Nostalgi..


Någon som minns denna?
Detta var under den tiden då man kollade på Voxpop istället för MTV. Då spelades denna flitigt ett tag under det glada 90-talet. Jag har suttit och nynnat på denna hela morgonen, och jag vet inte ens VARFÖR jag fick denna på hjärnan, har nog inte hört den på över tio år. Detta är så typiskt mig, nu kommer denna sitta där hela dan.

Ska jag vara helt ärlig så förstod jag inte riktigt grejen med att sitta och kolla på voxpop, jag gjorde det för att mina kompisar gjorde det och jag gillade musiken för att dom gjorde det. Hanson (TAYLOR!) var väl det enda jag gillade och Cranberries låt Zombie, och jag älskade Metallicas Unforgiven II. När den kom på TV:n så sänkte alltid mina vänner, och jag vågade inte säga ifrån, haha.



Jag minns när jag såg videon första gången, jag satt hemma i våra slitna skinnsoffor och stirrade på tv skärmen. Jag tyckte att den var SÅ häftig och jag tyckte att James Hetfield vad SÅ cool. Det var den första metallica låten jag hörde, och även om jag inte lyssnade så noga på texten så älskade jag den, och det gör jag fortfarande.

Om ljudet är konstigt på någon video så beror det på att jag inte lyssnat på dom, eftersom jag inte kan höja utan att störa alla andra. Tror inte dom är så sugna på S.O.A.P eller Metallica..


Edit: HJÄLP! This is how we party fanns på spotify!

Kommentarer
Postat av: Viktoria

Hehe! Jag minns dem! Såg dem faktiskt live en gång i Globen som förband åt Savage Garden. Haha, sjukt att låtar bara kan dyka upp sådär från ingenstans efter så lång tid!



Apropå på annat du nämnde i inlägget... Hanson! Visste du att de också fortfarande håller på och att Taylor är minst lika snygg nuförtiden? ;-) Tips: http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&VideoID=104317949

2010-05-07 @ 21:57:23
URL: http://wickit.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0