I'm lovin' it

anna mötte upp mig på A6 förut, och vi begav oss till IKEA. Klockan 16.57 stod vi i trappen upp till övervåning då vi såg en skylt med följande text: LITEN KÖTTBULLEMENY 16:- 14-17. Vi började springa upp till restaurangen och hann faktiskt köpa en liten köttbullemeny innan de stängde ner det. Så gott det var! Vi hittade lite tyger och sånt till hennes bläckfisk klänning och jag hittade ett par jätte fula oranga tofflor för 19:- dom är groteska, men pingviner har ju oranga/gula fötter så jag köpte dom.

Så jag har suttit hos anna större delen av kvällen och hjälpt henne att sy hennes dräkt. Vi blir klara med den imorrn och får då börja på min. Vi kommer att bli så äckligt fula så det finns inte. Men vi kan bjuda på det för en kväll.
Imorrn väcker anna mig runt kvart i tio innan hon åker till jobbet, för att ge mig sina nycklar, så att jag kan klippa ut det sista av mönstrena till hennes armar. Imorrn ska jag också göra klart vår fotouppgifter som skulle varit klara för typ två veckor sedan. Jag känner mig inte ett dugg stressad även om jag verkligen borde göra det. Borde verkligen göra en uppgift i gränssnittsdesign som skulle varit klar i mars. Den är ju så lätt att jag kan göra den på några timmar, men jag orkar bara inte ta tag i det. Dåligt, dåligt!
Nu ska jag slänga i mig lite sallad och sen ska jag bege mig mot sängen/soffan.

Åh, jag fick hem ett linne idag som jag beställt av den duktiga KanDee, ska nog ha på mig det imorrn så då kan jag fota det. Jätte snygg är det i alla fall.

Hoppas ni haft en bra dag!
Tjao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0