NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ!

När jag läste detta fick jag spader. Ska det komma en fjärde Spiderman film? WHHHHYYYY?! Tvåan och trean är ju SÅ PINSAMT DÅLIGA och jag var så glad att det inte skulle komma en till. Men så läste jag då att det VISST ska göra det. Fy. Charlotte lär bli glad i alla fall, hon älskar spindelmannen lika mycket som jag älskar batman.

Jag hatar uppföljare. Det är samma sak med Pirates of the Caribbean. Ettan och tvåan är helt okej filmer men trean suger. Keith Richards och Johnny Depp gör räddar dock filmen ifrån en total katastrof. När jag fick reda på att det ska komma en fyra mådde jag fysiskt dåligt. Okej, jag överdriver kanske lite. Men ändå. Tack och lov kommer inte Orlando Bloom att vara med, men dessvärre kommer Zach Efron vara med. Usch..


När jag ändå skriver om film kan jag lika gärna fortsätta. På Johnny Depps sida på imdb.com står det att han ska vara med i Sin City 3. Ursäkta? Har det ens kommit en tvåa eller har jag totalt missat den? Sin City är enligt mig en av världens bästa filmer. Ni som har följt min blogg ett tag kanske har märkt det ;)

I helgen har Twilight: New Moon premiär också. Vi ska se den när vi har pengar. Som tur är har studenter rabatt på utvalda filmer på sf. Studentbio kallas det och vi får gå på bio för 60:- oavsett ordinarie pris. As bra, det dröjer ju dock ett tag innan filmerna man vill se kommer som studentbio, men ändå.

 

Vi kollade på en massa trailers igår och det kommer en massa bra filmer till jul. Bland annat Sherlock Holmes, som jag ska försöka få med pappa på. Robert Downey Jr spelar titelrollen och den verkar riktigt bra måste jag säga. Snart har ju Arthur premiär också. Måste se första filmen - på tyska så klart (: har inte sett den ännu.

 

Nu sitter Alex och suckar intill mig. Så jag antar att jag måste bege mig nu.

Hörs sehnahre.

Tjing.



Kommentarer
Postat av: Lina*

u kan inte tänka mig zac i en pirates film det komer se sååå fel ut.

2009-11-19 @ 19:44:55
URL: http://missinna.blogg.se/
Postat av: Kristine

Jag gillar fakstiskt spindelmannen och har faktiskt hört att det ska komma 7 spindelmannen filmer :P Men angående Pirates så har jag också hört rykten om att han som regisserar har fått sparken från Disney och det kan vara mycket möjligt att Johnny inte är med då, för han vill bara jobba med honom på den filmen :) Men att Zach skulle kunna spela med i den har jag svårt att se framför mig, han passar inte som pirat.. Men jag längtar tills Sin city 2 kommer, hoppas bara den är lika underbar som ettan :)

2009-11-20 @ 12:10:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0