West Coast Riot

Jag står i garderoben inne på festivalområdet, där har jag översikt över de båda scenerna. Igår såg jag Bruket, som faktiskt var helt okej, och som jag aldrig hört talas om innan.

andra band som jag knappt har hört talas om innan, och som också är värda att nämna är absolut Satan takes a Holiday och Dillinger escape plan.

The specials
spelade när vi hade rast, så jag och Vicky satt längst bak och kollade lite på deras spelning, innan vi smög iväg till Flogging Molly som spelade på den största scenen. Den konserten var den roligaste jag någonsin har varit på. Jag skrattade mig igenom hela konserten! Vi dansade och sjöng och bara hade skitkul! Vi hamnade mitt i den värsta dansfesten också, så det gick helt enkelt inte att stå still. Trillade man omkull så hade man snart flera händer som drog en upp på stående fot igen och dansandet fortsatte. As kul!!

Efter Flogging Molly spelade Bad Religion, som också var helt okej, men vi stannade inte direkt för att kolla på deras spelning, men vi hörde och såg lite på avstånd. Så vi gick och såg A day to remember istället, som gjorde en riktigt grym spelning! Det bästa med hela konserten är att jag kommer att se den igen om två veckor på P&L!

Rise Against var dock en liten besvikelse, tyvärr. Tyckte inte dom var så roliga live. Men efter Flogging Molly spelningen så verkade allt annat tråkigt, haha. Dropkick Murphys var också helt okej, men i vetskapen om att vi skulle börja jobba mitt i konserten så var den inte jätte bra. Ljudet sög också, vilket var väldigt tråkigt, men dom är ju ena fantastiska musiker, det kan man inte säga annat!

The Hives var sist ut på den största scenen, och vi inne i garderoben bad en tyst bön om att dom skulle gå av scenen, haha. Men jag dansade som fasen inne i garderoben för att hålla värmen. Det var riktigt kallt igår, och jag hade bara shorts på mig - bra jobbat!

Idag är det i alla fall bra väder och jag ska snart bege mig iväg. Sorry för ett kasst inlägg, men jag slängde bara ihop det i all hast. Jag ska se Raubtier, och de börjar spela om en halvtimme. Jag börjar jobba klockan fem, och jobbar fram till 22, då jag och Vicky kliver av för att se RAMMSTEIN.

Ikväll är det ju också premiär för Tokio Hotels nya video Dark Side of The Sun, och jag kommer säkert att se den direkt när jag kommer hem, det får Sebbe stå ut med, haha.

Åh, appropå Sebbe, igår när jag åkte hem efter festivalen så skulle jag glida in lite snabbt på McDonalds för att köpa lite mat och en äppelpaj till honom. Det visade sig att man var tvungen att göra den ifrån grunden. Det tog EVIGHETER och jag hann äta upp mina pommes och dricka upp min apelsinjuice. Jag fick sällskap av en massa människor och jag har aldrig pratat så mycket som jag gjorde då. Jag störde nog killen i kassan, men han pratade mer med mig än vad jag pratade med honom, så han får skylla sig själv.

Anyhow, det var de trevligaste 30minutrarna (JA! 30 MINUTER!) som jag har haft ppå McDonalds på länge, haha.



Nu drar jag! Hörs imorrn!!

Kommentarer
Postat av: Alex

Snögging! Du lyckas alltid hitta de mest udda ställena att prata med människor. Han kyrk-killen på stan, nu på donken.. :)

2010-06-18 @ 22:26:12
URL: http://alexandrahanninen.blogg.se/
Postat av: Veronica

Snygg du är Sofia:) coolt sminkat me like:P

2010-06-19 @ 20:44:55
URL: http://veronicagerding.blogg.se/
Postat av: SORA

Vad fin du är :)

2010-06-20 @ 23:12:52
URL: http://sorax.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0