Stockholm, P!nk och nattstängda McDonalds (inte okej)

Stockholm var nice. Stressigt, men det var skönt att komma undan ett tag och tänka på annat. Vi åkte upp i tisdags och var framme runt ett. Vi checkade in på vandrarhemmet runt tre.

Det visade sig att 'sovsal' innebar säng i ett trångt rum. Vi delade rum med tre greker. Vi hann inte göra så mycket annat än göra oss i ordning och dra till globen där vi träffade Mirre och tjötade en stund med henne. Sen ställde vi oss sist i kön. Självklart fanns det folk omkring mig som jag irriterade mig på, och dessutom var det kallt - det blåste, och insläppet blev försenat.

 

Förbandet var Evermore, och jag gillade dom inte - tyvärr. Dock väldigt coola musiker. Jag tror att bristen på mat och värken i hela min kropp bidrog till att jag inte gillade dom så mycket.

 

När Pink till sist kom upp på scenen stod jag bara och njöt. Vilken entertainer! Vilken show, jag trodde inte att jag skulle kunna så många låtar, men hon körde en hel del låtar ifrån Misunderstood skivan, vilket gjorde mig lycklig. Hon körde min absoluta favoritlåt - Just like a pill som andra låt. Hon gjorde även en cover på en av mina abosluta favoritlåtar: Bohemian Rhapsody, och när jag hörde de första tonerna så skrek jag så högt att jag fick ont i halsen (: Hon gjorde också Divinyls I touch myself, och jag började as garva.

 

bildkälla

 

Jag hade skyhöga förväntningar på denna konserten och hon levde upp till allihopa. Lätt att jag ska se henne igen! Hennes röst är så himla speciell och så sjukt underbar live. Pink är så himla snygg och så himla jordnära, hon hade bra kontakt med publiken, och man känder verkligen att man var med hela tiden. Vi stod knappa 10 meter ifrån henne och hennes energi på scen smittade verkligen av sig. Jag har aldrig haft så kul under en konsert. Lätt en av de bästa jag varit på!

 

Eferåt var vi så himla hungriga så vi mötte upp Mirre och hennes kompisar (som också snott TH planscher - haha) för att leta reda på en McDonalds, men ALLA var stängda! Dom stängde klockan tolv! Det trodde jag verkligen inte att dom skulle göra, men vi hittade i alla fall ett kebabställe som vi käkade på.

 

 

Sen skulle jag och Charlotte gå tillbaka till vandrarhemmet eftersom tunnelbanan slutat gå. Det tog lite längre tid än jag trodde, men än en gång så blev jag imponerad av min imbyggda kompass och mitt lokalsinne. Vi hamnade rätt på vandrarhemmet. Vi struntade i Dalí museet :( och det var lite synd, men ska försöka åka upp till utställningen senare i år.

 

Dan efter letade vi efter en Subway och det tog oss säkert en timme innan vi hittade någon. Jag köpte i alla fall en macka med kyckling och den var supergod!  Det var också det enda vi åt på hela dagen. Jag har aldrig ätit så lite i Stockholm som jag gjorde under dessa två dagar. Inte undra på att jag var trött och hängig.

 

Anyway, hade GRYMT kul i alla fall och nästa gång jag åker upp får det bli i mer än två dagar, det är liiite för stressigt, haha.

 

I swear, you're just like a pill - instead of making me better, you keep making me ill


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0