Could you understand the beauty of the beast?

image177

Mitt internet har precis börjat bete sig som det borde göra, - med andra ord: för stunden fungerar det ganska bra. Man kan bli galen för mindre än så. Just nu strömmar This is my life med Sator ur mina högtalare. Det var länge sedan jag hörde den låten, och den är ganska bra.

Jag har försökt fixa med min blogg idag - på jobbet (orkade inte när jag kom hem, var helst slut). Och det blev inte så bra, var meningen att jag skulle göra en ny header - igen, men orkade som sagt inte. Det var meningen att jag skulle lägga mig innan tio idag, men eftersom jag somnade när jag kollade på tv förut så är jag inte trött.

Jag har bara varit skit trött hela dagen - höll på somna förut också. Det blev nätverksproblem med våra datorer så vi fick sluta tidigare eftersom vi inte fick röra datorerna. Jag åkte och simmade en kilometer. Det var okej.

Jippie, nu har jag härlig är jorden på hjärnan också.

Kan det inte vara onsdag idag? Då ska jag till Skövde och prata med Anon, det känns som om jag håller på att gå sönder. Men jag skadar mig inte längre. INte fysiskt i alla fall.

Åh, nu spelas Day-o med Harry Belafonte (som för övrigt har världens grymmaste efternamn). Nu ska jag stänga ner.

dagens låt: what i like about you - Ramones

hejdå

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0