Tjing

Det där jag skrev igår om att jag skulle upp tio och åka till IKEA och skolan?
Glöm det. Radera det ur ditt minne.

MEN jag orkade inte bara för att jag drömde en mardröm igen. Denna gången om soldater som jagade mig. Jag drömmer ofta den drömmen, men nu var det faktiskt flera månader sedan sist. Ska prata med Anon om det och se vad han säger. Han brukar kunna tolka mina drömmar ganska bra.

Anyway, halv tolv ringde Anna mig och då låg vi båda kvar i sängen. Vi släpade oss upp och drog till IKEA och köpte 16 kuddar till henne. Åt köttbullar och provlåg sängar. Sånt där man kan göra när man är "ledig".

Andreas messade förut och påminde mig om att vi har redovisning på onsdag. Jag får hjärtklappning bara jag tänker på det, men det går nog bra...

Skickade iväg fyra julkort idag. Jag är nöjd.
Nu ska jag äta chokladbollar som jag har gjort, mumma.

Sometimes it's fun to pretend. Sometimes it's fun to be normal. Sometimes it's okay to do both.


Peace and love 2007



Sjukt läskig bild, men jag bjuder på den, hahahahaaaa.. Jag ser verkligen ut som barbapappa.

Peace and love är den bästa festivalen jag varit på. Har iofs bara varit där och på Arvika.  Hultsfred har alltid krockat med studenter och sånt så jag har aldrig kunnat gå. Var aldrig på någon festival i somras, vilket är väldigt synd, men nästa sommar ska jag nog upp till Borlänge igen. LÄNGTAR.

edit.
var bara tvungen

Sms konversation mellan mig och kusin

Elin
Sofia

Hittade du på något roligt i helgen?


Jag gick på bio. Luftslottet som sprängdes, helt okej. Hade du kul i fredags?

O. Jag hade tänkt läsa dom böckerna snart, får se hur jag lyckas med det. Ja, jag hade jätte kul. Det var en alldeles lagom mys kväll. Lagom med dricka, finns i sjön, ost och kex, labyrinten och marängsviss. Eller maränsörja som vi kom fram till var mkt lättare att säga :) kvällens fråga: kan fiskar simma baklänges?

Herregud.

Min slutsats blev att dom kan göra det med en fena i pannan, eller om dom fladdrar riktigt snabbt med tungan. Sen var det en väldans massa prat om fårslakt. Åsa har haft ett mkt spännande jobb.

Inte undra på att jag får sjuka tankar ibland. Nemo kan ju simma baklänges, han är ju en fisk.

Jag är ledsen att behöva säga det här till dig sofia men, han är inte på riktigt, han är påhittad.

Du vet inte vad du pratar om.


"this may hurt just a little"

jaha. så har man lovat att följa med anna till ikea imorrn vid tio. hon ska julshoppa, misstänker jag. Jag ska ändå till skolan imorrn också så det är bara bra att jag har en anledning att gå upp tidigt.

jag börjar bli lite nojig över min praktik. jag vet inte vart jag ska söka. ah, det löser sig.

Veckans animation V.49


...

köpte inga diskborstar igår. Dels för att jag glömde av det för att jag var upptagen med att vara irriterad på människor. Nu letade jag igenom skåpet under diskbänken och hittade fyra stycken. Jag är hopplös.

Kamrater.

I brist på annat på TV så har jag nu satt igång Disney's Robin Hood. Detta är en av mina favoritfilmer ifrån Disney. Den och Lejonkungen ligger alltid mig varmt om hjärtat.

 

Jag borde se den på engelska också, men det får bli en annan dag (:

Nu ska jag somna till denna, så god natt <3


Luftslottet som sprängdes

Hej mina tappra krigare!
Det blev till slut Luftslottet som sprängdes. Den började ju bra när jag såg ett klippfel 30sek in i filmen, haha. MEN jag ser alltid sånt och det är en sjukdom jag har. Borsett ifrån det så var filmen faktiskt väldigt bra.

Enligt mig bör en film inte vara länge än två timmar, och det gäller även denna filmen. Jag kollade faktiskt på klockan en gång, och då var det ytterligare 70 minuter kvar av filmen.

Noomi är så grymt bra och så sjukt snygg.
Det märks verkligen att denna triologi är väl arbetad, både med bild, ljud och skådespelarinsatser.

Jag borde verkligen läsa böckerna. Tror det är bra att jag inte gjorde det innan jag såg filmerna, för tror att jag skulle blivit lite besviken.

Tack och lov var denna bättre än tvåan, men detta är ändå inte någon film jag kommer att se igen. Inte på länge i alla fall. Jag skulle inte orka kolla på hela, fastän den är bra.

Jag satt och smålog igenom hela filmen också. Tänkte bara 'haha'.

Idag har varit en typisk sådan dag då jag har irriterat mig på personer i allmänt. Man kan säga att jag har varit bitter. Var på A6 och IKEA förut, och det är för mig en gåta hur folk kan gå så otroligt långsamt! När jag tyckte att jag gick långsamt gick jag ändå dubbelt så fort som 90% av alla människor där.

Anyway, på bion så hamnade jag intill en människa som smaskade värre när hon åt än min lillebror gör. Hon pratade typ igenom hela filmen, till och med om saker som inte ens rörde filmen. Jag ville bara köra ner godispåsen i halsen på henne. Så att hon skulle sluta prassla och prata.

Nu kollar jag på 2½ men på sexan och nu ska jag äta ärtsoppa. Mumma!

Men för sjutton..

vaknade för 15 minuter sen av att folk utanför skrattade. Det är hemskt. Jag har lite ångest. Jag vill egentligen inte sova så länge. Förr behövde jag inte ställa klockan för jag vaknade alltid senast elva, men nu kan jag sova i princip hur länge som helst om inte någonting väcker mig.

Funderar på att gå på bio ikväll. Bara göra någonting.

Antingen
Paranormal activity - som alla säger ska vara så otäck. Jag brukar inte titta på skräckfilmer av den enkla anledningen att jag inte brukar bli rädd. Dom enda filmerna jag inte kan se är Saw, bara för att dom är äckliga på en sånt psykiskt sätt.

Luftslottet som sprängdes - man måste ju se den om man sett dom andra, inte sant? Dessutom finns det en ensam plats kvar på en helt okej rad. Hmm..

Så olika - verkar vara en feel good film. Men tror inte jag är sugen på någon sådan just nu. Den går dessutom bara klockan 15, så jag struntar i den.

Får nog bli luftslottet som sprängdes. Nu ska jag i alla fall klä på mig och bege mig till IKEA, behöver diskborstar.
hörs senare.

På tv: Girl, Interrupted


"How am I supposed to recover when I don't even understand my disease?"
- Susanna Keysen

THÅSTRÖM PÅ ETTAN.

Av en händelse när jag zappade igenom kanalerna hörde jag ett av de underbaraste namnen i hela världen. Joakim Thåström. Han är just nu på ettan och besöker Skavlan. Han sjunger Kort biografi med litet testamente, vilken är en av mina favoritlåtar. Jag vet att mormor kollar och hon vet att jag gillar honom. Nu får hon se vem det är, haha.

nu måste jag koncentrera mig på framträdandet...... jag älskar hans röst. verkligen...
här är för övrigt låten:

Kort biografi med litet testamente - Joakim Thåström




Foto: Jonas Linell

Fotograf: Sebastian Rich

Hittade en fotograf med väldigt starka bilder. Sebastian Rich heter han och hans bilder berör en verkligen ända in i hjärtat. Han fotar krig, flyktingar och sånt där. Men han fotar också även människor som skrattar, som ser glada ut. En väldig blandning.

Det är dock inga bilder på blod eller sår. Men några av bilderna säger så mycket att dom blir otäcka p.g.a det. Besök hans hemsida här. För fler bilder klicka här.






Fryser..

som ett jävla as! Det är SVINKALLT. Jag hatar min lägenhet. Jag längtar tills jag kan flytta härifrån. Just nu känns den liten, jag känner mig klaustrufobisk.

Funderar på att åka till göteborg imorrn. Bara för att jag kan.

Sitter och kollar på Idol. Ge mig Erik. Nu.

Misguided Ghost - Paramore



Misguided ghosts
Traveling endlessly
The ones we trusted the most
Pushed us far away
And there's no one road
And we should not be the same
But I'm just a ghost
And still they echo me

Åker gärna utomlands.


Nu.

Pojkvän?

Har tänkt på en sak som Anon pratade med mig om förra veckan. Han blev så chockad när jag sa att jag inte ville ha någon pojkvän, och inte ens funderade på att bilda en familj någon gång. Jag har aldrig haft en tanke på något sånt. Jag letar inte direkt efter någon pojkvän, men dyker någon upp så känner jag det inombords. Jag lägger inte ner en massa tid på att leta efter någon, för jag behöver ingen just nu. Jag har det bra precis som det är och visst känner man sig ensam ibland, men jag har alltid varit lite av en ensamvarg, så det stör mig inte så mycket. Det kanske borde göra det?

Jag kommer nog inte våga satsa på någon förrän jag är där jag vill vara i livet. I alla mina fantasier står jag tillsammans med mina vänner och min familj. Men ingen respektive. Det kommer så småningom, antar jag.

På ett sätt blir jag imponerad av folk som träffar sitt livs kärlek vid 15års ålder, men samtidigt skrämmer det mig. Min farbror och faster har varit tillsammans sedan hon var 14 (rätta mig om jag har fel) och man ser verkligen på dom hur mycket dom älskar varandra - fortfarande. Men jag kan inte se mig själv så där. Jag känner mig alltid vilsen när det kommer till kärlek, för jag överanalyserar, och efter ett tag tröttnar folk alltid på mig, så jag orkar inte riktigt ge det en chans.

Men, det är okej.


photo.


It felt nice to have someone that was there for her. Someone that was able to calm her down when she couldn’t manage it on her own…


26 november


Lägger upp denna fula bilden på mig endast som bevis på att jag faktiskt har sytt idag. Fixade det sista på vår påse som hör till vårt projekt som ska in i morrn. Hoppas att tryckeriet inte har fuckat upp allting, det vore såå jobbigt.

Har varit på jakt efter en bläckskrivare i skolan, men det finns inte en enda på hela skolan. Vi gick till HLK och pratade med vÄRLDENS OTREVLIGASTE MÄNNISKA. Jag HATAR honom. Ett leende kunde man väl i alla fall bjuda på? Eller gå runt den fula disken och öppna dörrjäveln som vi stått och knackat på i någon minut. Eller heja på en när man kom in, eller bara titta på oss på ett sätt som inte sa "jag hatar mitt liv och låter det gå ut över alla på skolan, gå härifrån - ni stör mig"

Imorrn ska jag ner till skolan en snabbis och möta upp andy und nadia och lämna in alltihop. Har varit hemma hos anna en stund nu, och har fått mat utan henne.

Fick även ett paket i Telia butiken som innehöll en bok med brev som barn skrivit till tomten. MYCKET SPÄNNANDE. Tog en massa godis också. Kan meddela att Telias godis är SJUKT gott och inte något sånt där billigt tjaffs som många utställare har på mässor. Mums!

Alex och Anna har lämnat mig här för att åka ner till skåne. Inte okej. Någon som vill hälsa på så är ni varmt välkomna.

Grattis Simon btw!
Och grattis Sebastian som fyllde år igår ♥

Anna har köpt ett spel till simon som verkar SJUKT nice. Assassinscreed 2 heter det, och jag känner att både hon och jag kommer att utnyttja Simons PS3 flitigt nu. Det är ju så sjukt snyggt!

Ich bin.. Humanoid


photo.

Mina ögon värker. Min kropp är för trång. Jag får inte plats, vad är det som händer?

"You know that you're beautiful, right?"

Tänkte bara säga det. Vad folk än säger så är du vacker.
Har inte ätit idag. Kom på det precis nu. Får ta lite kex och o'boy framför South Park.

Hörs nog imorrn, take care.

Ny wallpaper (yes!)

Jag är kreativ igen!

Inte speciellt avancerad, men gjorde en till mig själv en "renare" version, så jag tänkte att jag lika gärna kunde göra en och slänga upp på deviantart.


- orginalstorlek -

tänkte faktiskt på malin när jag gjorde denna. Så denna är helt enkelt till dig, hoppas att du gillar den.

New moon

Jag har alltid varit svag för vampyrer. Det är antagligen därför som jag inte gillade denna filmen speciellt mycket.. Är det bara för att jag har läst boken som jag inte gillade filmen? Eller ja.. den var helt okej som film, men jag föredrar boken framför filmen och det är sällan som jag gör det.

Första timmen satt jag bara och väntade på att allting skulle komma igång, och när det väl gjorde det så var det över hur fort som helst. Men å andra sidan vet jag inte hur dom skulle gjort det annorlunda. Men ja, helt okej film.

Snygga effekter, det ska dom verkligen ha cred för!

Jag måste bara säga att jag tycker att Laurent är trés hot.

I've been looking for freedom

Kom precis hem efter en liten roadtrip till tryckeriet och till Mediamarkt och Maxi. Kom hem med lite mat och Liebe ist für alles da.

Ikväll är det New Moon. känner jag mig själv rätt så lär jag bli besviken. Men ja, ja. Ska gå med Elin, Anna och Alex så jag kommer att ha väldigt kul i alla fall.

hörs om en stund

Dagens discodänga


Precis innan jul

Har just betalat hyra och räkningar. Känns faktiskt ganska bra. Nu gäller det dock att hålla igen lite på pengarna, hur jag nu ska lyckas med det ;)

Idag ska vi försöka bli klara med vårt projekt. Vi har den grafiska manualen kvar. Dvs vi ska skriva vilka färger vi använt, storleken på texter i procent, kolla eventuell lutning på texter och sånt. Ja, det är exakt lika tråkigt som det låter tyvärr..

Hoppas verkligen att blogg.se fungerar bättre hädanefter.
Nu ska jag klä på mig och börja röra mig ner mot skolan. Måste köpa frukost också.

Lär komma för sent, men det är inte hela världen just idag.
Ikväll blir det förhoppningsvis New Moon med flickorna, och i natt vaknade jag av att min arm värkte. Jag låg på den och den var vinklad i en konstig vinkel och jag kan inte höja det över axeln, pga sprutan igår. Fick också ett sms ifrån min bror i London. Han lever och mår bra. Vill jätte gärna åka ner och hälsa på honom, funderar faktiskt att göra det över nyår, men då jobbar han, inte så kul.

Klä på mig var det, ja..

Pie?


photo.

“I’m not with you, either”
You just keep telling yourself that, sweet thing. Now how about some pie?”

Ont..

jag har ont i huvudet. Och kommer snart att få ont i armen också. Har precis tagit sprutan  mot svininfluensan. Vi fick gå förre större delen av kön då vi inte ägde några barn. Såå vi behövde bara stå i kön i en timme typ. Haha.

Titta vad som väntade mig när jag kom hem (:

Ska lyssna igenom den nu medan jag lagar mat, kyckling och nudlar. Mums!
Sen blire South Park!

Kollade precis igenom boken lite snabbt, den som kom med skivan och jag kan inte annat än säga att mannen är magisk..

Detta har jag åstadkommit på två timmar.





Jag har ljussatt en miljö på tre olika sätt. Ser kanske inte så kul ut, men det är faktiskt ganska kul. Nu ska jag göra en nattbelysning.

3Dteknik

Befinner mig i skolan på en labb tillsammans med Alex och Andy. Vi ska ljussätta en färdig miljö i 3D. Dessa lektioner är faktiskt ganska kul, även om jag inte orkar vara ens hälften så seriös som jag borde vara.

Snart är det dags för sprutan också..

Morrn!







Här kommer det aldrig över någon mera - så gå är du snäll om ditt liv är kärt

en dag så stod, så stod den bara där, en mur mellan mig och den jag har kär

Die Mauer - Ebba Grön

Always be my thunder

Sitter med datorn i knät. Jag halvligger i sängen och det är ungefär i denna ställningen som jag har spenderat större delen av de senaste dagarna. Nu när jag tänker på det är det faktiskt lite sorgligt.

Jag håller på att försöka få ihop en fin spellista i spotify som ska gälla för December. Har lyssnat på Opeth's skiva Damnation, större delen av kvällen. Martin kom över med en skiva och lämnade kvar den här. En väldigt mysig skiva. Jag gillade den.

I dag fick jag ett mail ifrån cdon också. Thåströms nya skiva kommer att ligga i min brevlåda imorrn. Love it.

Jag har vart i skolan idag, och vi skickade in allt material till tryckeriet. Det är alltid lika spännande att se hur ens saker blir när man har det i näven. Ska bli kul att visa er också. Det blev riktigt, riktigt bra faktiskt.

Imorrn ska jag och Alex ta sprutan mot svininfluensan. Vi lyckades övertala Andy att gå med också, och jag ska kolla upp mina utslag som börjat ploppa upp över min kropp.

Imorrn ska jag på min första föreläsning på tre veckor. Jag är nöjd.


Don't try to fix me I'm not broken
Hello, I'm the lie living for you so you can hide

Sweet Jackie - Sugarplum Fairy


Don't try to kill the code of how to live
your life, we got it all made up.
Smile when words are said,
don't speak when signs are given.
Sit where we want you to, this is the new world order.
When you're wrong, you know you're right.


En tanke.

Är det någon mer än jag som undrar hur Bills nästa frisyr kommer att se ut? Vad mer kan han göra än att klippa det kort?


Hade jag ägt den koftan hade jag bott i den. Den ser så sjukt mysig ut..

Nov. 23, 2009

When sorrow holds you in its arms of clay,
It's rain drops that fall from your eyes.
Your smile's like the sun come to earth for a day,
You brighten my blackest of skies.


You are the rose of my heart,
You are the love of my life.
A flower not fading nor falling apart,
If you're cold, let my love make you warm.
Rose of my heart.


- Rose of my heart, Amerivan V, A Hundred Highways


Lyssnar på Johnny Cashs sista skiva. Den är sorglig, men samtidigt så otroligt vacker. Det är min favoritskiva med honom, även om det bara än en massa covers. Denna skiva har jag gråtit till många gånger, men det är också denna skiva som för det mesta får mig lugn när ångest och panik kommer smygande. Som i denna stund. Just nu hindrar den mig ifrån att tänka, och det är något jag verkligen behöver.


Johnny Cashs musik har betytt otroligt mycket för mig. Men den har beytt mycket på ett helt annat sätt än Tokio Hotel och Thåströms musik.


Jag känner att detta inlägget kommer att spåra ur ordentligt, så jag slutar helt enkelt här. Just nu måste jag stänga in mig i musikens värld och bara fokusera på den. Så, jag ska stänga av datorn och försöka somna. Vi hörs helt enkelt imorgon igen, när jag är mitt vanliga vackra jag igen.


there were tears on the mail, my mother wrote me in jail.



När ska ni tröttna på mig?


Mama, didn't mean to make you cry. If I'm not back again this time tomorrow - Carry on, carry on as if nothing really matters

"desperate and true, thinking of you
borrowed and blue, sinking with you"


deviantart

ja, jag hänger där väldigt ofta, och det är därifrån jag hittar de flesta bilderna i bloggen, som ni säkerligen har märkt. Tänkte komma med lite fler bilder därifrån. Hoppas ni gillar dom. Temat idag är Musik.


Music is my lifeline (min nya bakgrundsbild för övrigt)
photo.


photo.


photo.


photo.

Sen hittade jag en tjej som gjorde sjuka sminkningar också. Gå in på hennes sida här: dead-rose-16.deviantart.com




Dagens plåga


Nov. 22, 2009

Jag ställde mobilen på halv tolv idag. Jag ställde den på tio först men ställde om den. Somnade inte förrän fem i morse *oops*

Om en stund ska jag ut och gå. En sträcka som kommer att ta 1,5 timme, men det är riktigt, riktigt skönt. Stänga in sig i musiken och bara gå. Just nu kollar jag på Paris Hilton British Best Friend. Det är superbra. Verkligen..

Alltså, det är snart jul. Kan ni förstå det? Om en vecka är det första advent. Vart befinner sig kylan någonstans? Jag går fortfarande utan jacka, och det borde jag inte göra i November.



Veckans animation V.48


Willkommen bei Mario Barth

When I was happy




Jag tycker att ni kan göra er själva den tjänsten och tänka tillbaka på en dag i ditt liv då du var den lyckligaste människan på hela jorden. En dag då alla dåliga tankar och känslor rann av dig och du var fri ifrån allt jobbigt för en stund. Tänk tillbaka på den dagen och försök att återskapa den känslan. Ta ett djupt andetag och håll fast vid den känslan ett tag. Allt kommer att kännas mycket bättre då.

I was making you feel good. Nothing could beat that feeling.

Sitter och funderar. I bakgrunden har jag på live Dvd:n The Stones in the park 1969 som jag lånat utav Cici. En massa ljus är tända och jag njuter. Det är stunder som denna som man verkligen trivs med livet. Jag kommer inte på något mer att skriva. Guten nacht.

But it's all right.  I'm Jumpin' Jack Flash

ad astra per aspera

a rough road leads to the stars

Hemma.

Jaow, nu vart jag hemma. Jag har satt på en film och ska snart ta en macka. Har inte ätit så mycket i dag heller och det gör ont i min lilla mage. Gissa vilken film? O ja, Sin City. Har jag nämnt att det är min favoritfilm? Haha. Ja, jag kan se den hur många gånger som helst utan att tröttna. Förstår inte hur folk kan tycka att den är dålig.

Nåja, mat..

På väg hem..

jag är snart på väg hem.. Alex ska hem till sitt ligg och jag har hjälpt henne skriva sms till honom, haha. Hon är en jävel på att överanalysera saker så jag håller henne nere på marken. Tur att någon gör det.

Vi har kollat på Hairspray. Den var inte lika bra som jag minns den, men den är lite småmysig. JAg har hittat en massa utslag på min kropp och det är inte okej. Det ser ut som skabb, men tror inte att det är det. Alex tror att det är en allergisk reaktion, men jag hoppas innerligt att det inte är det. Nåja-.

Ska peppa Alex lite nu, och sen dra mig hemåt. hörs senare

Ich bin hopplös

Jag stod på Coop och hade redan innan bestämt att jag skulle undvika videoavdelningen. Men så går jag runt och sjunger med till Tokio Hotel och vipps så befinner jag mig på videoavdelningen. Under tiden som jag står och svär inombords medan jag kollar igenom utbudet hittar jag något jag letat efter mycket länge. Nämligen Monty Pythons Holy Grail. Helvete, tänkte jag och rafsade åt mig Dirty Dancing (2 för 99) också och gick mot utgången.

Dagens inköp blev alltså 2 filmer, bacon, creme fraiche och ett par pjucks (nedan). Jag är några hundra fattigare, men inte helt olycklig.

Nu ska jag laga mat mit Alex. Jag glömde äta förut och även om jag inte är hungrig så måste jag äta. Det blir i alla fall tacos, så vi ska dra till konsum nu.

Kan det inte vara den 25e idag?


Sjukt dålig bild, men ni vet nog hur dom ser ut. Alla har typ sådana och jag är ju flera år efter. Men det gör dom inte mindre snygga för det (ja, det är sådana skor som du har Annis). Jag känner mig inte så lång i dom heller, vilket är ett stort plus.

hörs senare. Ciao!

I wanna do real bad things with you

Usch.. jag har bara varit vaken i tre timmar. Det känns jätte illa. Nu ska jag i alla fall gå ner till Juneporten och bege mig ut till A6. Tykcer det är sjukt dåligt att det inte finns något Glitter här i jönköping..

 

C ya later.


I'm ready to fall, I'm ready to crawl

Jag vaknade för några minuter sen och det första jag gör är att sätta på mtv. Det första jag hör är introt till World Behind My Wall. Dom visade Tokio Hotels uppträdande ifrån EMAs och den lilla ångest jag hade när jag vaknade rann av mig. Wonderful.

Ska äta frukost nu, och sen ska jag faktiskt inhandla ett par skor jag egentligen inte har råd med. Men dom är jätte snygga. Me promise.

Hörs senare.

Varför?

Jag förstår inte. Vissa saker fastnar i huvudet. En sak har snurrat hela dagen och jag vill bara ha svar på frågan: varför?

I want some ink in my skin


photo.



photo.


photo.


photo.


photo.


photo.

Just get lost without a sign. As long as you stay by my side.

Förmiddagen tillbringades hos Anon i Skövde. Första gången på ett halvår. Precis när jag klivit innanför dörren visar jag upp ett tydligt Sofia beteende.


"Ah, äntligen! Vad kul att se dig"
"Mhm..." 

Jag tänkte inte ens på att jag bara grymtade något till svar förrän han nämnde det lite senare. Det är helt enkelt något jag inte ens gör medvetet längre utan som går på automatik, och det fick mig verkligen att tänka till.

Jag är glad att han lärt känna mig så bra som han gjort. Han hjälper mig att bli en bättre människa. En bättre människa som behandlar sig själv bättre. Han tycker att jag är stark, och hans argument är så himla bra att jag börjar tro honom.

För en gångsskull när jag gick ut genom dörren och pluggade in mina hörlurar så kände jag mig helt blank. Det var så många tankar som snurrade att jag var tvungen att stänga av. Jag kände mig inte ledsen, utan snarare lättad och det kändes väldigt, väldigt skönt.

Alla behöver en sådan människa som kan få en att känna så.

Nåja, jag överanalyserar ofta saker. Vilket ofta leder till att jag sitter tyst och bara stirrar framför mig. Inuti mitt huvud pågår en ständig konfilkt som jag försöker lösa.




You're the sun and I'm the moon
In your shadow I can shine

Fryser som en jävla gnu

Jag skojar inte, det är svinkallt i min lägenhet. Kan ju bero på att jag legat under en filt hemma hos Alex de senaste timmarna. Jag funderar på att ta på mig ett par vantar så att jag inte fryser händerna av mig. Dom stänger tydligen av värmen (den lilla som faktiskt exsisterar) i elementen efter fyra, och jag har sjukt stora fönster som det blåser rakt igenom så det är snorkallt. Men jag ä int bitter.

Det slog mig förut hos Alex att jag inte ätit på hela dagen, så nu ska jag värma lite pommes. Mina matvanor är helt fucked up. Ska se en film idag också. Gissa vilken? Yeah, SIN CITY.

It takes more than a heartbeat to get me.

NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ!

När jag läste detta fick jag spader. Ska det komma en fjärde Spiderman film? WHHHHYYYY?! Tvåan och trean är ju SÅ PINSAMT DÅLIGA och jag var så glad att det inte skulle komma en till. Men så läste jag då att det VISST ska göra det. Fy. Charlotte lär bli glad i alla fall, hon älskar spindelmannen lika mycket som jag älskar batman.

Jag hatar uppföljare. Det är samma sak med Pirates of the Caribbean. Ettan och tvåan är helt okej filmer men trean suger. Keith Richards och Johnny Depp gör räddar dock filmen ifrån en total katastrof. När jag fick reda på att det ska komma en fyra mådde jag fysiskt dåligt. Okej, jag överdriver kanske lite. Men ändå. Tack och lov kommer inte Orlando Bloom att vara med, men dessvärre kommer Zach Efron vara med. Usch..


När jag ändå skriver om film kan jag lika gärna fortsätta. På Johnny Depps sida på imdb.com står det att han ska vara med i Sin City 3. Ursäkta? Har det ens kommit en tvåa eller har jag totalt missat den? Sin City är enligt mig en av världens bästa filmer. Ni som har följt min blogg ett tag kanske har märkt det ;)

I helgen har Twilight: New Moon premiär också. Vi ska se den när vi har pengar. Som tur är har studenter rabatt på utvalda filmer på sf. Studentbio kallas det och vi får gå på bio för 60:- oavsett ordinarie pris. As bra, det dröjer ju dock ett tag innan filmerna man vill se kommer som studentbio, men ändå.

 

Vi kollade på en massa trailers igår och det kommer en massa bra filmer till jul. Bland annat Sherlock Holmes, som jag ska försöka få med pappa på. Robert Downey Jr spelar titelrollen och den verkar riktigt bra måste jag säga. Snart har ju Arthur premiär också. Måste se första filmen - på tyska så klart (: har inte sett den ännu.

 

Nu sitter Alex och suckar intill mig. Så jag antar att jag måste bege mig nu.

Hörs sehnahre.

Tjing.





I'm trying to tell you
I'm trying to know you
I'm dying to show you
Fighting to get you

Soon as you got me
You go and drop me
It's cruel when you burn me
I love how you hurt me

Oh no, I'll never let you go
Oh no, I hate that I need you so

It's not what you said
It's the way you say it
It's not what you did
It's the way you do it
Sick and tired of needing your attention
I chose to be lonely than live without your
Attention

I scatch your sweet name
Right into my skin
You left me bleeding
But I couldn't give in


I swallowed all the poison to get infected
Give back my heart that you body rejected



photo.


If I could take those flaws and make you see, just how much that they make you, well...you...I would.

Turtles intro

Jag och Anna sitter och lyssnar på TMNT intro på olika språk.
Ni måste gå in och lyssna, det är bara SÅ bra! Speciellt den ryska.

Ryska
Tyska

Elin ♥

Hur många skulle förstå detta sms?
Och sen, krossar jag den med en hammare!! (något felciterad dock)

Inte många i min bekantskapskrets, men Elin gör det. Det är det som är så bra med henne. Citatet är i alla fall ifrån Kejsarens nya stil - en film som för övrigt borde vara med i 1001 filmer du borde se innan du dör. Disney filmer ligger mig väldigt varmt om hjärtat och jag citerar dom gärna och ofta.

Vi har samma humor och har alltid kul tillsammans. Även om vi bara sitter still på varsin stol och stirrar framför oss så har vi ändå väldigt kul. Vi är uppväxta tillsammans och hon är som en syster för mig. Jag skulle göra vad som helst för henne och jag vet att hon skulle göra detsamma för mig. Det är även med henne jag kommer upp med dom sjukaste idéerna, och hon hakar oftast på dom.

Hon är en av få som jag litar på utan och innan och det är alltid en trygghet att veta att hon alltid finns där när jag behöver henne, och att vi aldrig någonsin kommer att skiljas. Ett liv utan henne skulle vara så fruktansvärt tomt.

Hon är den bästa jag vet.

Men för att spara porto - kan jag ju förgifta honom istället (:

When hearts like ours meet.



June Carter: We've got these people all revved up, John. Now c'mon, let's sing Jackson for 'em.
Johnny Cash: You've got me all revved up. Now I've asked you forty different ways and it's time you come up with a fresh answer.
June Carter: Please sing.
Johnny Cash: I'm asking you to marry me. I love you, June. Now I know I said and done a lotta things, that I hurt you, but I promise, I'll never do that again. I only want to take care of you. I will not leave you like that dutch boy with your finger in the dam.
June Carter: [shakes head]
Johnny Cash: You're my best friend. Marry me.
June Carter: [quietly] All right.
Johnny Cash: Yeah?

Jaha..

just nu sitter jag själv i ett grupprum. Alla gick iväg för att köpa mackor och cola och diverse grejer, så då blev det bara jag kvar.

Anna var lite irriterad i morse över att gruppen inte var här halv tio. MEN jag och Elin satt i datasalen exakt 9.30, vi hade bara gått förbi varann. 09.50 fick jag ett sms, Vart är du? och till slut efter många om och men satt vi till sist samlade allihopa.

Fyra av sex gruppmedlemmar är dessutom sjuka. Jag och Alex är lite hobbysjuka medan Nadia och Andy är hemma för att dom inte orkar pallra sig hit. Nadia trodde dessutom att hon hade svininfluensa, men sån otur hade hon inte.

Appropå det. Jag och Alex ska vaccinera oss nästa vecka. Kan bli mycket spännande. Jag är inte rädd för nålar, men det är hon. Fniss, fniss. Lätt att vi två kommer att insjukna efter sprutan, det är ganska få som gör det och vi kommer garanterat göra det. Bli sängliggandes i flera dagar.

Nu kommer dom tillbaka. Back to work.

bajs

fy fasen. jag hinner inte bli sjuk nu.. jag hade så ont i huvudet i går kväll att jag var tvungen att spy. det var inte kul..

Idag mår jag i alla fall helt okej. Vaknade halv nio och gick upp med en gång. nu ska vi jobba lite. tjing.

Vi fyller skallarna med sånt som inte finns.

Där jussi står staty - Mimikry.


Ligger just nu i sängen och kollar på Walk the line. Det var ett tag sedan jag såg den nu och den blir bara bättre och bättre för varje gång.

Jag är supertrött, men har så ont i huvudet att jag inte kan sluta ögonen. Har ni haft sådan huvudvärk någon gång? Kan i alla fall meddela att det är fruktansvärt. Det är spänningshuvudvärk. Jag har bitit ihop käkarna större delen av dagen, och det är troligtvis därför jag har så ont. Förstår inte varför jag utsätter mig själv för sånt där.

När jag kollar på klockan känns det ändå helt okej. För jag vet att jag kommer att somna i tid idag. I natt kunde jag verkligen inte sova. Mardrömmar som vägrar försvinna och till slut gav jag upp och läste lite ur Heroin Diaries.

Imorrn blir det nog en ganska lång skoldag. Vi ska vara klara med allt till tryckeriet på fredag. Jag tror det kommer att bli bra. Ska lägga upp resultatet sen här på bloggen när allting är klart.

Vi hörs imorrn.
Tjing

when i hear that whistle blowing, i hang my head and cry

bjurell.blogg.se

Anna har fått en ny design
(klicka på bilden för att komma till hennes blogg)

How about a shave?





Trött som aset.

Jag blev väckt klockan 11.15 i morse av att hantverkarna - som jag trodde varit hos mig igår - ringde på och ville komma in. Eftersom jag var nyvaken så skulle dom återkomma efter lunch. Det som irriterade mig mest var att han var äckligt snygg och där stod jag i dörröppningen i tshirt och täcke. Sexigt värre.

Jag hade lektion tio i morse. Jag stängde tydligen av telefonen i sömnen för jag minns inte att den ringde, men jag hade den i näven när jag vaknade. Inte helt okej. Jag har inte varit på en lektion på två veckor.

Ikväll ska jag börja på ett individuellt projekt som ska vara inne om några veckor. Måste verkligen börja på det så att jag inte bara stressar ihop något i slutet.

Hörs senare...

Touch the top of the world


Young girl, don't cry I'll be right here when your world starts to fall Young girl, it's all right Your tears will dry, you'll soon be free to fly When you're safe inside your room you tend to dream Of a place where nothing's harder than it seems No one ever wants or bothers to explain Of the heartache life can bring and what it means When there's no one else Look inside yourself Like your oldest friend Just trust the voice within Then you'll find the strength That will guide your way If you will learn to begin To trust the voice within Young girl, don't hide You'll never change if you just run away Young girl, just hold tight And soon you're gonna see your brighter day Now in a world where innocence is quickly claimed It's so hard to stand your ground when you're so afraid No one reaches out a hand for you to hold When you're lost outside look inside to your soul Yeah... Life is a journey It can take you anywhere you choose to go As long as you're learning You'll find all you'll ever need to know  You'll make it Just don't go forsaking yourself No one can stop you You know that I'm talking to you When there's no one else Look inside yourself Like your oldest friend Just trust the voice within Then you'll find the strength That will guide your way If you will learn to begin To trust the voice within Young girl don't cry I'll be right here when your world starts to fall

ever since i was eight or nine. i've been standing on the shoreline all my life i've been waiting for something lasting


You found me

Kändis i Jönköping.

Jag och mamma var och åt på jensens (vart annars?). Utanför ser vi en polisbil stanna och rätt som det är börjar en massa människor kliva ut ifrån Centrum bar med en massa väskor och videokameror och grejer. Vi får syn på en kille i gråa mjukisbrallor och när han vänder sig om inser vi att det är Josef Fares. Dom har varit i jönköping under några dagar och spelat in en film. Dom har filmat en biljakt mellan A6 och fram till juneporten (varför man nu spelar in en film i jönköping är för mig en gåta).

Nu kollar vi på ett program på fyran. Mamma till en mördare. Mycket spännande.
Mams ska nog snart dra sig hemåt tror jag. Hon läser igenom en gammal tenta som hon ska hjälpa mig att plugga till i jul. Jippie.

Vi var även på IKEA, mamma köpte en chokladkalender och en adventsljusstake till mig. Mer jul än så blir det inte hemma hos mig.

Jag berättade även för mamma att Anna tyckte att vi skulle pyssla. Då började hon gapskratta.
I rest my case.

Georgs tshirt.

Okej, hela världen har nog redan sett detta men jag upptäckte det nu så jag tänkte uppmärksamma den. Jag gillade den verkligen och vill ha en likadan. Tack.

Hello Leute!

Nyss hemkommen ifrån Cici. Spelat lite gitarr, kollat på film, fikat och tjötat. Just nu sitter jag helt själv och plinkar lite till Automatic. Det låter inte helt hundra måste jag säga.. Lånade två Live DVD:er med Stones av henne också som jag ska kolla på i veckan tänkte jag.

Jag fick precis bekfräftat av Alex att dom varit här i vår korridor och flyttat på brandlarmet idag. Tack och lov var jag inte hemma, tycker sånt är så fruktansvärt jobbigt.

Idag har jag varit på väldigt bra humör. Jag behövde verkligen träffa människor och umgås med folk som klarar av mig.

Mamma är på väg hit. Vi ska ut och äta något. Hon är tydligen snart här vilket betyder att jag måste börja plocka upp kläder. Nu. Vi ska till Jensens sen. FETT GOTT!

World behind my wall

I natt drömde jag att jag var med i den musikvideon. Vad gjorde jag? Jo, jag sprang längst med en lång tegelmur och försökte ta mig över. Jag var jagad och låten spelade hur högt som helst, och jag sprang och sprang. Det brann runtomkring och sen vaknade jag.

Är mycket spänd över den videon helt enkelt. Tror att den kan bli riktigt bra.



Fina bilder ifrån deras framträdande på EMA i Berlin.

Hmm...

Jag har sovit mycket i helgen. Jag har liksom inte orkat göra annat. Jag har varit en sjukt dålig människa i helgen och jag ber verkligen om ursäkt för det.

Nu är jag i alla fall vaken, jag vaknade klockan åtta och var pigg. Kollar på scrubs och väntar på att få gå ner till skolan. Vi har möte med projektgruppen klockan tio och jag ska ta med mig gitarren ner för i eftermiddag ska jag hem till Cici och spela och mysa.

I veckan ska dom komma och kolla våra brandvarnare och jag hoppas verkligen inte att dom kommer på morgonen. Jag hatar verkligen när folk väcker mig genom att ringa på våran fruktansvärda dörrklocka. Det ekar i huvudet i flera minuter efteråt och man vill bara slita ner den ifrån dörren och hoppa på den.

Ny vecka, nya tag. Nästa vecka får vi pengar och nu regnar det.
Hörs sen när jag är hemma, nu ska jag spela lite.
(soppan blev god btw, men jag luktar fortfarande vitlök)

"JD - thank you"
<3

Shit.

Egentligen borde jag städa och vädra men orkar inte. Min lägenhet - liksom jag själv är as skabbig nu. Jag borde plugga, jag borde äta. Det har gått till det stadiet igen när jag inte minns när jag äter. Men disken växer, vilket är ett tydligt bevis på att jag faktiskt äter.

Jag ska nu ge mig på att göra tomatsoppa med mozarella. Hoppas den blir god för jag är hungrig.
Stay tuned.

Design: Alexandros Vasmoulakis

Hemsida




Gillade dessa figurer.

Veckans animation V.47

en av mina favoriter.


missinna.blogg.se


Min vän Lina har fått en ny fräsch bloggdesign.
(klicka på bilden för att komma till hennes blogg och passa även på att kolla in hennes vackra foton)

Vi cyklar runt i världen, vi spelar på gator och torg


Jag och Alex under en fotopaus.
Det var kallt, vi var trötta, det blåste och jag fick klättra i träd, lyssna på vattnet och njuta av naturen. That's it.

Bloglovin'

bloglovin

Jag nämnde för ett tag sedan att ni skulle lägga till mig på nytt eftersom jag då hade två bloggadresser registrerade på bloglovin. Nu är ett konto borttaget (vet inte om det fortfarande funkar dock) men nu ber jag er att lägga till mig på nytt. Klicka bara på knappen ovanför, det är inte så svårt ;)



Har precis pratat med mamma i telefon.

Och jag hatar att hon känner mig bättre än vad jag själv gör.

Denna låten fick mig att börja älska musik

Vissa låtar minns man när man hörde första gången. Jag minns när jag hörde denna. Mamma spelade den för mig och jag älskade varje sekund. Jag förstod inte vad han sjöng men älskade musiken. Trummorna och hans rostiga röst. Nu ska jag ut och gå och denna låt får inleda min promenad.



Will you let me in I wanna be your friend, I wanna guard your dreams and visions
Tack Bruce.

Vacker


Nancy Sinatra

Jag fyller snart år..


Jag på min 20årsdag

eller ja, snart och snart.. I Januari blir jag ett år äldre och det slog mig nu att jag kanske borde önska mig någonting? De senaste åren har jag inte viljat ha någonting, äta ute på en restaurang och bara umgås med rätt människor har dugit gott för mig. Denna gången har jag tänkt fira min födelsedag. Ja, jag ska fira den - frivilligt. Det har jag inte heller gjort på hur länge som helst. De senaste åren har jag firat den mest för andras skull och inte för min egna, men i år så vill jag verkligen fira. Jag vill äta ute med mina vänner och bara njuta av dagen istället för att ha ångest och önska att dagen tog slut någon gång.

Nästa år ska jag även skaffa en tatuering och införskaffa mig min älskade Inudstrial. Jag ska flytta utomlands och se en massa bra konserter. Jag ser fram emot det.

Shut up, and sleep with me come on - why don't you sleep with me?

Är i skolan fortfarande. Ska iväg och handla lite mat och sånt sen på maxi. Är supertrött och inte alls på humör, men det är bara att ta sig i kragen och bita ihop. Ikväll ska jag försöka göra mammas tomatsoppa som jag la upp ett recept på för några veckor sen. Den är så där äckligt supergod. I helgen blir det till att plugga, leta praktikplatser och spela lite gitarr. Nu ska jag försöka hjälpa Nadia lite, hon är tapper.

 

hörs ikväll när jag är hemma. Rock on.


Kärlek i ackordform.

1000 Meere 1000 Oceans Alien An deiner Seite (ich bin da) Attention Automatic Automatisch Beichte Black Break Away By your side Dark side of the sun Der letzte Tag Dogs unleashed Don't jump Down on you Durch den Monsun Final day Frei im freien Fall Freunde bleiben Forever now Forgotten Children Für immer jetzt Gegen meinen Willen Geh Geisterfahrer Heilig Hey Du Hey you Hilf mir fliegen Human connect to human Humanoid Hunde Ich bin nicht ich Ich brech aus In die Nacht In your shadow I can shine Jung und nicht mehr jugendfrei Kampf der Liebe Komm Lass uns hier raus Lass uns laufen Leb die Sekunde Live every second Love and Death Love is dead Menschen suchen Menschen Monsoon Nach dir kommt nichts Noise On the edge Pain of love Phantomrider Raise your hands Ready set go! Reden Rette mich Rescue me Sacred Schrei Schwarz Scream Screamin' Sonnensystem Spring nicht Stich ins Glück That day Thema Nr. 1 Totgeliebt Träumer Unendlichkeit Vergessene Kinder Wenn nichts mehr geht Wir schließen uns ein Wir sterben niemals aus Wo sind eure Hände Übers Ende der Welt World behind my wall Zoom Zoom into me

Vad säger man? Idag är det 108 dagar kvar tills jag befinner mig i Köpenhamn för att se dom live - för första gången. Nedräkningen har pågått sedan biljetterna släpptes och det pirrar i hela kroppen bara jag tänker på det. Jag ser verkligen fram emot att se mina absoluta favoriter live, och även att träffa alla fina människor jag lärt känna tack vare dom. Hur mycket min kropp än kommer att göra ont och hur trött jag än kommer att vara så vet jag att varje sekund kommer att vara värt det. Det kommer vara såå värt det..

Hur kasst jag än mår kan dessa tankar få mig på bra humör. Me like you big time.





They telling me it's beautiful


Jag undrar vart det halsbandet jag har på bilden är någonstans. Bilden är nog ifrån 2005 tror jag.
Anyway. Jag är sjukt trött och ska gå och lägga mig nu, ska upp tidigt imorrn och fota och jobba med projektet. Är jag inte för trött imorrn eller på dåligt humör så ska jag även försöka hinna med att träffa bästa Cici.

Jag är inne i en tänkarperiod igen och det börjar göra mig galen. Men det är ändå okej för stunden.
Nu ska jag göra klart det sista på en ny design och lägga in den, och sen ska jag gå och lägga mig. Lovar.

Tre bilder från idag

Andy och mina ben

 

Detta var nog det roligaste på hela dagen. Anna var livrädd och Jag, Alex och Andreas stod nedanför och stöttade henne så gott vi kunde. Dvs, jag låg typ dubbelvikt av skratt.

 

Men när hon väl var på plats så var hon så duktig så (:


Stockholm, P!nk och nattstängda McDonalds (inte okej)

Stockholm var nice. Stressigt, men det var skönt att komma undan ett tag och tänka på annat. Vi åkte upp i tisdags och var framme runt ett. Vi checkade in på vandrarhemmet runt tre.

Det visade sig att 'sovsal' innebar säng i ett trångt rum. Vi delade rum med tre greker. Vi hann inte göra så mycket annat än göra oss i ordning och dra till globen där vi träffade Mirre och tjötade en stund med henne. Sen ställde vi oss sist i kön. Självklart fanns det folk omkring mig som jag irriterade mig på, och dessutom var det kallt - det blåste, och insläppet blev försenat.

 

Förbandet var Evermore, och jag gillade dom inte - tyvärr. Dock väldigt coola musiker. Jag tror att bristen på mat och värken i hela min kropp bidrog till att jag inte gillade dom så mycket.

 

När Pink till sist kom upp på scenen stod jag bara och njöt. Vilken entertainer! Vilken show, jag trodde inte att jag skulle kunna så många låtar, men hon körde en hel del låtar ifrån Misunderstood skivan, vilket gjorde mig lycklig. Hon körde min absoluta favoritlåt - Just like a pill som andra låt. Hon gjorde även en cover på en av mina abosluta favoritlåtar: Bohemian Rhapsody, och när jag hörde de första tonerna så skrek jag så högt att jag fick ont i halsen (: Hon gjorde också Divinyls I touch myself, och jag började as garva.

 

bildkälla

 

Jag hade skyhöga förväntningar på denna konserten och hon levde upp till allihopa. Lätt att jag ska se henne igen! Hennes röst är så himla speciell och så sjukt underbar live. Pink är så himla snygg och så himla jordnära, hon hade bra kontakt med publiken, och man känder verkligen att man var med hela tiden. Vi stod knappa 10 meter ifrån henne och hennes energi på scen smittade verkligen av sig. Jag har aldrig haft så kul under en konsert. Lätt en av de bästa jag varit på!

 

Eferåt var vi så himla hungriga så vi mötte upp Mirre och hennes kompisar (som också snott TH planscher - haha) för att leta reda på en McDonalds, men ALLA var stängda! Dom stängde klockan tolv! Det trodde jag verkligen inte att dom skulle göra, men vi hittade i alla fall ett kebabställe som vi käkade på.

 

 

Sen skulle jag och Charlotte gå tillbaka till vandrarhemmet eftersom tunnelbanan slutat gå. Det tog lite längre tid än jag trodde, men än en gång så blev jag imponerad av min imbyggda kompass och mitt lokalsinne. Vi hamnade rätt på vandrarhemmet. Vi struntade i Dalí museet :( och det var lite synd, men ska försöka åka upp till utställningen senare i år.

 

Dan efter letade vi efter en Subway och det tog oss säkert en timme innan vi hittade någon. Jag köpte i alla fall en macka med kyckling och den var supergod!  Det var också det enda vi åt på hela dagen. Jag har aldrig ätit så lite i Stockholm som jag gjorde under dessa två dagar. Inte undra på att jag var trött och hängig.

 

Anyway, hade GRYMT kul i alla fall och nästa gång jag åker upp får det bli i mer än två dagar, det är liiite för stressigt, haha.

 

I swear, you're just like a pill - instead of making me better, you keep making me ill


Nov. 12, 2009

Oh, jag och Nadia hann klart med skissen på hemsidan idag. Sjukt skönt att ha det gjort. Ska slänga upp den på bloggen när alla bilder och sånt är klara. As snygg blev den.

Ska snart åka hem hoppas jag. Är sjukt trött och fick en sådan bra idé till en ny bloggdesign och jag vill bara hem och fixa den nu! Den kommer att bli perfekt, och jag skojar inte. Okej, nu bygger jag upp onödigt höga förväntningar. Jag tar tillbaka det.

Nov. 12, 2009

Vi har varit och fotat lite till vårt projekt. Vi var vid vätterstranden och jag kan säga att det var SVINkallt. Bilderna blev ändå helt okej, även om jag ser ut som en gruvarbetare på dom. Vi har tydligen fått en till uppgift också som är ganska stor som ska vara klar om en månad! Jag börjar känna mig stressad..

puh
andreas hälsar.

Angel, don't you cry. I'll meet you on the other side.

“Why won’t you touch me? I…I want you to touch me.”
“I don’t want to use you.”
“So, don’t. Make it mean something…”

photo

Jag vet inte vad det är..

men jag älskar verkligen Ford Mustang. Jag har aldrig varit direkt intresserad av bilar, och jag kan inget om dom. Men denna bilen har jag älskat så länge jag kan minnas. Jag tycker den är så fruktansvärt snygg så det gör ont i mig. De äldre modellerna är såååååå snygga. En dag ska jag äga en sån.




Jag saknar Viktor.

Jag trodde faktiskt inte att jag skulle sakna honom så mycket. Jag tror att jag saknar honom för att jag inte riktigt vet när jag träffar honom nästa gång. När han bodde i Göteborg kunde jag ändå vara hos honom inom några timmar. Jag saknar min storebror också så klart, men inte alls på samma sätt, om det nu låter vettigt.

Nåja, har varit lite smådeppig hela dagen, och har nog inte lyckats hålla skenet uppe speciellt bra, även om jag försökt. Skriver mer senare..

Counting cars on a crossroad







They come and go like you
It's automatic,
Watching faces I don't know
Erase the face of you

It's automatic
Systematic
So traumatic
You're automatic

God natt.

Nu ska jag snart stänga av datorn och imorrn bär det av mot huvudstaden. Vi har ett pressat tidsschema, och vi får se vad vi hinner med. Blir spännande, vi kommer flänga över halva stockholm i alla fall, haha.

God natt, vi hörs på onsdag igen ♥

Die Lichter gehen aus

Ich schließ alle Türen
Die Zimmer voll, Visionen von dir
Mein Herzschlag lässt den Boden vibrieren
Ich hab' nichts mehr zu verlieren

Nov. 8, 2009

Jag ska snart gå ner till juneporten för att möta upp min favorit Charlotte. Imorrn ska vi upp till stockholm för att se P!nk i Globen. Förhoppningsvis hinner jag träffa mirre en sväng också.

Vi ska även hinna träffa Niklas som fyller år imorrn och även gå på en Dalí utställning (minnesanteckning till mig själv: Kolla vart muséet ligger). Stackars Charlotte, jag drar alltid med henne på museum och grejer. Men jag vet att hon gillar mig ändå.

Det blir en snabbvisit och vi kommer hem på onsdag igen. Jag är i alla fall sjukt pepp och det ska bli riktigt kul. Ska försöka lämna in lite papper till en praktikplats också.

Måste börja tänka på sommarjobb också. Puh.
Nu måste jag hitta min mobil, jag är helt hundra på att kvinnan skickat ett sms..

Ich bin Humanoid.

I love this moment so much, I want to have sex with it.


Vad vore livet utan Scrubs? Dr. Cox kan verklgen alltid få mig att skratta, han är lätt bäst.

"This moment is so great, I would cheat on that other moment from before, marry this one and raise a family of tiny little moments.."

B*********

Sitter och lyssnar på Rammstein på hög volym (Deras senaste album är för övrigt jävligt bra). Jag är så arg just nu att jag vill dunka näven genom väggen. Har precis pratat med pappa som gjorde allting lite bättre, men jag är fortfarande helt tom.


9 november - 20 år sedan murens fall

Som ni kanske vet så är jag väldigt intresserad av Berlin som stad och dess historia. Framför allt under andra världskriget. Jag föll som en fura för staden då jag åkte dit med min familj för två år sedan och jag vet att jag en dag kommer att bosätta mig där, om det så är för en kortare eller längre tid.

Här kommer i alla fall lite information som jag sammanfattat ifrån wikipedias hemsida.

Berlin blev under 50-talet uppdelat i två delar, Väst och Öst. Den västra sidan var avskilt ifrån Östtysklands mark, och gränsen till östberlin var obevakad och öppen. Det resulterade till att fler och fler flyktingar sökte sig till västberlin, för att sedan söka sig vidare till resten av europe - vilket var en stor förlust för östberlin.

I östberlin fanns mer möjligheter till att studera, men västberlin var rikare och det fanns fler jobb att erbjuda. Många pendlade till västberlin, och studenter sökte sig dit efter sin utbildning.

För att förhindra medborgarna att lämna Östtyskland beslutade kommunistregimen till sist att uppföra en mur.
Berlinmuren börjades att byggas den natten mellan den 12 och 13 augusti 1961. Arbetarna var östtyska soldater, poliser och arbetare.  Många byggnader intill muren på den östtyska sidan revs, eftersom den östtyska regimen ville ha en öppen yta på något hundratal meters bredd framför muren för att lättare bevaka gränsen. Omkring muren fanns det diken, minor, vakttorn och bunkrar. Muren mättes till 43km lång. Muren gick runt hela västberlin, som alltså var helt omkringat.

Flyktförsök
Mellan 1949 och 1961 hade 2,7 miljoner människor flytt över gränsen från Öst- till Västberlin. Den över två meter höga betongmuren fungerade bra som en flyktingspärr. Omkring 5000 människor lyckades rymma till väst efter 1961 och av dessa var 574st gränsvakter.

Många försökte fly ifrån östberlin till väst. Många försökte gräva tunnlar under muren som kom upp på andra sidan, medan andra försökte bygga bilar där man byggde in personer i bilen.

Den siste som sköts ihjäl under ett försök att fly över muren var Chris Gueffroy i februari 1989.


Jag fotade av ett foto på ett museum. En kvinna försöker ta sig igenom gränsen med hjälp av två resväskor.

Berlinmurens fall
Under hösten 1989 flydde flera hundra tusen östtyskar tillbaka till Tyskland via Ungern, Prag och Warszawa. Demostrationer för demokrati utbröt i flera östtyska städer. Den östtyska regimen var pressad och hade svårt att hantera situationen.


foto: google

Detta ledde till att muren föll på kvällen den 9 november 1989. Den öppnades för fri passage då. Samtidigt öppnades stängslet mellan Västtyskland och Östtyskland för fri passage. Tiotusentals östtyskar begav sig till gränskontrollerna och vakterna som saknade direktiv släppte förbi dem kl 23.30.

Berlinmurens fall var, i många ögon, en av de största händelserna i Europas historia efter andra världskriget, och 1989 brukar klassas som ett "historiskt årtal".

foto: Jag

Tre delar av muren står idag kvar i Berlin, och streck och ränder är uppmålade, alternativt satta i gatsten, genom och runt hela staden längs med de gamla gränserna där muren gick.


foto: jag


Okej, detta inlägg blev inte riktigt så bra som jag tänkt det, men jag hoppas det gett er lite tankar och funderingar i alla fall. Åååh, jag vill tillbaka till Berlin - snart.






Nov. 9, 2009

Har den tanken slagit er någon gång? Jag har tänkt den tanken alltför många gånger. För några år sedan skulle jag svarat nej. Jag skulle inte ens kommit i närheten av mig. Jag hade fruktansvärda humörsvängar och kunde helt plötsligt skrika eller säga något konstigt och sedan bara springa/gå därifrån.

Men idag så.. Ja, jag skulle gilla mig själv om jag träffade mig. Fast jag tror att jag skulle tycka att jag själv var lite underlig första gången, och blyg. Eller så skulle jag tycka att jag var helt störd - på ett bra sätt.

Jag brukar bete mig på två olika sätt när jag träffar nya människor.
I grupp är jag oftast försiktig, iakttar och lyssnar. Svarar på tilltal och försöker säga något lite då och då.

Är man själv med mig pratar jag oftast på om allt och ingenting. Oftast minns jag inte vad jag sagt efteråt eftersom jag bara har ordbajsat och inte lagt ner mycket tanke bakom det jag säger. Jag kan få folk att skratta när jag är sån här och det gör mycket.

Jag uppfattas ofta som stel och tråkig. Men det är bara för att jag är ganska lugn som människa. Ibland tycker jag att jag själv är stel och tråkig, men jag vet att andra inte gör det.

Puh, vad tror ni? Skulle ni gilla er själva om ni träffade er?

Jag älskar min pappa ♥

Jag vet inte vem jag vore utan honom. Han är den bästa jag vet.


Pappa vid Berlinmuren 2007

hannahborg.blogg.se

Hannah har fått en ny design!
Tack för alla fina ord
(klicka på designen för att besöka hennes blogg)

kommentera gärna vad ni tycker om designen.

Frukost.

Ibland kommer jag på mig själv med att sakna att äta frukost.
Det är inte det att jag inte vill, utan jag kan inte äta frukost. Jag mår helt enkelt illa om jag äter någonting två timmar efter att jag har vaknat.

Jag har fått det efter pappa. Btw, måste ringa honom sen också. Det är ju farsdag idag.

Igår slog det mig att jag inte ätit på hela dagen. Jag gjorde iordning nudlar vid halv tio på kvällen. Inte för att jag var hungrig, utan för att jag tvingade mig själv.

Vi hörs senare, jag håller på att kolla på fjärde säsongen av scrubs, diskar och städar. Välbehövligt kan jag säga..

Rock n' Roll - The sounds

Denna låttext är en av mina absoluta favoriter. Jag älskar den och den beskriver känslan så himla bra.



1, 2, 3, 4
No, I want more
5, 6, 7
It's not OK
How come you taste so good?
This time I'm really hooked

It's half past ten, it's getting late
But the night is young and I can't wait
You know I like it loud
You should know me by now

Something sweet or something strong
Seems like love no longer can turn me on
Like boy need girl and girl need boy
Got a nasty habit called rock'n'roll

But you don't know what it's like
I've done things you've only dreamed about
More than once or twice
Tt keeps me up at night
Jump up, bubble up, what's in store?
Bryan looked for love, but I want more
I found another beat, there's no time for sleep

Something sweet and something strong
Seems like love no longer can turn me on
Like the girls in suits and those pretty boys
I gave my heart to rock'n'roll
To rock'n'roll
Rock'n'roll (x2)
Oh, oh..

So you can call the police
I'm sorry 'bout my manners, but you see,
I'm a bit drunk as you can see
I bet you would like to undress me

Something sweet and something strong
Seems like love no longer can turn me on
Like boy need girl and girl need boy
Got a nasty habit called rock'n'roll

Something sweet and something strong
Seems like love no longer can turn me on
Like the girls in suits and those pretty boys
I gave my heart to rock'n'roll


I still say I shoot people for a living


För några år sedan levde jag verkligen i en fantasivärld. Jag hade ett X antal alteregon som jag valde att vara när jag inte orkade vara mig själv. Dom som orkade stå upp när allt jag ville var att falla ihop i en hög. Dom som vågade prata för mig - och ibland också med mig. Dom som förstod mig bättre än någon annan.

Men det var också dom som gjorde alla hyss.
Det är fruktansvärt fegt att skylla på någonting som ingen annan som varit om samma situation någonsin kan förstå.

Så länge jag kan minnas har jag ritat, jobbat med färger, klippt och skapat. Jag har alltid skrivit, eftersom jag alltid varit bättre med ord på det sättet. Jag skrev länge på nätterna, och gick upp till skolan dagen efter. Jag vet att min brist på sömn bidrog till en hel del bekymmer för alla i min närhet. Jag vet det - nu. Jag förstod inte det då.

Jag har alltid tänkt mycket. När jag var liten var jag helt övertygad om att jag skulle bli ett spöke när jag dog.

Jag har en rastlös själ, och alla vet att rastlösa själar aldrig lämnar oss.
'cause baby I was born to run

Veckans animation V.46


en liten mini denna vecka.

Tokio Hotel EMA 2009


PALJETTER





PALJETTER!


världens hetaste tvillingar - ever.


Janis Joplin

Ytterligare en artist som togs ifrån oss alldeles för tidigt.


19 januari 1943 - 4 oktober 1970

Me and Bobby McGee


Mercedes Benz

Jag har kläckt en idé

Ja, så här ser det ut just nu. Det ska bli en annons. Måste jämna till kanter och göra den snyggare, men så här kommer det i alla fall att se ut. Ska bara komma på en passande text också innan jag lämnar in den. det är väl inte så svårt? eh.


Jag har lyckats hålla mig i ett dygn..

men nu är det hög tid att jag får ut min frustration över följande: paljetter. Ja, ni läste rätt. PALJETTER mina damer och herrar.

Sen NÄR (och framför allt VARFÖR) är det okej att gå runt med klänningar, västar, jackor gjorda av paljetter. Jag mår fysiskt dåligt när jag ser sånt. JAg och Anna var på H&M igår och blev förskräckta över vad vi såg. Paljetter i mängder, överallt. Alla färger och former. Jag kände mig helt lost och visste inte vart jag skulle ta vägen.


Hur länge har detta pågått? Är det att jag har varit så blind och blundat för detta eller vad? Tell me. Varför är det snyggt för det första? Förklara det för mig någon.

Herregud, nu är jag upprörd på riktigt också.
Våga vägra paljetter!

Nu måste jag fortsätta med uppgiften. Jag är så trött på att rita glödlampor.

Oj då, detta får nog bli kategoriserat under Inte Okej!
That's it.

Freitag.

Är det verkligen fredag idag? Ja, enligt min dator är det fredag. Enligt tv tablån är det fredag. Enligt min mobil är det fredag. Enligt mig är det inte fredag.

Jag håller på med min inlämningsuppgift. Vi får se när den blir klar. Jag har fyra timmar på mig och det borde jag verkligen hinna. Usch, jag hatar denna typen av uppgifter, jag suger verkligen på det.

Och till er som har fula bloggdesigner, snälla gör något åt dom!

"You sound like a girl"

Just det, det var det jag skulle skrivit om förut också när jag blev så upprörd över min msn :P

När jag var på väg till bussen följde en gubbe efter mig. Jag gick ikapp honom på väg mot juneporten. När jag är ensam går jag väldigt fort, det är sällan någon går om mig och gör dom det blir jag alltid förvånad.

Han var inte läskig eller så, han ville bara prata med mig. Men jag lyssnade på musik och för en gångsskull tog jag inte ur hörlurarna och svarade honom utan gav honom bara ett leende och fortsatte att gå. Jag hörde att han ökade stegen, men jag gick för snabbt för honom och han gav upp efter ett tag med ordet "herregud, detta är väl ingen sprintertävling?"

Hade jag inte varit så förbannat pissenödig hade jag gått hela vägen hem. Det var så skönt väder ute och jag var på precis rätt humör för det. En svag dimma låg i luften och det är så himla mysigt.

Nu ska jag fortsätta med min skoluppgift som ska in i morrn eftermiddag. Ska sova snart - lovar.

Guten nacht, prinzessin.

EMA 2009

Utan att kolla in vad alla andra tycker om galan så skriver jag ner vad jag själv tyckte.

För det första blev jag jätte förvånad över att självaste Green Day öppnade galan. Hade för mig att Tokio Hotel skulle göra det, men icke.

Green Day uppträde med Know your enemy och Minority (en av mina absoluta favoriter, är så glad att dom valde den!). Som vanligt är deras scenshower super häftiga och jag fick flashback tillbaka till Stockholm. Dom är så underbara live, verkligen. Billie Joe - vad i helvete har du gjort med ditt hår?

Anyway, Green Day vann i kategorin Best Rock, och det är dom verkligen värda.

U2 vann i kategorin Best Live Act, och jag är övertygad om att min mamma skulle jublat om hon kollat på den. När jag ändå nämner U2 så måste jag nämna deras framträdande. GORGEOUS! Att dom öppnade med låten One var ju underbart (visste ni att låten är inspierad av Berlinmurens fall?). De uppträdde ju vid Brandenburg, och det var magiskt. Riktigt fint belyst och sjukt mycket folk!

Foo Fighters är också värda att nämna. SJUKT BRA!! Gillade skarpt att dom hade med en violinist upp på scen. Mycket bra framträdande!

Katy Perry och Pete Wentz är inte ens värda att nämnas mer än så här - sorry.

Sen har vi Tokio Hotel. Vilka killar. Deras uppträdande med World behind my wall (som ni kan se här) fick mig nästan att börja gråta, och jag skojar inte. Låten som är en av de bästa på hela skivan, samt deras senaste singel gick verkligen rakt in i mig och jag älskade varje sekund. Jag tyckte det var fint att dom fick göra en hyllning till minnet av berlinmurens fall, och bildspelet som spelades upp bakom dom var jätte fint och stämningen var kanon. Jag kan lätt gifta mig med Bills jacka - ge mig!

De vann också Best Group, och både jag, Mirre och Cici blev som fjortonåringar och skrek i soffan, haha. Det är dom verkligen så värda. Helt sjukt att dom vann över grupper som Green Day, Linkin Park och Kings of Leon. Men så är deras fanbase helt sjuk också.


20:48 CET

Tokio Hotel is on the red carpet!! And they tell us why they don’t tweet: “because they’re old-school.” Hearing Bill Kaulitz say that is pretty hilarious. (tyckte det var lite kul) källa

 

Tack töser för en mysig kväll ♥



Jag som klarat mig så länge!!

Nu får jag inte ha kvar min version av msn, jag hatar den nyaste version. APA.



håller på att skriva ett inlägg om ema nu. kommer upp om en stund.

Aus.

Nu beger jag mig ner till Hemmakväll för att köpa godis och Cola till töserna. Ska hem till Cici och kolla på EMA. Jag kommer att sitta och krossa mina tummar för Green Day och Tokio Hotel.

Jag blir förvånad om ni inte vinner, ni är verkligen bäst


Späck

Ungefär så här känner jag mig just nu. Jag är nyss hemkommen ifrån McDonalds, och från och med idag ska jag inte äta där mer. Jag mår bara dåligt när jag kommer därifrån. Ja, så var det bestämt. Haha.

Nåja, Anna hjälpte mig att kläcka en idé till uppgiften som ska in imorrn, en som var mycket bättre än min egna så nu håller jag på att skapa den. Slänger upp den om den blir bra.

Ikväll är det som sagt EMA och jag ska hem till Cici och kolla på det. Mys att inte kolla på det helt själv på min mini tv (:

Anna kommer förbi om en stund också, vi ska kolla på ett småkryps liv. Hon blev lite sugen när jag berättade att jag kollade på toy story i morse.

Tomatsoppa!

Jag trodde aldrig någonsin att detta skulle hända, men jag ska slänga upp ett recept på mammas goda tomatsoppa som jag åt förr förra gången jag var hemma.

4 pers.
2 gula lökar
1 liter passerade tomater
2 dl 20 % grädde
2 pkt mozarella
2 klyftor vitlök
salt o peppar
0,5 - 1 liter grönsaksbuljong

Fräs löken häll i vatten och buljong och tomater, låt puttra ca 15 min.
Kläm i vitlök kryddor och grädde. Lägg i delad mozarella i soppskålen och häll över soppan.
Så är det klart!!

Sååååå gott, jag lovar!

Tv tips!

Är du en nattmänniska precis som jag och inte vet vad du ska kolla på?
Då röstar jag för att du slår på SVT1 kl. 00.55

Då visar SVT nämligen dramaserien Jekyll i repris.

Info ifrån tv.nu
År 2008 träffar vi en ny doktor Jekyll med ett gammalt problem: Mr Hyde. Men Hyde vet inte att Jekyll har en fru och två barn och att han är beredd till vadsomhelst för att skydda dem mot sin onda sida, till och med att ingå en deal, med sin egen djävul. Och Jekyll vet inte att hans förvandling ingår i en 100-årig plan, stödd av obegränsade resurser och obegränsad makt. I rollerna: James Nesbitt, Gina Bellman, Denis Lawson, Michelle Ryan, Meera Syal.


Handboll!

Woho! Ska ner till Idrottenshus nu och kolla på handboll tillsammans med Mirre och Cici. Dom är så söta dom två, dom är som ett gift par, haha (:

I alla fall, det var sjukt länge sen jag var och såg en handbollsmatch. Jag och Charlotte var besatta av handboll under gymnasiet och såg en elitmatch säkert en gång i veckan. Vår mattelärare anpassade uppgifterna så att dom var handbollsrelaterade så att vi fick någonting gjort. Illa när man tänker tillbaka, men vad kul det var!

Ja, ja, nu måste jag klä på mig. Det är kallt ute, jag har inte börjat använda vinterjacka ännu, och idag snöade det. Jag är ganska besvärlig ibland ;)

Ikväll ska jag även hinna med att göra en uppgift till Grafisk Design kursen. Imorrn är det EMA och då hinner jag inte sitta vid datorn. Woop woop!

Anberlin

Ny musikupptäckt. I alla fall ny för mig. Anberlin.

Gruppen bildades i USA 2002. Sedan 2007 består bandet av Stephen Christian (sång), Deon Rexroat (bas), Joseph Milligan (gitarr), Nathan Young (trummor) och Christian McAlhaney (kompgitarr).

Sitter och lyssnar på deras nyaste album New Surrender på spotify och jag är helt trollbunden. Detta är sån musik som får mig att må som bäst. De spelades hos min kusin i fredags, och jag visste med en gång att jag skulle älska dom. Ge dom en lyssning. Det är dom värda!

Breaking


Said and Done



Everywhere in between



Illusioner, drömmar och tankar


Sofia, Tisdagen den 3:e juni 2008 kl 14:20


Jag är ganska glad just nu.
Jag har tagit kontakt med en tjej som ville ha en ny bloggdesign. Och hon tycker att den jag håller på med är jätte snygg!

Hoppas att jag ”vinner tävlingen”. Det skulle varit väldigt roligt att se min design på någon annans blogg. Kanske skulle det leda till någonting mer, att fler skulle vilja att jag designade deras bloggar?

Jag är så nervös, men allt jag vill just nu är att åka hem, spela igenom Reden utan fel, och sedan hålla på med hennes design tills mina ögon svider.
Det är så jag vill jobba. Det är så jag mår som bäst.

Jag vill så gärna tro att jag är duktig. Jag vill så gärna klara det här.
Det känns som om jag inte kan tro på att jag är duktigt förrän någon annan vill ha det jag gör.
”Wow! Jag är fruktansvärt avis på din talang ska du veta!” - Detta skrev hon i ett mail till mig, och jag undrar.. har jag verkligen talang för design?

Jag har två önskningar; att bli duktig och en uppmärksammad webbdesigner och att bli en duktig Musiker. Helst sång och gitarr. Jag ska ta sånglektioner i höst, och börja i en kör. Leta upp liknande människor, starta ett band. Och kämpa, kämpa.
Jag ska bli den personen alla vill se upp till och vara.

Jag måste göra något kreativt, annars tar jag mitt liv när jag fyller tjugosju. Precis som alla stora stjärnor.

Jag lovar.


Detta skrev jag som ni ser för 1,5 år sedan. Ganska kul att se vad man tyckte och tänkte då. Nu ska jag laga mat, kyckling, wok och potatis. Mums!

The wierd bitch project


"I actually do constructive things with my free time, instead of carving myself up like a pumpkin"

I have something to give you. I don't want it anymore. Thirty hours of pain all at once, all for you.

"People once believed that when someone dies, a crow carries their soul to the land of the dead. But sometimes, something so bad happens that a terrible sadness is carried with it and the soul can't rest. Then sometimes, just sometimes, the crow can bring that soul back to put the wrong things right."

Mannen, myten, legenden - Joakim Thåström.

Oj vad jag har varit off på Thåström fronten det senaste, har varit alldeles för mycket TH (okej, inte för mycket, men jag har inte kunnat koncentrera mig på annat, haha).

Detta läste jag i alla fall idag på hans officiella hemsida:

091021
ny platta, turné och skavlan!

Den 25 november släpps samlingskivan ”BE-BOP-A-LULA HELA JÄVLA DAN!” (Universal Music).
Skivan sammanfattar Thåströms 20 år som soloartist sedan solodebuten 1989.
Detta är första gången det släpps en samling med Thåström där han personligen varit inblandad i urval och utformning. Med i skivans omslag finns en längre intervju med Thåström som är skriven av journalisten Georg Cederskog som arbetar på Dagens Nyheter. I deras samtal berättar Thåström öppenhjärtligt om sin musik, sina texter och sitt liv.

Skivan kommer även att släppas som en box där det medföljer en bonusskiva som heter ”Kompost” samt en DVD med 8 låtar inspelade live på Olympen i Lund 2006. ”Kompost” innehåller 13 st tidigare outgivna låtar och nya versioner av egna låtar. Bland annat en inspelning av Dan Anderssons ”En spelmans jordafärd” och covers på den danska artisten C.V Jörgensens låt ”Indian summer” (med svensk översättning) och på låten ”Repulsiv” av Garbochock. Thåström har under de senaste 10 åren gjort ett antal inspelnings-sessioner där han spelat in nya versioner på sina äldre låtar. Flera av dessa finns med på ”Kompost”.

Det är också klart att Thåström medverkar i TV-programmet Skavlan den 2
7 november där han ska framföra en låt.

 


I alla fall, Thåström ger sig ut på en miniturné i början av 2010 och jag när jag kommer hem ska jag boka biljetter till Göteborg (4e februari). Är det någon som vill följa med mig så är ni välkomna!

Skivan finns som cd här, deluxe här, samt som en samlingsbox.

2010 kommer att bli ett fantastiskt musikår!

Score!

Hej!

Grupp 10 (Mobbing)
Filmens totala intryck är mycket bra. Fotot är bra och spelet är imponerande i avsnitten från videodagboken. Ni har också lyckats väl med ljudet och mixen mellan tal och musik ligger bra i nivåerna.

Jag blev väldigt berörd när vi såg arbetskopian i samband med handledningen och den känslan var stark även under redovisningen då jag såg filmen i färdigt skick. Med tanke på målgrupp och syfte har ny lyckats bra med att få filmen dit ni vill.

Betyget blir VG

//Gunnar Nilsson

Yes! Har fått VG på alla uppgifter. Fett nice. Har inte gjort tentan ännu, men ska plugga gärnet och sätta den i januari. Då får jag VG i betyg i Marknadskommunikation. Suck on that!

Oh lord..

det första jag såg i morse var THs nya turné affisch. Jag gillar den verkligen inte. Dom hade kunnat gjort det sjukt mycket häftigare och framför allt valt en annan färg. Ja, det är mest färgen jag irriterar mig på. Men jag lär vänja mig. Alla killarna ser bra ut på affischen och det var först andra gången som jag upptäckte att Bill har sin mohawk på bilden.


Jag har försovit mig. Stängde av klockan i morse och istället för att gå upp direkt som jag brukar så somnade jag om och vaknade för 20 minuter sen. Jag skyller på att jag sovit dåligt.

Kollar på Sin City nu och ska snart gå ner till skolan. Vi har 3D labb idag till klockan fem.

Giving up doesen't always mean you are weak.

sometimes it just means your strong enough to let go.

photo.

"Do you think your father and i Like each other?"

"Surely you must.. a little?"
"Ofcourse not!"


aaaah.. lyssnar på soundtracket till Corpse Bride och Nightmare before christmas. Två filmer jag aldrig kan få nog av och vars musik jag älskar. Självklart är Tim Burton och Danny Elfman inblandade i båda och det är det som gör det så himla fantastiskt underbart bra.

Musik ifrån Corpse Bride (hittade inga videos i HQ - orkade inte leta - så ni får söka själva om ni vill ha bild :P)

Remains of the Day


The Piano Duet


The Wedding Song (haha, lyssnade precis på den på tyska. Haha, föredrar den på engelska..)


Musik ifrån Nightmare before christmas

Poor Jack


Oogie Boogie


Kidnap The Sandy Claws




Covers
Kidnap the Sandy Claws - Korn


This is Halloween - Marilyn Manson


Poor Jack - Plain white T's



Tre dagar kvar..

till EMA och MTV visar specialprogram om EMA just nu. Jag orkar dock inte kolla på det mera, för jag ska ut och gå. Jag är jätte trött även om jag sovit helt okej de senaste nätterna.

Ikväll pysslar jag med bloggdesigner, har som vanligt flera stycken på G, och jag hoppas att dom kommer att dyka upp inom några dagar.

Fick reda på vad vårt projekt i Grafisk Design 2 skulle handla om. Vi ska göra en Grafisk profil för ett par jeans. Förklarar senare vad det innebär, vi har i alla fall väldigt ont om tid, FYRA VECKOR. Det är ingenting!

Jag kommer nog att ha hand om hemsidelayouten, det hoppas jag i alla fall att jag kommer att ha. Men skriver om det mer på onsdag då vi haft vårt första möte och delat upp alla sysslor emellan oss. Ska bli kul, kul, kul!

I veckan måste jag ringa praktikplats. Jag hoppas dock att dom svarar på mitt mail innan onsdag så att jag slipper att ringa, haha.

Nu ska jag ut och gå och lyssna på musik. That's the way I like it.

eggi.blogg.se

Egzona har fått en ny design. Hennes blogg är tyvärr lösenordsskyddad, så ni får nöja er med denna bilden.
AAH, nu är TOKIO HOTEL på MTV!


World behind my wall / Lass uns laufen

Jaa, Tokio Hotels nya singel är låtarna ovan.
"okej" tänkte jag. Inte helt oväntat faktiskt.

Jag hade faktiskt hoppats på Noise, men samtidigt tycker jag att den påminner ganska mycket om Shrei och Scream. Jag förstår verkligen varför de valde WBMW och LuL som sin andra singel.

Jag gillar't.

Ser fram emot musikvideon.

Lite bilder ifrån Alingsås

Sjukt svårt att fota ljus i mörker med en kamera man knappt kan hantera. Men det blev några stycken i alla fall (:







Halloween

Detta är min favorbild ifrån igår.

Nu ska vi till mormor. Fler bilder kommer ikväll när jag kollat igenom alla.


Veckans animation V.45


through it all

I love being held. I love when I am in someones arms, and I know that they would do anything for me. yea, I know its selfish but that is what I love. I love waking up to someone and smiling and having them smile back. When you are cold, and you are sharing a blanket and you have their sweatshirt on. your hair is all a mess and your breath smells and you nuzzle up to their neck and they nuzzle you back and wrap their arms around you. and you smile. And fall right back asleep.

I love walking into a room and he smiles back at you, you work your way over, making googiley eyes just for fun until you reach him, and then he wraps you in a big hug and you say hi and act like you haven’t seen each other in ages. That is a great feeling.

Feeling the rush of his lips trail down your body, covering every spot of skin. Giving in to him, giving him what you both want. Feeling like one. Knowing your love will not fade. Knowing giving him that will make him keep you forever, just as you want.

The happy moments, the secret smiles. Going out with his family and saying something they don’t get, but he gives me that look that tells me he got it and he found it funny. Him telling me how beautiful I am in front of his family. Them looking at us and seeing how much we adore each other. The feeling of pride when his mom tells me she is happy her son has found someone so worth his love.

The tears after a big fight. And then him rushing over to dry them with kisses, not being able to sleep until he knows I am better.

The silent way people drift apart, the way the secret smiles fade. The fights end in crying with no one to hold you. the way your world seems to collapse, but you know this isn’t the way its supposed to be.

YELLING AT HIM TO FIX IT. even though you know you did more damage than he did.

After the break up, the feeling of betray as you look at another guy. Knowing you shouldn’t be looking, you don’t belong to them. knowing he still doesn’t look at anyone but you.

When you hang out, the way his eyes watch yours,the way they say sorry, the way you know he wants to kiss you and make all the pain go away. Trying your hardest not to cry because he refuses to become a couple together.

Being completely in love with him. and him with you.

Being best friends.

Him thinking he is not good enough, so he wants you to find someone that is.

You refusing to find someone else because you want him.

The complications. The tears. The heartache.

The feeling of love through it all.
-J

RSS 2.0