"to kill this girl, you gotta love her"


Just nu skulle jag behöva ett par armar om min kropp. Någon som bara håller om mig tills jag inte känner mig så ensam längre. Jag känner sällan denna känslan, inte längre. Men när den kommer så är den så stark att det gör ont i mig. jag är lite för blödig ibland..

Nu har jag bokat en biljett hem. Jag åker om en timme. Väl i stan ska jag träffa Charlotte om jag orkar, jag håller på att dra på mig en dunderfökylning. Vaknade i natt av att jag inte kunde andas. Har suttit och kollat på lite skolor nu, som jag kanske ska söka till nästa vår. Det kommer att bli bra.

Jag ska börja på min portfolio nästa vecka också, jag måste göra det. Jag hade skisser klara och en massa ord som skulle ge min inspiration och ork, och ord som jag skulle ha med. Men jag hittar inte papprena jag skissade på! Panik! Men dom dyker väl upp på söndag när jag ska städa min lägenhet (tro mig, det behövs).

läste precis på fokis blogg att hon flyttat ifrån blogg.se till wordpress.com, och det har jag också funderat på kan jag tala om.. med wordpress kan man utveckla designen mycket mer. Får se vad som händer.

Nu ska jag gå till bussen och posta en praktikansökan. Håll tummarna så att de knakar för att jag får den. Vill jätte, jätte gärna ha den!

Ted Gärdestad – Himlen är oskyldigt blå

Kommentarer
Postat av: Mariam

DU SKA FÅ DEN!!!!!!!!!!!11111111111111



Och thanks bb... ;D rrrrawr

2010-01-30 @ 14:46:52
URL: http://starringmariam.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0