Vad skönt det är att komma hem igen..

dsc00055 (MMS)

Vad skönt det är att komma hem igen..
"You need to be ready to get hurt, ready to feel. It is about dropping all your protective shields to feel something pure and overwhelming. It is about entering the here and now. Sometimes you have the feeling that there are so many beautiful things out there that you can not see for whatever reason, It takes courage to break down the walls that keep you away from really living your life. It is about being close to someone you never really met before. You want to escape from something and you want this ghost-like soulmate to come away with you because it is the only thing you have faith in. The track carries hope have been in love already, but I don`t think I have ever really loved somebody. Love is a very rare and beautiful thing.. But it can also be bitter if the other one does not love you back. I will wait for love to fly to me & teach me how to fly."

Lördag

Idag ska vi iväg till Camden Market. Vi vaknade för inte så länge sedan. Ni som känner mig vet att jag tar tid på mig att göra mig iordning, men det är inget jämfört med mina bröder. Viktor impulsköpte en banjo igår när vi var och besökte Brighton, och den sitter han nu och spelar på för fulla muggar. Vad Daniel gör vet jag verkligen inte.

Vi var som sagt i Brighton igår, Neola körde oss dit, och det var riktigt nice att ha någon som körde oss. Blev billigare och man såg mer av staden i sig. Jag hittade mitt drömhus, ett riktigt kråkslott. Men jag skulle nog inte kunna hitta det igen, tyvärr. Brighton var i alla fall väldigt fint och hade ett helt annat tempo än London.
Vi har inte gjort något turistigt ännu, utan bara strosat omkring. Idag ska vi nog till British Museum och National Museum också. Gratis inträde när den är som bäst. Ah, nu måste jag gå.music is my lifeline


Jag är skadad. Min biljettkod började med ...

dsc00051 (MMS)

Jag är skadad. Min biljettkod började med BTK. Bill Tom (trümper) Kaulitz. Det är så att jag nästan blir lite trött. Nu ska jag kliva på tåget mot Gbg. Puss


off to london.
yeah. in a couple of hours my brother and I are leaving schweden for the big city. Visiting my younger brother for a whole week. We haven't met since.. june, I think, and i've missed him so much. I know the three of us will have a blast. We're gonna do a lot of touristing stuff and also visit Brighton, I've always wanted to go there, so that's gonna be so much fun! Neola, Viktor girlfriend has lived there so I'm excited! Hopefully I find a leather jacket. I've wanted one for nearly ten years now, haha.

And I have NO IDEA why I'm writing in english, but I really need to improve my english skills, so yeah. I've always been better at writing than talking.

Anyhow. I'll be gone 'til next wednesday, but a couple of enteries will show up during my stay there. Beautiful pictures, and beautiful quotes, just for you guys. I found this amazing quote said by Bill, and it was so beautiful, and it will be published on tuesday (:

I hope you like my new design. A new header will come up when I'm back. Didn't have any inspiration for making an advanced one. You'll live.

Bye, bye blackbird

Elena Kalis

Jag har tipsat om henne förut, men hennes bilder går verkligen rakt in i mitt hjärta att jag känner mig skyldig till att tipsa om henne igen.

Elena Kalis är född i Ryssland, men bor numera på Bahamas med sin man och sina två barn. Och det är också hennes barn som är hennes populäraste modeller. Hon är en fantastisk undervattensfotograf.

Site. Deviantart.
Love the way you lie


Usch vad jag saknar att gå på konserter. Det gör ont i mig. Men inga av mina favoritband är ute på turné just nu. Inte i närheten i alla fall. Sucks. Men så fina dom var igår. Pusssaknar..


erik och niklas.

inhale. exhale.


for german PETA


that's hot.

strike a pose
she did it again.. she is so damn beautiful.

10 december


Så kommer dessa skönheter ner i min brevlåda. De går att beställa redan nu ifrån cdon.se. Me like."Flowers don't worry about how they're going to bloom. They just open up & turn toward the light & that makes them beautiful." - Jim Carrey

Huh?


Idag släpps tydligen lanvin kollektionen för H&M. Jag trodde att den släpptes för flera veckor sedan. Sån koll har jag. Kan inte påstå att jag bryr mig speciellt mycket heller..

Morrn.

You can't leave me if I'm already gone
Ramones – Beat On The Brat
The Offspring – The Kids Aren't Alright
Toy Dolls – Nellie The Elephant
Volbeat – Maybellene i Hofteholder
Mimikry – En Kungens Man
Asta Kask – AB Böna Och Be
Hoola Bandoola Band – Keops pyramid
Nationalteatern – Vi fortsätter spela rock´n roll men vi håller på att dö

It can't rain all the timeTagna i oktober med 30minuters mellanrum. Så här kan det se ut där mamma och pappa bor, här har jag växt upp. Den sista bilden är jag förälskad i. Jag har alltid gillat när dimman legat så lågt. Så kallad älvdans, när jag var liten sa pappa alltid att det var älvorna som dansade.

Fint.

Collins, Phil – True Colors - Rehearsalhow can i pretend that i like your new friend, when all i want is you?


Morrn. Denna veckan jobbar jag bara tre dagar, och det är faktiskt ganska skönt. Inte pengamässigt dock. Men om tre dagar så åker vi till London. Jag längtar så det gör ont.

upptäckte dock förra helgen att min kamera är borta. mindre okej. dessutom har jag inget ljud på min jobbdator så jag kan inte lyssna på hurricanes and suns förrän ikväll. inte alls okej.

Haifisch - Rammstein


bra video och en fantastisk låt.

älskar min 10åriga kusins intressen på facebook

spela data och bada överallt.

It's gonna take a lot to drag me away from you


Jag har otäckt många vackra vänner. Ibland behöver jag påminna mig själv om det. Dom är vackra och dom får mig vacker både inuti och utanpå. Dom är ta mig fan de bästa som finns. alltid och hela tiden.

.. there's nothing than a hundred men or more could ever do

På knutpunkten i helsingborg

BUSSEN STANNADE PRECIS PÅ KNUTPUNKTEN I HELSINGBORG OCHAV GAMMAL VANA SÅ KLEV JAG NÄSTAN AV HÄR. OM TVÅ TIMMAR ÄR JAG I GÖTEBORG, DÄR KOMMER JAG ATT HA TVÅ TIMMAR DÖTIDDÅTID, MEN PALM ÄR SNÄLL ATT TA DIG TID OCH KOMMA TILLCENTRALEN OCH HÅLLER MIG SÄLLSKAP. HAN ÄR EN AV MINA NÄRMASTE VÄNNER OCH JAG HAR INTE TRÄFFAT HONOM SEN I JUNI, SÅ DET SKA BLI NICE. MYCKET HÄNDER NU, PÅ ONSDAG STICKER JAG TILL LONDON OCH OM TVÅ VECKOTVECKOR SKA JAG FLYTTA. SÅÅ SKÖNT. HAR HAFT ETT PAR RIKTIGTBRA DAGAR I MALMÖ, GILLADE DOCK INTE HARRY POTTERFILMEN SÅ VÄRST MYCKET, DEN KUNDE GOTT OCH VÄL KORTATS NER 1.5H, MEN SÅ HAR JAG JU VARKEN LÄST BOKEN ELLER ÄR ETT INGJUTET POTTERFAN. MEN DEN VAR SNYGGT GJORD, VÄL FILMAD, SNYGGA EFFEKTEROCH STÄMMNINGDFULL MUSIK, JAG OCH ANNA SATT OCH VÄNTADE PÅBONHSM CARTER HELA FILMEN OCH HON VAR JU TYP MED I TJUGO MINUTER.. VÄNTADE OCKSÅ PÅ ATT RON OCH HERMIONE SKULLE KYSSA VARANDRA MEN ICKE (HAHA). DOM KOMMER SÄKERT ATT FÅ IN DET PÄ NÅGOT LAME SÄTT I SISTA FILMEN. NU ÅKER VI IGEN, SKA SOVA EN STUND.

Sitter och halvsover i en soffa på Entré i...

dsc00047 (MMS)

Sitter och halvsover i en soffa på Entré i malmö. Jag och anna ska på harry potter ikväll. Den är säkert dålig. Alex har färgat mitt hår mörkrött idag. Skulle blivit rödare än vad det blev. Får ta det nästa gång istället. Åt på jensens idag. Så äckligt gött!


GRATTIS FINA CICI


På din dag. Saknar dig! Grattis, grattis!

Hier in meinem arm für immer jetzt


Jag har skrivit om det förut, och jag kan inte lova att detta är sista gången som jag skriver något om detta. Hysteriska fans. För några dagar sedan fick jag ofrivilligt tag på tvillingarnas nya adress och en bild på deras nya hus. Jag sparade den inte, läste den en gång, men la den inte på minnet. För det första kan man inte låta bli att läsa deras adress när den är framför en. Men jag glömmer bort den precis efter att jag läst det. Idag minns jag den inte.. Men ja, jag vill å andra sidan inte veta sånt. Jag läste denna tjejs blogg och jag blev på riktigt rädd. Det läskigaste är att hon inte ser sig själv som en stalker heller.

Så därför undrar jag vad som är gränsen mellan en stalker och ett hängivet fan?

Är ett hängivet fan någon som vet allt (och då menar jag verkligen ALLT) om killarna och deras crew? Vart de håller till och vad det gör? Är ett hängivet fan någon som hänger utanför deras studio dagar, veckor, månader i sträckt för att kanske få en blick av dom? Följa efter och fota deras bilar när de är ute och åker? Är ett hängivet fan någon som blir bortföst av poliser, utskälld av vakter eller anhöriga till killarna? Som kryper under staket, skadar andra för att komma längst fram på konserter? Är ett hängivet fan någon som flyttar till Los Angeles bara för att vara närmare Bill och Tom?

Om det är att vara ett hängivet fan, så fall vill jag veta vad en stalker är.

Jag älskar Tokio Hotel. Sjukt mycket. Och om ni mot all förmodan inte förstått det ännu så vet ni det nu. Jag andas Tokio Hotel. Men jag har aldrig förstått fascinationen i att åka till deras studio och sitta utanför bara för att. Men jag ska inte heller förneka att jag säkert också skulle åkt förbi studion om jag ändå varit i Hamburg. Jag är inget helgon. Jag är bara människa. Men det är en skillnad mellan att bara åka förbi och åka dit och campa utanför.

 


Är det något fel på mig eftersom jag inte blir jätte starstruck så fort jag ser någon? Jag har någon mental spärr som gör att jag inte kan med att försöka ta mig backstage, eller smita in bakom staket eller något sånt. Även om jag skulle vilja det, och ibland så känner jag ett stick av avundsjuka när jag läser att någon lyckats, så kan jag bara inte göra det.

Men, skulle jag kastas in i en specifik situation så skulle allt antagligen se helt annorlunda ut. Jag är en sådan person som är dålig på att söka mig till vissa situationer, utan jag väntar mer på att dom ska komma, och kommer dom så tar jag ett snabbt beslut. Jag är väldigt impulsiv och bestämmer jag mig väl för något så måste det ske snabbt.

Jag skulle vilja säga åt er att skaffa er ett liv, men jag vet hur bra det känns att ha något som får en att må bra. Som får en att se fram emot någonting. Som får en att må bra när inget annat verkar göra det.

Men det finns gränser, mina vänner. Det finns gränser.


Till skaune.


Tidsinställt inlägg. Sitter antagligen (förhoppningsvis!) på bussen mellan lidköping och Skövde och irriterar mig troligtvis på allt som går att irritera sig på. Runt tio befinner jag mig i Hässleholm hos Alex. Imorrn ska jag med henne till skolan där hon ska färga mitt hår. Jag är skitnervös inför det. Mest för om min hårbotten pallar eller inte. Fick sms om att Anna är ledig hela helgen också, så då hinner jag umgås med de båda två. Har inte träffat dom sen.. Maj någon gång. Ska bli nice.Hm.

Jag la mig direkt efter att jag kom hem ifrån träningen igår. Hade så frukltansvärt ont i huvudet att jag nästan grät. Jag vaknade precis, 11h senare. Mamma och pappa var tydligen inne hos mig, men jag minns inget av det. Nu är det i alla fall bättre. Ömmar fortfarande dock. Bokade precis en biljett ner till skåne. Får se hur det går.

”You’ve changed things... forever. There’s no going back. You see, to them, you’re just a freak... like me”

Har jätte lite på jobbet just nu och i och med att jag är timanställd så får jag inte betalt för att bara sitta här.  Har inte gjort något idag (knappt) som jag kan ta betalt för heller. Suger fet hästballe. Men jag har pratat med en värmlänning idag, och det var nog höjdpunkten på dagen. Sitter och väntar på ett mail som vägrar att komma..

Så nu ska jag (ofivilligt) sluta för dagen och åka hem. Ska ge mig ut och gå i det fina vädret och kolla på några avsnitt av Sex and the City (fy fan vad jag stör mig på Carrie!).

Vi hörs senare. Troligtvis.


Dr. Denise Mahoney

Denise, you're scary! Sure you seem cute at first but then you eat after midnight or get some water on you and then boom! You turn into this monster and I gotta throw you into the microwave and explode you!— Turk


“You know, it’s ironic that cancer starts with “can”, because at this stage there’s nothing we can do about it!”

Denise: Is there anyway you can change your entire personality?
Cole: I can try.
Denise: Even the way you said that annoyed me.

Ja, jag är kär i henne.

Ny design - Sebastian


klicka på bilden föra tt komma till bloggen

You gotta love the US

i...

Alabama

kan man bli dödsstraffad om man sätter salt på en tågräls.
är det förbjudet att slänga snorkråkor i vinden.
får man inte köra bil barfota.


Arizona

kan man få upp till 25 års fängelse ifall man skär ner en kaktus.
får inte fler än 6 tjejer får bo i samma hus.
finns det en regel som säger att den som stjäl en tvål måste tvätta sig med den tills den är helt slut.
får kvinnor inte bära byxor.


Kalifornien

får man inte ha på sig cowboystövlar om man inte äger minst två kor.
får en man med mustasch inte kyssa en kvinna (Eureka).
får man inte slicka paddor (Los Angeles).
får man inte bära in en fisk på en bar (Portola).
får personer klassificerade som "fula" inte gå på gatorna i San Francisco.


Colorado

är det olagligt att låna ut sin dammsugare till sin granne (Denver).
får man inte köra en svart bil på söndagar (Denver).


Connecticut

finns det en regel för saltgurkor i Connecticut. För att få kallas för en saltgurka så måste den kunna studsa. Annars är det inte en saltgurka.
är det olagligt för en man att kyssa sin fru på söndagar (Hartford).
är det olagligt att gå baklänges efter solnedgången (Devon).


Florida

får ogifta kvinnor inte hoppa fallskärm på söndagar i Florida. Om hon gör det finns det en risk att hon hamnar i fängelse eller måste betala en avgift.
får man inte åka skateboard utan licens.


Kansas

får man inte spotta på en trottoar.
får en kvinna inte köpa en hatt utan sin mans tillstånd (Owensboro).


Minnesota

får man inte korsa statsgränser med en anka på huvudet.
får man inte äta hamburgare på söndagar (St. Cloud).
kan föräldrar bli arresterade om ens barn rapar under gudstjänsten i kyrkan.

 

New York

får man inte gå omkring med en glasstrut i bakfickan på söndagar.
blir man dödsstraffad om man hoppar från ett hus.


Ohio

får man inte supa en fisk full.

 

 

Läs fler här


When I see you smile I see a ray of light, I see it shining right through the rain


Imorrn drar jag till Skåne!

Den okrönta drottningen av grimaserContact me


Har slängt in ett litet kontaktforumlär. Ska kolla om jag hittar ett bättre, men detta funkar i alla fall hur bra som helst så länge. Gör det lite lättare för er också om ni vill fråga något. Glöm inte att fylla i mailadressen, utan mailadress så kan jag ju tyvärr inte svara er.

Om du fick välja, vem skulle då spela huvudrollen i filmen om ditt liv?


Audrey Tautou har alltid legat högt upp på listan med skådespelerskor. Och hon skulle gärna få spela huvudrollen. Om inte Megan Fox, Natalie Portman,  Zooey Deschanel eller Kirsten Stewart skulle norpa den titeln. Neh, skämt och sido. Audrey är sjukt otäckt vacker och hon är ganska lik mig i sätt och personlighet. Önsketänkande kanske, men va fan.

Vem skulle ni vilja se i rollen som dig själv?

Morrn!


Now I know I’m being used That’s okay man cause I like the abuse I know she’s playing with me That’s okay cause I got no self esteem


Phil Collins – Son Of Man

har jätte ångest just nu.

Touch me It's so easy to leave me All alone with the memory Of my days in the sun

När jag var liten visades denna musikalen på TV. Jag såg den för första gången hemma och farmor och farfar. Jag kunde knappt läsa, och förstod inte engelska, men satt ändå som fastklistrad framför TV:n. Då tyckte jag att denna låten var jätte seg, men nu tycker jag att den är helt fantastisk. Texten är så magisk, och när hon tar i mot slutet så får jag gåshud. Ingen jätte bra kvalité på videon dock. Höj volymen.


Mitt 2010 so far.

har ändå varit ett jävligt bra år. Egentligen borde man väl skriva detta i slutet av December, men jag är så glad just nu att jag gör det nu istället.

I januari firade jag faktiskt min födelsedag, och trivdes bra med det. Åt middag med mina vänner, och min bror kom till och med hem ifrån London för att fira med mig. Jag åkte skidor och festade tillsammans med min underbara släkt.

I Februari peppade jag för glatta livet hela månaden inför de stundande konserterna, och det är ett under att inte folk slog ihjäl mig. Jag var hos Mirre. Vi såg Rammstein och firade hennes födelsedag. Jag träffade Mimi och Sora för första gången. Cici var också där, och det var en underbar helg.

I Mars var den månaden med stor M. Jag invigde månaden med att vakna upp intill Sora och vi åkte till Kristiandstad för att ta tåget ner till Köpenhamn och möta upp Amiee, Bee och Peyton för att köa till Tokio Hotel. Jag åkte också upp till Stockholm och ner till Göteborg och sedan hem till Lidköping för att fira att mina andre  hälft fyllde år. En av de bästa veckorna i mitt lilv.


Jag inledde även en sju veckors praktik på posh24.se (kolla in deras sida, layoutförslagen jag gjorde har nu kommit upp - jätte fint!!).

April. Tillbringade hela månaden uppe i Stockholm, medan jag pendlade mellan lidköping och jönköping. Det var skönt att umgås med folk där uppe, och jag saknar verkligen tiden i stockholm.

Maj. En duva bajsade på min axel. Praktiken tog slut. Jag gick på min favoritfotograf Annie Leibovitz fotouställning. Jag träffade Anna och Alex efter deras Kina tripp och jag och anna tog bussen hem till jönköping.

Juni. Flyttade hem igen efter att skolan slutade. Jag såg Joan Jett & the blackhearts, Johnossi och Green Day på Ullevi. Stod allra längst fram och dansade loss. Min kusin tog studenten. Jag var också volontär under West Coast riot, Pier Pressure och Metaltown (dag 1 och dag 2). Där träffade jag Vicky, och vi klickade verkligen direkt. Hon är underbar!

Juli inleddes med en vecka på Peace and Love. Jag fick reda på att jag blivit antagen som funktionär till Sonisphere. Festade en del och tappade min telefon i sjön lagom när jag skulle upp till stockholm.

Augusti. Stockholm i en vecka. Sonisphere. Bodde hos Vicky (bland annat). Jag fick jobb. Jag och mamma gjorde ett inte alltför tappert försök med att börja med GI metoden. Det höll sig i ungefär fyra timmar.

September. Ganska lugn månad. Hände inget speciellt som stack ut.

Oktober. Var hos Mirre och skaffade mig en tatuering, som jag älskar, älskar älskar.

Kommande:

November. Åker ner till Anna och Alex och umgås med dom. Alex ska göra lite hårexpriment på mig och jag försöker att inte tänka på det för mycket. Och sen åker jag till London om någon mot all förmodan missat det.

December. Anledningen till att jag är så glad: Jag har fått lägenhet. Jag ska flytta i December. Min bror kommer hem över jul och min kusin kommer ner en sväng ifrån stockholm.

2010 har varit helt okej och jag hoppas att 2011 kommer bli minst lika bra.

born this way

Hej hej!

Det råkar vara så att jag har gjort en snabbteckning av en bild på dig och undrar ifall det vore okej att jag la upp den här på din facebook i ett album där jag sparar alla teckningar.

Eftersom jag inte äger rättigheterna till bilden, och eftersom den föreställer dig, ville jag fråga först, så att ingen tar illa upp.

kram kram
Sofia

Detta fick jag skickat till mig på facebook. Vad säger man? Att någon ens tar sig tid att måla av mig tycker jag är så otroligt smickrande. Och resultatet ser ni nedan. Hon är så sjukt duktig. Gå in på hennes blogg och kolla in hennes andra teckningar, hon har gjort fantastiska bilder på Bill bland annat. Tack igen, Sofia. Så otroligt vacker.


Äter korv på torget. Helt okej kväll med m...

dsc00043 (MMS)

Äter korv på torget. Helt okej kväll med min andra hälft. Bussen går om 1.5 timme. Underbart. Träffade random kille tid posten, fastnade där i typ 40min. Vi var sena innan vi kom till posten och nu är vi jätte sena. Hoppas ni har en bra kväll. Det är kallt <3
guitar
Rebecca | Fiona


'Til things are brighter - I'm the man in black

Jag har en del artister som jag alltid återkommer till. Jag lyssnar dom intensivt  ett tag och sedan tar jag ett uppehåll och sedan fastnar jag för dom igen. Ikväll lyssnar jag på Johnny Cash. Jag andades Johnny Cash för några år sedan och än idag hänger han med mig. Samma sak med Joakim Thåström, som har varit min ständiga följeslagare i tolv års tid. Jag kommer älska dessa musiker till den dag jag dör. Deras musik har tagit mig igenom den mörkaste tiden i mitt liv och det är jag dom evigt tacksamma för.


Johnny Cash – Thanks A Lot
Johnny Cash – If You Could Read My Mind
Johnny Cash – Cocaine Blues


Thåström – En perfekt värld
Thåström – Jag är en idiot - The End
Thåström – En vacker död stad


Imperiet – Kriget med mig själv
Imperiet – Kickar
Imperiet – Märk hur vår skugga


Ebba Grön – Flyktsoda
Ebba Grön – Det måste vara radion
Ebba Grön – Pervers politiker

I knew I loved you before I met you I have been waiting all my life


Detta är en av de vackraste bilderna som jag någonsin har sett.

Maybe it's intuition
But some things you just don't question
Like in your eyes
I see my future in an instant
and there it goes
I think I've found my best friend
I know that it might sound more than
a little crazy but I believe

I knew I loved you before I met you

I think I dreamed you into life
I knew I loved you before I met you
I have been waiting all my life

There's just no rhyme or reason

only this sense of completion
and in your eyes
I see the missing pieces
I'm searching for
I think I found my way home
I know that it might sound more than
a little crazy but I believe

I knew I loved you before I met you

I think I dreamed you into life
I knew I loved you before I met you
I have been waiting all my life

A thousand angels dance around you

I am complete now that I found you


It’s not just about living forever, Jackie. It’s about living with yourself forever.
- Captain Teague, Pirates of the Caribbean - At World’s End

hjärnspöken


Jag är en spontan människa. Det inbillar jag mig i alla fall att jag är. Det jobbiga är att jag aldrig kan bestämma mig för när det kommer till någonting stort. Jag lyssnar alldeles för mycket på vad folk i min omgivning säger, och det som folk har försökt bestämma åt mig under hela min uppväxt sitter djupare än vad jag själv trodde. Jag hör deras röster i huvudet varje gång jag hittar någonting som jag skulle vilja göra.

Och det är därför jag inte vill berätta om vad jag planerar. Jag vill inte göra folk besvikna och jag vill inte se deras miner. Jag vill inte se 'detta kommer du aldrig klara' minen som jag sett så himla många gånger. Jag ser min spegelbild i deras ögon, ser mitt förvirrade ansikte och inser att den enda som egentligen håller mig tillbaka, är ju jag själv. Och om inte jag tror på det jag gör, vem ska då göra det?

Jag försöker hitta något som jag verkligen vill ge 110% för. Och det trodde jag att jag gjort. Men det känns så långt bort att jag börjat se mig om efter andra saker, och hittat ytterligare saker som jag också vill göra. Men hur ska jag hinna och hur ska jag ha råd?

Det gör ont i mig just nu. Så fruktansvärt jävla ont. Och den personen som förstår sig på mig, hör inte av sig när jag försöker få tag i honom. Vet inte vilket som gör mest ont egentligen.

Jag känner mig alltid så himla vilsen och jag kan inte låta bli att undra när jag ska hitta hem.


"Du har alltid haft en orolig själ, Sofia"
Lita Ford & Ozzy Osborne – Close My Eyes Forever
Alphaville – Forever Young
Sonic Syndicate – Denied
Donkeyboy – Ambitions
Disturbed – VoicesTom Kaulitz illustrationLåten som gått het idag:
Dropkick Murphys – Bastards on ParadeYou'll never know how i watched you from the shadows as a childDenna bilden dök upp i mitt huvud när jag satt och lyssnade på Pirate of the Caribbean soundtracken på spotify. Bara håret satt jag med i någon timme. Men självkritisk som jag är så blev jag ändå inte helt nöjd. Oväntat. Tyckte inte att jag fick till ansiktet så bra. Orkade inte leta igenom alla bilder efter det perfekta ansiktet. Så det blev som det blev.

Men den var kul att göra, och det är väl huvudsaken? Inte särskilt svår heller. Känner att jag behöver en utmaning snart. Men vet inte riktigt vad. Hoppas ni gillar den i alla fall. Kommentera gärna, det värmer alltid.


Orginalbilder:

the sun, the stars, the moon, the rain.

I want to run away with you. Have baths and showers with you. Kiss underneath the sun, the stars, the moon, the rain. I’ll be your shelter throughout the storm. I’ll hold you tight and never let anything harm you. I want this, these moments like this, to last forever or even just for a second. As long as we share it together. Your kiss, your touch, your face, your hands, your body, your everything just makes me weak. When you touch my skin, my face, or even look into my eyes I melt. Your voice is soothing like a mother singing to her baby. Your words are moving like a boat sailing along the water. I want these moments to last forever or even for a moment because this, this is all we have for now. Thoughts like this until we meet each other again. Until I can cuddle you in my bathtub and have soundless sleeps with you in my arms and you singing in my ear and it’s moments and thoughts like these that let me know, I love you. - source

"I actually think I may be possessed with demons, I was dropped on my head as a kid."


dags för bio!

med mamma och mormor, vi ska se due date med Robert Downey Jr (som för övrigt ser förbannat bra ut) och Zach Galifianakis, som båda brukar göra väldigt bra filmer. Får se hur det blir denna gången. Det var länge sen jag var på bio så det ska bli riktigt kul! Ska försöka se The Social Network i helgen också, om min kusin icke är upptagen.

Release me 'cause I'm not able to (Ep.208, Rose)Damon: "What I'm about to say is probably the most selfish thing I've ever said in my life."

 

Elena: "Damon, don't go there."

Damon: "No, I just have to say it once. You just have to hear it. I love you Elena. And it's because I love you, I can't be selfish with you. And why you can't know this. I don't deserve you, but my brother does. God, I wish you didn't have to forget this, but you do."

En dag ur mitt gamla/nuvarande liv.

Usch vad jag känner mig jobbig. Jag är på jakt efter en lägenhet. Jag klarar inte av att bo hemma längre. Det är bara naturligt och jag har aldrig riktigt trivts med att bo hemma. Det är inte det att jag inte gillar att bo med min familj, för det är klart att jag gör. Men just känslan av att vilja ha något eget är så stark hos mig att jag inte klarar av att bo ihop med någon alltför länge. Jag är en ensamvarg in i märgen, och det är mestadels ganska jobbigt, men det sitter i ryggraden och jag jobbar på att bli av med det.

 

Nu till mitt verkliga ”problem”. Jag ringer till hyresvärden och ingen svarar, jag ringer igen och ingen svarar. Nu sitter jag och försöker ta mod till mig att ringa ännu en gång.

 

För mig kan ta det mellan 1h och flera dagar att ringa ett samtal. Även om jag bara ska ringa till någon i min familj. Jag måste förbereda mig mentalt. Hur då förbereda mig, tänker ni då? Jag burkar tänka mig att jag faktiskt ringer och fantiserar ihop vad personen i den andre änden svarar och hur jag sedan fortsätter samtalet. Jag skriver i princip alltid ner följande saker på en lapp:

  • Vad jag heter – ja, för jag glömmer bort det när någon svarar. Och det är så pinsamt.
  • Vad jag vill – jag måste ha det framför mig annars kommer jag aldrig till skott och frågar eller ber om vad jag verkligen vill.
  • Mina kontaktuppgifter – ibland måste man ju lämna sådant och då måste jag se det framför mig annars glömmer jag bort det.

Under hela samtalet sitter jag sedan och läser på pappret om och om igen, och ritar eller antecknar. När jag sedan lägger på inser jag att jag inte har en aning om vad jag pratat om. Ibland får jag sådana blackouter att jag blir osäker på om jag ringt eller inte så att jag ringer upp en gång till.

 

Nu för tiden hyperventilerar jag inte längre, jag har tack och lov lyckats träna bort det. Hur då? Jag har lärt mig att lugna ner mig själv. Det är en av de viktigaste sakerna jag lärt mig om mig själv, hur jag kan lugna ner mig och stänga ute allt som vill mig ont.

 

Detta har jag skrivit om förut, men kan skriva om det igen. En tvångstanke jag hade (som upphörde helt för bara något år sedan) var att jag inte kunde trycka på bussknappar. Varje gång jag skulle trycka på knappen så började jag svettas och mina händer började darra. Hur gärna jag än ville, så kunde jag inte sträcka ut handen och trycka på knappjäveln, så ibland resulterade det i att jag fick ringa till mamma eller pappa och be dom komma hämta mig, för att jag åkt förbi mitt stopp. Eller så gjorde jag som jag gjort så många gånger, jag gick hem. En promenad som tar runt 45 minuter, men som kunde ta upp mot en timme när jag var liten. Där jag bor går inga bussar, utan bara tåg, som går väldigt dåligt. Jag hade tur som inte hade stoppknappar på tåget när jag var liten, för då hade jag garanterat åkt förbi mitt stopp och åkt två stopp längre (där det alltid går av folk) som ligger 20minuter bort med bil. Det har hänt någon enstaka gång, men aldrig mer.

 

Tillbaka till mitt problem gentemot telefoner. Jag vet inte vart det kommer ifrån. Jag vet att dom inte är farliga och att personerna på andra sidan luren oftast är väldigt snälla. Jag tror det är för att jag är en sådan person som gärna vill ha ett ansikte på den jag pratar med. Jag har jätte svårt för att prata med människor jag inte sett i verkligheten eller på bild. Även när det är jobbrelaterade saker, där jag vet vad jag ska prata om och kan det jag pratar om, så minns jag aldrig samtalen efteråt eftersom jag är så fruktansvärt nervös.

 

Och ja, jag tycker det är så jobbigt att prata i telefon. Men det märks nog inte på mig när jag väl tar mod till mig och ringer.

 

 

 

Puh, nu ringer jag.

 

Edit: 10.54

Jag ringde, och jag svettas fortfarande. Men det gick bra i alla fall. Usch, det snurrar i huvudet. Ska gå och prata med min farbror en stund..

 

detta är så töntigt.


Vampire diaries

I love you, Elena.  And it’s because I love you that I can’t be selfish with you . . . I don’t deserve you, but my brother does.” - Damon

Jag utgår nästan ifrån att ingen är intresserad av vampire diaries och att jag kan lägga upp lite sånt här som inte sänts i sverige ännu (syftar på citatet ovan då, inte jätte oväntat). Men ja, nu har jag kommit ikapp USA och det är lite jobbigt. Nu måste man vänta på att avsnitten ska komma ut. Finns att se på nätet så är ni intresserade är det bara att googla.

Men åh, det senaste avsnittet jag såg var det bästa jag sett! Om två dagar kommer avsnitt nio!


äckligt snygg bil!

 


Ung och bortskämd


Var det någon som såg på det igår? Jag var tvungen att gå ifrån TV:n ett par gånger, för jag kände att jag irriterade mig alldeles för mycket och lät det gå ut lite för mycket på min familj. Varvat med en jävla massa skratt. Vilka pantade ungar! Och vissa är i min ålder! HERREGUD vilka problem man kan ha. Kolla in det om ni inte sett det, det är så stört.

Jag borde nog se Pensionärsjävlar också. Har inte femman så får sätta mig ner på kanal5 play någon dag och spana in det.

on my sleeve


Teach me how to fly

“You're.. Beautiful.. And I’m not the first to tell you that.”
“No. But you’re the first I’ve liked hearing it from.”

Insanity.


På något jävla sätt så saknar man detta så himla mycket. Jag står längst till vänster, med kassen i näven. Hittade bilden hos Sanna. Min outfit: Jacka, träningsbyxor och raggsockar och ett par ordentliga kängor. Så fruktansvärt kallt. Men jag hade ändå jacka på mig, bara det är ju ett mirakel.

Idag gick jag utan jacka, jag envisas med mina tröjor in i det sista. Men nu måste jag köpa en, det är så sjukt kallt! Dessutom har jag varit sugen på pizza och glass (inte nödvändigtvis samtidigt) i en veckas tid. Igår åkte jag in till stan och köpte mitt favoritgodis alla kategorier. Salmiakbalkar. Det var lätt värt en vrickad fot.

"Like every serial killer already knew: eventually fantasizing just doesn't do it for you anymore."


Igår fick jag i uppdrag att hyra en film. Lotten föll på Kick Ass, eftersom alla som sett den säger att den är jätte bra. Dessutom har den fått väldigt bra kritik i tdningarna också.

Drar handlingen lite snabbt:
Huvudpersonen heter Dave. Han är en riktig nörd som plötsligt en dag bestämmer sig för att bli superhjälte. Han har inga superkrafter, är inte speciellt smidig och iklädd en kostym som han köpt för $100 på nätet beger han sig ut för att bekämpa brott.

Han ramlar rakt in i en misshandel och medan en kille står och filmar allting med sin mobilkamera så lyckas Dave på något konstigt sätt att hindra misshandeln och filmen på honom läggs upp på youtube, och blir det mest sedda på hela nätet..

Jag tyckte filmen var ganska seg i början (även om jag skrattade i öppningsscenen. Svart humor, oh yeah) men när den väl kom igång så gick allt undan. Jag fattade ganska fort att detta var en film som inte var som jag trodde att den skulle vara. Den var sjukt mycket mer våldsam än vad jag först trodde att den skulle vara. Den var faktiskt rolig. Med rapp dialog och sjukt bra skådespelare.

Chloe Moretz som spelar den elva åriga Hit girl blev ju snabbt en favorit, och scenen där Nicholas Cage, som spelar hennes pappa, skjuter henne för att testa en skottsäker väst på henne är ju bara för skön!

Jag ångrar verkligen att jag inte såg denna filmen på bio.


[Stu barges into Frank's office and Frank almost shoots him]
Huge Goon: Whoa! It's only me boss. Everything's under control.
[slowly creeps over to the bazooka while Frank & Chris stare at him]
Chris D'Amico: Under control? You're grabbing a fucking bazooka, you dumbass!
Huge Goon: [looks at Frank] Sir?
Frank D'Amico: Do it.

Hey girls.


All the sadness you carried inside.. You never showed that it was easy to hide... You tell your stories and all your sorrow.. You take the stage like there was no tomorrow.


why don't you take another little piece of my heart
Why don't you twist it, and turn it
And cut it like a knife
All you do is live
All I do is die

"And for the other bands who are nominated wth us... Sorry, our fans are the best fans in the world"

Grattis till mina favoritpojkar som tog hem priset för Best World Stage Performance ikväll på EMA i Madrid. Såg precis in screen från videon och dom ser riktigt bra ut. Eftersom jag inte har MTV så har jag bara sett en jätte dålig video där en tjej filmat tv:n, så jag hoppas ett HQ klipp kommer imorrn så jag har något vettigt att se.


Humanoid City Live skivan har gått hett idag, så jag vill passa på att tacka för att ni lyst upp en annars för jävlig dag. Ni är ta mig fan bäst. Vilen dank!(miss my aliens)

Forever young


en av mina absoluta favoritlåtar. Jag älskar texten. Minns första gången jag hörde denna låten. Min storebror spelade den för mig, och utan att förstå vad dom sjöng så fastnade jag genast för den. Jag lyssnade ganska mycket på Alphaville när jag var liten faktiskt. Och gör det faktiskt fortfarande när jag behöver lugna ner mig. Tyckte att Elins version av låten var helt okej. Såg inte finalen i fredags men kollade lite på tv4play.

Let's dance in style, lets dance for a while
Heaven can wait we're only watching the skies
Hoping for the best but expecting the worst
Are you going to drop the bomb or not?
Let us die young or let us live forever
We don't have the power but we never say never
Sitting in a sandpit, life is a short trip
The music's for the sad men
Can you imagine when this race is won
Turn our golden faces into the sun
Praising our leaders we're getting in tune
The music's played by the madman


Forever young, i want to be forever young
Do you really want to live forever, forever forever
Forever young, i want to be forever young
Do you really want to live forever
Forever young


Some are like water, some are like the heat
Some are a melody and some are the beat

Sooner or later they all will be gone
Why don't they stay young
It's so hard to get old without a cause
I don't want to perish like a fading horse
Youth is like diamonds in the sun
And diamonds are forever
So many adventures couldn't happen today
So many songs we forgot to play
So many dreams are swinging out of the blue
We let them come true

Forever young, i want to be forever young
Do you really want to live forever, forever forever
Forever young, i want to be forever young
Do you really want to live forever forever forever
Forever young, i want to be forever young
Do you really want to live forever, forever forever
Forever young, i want to be forever


Vi befinner oss på tredje raden. Lite kul ...

dsc00030 (MMS)

Vi befinner oss på tredje raden. Lite kul att se rakt ner i orkesterdiket. Kan ju säga att jag inte riktigt passar in. Varken kläd eller stilmässigt. Awesome. Åt vegetarisk lasagne förut, så jävla god! Mamma och jag är sjukt rastlösa, men musikalen börjar om 20min så vi borde klara oss..


Vi hittade precis världens skönaste soffa ...

dsc00029 (MMS)

Vi hittade precis världens skönaste soffa på ikea. Märks att det var länge sen jag var här, för jag tycker det är lite småkul.


Gothenburg I came back to you Now you be nice to me, then I'll be nice to you


När ni läser detta så sitter jag i en bil på väg till Göteborg. Jag, mamma och jimmy ska till ikea och sen ska vi dela på oss och jag och mor ska äta med storebror på någon restaurang i Haga.

Ikväll ska vi till Göteborgs Operan för att se musikalen Sunset Boulevard. Har sett bilder därifrån och den verkar vara superbra! Utspelar sig på 20talet, och kulisserna är så otroligt fina, tror att den kommer att bli riktigt bra.

it hurts so bad, just like i knew that it would. but I'd do it again, i'd do it again if i could
That's it. Fine.

Jag har alltid varit en person som blir mer deprimerad under vinter halvåret. Förra året var det dock inte alls så farligt. Men jag känner att den börjar smyga på igen. Men vad sjutton är det som gör mig sån? Mörkret stör mig inte, vädret stör mig faktiskt inte heller. Inte kylan heller. Inte alls som förut. Så, vad sjutton är det som gör att mitt huvud får kortslutning? Att min kropp blir tröttare och tröttare och att jag känner en konstant ängslig känsla? Att jag blir mer bitter och irriterad på allt i min omgivning?

den som kan svara på det får en kram.


Imorrn ska jag till göteborg och nu måste jag sova.
guten nacht.

If you could hear me, I would say that our finger prints don't fade from the lives we've touched.


"Whatever you do in life will be insignificant, but it's very important that you do it. Because nobody else will. Like when someone comes into your life and half of you says you're nowhere near ready, but the other half says: make her yours forever."

the first time i cried to a movie

was when mofasa died. i was seven years old and cried so bad.


gaga


Love is for suckers


Gjord för att se hur Bill passar i min favoritpiercing efter industrial. En vertikal läpp piercing. Han passade bra i den också. Inte helt oväntat. I övrigt är bilden jätte dålig.


ska (försöka) ta en paus härifrån ett tag. för just nu mår jag inte helt okej.

sjukt sköna typer

Rebecca och Fiona. sjukt roliga och softa människor, som dessutom har ett av mina drömyrken. Kollade igenom deras serie på svt play igår. Skönt med 15minuters avsnitt och man får en bra inblick i deras vardag och arbete.

Kolla in den här: rebecca och fionaheartbeat


Inspiration - Visitkort

Hittade precis en massa inspirerande visitkort, som gjorde att jag kom upp med en egen idé till mitt egna. Man borde ha ett, inte sant?

här nedan ser ni några av mina favoriter:
dirty little freaksI'm so glad you've got a one track mind like me

Can't help it - I love themwhen i see your face, there's not a thing that i would change

Run away with my heart

So lately, been wondering Who will be there to take my place When I'm gone you'll need love To light the shadows on your face If a great wave shall fall and fall upon us all Then between the sand and stone Could you make it on your own

And maybe, I'll find out A way to make it back someday To watch you, to guide you Through the darkest of your days If a great wave shall fall and fall upon us all Then I hope there's someone out there Who can bring me back to you

Run away with my heart Run away with my hope Run away with my love I know now, just quite how My life and love might still go on In your heart, in your mind I'll stay with you for all of time

If I could, then I would I'll go wherever you will go Way up high or down low I'll go wherever you will go


“I found I could say things with color and shapes that I couldn't say any other way - things I had no words for.” - Georgia O'Keefe


Team Damon
Vad är det med denna serien som gör att jag är helt fast? Såg sista avsnittet av säsong ett igår och måste börja kolla på säsong två.

Den är inte speciellt bra egentligen.  Eller är den det? Jag är kluven.

Ian Somerhalder som spelar Damon är ju inte jätte tråkig att kolla på och i hemlighet så hoppas jag att Elena ska ta honom istället.

I dunno..

Finally, here is the application checklist again:
- Completed ________ School application
- Application fee EUR 100,-
- Interview (can be done in person or by sending us a video interview on CD/DVD)
- Letters of recommendation 3 (professional or academic)
- 8-10 samples of your creative work
- Assignments (if you do not have samples of your work)
- Bank letter or financial statement showing proof of at least EUR 16.000, -
- Sponsor letter (if the bank account is not under your name)
- Copy of your passport and second id
- Copy of highest degree

Är det här ens realistiskt? Kan detta verkligen gå ihop? Fan också. Just nu känns detta så fruktansvärt långt bort..

Secret #1


RSS 2.0