Undskul.

image116

Attans! J fick  precis i mig en kanelbulle, en riktig kalleri bomb. Jag tycker inte ens att det är särskilt gott, men tog en eftersom han hade köpt den till mig. Han tyckte att jag behövde muntras upp. Jag ska åka och äta med bröderna Brothers klockan ett. På Venezia, där dom inte har någon dagens, så det får bli någon tråkig sallad istället. Mamma ska också dit och hålla oss sällskap. Pappa är i Skara på möte.

Ikväll ska jag nog vara hemma, tror jag. Kanske gå på bio eller så, och imorrn ska nog jag och viktor åka till Göteborg, och eventuellt hälsa på Daniel?

Måste hämta scrubs någon dag också. Känner ett starkt sug efter scrubs och Sims. Någon gång nästa vecka, kanske. Om jag orkar och huvudet pallar. Hade behövt prata med Anon igår, men han är i Stockholm denna vecka, så det blir inte förräns nästa torsdag.

Måste boka in Ella också för en fika. Och Palm. Och ge Ulf pengar. Och lämna in mina filmer för framkallning. Och skicka in mitt MaB betyg (glömde ju det i somras, skit!). Och skriva ett Cv. Och köpa en julklapp till mitt fadderbarn. Och komma på hur jag ska göra mammas present. Och dessutom gå ut och gå, röra på mig och inte sitta instängd hela helgen. Och rycka upp mig. Och ringa Marcus så att han kan lära mig bränna ut filmer ifrån datorn. Och.. göra om min blogg i helgen. Men utöver det så ska jag inte göra något särskilt i helgen.

Hejdå!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0