

6e januari, tisdag.
Åkte tidigt på morgonen mot flygplatsen. Det var relativt dött i bilen, då Elin och Viktor somnade (: Incheckningen gick smidigt och vi kom in till gaten. Vi ställde oss i kö (Italienarna hade bildat kö, och då det inte är någon nummer på biljetterna med Ryan Air så fick vi också lov att ställa oss i kö).

Planet var två timmar försenat, och vårat humör dalade ganska rejält. Det var trångt och varmt i kön, och alla slog sig framåt för att komma ut genom dörrarna och ut till flyget. Efter många om och men kom vi till slut ombord på flyget. Flygvärdinnorna var otrevliga och killen som pratade i högtalarna hade munnen så nära mikrofonen att det inte gick att höra vad han sa.

 
fr. vänster: Jag och Viktor innan start, Tyskland, Moln, Elin och Viktor på bussen på flygplatsen, Vi på bussen mot Milano.

Flyget tog 2h och 20 minuter, och ifrån flygplatsen utanför Bergamo så tog vi buss in till Milano. Vi hade ingen aning om vilket tåg vi skulle ta, så vi hoppade upp på första bästa tåg där det stod Bologna på skylten. Det resulterade i att vi fick betala en jävla massa pengar, eftersom det var en dyrare snabbtåg. En liten miss kan man väl säga. Jag var skit irriterad, eftersom det så klart var min idé att åka det tåget. Typiskt.

Vi kom fram till Bologna 21.35 och Lotta och GB mötte upp oss på stationen. Det var kul att se dom, och vi gick hem till deras lägenhet som dom delade med en massa andra personer. La oss tidigt, då alla var väldigt trötta.

7e januari, onsdag.
Blev väckta runt tio av Lotta som spelade Mozart på sitt piano. Hon spelade under vissa timmar, eftersom tanten på våningen under klagade på att hon spelade för ofta och höglkitt, eller vad det nu var.. Lotta var jävligt duktig i alla fall. Imponerande.

fr. v: vi gillar't, en k:a, Viktor indränkt i snö

Åt frukost (kakor - goda) och gick sen ut på stan. Det var sjukt mycket snö!! Spatserade runt en stund innan vi gick hem och käkade pizza - mumma.

8e januari, torsdag - FLORENS

Gick upp tidigt för att bege oss till florens. Vi förstod oss inte på biljettautomaterna på tågstationen, men lyckades ändå efter många om och men beställa tre biljetter. missde så klart tåget, eftersom det gick ifrån en plattform vi inte kunde hitta (!!). Vi gick hem till Lotta och åt lite mat. Insåg hur försenade vi var och sprang ner till tågstationen på 13 minuter. Vi höll på att missa det, och jag höll på att dö. Men vi hann med i sista stund. Konduktören var snäll och väntade in oss.

Första anblicken av florens var helt underbar. Jag älskade staden redan när vi klev ut på stationen. Så otroligt vacker, och jag kan bara drömma om hur det ser ut där på sommrarna. My god! Vi gick runt och letade efter The Dome - en stor kyrka. Det var gratis att gå in där (hoppas vi) så vi gick in. Maffigt. Inte lika maffigt som Notre Dame i Paris dock, men ändå vackert. Jag filmade en mycket oseriös film, som ligger här under. Den blev skitmörk, men.. ja.Frösökte ta fina kort, men har ingen stativ (eller en bra kamera) så det blev inga höjdarkort.
Nåja, vi gick runt och kollade lite på stan och letade restauranger. Hittade en till okej pris och åt världens godaste lasagne. Satan vad god den var, det går inte ens att beskriva med ord.. Nom nom! Till efterrätt så delade jag och Elin på En Banana Split. Även den sjukt god <3

På tåget hem var elin övertrött. Hon citerade galenskaparna. Det roliga är att hon verkar as packad. Det är hon inte:


På tåget hem höll vi på att missa bytet i Prato. Tur att Elin var på hugget och hade någorlunda koll på vart vi var. Vi fick springa av tåget. Men hann i alla fall av, och hann med tåget vi skulle byta till. Väl hemma hos Lotta igen så drack vi lite och körde lite Poker. Jag vann faktiskt två stick, ganska otippat (:


fr. v: mina pingvinsockar som räddade mina fötter i kylan, viktor och elin diskuterar något, jag och elin fånar oss

 Gissa vad det första jag tänkte på var när jag vi stannade på denna stationen?,

 
the dome, domen, utfyllnad, världens smalaste dörr, utsikt över en flod.

Nu orkar jag inte fixa mer, fortsättningen kommer inom de närmaste dagarna. Nu är Gökboet snart slut, och jag ska gå och lägga mig. Fylla på pengar på mobilen, och kolla bussar ut till Elmia.

God natt, küss


Photoshop makes me beautiful

Så här såg jag ut på galan igår kväll.


 Det var väldigt trevligt med massa god mat och underbar underhållning. Tripple and touch stod för musiken, och en trollkarl som hette Gaston var där. Sjukt duktig och underbar människa. Både jag, anna och alex blev lite kära i honom.

Vad är det med människor som kan trolla? Dom är alltid så sjukt charmiga och får en alltid att känna sig speciell. Jag har en kompis (upptäckte precis att han har en hemsida) som är trollkarl, han är väldigt duktig. Träffade honom senast på juldagen, och jag saknar honom väldigt mycket.

Gaston skrämde livet av Andreas, när det egentligen var mig han försökte skrämma. Andreas spillde ut halva sin champagne över sig själv och Sara. Det var kul, fick pikar hela kvällen sen - så klart. Maten var supergod och jag åt tills jag fick ont i magen - men det var det verkligen värt. Vi tog en taxi hem senare på kvällen (betald förstås!).

Vi har också stått på en mässa och det är jätte tråkigt - jag skojar inte. Vi talar om för de andra grupperna som kommer på bestämda tider vad dom ska göra, och sen står vi och tittar på dom - typ. Jag har inte varit hungrig under mässdagarna, eftersom det bjuds på mat i olika montrar. Jag och Anna har charmat in oss hos några som delar ut korv, jag vet inte hur många korvar jag ätit under dessa två dagar, men alldeles för många.. Det är ganska okej att gå runt och kolla i alla montrar. Spännande att se vad dom hittar på för att locka kunder.

Imorrn är sista dagen, och då ska vi bara stå mellan 09.00-12.30. På kvällen ska jag hem till Anna, dom har fått för sig att dom ska fira mig idag - istället för i måndags, då det blev lite tokigt. Det kan jag gå med på. På lördag kommer min familj hit och bjuder mig på mat. På söndag ska jag tvätta. Jag måste städa innan lördag också, typiskt.

Nu ska jag se på Gökboet - en av mina absoluta favoriter.
Skriver kanske sen, eller inte.

Küss

Tom Kaulitz.


Tom Kaulitz, Illustrator CS3
Gjorde en snabb bild av Tom.

kollade igenom gamla illustrationer och såg denna, och insåg att jag kunde göra den mycket bättre. Slarvade då jag gjorde denna bilden första gången. Och visst blev den bättre denna gången?

Hur kan man tappa bort 30 stycken glödlampor?

Dom brukar vanligtvis finnas precis överallt, men nu är dom puts väck. Precis när en lampa går sönder. Det är ruttet.

Har varit lite off på snare tid (jag har sådana perioder ibland) och det har varit mycket det senaste. Mässan tar upp mycket tid, och jag är jätte trött då jag kommer hem därifrån.

Jag lovar att skriva lite mera sen, när jag ätit lite.
Küss

Skolstart..

Började skolan idag med en kort information om mässan som börjar imorrn och slutar på fredag. Våran grupp ska vara där alla tre dagarna. Hela dagen. Vi har delat upp oss i två grupper. Vi är på morgonen imorrn, på e.m på torsdag samt morgonen på fredag. Helt okej ändå.

Imorrn är det middagen. Jag måste köpa busskort idag. Fan.
Sitter i skolan nu, men programmen finns inte på datorn. Vi hittar dom inte i alla fall.
Nu sticker vi.

Skriver ikväll.
Küss

Gustav Schäfer


Gustav Schäfer, Illustrator CS3

En liten krya på dig bild.. Typ.Du bist alles was ich bin

Sitter och kollar på Zimmer DVD:n - Just nu är det slutet på In Die Nacht - och det är ungefär vad jag orkar med just nu. Jag har suttit framför illustrator i två timmar nu, och jag börjar bli yr. Vilket är ett tecken på att jag verkligen borde sluta. Och det ska jag snart göra också.

Nu är det Rette mich. Jag älskar den versionen av den låten. Därför tänker jag posta den längst ner i detta inlägg. Jag har inte gjort så mycket idag. Jag har väl klätt på mig, det är väl det mest ansträngande jag gjort hittills. Jag ska snart gå ut och gå en kort sväng. Jag behöver luft. Efter An Deiner seite. Jag lovar.

Ich bin da, wenn du willst. Schau dich um dann siehst du mich.

Vi får se hur resten av dagen blir. Küss


Hörst du mich nicht?
Rette mich


Well you bit off more than you could chew the first day you met me.


Murphy, Murphy, darling dear
I long for you now night and day
Your pain was my pleasure, your sorrow my joy
I feel now I've lost you to health and good cheer

Darcy, when I met you I was five years too young
A boy beyond his age, or so I'd tell someone
Anyone who'd listen and a few who couldn't care
Still I welcomed you with open arms, my love I did share


I'd live and I'd die for you. I'd steal the sun from the sky for you


Är lite övertrött. Går på sparlåga kan man väl säga. Alex tycker att jag ska gå och lägga mig och jag ska väl lyda henne (: Man måste börja planera vilken/vilka festivaler man ska gå på. Vore bra om TH släppte sin turnéplan så att man kan anpassa sig lite efter den.

Just nu ser jag på Kejsarens nya stil, som jag fick av Elin i julklapp. Den är så sjukt underbar. Helt fantastisk. Jag älskar Siv Malmqvists röst. Så klockren. Boken jag har på bilden är förresten en av de bästa böckerna jag läst (har dock en bit kvar). Killing yourself to live heter den och är skriven av Chuck Klosterman. Alla ni som (liksom jag) har läst Douglas Couplands (framför allt jPod och alla familjer är psykotiska) böcker kommer att älska denna.

Har verkligen saknat Jönköping, och det är så skönt att vara hemma!
Hörs imorrn, god natt.

"jag ska aldrig mer lita på en ekorres vägbeskrivning"

Äntligen hemma!

Startade ifrån Bologna 04.12 och kom hem för ungefär en timme sen. Är sjuk till råga på allt. Skit jobbigt. Tänkte bara uppdatera lite snabbt.

Orkar inte skriva om resan nu, ska äta och packa upp - och se på film. Jag är lite förbannad över att jag glömde att lägga över mitt älskade hårvax ifrån mitt handbagage till min andra väska. Dom tog det ifrån mig. Jag är ledsen. Så jag får åka och köpa nytt imorrn.

Ska försöka sova länge imorrn. Tycker att jag förtjänar det (:
Får se vad som händer imorrn, jag har inget planerat, men å andra sidan brukar jag aldrig planera någonting på mina födelsedagar. Jag litar på Anna och Alex (som jag äntligen får träffa imorrn! wiee!).

svarar på mail och kommentarer imorrn - promise.

Nu ska jag äta. Küss

Denna gången drabbas inte vi på samma sätt
Men att vi får va tillsammans gör det hela inte rätt
Taggtråden är utbytt mot stjärnor i det blå

Veckans animation V.3


leb die sekunde

I UTLANDET


skriv många blogginlägg så att jag har massa att gotta mig i när jag kommer hem igen.
KÜSS

Detta visste ni kanske inte om mig..

  1. När jag var liten ville jag bli vetrinär, begravningsentreprenör, brandman, vampyr eller filmregissör.
  2. Jag har inte druckit coca cola sedan jag var sju år gammal.
  3. Jag var kär i Johnny Depp när jag var elva år gammal.
  4. När jag var yngre utvecklade jag en fobi mot att trycka på stoppknappar på bussar och tåg. vilket ofta resulterade i att jag kunde åka flera stationer längre än nödvändigt. Plingade ingen där jag skulle av åkte jag helt enkelt vidare till nästa osv. Så höll jag på fram tills jag slutade gymnasiet.
  5. Jag kunde inte säga bokstaven 'R' när jag var liten och blev mobbad för detta. Jag gick hos en talpedagog i något år. Jag lärde mig uttala R ordentligt först när jag gick ur högstadiet .

Om du tvekar - Sarek


Tiden har gått, sen kvällen hos mig
Då jag upptäckte sidor jag nu älskar hos dig
Timmarna flög, månen var ny
Då vi gav av varann och såg morgonen gry

Allt vi har upplevt finns samlat i mig
Jag är din och jag finns här för dig
Om du tvekar så visar jag vägar att gå
Om du tröttnar så ska jag va den som förstår
Så slut då din hand kring den sten som du bär
Som jag slipat och format till den jag har kär

Om min dag varit lång så håller du mig
Är jag ledsen så får jag min tröst ifrån dig
Om jag är kall, värmer din rygg
Där jag så många gånger har somnat så tryggt

Allt vi har upplevt finns samlat i mig
Och jag vill också finnas där för dig
Om du tvekar så visar jag vägar att gå
Om du tröttnar så ska jag va den som förstår
Men slut då din hand kring den sten som du bär
Som jag slipat och format till den jag har kär

Älskar att vakna och få ha dig här
Krypa intill dig och känna mig kär
Njuta av stunden som är

Om du tvekar så visar jag vägar att gå
Om du tröttnar så ska jag va den som förstår
Så slut då din hand kring den sten som du bär
Som jag slipat och format till den jag har kär

2009

Jag har inte riktigt fattat att det är Januari ännu. Att det är början på ett helt nytt år. Ett år som förhoppningsvis kommer att innehålla en massa musik, nöje och glädje.

Jag ser egentligen inte fram emot någonting. Jag ser inte fram emot sommaren, och inte att det ska bli ljusare eller varmare. det kommer förhoppningsvis med tiden. jag tar alltid allting som det kommer. jag vill inte ha några förhoppningar på någonting, eftersom det då oftast går åt helvete. Ja, jag har en väldigt optimistisk syn på livet.

Idag kom jag underfund med att jag gillar namnet Byron väldigt mycket.

Idag har jag varit i Jönköping. Vi lämnade och hämtade saker i min lägenhet. Åt på kinarestaurang och var på A6 och Ikea. Mamma köpte ett par sockar med pingviner på till mig. Jätte söta.

Jag är riktigt trött nu. Ska faktiskt gå och lägga mig hade jag tänkt. Nu när jag inte har tillgång till min egna dator har jag inte mycket att göra (:


God natt, küss

”I am an alien With super high intelligence, Flying in my spaceship up and down.”

Why do you still run when you can walk with me?

Denk nur an mich und du siehst Den Engel der neben dir fliegt.


“Sometimes I am two people. Johnny is the nice one. Cash causes all the trouble. They fight.”


”Le temps n’a rien changé. Amélie continue à se réfugier dans la solitude. Elle prend plaisir à se poser des questions idiotes sur le monde ou sur cette ville qui s’étend là sous ses yeux.”


"It’s better to burn, than fade away"

Fan vad tråkigt det är..

.. när man suttit och kodat i två timmar och det bara ser bra ut i firefox. får börja koda avancerade saker i internet explorer. hatar't.

Dr. Cox for president


Ja, jag älskar verkligen scrubs. Dr. Cox har jag haft en liten crush på enda sen jag såg det första gången.
Han är bara så sjukt underbar (:
Här kommer några citat som jag gillar.

"Okay, listen up and listen good. I will murder ANYONE who tells Carla about this. And that means you too, mrs. London. I will save your life, and then I will take it away...Lonny...are you still looking at me?"

"You know, the only way you could be more useless right now is if you actually were the wall. Now, it certainly is true that you'd at least be serving a purpose - specifically a surface for a jackass to lean against - but it could be argued that this is more useless than doing nothing."

"God! My brilliance is now becoming something of a burden."

"I love this moment so much I want to have sex with it!"


samt min absoluta favorit:
"I cared so little I almost passed out!"

Nu ska jag gå och bli spöad i poker. Jag suger verkligen. Jag hatar det spelet.

God morgon......

Japp, jag vaknade för tjugo minuter sen. Illa, illa.

Har hittat en grej som jag ska prova på om jag väl pallrar mig iväg till nya zeeland.
Jag vill göra ett så kallat Canyon Swing.

Jag skrattade så sjukt mycket när jag såg den här filmen. Men jag skulle inte heller vara så jädra kaxig om jag var i hans sits. Men jädrar vilken underbar känsla det måste vara (:

Keep shining, keep smiling.

Dessa texten skickade en vän till mig en gång. Dom låg gömda i en väl dold mapp. Tyckte att don var fina.

Att vara stark är inte att aldrig falla, att alltid veta, att alltid kunna. Att vara stark är inte att hoppa högst eller vilja mest. Att vara stark är inte att lyfta tyngst, att alltid komma längst eller att alltid lyckas. Att vara stark är att leva livet som det är, att acceptera det och gå igenom svåra perioder. Att falla till botten, slå sig hårt och alltid komma igen.

Skillnaden mellan en riktig vän och en simpel vän är, att en simpel vän har aldrig sett dig gråta, en riktig vän har axlarna våta. En simpel vän förväntar sig alltid att du ska finnas, en riktig vän förväntar sig själv att alltid finnas för dig. En simpel vän skulle skratta om du föll framför vännerna , en riktig vän skulle ramla och skratta med dig istället för åt dig. En simpel vän undrar om du är kär, en riktig vän vet det när den ser dig. En simpel vän skulle prata me dig om du stod på bron, en riktig vän skulle ställa sig på kanten och gå med dig, till det sista andetaget.

Wherever you go I hope that you know that I’m at your command

Puh! upptäckte precis hur mycket klockan är, vilket betyder att jag nu har suttit på mitt golv, med min säng som ryggstöd i ungefär.. åtta timmar. Jag har knappt rört på mig. Det kommer att kännas imorrn. fy satan. Jag hade tänkt kolla på en film, men jag måste satan gå och lägga mig på riktigt.

Har känt mig skapligt kreativ ikväll. Tänkte börja på en ny header, men kom på att det inte var länge sen jag bytte. Typ en vecka sen eller något sådant. Dessutom gillar jag den väldigt mycket.

Har lyssnat på två skivor som jag mixade ihop för ungefär två år sedan. Det är väldigt kul att lyssna på vad jag tyckte var bra då. Det är mycket Marit Bergman och Thåström - så klart.

Uppdaterade en gammalt inlägg med mina layouter jag haft under året som gått. Långt ifrån alla, men ändå.
Jag ska ställa telefonen för väckning hade jag tänkt. På elva, det är väl ganska tidigt? Eller? Tio kanske..?
Vi får se.

Nu  ska jag slita mig från datorn i alla fall.
God natt, Küss

Leonita, du gjorde min dag.

Bill och Tom, röda mattan EMA 08

Jag blev klar :O det trodde jag faktiskt inte. Det är synd att det blir så fruktansvärt dålig kvalité när man sparar om en AI (Adobe Illustrator) fil till jpg eller png fil. Men ni kanske klarar er ändå?

Illustrator CS3
Tog sex timmar att göra.

Här får ni även en liten closeup, så att ni kan se hur den ser ut i lite större storlek
(orginalbilden är 1200x800 så det gick inte att ladda upp orginalstorleken):

och ja, jag blev så där äckligt nöjd som man kan bli ibland ;)

I will be strong for you, I will belong to you
Carry you, bleed for you
Run for miles


LeonitaEgzona.blogg.se


så här ser deras nya design ut.
(klicka på bilden för att komma till deras blogg)

Haha..


Jag håller på att rita på Bill nu.
Testade att släcka ner bakgrundslagret i ansiktet och då blev det så här.
tyckte att det såg lite häftigt ut (:

In progress..

Har varit lite smått irriterad en stund nu. internet har inte fungerat, och det visade sig att min farbror hade råkat dra ut någon propp som gjorde att dom fick strömavbrott (: haha


Blir inget jönköping imorrn ):
det skulle tydligen bli fint väder imorrn, så vi tar det på söndag istället. Vilket iofs är bra eftersom jag får ha min dator en extra dag (:

Som ni ser så håller jag på att rita i illustrator, känns som en evighet sedan. Senaste bilden jag gjorde var den 27:e december. Typ en vecka sen. Haha, kollar tillbaka och kollar på första illustrationen som jag lade upp i bloggen. Jag måste bara säga en sak.. den är ganska ful. Tycker iofs inte att någon bild på Tom har blivit speciellt bra, vet inte riktigt varför, men jag tycker inte att jag får till hans ansikte särskilt bra. Som på bilden ovan. Jag gillar inte ögonen, men jag har suttit och ritat om och ritat om dom i en timme nu, så nu ger jag upp. Dom får helt enkelt se ut så där (:
Ja, ja.. nu ska jag springa och se slutet av På spåret och sen ska jag fortsätta att rita.

Den blir nog inte klar idag, så ni får kanske se den imorrn (:

Natten är så hård för betongens kungar.

Det känns som om jag väntar på någonting, men jag vet inte riktigt vad ännu. Jag har verkligen legat på latsidan när det gäller designer. Jag lovar att jag ska bli bättre på när jag kommit hem ifrån Italien igen.

Pappa och Viktor lagar mat. Sarah har åkt tillbaka till Göteborg och vi har spelat spel som galningar - både idag och igår. Drakborgen och Talisman. Jag vann på drakborgen förut - dvs. jag var den enda som inte dog.

Jag känner mig otroligt rastlös. Jag såg klart på Th Dvd:n och jag tycker om den väldigt mycket. Föredrar fortfarande Zimmer dvd:n, men den nyaste var ändå något speciellt - så klart.

Jag har verkligen inte skapat någonting och det börjar att rycka i fingrarna. Det kan också bero på att jag åker till Jönköping imorrn och ska lämna det jag inte ska ha med mig på resan samt hämta det jag behöver (framför allt mitt pass!). Då hamnar min älskade dator där nere och jag får överleva med pappas dator. Jag kommer inte ha tillgång till Illustrator eller mina penslar i photoshop på över en vecka. Ni förstår inte hur det känns...

I natt såg jag på 27dresses. Den var ingen höjdare, men det hade jag inte väntat mig heller. Vaknade halv ett i morse av att Viktor kom och frågade om jag ville ha frukost.

Nu är maten klar.
Küss

Bildkälla

I don't know why you died, Goldie. I don't know why and I don't know how, I never even met you before tonight. But you were a friend and more when I needed one. And when I find out who did it, it won't be quick and quiet like it was with you. It'll be loud and nasty. My kind of kill. And when his eyes go dead the hell I send him to will seem like heaven after what I've done to him. I love you, Goldie.

Guten nacht


Tänkte skriva ett kort inlägg innan jag stänger av datorn för dagen.
Jag har sett Stardust idag. Jag måste säga att jag blev glatt överraskad, den var betydligt mycket bättre än vad jag trodde att den skulle vara. Slutet var så klart lite töntigt, men det brukar det väl vara i sådana filmer? Helt okej film i vilket fall.

Saknar mina töser. Ska bli skönt att börja skolan igen om två veckor. Saknar den väldigt mycket.

Känner mig lite nere och ska nu gå och se klart på THTV DVD:n, jag gillar det jag sett hittills. Dom är ju så sjukt underbara att man inte kan låta bli att dra på munnen när man kollar på den.

Guten nacht.
/S

1 Januari 2009
Hade en helt okej nyårsafton. Med fyrverkerier, vänner och lite tvspel.
Betydligt bättre än tidigare år. Jag hade jätte kul.


Charlotte hade på sig en jätte fin klänning i samma stil som jag ska ha på mig på galamiddagen (:

Hade ni en bra nyårsafton?
(Jag ska svara på era kommentarer snart.)

Nu ska jag gå och spela Drakborgen.
küss

I saw a ghost behind the door
when the kids were coming home from the war
with broken dreams and nothing more


Veckans animation V.1 och 2Schrei <3

RSS 2.0