As much as you burn me baby I should be ashes by now

Nåväl, vad har jag åstadkommit i helgen?
Ingenting. Jag har bara kollat på film, hela helgen. Okej, jag har sett lite handboll också.

image236

Jag hyrde tre filmer; Little Children, Darling och James Dean. Alla var ganska bra på sitt sätt.
Little Children var sämre än vad jag trodde, men Kate Winslet är ju sjukt bra i allt hon gör. Darling, svensk film som blivit nominerad till måna Guldbaggar (därför ett måste att se). Den var väl okej, men ganska tråkig.. James Dean, ja, vad ska jag säga. James Franco (Harry i Spindelmannen) är sjukt snygg som James Dean. Jag tyckte om den.
Förutom dessa har jag även sett; Love actually, Troja, Little miss sunshine, stulna år och den otroligt dåliga The Wedding Planner (är det verkligen lagligt att göra så dåliga filmer?). Jag kan inte annat än säga att jag är lite matt i kroppen efter detta. I lördags lagade jag mat, jätte god mat. Sjömansbiff med salt, peppar och grillkrydda, och hemmagjord klyftpotatis och sallad. mumma! lite lyxmiddag så där. Det upptäckte jag i morse när jag skulle ta ut pengar. Hade 26 kronor på kontot! Yey! Nu har jag fyra kronor. Jag är fantastisk om jag får säga det själv. På fredag är det löning, hoppas jag?

Igår var jag tvungen att ta en paus i mitt filmtittande innan jag blev galen. Jag bestämde mig för att gå ut och gå. I två timmar satt jag på en bänk vid lidan och studerade änderna. Jag satt och tänkte, vände och vred på saker. Hade jag gjort det annorlunda, eller bara sagt ifrån, hade jag fortfarande varit samma människa i dina ögon? Hade jag bara vågat vara mig själv, och inte hela tiden låtsas vara någon annan, hade ni fortfarande tyckt om mig då?

Attans.

jag måste ringa tandläkaren också. jag slog numret men la på med en gång. i eftermiddag ska jag ringa. och comhem..

image234


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0