Film: Trångt i kistan

Trångt i kistan (death at a funeral)


image316

Ett gäng ängsliga britter samlas för att närvara vid en rik gubbes begravning. Gubbens två söner är båda författare - en som inte ens vågar visa sitt manuskript för någon och en som redan haft flera bestsellers och nu bor i ett penthouse i New York.

Alla på begravningen är ytterst skeptiskt inställda till att det är fegisbrorsan som ska hålla tal; han som är så obegåvad? Bland de andra gästerna finnes till exempel en sadistisk rullstolspensionär, ett hypokondriskt fetto som tvingas köra denna överallt, och en knarklangare vars pillerburk av andra gäster misstas för huvudvärkstabletter. Mitt i allt kommer en dvärg in i bilden och börjar pressa familjen på pengar.
Text funnenbio.nu

Denna filmen såg jag alltså på igår. Och den var riktigt kul. Jag älskar filmer där alla i en familj är galna och att det händer konstiga och dumma saker hela tiden. Filmer som är röriga så att man knappt hänger med vem som är vem. Jag slutade försöka lista ut hur alla var släkt med varandra efter en halvtimme - det gick inte alls att få ihop. Men, jag visste med en gång att jag skulle tycka om den här filmen. Jag älskar kroppslig humor, grimaser, poser och sånt där och den här filmen är fullt med sånt. Jag har inte skrattat så mycket på länge. Kan hända att jag tyckte den var så rolig som jag faktiskt tyckte p.g.a att jag var lite trött. Men det spelar ingen roll.. Ni måste se den!


Kommentarer
Postat av: martin

steve the pirate :D

2008-03-07 @ 14:24:44
URL: http://blogg.boeckling.se
Postat av: Korpen

Svar: Jag vet inte vad jag ska svara på det. Jag bara kände att "det här är rätt och det här ska jag göra", och på den vägen har det gått... Men det kommer ta ett bra tag innan jag är klar. Jag kan bara säga att jag trivs väldigt bra med min praktik. Jag tycker om att det hela tiden är någonting nytt på gång, och jag tycker om att träffa människor. Jag är intresserad av människor.

2008-07-23 @ 09:02:37
URL: http://www.metrobloggen.se/corax

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0