Different doesn't always mean bad.


The Pretenders – I'll Stand By You

Har tänkt otroligt mycket idag. När jag kom hem hade jag fått information ifrån en skola som jag jätte, jätte gärna vill gå på. Den ligger utomlands så klart och jag ska inte söka in till den förrän om ett år. För vill jag fortfarande gå den utbildningen då, så ska jag göra det! Jag måste träna upp engelskan först innan dess, så att jag inte kommer som en jävla blåmes.

The Poets – What Difference Does It Make

Dagen har spenderats i skolan med Andreas och Alex, OC och att rita av nallar, grisar och Lillefot. Kom nyss hem ifrån Alex efter att ha proppat i  mig våfflor och kollat Sherlock Holmes (som för övrigt var en stor besvikelse).

I morgon börjar vi tio, vi ska ta igen en föreläsning som missades p.g.a inställda tåg. Animation, minns inte vad vi skulle gå igenom, men det är säkert något roligt. Jag älskar verkligen dom lektionerna, dom är fantastiska. Vi slutar tre imorrn och orkar jag så ska jag sitta kvar i skolan och plugga. Jag känner fortfarande av förkylningen och orkar knappt tänka alls nu för tiden. Jag hoppas att det går över snart, för det är väldigt tröttsamt.

Nu ska jag skriva lite, vi hörs eventuellt imorrn.
Guten nacht.

btw, blev precis godkänd i 3D kursen! Ska försöka göra gränsnittet imorrn så jag får den godkänt också.

Jag tycker för övrigt att det är sjukt irriterande när en person som sitter framför mig säger till mig att jag är duktig och att jag klarar det, utan att veta vem jag är, eller sett vad jag gjort. då är det nästan bättre att inte säga något alls. dina ord betyder ingenting.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0