Klacka i mål, släng dig i väggen Zidane!

Har lite svårt att slita mig ifrån datorn, men nu dunkar huvudet i protest. Så jag ska lämna den ifred. Är ensam hemma just nu och det är faktiskt riktigt skönt. nu har jag käkat tre bullar. jag måste sluta äta sånt alltså, det håller inte. I helgen åker jag tillbaka till jönköping, kommer antingen på lördag eller söndag. Annanas och Alexus åker ju hem över helgen och kommer inte hem förrän på söndag. Anna fyller ju 20 på lördag (gud vad gammal jag känner mig, speciellt när jag pratade med victoria på msn - illa, haha).

Åh, jag svarade i telefonen idag när det ringde ett dolt nummer. Otroligt va? Att jag över huvudtaget svarade. Men, jag hade så fruktansvärt tråkigt så jag insåg inte riktigt vad jag gjorde. I alla fall, det var en dam ifrån socialtjänsten. Jag ska på intervju där på torsdag (minnesanteckning!) för att eventuellt bli kontaktperson åt någon som har det svårt hemma eller i skolan. Jag hoppas att det passar mig, det skulle vara superkul! Men det kommer inte att bli av förrän i höst i så fall.

Har hjälpt mirre att uppdatera sin hemsida idag. Tre nya snygga bilder ligger uppe, glöm inte att kolla in dom!

Nu ska jag dra mig härifrån, leta fram ett par tjocka sockar och gå ut och sätta mig och lyssna och titta på regnet samt läsa en bok. Nice, huh?

Har min spelare på shuffle. Jädrar vad mycket musik jag har som jag inte visste att jag hade, eller som jag helt hade glömt av. Därav namnet på rubriken till detta inlägg. Det är ifrån Who's da man med Elias. Just nu spelas Kairos Fjollor med The Kristet Utseende, ett mycket speciellt band. Dromedar och kamel, i ett tält utan el.

Nej, NU går jag.
hörs!


min pälskling för ungefär tio minuter sen. Hon är så söt <3

Kommentarer
Postat av: NELLI

haha, vilken sötnos :)

2009-06-05 @ 20:46:37
URL: http://n3lli.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0