waiting for you to catch me
I locked myself in my room, and waited until nightfall. It’d be best to do this when everyone was asleep and to make sure I was there for head-check when they came around. And I was. They never check back. Big mistake. I wish I could have said goodbye to you. To hold you one last time. To look upon your smiling face and find that shard of hope somewhere inside me. That feeling wasn’t there anymore.

 


Leaving


Think about how it's gonna be
When you start back to needing me
When your dancing shoes have lost their shine
I'm gonna be gone in mine

I’ve never seen so much fear radiate off of one person before.


Charlotte
keep on dancing 'til the world ends


I've always loved the way Bill pronounce unbelieveable.

Frågor till er.

Är sugen på en ny design. Igen. Det har gått tre veckor sedan jag bytte sist, och nu är jag sugen på en ny. Den nuvarande är jag väldigt nöjd med, men jag tycker den ser lite tråkig ut. Jag borde nog försöka byta ut lite bilder istället för att göra en helt ny.

Jag inte riktigt hur jag ska utforma designen, jag har så många fåniga kategorier som egentligen inte behöver ta upp onödig plats. Vilka är era favoritkategorier som jag borde ha med? Vore tacksam för era svar, för jag får alltid lite små ångest när jag måste sålla vilka som jag vill ha med.

Vad ni vill se mer av i bloggen? Vad det är som gör att ni kommer tillbaka? Ska jag skriva mer om vissa saker? Försöka publicera mer Digital Art, eller bara fortsätta som jag gjort hittills?

Vet inte om ni sett det, men jag är snart klar med Mirres hemsida. Framsidan ligger redan uppe, och ni kan ju gå in och kolla in den och lämna en kommentar om vad ni tycker. Den är enkel och stilren, och jag är väldigt nöjd med den.

Tänkte avsulta denna inlägg med att jag verkligen är lite småirriterad över att jag inte kommer ihåg hur jag gjorde bilden ovan.

bra fredag.

Det första jag kollar hemma vid datorn är för en gångsskull facebook. Där ser jag ett nytt klipp på twinsen. Och GOD DAMN var heta dom är. Bill har börjat odla skägg och det varbland det hetaste jag sett ever. När man tror att han inte kan bli snyggare så lyckas han alltid att motbevisa en. Vore trevligt med en bra bild så man slipper spana in det på en dåligt inspelad video. Anyhow, it looks good so far.

Och när jag satte mig i bilen på väg till jobbet, vilken är den första låten jag hör på radion? Jo 800 grader med Ebba Grön. Jag är jävligt trött idag, men det är okej, för min dag kunde inte startat bättre än så här.

Fangirlmoment 201.A SHORT LOVE STORY IN STOP MOTION

A SHORT LOVE STORY IN STOP MOTION from Carlos Lascano on Vimeo.

"A couple of pencil-outlined birds escape from a little girl´s drawing,
leading us through the life she dreams of."

Born this way acapella


Graphic inspo


Portfolio: Diego Latorre


Illustration Portfolio: Matthew Skiff


Website: Noel Nieto


Photography portfolio: Jason Bell


Awesome concept: Sleeveface


Graphic artist
: Stephanie Bennett


Photographer: Zena Holloway

Movie posters:
Concert posters:nearing the end.

min dator börjar må dåligt. den börjar arbeta emot mig istället för med mig. nog för att jag brukar ha oflyt med tekniska grejer, men denna är en sak som inte får gå sönder. tur är väl att allt viktigt ligger på externa hårddiskar i alla fall. Och pajar dom så dör jag. Det är så otäckt att jag litar så på en liten låda.

kisses
Sid Vicious


You're the only one who really knew me at all How can you just walk away from me, when all I can do is watch you leave


En känsla av tomhet fyllde just min kropp.

i love you, please come home
our love will light the way

Vote for me!


Please vote for my tshirt design here.

silly boys.


De senaste veckorna så har det känts som att mina känslor för Tokio Hotel har svalnat. Numera lyssnar jag inte på dom jätte ofta, men det blir så klart ändå flera gånger i veckan. Men ja, jag trodde att mina känslor svalnat lite, att jag inte skulle bli lika upprymd om jag såg ett klipp med dom eller hörde deras låt på radion. Så fel jag hade, tack och lov. I veckan när vi lunchade så spelades World behind my wall, och jag förvandlades till tjejen som stod längst fram på konserterna och fylldes med en varm och underbar känsla. Ett fånigt leende spreds över mina läppar, och när jag förklarade varför det leendet placerats där så fick jag menande leenden tillbaka. Jag vet att jag är lite töntig när det kommer till Tokio Hotel, men jag kan inte hjälpa det.


we are radio hysteria

Jag tog mig tiden att kolla på en av deras senaste intervjuer. Och jag saknar verkligen deras tyska intervjuer, det var så roligt att höra dom köra en intervju på tyska. I klippet så spelades en filmsekvens ifrån An deiner seite, och jag fick verkligen gåshud och blev tårögd. Så underbar låt och så underbara känslor som den ger. Jag är så glad och tacksam över att de fortfarande ger mig dom känslorna, känslorna av genuin och äkta lycka.

Before I leave, brush my teeth with a bottle of Jack 'Cause when I leave for the night, I ain't coming back


Om allt vill sig väl så befinner jag mig på dansgolvet om några timmar.
Hoppas ni haft en bra helg.

Lady Gaga


Vilken äkta människa. Fantastiskt stark och så full av kärlek. Hon växer bara mer och mer i mina ögon.

From your lips she drew the hallelujah
in your head they are fighting


blir man automatiskt snyggare med en gitarr i knät?


Jag tror fan det..

He can leave his friends behind.


Miss Li, Green edition. Vara konserthus 2011.04.15

Är medveten om att ni antagligen är lite trötta Miss Li bilder, men dessa är de sista som kommer upp i bloggen. Scenljuset var inte helt hundra, men lyckades ändå få till några bra. Utrymmet framför scenen var inte heller något att jubla över och jag satt ca 1h på huk. För mig som har haft dåliga knän under hela min uppväxt var inte detta den ultimata arbetsställningen, men samtidigt värt det. Miss Li är ett nervknippe på scen, och hon backades upp av fantastiska musiker. Hennes musik är så fruktansvärt bra och medryckande och hade jag stått i publiken hade jag dansat tills jag inte orkat mer.

Ni som inte har sett Miss Li så passa på nu i sommar om ni är på någon festival, ni kanske inte gillar hennes musik, men hon ger väldigt bra konserter. Och det är det som är så bra med artister. Det finns många artister (för att nämna några: The hives, Jay-Z, Keizers Orchestra och Paramore) som jag inte lyssnar på, eller gillar speciellt mycket, men som har sådan scennärvaro att man ändå stannar en hel konsert bara för att de ger en så bra show. Och Miss Li är verkligen värd att tittas på.

Se också red edition och blue edition.

Can you hear my heart?Oh, let the sun beat down upon my face, stars fill my dreams I am a traveler of both time and space, to be where I have been To sit with elders of the gentle race, this world has seldom seen They talk of days for which they sit and wait, all will be revealed

(':


Lina skickade denna länken på facebook, och den är så söt att jag dör. En pingvin som blir kittlad. Så jävla söt. Jag blev så glad när jag såg den. Meeep.

Apa.

Det suger verkligen när tekniken strular, vilket den har en tendens att göra väldigt ofta. Jag jobbade hårt med en ansökan till ett internship, och idag när jag loggade in så såg jag att ansökan inte kommit fram.

Status: * NEVER COMPLETED *. Wtf? Jag vet att jag gjorde allting jag behövde göra och skickade in den i tid och jag fick t.o.m ett meddelande där det stod att dom mottagit den. Jag har mailat till dom, men jag vet att många sökt och att dom inte kommer att bry sig om det. Det är bara så irriterande att jag inte ens får chansen att visa upp det jag gjort bara för att tekniken krånglade.

Men det finns säkert en mening med det, och jag får inte låta detta tynga ner mig. Det är bara att jaga nya möjligheter. Börja lågt och jobba sig uppåt.

hey.


Miss Li, Red edition. Vara konserthus 2011.04.15

Photo and edit by me: sofiavienna.se

Green edition and blue edition.

Miss Li


This is one of my favourite songs at the moment. I love, love, love it. Makes me really happy actually.

living with me must have damn near killed you


Detta vackra ting är orsaken till att jag inte kunnat sova i natt. Att jag istället för att sova satt med en gitarr i knät och plockade i takt med Wherever you will go och In Die Nacht. Låtar jag kämpat med ett tag nu och som aldrig riktigt vill sätta sig ordentligt. Det underlättar inte direkt heller att jag inte kan sjunga.

Hjärnan spelar mig små spratt idag, så det kommer inte bli mycket bloggande idag heller.

how cute?
I'm a little girl trying to survive in a psycho world I was a spoiled child and I am fighting every bloody day to change my ego mind and I am evil but I pay my friends to say I'm loving, caring and so kind and I've got a big mouth and a heart full of shit


Miss Li, Blue edition. Vara konserthus 2011.04.15

Miss Li – Miss Li
Photo and edit by me: sofiavienna.se

Red edition and Green edition.

Stina och Antonia
Little marbles, Vara konserthus 2011.04.15

myspace
blogg

photo and edit: moi

685
fotojobb


precis som förra gången så är jag lite nervös. Denna gången ska jag fota Miss Li i Vara. En liten fördel med att bo i en småstad är att man kan få möjlighet att fota artister lite 'enklare' än om jag bodde i en större stad. Men så tar fördelarna slut där också. Jag är i alla fall peppad till tusen och sitter och lyssnar igenom Miss Lis skivor på spotify. Jag har sett henne live två gånger förut på Peace and Love i Borlänge och hon verkar så himla mysig. Hon är verkligen fantastisk på scen och har en riktigt bra energi, så jag hoppas att jag ska lyckas fånga det ikväll. Ska även fota förbandet också, men minns tyvärr inte vad dom hette.

Usch, nu blev jag nervös igen.InRock Magazine


My new favourite pic of the band. Love it.

Mila Kunis @ Screen Actors Guild Awards
I love the dress. By Alexander McQueen.Black SwanDarren Aronofsky har regisserat filmen och jag har faktiskt inte sett någon av hans andra filmer, så jag hade ingen aning om vad som väntade. Självklart hade jag höga förväntningar på denna filmen eftersom alla hyllat den.

Filmen var snygg, med riktigt snygga effekter. Jag älskade slutet när hon dansar och hennes armar förvandlas till vingar, det var otroligt vackert och snyggt gjort utan att bli för mycket. Det var duktiga dansare (duh) och all cred till Natalie Portman som gjort en totalförvandling och blivit en riktigt duktig dansare. Kan inte ens föreställa mig hur mycket jobb som måste ligga bakom.

Men när jag satt där i biostolen så kom jag på mig själv med att undra när filmen skulle ta slut. Jag brukar gilla sådana här psykologiska filmer, men denna.. bara nej. Jag kunde nog relatera lite för mycket till undertonen i filmen och därför tyckte jag den var ganska jobbig att se.

Men ja, den var helt klart sevärd ändå. Jag tror att jag kommer att gilla den bättre nästa gång jag ser den.

Jag hoppas verkligen att black swan är så ...

dsc00118 (MMS)

Jag hoppas verkligen att black swan är så bra som alla säger. Har höga förväntningar som vanligt. Troligtvis alldeles för höga.


Jag hoppas verkligen att black swan är så ...

dsc00118 (MMS)

Jag hoppas verkligen att black swan är så bra som alla säger. Har höga förväntningar som vanligt. Troligtvis alldeles för höga.


Buena Vista Tattoo


Volko Merschky and Simone Pfaff

Found their studio a month ago, and I really wanna get a tattoo by them. I love their style. I just have to get tattooed by any of them there. The studio lies in Würzburg, Germany, and if you like the pictures I've published below, you need to check out their website, and especially this category, which is my favourite..

breathtaking.

Something To Die For Live - The sounds


magiskt ♥

bokade precis biljetter


den maj ska jag och min kusin se we will rock you i London. Längtar så äckligt mycket. Har viljat se denna så länge och att få göra det tillsammans med någon som uppskattar Queens musik lika mycket som jag själv gör är nästan lite för bra för att vara sant. Totally awesome.

I want to feel passion, I want to feel pain. I want to weep at the sound of your name. Come make me laugh, come make me cry... just make me feel alive.39 days to go

.


"There is a little boy inside the man who is my brother. Oh, how I hated that little boy. And how I love him too." - Anna QuindlanLillebror, grattis på 22årsdagen.

You shouldn't listen to a woman who just had her heart broken


Jag har börjat kolla på Desperate Housewives. Jag lovade mig själv att aldrig börja kolla på den serien, men jag föll för trycket när jag var hemma hos Charlotte senast. Hon har fyra boxar, så jag lånade hem den första och har plöjt igenom tre skivor sedan igår (!). Jag gillar första säsongen so far, men utgår ifrån serien bara kommer att bli sämre och sämre ju längre den håller på.

Var hos min farbror förut och förhörde honom lite om min kusin som födde barn i lördags. En liten flicka som ska få det superfina namnet Juni. Jag har alltid älskat namnet June, och Juni är ju så nära man kan komma.

stardust


True story.Är era bloggar också lite konstiga? Min besöksstatistik har varit ur gängorna under några dagar, vilket inte är jätte jobbigt, men det är alltid kul att se hur många som tittar in här ändå. Vill passa på att tacka alla för era fina kommentarer på Dr. Jekyll and Mr. Hyde, är så glad över att ni gillade den.

Dr. Jekyll and Mr. Hyde


"As long as the lights and cameras are on, you're safe. Lights out - you're dinner"

klicka på bilden för att se orginalstorleken.

Press the picture to see it in it's original size
.

Orginal:


On perfection


“Have no fear of perfection – you’ll never reach it.”

- Salvador Dali

Monsterparty - Die Ärzte
Sedan några månader tillbaka lyssnar jag skapligt flitigt på Die Ärzte. Detta är min favoritlåt med dom. Speciellt början. Enjoy.

new design.

Kan hända att ni måste trycka på f5 ett par gånger innan allting funkar. Hoppas ni gillar't.

 

Oldisch:

 

LaFee – Normalerweise


#nowplaying


Accept – Blood Of The Nations

Ibland vill jag bara fly från mig själv.

Jag har alltid så otroligt höga krav på mig själv, och det gör så himla ont. Allting jag gör blir dåligt. Just nu är jag så irriterad så att jag skakar. Mina händer darrar över tangentbordet. Jag känner mig så himla uppgiven. Jag är så arg och besviken.

Och dålig. Kass rentutav.

Imperiet – Kriget med mig själv

commercial campaigns

För att en reklam ska fånga mitt intresse krävs det att jag känner igen mig eller kan ta åt mig i det som visas i antingen bild eller text. Man dras alltid till bilder som man kan koppla samman med någon av sitt egna liv och tankar. En bra reklam ska fånga min uppmärksamhet, och jag ska vilja ta reda på mer information.

Två reklam kampanjer som verkligen berör mig och får mig att tänka efter är reklamaffischer för Världsnaturfonden och Amnesty. Man ser dom inte ofta på stan, men har man väl sett en så glömmer man dom sällan, och tankarna börjar jobba på högvarv. Man får lite skuldkänslor (i alla fall får jag det) när man kollar på deras snygga och välarbetade affischer.

WWF:

 

Amnesty International:


famous last words - my chemical romance


i am not afraid to keep on walking

tramps like us, baby we were born to run

Mina fina kuiner och jag

Jag har blivit lite beroende av tradera. Vilket inte är jätte bra. Jag har börjat samla på gamla rakknivar, och det finns en massa fina och billiga där. Och det är svårt att inte lägga bud på allihopa. Dagens i-landsproblem, ja.
Jag vet inte riktigt vem jag skulle vara utan er. Det handlar så himla mycket mer än om deras musik. Allting runtomkring. Alla nya människor man lär känna och tycka om tack vare dessa fyra människor. En andra och tredje familj på något sätt. Det är helt sjukt när man tänker efter. Men jag är så himla tacksam för varje sekund.

Photographer Joshua HoffineJag har alltid haft mycket mardrömmar, enda sedan jag varit liten. Jag vet inte riktigt vad som ligger bakom dom men dom har sakta gått över. Idag drömmer jag väldigt sällan, och det är jag väldigt tacksam över. I alla fall, jag sökte lite inspiration till en fotoidé och ny manipulation som jag haft i huvudet lite för länge nu. Då föll jag helt enkelt in på Joshua Hoffine's sida. Och damn. I love it.


karl lagerfeldt for coca cola


I like.

ok.Now I see, Now I see
Everybody hurts somedays
It’s okay to be afraid
Everybody hurts, everybody screams
Everybody feels this way, it’s ok

bag in box på bussen känns ju lite overkil...

dsc00114 (MMS)

bag in box på bussen känns ju lite overkill. Jag måste verkligen pissa. På riktigt.


Satan knows you're a poser.
Kul att min virvel gör så att det ser ut som om jag är helt skallig på en fläck.
Tokio Hotel – Laß Uns Hier Raus

Lady Gaga for Out Magazine

Photo: Ellen von Unwerth.

how do you do it, you're my heroine.


you gave me butterflies

ibland undrar jag om jag är den enda som.. shit. Jag hade verkligen en skitbra grej att skriva, och som jag verkligen ville ha feedback på. Men nu har jag glömt bort det. Så typiskt, när jag äntligen kommer på något att skriva om.

Men nu kom jag på en annan grej som jag tänkt på. Jag undrar verkligen om det är någon som följer mig och allt jag gör. Jag har några personer som jag följt under flera års tid och när jag tänker efter på det så är det lite läskigt. Jag vet så mycket mer av dom personerna genom deras hemsidor och bloggar, medan de inte har en aning om att jag ens exsisterar. Sådana tankar kan få mig att få lite panik på bloggen.

Jag har börjat bli jätte paranoid nu. Jag börjar tro att alla vill åt mig. Att alla som tar kontakt med mig eller pratar med mig har någon baktanke med det. Till och med mina vänner som jag känt sedan jag var liten. Jag kände så senast jag träffade dom, och jag gillar inte den personen jag är tillsammans med dom. Dom märker inte av det, men det är min insida som förändras och rösten i mitt huvud väger så himla tungt att det ibland känns som att det faller av och ramlar ner på golvet. Jag är verkligen en störd människa, och jag har så många psykiska problem och hinder. Ett studiebesök i mitt huvud och ni skulle själva bli helt knäppa och konstiga. Och det är inte bara något jag säger. Tro det eller ej, så är jag på väldigt bra humör just nu, och inga hjärnspöken skriker på mig i skrivande stund. Det är tyst och skönt. Jag tror att det var det i sista stycket jag skulle skriva om ifrån början. Och nu har jag gjort det. Åsikter? Nah. Orkat läsa igenom det? Eloge till dig. Och en massa salmiakbalkar. Och en kaka. En mandelkubb. Natt.

Jag är okej. Mer än okej. Jag är riktigt bra.
Tokio Hotel – Heilig


Johnny Depp.

Han har gift sig med Vanessa. Den 27 mars ägde vigseln rum. Hm (men ett stort HA! till alla dom som tidigare sagt att jag hade fel när jag sagt att dom inte varit gifta!). Hans film The Rum Diary har premiär den 28 Oktober. Och snart är det dags för On stranger strides. Can't wait. I need some Depp action.
1 April


Det är verkligen april nu. Det känns som att tiden bara rinner iväg och just nu känner jag mig lite småstressad. Har någon av er blivit lurad idag? På ett sätt gillar jag den här dagen, för just idag är alla lika skeptiska mot "nyheter" som jag själv är nästintill hela tiden. Men mest hatar jag denna dagen för att den är så töntig. Jag bör färga håret idag. Och klippa mig. Fota lite och peppa inför imorrn, då vi ska till Skövde på spelning. Göttigt med fredag idag, speciellt när vi ska sluta tidigare för att åka och spana in datorer istället. I natt drömde jag att jag var tillsammans med Gustav Schäfer för övrigt. Ifall någon ville veta. Ja, nu har jag skrivit ett inlägg om ingenting. Igen.RSS 2.0