Jag gör vad du vill.

Jag kan inte tänka ordentligt, mitt huvud bankar och slår och jag vet inte riktigt vart jag ska ta vägen. Jag kan inte andas, jag känner mig jätte stressad, men jag har ingen aning om varför. Det känns som om jag inte hinner allting jag tänkt göra, som om jag aldrig kommer att klara av mina drömmar när jag väl är där (om jag kommer dit).
Jag är så fruktansvärt trött på allting just nu. Just i denna stund.
Jag saknar Anon.



"jag har inga mirakel att lova nån i natt"

Studenten 2008


Hittade en äckligt snygg bild på mig och Jimmy.
Det är från min brors student. Det pissregnade och var svinkallt.

Ich verbrenne innerlich

Jag känner mig förbannat yr. Jag var på vårdcentralen igår för att ta ut mitt örhänge, och min skräck för vårdcentraler, sjukhus och liknande stället blev ju inte bättre precis. Jag fick sitta och vänta en stund, sedan kom en sjuksköterska och ropade upp mitt namn och vi gick in i ett litet skabbigt rum. Jag beskrev problemet, och hon gick och hämtade en annan sjuksyster. Som i sin tur hämtade en läkare, och som i sin tur skickade in ytterligare en sjuksköterska. Jippie.

Jag la mig ner på britsen och dom började tortera mitt öra. Jag bad dom sluta för att jag hade så fruktansvärt ont, gjorde dom det? Nej, för sjutton! Inte förrän jag slog till henne på armen sa hon följande;
"Gör det ont? Ska vi ta en paus?"

Hade jag varit så irriterad och livrädd så hade jag väl svarat något snitsigt, men icke. Efter någon minut så var det bara på't igen. Den här gången fick dom ut den, utan att det gjorde det minsta ont. Hela smycket var alldeles blodigt, och det var sådär. Örat hade försökt läka och smycket satt inuti örat, när jag till slut beslutade för att ringa vårdcentralen.

Jag ska käka medicin tre gånger om dagen i tio dagar. Den är i samma size som 500mg alvedon, dvs jätte stor (för någon som har svårt att svälja mediciner). Men som tur är så smakar den ingenting.

I helgen är det ett litet läger, och jag ska stå i köket (haha!). Det kan gå precis hur som helst. Elin kommer förhoppningsvis på lördag och håller mig sällskap.

Pratade lite med Malin igår på msn. Och jag hoppas verkligen att dina planer kommer att gå av stapeln. Du vet att jag skulle komma och hälsa på dig, och jävlar vad kul vi skulle ha!


Jag trodde att det var fedag idag.

I helgen ska jag äta pannkakor. Jag ser verkligen fram emot det.
Det ska bli sjukt gott.

This is a message, this is a message; Hallo, hallo, hallo, Sweden!

Mamma gick förbi och kollade lite över min axel på min blogg. Hon undrade vem det i headern var. Jag stirrade på henne i några sekunder sedan sa jag;

"Det är jag"
Hon hajade till, tog på sig glasögonen och ställde sig fem centimeter (jag skojar inte) ifrån skärmen.
"Va? Jag kände inte igen dig? Är det verkligen du?"
"Ja, det är det"

Ibland är hon för rolig.¨
Nu ska jag åka unt hämta meine bror.
Küss

Det tar fyra sekunder innan klänningen faller.

skjutsade in min bror till stan förut. Han skulle köra go cart med sina kompisar. Och satan vad det ryckte i mina händer. Jag ville vara med, jag vill också köra! Jag älskar allt sånt. Allt som går fort och ger sådana sköna och goa adrenalin kickar. Det är det bästa som finns.

Jag har fått igång min dator i källaren, men har inget internet, och min externa hårddisk funkar inte på den datorn så jag är lite irriterad. Dessutom är mitt huvud ganska tungt just nu. Funderar på att gå ut och gå, eller någonting liknande.

Ha en bra kväll.
Küss

Scheiße!

Jag ska till sjukhuset i eftermiddag och sprätta upp mitt öra.
Jippie..

Uppdaterat: Satan! Jag har farit runt på stan, som en och annan guttaperkaboll, eftersom min mobil la av. Precis när dom ringde ifrån AB Bostäder. Så det fick bära av till expert där dom inte visste var felet var. Men precis som förra gången, så var det batteriet som hade lagt av. Allvarligt talat, hur kan ett batteri bara lägga av?

"Jag ser att den farit i backen ett par gånger"
"Mjo.."

Det kan ju faktiskt ha något med det att göra.

Angående mitt förbannade skitöra så ringde jag vårdcentralen nu, men kom bara till en telefonsvarare. Jag hatar telefonsvarare, dom tar så grymt lång tid på sig. Jag knappade i alla fall in mitt telefonnummer och dom ska ringa upp runt två tiden. Man ser inte längre smycket i örat, så svullet är det och det gör redigt ont ska jag tala om. Pappa är stört imponerad.

Men, tja.. vad ska man göra.
"Sluta gör sådana fula saker då"
Mjo, tack.

Det är inte fult.

(Jag ska försöka sluta att svära när jag skriver. Klarade det ganska bra denna gången)


Bytt om.

Det tog emot lite att byta ut Bill, men denna headern gjorde jag innan den förra, och tyckte nästan att denna var finare.
Vi får se.

Jag tänkte göra ett försök med "Veckans animation" här till höger, och vi får se hur länge jag kommer klara det, innan jag tycker att det är jobbigt. Annars är väl allt i princip samma.
"Veckans" animation är i alla fall Bill som mimar till Michael Jacksons Beat it in i en fläkt. Jätte intressant ;)

Nu tänkte jag gå och lägga mig. Det är ett under att internet har fungerat så länge som det gjort, kan det vara fixat måntro?
Man kan ju hoppas i alla fall.

Natt.
Küss

Djingis Khan - Vikingarna



Allvarligt talat, underbarare låt får man leta efter :D

Caledonia - Amy Macdonald


Schvettigt!

Jag har precis sprungit runt i hela huset. Jag har blivit jagad av en geting. Den blev helt galen när jag försökte döda den med våran elektriska flugsmällare (undrar varför). Men dom är luriga dom där äckliga små insekterna. Har lurpassade på mig. på riktigt, men nu är han i alla fall ute ur huset. Jag lyckades schasa ut honom genom dörren. Det var läskiga tio minuter av mitt liv.

Ookej.

Jag är för en gångs skull pigg. Jag känner att jag vill ge mig ut och springa, ja - till och med i denna värmen.
Igår var det skönt att vara på gymmet en stund, även fast jag var helt slut och värmen höll på att döda mig. Men efteråt, när man tog en välförtjänt dusch var man sjukt nöjd med sig själv (:

Såg dom två sista avsnitten av Queer as Folk igår. Hjälp säger jag bara! Jag har aldrig varit så irriterad på ett slut i en serie - någonsin. Det var verkligen jätte dåligt, och jag blev nästan förbannad på riktigt. C satt bara och skrattade åt mig.

Gissa vem som har tappat bort sina CSN papper?
Eller ja, dom ligger väl i någon flyttlåda. Antingen hemma eller i Jönköping. Vilket som är det sjukt jobbigt.

Mitt hål i örat är helt fucked up. Jag måste nog ta ut det, men jag kan inte göra det riktigt ännu. Svullnaden måste gå ner så att jag kan greppa tag om själva smycket. För det gör sjukt ont att försöka ta ut det nu.
Varför lär jag mig aldrig?

Snart är det brunchrapporten på P3 och det brukar vara bra, och roligt.
Ikväll blir det operation rensa lådor + städa rum (som har blivit otroligt stökigt på tre dagar, det är helt galet). Hoppas att eran dag blir helt okej, och inte alltför varm och eländig.

Küss


Bill Kaulitz


"When you can live forever.. what do you live for?"

Det är fortfarande sjukt skönt med en fläkt.

Sitter och nynnar på Fix you med Coldplay. Det måste vara en av världens vackraste låtar. Chris Martin skrev den till Gwyneth Paltrow när hon var deprimerad.

Jag ska åka och träna sedan, så att jag blir smal och vacker. Sen ska jag hem till C och se dom två sista avsnitten av Queer as Folk, som hon varit så vänlig och spelat in åt mig. Skit bra serie för övrigt, har ni missat den när den gick på Tv så ladda ner den. Det är värt den tid det tar.



Jag måste bara berätta hur stolt jag var över mig själv igår kväll.
Mamma, pappa och jag satt ute och käkade. När det plötsligt dök upp en geting (för er som inte vet så är jag sjukt rädd för getingar) och flög runt över bordet. Jag försökte sitta så still jag kunde, och inte resa mig och springa iväg som jag brukar göra. Getingen sätter sig på min arm i vad som kändes flera minuter, innan den flög iväg. Det var once in a lifetime, och detta kommer jag troligtvis aldrig att tillåta igen.

Behöver jag tillägga att jag knappt rörde mig på flera minuter efter det? Att jag knappt kunde andas och bara satt och stirrade på getingen? Att jag bara ville skrika och döda den?
Tror inte det.

"I can go now"


The reason - Hoobastank


Haha!

Jag vann till slut. Jag har lyckats tjata till mig en bordsfläkt på mitt rum. Nu har dock takfläkten i pappas rum slutat att fungera helt. Den som även ska blåsa in kalluft i mitt rum. Det har ju fungerat toppen hittills (ironi), och nu får vi inte igång den alls. Den har varit så sedan förra sommaren, och vi har tjata på grabbarna att dom ska fixa den, men det struntar dom i. Eller ja, "dom hinner inte".

Fantastiskt.

I don't want to cause you trouble.

Jag har försökt skriva lite idag, men det har inte gått något vidare. Dels för att våran internetuppkoppling suger, och dels för att det varit så sjukt varmt att jag har sovit bort större delen av dagen.

Jag har varit nere vid sjön, och gjort ingenting. Det var ganska skönt. Jag har bytt mina datahögtalare och köpt en extern hårddisk. Min bror har hittat en bra dator till mig som vi ska beställa. En Mac (: Jag hoppas att det blir bra bara.

Hoppas att ni haft en bra helg.


Turn around
If you want, it's me you'll see
Turn around
I can hold you when you reach for me

I will come to you - Hanson


Jag drömde om denna låten härom dagen, och den är fortfarande lika bra som den var då.
Jag trodde att jag lyssnat sönder denna låten, men det hade jag inte.

Tappra riddare.


Tack för att ni kommer tillbaka, det gör mig verkligen jätte glad.
Jag vet iofs inte om det är samma personer som kommer tillbaka,
eller om det är nya som dyker upp, men tack i alla fall. Vilka ni nu är.

Küss

I am only me.


Perfect I am not, nor will I ever be.
I don't know why people like me, I'm just being me.

I never get things done, I never get it right.
My life is a constant battle, in which I loose the fight.

I see people living happy, showing a lot of pride.
Wanting to be like that, I begin to cry and hide.

Everyone seems so happy, wonderful and free.
For I will never be perfect like that, because I am only me.

Var inte alltför optimistisk - ljuset i tunneln kan vara ett tåg

Jag har noll inspiration just nu, och jag ber om ursäkt för det.

Jag är nere i en liten svacka, och istället för att skriva om dumma saker
 så tar jag en liten paus.

Tills mina tankar kan tänka på någonting annat än det dom tänker på just nu.
Jag vet inte hur lång tid det kommer att ta, men det är nog bara några dagar.

Tappa inte bort mig under tiden, jag kommer tillbaka.

(Undskul)
Küss

"wir sind immer an eurer seite"

Tabbe; Frisörens sång



Detta är från en Dvd med tabbar från Grisen i säcken.
Det är så himla roligt.

When you wake up I won't be there.


Komm und hilf mir fliegen..

Leih mir deine flügel..

The Notebook

Noah: My Dearest Allie. I couldn’t sleep last night because I know that it’s over between us. I’m not bitter anymore, because I know that what we had was real. And if in some distant place in the future we see each other in our new lives, I’ll smile at you with joy and remember how we spent the summer beneath the trees, learning from each other and growing in love. The best love is the kind that awakens the soul and makes us reach for more, that plants a fire in our hearts and brings peace to our minds, and that’s what you’ve given me. That’s what I hope to give to you forever. I love you. I’ll be seeing you. Noah


Oh my..


Jag är lite förälskad i denna kvinnan. Hon heter Amy MacDonald, och jag har precis lyssnat lite på hennes album This is the Life. Och jag är helt.. betagen. Jag kan inte ens beskriva vad det är jag tycker om med hennes musik. Den är bara så underbart svängig och man vill bara upp och dansa. Dessutom kommer hon från Skottland, bara det är ju grymt  ;)

Här är Mr Rock & Roll;


Nytt- igen.

Vi får se hur länge jag orkar ha denna designen. Den blev inte så där jätte bra, men ändå lite annorlunda jämfört med vad jag brukar ha. Bill får vara med på ännu ett hörn, och jag hoppas att ni överlever det ;)

Nu ska jag gå och tvätta.
Och handla mat. Mitt kylskåp och frys är verkligen jätte tomt (jag kan ju iofs inte påstå att den någonsin har varit - full).

Ha en bra dag.
Stay tuned.

Perfect - Simple Plan


Just för att den passar så bra just nu.
(Fast ändå inte)

God natt.


Jag gjorde en liten tabbe.

Hade inte sparat dom gamla koderna, så min design är nu borta.
Tack för det, Sofia.

Så ni får klara er med denna äckeldesign tills imorrn, när jag orkat göra klart den andra jag jobbat på nu några timmar.

Lägesrapport.

Som det ser ut nu så ska jag flytta min kära säng till Jönköping i helgen. Vilket betyder att jag inte ska bo kvar här i lägenheten efter helgen. Känns inte så himla roligt, men vad ska man göra? Försökte få tag i besiktningskillen idag också, men han har semester. Så nu måste jag ringa till dom som ska ha lägenheten efter mig och säga att dom inte kan flytta in direkt. Tja!

Var och fikade med underbara Linnéa idag. Gud vad jag har saknat den kvinnan! Hon är verkligen en av dom bästa människorna jag vet!

Var och såg på Mamma Mia musikalen igår. den var faktiskt helt okej. När jag kom hem började jag packa ner tallrikar och sån skit. Och låten som spelades blev Chiquitita med Abba - mycket bra.

Nu ska jag över till Charlotte och få henne att se på Dagboken - jag sökte dig och fann mitt hjärta.

Küss

1000 oceans - Tokio Hotel


Märkt för livet.

I perioder kommer jag attt ångra mig hela livet ut.

Sitter och lyssnar på Simple Plans senaste platta. Dom är verkligen helt underbara. På riktigt. Varenda låt är magisk.

I måndags - när jag var på stadt - så gick vi på toa. Det var lång kö (som det alltid är till tjejtoan) och jag lutade mig mot en vägg. Efter en stund kände jag ett stick, och det kändes som om jag blivit stucken av en geting. Det gjorde ont en stund, men gick över ganska fort. När jag vände mig om för att kolla vad det var så visade det sig att jag hade lutat mig mot en glödlampa. Idag har jag ett halmåneformat märke. Förut kliade jag på det, och rispade bort den övre lagret hud så att det började blöda. Det gjorde svinont, och nu har jag plåstrat om mig själv lite.

Nu ska jag lägga mig och läsa lite.
Küss

scream - 'til you feel it, scream - 'til you believe it

In Die Nacht - Tokio Hotel



Jag har inte lyssnat så mycket på den här låten. Men så igår när jag var ute och gick, kom den två gånger efter varandra på min sandisk, och jag lyssnade faktiskt igenom den båda gångerna. Den är väldigt fin, speciellt här.

Det är från Zimmer 483 - Dvd:n

Nu ska jag ut och gå igen.
Sen blir det The Office (tv4+ 23.00)

Küss

Hmm..

Okej, det blev inte så mycket av städningen. Jag röjde ut diverse kataloger och papper, men det ser fortfarande för jävligt ut. Helst skulle jag bara vilja släpa ut allt på gården och elda upp det. Jag vill inte ha så mycket saker, men har ändå inte hjärta att slänga det. Skit.

Dessutom fastnade jag lite med gitarren i knät framför guitar pro. Det var så länge sedan jag använde det programmet, men jag tycker att det är väldigt bra..

Nu ska jag ut en sväng på stan.

Jag kan hälsa att Colplays Viva la Vida faktiskt är ganska okej. Men jag måste nog lyssna på den några gånger till.

/Sofia

Beichte

Satan i gatan vad seg den här dagen är.
Jag har verkligen noll fantasi idag, jag hittar inte ens något kul på internet.

Alla jobbar eller sover, och det suger. Det ska fasen bli skönt att börja jobba nu (det kommer jag antagligen inte tycka i helgen.) Äh, jag får väl sätta på någon bra skiva och röja lite i lägenheten. Borde ringa till M också, men det skiter jag i.

Skit, nu blev jag på dåligt humör också.

Ska lyssna på Coldplays nya skiva och se om den är något att ha.

Just take my hand and give it a chance


Tro det eller ej, jag ska stänga av datorn nu.
Så.. God natt.
Küss

You are like a bitter pill
That I had to take against my will

Bloggdesign

Den översta är jag precis klar med, och ligger nu på deras blogg.
Den undre var det ett tag sedan jag gjorde, och den kanske ni redan har sett?

(Klicka på diverse bilder för att komma till deras bloggar)


(före detta thlicious.blogg.se)



Nu ska jag ut och gå, Küss

I'm sorry, sorry for making your life a living hell.

Ich lös mich langsam auf
Halt mich nich mehr aus
Egal wo du bist
Komm und rette mich
(ich bin nich ich)


Jag löses sakta upp
Står inte längre ut med mig själv
Oavsett var du är
Kom och rädda mig
(jag är inte jag)

(:

Det är sjukt vad jag träffat folk det senaste.
I dag träffade jag Malin, som jag inte träffat sedan gymnasiet. Jag kände igen henne på grund av hennes tatuering ;)
Hon var lika snygg som vanligt, och det visade sig att hon gillar Tokio Hotel, så jag har en dejt till en TH konsert i höst. Faan vad gött.

Det var helt okej ikväll. Om man bortser från en störd kille jag träffade och umgicks med i typ två timmar. Eller om det var jag som var störd (han påstod det), men jag vet inte riktigt.. Jag orkar ändå inte tänka på det.

Det var så kul att träffa Malin, och vi betedde oss verkligen som om vi var fjorton igen. Det var ganska skönt.
 gott att Elin var där, kan jag säga.

Nu slutar jag innan jag skriver något helt värdelöst.
God natt, Küss

Tänkte på dig ikväll.

Du wirst für mich - immer heilig sein <3

Måndag

blir snart galen. Försöker ordna lite bilder och länkar, men det går inte så väldigt bra. Har letat som en galning efter info på google, och diverse sidor. men icke.

Men jag tror att vårat problem snart är löst, Soma.
Snart är det måndax klubben.

Så jag ska springa och duscha och slänga mig iväg till Good charlotte.
Stay tuned.

Küss

Ready, Set, Go! - Tokio Hotel

(jag var bara tvungen)

Behöver bloggportalen också sömn?

Det går inte uppdatera designen, och det gör mig lite irriterad.
Då brukar det vara ett tecken på att jag ska lägga av och gå och lägga mig.

Och det tänker jag göra också. Typ.
Får se om det här inlägget publiceras nu eller imorgon?

Attans, jag kom precis på att det är söndag idag. Det var tänkt att jag skulle börja jobba imorrn, men jag struntar nog i det..

Anyway, Küss.

"Und hält dich das auch nicht zurück.. Dann spring ich für dich"

Smögen <3

Jag blev väckt vid tolv när mamma ringde och frågade om jag skulle med till Smögen.
Så det är där jag har tillbringat hela dagen. Jag såg drömhuset som jag såg första gången när jag var åtta, och som jag fortfarande älskar älskar älskar! Helt underbart. Senast vi var där var det till salu. 7mille ville dom ha för det, och idag vill dom väl antagligen ha ännu mera. Men ack så vackert det är. Underbart..



Nu ska jag pyssla lite med photoshop, sen ska jag gå och lägga mig. Vi får se när det blir, men jag tänkte lägga mig innan två i alla fall ;)

Hoppas att ni haft en lika bra dag som jag har haft.
Küss

Red langsam, bitte nicht zu schnell

Vissa människor blir så grymt jobbiga när dom blir fulla. Fick ett samtal för två timmar sedan, ett ganska jobbigt sådant. Jag blev förbannad. Det handlade inte om mig, men om en person som betyder väldigt mycket för mig. Som blivit behandlad väldigt illa, och är nu ute och går runt på öland, och väntar på att det ska bli ljust så att han kan ta sig till kalmar och ta bussen hem som jag fixat biljett till. Och är personen så osams med någon att den åker hem ifrån öland, då är det ju inte bara lite smågnabb.

Dessutom förstår jag inte hur man kan säga så hemska saker till en annan människa.

Spring nicht

blixtar och dunder



Det blixtrar och åskar nu. Inte mycket, men ändå.
Jag älskar att lyssna på åskan. Jag hoppas det kommer närmare.

Nu ska jag äta lasagne, och vänta på att Elin ska komma. Sedan måste jag leta reda på hyrfilmen som jag hyrde förut, men som jag har tappat bort.

Grattis till mig.
Küss

Min lott i livet.

Det enda jag kan tänka på just nu är tre specifika låtar. Reden, Shut up och One way or another. Jag har försökt tänka på andra saker, men det har inte riktigt fungerat.

Rosenström var grym, och jag är hes. Jag träffade Linnéa som jag inte träffat sedan början av gymnasiet, och hon var så himla vacker. Verkligen. Jag blev så avundsjuk.

Jag ska snart lägga mig. Ska sitta lite på balkongen och lyssna på måsarna.
Lite ledsen är jag, men det hör väl till.

Küss



"Det spelar ingen roll vem du är"

uppdaterad 05:01
Jag undrar vad mitt liv har sett ut åt mig. I flera år har jag blivit rädd när jag tänker på min framtid. Men nu ser jag ganska ljust på den. Jag tror att jag har Anon att tacka för mycket av det. Det är hemskt. Men så är det. Jag hatar att det finns personer jag är så beroende utav som jag faktiskt är. När jag var liten så hatade jag det, och det har jag fortsatt med fram tills nu. Jag har blivit en sådan person som jag "hatade" när jag var liten, och det känns fasen inte så bra.

Jag ska lägga mig. Ni behöver inte förstå. Ursäkta för att jag störde.

Jag kom in!

Jag kom in i Jönköping. Så i två år framåt så ska jag läsa Grafisk Design och Webbutveckling.
Wiee!

Nu ska jag studsa in i duschen, och sen ska jag panik städa och göra mig i ordning tills ikväll. Björn Rosenström på stadt i Skara. Se där ni. Jag ska fira trippelt upp.

Küss så länge.

Var är boxen?

"what a beautiful wetter - nice, nice, nice"

Jag gjorde precis en instressant upptäckt. Jag har persienner i min balkongdörr. Jag har bott här sedan Januari och inte upptäckt det förrän nu.
Det är häftigt.

Vi var och fikade med min far idag. Det var gott, och mysigt. Baguette med kycklingröra är inte så tråkigt. Det är jobbigt att pilla bort all ananas bara, men det kan jag leva med. Nu ska jag läsa mig trött. Miss C ska upp till jobbet om en timme. Kanske kan träffa henne innan hon sticker. Nej, så kul ska vi inte ha det.


God natt, Küss

Nothing you say today is gonna bring me down.

Crazy - Simple Plan


It'll fix me up, just to knock me down.


I've been lost I've been found, I've been foling around.
I've been up, I've been down, come on in, take your time.
I've been low, I've been high, I'm in love with this lie.

I've got other plans today

Nu blir jag till och med trött på mig själv.
Jag borde inte sitta vid datorn på kvällarna. Det är så himla lätt att kvällen går över i natt, och sedan i morgon.
Det här med att lägga mig tidigt har aldrig varit min grej. Att lägga mig i tid över huvud taget. Allt är mycket lättare när man har någon som talar om det åt en.

Såg på Factorygirl igår. Trots att Sienna Miller (en av världens snyggaste kvinnor) var med så var filmen ändå ingen höjdare. Det var lite synd. Jag hade stora förhoppningar om den filmen.


Küss och God natt ;)

wenn nichts mehr geht

One day we look back with no regrets.

http://tokiohotel.blogg.se

Nu är min design äntligen klar och offentlig (: Det känns konstigt att gå in på deras blogg och se min egna design, men jag antar att jag kommer att vänja mig (: Jag ser lite småfel, men jag hoppas att det är hög belastning på portalen så att det uppdateras imorgon. Annars är det bara att göra om. Jag ska göra en bakgrundsbild till min dator, och sedan ska jag sova. Min pappa fyller år idag och vi ska åka ut och fika.

Kan passa på att be om ursäkt för att jag inte skriver så ofta. Det är för det helt enkelt inte händer något speciellt i mitt liv. Om två veckor ska jag flytta, så då kommer jag nog inte skriva så mycket då heller. Jag har semester och den vill jag faktiskt inte tillbringa framför min dator (tro det eller ej!). I helgen blir det förhoppningsvis röj.

Küss

Inget kan tynga ner mig nu.

I scream into the night for you


Jag är så himla glad just nu. Jag vill inte säga något förrän det är klart. Men ja, jag är väldigt - väldigt glad. Vi får se ikväll hur allting går. Jag hoppas på det bästa.

Nu ska jag fortsätta att se på Cannibal the musical med Viktor och Jimmy.

Küss

Liten uppdatering; här är en rolig sång från Cannibal the musical:



Scream 'til you believe it.


Somnade halv sex i morse. La oss vid tre, sedan pratade jag och Jimmy och krig och elände i tre timmar. Det var väldigt kul. Intressant. Idag skulle jag egentligen lagat mormors skorsten, men eftersom det regnar så slapp jag det.

nu hoppar zelda upp i mitt knä och vill att jag ska leka med henne. så det ska jag göra nu.
sen ska jag städa min lägenhet. yay.

küss

Wenn nichts mehr geht



Jag känner bara nej. Jag orkar inte med sådana människor.
Jag vill verkligen inte. Jag gråter inombords när folk tar i mig, och det hatar jagt.
Jag kan inte hjälpa det. Jag är dum. På riktigt.. Jag fungerar inte som vanligt.

4/7 2008



Magiskt.

Det har börjat ljusna.

Jag kollade ur genom fönstret precis och upptäckte att det har börjat ljusna.
Jag har varit så uppslukad i photoshop och diverse layouter att jag inte riktigt insett vad klockan är på dygnet.
Jag har börjat bli lite trött.

Kollar igenom lite saker jag gjort, och jag har ju blivit lite bättre. Det känns skönt att se.


We have to go a thousand oceans wide
A thousand times against an endless tide
We'll be free to live our life


Every me every you - Placebo


Für Elin



500 mil med Mimikry
svensk version av Proclaimers 500 miles

Hemma..

Nu har jag kommit hem ifrån Halmstad. Det är en förbannat fin stad, med massa fina hus. Där skulle jag lungt kunna tänka mig att bo. Det ligger bara fem timmar bort också, inte så farligt..

Jag är skit trött. Känns som om jag kan somna stående. Jag har bränt upp mina ben och kan knappt sitta ner (:
Igår var vi på fotboll. Halmstad - Hammarby, det blev 1-1 och det var faktiskt riktigt roligt..

Imorrn ska jag se Bruce Springsteen på Ullevi och igår fick jag reda på att han spelar i TRE timmar. Det är ju helt sjukt, orkar man så länge? Ja, uppenbarligen. Nu ska jag fram på stan lite, och sen ska jag grilla med Charlotte och Andreas.

Ha en bra dag. Küss

Ps. Har någon sett min plånbok så får ni gärna höra av er (: Ds.

RSS 2.0