DAGENS UPPTÄCKT (:

Ser ni vad Bill har på sitt spänne till bältet? ME LOVE BATMAN!


"What are you doing here?"

"..My job?"

Kom precis hem ifrån Alex. Har kollat på Tarzan och på diverse tv program. Just nu kollar jag på True Blood, samtidigt som jag lägger över lite musik till mitt USB minne. Lite Coldplay, Laleh och Lifehouse, bland annat. Förslag på låtar till vår film. Jag fick ta hand om det och det gör mig väldigt glad, jag älskar ju film och jag älskar musik.

Jag tycker musiken är väldigt viktig för en film, och jag misstänker att ni tänker precis samma sak som jag. Varje gång jag är på bio tänker jag alltid på vilka låtar jag skulle använda och inte använda. Vilken musik som passar och vilken musik som  inte gör det. Jag har gått så många film kurser att jag är helt skadad när jag ser på film, haha. Några tycker det är jobbigt att kolla på film tillsammans med mig för jag letar alltid efter klaffel och hur dom filmat det och hur dialogerna funkar ihop. Jag kan vara sjukt jobbig om jag känner för det, haha. Men jag älskar det.


Har precis insett att min dialekt inte är att leka med

IPOD: EFTER ATT HA SUTTIT OCH KLIPPT FILM I NÅGRA TIMMAR SÅ INSER JAG ATT JAG HAR GANSKA BRED DIALEKT. FOLK HAR SAGT DET TILL MIG, MEN DET ÄR FÖRST NU JAG INSER HUR JAG VERKLIGEN LÅTER. OH LORD. TUR ATT JAG INTE KOMMER ATT HÖRAS I DEN SLUTGILTIGA FILMEN, DÅ HÖRS BARA ALEX SKÅNSKA ISTÄLLET, HAHA. ANDY ÄR HEMMA OCH FIXAR COLDPLAYS CEMETERIES OF LONDON,SOM VI SKA HA I FILMEN - MITT FÖRSLAG, TIHI (: NU MÅSTE JAG ÅTERGÅ TILL ARBETET, BLIR NOG EN LÅÅNG DAG. KYSS

I skolan.

Woho, jag och Alex har skrivit klart rapporten. Eller ja, åtminstone det vi kan skriva i alla fall. Vi har snart lyckats föra över vår film från vara band till datorn och kan snart börja redigera.

Ska snart hem till Andy och käka också, det behövs. Har som vanligt inte käkat frukost. Väntar på pengar ifrån min bror också som aldrig kommer, och som jag måste ha nästa vecka.

Ikväll ska vi nog kolla på Tarzan. Så sjukt bra film. Dessutom måste jag skriva till praktikplatser, som jag så klart inte gjorde igår när jag borde gjort det. Inte okej.

Sov as dåligt i natt och mådde så illa i morse att jag spydde. Jag drömde något otäckt och i kombination med lite mat och dåligt med sömn så blev det så.

Nu mår jag lite bättre dock, men behöver verkligen få något i magen.

Vi hörs ikväll när jag är hemma igen.
/Sofia

If there was a star in the sky, I’d wish upon it better days for you . . .

Bland det vackraste jag vet hör Stjärnhimlen. Jag har alltid älskat att vara ute och gå och kolla upp på stjärnorna och veta att man inte är ensam.

Här kommer ett gammalt utdrag ifrån min dagbok 2006:
När jag var liten trodde jag att jag skulle bli en stjärna när jag dog. Ni vet en sådan som är på himlen. Jag trodde att alla stjärnor var personer som dött. Jag gillar verkligen den tanken och höll kvar i den så länge jag vågade. När min morfar dog satt jag ute hela natten och kollade upp mot himlen, bara för att se om en stjärna dök upp och blinkade lite extra åt mig. Jag var tolv år och ville inte tro på något annat än det.

Ibland får jag verkligen till det. För just den texten älskar jag. Jag hade många tankar under den perioden som jag skrev ner, och det är jag både tacksam och mindre tacksam för. Just denna texten ska jag skriva ut och sätta upp på min dörr.


If you’re left wondering about the star
I put it there
Just remember

I may need you to find me one someday..
I wish you faith, love and a belief that life goes on
because it does.

Midnight Prayer - Bad Cash Quartet


Inte okej.

Humanoid har tydligen läckt. Såg det på lite forum. Det gör ont i mig. Albumet släpps ju för sjutton i veckan och början på nästa. Det är inte alls långt kvar.

Detta är bara sjukt i mina ögon. Tycker så synd om TH också som jobbat så hårt med detta albumet.
Detta är ju också ett problem som kommer mer och mer, och jag tycker det är jätte synd..

Jag tänker i alla fall vänta på att lyssna på alla låtarna tills jag har skivorna i näven.

Shoreline

Broder Daniel


samt
Anna Ternheims fantastiska version av denna låten som jag älskar

Tihi (:

Nu har jag satt teknikerna på blogg.se i arbete. Ni har nog inte märkt det, men jag har fortfarande lite problem med mina bilder. Alla mina Illustrationer är för tillfället borta på bloggen och jag blir sjukt ledsen om jag måste sitta och ladda upp alla på nytt. Vissa bilder har jag dessutom bara sparat på datorn just för att kunna ladda upp dom och sedan tagit bort dom igen.

Jag tror ni förstår. Håll tummarna för mig i alla fall (:

Dagens må bra bild (:

Vem kan stoppa mig när jag bara rullar fram?

Vi har varit här sedan klockan nio. Jag och Alex har inte åstadkommit något över huvudtaget. - INTE ETT SKIT!

Vi har väntat på en kamera sedan klockan nio och nu lutar det åt att vi kommer att få tag i en för att kunna föra över vår film. Bättre sent än aldrig..

Vi ska till Ikea sen. Ikväll ska jag skriva klart mitt personliga brev och försöka hinna klart mitt CV också. Plus att jag ska försöka få ut mamma på msn (:

woop woop!


Sofiu har en pinne i näsan.
Alex humor.

Hörs ikväll.PUSS

Vinn Adams pengar i Mix Megapol

Från vilket land kommer den populära rockgruppen Tokio Hotel?
hihi (: det gjorde min dag lite bättre. nu ska jag till konsum och köpa bananer.

Morrn..

Jag har försovit mig. Känner mig fortfarande relativt nyvaken.
Men jag är på väg. Nu.





I'll be in my basement room, with a needle and a spoon.

I morrn ska jag klippa film. Det är något av det roligaste jag vet. Ska bli jätte kul. Men det gör det nog inte lättare att gå upp imorrn ;)

Nu ska jag och mina mjukisbyxor gå och lägga oss. Har börjat sova i dom nu. Varmt och sjönt.

Dagens scrubs:
"I AM KING OF GAYCHICKEN!"
love it <3





Russian roulette is not the same without a gun.

Ny bloglovin ikon.

eller ja, ny är den inte. Men nu är knappen länkad till rätt blogg på bloglovin. Den förra knappen var länkad till min gamla blogg och så vill jag ju inte ha det.

Så.. Klicka på bilden nedan för att lägga till mig på nytt så att jag kan ta bort den andra bloggen på bloglovin. Krånligt? Ja, det är möjligt.

Men det ni behöver göra är bara att klicka på bilden nedan och lägga till mig, så fixar jag resten. Mer än så begär jag inte (:

klicka alltså på bilden nedan.

Denna bilden alltså:

bloglovin

 

någon som inte förstått? ;)

(förlåt, jag är lite trött, haha)

 

och medan ni ändå klickar kan ni skriva en kommentar om att du lagt till mig. lite nyfiken på vilka som prenumererar (ytterligare ett ord som lagts till i listan på 'ord som är sjukt luriga att stava till') på min blogg.


MTV Unplugged: Paramore

Jag älskar Hayleys hår. Jag har nu suttit och lyssnat på Paramore unplugged på Mtv. Gillar verkligen unplugged spelningar, har alltid gjort. Det är något speciellt över det. En speciell känsla.

 

Gå in här och lyssna själva, guld värd!


Nedräkning - Humanoid

Mirre gav mig en kul idé förut när jag var inne på hennes blogg och läste att det var nio dagar kvar tills Humanoid släpps i Sverige. Woop, woop!

Så, jag tänkte ha en nedräkning här på bloggen. Ni ser den till höger och varje dag kommer jag att lägga upp en ny bild. Nice huh?

(Kommer även att uppdatera detta inlägget med alla bilder allt eftersom så att dom finns sparade här)
Tyckte bara det var en kul grej (:











Skulle kunna tänka mig att gifta mig med Gustavs tröja.


"Eh..he"

omfg


Don't think twice, it's alright.


My boy lollipop - Millie Small



Jisses.

Nu ska jag över till Anna och rensa hennes avlopp.
Spänningen stiger.

...

Jag och matlagning. Det går inte ihop. Det började lukta bränt, och när jag öppnade ugnen bolmade det ut rök.
Men allt är under kontroll.


Jag hatar när folk lägger upp dåliga screens. Jag hatar det verkligen. Och jag hatar mig själv just nu för att jag tänker göra precis samma sak.


men han är ju så förbannat snygg i den frisyren!
(Jag misstänker att ni inte heller kan undgå den otroligt sexiga loggan på bilden.)

Updates ifrån London

Tänkte uppdatera här lite om hur min bror har det. Eftersom jag vet att det är några släktingar/vänner till familjen som läser här och kanske undrar hur han har det. Så here we go:

Allt flyter i alla fall på bra. Han bor i ett rum med åtta andra, utan ventilation (vilket jag personligen tycker är väldigt roligt) och som tur är har någon en dator med sig så att han kan skicka lite mail lite då och då.

Han trivs bra med läraren, och på måndag ska han ha teoretiskt prov. Han ska kunna 30 drinkar utantill med olika metoder och varianter. Han skriver också att det är ett väldigt bra upplägg på kursen och att man lär sig väldigt fort.

Angående jobb så går barer och sånt snarare på personligheten och inte skickligheten, och jag vet att han kommer att fixa ett jobb relativt snabbt.

Gillar att läsa hans mail. Vi formulerar oss på precis samma sätt och jag kan verkligen läsa mig till hans ironi och jag hör verkligen hans tonfall när jag läser mailet. Som sagt, han trivs bra och skolan funkar.

Ny design.

Bättre, inte sant?
Ni känner ju igen mallen, men jag gillar den så himla mycket så att den får hänga med denna omgången också.

Många frågar mig vad Deskop är för något, och det kan jag enklast förklara med att det är bilden du har som bakgrund på ditt skrivbord.

Jag måste erkänna att jag börjat tröttna lite på veckans animation också, haha. Men det är som en drog, jag kan inte sluta med det hur gärna jag än vill.

Nu ska jag försöka bli klar med en bloggdesign åt min vän, som ni förhoppningsvis får se ikväll (:

Berlin, jag saknar dig.



Veckans animation V.40

Ema 2008 <3


Guten nacht.

Imorrn kommer en ny design upp (:
Nu ska jag stänga av datorn.
Natt!

Sofia 2005


"If you're good at something, never do it for free"


The Chechen: What do you propose?
The Joker: It's simple. We, uh, kill the Batman.
Salvatore Maroni: If it's so simple, why haven't you done it already?
The Joker: If you're good at something, never do it for free.

TV4+ 22.00


Oj då..

Har just sett denna bilden. Bill är riktigt snygg. Jag finner som vanligt inga ord. Mamma mia..
Imorrn lär det komma nya bra bilder. I löv it!

The Cell Block Tango

Någon som älskar denna lika mycket som jag?

Hello Leute!

Vaknade precis. Ska snart klä på mig och dra iväg till A6.
Kom just att tänka på en sak som hände igår på stan. Det kom fram en tjej till mig och frågade vart jag hade köpt min mössa. Det har aldrig hänt mig förut. Det var lite kul faktiskt, haha.

Kollar på The Hills på mtv just nu. Det är weekend break. Och jag ogillar Spencer precis lika mycket som innan. Han är verkligen dum i huvudet.

Neh, nu måste jag rappa mig.

Rose of my heart - Johnny Cash

bildkälla





En underbar låt, tolkad av världens bästa Cash. Jag brukar lyssna på denna när jag inte kan sova. Johnny Cash, Thåström och Bob Dylan är den bästa sov musiken för mig.

American Records: A Hundred Highways är min favorit skiva med Cash. Det var den sista han spelade in innan han dog. Där gör han sin egen tolkning av fantastiska låtar och hela skivan är magisk.

Denna låten betyder mycket för mig. Jag har tyvärr väldigt många dåliga minnen till denna låten, men också några bra, det är dom bra jag har valt att hålla fast vid.

Den är värd åtminstonde en lyssning.

Let's have some fun this beat is sick.

Ja, idag fick man pengar, och mer än hälften är borta redan. Jag har betalat hyra och räkningar. Trist.

Har umgåtts med Annis ikväll. Vi kollade på Det våras för Dracula och Madagaskar. Nu är jag hemma och kollar på Pulp Fiction. En av världens bästa filmer någonsin. Jag längtar tills Inglorious Bastards kommer ut på DVD. Den filmen var också ruskigt bra. Jag ryser bara jag tänker på den, så bra var den. Ni som inte sett den ännu - GÖR DET!

Hade egentligen velat åka hem i helgen och träffa Charlotte, men har inte råd. Jag måste spara pengar till Stockholm, som jag ska upp till om två veckor.

Imorrn blir det A6, plugg och bloggdesigner.
that's the way I like it.

Guten nacht!

James Dean ♥

Hot Chocolate.

"I thought you'd never guess. My favourite - hot chocolate."
- Roux

Freitag

Denna dagen kommer nog att bli en ganska lång dag. Först blir det att redigera film, och sen ska vi jobba lite med en uppgift i Affärsrätt. Vi är inte direkt jätte taggade inför det, men det måste verkligen göras.

Ska försöka hinna med A6 idag också, annars tar jag det imorrn.
I helgen kommer en ny design upp, jag lovar.

Ska nog ta och ringa min mamma sen. Måste prata med henne om mina framtidsplaner. Och söka praktikplats. Det skulle jag helst gjort igår.

Puh..

Sept. 24, 2009



Nu ska jag gå och lägga mig.
Guten nacht, prinzessin*

Tillbringade större delen av dagen i en tunnel

 

Igår..

.. försökte vi få Alex att gråta med hjälp av tigerbalsam.

 

.. såg jag detta när jag kollade ner på marken.

bdsrfb

Vi filmade klart våran film idag. Det var lite jobbigt men väldigt roligt. Jag fick slå på Alex och kasta henne till marken och grejer. Nu är det "bara" redigeringen kvar. Det tyngsta jobbet. Jag ska komma på förslag på musik till filmen och det kommer garanterat dyka upp en Coldplay låt. Jag vet redan vilken jag vill ha med och ska försöka övertala de andra om att den passar in. Har redan spelat upp den för dom, men .. ja.

Sitter och läser igenom ett mail som min bror har skickat ifrån London. Han nämner lite tekniska saker och jag misstänker starkt att dom är riktade till mig, haha :)
Han har köpt en ny telefon (på tiden!) en liknande den jag vill ha, bara det att jag vill ha en samsung då :P och nu har han även nytt nummer.

"Skolan löper på, för första gången sen gymnasiet är det faktiskt roligt att sitta hemma och läsa kurslitteratur."
Den meningen fick mig att skratta högt. Så typiskt honom.

Jag kan fortfarande inte fatta att han är utomlands. Och jag kan absolut inte fatta att han åkte utomlands innan mig.

Imorrn ska jag redigera en annan film och få handledning och förhoppningsvis få godkänt. Men det borde jag få.

victoriasoderlund.blogg.se

Victoria har fått en ny design
(klicka på bilden för att komma till bloggen)

Bill vs Shadow

Detta inlägget riktar jag helt och hållet till världens bästa Anna.
Som ni TH fans vet så har Bill skaffat sig en ny äckligt snygg frisyr. Och för er som inte är TH fans så vet ni det nu.

Första gången jag visade en bild på Bill så kläckte Anna ur sig SONIC (för er som inte vet vem sonic är så är ni en skam för mänskligheten ;) Här är en bild på honom). Här är ett inlägg där hon jämför Bill med Sonic (bilderna syns inte och jag undrar när blogg.se är klar med flytten av alla bilder, det borde dom vara snart!).

Och det gör ont att säga det, men jag måste faktiskt hålla med henne. När jag först såg denna bilden på Bill var SHADOW det första som for genom mitt huvud.

(sorry för stalker bilden, uppdaterar med en ny bild så fort det kommer någon..)

 

My God vad snygg han är. Det är otäckt. Hur kan man passa i precis varenda jävla frisyr? Dessutom är jag sjukt imponerad över hur människan orkar ha sådana här frisyrer.

Shadow:

Bill vs Shadow

 

Anna, jag tänker inte säga att du har rätt. Men jag förstår hur du tänker ;)

 

 


Ja, tack, jag tar gärna två!




Sing like nobody's listening
Love like you've never been hurt
Dance like nobody's watching
Live like it's heaven on earth

- Mark Twain

Come and bring me back tonight.

Har fått Alien med TH på hjärnan. Det lilla jag har hört älskar jag. Jag är helt övertygad om att Humanoid kommer att bli rysligt bra. Jag får gåshud bara jag tänker på det. Det är riktigt skönt att ha något som får mig att må så här fruktansvärt bra. Att ha någonting att se fram emot.

Nu börjar jag bli lite deppig så nu ska jag stänga av datorn och bege mig ut och gå, med TH på hög volym. Just the way I like it.


Salvador Dalí

NU på tvåan går en dokumentär om min avlidne make Salvador Dalí. Jag har dock redan sett den så klart, men tänkte om någon ville vara lite kulturell så kan ni slå över till tvåan.

"När jag var sex år ville jag bli kock. När jag var sju ville jag bli Napoleon.
Och min ärelystnad har sedan dess hela tiden vuxit."

Sedan min bror tog med mig på ett museum när jag var runt åtta och visade mig hans verk blev jag helt betagen. Jag har älskat Dalí sen dess och skulle kunna gifta mig med honom. Jag vet inte hur många gånger jag har läst hans självbiografi och jag vet inte hur många utsällningar och museum jag varit på som handlar om honom. Jag skrev ett projektarbete i nian om honom och ritade även av honom, och det gav mig ett MVG i bild.

En av hans tavlor hänger på väggen i mitt rum, och det SKA bli fler. Han är kärlek i konstform. Han var helt sjuk i huvudet och det är det jag älskar mest!

Eftersom jag är så OTROLIGT snäll så har jag även googlat honom åt dig. Klicka bara här.






Lång dag

DET HAR VARIT EN LÅÅÅNG DAG IDAG OCH VI ÄR INTE KLARA RIKTIGT ÄN. VI HAR FILMAT SEN TIO I MORSE. VI ÄR GAANSKA TRÖTTA.. BLIR BACON, PASTA OCH CREMECRÈME FRIECHE IKVÄLL, GOTT!! MIN MAGE PROTESTERAR NU, NU STICKER VI.

Hello, the end is near. Hello, we're still standing here.

SITTER I SKOLAN OCH VÄNTAR PÅ ATT ALLA SKA DYKA UPP. JAG ÄR FÖRST NER IDAG PGA. LITE MISSFÖRSTÅND MELLAN MIG OCH ALEX. VI SKA FILMA HELA DAGEN IDAG OCH JAG HOPPAS VERKLIGEN ATT JAG ORKAR MED HELA DAGEN. NU KOM ANDREAS, MÅSTE PYSA.

Ich bin wie eine maschine




I'm ready to fall
I'm ready to crawl
On my knees to know it all
I'm ready to heal
I'm ready to feel
They're telling me it's beautiful
I believe them,
but will I ever know
The world behind my wall...

Det är mycket i skolan nu. Den tar upp större delen av min tid. Jag känner mig som en maskin som går på tomgång och väntar på att någon ska kicka igång mig. Jag blir så frustrerad på mig själv. Och nu tänker jag sluta skriva.

Nu sitter jag och pratar med bror på msn. Han trivs i alla fall och det är ju en bra sak! (:

Preview: World behind my Wall


Klicka här och skrolla ner.
Efter det lilla jag hört av den tidigare så visste jag med en gång att jag skulle älska den. Och detta ljudklippet är lite längre än det andra och bekräftade bara mina tankar. Jag kan inte sluta lyssna på den! Jag älskar denna låten än så länge och jag hoppas att den är lika bra i sin helhet som dom 30 sekunder man fått höra hittills.

Oh, jag måste lyssna en gång till..

Glöm inte att rösta på våra favoritpojkar också inför EMA 2009. Rösta här.

Popeye.

Vaknade precis. Slocknade direkt efter Tyra Banks show och har nu sovit i tre timmar.  Hoppas jag kan sova i natt. Ska upp tidigt och filma hela dagen imorrn.

Ska lägga in lite musik och ljudklipp på min ipod nu och sen ska jag ut och gå en välbehövlig promenad.


Mannen med stort M.

Aaah...!

Nu sticker jag hem och sover!!


Är sjuk :(

Ja, jag är verkligen sjuk. Typiskt. Huvudet är jätte, jätte tungt. Jag har nog inte feber, men jag är blekare än vanligt (om det är möjligt) och har fuktansvärt ont i halsen.

Bara jag inte får halsfluss igen, orkar inte med det en gång till. I natt kunde jag inte sova för halsen gjorde så himla ont! Fick gå upp och göra en varma koppen, det hjälpte lite i alla fall.

Imorrn ska vi filma. Jag kan inte vara sjuk.

Hayley Williams is a Very Beautiful Giiiiirl!









Solbränd och stark som ett A4 ark.

Nadia har konstaterat att jag har en smal näsa. Och att jag är 1dm längre än henne.
"Jag som trodde att jag var längre än dig!"

Jag har känt henne i ett år. Hon är underbar.
Nu ska jag stänga av datorn. Huvudet dunkar och ögonen svider.

Jag vill göra något radikalt med mitt hår. Raka av det eller något. Men fasen vad jag skulle sakna det.
Om tre veckor åker jag till Stockholm. Träffar mina favoritpojkar Erik och Niklas och dansar till Billie Joes underbara stämma. Jag längtar.

Guten nacht, prinzessin


En grej om bloggdesigner.

Detta är en grej som hänt ett antal gånger nu och som jag blir riktigt irriterad på. Så jag tänkte bara ta upp
det.

Saker som hänt många gånger:

¤ Jag har gjort klart en design och gått in på bloggaren som beställt den för att sedan se att bloggaren redan skaffat sig en design av en annan, utan att meddela mig.
¤ En design är klar och jag har skickat iväg ett mail till personen i fråga. Får inget svar, skickar igen. Får inget svar. Bloggen är borttagen.

Snälla, beställ inte en design utav mig om ni inte är helt säkra på att ni verkligen vill ha en ny!
Mycket jobb läggs ner på en design. Och det är inte så himla kul alla gånger att sitta många timmar och kämpa för att ni ska trivas med er design, som sedan inte kommer att användas. Allt jobb blir ju helt i onödan då. Det gör mig väldigt ledsen, och för mig är det en självklarhet att meddela mig om man ångrar sig/hittar någon annan. Har jag helt fel?

Snäll som jag är så skriver jag inte något argt mail, för jag vet själv hur jag kan vara. Men.. ja, ni förstår vad jag vill få fram.



Neeej!

Jag håller på att bli sjuk!!
Det är inte okej, jag hinner inte bli sjuk nu! Jag har så mycket att göra..

Tänkte uppdatera lite om min bror förresten, insåg precis att jag totalt glömt bort det!

Som sagt, vi åkte ner med honom till Säve igår och jag hjälpte honom att checka in. Han var så fruktansvärt nervös stackarn att han knappt sa någonting alls över huvudtaget.

Åt världens dyraste lasagne. Värmd i micron. Den var inte jättegod, men jag var skithungrig så jag åt det ändå. När Viktor kommit igenom säkerhetskontrollen gick mamma, pappa och jag tillbaka till restaurangen och väntade på att planet skulle landa.

Efter en stund kom planet och jag kände den där underbara känslan i magen. Ni vet den känslan när man verkligen, verkligen vill göra någonting och bara vill springa fram och göra det. Jag hade den känslan. Jag ville flyga, och jag ville göra det nu. Jag älskar att flyga och älskar allt som har med flygplan att göra.

Vi såg viktor gå ombord på planet och han hann vinka till oss innan han försvann. Jag tror att han tyckte det var riktigt skönt att vi var där med honom. Jag vet precis hur han kände sig, för jag kan läsa av honom så väl. Därför försökte jag liva upp stämningen och vara glad och positiv, och jag tror att han uppskattade det, på sitt egna lilla vis.

Nu är han i alla fall i London. Kursen började idag och han verkar trivas. Han lagar köttfärssås nu (: och har lite hemlängtan. Klart man saknar sin storasyster, det förstår ju jag med.

Just det, han går en bartenderutbildning, kanske jag ska nämna? ;)


I wanna be your guitar..

Spieluhr - Rammstein



EMA 2009

JAG VILL SÅ SJUKT GÄRNA DIT! Dels för att det hålls i den fantastiska staden BERLIN och dels för alla artister som ska dit så klart (Green Day och Tokio Hotel ska uppträda!)! Jag har röstat som attans nu på Green Day, Coldplay och Tokio Hotel.

Röstar gör ni här. Rösta som galningar!


Tänk att få åka dit och blogga om galan och alla kändisar, något jag lungt skulle älska att göra. Tänk er att bara glida omkring där och bara vara. Så jädra häftigt (:

Har ni inte redan röstat på mig inför fanwalken så gör det här, så vore jag grymt tacksam (:

btw, Bill har tydligen skaffat tuppkam! Hoppas det dyker upp bilder snart, tror att det kan vara riktigt hett!
btw igen. JAG SKA SE RAMMSTEIN I MALMÖ I FEBRUARI!

Är i skolan.

Vi är sjukt peppade!! Vi håller på med våran projektfilm och det kommer bli så sjukt bra!
Känns bara som att jag tar över allt bara, haha.

Life sucks.

Struntade i den äckligt dåliga filmen och kollar nu på två avsnitt av true blood på svt play.  Serien är ju sjukt mumma! Ska börja på fjärde avsnittet nu.

Älskar verkligen musiken i serien. Speciellt ledmotivet, så klart. Men jag älskar också att vampyrer oftast förknippas med stråkmusik. Ledmotivet till Angel är ett riktigt bra exempel på en bra låt med stråkar. Cello är ett av mina favoritinstrument i hela världen. Har alltid gillat det.

Angel theme





Pinsamt Sverige, pinsamt!

Sitter just nu med mammas dator i knät och kollar på en sjukt dålig svensk film. Några av skådespelarna är tyska, och är dessutom dubbade. Rösterna är sjukt dåliga och synkar inte alls. Den är sååå dålig. Hur tänkte svensk film när dom gick med på denna filmen? Dessutom är den sjukt dålig gjord också.

Jag brukar försöka försvara Sverige när det gäller film och sånt. Men denna är verkligen så svår att försvara.
Kommissarien och havet - i denna stilla natt, heter filmen för övrigt.

Tre BRA svenska filmer:

Det sjunde inseglet


Skenbart


Män som hatar kvinnor


Hanna 25 år, 19/9









What can I say - Dead By April


Veckans animation V.39


Plenty of rooms at the Hotel California.

Jag har haft sjukt kul ikväll! Paps och dom lät riktigt bra, även om dom själva inte tyckte det. Pratade med mycket folk och skrattade mycket, precis som det ska vara. Träffade även en gammal klasskompis, och det var riktigt roligt att prata med henne igen, även om vi träffas och hejar på varandra lite då och då så pratar man ändå inte så mycket med varandra, lite synd ändå för hon är riktigt rolig.

Nu ska jag sova, har en massa bilder ifrån ikväll som jag ska gå igenom. Några lägger jag upp här och några på facebook. Vi får se vad som händer. Nu ska jag somna till thåströms ljuva stämma.
Hörs imorrn bitti/kväll, beror på om jag orkar/hinner blogga innan vi skjutsar bröderna till Göteborg, V till flyget och D hem till sig.

Sjukt många tankar har flygit igenom mitt huvud ikväll, på gott och ont. Det gör ont i mig när jag tänker vissa tankar, och ibland vill jag bara fly härifrån och börja om någon annanstans. Men det är inte så lätt det heller..

God natt allihopa.




Du är min gummiboll!

We look so good, we look so good, we look so good together! And we  do not care, we do not care, we don't care what they say about us.

Frei im freien fall

Är på G hem till farbror. Vi ska vara på festen redan klockan sex, sjukt tidigt!
Jag har lite bråttom, vi hörs senare/imorrn.

Ha en bra lördagskväll!
Küss





Freeeeeeeesh!

Sitter i mitt rum och lyssnar på blandad musik via spotify. Viktor ska egentligen packa, men gör vad som helst för att slippa. Just nu sitter han och kollar på youtubeklipp på min ipod och skrattar för sig själv. Nu lägger han tydligen in klipp "dom du bara måste se!" i mina favoriter. Ja, jo tjena att jag kommer att kolla på dom liksom.

Jag ska snart hoppa in i duschen, men jag är sjukt trött och funderar på att sova lite. Vi hörs.







Take me down little Susie, take me down.

Nyss hemkommen ifrån bygdegården. Har hjälpt pappa och dom med lite förberedelser inför ikväll. Nu måste jag gå för jag och Viktor ska pussla, hinner inte göra det sen, för vi ska vara klara innan fyra och jag ska hämta daniel på stationen halv fem. Sen blir det party! Jag är chaufför ikväll också, men det gör mig inte så mycket. Imorrn ska vi till Göteborg också.

btw, är det inte dags för en ny design åt mig snart? I alla fall byte av ny header.. hmm...

Medan jag pusslar och gör mig iordning inför ikväll kan ni lyssna på en av mina absoluta favoritlåtar - ever: Hotel California med Eagles, den låten har varit med mig under många långa promenader:


Som en autobahn bred.

Hemma. Jag kom inte sist, men jag vann inte heller. Jag och Viktor var ungefär på samma nivå, och han var berusad. Men jag hade kul och slog allt några strikes. Jag är nöjd med min insats.

Är lite orolig för personer just nu. Ibland får jag sådana hemska känslor att någon mår dåligt att jag gör allt för att försöka få tag i personen. Har personen i fråga inte på mobilen så får jag nästintill panik, men jag vet att jag överdriver. Jag är bara sån..

Nåja, här kommer fyra bilder ifrån ikväll. Ska somna till Thåströms underbara stämma.

'
"Vuxna män gör saker tillsammans"



Viktor: "Ska vi försöka ta en seriös bild?"
Ett klick senare hade jag en bild på kameran där vi båda såg totalt neddrogade ut. Bilden är nu historia. vi kan helt enkelt inte se normala ut på bild, det funkar inte.

Ge mig!

Jag skojar inte, ge mig denna bilen och jag är din för alltid. Så jävla snyyyyyyyyygg!!!




Bowling!

Hemma hos mamma och pappa just nu. Ikväll blir det bowling med en massa vänner, ska bli sjuuukt kul! Har åkt lite vespa och är super speedad nu, som alltid när jag kommer hem. Imorrn ska jag upp tidigt och åka upp till festlokalen och hjälpa pappa och dom med att rigga scenen och instrumenten. Jag har saknat min släkt, I love them.

Nu kommer det folk. Hörs senare i natt eller imorrn.
Imorrn blir det även att pussla, ska tvinga mina kusiner att vara med. Jag måste hinna klart imorrn, ingen stress, nedå!

Ha en bra fredagskväll, det ska jag ha.
Küss

Ps. Vi slapp att redovisa förut, yay för oss! Ds.

På redovisning

VI HAR JUST UPPTÄCKT ATT VI GLÖMT EN GREJ, FÖRHOPPNINGSVIS KLARAR VI OSS ÄNDÅ. SPÄNNANDE. SLUTAR OM TVÅ TIMMAR SÅ DET FINNS INGEN CHANS ATT VI INTE HINNER REDOVISA. IDAG ÄR DET AUTOMATIC DAY, SKA DOCK INTE KÖPA DEN.. VÄNTAR PÅ SKIVAN ISTÄLLET.


Pretty as a picture, dancing the night away.


Yes!

Jag har börjat skissa på en portfolio till mig själv, den kommer att bli ganska enkel, men så himla fin. Jag är så glad just nu.

Kollar lite på scrubs dvd:er och dricker o'boy, ska snart packa klart till imorrn.
Ska försöka lägga mig i tid ikväll också, kommer att bli svårt.

Datorn följer i alla fall med hem över helgen, men inte hårddisken (påminnelse: måste kökpa en mindre extern, detta håller inte)

Ska vara i skolan åtta imorrn, men tar bussen ner.
Hörs imorrn.
Küss

somisen.blogg.se

Soma har fått en ny design!


(klicka på bilden för att komma till bloggen)

Marknadskommunikation 2

LOVE AND DEATH, DON'T YOU MESS WITH MY HEART. HAR HAFT DEN PÅ HJÄRNAN IDAG, RIKTIGT BRA. SNART FINNS HUMANOID I BUTIKER OCH JAG ÄR INTE BANG!! LÄÄÄNGTAR! NEJ, NU SKA JAG NOG JOINA ALEX OCH STÄNGA IN MIG I MUSILENSMUSIKENS VÄRLD EN STUND. VI HÖRS IKVÄLL, KYSS

STAY IN THE RIGHT LANE!

Nu ska jag ner till skolan. Men först ska jag ner till stationen och träffa Mirre och Cici en snabbis. Mirre är ju i jönköping på en blixtvisit och idag ska de åka ner till henne.

Nu pluggar jag in Simple Plan i öronen och beger mig till bussen, idag tänker jag inte gå.

Ikväll blir det operation städa lägenheten och packa inför helgen.
Woop woop!


Torsdag.

Jag satt inte vid en enda dator igår kväll. Det är riktigt, riktigt duktigt för att vara mig (:
Dessutom gick jag och la mig runt tolv, och fick ett litet snabb besök av Alex. Jag sov bra, för första gången på länge, och vaknade självmant runt halv tio, men tvingade mig själv att somna om, haha.


Jag är grymt sugen på att åka snowboard! Hyra en en helg och sen bara köra gärnet. Jag kan inte för fem öre åka. Eller jo, jag kan ta mig ner och stanna, men jag kan inte svänga, det är alltid det sista jag lär mig när jag lär mig något, jag kan till och med klara av att åka lift, och jag har aldrig trillat i en lift med en snowboard, det ni (:

Eller jo, en gång. Men det var inte mitt fel. Jimmy, min bäste killkompis ramlade omkull framför mig och jag körde in i honom bakifrån och föll över honom. De var tvugna att stanna liften för jag skrattade så mycket att jag inte kunde flytta på mig.

Det är ganska intressant detta ibland, att jag när jag sätter mig ner för att skriva ett inlägg oftast inte har en aning om vad jag ska skriva om, men som mot slutet blir ett helt okej inlägg ändå (:

Fjällkursen i Grövelsjön 2005. En vecka med kyla, vita blixten (skidorna) som lossnade typ hela tiden. Backarna och blåsten som tog kål på en. Bygga en snöka att sova i (tog 15 timmar) och äta varm drottningsoppa. En av de roligaste (och jobbigaste) veckorna i mitt liv. Många gånger undrade jag varför jag gick med på detta, men när vi satt i bussen på väg hem igen var det SÅ värt det. Jag hade fruktansvärt roligt och skulle gärna göra om det igen.



På föreläsning

EN JÄTTE TRÅKIG FÖRELÄSNING KAN TILLÄGGAS. HAR DESSUTOM INSETT ATTT DET INTE GÅR ATT STÄNGA AV CAPSLOCK NÄR MAN SKRIVER VIA IPOD, NI FÅR LEVA MED DETTA.  DENNA FÖRELÄSNING ÄR FYRA TIMMAR LÅNG, AFFÄRSRÄTT OCH KALKYLERING, PRECIS LIKA TRIST SOM DET LÅTER. IKVÄLL SKA VI HEM TILL ALEX OCH LAGA LASAGNE, ANNA, HANNES OCH EMIL SKA OCKSÅ VARA MED. JAG ÄLSKAR LASAGNE! SKA ÄVEN PUSSLA IKVÄLL OCKSÅ, EFTERSOM DET INGÅR I EN SKOLUPPGIFT. ANNA, HUR STÄNGER MAN AV CAPSLOCK? KAN HÄNDA ATT DET ÄR NÅGOT SKUMT MED BLOGG.SE, NU SLUTAR VI SNART - TACK OCH LOV. HÖRS SENARE.

Sorry, sorry for making your life a living hell.

Måste be om ursäkt för att jag inte är så närvarande just nu. Men jag har dels ingen inspiration till någonting just nu och det gör väldigt ont i en kreativ själ som min.

Dessutom är jag inte helt hundra psykiskt. Ville bara tala om det.
I helgen ska jag hem och träffa min släkt, och jag hoppas att det kommer kännas lite bättre efter det.

Behöver nog egentligen bara lite miljöombyte.
Blir nog mycket med skolan idag.. Jag måste pussla idag också (:

Counting cars on a crossroad
They come and go like you
It's automatic,
Watching faces I don't know
Erase the face of you



"My production partners and I met and heard Bill for the first time when he was 13. Even before he touched the mic he was screaming at us with his eyes. When the band came by for their first visit in our Hamburg recording studio they played their demos to us, which they had recorded all on their own, in their rehearsal room in Magdeburg (East Germany). While the demos were playing, he thrust a big old book into my hands, in which he had written down a lot of his lyrics. His expression wasn't only reflected by what he had written or said, but also by what he is. Bill was only this 13-year-old boy, but he already carried big emotional extremes and this huge melancholy with him. Regardless of all that he was very determined. He wanted to get out of there so badly, and Bill didn’t want to be part of anything which made him very distinct."
- David Jost

Ont i ryggen!

Efter att kämpat med min tv bänk ifrån ikea i någon timme, samt pusslat (stavas tydligen med s, har alltid stavat det med z) ett svartvitt pussel, som inte ens är klart till hälften, samt lyssnat på Alex och hennes glädje fnatt i ett X antal timmar sitter jag nu framför datorn och lägger över musik till min ipod TOUCH. Jag är så glad när jag tittar på den att jag nästan börjar gråta, även om den krånglade som SKABB igår kväll. Satt med skiten i fem timmar, googlade och grejade tills jag till slut fick tårar i ögonen av trötthet.

Vi redigerade film idag som sagt, och det gick ganska bra, även om jag fick lite ångestkänslor när jag såg Annas film. Skit bra var det jag såg, vilket resulterade i att jag ändrade hela min.

Vi gick sen till Machuset. Dom hjälpte mig att återställa min iPod.
"det borde inte kommit upp en varningsruta" var säljarens svar. Nej, det borde det inte, men det gjorde det nu.
Jag sa att jag alltid har otur med tekniska prylar.

Min brors reaktion när jag talade om problemet för honom "Du har sån tur med dina tekniska prylar!"
Yes.

Nu ska jag sluta skriva, för jag kommer bara flumma ut som skabb. Sorry.
Tjing!

Hmm...

Undrar vad folk i vår klass tycker om mig, Alex och Anna egentligen. Med tanke på att många i klassen irriterar oss, så borde ju även vi irritera några, inte sant? Vore lite kul att veta.. haha.


Btw, alla bilderna i min blogg kommer upp inom en vecka. Har ju samlat på mig en del bilder under två år ;)

We're all a little broken inside..

"We’re all a little broken inside, some more then others. That’s why we find that special person to mend our shattered souls and heal those broken pieces.
You’re that person for me."

I skolan.

sitter och ska redigera ihop färdiga filmklipp till en färdig film på ca 3 minuter. Ser faktiskt fram emot det. Håller på att överföra alla filerna till datorn nu. Segt.

Vi ska tydligen lägga till musik själva sen också, ska bli sjukt kul att välja musiken!
Jag ska till Machuset sen med min iPod. Jag måste bara säga att jag HATAR iTunes. Det är ett AS DÅLIGT program!!

Min kusin ploppade ut en unge idag, Grattis!

En liten ändring.

Ni kanske har märkt det?
Jag har fixat en ny domänadress. Numera är adressen hit sofiavienna.se

Varför?
Jo, under en längre tid har jag känt mig mer som en Vienna än en Bengtsson. Tycker det både låter och ser bättre ut. På diverse communitys och forum kallar jag mig för sofiavienna, och det är så jag vill bli igenkänd på nätet.

Detta är egentligen ingenting som påverkar er, den gamla adressen fungerar fortfarande. Men om ni länkat till mig i era bloggar så ändra gärna det, är ni söta (:

MEN upptäckte precis att alla mina bilder har försvunnit ifrån bloggen, och jag hoppas verkligen  att dom kommer att överföras automatiskt. eftersom jag har ganska mycket bilder så kan det ta ett tag att överföra alla.

annars får jag maila blogg.se ikväll.

R.I.P


Patrick Swayze
1952 - 2009

(:

Hittade precis en av mina wallpapers på ett ryskt TH forum, samt på några andra bloggar.
så kan det gå när man är irriterad och googlar sig själv.


Jag är så himla trött. Jag är trött på att ingenting funderar som jag vill. Jag är trött på att alltid behöva leta efter problemlösningar. Jag är trött på att alltid ha sönder saker. Jag är trött på att känna mig kluven i två delar. Just nu är jag så trött att jag bara vill gråta.

RAMMSTEIN TILL SVERIGE I FEBRUARI!


"Den 16 och 20 februari 2010 spelar Rammstein i Malmö och Stockholm.

På måndag, den 21 september, släpps biljetterna.

Bombastisk. Makalös. Övervädligande. Och i bland bara ett gapande… WOW. Så brukar reaktionerna från publiken till Rammsteins konserter låta när de beskriver sina upplevelser. När bandet nu utökar sin Europeiska turné under 2010 kommer inget av ovanstående vara förändrat. En galen show med pyroteknik och frenetisk livekänsla passar Rammstein lika bra som Amen i kyrkan.

Rammstein är tillbaka. Med skivan ”Liebe Ist Für Alle Da”, som släpps den 19 oktober, kommer Tysklands mest framgångsrika rockband tillbaka med buller och bång. Den första singeln heter ”Pussy” och som producent för videon (premiär 16 september) står ingen mindre än Jonas Åkerlund.

Nästa år landar Rammstein äntligen på svensk mark för en konsert i Malmö den 16 februari och en i Stockholm den 20 februari.

Biljetterna släpps på måndag den 21 september klockan 09.00 och kostar i Malmö 475 – 590 SEK och i Stockholm 450 – 750 SEK."

JAG ÄR INTE BANG!

Nu kan jag dö någorlunda lycklig.

Min nya iPod anlände idag. Super tunn och superfin. Jag graverade in 'Because your mine I walk the line' på baksidan, just för att det är en av mina absoluta favoritlåtar, och för att jag under en väldigt lång tid planerade att tatuera in just dom orden någonstans på min kropp.

Ska ta kort på den sen så ni får se, blev inte som jag tänkt mig, men ändå.
Nu ska jag diska och laga mat.

VMA 2009

Såg tyvärr inte på galan i natt, men tänkte spana in diverse repriser och sånt som jag vet lär dyka upp. Har dock suttit och spanat lite på bilder och liknande.



Green Day uppträdde och vann även i kategorin Best Rock Video, Best Cinema Photography och Best Direction (21 guns)


Har alltid gillat Jack Black (:


Lady Gaga och Kermit


Lady Gaga (vem annars?)


Madonna såg faktiskt väldigt bra ut för en gångsskull


Megan FOX


Pink ser alltid så snygg och fräsch ut!

Now I've asked you forty different ways and it's time you come up with a fresh answer.


If i ever leave this world alive - Flogging Molly


I'll be here when it all gets weird

If you liked it then you shoulda put a ring on it


Känner mig kluven i två delar.

Cv.

Försöker skapa ett intressant och roligt CV, det är det svåraste som finns. Sitter och försöker göra något kul i Illustrator, och jag hoppas att det blir bra. Kanske lägger upp mallen senare om jag blir så pass nöjd.

Jag måste börja tänka på praktikplatser nämligen, och måste samla ihop lite meriter, och sånt där. Ah, är skitnervös för att söka något. Men det kommer nog gå fint, praktiken börjar v. 13, så jag borde hinna hitta någon, men det gäller att vara ute i god tid!

Puh, hoppas verkligen att jag får någon av dom praktikplatserna jag helst av allt vill ha just nu, vilka det är tänker jag så klart inte tala om (:

Inte än i alla fall.

Bill, Augusti 2009

(orginalstorlek)

/ vet inte vad som hände med kvalitén, tråkigt \

 

(orginalstorlek)

 

En annan variant till mig själv, tihi (:

 

 


Neh, detta håller inte.

Jag måste kolla på Lejonkungen. Nu.

Veckans animation V.38


Disney filmer.

Jag har en stor kärlek till Disney filmer, och det står jag för. Jag älskar Disneyfilmer, och har gjort den enda sen jag såg Lejonkungen på bio. När Lejonkungen släpptes på VHS var jag totalt fast. Jag kollade på den hela tiden, fick skivan med musiken (som fortfarande är en av mina favoritskivor än i dag) och lyssnade på det nonstop. Jag lärde mig varenda replik utantill och till sist ville ingen se den med mig, för att jag sa alla repliker, haha.

Jag föredrar dock de äldre Disney filmerna, men det är väl för att jag är uppväxt med dom, även om de nya också är sjukt roliga, så har ändå de äldre en särskild plats i mitt hjärta. Jag var så besatt av Disney filmer ett tag att jag pluggade in vilken film som kom vilket år och kunde rabbla alla filmer från Snövit till Skattkammarplaneten, jag kan säga att jag inte kan det idag :D

Min top fem (såå svårt att välja bara fem filmer..):

Robin Hood (1973)


Skönheten och Odjuret (1991)


Lejonkungen (1995)


Ringaren i Notre Dame (1996)


Skattkammarplaneten (2002)



Fyra av (många) favorit Disney låtar:

Känn en doft av kärleken, Lejonkungen


That's what friends are for - The Fox and the Hound (Micke och Molle)


We're your friends - The Jungle Book


Människa - Tarzan

You'll be in my heart - Phil Collins

Jag hade helt glömt av att denna var Ledmotivet till Tarzan. Jag älskar verkligen denna låten. Lyssnade på den sjukt mycket för några år sedan och jag upptäckte att jag fortfarande kan den utantill. Den är riktigt vacker.


Daddy Cool

Har precis sett ett halv avsnitt av bumbibjörnarna på barnkanalen. Nostalgi till Max. Just nu tittar jag på Bring it On, i brist på annat. Ska snart iväg och plocka upp Alex och vi ska till konsum, och sen hem igen och kolla på film. Troligtvis Tarzan, om inte så blir det Bridget Jones. Bra skit det där.

Hörs senare.


Walkabout.

Jag och Alex har precis varit ute på en runda runt munksjön och tillbaka hem igen. Det tog sammanlagt ungefär två timmar, vilket är helt godkänt. Mina ben skakar efter att ha gått upp för den där jävla backen :D Totalt 9,2 km enligt Alex och Eniro. BRA!

Ska snart hoppa in i duschen, sen ska vi gå och handla och senare blir det kycklingwok och potatis, mumma!
Måste städa och diska också.. men gör kanske det imorrn istället ;)

Fick precis ett telefonsamtal ifrån min bror som fick mig att småskratta.. haha.

nu ska jag in i duschen, hörs senare!


woop woop!

One day.. I'll make it up to you.


Johnny Cash.

26 februari 1932 - 12 september 2003


“Sometimes I am two people. Johnny is the nice one.

Cash causes all the trouble. They fight.”


Iris - Goo Goo Dolls


Johnny Depp

Just nu är Alex hemma hos mig och vi kollar på Doobidoo. Ett av mina favoritprogram (:
Var en seg dag i Göteborg, och blev inte mycket klokare på något alls.

Gott att träffa Charlotte igen dock, som vanligt. Underbara kvinna!
Är sjukt trött just nu och lite småirriterad..

Men blev på lite bättre humör när jag såg att det går tre filmer med Johnny Depp på tv ikväll:

Kanal 5 kl. 21.00
Pirates of the Carribean - at world's end (Kaaaaaaaaass!)

Dock älskar jag denna scenen med Depp och Richards (:

Kanal 9 21.00 samt 22.55
Benny and Joon (såå söt film)


Ed Wood

Göteborg imorrn!

Ska faktiskt gå och lägga mig nu. Mitt huvud börjar skrika dumma saker och det brukar vara ett tecken på att jag måste sova. Och jag måste faktiskt vända lite på dygnet.

Imorrn ska jag till Göteborg med Charlotte, och eventuellt Viktor. Det är en utlandsmässa där som jag ska på, och jag ska även försöka besöka min piercare för att prata lite med honom. Jag har sådan beslutsångest på vad min nästa ska bli, så han får helt enkelt hjälpa mig att bestämma mig. Jag vill känna nålen genom huden snart igen. En av de bästa känslorna jag vet. Svårt att förklara.

Blir kanske fest imorrn också, Alex har fått någon skum idé för sig som vi ska testa (:
Jag har varit på ganska bra humör hela dagen idag, länge sen som jag mått så bra en hel dag. Det är riktigt skönt.

Vi hörs imorrn när jag kommer hem igen, okej?
Take care, Sofia

Mitt nya ledmotiv, Old time Rock n' Roll - Bob Seger:



Courage is the art of being the only one who knows you're scared to death.

Är i himlen.

På måndag bör den vara hos mig. Klickade hem den precis.
I love it!

Men åååååh!

Jag kan inte få Lady Gagas 'Poker Face' ur hjärnan..

Preview Humanoind (DE, ENG)

Har precis lyssnat igenom smakproven på kommande skivan och det var sjukt många låtar som jag fastnade för direkt och som jag vill ha i sin helhet NU! Man vill bara ha mer och mer, jag känner att jag bara blir girigare och girigare, haha.

Jag längtar så att jag snart spricker, Tokio Hotel håller mig uppe just nu, och det är sjukt underbart att snart ha deras skiva i sin hand.

Jag blir fortfarande förvånad över hur ett band kan ha så stor invärkan på mitt liv. Jag är så tacksam över att jag får känna så här för någonting, även om folk runtomkring mig inte förstår det och tycker att jag är barnslig, så rör det mig inte ryggen.

Jag mår som bäst när jag lyssnar på Tokio Hotel.

Nu skäller Alex på mig. Ska hem till henne nu och fira Andy Pandy som fyller år idag (:
Grattis, snygging!


I wanna do bad things with you

Älskar denna låten:


Vill verkligen inte till skolan idag. Har varken ork eller lust till det.

Don't try to fix me, I'm not broken

You always walk in on something. Or maybe you overhear a phone call, or spot something on the street. It always happens where you find out. It’s always you.

OMFG!

Jag skojar inte, när jag såg Bill först fick jag svårt att andas.. dra åt helvete!

(btw, vad sjutton går kameramannen på?)


Bakom mina solglasögon.

Om 1,5 vecka ska jag på fest. Min kusin ska ha 25års kalas och temat är "bakom mina solglasögon" dvs, valfri assecoar i ansiktet. Mamma skickade en länk till mig och jag fastnade för följande glasögon:

helt okej.


Russian Roulette is not the same without a gun

And baby when it's love if it's not rough it isn't fun

(bildkälla)


(bildkälla)

I skolan

DAGEN TILL ÄRA SÅ HAR JAG FÅTT LÅNA ANDYS IPHONE. SOM NI SER SÅ HAR JAG FORTFARANDE INTE KOMMIT UNDERFUND MED HUR MAN BLIR AV MED CAPSLOCK - SORRY.
"NI SKA VARA SKYLTFÖNSTRENA UTÅT" SMART SAGT, VERKLIGEN. NU SKA ALEX SPELA LITE, SÅ JAG MÅSTE SLUTA. JAG SKA SPELA LITE SUDUKO PÅ HENNES TELEFON. VI HÖRS SENARE (HUR BYTER MAN RAD?) KYSS

Life is either black or white

You made us feel like we could fly.



Inte okej.

Bror flyttar till London om 12 dagar. Inte okej!

SJUKT OVÄRT.

Vi var i skolan i 30minuter innan vi åkte hem igen. Sjukt ovärt, är lite smått irriterad, men kunde inte spela ut det då alex blev mycket mer irriterad än jag var. Hon gick och köpte en pizza och jag köpte en pirog. Längtar till på torsdag, då Andy fyller år, vi ska fira genom att käka tacos och mysa med film. Wiee!

På fredag blir det nog en dagstripp till mitt älskade göteborg, ska på utlandsmässa, om jag hittar tillräckligt med information.

Oh! Hade sjukt tur idag också! Jag ska beställa en iPod Touch, och tänkte göra det igår, men hade inte tillräckligt med pengar på kortet och orkade inte föra över, så jag tänkte vänta till idag. Vet ni vad Andy pandy säger då? JO! Att dom i dagarna ska släppa en ny version av iPod touch som man dessutom ska kunna ta bilder med och som inte kommer att vara dyrare än den dom har idag. Precis innan hade jag sagt till Alex att jag hade velat ha en ipod som man kunde ta bilder med. Wiee!

Visst är den vacker? jag är kär.

Nu ska jag hänga gardiner. wish me luck!
+ ta tag i bloggdesigner på riktigt, har verkligen legat på latsidan.

Ska ta av mig jacka och skor nu också, har varit hemma i en kvart men inte gjort det ännu :D


Ikea.

Var på Ikea en snabbis och köpte gardiner och kollade efter en ny tv bänk till mig, men färgen jag ville ha var så klart slut!

Anyway, jag och mamma käkade Thai mat idag, super gott! Men hade hellre käkat på Jensens, men det var inte fy skam detta! Jag har fått en tv nu, 14tummare. Mycket liten, men funktionsduglig. Min gamla Tv är nu finito.

Ska snart iväg till skolan, är inte jätte pepp kan jag ju påstå, kommer hem runt sju igen. Inte okej. Men då kommer det å andra sidan finnas en massa TH material uppe som jag kan gotta mig i. Alltid något.

Drömde en mardröm i natt också. Vaknade en massa gånger och grät. Tur att mamma ringde och väckte mig sen så jag var tvungen att gå upp.

Kvinna!

Har precis lyssnat på Tokio Hotels intervju på Nrj. Den var inte så bra. Vad ville tolken eller? Hon pratade i mun på Bill och man hörde knappt vad Bill sa. Sjukt irriterande!

Nu kom mamma med kött och Tv till mig, hörs sen!

8 september - Gustav Schäfer

Idag fyller trummisen i Tokio Hotel 21 år!
Herzlichen Glückwunsch zum Geburtstag, Gustav ♥


(orginalstorlek)










If you'll be my star, I'll be the sky
you can hide underneath me and come out at night
when I turn jet black and you show off your light
I live to let you shine


Nostalgi

Girl next door - Lucy Street

 

Jag älskade denna låten när den kom. Dom spelade den på radion precis.

Den är fortfarande ganska mysig..


"After about three lessons my voice teacher said, 'Don't take voice lessons.
Do it your way. You're a song stylist. Always do it your way.' "

 

"You miss a lot of opportunities by making mistakes, but that's part of it: knowing that you're not shut out forever, and that there's a goal you still can reach."


I'm your dream, make it real.

Min mamma kommer hit imorrn!
Jag börjar inte förrän fyra, så hon kommer hit med min "nya" tv på 17 tum, det ni! Vi ska käka ute och jag misstänker starkt att det blir Jensens.

Nu är Tokio Hotel i Sverige.

Nu ska jag kolla på det andra avsnittet av True Blood på SVTPlay, som jag missade i onsdags (tack C!)


Jag hemma hos Stina i Lomma, under Malmöfestivalen
(SER NI HUR BRUN JAG ÄR/VAR! En veckas läger gjorde susen!)
Foto: Stina

tim testar..

haha, simon pratade om det här igår och jag blev så nyfiken att jag var tvungen att leta efter det på youtube. En kille - tim - äter frukost samtidigt som han får ström i kroppen. Så himla roligt!! Det är sjukt kul när han brer mackor..

Allt börjar runt 00.52


Ja, ja, okej!

Sitter och lyssnar på radion just nu, eftersom min tv har åkt till himlen. Alla vinnarna till M&G imorrn är dragna och jag hoppas verkligen att dom får riktigt kul! Hade ändå inte riktigt väntat mig att vinna, även om man hoppas. Vet ju att det kommer att dyka upp filmer och bilder inom kort tid efter, och bara vetskapen om att killarna är på Svensk mark är ju ändå helt okej!

Men nu till det jag egentligen skulle skriva om:
Jag vet att jag upprepar ord väldigt ofta när jag pratar.

När vi för en diskussion eller något så använder jag mig väldigt mycket av ordet "frågetecken" exempel: "Kan vi inte göra den grön istället för orange, frågetecken"

Även uttrycket "Inte Okej" har blivit poppis hos mig, som ni troligtvis märkt om ni följt min blogg ett tag. Jag säger det väldigt, väldigt ofta och det smittar av sig till mina vänner också. Helt okej!

PLUS att jag avlutar nästan varje mening med ordet Elle(r)
exempel:
"Vad gör du, elle?"
"Hur är det, elle?"
"Ska vi åka dit, elle?"

Jaa, ni förstår. Idag blev jag lite småmobbad för detta. "Är du ifrån Skövde, elle"
Haha, såå roligt, men jag kan verkligen inte hjälpa det, jag är medveten om att jag säger det, men kan verkligen inte sluta.

Har ni några ord/fraser som du inte kan sluta säga även om ditt liv hängde på det? (:

På föreläsning

HAR KIDNAPPAT ANNAS IPHONE. HAR INGEN ANING OM HUR MAN FÅR AV CAPSLOCK, JAG BER VERKLIGEN OM URSÄKT FÖR DET. DET ÄR TVÅ TIMMAR KVAR OCH HANNES HAR JUST LAGT SIG PÅ GOLVET FRAMFÖR OSS FÖR ATT SOVA. DET ÄR SKAPLIGT SEGT. NU ÄR RASTEN SNART SLUT, HÖRS SENARE. TJING!

I don't think you know what it's like, you should be careful what you're wishing for.

kass cambild, men jag bryr mig inte. det är ju lite min stil så vad säger man? (:

ska snart bege mig ner till skolan, jag behöver verkligen ut och gå. Ska bli riktigt skönt.

Går till 16.45 idag, segt, men vi ska ha filmföreläsning så det är intressant i alla fall!

Vi hörs senare när jag kommer hem, då ska jag svara på kommentarer, mail osv.

 

Ha d guld*


Automatic!

Nu spelas AUTOMATIC på P3! När jag för en gångsskull verkligen lyssnar på radion, Wieeee!!

"Automatic med Tokio Hotel"

ljuv musik i mina öron.


Hello Leute!

Ah, nu är jag hemma, efter att ha varit hemma hos Alex och kollat på Top Model, Ensam mamma söker, Drag me to hell och Bröllopsduellen.

Btw, SJUKT dåliga filmer. Speciellt Drag me to Hell. Det är dock riktigt kul att se på skräckisar med Anna och Alex för dom blir verkligen livrädda. De skriker och gömmer sig. Jag önskar ibland att jag också var sån, men jag tycker inte filmer är äckliga, eller jo. Saw filmerna är sjukt obehagliga och dom kan jag verkligen inte se på..

Nu ska jag sitta lite med photoshop och spotify, då min tv är trasig. Inte okej.
Imorrn ska jag upp vid elva och gå ner till skolan, måste spara pengar, så därför får jag gå (:

hoppas att ni haft en bra helg. Vi hörs imorrn igen!

You angels bring her home.


Ny frisyr. Så ser den ut just nu. Jag gillar't.

Skulle gått ut och gått nu egentligen, men var tvugnen att lägga min ipod på laddning. TV'n ger upp vilken sekund som helst. Det vita strecket återkommer väldigt ofta och nu hjälper det inte att slå på TV'n längre. Inte okej.

iPod

The Garden's tale - Volbeat


Unforgiven II - Metallica

Somebody told me (aucoustic) - The Killers


Scars - Papa Roach


Monsoon (acapella version) - Tokio Hotel


Everybody's changing - Keane

Paint it Black - Rolling Stones


Video killed the radio star - Buggles

Boy A

24-årige Eric (Andrew Garfield) har precis släppts ut ur fängelset. Efter 14 år av fångenskap ska han nu, med hjälp av sin övervakare Terry försöka anpassa sig till samhället. Hans brott som han begick då han endast var 10 år gammal kräver att han måste byta namn och personlighet. Boy A var namnet som han fick under rättegången, och hans nya namn blir Jack.

 

Med hjälp av Terrys hjälp skaffar sig Jack ett arbete, vänner och en flickvän. Men efter ett tag så börjar Jack få dåligt samvete, och känna sig som en lögn. Han vill berätta vad han varit med om, men kan inte.

 

Filmen var ruskigt bra. Man får hela tiden tillbakablickar på vad som hände under hans barndom och vad som gjorde att han hamnade på ungdomsanstalten. Man kan inte låta bli att tycka synd om Jack, Andrew Garfield är så himla söt och försiktig i sitt sätt att man bara vill krama om honom..

 

här är trailern till filmen:



Jag är med - är du?

Tycker ni att det är lika härligt som jag att det dykt upp en massa om Tokio Hotel? Misstänkte det. Då hoppas jag verkligen att ni är med och tävlar om M&G som sker på Tisdag då dom är här i Sverige.

Jag har tävlat med: Spotify, Aftonbladet och Kenza



Kuggad..


Jag kuggade på webbdatabas tentan. Jag håller dessutom på att bli sjuk, halva mitt ansikte är bortdomnat och jag känner inte när jag petar på det. Jag har haft det så en gång förut, men då gick det över efter en halvtimme, nu har det gått 45 minuter.

Vi har kollat på en massa filmer idag, I taket lyser stjärnorna, Boy A (som var SJUKT bra, ska skriva om den imorrn tänkte jag) och Män som hatar kvinnor. Imorrn ska jag se Quantum of solace, då C inte är ett stort fan av Bond filmer.

Jag är tom just nu och orkar verkligen ingenting..
Carried away by a moonlike shadow..

Veckans animation V.37


HQ

Något jag irriterar mig på när jag letar bilder på forum och liknande är att folk skriver att bilderna är i HQ. När man väl får upp bilden så är den inte alls i HQ.

Jag tänkte förklara vad som menas med HQ, ja, det är sånt här som kan få mig riktigt irriterad - haha.

HQ = High Quality, det vill säga att en HQ bild både har en BRA upplösning (dvs. den är INTE suddig eller kornig) och BRA skärpa! Inte bara den ena eller det andra, okej? ;)

fina Gustav i Paris.



Is that something worth fighting for?

Jag måste ändra mitt minspel. Jag har exakt samma min på varenda bild, och jag skojar inte. Detta håller inte. Jag har fruktansvärt ont i mitt högerknä och kunde nästan inte ta mig upp för trappan igår. När jag vaknade i morse ömmade det fortfarande och jag kan typ inte ha det böjt.

Länge leve kassa knän. Nu ska vi ner på stan en sväng.
Hörs ikväll. Küss

Min nya fina hårfärg och min nya fina frisyr, som jag inte hann ta kort på innan jag sabbade den.

 

Vem är han bakom mig?

 


Ausgang.

'


Jag kan inte få nog..

Denk' an Dich und lass' ihn fliegen

Jag älskar verkligen denna låten. Typ enda låten jag gillar med Nena, men jag älskar den verkligen. Försöker lista ut vad jag ska ha på mig ikväll. Försöker peppa mig själv också, vet hur jag ska sminka mig i alla fall, alltid något.


Inglorious Bastards

"You probably heard we ain't in the prisoner-takin' business; we in the killin' Nazi business. And cousin, Business is a-boomin'."

Tarantino är en mästare på denna typ av film. Det kan man  inte förneka. Gillar man råa scener, med en massa blod och kameror som zoomar in sår och avhuggna delar, mycket detaljer, så kommer man att älska denna filmen lika mycket som jag gör.

Den är ungefär 2.5 timmar lång och under hela filmen satt jag som klistrad vid bioduken. Jag kunde inte slita blicken från filmen. Jag älskar alla detaljer och fotot, och framför allt musiken. Jag älskar att Tarantino har lekt med färger, och i sann tarantino anda så innehåller filmen mycket blod.

Jag hade väntat mig sjukt mycket mer meningslöst dödande (även om det fanns en hel del) och tack och lov hade dom tonat ner det lite.

Skådespelarna var ruskigt bra och jag älskade verkligen manuset. Jag måste nämna skådisarna som jag verkligen gillade i sina roller: Brad Pitt fick till en sådan underbar sydstads dialekt, och jag rös varje gång han pratade, Jag har aldrig sett Diane Kreugers skönhet förrän jag såg denna filmen, Mélanie Laurent som den starka judinnan Shoshanna Dreyfus och Chritoph Waltz som den ökände judejagaren Hans Landa.

Denna filmen läggs till under listan över filmer jag ville se direkt en gång till efter att den slutat.

I love rumors!




Automatic - Tokio Hotel

Äntligen är den här. Bill är riktigt, riktigt snygg i denna, men det är nästan också det enda man ser. Min första tanke som slog mig när jag såg klart videon var: "Vart var Georg och Gustav?" Men det är väl så dom vill ha det, dom vill kanske inte synas lika mycket, vilket jag kan förstå, men det är också väldigt synd.

Jag älskar bilarna också, FORD MUSTANG, jag SÄGER JU ATT DET ÄR VÄRLDENS SNYGGASTE BIL, och nu kommer antagligen alla andra också tycka det. Jag har älskat dom bilarna i flera år (jag var bara tvungen att säga det, haha).

Jag pratar om Inglorious Basterds imorrn. Men jag kan sammanfatta den med fyra ord: OH MY FUCKIN' GOD!

En liten fråga:

Vilken/Vilka filmer var så bra att ni var tvugna att se om den direkt efter slutet?

Jag har en del sådana filmer, här nedan kommer några:







Snart..

är Charlotte här! Om 1,5 timme ska jag ta bussen ner och möta upp henne. Sen ska vi möta upp mina vänner och gå och se Inglorious Bastards, och vi har STUDENTRABATT så vi ser filmen för halva priset! Hell yeah!

I helgen måste jag hitta på något bra att skriva till tävlingen om Meet & Greet på tisdag. Skulle jag vinna skulle jag få hjärtklappning (fortfarande dålig stil att de inte hinner med en signering). Frågan är om jag skulle palla det, men klart jag skulle! Woop Woop!

Imorrn skag jag ta hand om mig själv också. Jag ska klippa mig och färga håret (för en äckligt hög summa, men det är värt det. Slipper kliandet och svidandet, svullnaden och den röda hårbotten - det är värt det). Mams är snäll och bidrar med klippningen.

Nu ska jag kolla upp lite utlandsskolor och grejer. Måste diska och städa också innan jag måste åka ner. Ah, ska kolla när bussen går också..

Morrn!

Jag vaknade för en halvtimme sen. Vilket betyder att jag sovit i tretton timmar, antar att jag inte behöver förklara hur lite sömn jag fått de senaste dagarna ;)

Har precis kollat på THTV och jag har verkligen saknat det. Jag skrattade högt flera gånger, dom är så himla roliga! Speciellt Bills skrik i slutet av klippet, haha. Bra start på dagen.

Ska klä på mig nu och hoppa iväg till skolan.
Går till 16.45 idag med. Segt. Ska på bio ikväll också, kommer bli riktigt kul + att Charlotte kommer idag också. Mums!


Hey there, pretty boy!

"It's kind of like that game, where you let yourself fall back to see if you trust someone enough to catch you, and I was falling, and waiting for you to catch me."

Wanna see my picture on the cover

ser ni märket på min arm? Jag brände mig precis på en plåt. Det gjorde inte ont, men nu börjar det att svida lite. Lite klantigt, ja. Jag råkade lägga plåten mot armen. Inte okej.


Känner mig sjuk..

har tagit två alvedon och ska bege mig ut en sväng nu, sen kommer jag nog att fastna framför efterlyst på trean.

I walk the line

Ingen, och jag menar INGEN kan göra Walk the Line på samma sätt som Johnny Cash. Jag vet inte hur många covers jag har hört, men ingen har samma känsla som Cashs version.

 

Jag gillar också Joaquin Phoenix version, just för att den är ganska lik orginalet.


....

finner inga ord..

någon som har den i HQ, ge mig!


Automatic.

Jag drömde om att TH kom hit på signering. Det var helt galet, jag drömde om alla jag tjötat med på msn, och att jag käkade glass med Mimi :)
Det var guld.

Sitter i skolan nu och jag gör egentligen ingenting alls. Alex mobbas som vanligt, och Andreas och Nadja tjötar om mat. De tränar inför redovisningen senare idag, jag ska tack och lov inte säga någonting idag, eftersom jag tog den förra redovisningen.

Jag är aptrött. Min dygnsrytm är åt helvete och jag skojar inte. Jag har sovit i snitt fem timmar per natt. Inte okej. Vi ska snart iväg och käka, blir antagligen Jungle Thai.. men vi har egentligen inte råd med det alls. Men det är gott, så det kan hända att vi hamnar där ändå... Jag vill ha mina skor, skinnjacka och en ny gitarr. GE MIG.

Hörs senare. Küss

let's have some fun, this beat is sick..

 


If you want a boxer, I will step into the ring for you



I'm Your Man - Leonard Cohen

Utkast: Jag har ...


Jag har inte så mycket ord som vill lämna min kropp i skrift just nu. Det enda som snurrar i mitt huvud är melodier och inlärda texter. Just nu lever jag lite i en bubbla. Jag är med i omgivningen, men ändå inte. Jag har en fruktansvärt obehaglig känsla i kroppen, det känns som att jag bara går och väntar på att någonting ska hända. Jag känner igen dessa känslor ifrån förr, men hoppas att det kommer att sluta bättre än vad det gjorde sist.

Personer håller mig uppe denna gången. Musik håller mig uppe.
Nu har jag börjat att planera, och denna gången ska det bli av. Vad folk än säger åt mig nu så ska det ändå ske. Jag blickar mot utlandet, som har varit min stora dröm enda sen högstadiet. På ett sätt känns det konstigt att V ska flytta till London. Det är ju meningen att jag ska göra det. Självklart är jag jätte glad för hans skull och jag kommer självklart att hälsa på honom så ofta jag kan och har råd. Jag är så stolt över honom att han gör detta. Som bara en storasyster kan vara.

"Hello, I'm Johnny Cash"

Ja, Gustavs (trummisen i TH) nya tatuering är låten Hurt, ursprungligen gjord av Nine Inch Nails, men senare tolkad av Johnny Cash. Ni som hängt med mig ett tag (eller som kollat bakåt i arkivet) vet att jag är ett stort Johnny Cash fan. Jag har älskat hans musik i flera år och avgudar verkligen hans låttexter. När jag hörde denna låten för första gången grät jag. Det var också en av de låtar jag först lärde mig på gitarr, den är inte alls avancerad.

Det jag egentligen tänkte skriva om var att jag vet att alla kommer att kolla upp vem Johnny Cash är. Det är ju logiskt, klart man kollar upp vad sin idol lyssnar på för musik. På ett sätt är det kul att folk kommer att kolla upp honom, men samtidigt känns det lite fel. Att folk börjar lyssna på honom bara för att Gustav gör det.

Johnny Cash är en person vars musik har betytt oerhört mycket för mig. Men jag vet att många inte gillar hans stil eller typ av musik, och det är så fruktansvärt synd. Många kommer att lyssna på låten hurt, men inte på någon av hans andra låtar, och för mig är det skandal.

Det var denna video som fick mig att gråta. Man ser verkligen hur sliten Cash är och att hans liv har tärt på honom. Efter att ha läst en bok om honom insåg jag att vårt tänkande var ganska lika. Hans demoner kom till slut ifatt honom.



”What June did for me was post signs along the way, lift me when I was weak, encourage me when I was discouraged, and love me when I was alone and felt unlovable. She is the greatest woman I have ever known.”

Solen

Har suttit ute större delen av dagen med Anna och Alex och Elin. Käkat glass och maränger och grejer. As gott. Anna och Alex ska baka något nu och jag ska ut och gå en sväng. Skönt att jag fått in rutin på att gå ut och gå igen.

Jag kom på förut att musik tar mig ifrån verkligheten. Jag koncentrerar mig mer på musiken än människor som pratar omkring mig.

Nu ska jag in i musikens värld i ytterligare en timme. Sen ska vi se på film.
Jag är så himla trött.

Vi hörs ikväll.

Punken försvinner aldrig.

När jag började högstadiet lyssnade jag mycket på många sorters punk. Trallpunken har alltid legat mig varmt om hjärtat och band som De Lyckliga Kompisarna, Dia Psalma, Asta Kask, Coca Carola, Räserbajs och Charta 77 är bara några band som hjälpte mig att fly från vardagen och in min fantasivärld. Ebba Grön, Imperiet, KSMB, Green Day, Ramones, Six Pistols osv är band som också måste nämnas.

En av mina absoluta favoritlåtar just nu är utan tvekan Där Jussi står Staty - Mimikry:


21 guns

Do you know what's worth fighting for
When it's not worth dying for?
Does it take you breath away
And you feel yourself suffocating?

Does the pain weight out the pride?
And you look for a place to hide?
Does someone break your heart inside?
You're in ruins

One, 21 guns
Lay down your arms
Give up the fight
One, 21 guns
Throw up your arms into the sky
You and i


When you're at the end of the road
And you lost all sense of control
And your thoughts have taken their toll
When your mind breaks the spirit of your soul
Your faith walks on broken glass
And the hangover doesn't pass
Nothing's ever built to last
You're in ruins


One, 21 guns
Lay down your arms
Give up the fight
One, 21 guns
Throw up your arms into the sky
You and i


Did you try to live on your own
When you burned down the house and home?
Did you stand too close to the fire?

Like a liar looking for forgiveness from a stone

When it's time to live and let die
And you can't get another try
Something inside this heart has died
You're in ruins

Happy Birthday Bill and Tom.

Inget TH fan kan väl missa att Bill och Tom blir 20 år idag? Så jag tänkte sända dom en liten grattis hälsning genom att ladda upp en lite annorlunda illustration. Enjoy!

"The best birthday present I ever got was 10 minutes after I was born."
- Tom Kaulitz. Vet inte riktigt om han verkligen sagt det, men det är väldigt fint i alla fall.


(orginalstorlek)


RSS 2.0