god morgon!

Har sovit riktigt dåligt inatt igen. Jag är jätte, jätte trött, men man får kämpa sig igenom dagen ändå.
Pratade med en vän igår på msn, och det fick mig att fundera lite på vad jag kan göra efter skolan, och nu har jag bestämt mig, eller ja, jag har två alternativ, hemliga än så länge, men så fort något är bestämt så talar jag ju så klart om det! Tack i alla fall för den lilla pratstunden, Mimi!

Ah, jag drömde om Bill i natt, det var riktigt nice. Första gången på veckor som jag inte drömmer en mardröm när jag väl drömmer. Jag gillar't! Han hade på sig dom kläderna som han hade på sig under deras spelning i Sayreville, N.Y (stavning?). Den är några av mina absoluta favorit outfits på honom, han lyckades verkligen med sitt klädval den dagen. Riktigt snyggt! Jag minns att jag nästan fick andnöd när jag såg honom på bilderna från den spelningen.. Vem vill inte sätta tänderna i honom liksom? Nom, nom!

Jag är inte bang (så fult uttryck!) på att sticka till liseberg heller, jag vill känna vinden blåsa i mitt hår och fulskrika (skrika så att man bli hes, bara för att man kan - inte för att det är läskigt) och bara vara allmänt glad. Det är torsdag idag, igår rensade jag altanen på ogräs, det tog två timmar och nu har min rygg fått en fin brun färg.

Nu är'e snart frukost. Hörs garanterat senare!

Kommentarer
Postat av: Mariam

Anytime dear <333

2009-06-25 @ 16:34:38
URL: http://starringmariam.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0