Leih mir deine Flügel

Jag kan inte ens med ord beskriva hur glad jag har varit hela dagen! Varför?



JAG HAR FLYGIT. En av mina största drömmar har gått i uppfyllelse. Jag fick spaka ett flygplan - och till och med landa. Med liiite hjälp så klart, men våran pilot tyckte att jag var en naturbegåvning. Det var öppet hus på Hovby flygplats, och jag och min ingifta faster åkte dit. Hon älskar att flyga, och jag har länge velat testa det själv så jag fick med henne dit.

Vi fikade, min farbror kom och höll oss sällskap en stund. Och sedan fick vi träffa våran pilot.


Han hette Magnus och var stört skön! Min faster började flyga. Det var jätte varmt i  planet när vi stod på marken, men när vi kom upp i luften fläktade det lite. Magnus förklarade vad alla mätare betöd på instrumentbrädan, och hur allt fungerade. Det var jätte intressant. Jag nämnde att jag funderade på att bli pilot, och han rekomenderade den utbildningen som han gick. En tvåårig utbildning som kostade 570 000:- jaha, tänkte jag och bestämde mig för att vänta lite med det..




Vi flög i ca. 20 minuter var. Vi åkte över Kinnekulle och Läckö och över stan. Min fabror, min mamma och pappa stod utanför deras hus och vinkade åt oss när vi flög förbi.


När vi var tillbaka på flygplatsen så skulle vi byta plats i planet utan att öppna dörren. Det var jävligt tajt och jag är ganska lång (1.80) så jag visste inte riktigt vart jag skulle ställa mina ben på smidigast sätt. Det var lite pinsamt, men vad fan..





Planet vi flög:


Jag var så glad att jag nästan började gråta. Har ni känt så någon gång så kan ni förstå hur otroligt lycklig jag var dom 45 minutrarna vi var i luften..

 küss

En låtrad jag har haft på hjärnan sedan jag vaknade i morse: We have to go 1000 oceans wide <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0