Kaulitz

Det som surrar mest nu i TH världen är tvillingarnas hår. Jag tycker det är hur roligt som helst. Att alla blir så uppspelta över deras frisyrer. Tom har troligtvis färgat håret svart, men har tack och lov kvar sina dreads (: och bill har skaffat sig svarta och vita dreads. Jag älskar alla spekulationer och sånt som dyker upp. Tom och Bill är nu i alla fall väldigt lika varandra, mer än vanligt alltså.

Åh, jag älskar detta. Men, om några månader (?) är albumet ute, och då kommer dom att visa sig mer offentligt igen. Det är bara vänta till dess, gott folk. Klart man kan gotta sig lite så länge, men ibland tycker jag att det går lite för långt. Det här med 'stalkers' exempelvis, folk som hänger utanför deras studio dagarna i ända, fotar dom så fort dom får chansen.. Hänger utanför deras mammas hus och sånt. Jag förstår inte riktigt tjusningen med det. Det kanske bara är jag? Det är egentligen helt sjukt hur fans kan bete sig mot några som dom "älskar". Visst, jag tycker också att det är kul att hålla sig uppdaterad, vem gör inte det? Men bara det inte går för långt..

Jag förstår att Tom vill förnya sig lite i alla fall och Bill har ju alltid gillat att förnya sig, om man tar ett kik på bilderna nedan:

2001


2005:


2006:


2007:


2008


















2009:


so far so good..

Kommentarer
Postat av: Mickaela

Jag tyckte dem såg bäst ut mellan 2006-2008 =) Men dem gör ju fortfarnde toppen musik så vem bryr sig om hur dem ser ur? ;)

Postat av: Leonora - The Magic Memories

Hoppas du får en härlig dag :)

allt väl?

2009-04-09 @ 11:54:39
URL: http://magiskaminnen.blogg.se/
Postat av: MIRRE

so far so good fuck yeah!

2009-04-10 @ 08:12:14
URL: http://miirre.se
Postat av: Ebba

Vänta, vänta, vänta! Tom? Svart hår? Har jag missat något?

Hugs!

2009-04-10 @ 17:51:36
URL: http://www.byebba.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0