Paintball boys

Grattis Daniel på födelsedagen. Och Grattis Abbi på namnsdagen <3

Bloggen
Som ni ser så försöker jag göra min blogg lite personligare, ja, jag har lyckats ändra bakgrundsfärg och satt in en toppbild, mer personlig än så kan jag inte göra just nu (ganska stolt för att jag förstod hur man skulle göra). Jag håller på att lära mig, - och samtidigt förstå - hur man ska göra med koder och sånt, och det tar sin lilla tid, så håll till godo. Jag försöker i alla fall, och dessutom har jag lånat massa böcker nu, så nu SKA jag lära mig hur man gör ;)

Jobbet
Idag var det faktiskt ganska.. segt. Jag får dåligt samvete när jag sitter på jobbet, och vet att jag får lön för att göra.. ingenting. Jag vet att jag borde skärpa mig, men jag.. orkar inte. Jag försöker, men det funkar inte riktigt som det borde, mina tankar och mina handlingar vägrar att sammarbeta. Det kan göra vem som helst galen.
I vilket fall, det där jobbet som jag har jobbat på hela sommaren, har jag FÖRHOPPNINGSVIS fått lämna ifrån mig, för gott. Dom har haft två ombesiktningar pga. mig. Det kostar företaget ett X antal kronor, och allt är mitt fel (det var det jobbet jag klagade på i somras. Jag har för mig att jag skrivit om det någonstans i början av min blogg). I alla fall, förra veckan kom en kille ifrån företaget jag gjort arbetet åt och lämnade in ritningar som jag skulle ändra. Det gjorde jag, och vi skickade tillbaka dom. Då visade det sig att det jag ritat inte var med på utskrifterna och hej kom och hjälp mig.. Ingen orkar bry sig, så jag ska sluta prata om jobbet nu.

Dagen annars
Efter jobbet åkte jag in till stan och gick i affärer. Jag blev sugen på en ny kamera när jag satt och filosoferade på jobbet och var och kollade på en NikonD40. Sugen som skam, men behöver samtidigt en bättre dator om jag ska jobba med bilder och grejer. Så jag får se vad jag prioriterar. Resa ska jag ju också göra.. God!
Shoppingrundan slutade inte med kamera, dator eller en resa, det blev naturgodis och en cosmopolitan (som jag fortfarande inte förstår varför jag köper).

Studio 60 on the Sunset Strip
image29
Jag åkte hem och såg på ett inspelat avsnitt av Studio 60 on the Sunset Strip. Det är min nya addiction, och på måndag börjar TV4 sända den omtalade serien Heroes, som jag så klart måste följa. Men för att återgå till Studio 60. Vilken GRYMT BRA serie! Herre Gud, jag vet inte vart jag ska ta vägen.. Ni MÅSTE se den, den går på onsdagar klockan 22:00 på SVT1. Jag är jätte kär i den serien, på riktigt.. helt frälst. Matthew Perry är faktiskt bra, och Bradley Whitford är underbar, och Amanda Peet är bra, som vanligt.

"Studio 60 on the Sunset Strip handlar om den direktsända tv-showen Studio 60. Samma dag som den nya kanalchefen Jordan McDeere (Amanda Peet) tillträder som tv-stationens nya nöjeschef och hennes befordran firas under värdiga former, inträffar den ultimata mardrömmen för en känslig kanalchef. Studio 60:s producent har tröttnat på ängsligheten hos bolaget och bryter därför kvällens direktsändning till förmån för en egen programförklaring kring den feghet och kvalitetsbrist som han anser råda i tv-världen. Dessutom förklarar han för tittarna vilka omöjliga villkor han tvingas arbeta under. En nedläggning verkar oundviklig. Jordan McDeere får därmed en delikat arbetsuppgift på sitt bord. Innan natten är över lyckas hon dock lösa situationen. Hon ser en chans där ingen annan ser den och vänder sig till två av Studio 60:s före detta stjärnmedarbetare: Danny Tripp och Matt Albie - numera megastjärnor i Hollywood- och ber dem rädda showen."


Jag tycker inte man behöver säga mer. Men Se den! den ÄR jätte bra.

Jag har varit ute och gått också, med Dead Kennedys och Johnny Cash i öronen. Guld. Innan jag lägger mig ska jag göra 200situps också, så kan jag somna lycklig. Helgen vet jag inte riktigt hur det blir, jag tror inte det blir någon matfestival för min del i år. Jimmy jobbar och charlotte var inte så sugen. Det blir nog stadt, som vanligt. Det funkar det med. På lördag ska jag och Jimmy kanske hälsa på Tilda i hennes nya lägenhet, och på söndag ska jag till Göteborg och hälsa på Daniel. Om två veckor är jag i Berlin.

Dagens låt: Tavlan, solen och döden - Charta 77

Tackelitack till Martin som har gjort min toppbild. Han är bäst.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0