Michael Jackson, kungen av pop är död!

Det var det första jag hörde när jag satte på radion i morse, och jag blev helt chockad. Jag höll andan och bara stirrade framför mig, jag började nästan gråta. Det kändes så overkligt.. Min första tanke var att skicka ett sms till en vän, men jag kunde inte skicka några, det var något fel på nätet. Jätte irriterande!

I alla fall, Jackson åkte till sjukhuset i natt efter en hjärtattack. Hans liv gick inte att rädda. I sommar skulle han ju gjort spelningar i London, och jag var faktiskt väldigt skeptisk till att han verkligen skulle klara det.. Han blev 50 år gammal.. Det är inte ens gammalt, han hade ju större delen av sitt liv framför sig. Jag tycker så synd om hans familj och vänner. Fy vad hemskt.. verkligen.

läs mer här:
DN
AFTONBLADET




Jag kan verkligen inte fatta att det är sant. Det här känns bara som ett dåligt skämt..
R.I.P <3


Ingen bra start alls över huvudtaget idag. Min bror väckte mig 05.15(!) i morse för att jag skulle skjutsa ner honom till bussen (nackdelen med att bo en bit utanför närmaste samhälle). Jag kunde inte somna om förrän runt halv sex, jag vaknade igen vid sju och var - är - fortfarande som en zombie i huvudet. Till råga på allt så kunde jag inte skicka sms, jag kunde ta emot, men inte skicka, och dessutom har inte internet på jobbet (eller i hela stan rättare sagt) fungerat förrän nu. Inte okej! Och dessutom så har michael jackson dött. Typiskt alltså..


Kommentarer
Postat av: Mariam

R.I.P

2009-06-27 @ 16:08:23
URL: http://starringmariam.blogg.se/
Postat av: Leonita Alba

R.I.P KING OF POP.

2009-06-28 @ 12:23:31
URL: http://lilleos.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0