Just det..

Det slog mig precis att det är Halloween denna helgen. Det var så klart därför det var så mycket ljus tända på kyrkogården. Jag är inte så dum som jag ser ut ;)

Bilder ifrån Alingsås kommer förhoppningsvis imorrn om jag orkar slänga in dom på datorn innan jag åker hem.
As coolt var det i alla fall.

Okt. 31, 2009

Sitter i min säng med täcken och varma kläder. Och fryser. Katten ligger intill mig och snarkar. Ja, hon snarkar verkligen och det låter jätte högt. Hon överröstar min radio. Tokpisse.

Om en stund ska vi åka till Alingsås, det är tydligen ljusdesigners som kommit dit och belyst staden. Så vi ska gå runt och kolla på det. ska bli lite mysigt. Hoppas min storebror kommer också.

Jag är supertrött och somnar nog snart.
hörs senare. tjing

Eller kanske drömde han bara om att ett långt tåg skulle ta honom långt långt bort

Jag har i någon timme nu förberett ett inlägg som ska läggas upp på bloggen den 9 november. Det är då 20 år sedan Berlinmuren föll, och ni som hängt med ett tag vet hur mycket jag älskar Berlin och dess historia. Så jag hoppas att några av er kommer att tycka att det är lika intressant som jag.
Har varit med Charlotte en stund ikväll. Hon jobbar nu, hon står i garderoben på en krog. Verkade inte jätte kul. Jag har också tillbringat lite tid med mina kusiner och träffat trevligt folk. Vi satt och spelade Dead or Alive på xbox, och jag är verkligen sämst på det. Det är ett fighting spel för er som inte vet. Jag föredrar det till Playstation (för det finns väl till playstation?).

Egentligen skulle jag skrivit ett inlägg om vilka skivor som är mina favoriter just nu, men jag får helt enkelt spara det inlägget till någon annan dag.

Främling överallt - Joakim Thåström

Hoppa fram till 3.00


Det finns en stjärna som är din

Jag vill dit!

U2 ska göra en gratiskonsert på Brandenburg Gate den 5 november (i samband med EMA) till minne av Berlinmurens fall som är den 9 november. Biljetterna är sedan länge slut, men jag kommer självklart sitta bänkad vid TV:n denna magiska kväll. Sjukt häftig idé.

Läs mer här.

Jag måste tuffa till mig lite.

Jag har fått två hemsideförfrågningar, ett för kommunen och ett ifrån pappas jobb.
När dom berättade blev jag så klart jätte glad, men sen sköljde en känsla av osäkerhet över mig.

Är jag verkligen så bra att folk kan betala mig för det? Kan jag verkligen göra detta?
Och ja, det kan jag. Jag vet att jag kan. Jag är fortfarande i början av min karriär och jag måste ta dom jobb jag erbjuds. Jag är så bra.

Nu ska jag och pappa iväg och lämna husvagnen i ett garage över vintern.
Tjing.

Hallo Leute!

Jag har precis lämnat in uppgiften, det får helt enkelt bära eller brista.
Ska åka iväg om en halvtimme och jag sitter i morgonrock. Så nu börjar jag bli lite stressad, har inte packat något ännu heller.

Ska hem till mams och paps och min lilla pisse idag.
Tar med mig datorn, men ingen hårddisk. Travel light.

Vi hörs senare.
Kuess.

klart?

Jaa, det känns så. Ska ta ett kik på't imorrn igen så får vi se. Tror inte att  vår lärare kommer att köpa idén  (och inte någon annan heller för den delen) men jag får hålla tummarna, helt enkelt.

Avslutar natten med en av mina favoritbilder på Johnny Depp.


(och Tom Kaulitz)

God natt!

Shellie, Sin City

"Wish you would've dropped by earlier, Jackie Boy. Then you could've met my boyfriend, could've seen what a real man looks like."


Working Class hero - Green Day ♥


En av världens bästa covers, allvarligt talat. När denna kom så var jag besatt. Jag älskar den fortfarande. Green Day är underbara. Jag älskar verkligen deras musik. Hoppa till 0.35 om ni inte vill se pratet i början.

Bloggtips!

En tjej som heter Rachel driver bloggen jaglever.tumblr.com, som innehåller många fina outfits. Hon har den klädstilen jag alltid har velat köpa och jag älskar den verkligen. Har följt hennes blogg så länge som den har funnits i princip och jag tycker det är på tiden att ni också upptäcker hennes bilder.





Sneakpeak.

Kände bara för att visa er vad jag pysslar med just nu. Visste ser det ganska coolt ut? I still got it. Jag är låååångt ifrån klar, och jag hoppas verkligen att jag hinner klart i human tid idag. Grejen är att jag tycker att den blir snyggare så där än som den egentligen ska vara.. Det är det som är nackdelen med att testa att släcka lager och sånt, haha

Jag lägger upp det hela resultatet när det är klart. Antingen sent ikväll eller imorrn.

Nu ska jag stänga in mig i bubblan igen (:

 

Denna låten går på repeat (obs piss kvalité). Nu kör vi.


Shut up (and sleep with me) - Sin with Sebastian

Denna låten gick på högvarv igår. Har gått runt och sjungt på den hela dagen.

You were young, you're free,
Why don't you sleep with me?

Våran projektfilm.

"Bra att Nadia läser uppgiften ordentligt så att vi andra inte lämnar in försent."
- kloka ord av Alex.

Idag hade vi som sagt redovisning av våran projektfilm. Vi lämnade även in en projektdagbok.
När vi disskuterade vilka två som skulle upp och säga något om filmen innan så såg jag till min förskräckelse min hand höjas och min röst som säger att jag kan göra det. Varför jag sa det är för mig fortfarande ett mysterium.

Jag och Nadia fick gå upp och redan innan hade vi sådan fruktansvärd ångest. Jag visste precis vad jag skulle säga, men när jag kom upp där försvann allting och jag vet inte alls vad som hände. Vi kände oss i alla fall jätte fåniga och efteråt hade jag sådan ångest att jag nästan började att gråta.

MEN, filmen blev helt okej. Den stack ut ifrån mängden, på ett bra sätt och jag är så stolt över oss som grupp. Framför allt över Nadia. Jag förstår verkligen inte hur hon orkar med oss ibland, haha. När vi är övertrötta, sjukt flummiga är bara så otroligt barnsliga är hon där och tar ner oss på jorden igen. Så gott det går i alla fall (:

here we go..

citerar Alex: "Bra att Nadia läser uppgiften ordentligt så att vi andra inte lämnar in försent." Tack Nadia, vad vore vi utan dig? Du är en klippa (:


En vecka kvar.

Ja, idag är det en vecka kvar till EMAs i Berlin.
Drömde att jag var där i natt. I morse när jag vaknade hade jag jätte ont i svanken så nu undrar jag var sjutton jag gjorde igår som gjorde att jag fick ont där? Haft ont hela dan.

Puh, är supertrött. Har jätte mycket att göra. Ska göra en uppgift som ska vara inne imorrn, förklarar vad senare när jag är lite piggare och har ätit, har bara ätit en macka idag ännu.

Btw, våran film kommer upp på bloggen ikväll också.

Nu ska jag käka, köttfärssås och makaroner.
Jag måste antagligen mickra maten eftersom jag suttit framför datorn så länge så att den antagligen har kallnat. Shit happens.

Ni har blivit duktiga på att kommentera förresten. Sånt gör mig glad.

Glöm inte att rösta på TH.

Pete Burns

Jag och Anna blev sjukt deppiga igår när vi gjorde en upptäckt. Titta noga på bilden nedan. Detta är Pete Burns, sångaren i Dead or Alive som gjort låten You spin me round (like a record), någon gång under 80talet. Sjukt snygg enligt min mening (bry er inte om den sjukt dåliga bilden).


Visst ser han bra ut? Hans läppar, hans ansiktsdrag. Han var vacker.

Så här ser han ut idag.
I rest my case.

Lass die Hunde los

Vi hörs.




lass uns frei

Pepp

för att komma in i rätt mood lyssnar jag på Run to the Hills med fantastiska Maiden.


Någon som minns detta?

Mitt favoritprogram när jag var liten. Kom att tänka på det idag när vi satt och redigerade det sista på våran film.

Min favorit var Melody, hade nog henne som leksak också (:


En fråga..

Hur sjutton har alla hittat hit?
Allvarligt, hur kom du in på min blogg?

Många vet jag är tappra krigare som hängt med ett tag och jag tycker om er så himla mycket, men ni andra? som inte har en aning om vem jag är, hur sjutton kommer ni hit? Haha.

Jag misstänker att tokio Hotel har något med det att göra?

Sjukt glad blir jag i alla fall när jag kollar in statistiken, så TACK!

Kloka ord.

“Always remember to slow down in life; live, breathe, and learn; take a look around you whenever you have time and never forget everything and every person that has a place within your heart.”

Lemmings

Någon mer än jag som minns detta underbara spel? Älskade det när jag var liten. Jag saknar det faktiskt. Måste spela det i jul känner jag.


Idag var en typisk sådan dag där jag kunnat sova mig igenom hela dagen.

Jag fick ställa väckarklockan på 12.00 för att över huvudtaget komma upp och ta mig till skolan. 12! Jag ställer klockan på elva vanligtvis för att inte sova bort hela dagen.

Jag måste verkligen vända på dygnet, jag måste verkligen göra det. Puh.. Inatt var klockan tre sist jag kollade på videon och jag kunde verkligen inte komma upp i morse. Det gick inte. Jag började klockan tio, men jag kunde verkligen inte kravla mig upp. Inte okej.

Nu är jag vaken (i alla fall fysiskt).

In your shadow I can shine - Tokio Hotel

Denna låten kunde varit skriven av mig för några år sedan.

Bill är magisk.

 

You see my soul
I'm a nightmare
Out of control
I'm crashing into the dark
Into the moon
Into the world of our cocoon
You're the sun
And I'm a moon


Hemklickat!

Ja, så nu blev det äntligen av att jag beställde en prenumeration (sjukt svårt ord) av Cap Design. En Grafisk tidning som är svindyr, men så värt pengarna.

Klicka på bilden nedan för att komma till Cap Designs hemsida, jag bor typ där (:



Var och kollade på basar inne på musikbörsen förut. Är sjukt sugen på att köpa en alltså. Hittade en helt okej för 1500:- och en massa bra böcker också. Det rycker i fingrarna, haha. Har suttit senaste timmen och försökt lära mig att spela Automatic på gitarr. Verserna går bra, men refrängen är inte helt okej.. Ska träna mer på den imorrn. Mina ögon är tunga, och nu ska jag ut och gå (ja, tro det eller ej!)

Vi fortsätter spela Rock n' roll men vi håller på att dö - Nationalteatern

Let's go Humanoid!

Ja, tre veckor senare än alla andra så tänkte jag berätta vad jag tycker om Humanoid. Jag har ändå lyckats hålla det inom mig ett bra tag nu..

Det första jag gjorde när jag fick skivorna var att slita upp förpackningen och läsa igenom bandets tack. Det gör jag alltid innan jag börjar lyssna på själva skivan. Häftet i skivomslaget är för mig väldigt viktigt. Jag älskar det där lilla häftet och hade det inte funnits hade jag inte fortsatt att köpa skivor.

Jag började att lyssna på det tyska albumet. Jag måste erkänna att innan den första lyssningen så kände jag mig lite nervös. Jag visste att dom skulle ha ett nytt sound, och jag var riktigt osäker på om jag skulle gilla det eller inte.

Komm började spelas (jag kan inte lyssna på den nu utan att tänka Tom, die nacht ist hell - haha) och jag visste inte vad jag skulle tycka. Jag minns att jag tänkte att det här var ändå ganska okej.

Men när jag lyssnat igenom skivan for en ilning av besvikelse igenom min kropp. Jag gillade inte skivan ifrån början. Men andra gången jag lyssnade, och verkligen var beredd på deras sound så växte den mer och mer i mina öron. Efter tre dagar av ihärdigt lyssnande så älskade jag den. Jag lyssnade på den jämt, jämt, jämt.

Låtar jag genast fastnade för var Hunde, Alien, Für immer jetz och Geisterfahrer. Men idag kan jag inte ens välja vilka låtar jag gillar bäst och sämst. Alla träffar rakt i hjärtat på sitt egna speciella sätt, varje låt är värdefull.

Det är först nu jag inser hur mycket jag har saknat Gustavs trummor, Georgs bas, Toms underbara kunskap på gitarren och Bills fantastiska och lugnande röst som får mig att må så fantastiskt bra.

Det engelska albumet började jag inte lyssna på förrän en vecka senare. Och jag måste säga att jag faktiskt föredrar det tyska. Det som gör mig mest glad är att dom inte har översatt de tyska låtarna rätt av till engelska. Det hade inte funkat i detta fallet.

De låtar jag fastnade för vid hörsta lyssningen var World behind my wall, Zoom into me, Phantomrider, Humanoid och Noise.

Jag vet inte riktigt vad jag ska säga mer än att jag älskar skivorna, båda två. De är mörkare och hårdare än de andra, och jag älskar det.

Ni har gjort det än en gång.

Tack.


OMFG!!!

Nu är biljetterna bokade. Det är helt otroligt, jag har inte greppat det ännu. Jag kommer nog inte fatta att jag ska se Tokio Hotel förrän först en dag innan konserterna. Om ens då. Men, nu ska jag se dom. Ja, jag SKA SE DOM. LIVE. Jag har väntat i två år, och nu ska jag nog kunna vänta fem månader till. OMG!!

Jag tycker lite synd om mina vänner som kommer att höra mig tjata om detta i fem månader. Men det får ni för sjutton leva med :)

JAG SKA SE TOKIO HOTEL!!

1/3 - 10 Köpenhamn med Sora och co.
4/3 - 10 Stockholm, 5/3 - 10 Göteborg med Mimi och co.

I'm so exicted!

Okt. 21, 2009

photo


Dreams are images our subconscious creates, to give us some kind of reassurance and solitude when we’re deep in slumber.
They give us a chance to escape the horrors of the real world, even if it’s only for a second.

But even in sleep pain and hurt can come and haunt you, your worst fears become a reality in the dream world.
But what if the pain and hurt you see in your dreams is the actual way you live?
What if your life is so bad that you can’t even escape it in the sanctuary of your own mind?
To the point where you think your dreams are your reality.

Puh..

Har suttit vid datorn hela dagen.
Ja, ja, okej. Jag vaknade till liv halv ett och kände att jag verkligen var tvungen att gå upp. Jag drömde mardrömmar i natt igen. Är det fullmåne snart? Jag brukar sova som sämst just vid fullmåne.

Nu kom Alex, och nu ska jag käka.
As hungrig.

Imorrn släpps biljetterna. Can't wait.

Veckans animation V.44



(bubblare)

Jag vill äta Toms skjorta.
Såå snygg.

I touch myself - Danni Carlos


Sjukt speciell låt, som jag lyssnade på ganska mycket igår kväll.
Vart hittar jag allt?

God morgon förresten.

Fuckin' love Tom Waits

November

Denna låten lyssnade jag jätte mycket på när jag var i 15års åldern. Jag älskar verkligen sågen i början och Tom Waits rossliga röst.

Little drop of Poison


Mannen som spelar såg heter Don Neely och här kan ni se honom spela på en konsert (hoppa fram till 2:15 om ni inte vill höra honom babbla). As coolt!


I'm alright, I'm okey

Alien. Geisterfahrer.
Den senaste timmen har jag legat under mitt täcke och lyssnat på Humanoid albumet. För en timme sedan fick jag bara blackout och jag vet inte ens själv vad som hände. Det skrämde mig i alla fall. Men jag är okej, och jag har lugnat ner mig nu. Tankarna är samlade och min kropp mår bra igen.

Ich bin hier. Hinter dir. Geisterfahrer.
Ich komm mit auf deinem letzten Stück.
Küss mich jetzt. Im Gegenlicht.
Wie'n Geisterfahrer.



Saknar dig så mycket att det gör ont.

Jag är lite irriterad

Jag vaknade första gången vid tio av att någon jävel BORRAR och HAMMRAR. Jag vet inte vart det kommer ifrån heller, trodde det var min granne, men nästa gång jag vaknade (runt tolv) så lät det någon helt annanstans. Alex har också hört det.

Ah, nu börjat hamrandet igen!

Igår såg jag och Alex på Harry Potter and the half blood prince, och den var riktigt dålig. Ungefär 1,5 timme för lång och sjuuuukt seg. Blev väldigt besviken.

Vi ska ner på stan igen, efter att hon kommit ur duschen (överambitiösa jävel). Dvs. Jag behöver klä på mig. Jag kommer eventuellt komma hem med en klänning idag, men jag har inte speciellt höga förhoppningar faktiskt.

Btw, skulle åkt hem i helgen egentligen, men det blir till nästa helg istället. Då kommer nämligen min kusin och hälsar på tillsammans med hennes nyfödda Matilda (:

Och nu kom borrandet igen, YES!! Jag har saknat dig!


ILY

Ni är ju så jävla underbara!!


I want to break free - Queen

Älskar Freddy i denna. Vem gör inte det liksom?


Morrn!

Hittade två bilder på Annas blogg som verkligen beskriver intresset för våra föreläsningar.

Nadia, Andreas och Jag.
Vi sitter och chattar med varandra på facebook.


Jaa, som ni ser. 3 av 4 är inne på facebook.
2iPod touch och 2 iPhone.
Nadias, Andreas, Min och Annas.

Detta är verkligen vi i ett nötskal. Idag så kommer Cici hit! Vi ska plinka lite gitarr och sen ska jag på stan. Ska blir mycket kul i alla fall. Har diskat hela morgonen, okej stor överdrift. Men jag måste i alla fall klä på mig nu, för hon är här om 30 minuter.

Hörs senare. Tjing.

Shit jag måste äta!!

Guten nacht.


Never Ignore a Nerd

Denna är klockren och sjukt sann. Kolla på den. Gå även in och kolla på hans andra videor. Han är snygg och rolig.


Blicktrick

Är i skolan, men känner mig lite stressad eftersom jag inte ens har tid att vara här just nu. Vi har fått i uppgift i Grafisk Design kursen att göra ett så kallat blicktrick. Här är några exempel på vad det är:






Dvs bilder som vid första anblicken ser ut som något, men när man sedan kollar lite närmare så är det egentligen någonting helt annat. Jätte svårt, och jag har bara den där skabbiga marknadsplanen i huvudet..

http://tillantillan.blogg.se

Tillan har fått en ny design!

(klicka på bilden för att komma till bloggen)

We're not living in America, but we're not sorry.

Lyssnar på The Sounds på spotify just nu. Försöker verkligen få ihop en marknadsplan, men det är så svårt. Åh, nu spelas zoom into me.

Jag har verkligen svävat på moln hela dagen. Många turnédatum har kommit nu och jag vill verkligen åka på hur många som helst, men vart ska man få pengar ifrån? Jag ska i alla fall se dom i sverige och i köpenhamn. Sen ska jag försöka åka på minst en i tyskland också, det är ju nästan ett måste, inte sant ;)

Anyway, det är en av anledningarna till att jag verkligen inte kan koncentrera mig. Jag är så himla glad. Det är så svårt att beskriva för någon som inte bryr sig ett skit om deras musik. Men jag vet att många av er som läser min blogg vet precis hur jag känner och det värmer.

En grej som är lite no, no är att jag inte kan boka biljetter. Men jag vet att någon kan göra det åt mig, så jag vet att det löser sig ändå.

Åh, jag är så pepp.

Nu återgår jag till skolarbetet som måste vara klart på fredag. Puh..



When the world
Cuts your soul into pieces
And you start to bleed
When you can't breathe
I will be there
Zoom into me

4 och 5 mars.

NI VET VAD SOM HÄNDER DÅ. DET GJORDE PRECIS MIN DAG. ICH WARTE HIER <3

Keep smilin' Keep shinin' Knowin' you can always count on me for sure that's what friends are for

Så här snygga är vi när vi går på stan.

Jag, Alex och Anna.


blabla Design är..

så långt har jag kommit på min marknadsplan som ska vara färdig på fredag. Känner mig sjukt omotiverad, men är ändå på bra humör, vart det nu kommer ifrån?

Jo, jag är ledig på fredag. Kan det vara därför? Ptja, kanske.
Jag vill pierca mig - nu.

Igår lärde jag mig att spela blinka lilla stjärna på munspel. Imorrn ska jag till bibblan och låna lite musikböcker.
Oh, glömt att skriva att jag äntligen har köpt The heroin diaries, eftersom den alltid är utlånad på bibblan. Jag lånade den iofs i söndags - men på svenska.

Så.. när vi var på akademibokhandeln igår så hittade jag den på engelska för 150:-
så jag gick till kassan för att betala och lämnade fram mitt rabatt häfte (man får en stämpel varje gång man köper över 100:-). Jag fick reda på att dom hade slutat att använda dom vid årsskiftet (haha) så istället för en ny stämpel så fick jag 90kr rabatt. Helt okej.


I bet you would like to undress me



Mina pjucks som jag beställde ifrån LaRedoute (herravdelningen) kom idag! Så sjukt snygga and I love them. Och dom älskar mig också. Väldigt grabbiga och kraftiga, precis som jag ville ha det. Dom kommer bli sjukt bra att ha i vinter, även om mina fötter ser ut som clownfötter i dom, men jag vänjer mig nog.

För er som designar bloggar.

För några dagar sedan fick jag denna kommentaren:

Hejsan,
vi är några designers som blev trötta på alla lurendrejerier i designbranschen så vi valde att starta en blogg där vi helt sonika varnar andra designers för oseriösa designköpare.

Har du varit med om något liknande, maila oss så vi kan varna andra!

Blogg: Designscam

Så, jag har så klart börjat följa den bloggen, eftersom jag råkat ut för detta alltför många gånger och inte vill göra det igen.
Mycket tanke och kraft läggs ner på en design och mitt mål är att alltid göra mitt bästa för dig som beställer. Ibland känns det som att huvudet ska explodera, men jag jobbar ändå på - bara för att jag tycker det är kul och för att jag vet hur viktigt en design kan vara.

Men, det är inte kul när en design nästan är klar, och man får ett mail om att man inte vill ha den längre. Då rinner all lust av en och man tycker inte det är så kul längre.

Jag har faktiskt funderat på att sluta designa bloggar till folk som inte är mina vänner. För det känns inte som att det ger mig någonting. Men jag vet verkligen inte.. jag tycker ju att det är så himla kul..

Nu ska jag till konsum och hämta mina kängor. Ska försöka fota dom och slänga upp dom på bloggen sen ikväll. Ska börja skriva på min marknadsplan som ska vara klar på fredag,  samt laga mat. Kyckling, currysås och wokade grönsaker. Mumma.

3Dteknik

Jag har lyckats göra en kopp på en timme. Nu ska vi göra en banan. Sjukt kul!




Edit:
Klaaaaar

Okt. 19, 2009


It’s raining today, the blinds are shut. It’s always the same. I tried all the games that they play, but they made me insane. Life on TV it’s random, it means nothing to me. I’m writing down what I cannot see wanna wake up in a dream.

Oh, oh.

They’re telling me it’s beautiful. I believe them, but will I ever know the world behind my wall.


Oh, oh.

The sun will shine like never before. One day I will be ready to go, see the world behind my wall.

Trains in the sky are travelling trough fragments of time. They’re taking me to parts of my mind that no one can find. I’m ready to fall. I’m ready to crawl on my kness to know it all. I’m ready to heal. I’m ready to feel.

Oh, oh.

They’re teeling me it’s beautiful. I believe them, but will I ever know the world behind my wall.


I’m ready to fall. I’m ready to crawl on my kness to know it all.
I’m ready to heal. I’m ready to feel. Take me there!


Oh, oh.
They’re teeling me it’s beautiful. I believe them, but will I ever know the world behind my wall.


Tummen upp, upp!

Älskade denna designen på en blogg. Sjukt sugen, men jag vet att det betyder en massa timmar jag inte har just nu. Trist, för jag gillar den verkligen.



VÅFFLOR!

Jag ska äntligen få äta min efterlängtade våfflor, vi håller på att göra iordning dom nu och jag känner redan nu hur gott det kommer att bli.

Har stått och vispat grädde en stund och jag är alldeles mör i armen.
Hittade skorna i mitt liv inne på dinsko förut.

Upptäckte precis att typ alla modebloggare har dom, men jag får väl leva med det. Jag som redan har sjukt ångest över min längd blir ungefär 1.90 i dom pjucksen, men dom är så sjuuukt snygga så att det är värt det.

hörs senare.
tjao!

15 minutes of fame

I NATT DRÖMDE JAG ATT JAG GICK PÅ RÖDA MATTAN TILLSAMMANS MED BILL. SEN VANN JAG PRIS FÖR BEST NEW ARTIST PÅ MTV GALAN. DEN KÄNSLAN SKULLE JAG LÄTT KUNNA VÄNJA MIG VID. SOMNADE INTE FÖRRÄN TRE, MINDRE OKEJ. NU BÖRJAR 3D LEKTIONEN..

I'll be right here when your world starts to fall.




AA

Nu börjar Andra Avenyn. Ska lägga mig i soffan och kolla på det och sen ska jag gå och lägga mig.
Imorrn börjar en ny period i skolan. Dvs nya kurser, och jag är RIKTIGT pepp! 3D grafik och Grafisk design 2. Jag hoppas verkligen att dessa kurser ger en något. 3D kursen ser jag verkligen fram emot.

I veckan ska jag och Cici träffas och spela lite gitarr ihop. Ska bli kul!



En ny design är på ingång. Hoppas ni kommer att gilla den.
Hörs imorrn. Slutar 11.45, helt okej.

Natt.

Svenska Hollywood fruar parodi

Anna visade mig just denna. Så sjukt kul, och så sann så det finns inte :D


Zooey Deschanel

Jag tycker att hon är jätte vacker.


Veckans animation V.43


Detta klipp ger mig rysningar.

Just för att jag fortfarande får gåshud när jag hör denna låten, för jag minns hur det var när de första ackorderna togs och hela globen sjöng med. När Billie Joe går ner på knä och bugar inför alla.

Jag var där och det var så jävla underbart! Lätt en av de bästa konserterna jag varit på.


Because they make me feel soooo good.



Film time!

Har tänt en massa ljus nu och ska lägga mig i soffan med ett glas o'boy och kolla på film. Jag ska snart gå ut och gå, men jag måste vänta tills min ipod är färdigladdat, och visst väntar man bäst framför en bra film?



Det får bära eller brista

IPOD: SITTER I SKOLAN MED ANNA OCH EMIL. ÄR HUNGRIG. TENTAN ÄR KLOCKAN TVÅ OCH VI ÄR INTE JÄTTE PEPPADE. JAG KÄNNER ATT DET KAN GÅ PRECIS HUR SOM HELST. PEPS, SOFIA

Uppdaterat mroxx.se

Har hjälpt Mirre ikväll med att lägga upp nya bilder på hennes hemsida. Hon är verkligen superduktig! Så klicka på bilden nedan och besök hennes hemsida med en gång.


Två nya designer (:

Hell yeah!
Ibland kan jag jobba med två designer parallellt, och det är precis vad jag gjort ikväll. Två av mina vänner bad mig göra en åt dom var, och självklart ställer jag upp!

Jag ruskade liv i en gammal design och gjorde om den
så att den passade bättre till världens bästa Alex.

(klicka på bilden för att komma till hennes blogg)



Och sen min barndomsvän Veronica

(klicka på bilden för att komma till hennes blogg)

kommentarer är som vanligt varmt välkommet (:

Kvastarna ska sopa bra om man inte slarvat med skaften.

Jag har precis skickat iväg en praktikansökan. Vart tänker jag inte tala om förrän jag fått besked. En sak är i alla fall säker, jag vill VERKLIGEN ha den och jag skulle dö om jag fick den.

Jag är jätte nervös redan nu och hyperventilerar typ. Alex har varit här större delen av kvällen och hjälpt mig med min ansökan. Det var även hon som skickade iväg den eftersom jag inte vågade. Hur töntigt det än låter.

Snälla ni, håll tummarna för mig. Jag kommer att sitta som på nålar tills jag hör av dom. Jag håller mina tummar så hårt att det knakar. Snart lossnar dom väl.

Lyssnar på Ebba Grön, det var det enda som jag kände att jag kunde lyssna på just nu. Det enda som kunde hålla mig kvar på jorden (:

Ska jobba lite med bloggdesigner nu. Ligger så sjukt mycket efter p.g.a allt pluggandet, men jag vet att ni förstår. Jag är inte mer än människa. Nu har jag lärt mig att säga nej i alla fall, så jag känner mig ändå inte sönderstressad..

Ska faktiskt kolla på IDOL ikväll, det är ju Michael Jackson tema, och det går ju inte att missa!




Så här ser jag ut när jag lyssnar på ebba


skiiilinskiii

Wiie! Pratade en snabbis med mams förut. Hon har bokat en resa till säfsen i slutet av januari. Hela släkten ska upp och alla i min familj utom min lillebror ska med. Det ska bli sååå kul! Min storebror ska med till och med och det gör det hela tusen gången roligare! Plus att alla (läs: dom flesta) av mina kusiner ska med.

Var så länge sen som släkten gjorde något tillsammans och jag har alltid så kul tillsammans med dom. Dom har ju precis lika sjuka humor som jag, fabolous <3


Åre 2008.

Den dimmigaste dan åkte vi så klart upp till toppen. Jag och två till som är sjukt skillade på att åka skidor. Jag undrade ett flertal gånger på vägen ner varför jag över huvudtaget gav mig in på't. Funderade stundvis också över mitt testamente.

SJUKT kul vecka.

A Covergirl Ad.

Jag tittar på Canada's Next Top Model just nu. Jag är helt slut i huvudet efter att ha pluggat konstant sen nio i morse. Nu kan jag alla formler i alla fall, och det är alltid något.

Emil är en klippa, verkligen.
Nu ska jag lägga mig på soffan och dricka lite mjölk, antagligen sova lite också.

Hörs senare.


Precis innan jag hoppade bungyjump - 2007.
Kommer fortfarande ihåg den pirriga känslan som flöt genom kroppen.

London Calling.

Min bror ringde precis. Full som en kastrull. Han hade klarat av kursen och är en av de bästa i klassen. Jag är så stolt över honom. Äntligen gör han något han verkligen brinner för och trivs som fisken i vattnet.

Nu ska han bara skaffa en lägenhet och jobb..
(:

You kept your promise..

"you set me free.. now I can do the same for you"


flera bakom kulisserna bilder här.

Usch ):

hinner inte skriva recensionen nu, och jag hinner inte gå ut på msn heller, som jag lovat.
Jag ska hem till Anna och plugga.

Vi hörs senare när jag är hemma igen.
Kram

AAAAAAH!!!! *hysteriskt skrik*

Ser ni vad Bill har i örat? Det ska jag tala om för er! Han har en INDUSTRIAL!!!!! Piercingen som jag tjatar om jämt och som jag har velat ha sen jag var sexton år gammal och som jag äntligen ska göra i vår när alla andra i öronen är perfekt läkta. Varför har han inte kvar den? Såååå hett!

btw, dagens låt: bend and break . keane

Kapitalismen - Fred Åkerström


Haha, min favoritlåt för några år sedan. Gillar den fortfarande. Fred Åkerström har en mysig röst (:
Har en sjukt underbart minne till denna låten.

Min släkt var i Danmark för några år sedan och vi bodde i olika stugor. En kväll samlades alla hemma hos oss och en fest med min släkt slutar alltid med en massa sång. Så min faster tog fram sin gitarr och började spela denna låten med hjälp av min bror.

Ni kan ju tänka er hur det lät när ett par fulla vuxna skrålar i denna låten. Sjukt underbart, älskar verkligen min släkt. Det bästa är att alla sjunger i stämmor, och hur fulla dom än låter så låter det riktigt bra. Beundransvärt (:

Nu ska jag ner till Mac huset med min iPod. De måste återställa den - igen. Råkade trycka på något jag inte borde tryckt på. That's me.

When you can't breathe I will be there, zoom into me.

Jag har lyssnat på Alien, Phantomrider och Zoom into me hela morgonen (eller ja, den senaste halvtimmen). Dom är så magiska. Det slog mig precis att jag inte skrivit klart min recension av Humanoid ännu så jag ska försöka göra klart den tills ikväll eller imorgon. Annars kommer den upp till helgen. Beror på om jag hinner eller inte.

Har skissat på min kommande tatuering hela morgonen också. Det kommer att bli bra, väldigt enkel och väldigt fin. Precis som jag vill ha den.

Ska snart gå ner till bibblan och sätta mig för att plugga i några timmar. Behövs verkligen. Anna slutar jobba runt sex och då ska vi plugga tillsammans. Hon förstår mer än mig så jag måste plugga ikapp henne lite.

Vi hörs senare ikväll.

"Have a nice day"
"Have a nice day?"
"Yeah, I panicked, I didn't know what else to say.."



Onsdag

Kollar på True Blood just nu. Damn, Bill och Sookie är superheta ju!

Väntar på att det ska ta slut så att jag kan gå ut och gå. Det är svinkallt ute så jag måste ta på mig jätte mycket kläder. Jag vägrar fortfarande att ha jacka på mig, så jag kör iskallt på lager på lager principen. Jag har tappat bort min favoritmössa vilket inte är helt okej. Jag har dock inte lyft på klädhögen på golvet, så det är inte helt säkert att den verkligen är 100% borta, men det lutar dessvärre åt det hållet. Inte okej.

 

Imorrn ska jag bege mig till bibblan och plugga. Kan inte koncentrera mig hemma. Finns så mycket annat som lockar mer än att plugga, ni vet ju hur det är ;)

 

Här är tre bilder som Alex tog idag när vi var i skolan:

Alex hade vindruvor med sig till skolan idag, det var gottskt!

 

Sjukt tråkigt.

 

Alex och Andreas hade tråkigt, så dom gjorde en liten vindruvsfamilj.

 

Kommer att sakna den kvinnan till våren. Jäveln flyttar ju ner till skåne igen.

Inte okej.


Design: Kazuki Takamatsu

Hittade precis ett par urläckra bilder!
Klicka här för att se resten, sjukt snygga och otroligt häftiga, inte sant?





Can you hear me. I'm screamin from the top of the world.


Just nu är det mååånga tankar i mitt huvud. Men bara bra för en gångsskull vilket är superskönt!
Jag har så mycket planer för mig och mitt liv att jag inte vet hur jag ska hinna med allting! Jag har börjat göra en massa listor. Jag vet precis vad jag vill jobba med, men det är så himla olika saker - dock inom samma genre - att jag får sådan beslutsångest.

Jag vill vara en sådan person som verkligen brinner för en enskild sak och gör vad som helst för att nå dit. Sådana personer beundrar jag verkligen.

Och jag vet att allting hänger på min praktikplats just nu. Får jag den jag verkligen vill ha, så får jag in en fot i branschen och det skulle betyda mycket för mig. Jag hinner inte fixa den nu dock, måste plugga till tentan. Men i helgen ska jag skicka iväg min ansökan. Ni får hålla tummarna för mig och hoppas att min talang (?) får mig dit jag vill.

För att skingra mina tankar spelas låten som hjälpte mig igenom mycket under högstadiet på repeat:

Underground - Broder Daniel


Hemklickat!

Dessa skönheter beställde jag hem igår. I love them!


Morrn!

Jag och Alex är i skola nu och väntar på att Andy ska komma, han är sen. Vi ska plugga inför tentan på lördag.

Igår hade vi handledning av vår film som vi jobbat med i två veckors tid och vår lärare verkade verkligen gilla den. Den är snart klar också, och nästa vecka ska vi visa upp den inför klassen. Är supernervös redan nu! Men sjukt förväntansfull också!

Ska plugga hela dagen nu, ska hem till Anna sen också och plugga där.

Nu kom Andreas..


Inatt drömde jag om Dylan McKay.
Woop woop!

thankyou.

Det går inte en vecka utan att jag tänker 'det borde varit jag'. Du vet så väl vad jag kände för dig och jag kommer mer eller mindre alltid att känna speciellt just för dig. Jag träffade dig i precis rätt tidpunkt i mitt liv. Vi hade blivit perfekta. Det var i alla fall vad jag trodde under de fyra år jag var upp över öronen förälskad i dig. Varje andetag du tog var perfekt och varje rörelse unik. Mitt hjärta slog så hårt för dig att det gjorde ont. Du betyder så mycket för mig och snart ska jag ta mod till mig och tacka dig för att du besöker mitt liv till och från och för att du alltid får mig att känna mig vacker och speciell. Du är en underbar vän, lämnar du mig så går jag sönder.

Jag kan inte tycka illa om dig.
Hur mycket du än ber mig, jag kan inte.
Och jag vill inte.

If you wanna leave, take good care, Hope you have a lot of nice things to wear



♥ JAG ÄLSKAR EBBA GRÖN ♥

Jag kan inte beskriva min kärlek till deras musik. Ebba Grön är nog det band jag lyssnat på längst och som fortfarande får mig att vilja dansa och skrika med till deras musik. Har lyssnat på dom på Spotify i någon timme och jag tror att det har bidragit till mitt bra humör.

Jag hade kunnat ge i princip vad som helst för att få se dom live. Jag skojar inte.

Die Mauer


Det måste vara radion


Flyktsoda


Pervers politiker

I was made for loving you - Kiss

Har gått runt och nynnat denna låten större delen av dagen.


Hottie!

Pryder just nu mitt skrivbord i skolan.

Lär göra det på min dator där hemma också när jag kommer hem.

MUMMA!


Wtf?

Vart kom snön ifrån och varför har den bosatt sig utanför mitt fönster?

Veckans animation V.42


Stockholm.

Här kommer lite bilder ifrån helgen. Vi strosade runt på stan och gick på museum, umgicks med erik och niklas och åt god mat. Gjorde inte så mycket mer faktiskt (:

Vi var på en titanic utställning. Den bästa som jag varit på, helt klart! Ligger vid Vasamuseet om någon är sugen på't. Man fick ett par hörlurar som man gick runt med under hela utställningen och lyssnade på en som berättade fakta om varje bild och föremål man stod vid. Skit bra!


Sen gick vi till nordiska museet som hade en chokladfestival.
Farligt gott.





Jag var i sjunde himlen..




Min favoritdekoration i hela lokalen. Så sjukt snyggt!



Foto: Pär Kjellén

På kvällen åkte vi till Globen och Green Day. Vad säger man? Galet mycket bättre än sist jag såg dom. Vilka killar! Vilken energi och vilken fantastisk scenshow. Älskade varenda sekund av konserten. Tyckte först att 2,5 timme lät lite långt, men så här i efterhand kunde dom inte kortat ner den så mycket mer. De spelade alla låtar man ville höra (trots att jag saknade Viva la Gloria och Wake me up when September ends).

När de kom upp på scen trodde jag nästan att taket skulle lyfta. Jag ryser bara jag tänker tillbaka på det. Billie Joe börjar direkt (ofc) att prisa Stockholm och det sänker inte direkt stämningen, haha.

När 21st century breakdown strömmade ut ur högtalarna visste jag att denna konserten skulle bli helt underbar, och vad rätt jag hade.

En av höjdpunkterna var helt klart allsången under Boulevard of broken dreams. Magiskt.
här kan ni läsa en intervju ifrån aftonbladet.

Snabb uppdatering.

Är nu hos min vän Erik på lidingö. Bor i deras superfina tvåa.
Vi ska snart bege oss in till stan och gå på museum, äta mat och umgås med niklas.
IKVÄLL ÄR DET GREEN DAY SOM GÄLLER!!

nu måste jag sticka.
hörs imorrn.

“It takes courage to break down the walls that keep you away from really living your life"





The wild rover - The Pogues

Zoom dich zu mir.

Nu lider The Fast and the Furious mot sitt slut och jag ska gå och lägga mig. Ska upp tidigt imorrn. Blir till att somna till Humanoid idag igen. Imorrn på tåget till Skövde ska jag börja lyssna på det engelska albumet. Har inte lyssnat på det ännu. Duktigt, tycker jag ändå (:

Runt ett befinner jag mig i huvudstaden tillsammans med mina kusiner och då möter världens bästa Erik upp oss på stationen. Vi ska hem till honom och dumpa grejer och sen ska vi ut och turista så mycket vi kan, mest för att det är kul när man verkligen går in fört. Inte för att jag behöver.

Vi ska passa på att gå på en Titanic utställning som just nu finns i Stockholm. Jag älskar Titanic och har gjort det väldigt länge, så jag måste bara se den. På söndag blir det Green Day och jag kommer hem på måndag igen.

Finns det något Wifi någonstanns så skriver jag säkert ifrån min iPod (:
Nu ska jag sova.



Guten nacht ♥

I say jump, you say how high?

Detta kallas fantastisk inspiration:
Minaa





Hemma och nypiercad!

Ja, ja... tanken var ju att jag skulle ner och byta smycke. Sen blev jag så sugen så att jag piercade mig. Det är sånt som händer. Ren impulsgrej. Blev inte öronen. Blev helt enkelt en sån här. Kan meddela att det inte är jag på bilden :P

Än så länge är jag sjukt nöjd och jag skulle lugnt betala för att se mammas min när hon ser vart jag piercat mig, haha.

Den gjorde LUNGT ondast! Har ju bara piercat öronen förut och det har inte varit så farligt, men denna gjorde jätte ont. Och jag har aldrig någonsin varit nervös förut över att pierca mig, men nu dunkade hjärtat i bröstet så mycket att jag var rädd att det skulle hoppa ut.

Nu ska jag städa till tyska Humanoid. C ya.

Okt. 9, 2009

Sitter just nu och kollar på första säsongen av Playa Del Sol - sjukt bra!
Igår var vi i skolan i tretton j*vla timmar! Kom inte hem förrän kvart i tolv. Men redovisningen flöt på idag i alla fall och det är ju alltid något.

Igår fick jag mina skivor!! Och jag lyssnade igenom den tyska innan jag somnade, och sedan satte jag den på repeat så att jag somnade till den. Jag tänker inte skriva vad jag tycker om skivan ännu, ska göra det nästa vecka, då jag verkligen lyssnat in mig på båda skivorna (:

Ska snart ner till en piercing/tatueringsstudio. Jag försökte byta smycke, men det gick inte jätte bra. Kan inte töja ut ringen själv, så det behöver jag hjälp med, haha. Fick hem en stav ifrån barbarella idag och jag ville så klart byta med en gång. Men ja, ja :P

Ska börja packa lite nu inför helgen.
På söndag smäller det:


På redovisning

JAA, DÅ SITTER MAN HÄR. VI KOM INTE HEM FÖRRÄN KVART I TOLV IGÅR. MEN DET SOM VÄNTADE PÅ MIG I MIN BREVLÅDA VAR LÄTT VÄRT DET. JAG SKRIVER MER SEN NÄR JAG ÄR HEMMA, ÄR FÖR TRÖTT FÖR ATT TÄNKA. PUSS

Mina tappra kamrater!

Är fortfarande i skolan..
men jag tror att vi är på väg hem nu, sakta med säkert.. Jag är helt slut i huvudet, och Alex ohc Nadia är vår grupps klippor.

Det har varit strul i gruppen idag vilket har gjort oss lite irriterade. Med betoning på lite.
Har varit i skolan sen tio i morse och imorrn ska vi ha redovisning klockan åtta!

Har inte varit hemma innan sju någon dag i denna veckan. That sucks.
Ska gå och köpa godis på Hemmakväll sen. Salmiakbalkar och Geisha är mina vänner i mörkret.

Mina Humanoid skivor kommer troligtvis imorrn. Jag hoppas verkligen det, för jag orkar inte vänta till måndag! Men de postades tydligen idag, så dom borde vara framme imorrn, jag har sms avi så det skickas ju direkt när paketet ligger på posten.

Det absolut bästa vore om jag hade en avi i brevlådan när jag kommer hem.

btw, Alex ska hoppa av utbildningen till jul. Inte okej. Hon ska plugga till frisör istället.
Nu måste jag verkligen gå på toa, håller på att pissa på mig.

Imorrn har jag också mycket att göra, ringa, packa och skriva ut biljetter och grejer........
Nu har vi tydligen fuckat upp rapporten också. Behöver vi göra om den så hoppar jag i Munksjön.

Vi hörs imorrn e.m/kväll.
Glöm inte att kolla på Inlåst kl. 21.00 på TV4


Min vapendragare Good Charlotte och jag.

Usch..

IPOD: HAR SÅ SJUKT MYCKET I SKOLAN JUST NU. JAG HINNER INTE VARA KREATIV ELLER GÖRA BLOGGDESIGNER. JAG HOPPAS ATT NI HAR FÖRSTÅELSE MED ATT JAG INTE HINNER, SORRY.

Funderar på när jag ska lära mig att inte trycka på alla knappar jag ser.

Trodde en propp hade gått. Jag gick till proppskåpet och såg en gul knapp. Woho, den trycker jag på. Hela lägenheten slocknar. Oops.

Jag måste ringa vaktis imorrn så att han får kolla på eluttaget. Jag kände ett sug att kolla själv, men jag har lärt mig att inte hålla på med el. Det går alltid fel + att det kan sluta med att det blir dyrt. Väldigt dyrt.

Jaja, elen är tillbaka och nu kollar jag på true blood.
är sjukt sugen på stuvade makaroner.

Hjärtattack.

En lampa smällde precis och dödade min förgrening med alla kablar. Den är helt död nu, visste inte att den kunde dö, men uppenbarligen kan den det.

Som tur var skadades inte något annat som fanns där. Dvs, min dator, externa hårddisk och min andra lampa. Tur för mig.

Imorrn får jag Humanoid.

Dagens skratt (:

Martin skickade denna länken till mig och detta är bland det roligaste jag läst. Så himla kul, haha :D

Varorna packas

Ja, så står det under min orderhistorik på cdon. Förhoppningsvis skickas skivorna idag så att jag har dom imorrn!
Läste precis i metro att Humanoid (tyskt uttal - love it!) fick 1 glob. Läste recensionen och skrattade lite för mig själv (:

Sitter nu i skolan, tror att jag håller på att bli sjuk - inte okej.
Funderar på vad jag ska käka idag..


Okt. 6, 2009

Kom en för en stund sen. Umgåtts med Mirre och Cici hela kvällen och haft allmänt mys. Vi gick runt Munksjön (sjukt duktigt av oss), åt god mat och mumsade lite godis också.

Vi kollade även på filmen Milk, som var helt okej. Jag älskar verkligen Sean Penn, han är en sådan fantastisk skådespelare. Att James Franco även medverkade i filmen skadade ju inte heller. Filmen hade kanske inte min uppmärksamhet 100% av tiden och jag måste nästan se den en gång till för att kunna hänga med bättre i handlingen, haha.

Nu ska jag läsa igenom ett mail jag fått ifrån bror London, samt skicka iväg ett mail till Z och börja kolla på bilder jag ska skicka med till mina praktikplatser. Orkar inte sitta med mitt Cv idag, det får jag göra imorrn.

Ska upp tidigt imorrn. Blir en lång dag i skolan imorrn också + att vi har en redovisning på något jag fortfarande inte förstår.

Längtar till stockholm!

Johnny Depp 1988

Inte okej!

Det slog mig precis att jag inte beställt Humanoid ännu, utan bara haft den på min önskelista. Jag har beställt dom nu i alla fall, men jag kommer inte att få dom förrän på torsdag som tidigast!

Inte okej. Jag är så klantig ibland. Usch och blä.


Bill har sjukt smala handleder.

Är i skolan nu och har faktiskt varit här sedan nio. Kom i tid i morse (nästan) och jag är sjukt nöjd över det. Alex smsade mig innan åtta och väckte mig. Inte okej, därför kom jag i tid.

Vår grupp har satt mig och Alex på att skriva rapport, och vid detta laget borde dom veta att det är döfött. Vi förstår inte vad vi ska skriva om. Vi får helt enkelt göra en kraftansträngning för laget, haha.

Ikväll ska jag hem till Cici och träffa henne och Mirre som befinner sig i Jönköping (:
Vi ska kolla lite på film och sånt. Fett nice.

Hörs senare om jag inte är hemma alltför sent.
Tjing.

Why can't I breathe..

 

If you're so strong then resolve the weakness in me. Why do you come here, and pretend to be just passing by?

I need to see you - I need to hold you - tightly.


Dagens bild..

Jag kan ju säga att det var inte Bill (för en gångs skull) som fick min uppmärksamhet denna gången..

Go Georg!


hmm..

vaknade för en halvtimme sen av att mamma skickade sms..
nu ska jag göra pannkakor (:

Tokio Hotel, TRL New York

Tokio Hotel, Illustrator CS3

ca. Fyra timmar.

 

Nu var den klar. Tyckte den blev helt okej, men det känns att man inte illustrerat på ett tag. Var ju ett tag sedan jag gjorde en bild på hela bandet. Jag hoppas att ni gillar den (:

 

(ps. Nu är det två dagar kvar tills humanoid släpps)


Wiee (:

Äntligen har denna illustrationen börjat närma sig sitt slut.
Den bör komma upp ikväll.

Lär inte kunna slita mig nu (:

Ska bara ut och gå någon timme, men sen smäller det. Woop woop!

Ledig imorrn.

Fick precis ett sms av Alex och Andy att vi är lediga imorrn.
På tisdag ska jag vara i skolan klockan nio. Vi ska skriva klart våra rapporter och sånt antar jag.

Min nya header, som kommer upp jätte snart är nr. 70 i raddan, haha. Tycker det låter ganska lite ändå med tanke på hur ofta jag byter. Kommer säkert komma upp med en ny version snart, för denna blev inte som jag ville ha den..

Nu ska jag jobba på mitt Cv. Tjass.

Film tips: Corpse Bride

Klockan 13.50 visar kanal 5 Corpse Bride. En film som är regisserad av min absoluta favoritregissör, alla kategorier: Tim Burton. Geniet himself.

Ni som älskade Nightmare before Christmas kommer att avguda denna. Liksom hans andra filmer så är denna filmen så himla välgjord att man bara inte kan tycka illa om den. Ni som inte sett den, och har lite tråkigt en söndag som denna - kolla på den. Soundtracket är underbart. Musiken är (så klart) gjord av Danny Elfman.


Veckans animation V.41


Jag önskar dig allt vackert, för du är det bästa som jag vet



Jag har skrivit det förr och jag tänker skriva det igen. Joakim Thåström är fantastisk. Hade jag ens haft hälften av hans talang så hade jag kommit långt.

Låten ovan träffar mig långt in i hjärtat. Denna låten finns med på soundtracket i mitt liv, som jag dessutom måste publicera här på bloggen snart (:

Det finns en del låtar som fastnar direkt när man hör dom, och jag minns första gången jag hörde denna.

Jag satt ensam i mitt rum, försökte skriva ihop en novell som skulle vara inlämnad dagen efter. Jag var frustrerad, klockan var mycket och jag skulle upp tidigt till skolan dagen efter. Ögonen sved och ljuset jag tänt höll på att slockna.

Då hör jag introt till denna låten och allt stannar till. Du jag vet en hemlighet. Det finns en stjärna man får ta ner, det finns en stjärna som är din. Jag satt som förstenad och bara lyssnade på hans ljuva stämma. Jag lyssnade på låten om och om igen. Jag tog bort allt jag raderat på novellen och skrev om den helt och hållet. Jag skrev ut den och stängde av datorn. La mig ner i sängen och kände ett lugn svepa in över mig.
Jag lyssnade inte klart på resten av skivan, utan denna låten gick på repeat hela natten tills jag vaknade på morgonen igen.

Jag vet bara (i skrivande stund) fem artister/band som fått allting att stanna till och släppa allt jag hållit på med och det är Thåström,

Johnny Cash,


Green Day,


Simple Plan


och Tokio Hotel.


btw, fick VG++ på novellen ;)

(Det finns en stjärna som är din.)

Wild horses - Rolling Stones


Well you done done me and you bet I felt it.

Jag är inte speciellt inspirerad till att blogga just nu. Lite trist tycker jag och jag hoppas att jag får en annan känsla imorrn, eller inom de närmaste dagarna i alla fall.

Just nu kollar jag på Crash på ettan, har aldrig sett den förut och hade tänkt se den, men mamma ville se någon film på fyran så jag hinner bara se en timme av filmen. Inte helt okej.

Imorrn åker jag tillbaka till Jönköping igen.
Jag känner mig så tom.


"I can't get that stupid song out of my head.."

I came 2 party - Cinema Bizarre ft. Space Cowboy




Burn this city - Sonic Syndicate

Ni måste lyssna på denna med jätte hög volym, men är som bäst då (:


Lördag.

Har varit ute och gått i regnet. I mina tygskor. Jag är blöt och sitter nu här med raggsockar på fötterna, det bästa som finns. Vi ska snart äta, hemmagjort potatismos och kokt korv. Mumma!

Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, måste maila min kusin om busstider och sånt till nästa helg då vi ska se GREEN DAY!

Vaknade för typ en timme sen och är fortfarande supertrött (:
Nu ska jag joina mamma vid tv:n, hon tränar upp sin italienska hör jag.

Vi hörs ikväll.
Küss!

Denna låten hade jag på repeat mellan Falköping och Skara, en resa på 30 minuter.
Jag älskar den så mycket så att det gör ont.

Hallo Leute!

Sitter på sin säng i mitt rum hemma hos mamma och pappa. Lyssnar på Thåström, som vanligt och skriver ner mina tankar.

Jag kom precis hem ifrån Charlotte. Vi har varit på bio och sett Flickan som lekte med elden, som var helt okej, men jag föredrar verkligen män som hatar kvinnor framför denna filmen. Tyckte denna filmen var lite seg, faktiskt.

Nu ska jag gå igenom lite bloggar, läsa lite och sen sova.
Guten nacht.

Fina bilder på fina pojkar:




Björn Borg ;)

Okt. 2, 2009

Hej.

De sista bilderna är på väg upp nu. FTP-sessionen kan mycket väl avbrytas när man flyttar en så stor blogg, och det verkar ha skett i det här fallet. Fixat nu i alla fall.

Mvh Nina, blogg.se

Det var som jag misstänkte helt enkelt (:
Nu fungerar alla mina bilder och sånt igen.

Wieeee!

Skönt, mina illustrationer är tillbaka! Jag har saknat dom. Ska göra en illustration snart igen, det var så himla länge sen, men jag hinner inte nu längre :(

Jag åker kanske hem idag, jag mår inte bra här just nu.

Inlåst.

Just nu visas inlåst på Tv4. En dokumentär om några ungdomar, som hamnat snett i samhället och som sätter sig själva i ett svenskt fängelse under 12 dagar.

Hoppas att det är lika intressant som det verkar.

SMÄRTA!

Jag försökte precis gå ner i spagat (jag har haft 1 dm kvar till golvet, och det var inte alls länge sen) och nu sträckte jag ljumsken. Jag måste börja stretcha igen.

Satan vad ont jag har. Inte okej, haha!
Men jag kunde faktiskt itne låta bli att skratta, för det är såå typiskt mig.

Nu blir det Wipeout på femman (perfekt underhållning för mitt skadeglada sinne). Sen ska jag ut och gå i någon timme. NICE.

Grattis!

Fick precis reda på att min vän (äntligen) har fött barn!

Så.. Tilda och Karl

Grattis till bebisen <3


Katy Perry värd för årets EMA (igen)


Min första tanke: Jaha du..
Jag har lite svårt för Katy Perry. Jag vet inte vad det är, men jag det är något hos henne som känns som en nagel i ögat. Hon är så sjukt upp speedad och hennes kläder under förra årets EMA var ju helt.. skumma, i brist på bättre ord.

Men, kul för Katy. Kan tänka mig att vara programledare för EMA är riktigt, riktigt roligt.


haha

dagens THTV var sjukt roligt. Jag är så sjukt skadeglad så jag satt och skrattade konstant under de första minutrarna.

haha, så sjukt kul! :D

iPod: snart klara med filmen!

VI ÄR I SLUTSKEDET AV FILMEN NU. VI HAR KLIPPT KLART ALLT OCH LAGT IN MUSIKEN, DET BLEV COLDPLAYS CEMETERIES OF LONDON, SOM JAG NÄMNDE TIDIGARE OCH LALEHS INVISIBLE (MY SONG). DOM PASSAR IN RIKTIGT BRA. FÖRHOPPNINGSVIS KAN JAG LÄGGA UPP FILMEN HÄR SEN. DEN BLEV ÖVER FÖRVÄNTAN. PÅ TISDAG HAR VI HANDLEDNING, OCH DÅ FÅR VI SE VAD VÅR LÄRARE TYCKER. HAN GILLADE I ALLA FALL GRUND IDEN SÅ MYCKET ATT VI FICK FRÅNGÅ LITE IFRÅN UPPGIFTEN. NU SKA VI LÄGGA IN EFTERTEXTEN, HÖRS IKVÄLL. XOXO/ SOFIA V.

RSS 2.0