Dadamm..


Nu blir det Desperata Hemmafruar för hela slanten!

My name's Bond. James Bond

Hej alla människor!
Sitter framför datorn när jag egentligen borde plugga lite matte (surprise!). Jag vill bara att den här kursen ska ta slut någon gång så att jag slipper ha mer matte.

Kollar på slutscenen av Casino Royale. Mycket bra film, en av dom bäst bond filmerna - lugnt. Längtar till nya Bondfilmen!!

Nu är det snart Will&Grace på TV:n. Är relativt nyligen hemkommen ifrån träning och mattepluggande tillsammans med de båda A:na. Åt sallad och bakad potatis på Grafitti Café, på centralen, och satan i gatan vad gott det var! Någorlunda billigt också. Vårt nya stammisställe kan jag tänka mig (:

Håller på att rita min mor och en vän till mig, dessutom måste jag göra klart en beställningsdesign.
+ att jag vekligen MÅSTE börja på mitt föredrag.

Oh, om två veckor kanske vi sticker till Köpenhamn en sväng. Me like!


You know my name - Chris Cornell

Chaos im System




Mat.

Håller på att steka köttbullar och fixa klyftpotatis. Grejen är att jag precis ställde in klyftpotatisen i ugnen, och köttbullarna är i princip färdigstekta.

Tajmningen på min matlagning är sådär. Potatisen är klar om tjugo minuter, så köttbullarna får vänta lite till dess innan dom kan ätas. Mumma!

Har tankat hem Travis album The Boy with no name samt Keanes album Hopes and Fears. Varför vet jag inte riktigt, men dom är helt okej.

Nu ska jag röja på mitt golv, och rita lite - lite.

Küss

Veckans animation V.40


Bill Kaulitz



Blev klar med Bill idag. Inte hundra procent nöjd, men ganska okej ändå. Jag orkade inte göra så mycket på jacka och smycken. Vi får överleva utan det ;)

if you don't love me why do you let me go

förlåt, är inte mig själv idag.
återkommer imorrn.

Release me - Oh Laura



!!!

Attans..

Jag vill sitta intill datorn just nu och rita, pyssla i photoshop och lyssna på bra musik - MEN JAG HAR INTE TID! Det är första gången på länge som jag verkligen inte har tid att göra det.. I morgon kommer jag att ha tid hela dagen, och det behövs. Jag känner mig jätte stressad, fast jag egentligen inte behöver göra det.

Vill hälsa alla nya läsare välkomna, antar att ca 99% av dom är Tokio hotel fans, men det är bara roligt ;)
TACK
alla ni som mailar och alla som berömmer mina bilder. En vacker kommentar gör mig jätte glad när jag känner mig som mest ledsen och värdelös. Så tack än en gång.

Nu ska jag hoppa in i duschen, ska iväg om en stund. Ha en underbar kväll, så hörs vi imorrn!
Küss!

Walk the line - Joaquin Phoenix


Kass video, men hittade ingen bättre.


I Got Chains - Chains Around My Feet

Jag är så himla trött! Klev upp åtta i morse och har svirat omkring i halva stan. Kom hem runt fem, funderar på att sova, men då kommer jag inte kunna sova inatt. Har jätte ont i huvudet, och dessutom har jag jätte tråkigt..
Igår trodde jag att jag skulle dö när jag åkte bussen hem. Han körde värre än dom flesta. Fort och jävligt.

Idag har jag tillbringat 45 minuter i en och samma affär. I en skoaffär - jag, som har noll intresse av skor. Men det gick ganska bra ändå (: Köpte en väst ifrån Veromoda (sket snygg) samt ett träningslinne. Åt Wok, skit gott. Det var buffé och jag är fortfarande mätt..

Jag ska inte hem i helgen, och samtidigt är det skönt, men samtidigt vet jag att jag kommer att vara sjukt rastlös. Som tur är stannar även Anna och Alex i Jönköping över helgen - yes!

Så vad händer i Jönköping i helgen? Imorrn blir det nog kåren, om jag hittar mitt kvitto på att jag betalat kåravgiften. Den ligger antagligen under min säng. Jag borde (läs måste) plugga matte, samt börja på mitt föredrag. Jag vet vad jag ska skriva om nu i alla fall. Eller ja, tror det blir underbara Salvador Dalí eller Johnny Cash <3




Ha en bra kväll.
Küss

Tvillingarna Kaulitz


Du bist alles was ich bin
Und alles was durch meine Adern fließt
 Immer werden wir uns tragen
Egal wohin wir fallen, egal wie tief

Ich will da nicht allein sein
Lass uns gemeinsam
In die Nacht

The Notebook.



Young Allie: Now, say you're a bird.
Young Noah: If you're a bird, I'm a bird.

Åååh..

Har suttit framför Illustrator sen Klockan sex. Jag är snart klar med Kaulitz tvillingarna, och jag är så himla glad just nu. Min rygg värker, och jag kommer att ha sjukt träningsvärk imorrn, men det spelar ingen roll. Imorrn ska jag plugga matte och förhoppningsvis köpa mig ett par nya skor. Sitter och sneglar lite på The Notebook, en av mina favoritfilmer.  Det börjar närma sig slutet nu. Noah har fått en hjärtattack. Naaw..

Sitter med raggsockar, tjock tröja och mössa på mig. Ja, det är kallt i min lägenhet. Elementet är knappt varmt och ändå står termostaten på sexan, inte konstigt att jag är sjuk hela tiden.. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på i helgen ännu, men jag hoppas att det dyker upp något kul. Är så himla rastlös.

Nämnde jag att jag är glad?
Det är nog för att jag hittat något som jag är bra på, och då blir allting mycket bättre. Hela tiden och alltid. Jag måste snart gå och lägga mig, ska upp tidigt imorrn. Ska bara rita klart först (:

Mirre

Ritade av Mirre idag. Ganska nöjd.


Förlåt om det blir lite mycket illustrationer nu för tiden. Men det får ni leva med ett tag.
Jag gör inget särskilt om dagarna än går i skolan och tränar, och det är inte alltid kul att höra på sånt tjafs.

Nu ska jag se på Vem kan slå Filip och Fredrik.
Küss

Natten.


Detta har jag suttit med de senaste tre timmarna. Mitt huvus snurrar, och jag orkar inte göra någonting över huvudtaget. Jag ska försöka sova nu. Har en seg föreläsning på morgonen imorrn, och jag får inte somna på den. Speciellt inte nu när vi lär oss Illustrator. Nu känns det som om jag borde ta en bloggpaus, men vi får se hur det blir med det.

Oh, jag kuggade på matte förresten. Slarvfel så in i helvete. Nästa vecka har vi en ny redovisning på ett helt nytt kapitel som jag inte fattar någonting utav. Jag ska vara så sjukt seriös att gå upp klockan åtta på fredag och åka och hem till Alex och Fredde och räkna, TROTS ATT JAG ÄR LEDIG OCH KAN SOVA HUR LÄNGE JAG VILL. Det har aldrig hänt förut, men jag känner att det är välbehövligt. Dessutom lovade dom mig plättar. Det kan inte ens jag tacka nej till..

Fan, fan, fan. God natt!

Komm zurück, nimm mich mit



Jag lyssnar på In die Nacht. Den går på repeat och den får mig att tänka. Den är otroligt vacker.

Jag känner mig lite ledsen, faktiskt. Och väldigt falsk. Jag vill stänga ute min fantasivärld, men den tränger igenom den mur jag försöker att bygga upp runtomkring mig. Folk har alltid sagt att jag måste kunna lita på människor. Att jag måste våga släppa in människor. Det har alltid varit mitt problem, och jag försöker verkligen att jobba bort det. Det går långsamt, och trögt, men det är på gång. Jag tänker på alla gånger som folk har försökt trösta mig, utan att det lyckats. Hur dom försökt lugna ner mig och hindra mig från saker. Man har alltid försökt att hålla mig tillbaka. Jag kan inte låta bli att tänka på hur allting kunde varit. Om alla mina tankar hade slagit in, vad hade min familj tyckt om mig då? Jag börjar komma in i en period där jag inte vill vara omtyckt av någon. Jag tycker inte att jag är värd det. Fan.. jag tror aldrig att jag kommer att sluta försöka fly från den jag verkligen är. Nevermind.

Nimm meine Hand. Wir fangen nochmal an. Spring nicht


Ange..lina?


Detta ska föreställa Angelina Jolie. Men.. ja.

Tom Kaulitz



Gjord i Illustrator CS3.
(Till Malin)

TRÖTT!

Jag är trött. Har precis kommit hem ifrån Fredde och Alex. Vi har räknat lite matte, spelat guitar hero (jag suger verkligen på det) och bakat muffins. Dom godaste muffinsarna jag ätit. Anna och Alex fixade, och tillsammans med sylt så smakade dom som pannkakor (:

Ser på 2½ men.. så bra.
Jag ska packa inför imorn, och sen ska jag läsa lite.. och sova.. det ska bli så skönt!

Veckans animation V.39


"Was?!"

Illustrator.

Jag trodde aldrig att jag skulle säga detta men jag hatar bill kaulitz! Har ni försökt att rita av honom i illustrator? Gör det, han är sjukt jobbig. Hans hår vill jag bara spy på, och jackan och hans halsband ska vi inte ens tala om :D

Ha! Vi har börjat med illustrator idag och det är SJUKT KUL! Bland dom roligaste programmen jag någonsin har jobbat i. Det är första gången jag ritar i illustrator och jag är väldigt nöjd med min bild. Vi ska rita porträtt och jag ritar av Bill (surprise!). Så här ser det ut just nu;



Jackan kan som sagt bara gå och dö, och likaså hans näsa. Jag sparar det jobbigaste till sist. Men nu har ni fått ett litet smakprov i alla fall, jag är som sagt sjukt nöjd med tanke på att det är första gången jag ritar i illustrator. Har suttit här sen kvart i ett och jag funderar på att lägga av snart. Mina ögon svider. Men jag kan ju inte sluta nu när det går så bra (:

Küss

Du bist nicht alleine

Ja, nog märks det att jag är hemma. I alla fall på antalet möjligheter att komma in till stan. Jag har haft tre tillfällen på mig att komma in. Klockan tio, klockan två och klockan sex. Underbart. Det är nästan så att jag saknar detta. Ironi.
Jag har degat i soffan hela dagen. Eller ja, jag vaknade klockan elva, och sen dess har jag degat i soffan. Jag har sett på En prinsessas dagbok, den andre harry potterfilmen samt början av forrest gump. Mamma och pappa for till Oslo runt sex imorse, och jag är väldigt tacksam för att dom inte kom och väckte mig. Ytterst tacksam.

Ikväll ska jag till Skara. Det brukar vara lyckat.
Nu ska jag duscha, Küss

Naaw.


Sims är farligt. Men vet ni vad? Jag har världens bästa kusiner, så dom ska låna ut alla tilläggsspel till mig. Jag är så glad att jag nästan spricker. Och ja, det är verkligen så roligt. Och äntligen har jag hittat två till som tycker att det är lika kul som jag (som är i min ålder). Jag är nöjd.

Packa, var det, ja.

Lidköping is the shit.

Satan i gatan vad trött jag har varit idag, jag vet inte hur det kommer sig. Matten var sjukt seg, men föreläsningen gick skapligt fort. Och vi var rätt så duktiga idag på våran räknetimme. Det gick relativt smärtfritt och alla förstod faktiskt hur man skulle göra. Det är ett mirakel.

Sitter och väntar på bussen som går om 45 minuter. Ska åka hem nu, och självklart planerar mina vänner här en fest - just denna helgen. Suck och muck. Men, jag kommer att ha det minst lika kul hemma. Fick just reda på att mor och far ska till Oslo imorrn (satan vad dom flänger). Vad dom ska göra där har jag inte riktigt kommit underfund med ännu.
Idag ska jag få kela med min pissenissekissemisse.


Zelda är sötast i hela världen.


Har just sett Tokio Hotel TV Episode 44. Ingen jätte rolig episod direkt, men dom är ju så fruktansvärt söta att man får hål i tänderna..
Sitter och lyssnar på underbara Live versionen av Wo sind eure hände. Har någon det klippet på datorn så får ni gärna meddela mig, skulle gärna vilja ha det min sandisk (:

Neh, nu ska jag väl börja packa eller något. Som den sanna tidsoptemist som jag är så kommer det bli jätte stressigt om ungefär tjugo minuter.
Ha en bra helg, det ska jag ha.

Och skriv många blogginlägg så att jag har att göra när jag kommer hem på söndag.
Küss

Leave at your own chosen speed.


Foto: maxplus.se


Detta är min fantastiska vän Anna.
Visst ser Anna proffsig ut? Visst ser Anna duktig ut?
Hon ser ut som om hon aldrig gjort annat än tränat på sådana här maskiner ;)

Jag, Anna och Alex började träna idag på Friskis och Svettis. Jävligt gött, och jag hoppas att jag har sån där skön träningsvärk imorrn. Vi ska ha matte från åtta till tolv, och jag känner mig lagom taggad inför detta. Imorrn sticker jag hem. Ska leka med min kissekatt och hälsa på mamma och pappa och festa med Charlotte (och elin?). Det ska bli gott.

Vi hade världens segaste föreläsning idag (igen!). Designhistoria, men den segaste och tråkigaste läraren som finns, okej nu är jag skit taskig. Men jag kan inte hjälpa det. Han pratar konstant, långsamt och i samma tonläge hela tiden. Han sitter bara framför sin dator och låter oss kolla på när han klickar runt på mappar och bilder och diverse texter. Större delen av klassen somnar under hans föreläsningar. Idag läste vi tidningen, ritade, lyssnade på musik och löste soduko.

Nu ska jag göra klart min mobilannons, och spela lite sims, sen ska jag lägga mig tidigt. Haha, vilket skämt.

KÜSS

Liar Liar Pants on fire

image255

i have the word 'truth' on my arm
because there is no room for honesty when you're a liar

It ain't me, babe.



Go away from my window, Leave at your own chosen speed.
I'm not the one you want, babe, I'm not the one you need.
You say you're lookin' for someone Who's never weak but always strong,
To protect you and defend you Whether you are right or wrong,
Someone to open each and every door

But it ain't me, babe, No, no, no, it ain't me, babe,
It ain't me you're lookin' for, babe.

Go lightly from the ledge, babe, Go lightly on the ground.
 I'm not the one you want, babe, I will only let you down.
You say you're lookin' for someone Who will promise never to part,
Someone to close his eyes for you, Someone to close his heart,
Someone who will die for you and more,

But it ain't me, babe, No, no, no, it ain't me, babe,
It ain't me you're lookin' for, babe.

Go melt back into the night, babe, Everything inside is made of stone.
There's nothing in here moving And anyway I'm not alone.
You say you're looking for someone Who'll pick you up each time you fall,
To gather flowers constantly An' to come each time you call,
A lover for your life an' nothing more,

But it ain't me, babe, No, no, no, it ain't me, babe,
 It ain't me you're lookin' for, babe.

Jaha?

Hur länge har man kunnat haft Svenskafacebook? Jag har totalt missat det.

Heilig - Tokio Hotel


Har haft denna på hjärnan hela dan <3

So long, suckers.

Haha, nyss hemkommen ifrån en föreläsning i matte. Jag kan inte göra annat än att skaka på huvudet.

48 st kuggade på redovisningen
52 st klarade det.

Jag är en av de 48 och ska göra om det igen.

Nu ska jag städa i min lägenhet, bära ner lådor i källaren, plocka upp alla kläder på golvet, diska. Sen ska jag sova och gå ut och gå och göra lite uppgifter till skisstekniken. Så ser min dag ut idag. Avundsjuk?

"You're the sun, Tom. You shine on me every day"

Jag satte mig här för att skriva ett jätte intressant inlägg om någonting jätte intressant. När jag väl loggat in och skapat ett nytt inlägg så kommer jag inte alls ihåg vad det var jag skulle skriva. Det står helt still i huvudet. Ja, ja.

Jag har laddat ner de första avsnitten av Beverly Hills 90210, jag var besatt av den serien när jag var liten. Jag måste bara se om denna fantastiska serie. Dylan har jag alltid haft en crush på. Jag upptäckte precis att det finns 10 säsonger (!) av den serien, så jag har att göra ett tag. Jag kommer antagligen att tröttna efter två säsonger.

Oh, I skolan så fick vi en ganska kul uppgift på Skisstekniklektionen. Vi ska skissa en mobilannons. Det bör vara minst en människa med i bilden, och självklart en mobil. Jag insåg snabbt att min fantasi = 0, men jag ska lösa det här på något sätt. Jag har två ideér. Det blir nog bra.

Nu ska jag äta klyftpotatis. Mumma!
/S.

Shutdown

Mor och far är hemma i sverige nu. men har väl sisådär fyra timmars bilresa till innan dom är hemma. Dom verkade haft det jätte bra, och det var nog bra för dom att komma iväg lite.

"Jag hittade en almenacka där nere med Tokio Hotel"
"Jasså? Var den fin?"
"Dom ser lite plastiga ut, tycker du inte det?"
"Ptja, det gör väl dom flesta när dom blir retuscherade?"
"Sångaren har ett väldigt speciellt utseende"
"Ja, han är väldigt snygg"
"Mjo, jag vet att du tycker det. Men ibland kan jag inte skilja på om det är en kille eller en tjej när jag ser vissa bilder"
Suck



Nu säger jag och min dator hejdå för idag. Ska upp tidigt imorrn. 8.45, kan bli kämpigt.
Ska göra lite situps nu, det var ett tag sedan nu.

En resa till Nya Zeeland vore inte fel.
Küss

Suck

Min blogg har varit helt störd idag. Det går inte uppdatera menyn bland annat.
Jag börjar tröttna på det nu.

Ska snart se på film. Bridget Jones 2. Den är absolut inte bättre än ettan, men den har ändå sin charm. Är äntligen klar med mitt tidningsomslag, men det blev inte särskilt bra (:

Nåja.
God natt, Küss.

Veckans animation V.38


Vinnare av Best new artist, VMA 2008

Saker jag borde göra istället för att sitta framför datorn.

  • Klä på mig
  • Handla mat
  • Städa
  • Bära ner lådor till förrådet
  • Börja med mitt föredrag om valfritt ämne (förslag är mycket välommet)
  • gå ut och röra på mig
  • Göra klart mitt tidningsomslag som ska vara klart imorrn
  • Skissa
  • Äta
Kommer jag göra något av detta snarast?
Ptja!

Mamma mia..

Jag är förälskad i..

Nelly Furtado
(fast hennes musik är väl ingen höjdare..)

och Megan Fox

Vilka vackra människor!

The Anthem (Chess)



No man, no madness
Though their sad pwer may prevail
Can possess, conquer, my country's heart
They rise to fail
She is eternal
Long before nations' lines were drawn
When no flags flew, when no armies stood
My land was born

And you ask me why
I love her
Through wars, death and despair
She is the constant, we sho don't care
And you wonder will I leave her-but how?
I cross over borders but I'm still there now

How can I leave her?
Where would I start?
Let man's petty nations tear themselves apart
My land's only borders lie around my heart

Kom igen..


Den här dagen har varit sjukt äckligt ovärd. Vi skulle hålla föredrag på fem minuter idag. Jag hade inte gjort något föredrag (missuppfattning - så klart), och jag har noll idéer på vad det ska handla om. Anna hade bokat ett tåg hem vid fem, och vi hade lektion vid ett. Vi gick ifrån lektionen kvart över och satte oss i skolbiblioteket. Sen gick vi på stan - igen. Sen stack vi hem till mig och åt ett ton marängsviss. Fy fan vad gott det var och jag är fortfarande proppmätt!

Jag har fastnat framför Made! - Igen. Det är fortfarande inte bra, och jag funderar på att gå ut och gå istället. Måste ladda min mp3 fullt först. Imorn ska jag iväg en sväng. Min telefon är äntligen lagad (hoppas jag!) och jag ska hem och hämta ut den. Plus att jag ska vara ett duktigt barnbarn och hälsa på min mormor, samt träffa min kusin Elin. Alex och Anna har båda åkt hem i helgen så jag tänkte passa på att göra det samma. Även om det bara blir en blixtvisit med tanke på att mamma och pappa är i ITALIEN.

Oh, vi ska åka till Köpenhamn snart och kolla på en utsällning med döda människor! Fattar ni vad intressant? Det är en kille som har sparat hud och grejer från döda människor och byggt upp nya för att visa oss hur människans kropp ser ut och fungerar. Sjukt spännande. Här är den officiella sidan och jag längtar verkligen dit. Sjukt intressant.

Jag har varit helt seg idag också. Jag vet inte varför. Jag färgade håret mörkt igår och jag har utslag på halsen och på tinningarna. Jag har blivit allergisk på riktigt mot den jävla färgen. Så hädanefter ska jag färga det hos frisörer. De borde kunna anpassa färger lite så att jag inte får utslag.

I natt kliade min hårbotten så mycket att jag vaknade skit tidigt och var tvungen att gå ut och gå för att inte bli galen.

Min kväll kommer att se ut så här:
20.00 Top Model och Idol 2008
21.00 Heroes och Vem kan slå Filip och Fredrik

Sorgligt.

<3



Edward: Kevin, you wanna play scissors, paper, stone again?
Kevin: No!
Edward: Why not?
Kevin: 'Cause it's boring. I always win!

Look around, I am here.

eko, eko, eko..

Känner mig allmänt depp just nu. Upp, ner, upp, ner, upp, ner.
Det snurrar lite i huvudet och rygg och armar värker utan att jag gjort någonting speciellt. Jag känner mig bara så fruktansvärt.. tom.



Shiet..

Jag är helt slut, allvarligt talat. I morse hade jag "prov"  i matten - eller vad man ska kalla det. Man fick bara ha ett fel, och därför tror jag att jag är körd. Men under kan ske.

Sen stack vi hem till alex och åt toast och småkollade lite på smallville. Sen inledde vi operation myrorna och hitta byxor. Vi har flängt över halva stan. Vi åkte till ett frisörgymnasium och kollade priser, vi åkte till H&M och hittade (faktiskt) ett par sjukt sköna byxor - som så klart är alldeles för stora, men det är det som får mig att känna mig mindre. Hittade också ett par byxor på Gina Tricot. Åt på McDonalds (igen!) och gick runt i varenda affär vi såg i princip. Vi har flängt runt i 5,5 timmar. Det är helt stört för att vara mig..

Jag ska snart ut och gå, tänkte jag. När det håller upp lite. Det har regnat hela dagen. Mitt huvud är tungt, och det är skönt att vara ledig imorrn.

Får se vad som händer i helgen, om jag stannar kvar här eller inte.
Küss*

Ps. Jag är äntligen frisk! Ds.

Skissteknik.

I skolan idag hade vi en seg föreläsning (som jag nämnde igår) om skissteknik. Sedan skissade vi lite flaskor och frukter och sådant. Det var faktiskt väldigt roligt, jag sysslade mycket med sånt när jag var liten - då ritade jag av i princip allting som jag såg.

Det märktes och kändes att det var på tok för länge sedan jag sysslade med sådant, men jag måste säga att resultatet faktiskt blev ganska bra. Ska se om jag kan försöka få in det i datorn någon dag.

Alex, Anna och Fredde följde med mig hem och vi satt lite med matten, och till slut tror jag att alla förstod det mesta. Martin kom och hjälpte oss, han är bäst på sån skit ;)

Lyssnar på 'Til we die med Slipknot. Jag gillar den låten skarpt. Det är Palms förtjänst. Vi lyssnade på deras skiva i bilen förra fredagen när han körde till Skövde.

I morgon står matte på schemat. Och jag och Anna ska till myrorna, H&M (operation nya jeans) och till diverse gym och grejer för att spana in lite priser och sånt. Vi ska flänga lite i hela Jönköping med andra ord. Förhoppningsvis sticker vi en sväng till Mediamarket också (:

Ska kolla upp badmintonen också, det rycker i fingrarna och det var så himla länge sedan jag spelade.. Saknar det faktiskt lite ibland.

Livet är bra just nu.
Nu ska jag spela Sims.
Küss

Veckans animation V.37


Hilf mir fliegen - Tokio Hotel



<3

Alassio

"Hej!
Framme i Alassio. 24 grader varmt. Börjat me den Whisky på balkongen. Resan gått bra. Ska nu ut och kolla strandpromenaden"

Detta sms skickade pappa till mig igår när jag försökte sova. Nananaa. Verkar riktigt härligt, som sagt.
Ska börja göra mig iordning snart.. Jag och Anna bestämde oss för att ta sovmorgon idag, en välbehövlig sådan..

Det är en grå himmel här just nu, och jag har ingen jacka att ha på mig. Jag kommer antagligen att bli pisseblöt.

För er som har missat detta så vann Tokio Hotel Best New Artist 2008 VMA inatt. Sötbollar!
Nu ska jag borsta tänderna, jag har faktiskt ätit frukost idag. Det är väldigt duktigt för att vara jag.

Vi ska ha föreläsning klockan tio. Om skissteknik, tror jag. Om vi inte fortsätter med Photoshop, men det hoppas jag inte att vi gör, för det är sjukt segt att sitta och lyssna på och hälften av klassen sitter verkligen och sover i stolarna. Det är ganska kul att se. Ska iväg sen och köpa skissblock och nya pennor.

Ha  en bra dag!
Küss

Ensam mamma söker.

Vilket töntigt program egentligen. Jag sitter framför första avsnittet i brist på annat att göra.
Kolla på supernaturals kl. 21.55 i femman. Det är tydligen säsong tre, men den serien är bra.
Den var det åtminstonde när den gick på ettan för typ ett-två år sedan.

Jag vill åka utomlands.

Seg söndag - som vanligt.

Jag har ännu inte gjort någonting vettigt idag, och det känns sådär.
Igår var jag på stan och köpte Amy MacDonalds skiva. Jag älskar verkligen den. Man blir så glad av henne. Hon är guld värd. Dessutom köpte jag Sims2. Jag har ju bara första spelet så det är inte så där jätte roligt ännu, men jag ska fixa tilläggs spelen snart tänkte jag (: Har suttit framför det i fyra timmar nu. Har lyssnat igenom Tokio Hotels skivor samt Amy Macdonalds skiva. När jag startade om skivan i stereon för tredje gången insåg jag att jag måste ta en paus.

Så jag beslutade för att pyssla lite med bloggen istället. Resultatet ser ni framför er. Inte så jätte avancerat, men det blev ändå ganska okej tycker jag. Får se när jag gör om den nästa gång. Lyssnar på Tokio Hotel just nu. Har spelningslistan på random så att den blandar låtar. Just nu är det Beichte. Också en av mina favoriter.

Nu ska jag äta, har inte gjort det idag. Om man inte räknar det ton godis jag åt förut.
Måste byta tid hos Anon också. Skulle dit på tisdag, men jag kan nog inte det p.g.a matten.

Fan! Den skulle jag gjort idag också.. jaja, gör den kanske senare.

Küss

Veckans animation V.36


Jag är inte bitter.

Just nu är mamma och pappa i tyskland, på väg ner till Italien.

Schau dich um dann siehst du mich


A6 och Ikea

Äntligen har jag lyckats köpa mitt bord. Sitter vid det just nu och det är helt fantastiskt bra (:
På vägen till A6 och Ikea så upptäckte Charlotte en nyöppnad piercingstudio, så jag tänkte släpa med mig anna dit så att hon kan göra sin smiley och jag min tragus, eller något annat ;)

Ska snart laga lasagne, så sjukt gott! Nej, nu måste jag nog vara lite social med stackars C. Snart är det Dobidoo, och jag är bäst när det gäller musikprogram. Har alla rätt - alltid. Det sista var ironi, för er som inte förstod det.

Ha en bra kväll!
Küss

Nyligen hemkommen..

Har haft matte nu i fyra timmar och jag kan sammanfatta det med en mening: Tack Hanna för att du hjälpte oss.

Våran mattelärare tröttnade på mig och anna. På riktigt. På föreläsningen fick anna hicka och jag kunde inte hålla mig för skratt.. Egentligen var det inte alls kul, men just då var det sjukt kul. Vi fick reda på att vi ska ha ett test på tisdag, och det kommer jag antagligen inte att klara av. Får sitta lite i helgen och typ hela måndag. Jippie..

Nu lagar charlotte mat åt mig. Jag borde verkligen hjälpa till.

Att sticka ut det är inte min grej, synd för mig.

Kära publik ni har nu äran och chansen
Att höra en utav dom allra mest roliga i branschen
Men få vet ju om att den här killen finns
det är ju oftare dem annorlunda människorna man minns
Man ska helst sticka ut, vara tjock och från Gotland
Ännu hellre vara kurd eller kanske uppväxt i Norrland
Med homosexappeal eller rullstolspermobil
  Jag är alldeles för normal för att märkas jag är ens inte cp

Cp, cp, ens inte cp eller gay eller opererad tjej
Inte cp, cp, cp, ens inte cp,
att sticka ut det är inte min grej nej, nej, nej

Det är så svårt att sticka ut, jag är varken snygg eller ful
Jag har ingen dialekt som är märklig eller kul
Är inte adopterad flykting med intressant färg
Är varken indier eller rödhårig, lång lesbisk dvärg
Har ingen spännande sjukdom som anorexi
Är varken transa eller bi, hur trist kan de bli
Har inte bitit min svåger på spy bar och tatt droger
Jag har allting emot mig från början Jag är ens inte cp

Cp, cp, ens inte cp eller gay eller siliKonstinn tjej
Inte cp, cp, cp, ens inte cp
Att sticka ut det är inte min grej, synd för mig

Jag har aldrig varit kung i kungsan och misshandlat andra
Försöker naivt att kvalitetsvägen vandra
Men det är inget som intresserar en nutida journalist
Att man bara jobbar på som en proffsig artist
Nej man ska helst stått och knullat i nån big brother-kanal
Ingen minns en sjysst kille som är kul fast normal
Och jag ligger inte gärna med herr Brinkenstjärna

Jag har allting emot mig från början
Jag är ens inte cp

 Cp, cp, ens inte cp eller gay eller opererad tjej
Inte cp, cp, cp ens inte cp
Att sticka ut det är inte min grej, synd för mig

Don't be fooled by the rocks that I got, I'm still, I'm still Jenny from the block

Okej, okej! Jag har haft den låten på hjärnan sedan igår eftermiddag. Jag vet inte ens varför, jag kan bara det stycket på hela låten. Jenny from the block med Jennifer Lopez, ingen favorit i mina ögon, och det irriterar mig något att jag inte kan få den ur huvudet.


Jag började fundera på en sak i natt. Hur pingviner har sex. Kan meddela att det finns tusen filmen på youtube om just det ämnet. Om någon mot all förmodan har tänkt på samma sak som jag. Så nu vet jag hur det ser ut..

Jag funderar på om jag ska ta någonting att äta, har inte gjort det ännu. Makaroner är ju mumma. Good Charlotte kommer hit runt fyra och stannar tills på lördag. Det ska bli skoj. Får se om jag köper mitt köksbord i helgen eller inte. Jag kan inte ha datorn på tv, bordet längre. Jag har ingen plats! Suck.

Brist på fantasi till en bra rubrik.

Satan var trött jag är.. Sitter och kollar på Made, när jag egentligen borde diska, eller städa, eller något annat vettigt.. Försöker även hitta någon vacker topp på asos, som jag kan tänkas ha på mig. Finns väldigt många, men inte så många jag kan med att ha på mig.

Här är en snygg och här, men dom kostar.. mycket.

Nu ska jag ut och gå en sväng, sen käka glass och se på film och heroes (:
awsome!


Billy K
Alltså satan vad snygg han är.

"I can't get that stupid song out of my head"



Jag har haft denna sången på hjärnan i timmar. Den är så jobbig. Den är trist och bara irriterande..
The Candyman can

Jag sitter och kollar på en sjukt dålig film på trean. Någon med Hilary Duff, hon är inte en favorit och definitivt inte i denna filmen. Min tanke var att gå ut och gå egentligen, men jag bestlöt mig för att diska istället.. Snart är det sex and the city, kanske poppar ut en sväng då.. Nu ska jag göra en uppgift vi fick i skolan.

An deiner seite, Sofia.

Äntligen!

Jag har varit sjukt duktig och skaffat internet idag (:

Dessutom var jag och anna inne en sväng på ikea. hon blev med en bokhylla och jag släpade hem två ihopfällbara stolar. I helgen ska jag köpa mitt köksbord också. Det är inte så snyggt, men jag ska måla det svart - då blir det sjukt mycket snyggare. Tänkte laga lite mat till mig själv nu och sedan gå ut och gå. Tänkte lägga mig i någorlunda tid ikväll. Men med tanke på att jag precis fått internet får vi se hur det går med det.

Küss

"I kissed the first girl I ever kissed, I was so nervous that I nearly missed"

1 September


"The best birtday present I ever got was ten miutes after I was born"
- Tom Kaulitz


 

(Grattis!)


RSS 2.0