Nej, nej, NEJ!


Jag har totalt missat att Avatar ska bli en triologi.
Något som tydligen varit bestämt sedan November 2009, WTF?

Det är en fantastisk film, det går inte att ta för hackor, men TRE stycken? Dom vill ju bara dra in en massa pengar, och det som irriterar mig mest är att dom kommer att dra in en massa pengar också! Jag tycker det är fel att göra en triologi av denna filmen, för jag tycker redan att den är bra som den är, och vad ska hända i uppföljarna? Dom kommer bli för actionfyllda och argh!! Jag är upprörd!

Läs vad James Cameron har att säga här.

Det som stör mig mest är att jag om några år, när jag läser detta, antagligen inte kommer att fatta varför jag skrev detta inlägget, och antagligen tycka att jag är helt dum i huvudet som hade denna åsikten.

Kommentarer
Postat av: LINA*

usch vill inte heller se avatar som en triologi

2010-05-05 @ 14:16:44
URL: http://missinna.blogg.se/
Postat av: Sheriilyn

Hehe det är lite småkul när man kan förutse sina framtida reaktioner/åsikter på de man har idag. :P

2010-05-05 @ 16:23:43
URL: http://sheriilyn.blogg.se/
Postat av: Hanna

Håller med totalt. Hade också missat detta och kände en total NEJ-känsla. Det känns som att det redan är ett perfekt slut som det är. Fast när jag väl vant mig vid tanken kommer jag kanske att tycka att det är en bra idé trots allt. Får väl se vid slutresultatet :)

2010-05-05 @ 19:37:54
URL: http://hannatselin.blogg.se/
Postat av: Angel S Bolander

En av anledningarna (vad jag hört) för att de ska skapa mer än en film av Avatar är för att filmskaparna lagt så mycket pengar på den fiktiva världen att de inte har råd att bara göra en film. Är också skeptisk till vad för fortsatt handling det skulle kunna medföra. Historien i filmen är ju inte helt klockren som den är men det är en helt fantastisk värld de skapat.

2011-03-16 @ 00:45:06
URL: http://dawnofpagolia.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0