Fyy..

Jag är sjukt trött och just nu är det några hantverkare inne i min lägenhet och grejar med mitt kök. Jag kan inte prata med dom, eftersom dom knappt kan någon engelska. Jag känner mig ivägen och funderar på att gå snart. Nu dammsuger dom också. Det är ju iofs bra :P

Jag sov knappt någonting inatt och det suger ganska hårt. Men just nu är det ganska okej ändå. ska snart åka ner till skolan och köpa mig en macka att äta, och sen ska vi skriva på rapporten, hela dagen antar jag..

Mina matvanor har gått käpprätt åt helvete. Jag måste ställa klockan på alarm när jag ska äta, annars glömmer jag bort det. Är inte det lite illa? Det kommer att bli annorlunda när jag kommer hem tack och lov. Jag har faktiskt blivit lite smalare. Det märks på mina byxor. Kan bero på att jag tränar också, jag vill gärna tro det.

Ah! Nu gick dom. Jippie! Jag är så glad att jag hade kläder på mig när dom kom  i morse, och nu behöver jag inte vara rädd för att dom ska komma när jag ligger och sover. Dessutom var det nog ett bra inisiativ av mig att diska igår. Ibland har man flyt.

Jag funderar på om jag ska köpa en liten julsak. Ingen tomte eller något sånt fjantigt (jag antar att mamma har julpyntat i mitt rum när jag kommer hem - hon brukar alltid lyckas smyga in en liten tomte eller två). Men en liten blomma eller något. Som jag ändå kommer att ta död på på någon vecka eller två.

Snart ligger Stephanie Meyers bok När jag hör din röst, i min brevlåda.
Nu ska jag börja göra mig iordning.

Mein herz kämpf gegen mich, wie ein Alien in mir

Kommentarer
Postat av: Bella

Hm. Bussen från flygplatsen kostade 8 euro (vi köpte en ToR-biljett för 16 euro) antagligen kan man få tag i builjetter för 7 om man letar. Sen gick vi och köpte biljett till Bologna i en biljettlucka. Gör inte inte! Gå till biljettautomaterna inne på stationen och köp biljetter där. Välj regionaltåg då (med byte) Det tar längre tid och ni får byta, men då kostar det runt 10 euro istället för 20. Det var nog allt :)

2008-12-15 @ 13:51:38
URL: http://kallamigbella.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0