En sak som jag verkligen tycker om..

Det är när man tagit i så mycket på ett träningspass att man har träningsvärk dan efter. Det har jag nu. Jag har till och med träningsvärk i magen, och det får jag aldrig annars. Jag har ont i axlar och lår, och det är så himla skönt! Bara det inte håller i sig allt för länge.. Nackdelen med träning är jag att jag blir så sjukt sugen på pizza. Och det är ett helvete att åka hem till mig och inte passera någon pizzeria någonstans. Men jag klarade mig igår. Så jag åt en grov macka med ost och gurka, en banan och gulasch soppa. Gôr gott.

Sista jobbdagen för mig denna veckan, och det är också skönt. Jag ska hem om några timmar och spela gitarr och puzzla på migg jävla puzzel. Äta lasagne, och bara njuta av att jag får sova länge i morrn. Jag kanske åker till Mariestad en sväng - men det är dyrt. Vi får se.

Jag är snart ledig (: Nu ska jag sticka iväg och köpa lite frukost. Ha det!

Ice, ice, baby!


Jag längtar tillbaka
image349
Sony Center, Berlin 2007

Musik!



Moving to New York - The Wombats

När jag bara rullar fram.

Varför är alla så himla oroliga?
Det löser sig!

Dröm.

I morse vaknade jag klockan sex och kunde inte somna om. Jag drömde om getingar. Att dom jagade mig och stack ihjäl mig. Nog för att folk skrattar åt mig när jag säger att jag har lite små fobi mot getingar, men det är samma sak som de flesta och spindlar.

Det värsta jag vet är folk som inte vill förstå att man är rädd.
Jag stelnar också till och hjärtat försöker tränga sig ut genom bröstkorgen och jag vågar inte blinka av rädslan att bli attackerad av dom små jävlarna. Jag tror att jag är så himla rädd för dom är för att jag har fått för mig att jag är allergisk. Jag svullnar upp och blir tre gånger så stor och det svider och svullnaden lägger sig inte förrän efter flera timmar. Det är jobbigt.

image348
Dessutom ser dom sjukt luriga ut..

Jag hatar er!

Någon har tagit min tvättid och just nu hatar jag alla i mitt hus. Inklusive min snygga granne.

Durch den monsun


Durch den monsun - Tokio Hotel

God natt!

Rette mich


Rette Mich - Tokio hotel

Peace and love 2008!


Yes, yes, yes! Peace and love blir av i alla fall! Jag lyckades övertala henne att jag skulle lägga ut pengar så länge. Så den 25-29 juni så befinner jag mig i söta Borlänge.. Fan vad skönt att få lite ledigt i alla fall (:

Känns bra!

Heja Lettland!


Pirates of the Sea - Wolves of the sea

Hit me baby one more time.

image346

Jag borde inte..

ens tänka tanken på att börja samla på Adidas WCT jackor. Men dom är ju så sjukt snygga! Synd bara att dom är snordyra.. Jag älskar sådana här tröjor/jackor. Det har jag gjort jätte länge, men har alltid tyckt att dom varit för dyra. Men nu har jag bestämt mig för att jag ska unna mig en sådan här snart. Det kan dock få samma effekt som med mina converse. Börjar jag köpa, så vill jag bara ha flera. Jag får nog vänta tills jag blir rik och berömd (eller bara rik).

Det ska bli en svart med vita ränder i så fall.
image345 

Btw, jag är mörkt rödhårig nu (:

Trött och träningsvärk.

Jag sov inte så bra inatt (surprise!). Ändå somnade jag innan elva, men jag vaknade fem sex gånger istället. Så jag är jätte trött just nu. Dessutom har jag träningsvärk i min mage och i min rumpa. Men det är bara skönt.

Jag vill spela gitarr!

Jag klarar inte av det här länge till.

Minnes anteckning: Simple plan

Ready, set, go!

De senaste två veckorna har jag levt i en bubbla. Jag minns nästan ingenting av vad som hänt, eller vad folk har sagt till mig. mina fantasier börjar ta över mitt liv. Ibland får jag för mig att jag är någon annan, och jag förstår inte riktigt varför jag har hamnat i denna staden, när jag egentligen borde sitta i en buss ute på vägarna. Eller ligga i ett dike nersölad av mina egna spyor.

image344

[foto: Claire Burgess]


Jag har börjat få svårt att skilja på vad som är fantasi och verklighet. Och det känns inte så bra. Så var det för ungefär tre år sedan, och då blev allt helt fucked up.

Jag pratade med A igår om mina sömnproblem. Han sa att det var vanligt, men eftersom jag haft det av och till i flera år så kommer jag antagligen att ha problem med det i vuxen ålder också. Ptja! Vad ska jag säga? Jaha?

Vi pratade även mycket om vilka färger jag har på mina kläder och vad det sänder ut för signaler egentligen. Och han sa en del saker jag inte tänkt på. Min garderob består mest av färgerna Svart, mörkrött, grått och brunt. Han trodde att jag valde dom färgerna för att inte synas, för att inte sticka ut för mycket, och så kanske det var/är. Jag trivs helt enkelt inte i ljusa kläder.

Idag tog jag på mig min jeansjacka som jag inte använt på flera år. Den är skitsnygg ju! Den första kommentaren jag fick när jag kom till jobbet idag var; "Vad fin du är Sofia, du ser så ungdomlig ut. Det är kul att se!" Jag vet inte om det är bra eller dåligt? Brukar jag inte se ungdomlig ut?

Igår var det 30% på converse skor och jag köpte inga! Mest för att jag har börjat tänka tankar som "Behöver jag verkligen det här?" och "Jag måste slänga något om jag köper något nytt". Det har resulterat i att jag inte köpt kläder under hela April månad (kommer bli värre i maj, eftersom jag har skickat efter världens snyggaste tisha med Johnny Cash samt budat på det jävla tradera). Plus att jag ska börja betala min studenlägenhet nästa månad (yey! - not).

Nu ska jag slänga mig upp på cykeln och cykla in till stan. Jag har beräknat att det borde ta en halvtimme. Där ska jag fika unt der C och köpa hårfärg. Antingen röd eller svart. Det blir nog bra. Ikväll ska jag lära mig att spela Hey there Delilah med plockkomp. Får se hur irriterad jag hinner bli innan det sitter. Oh, det är ju Desperate Houswifes också. Ta-daa!

Det blev ett ganska långt inlägg, ganska värdelöst kanske, men det kan väl vara kul att läsa något sånt någon gång. Hoppas ni får en bra dag, så hörs vi snart igen.

we learnt to live and then
our freedom came to an end
we have to break down this wall

Jag har svidat om.

Om ni inte märkt det så har jag gjort om lite. Under kommande dagar så kan det hända att det kommer att vara lite kaotiskt här, men jag ska fixa det så snart jag kan och orkar. Satt fram till tre i natt, så jag är sjukt trött (: men jag får skylla mig själv. Jag blev ganska nöjd, och det blev snyggt!

Ikväll ska jag försöka lägga mig i någorlunda tid. Hade så sjukt bra idéer inatt, och jag tackar min älskade musik för underbart sällskap och underbar inspiration.

image342

Love you 'till the end


...

Helvete, rent ut sagt.

Sacred


No!

Jag sitter här - svettig, förbannad och irriterad - och ur mina hörlurar strömmar Sacred med Tokio Hotel. Jag cyklade till jobbet i morse och det tog tjugo minuter. Det var varmt och jag var genomblöt när jag kom hit. Mysigt.

För en halvtimme sedan ringde det en nisse och sa att ritningarna han hade fått inte stämde överens med det han ville ha. Det är inte så ofta som jag blir så förbannad att jag måste slå någon. Men nu hände det. Jag var tvungen att ta bilen och åka till skogen och sparka på ett träd. Jag var så himla ledsen på mig själv att jag inte visste vad jag skulle ta vägen.

Nu ska jag äta frukost. Jag har ätit en banan, och är nu på lite bättre humör. Det är ju för fan fredag!

Och i helgen ska jag träffa D som kommer hem! Det gör mig alltid på bra humör.

YES! (:

Äntligen har jag fixat till det som det mesta av denna dagen har gått åt till att göra. Jag har fixat in en logo på en ritning utan att det blev suddigt, för stort, för litet och utan ram. Det var svårt, och jag har försökt listat ut det i två timmar nu. Och äntligen lyckades jag. Jag är nöjd.

Jag vill hem och klinka på min gitarr! Jag lyckades stämma den igår och jag har skrivit ut lite låtar som jag ska lära mig. Jag vill hem nu! Men först ska jag på bio. Idag är jag väldigt glad, fastän jag inte borde vara det.

Det får nog firas med en cornetto jordgubb sedan.

Edit: Helvete, programmet hängde sig, och nu kommer jag inte på det eftersom jag inte har licens för det längre (?!) NU åker jag hem. Hejdå!

I'm staring at a broken door
There's nothing left here anymore
My room is cold it's making me insane

Reden



Jag tycker verkligen om den här låten.

Ny grej

Jag har kommit på en ny grej jag ska börja med. Jag ska lära mig alla riktnummer i Sverige.
Jag har haft planer på det ett tag, eftersom jag är ganska haj på det. Så varför inte?

Istället för att köpa sprit till mig (dom sålde inte det på färjan hem, wtf!) när mina föräldrar var i Danmark så kom dom hem med ett puzzel. Inte vad jag väntat mig, men ack så roligt! Nu har jag äntligen någonting kul att sysselsätt mig med!  Det här är bilden jag ska puzzla ihop;

image340

Det är ungefär lika lätt som det ser ut att vara. Ett tips: Köp inte ett svartvitt puzzel om du inte vill bli galen.
Nu är det frukost! Hejdå!

...


"I love hitmen. No matter what you do to them, you don't feel bad."

Det var bra att jag flyttade hemifrån. Det borde jag egentligen gjort redan i gymnasiet. Jag tror att min familj hade sluppit mycket skit. Hade detta hänt för några år sedan hade jag garanterat rymt. Jag hade inte klarat av att gå omkring hemma och inte ha ett hum av vad som egentligen händer. Men nu måste dom berätta för mig, för även om jag tycker att det här är ganska jobbigt, så har jag inte riktigt fattat att det händer.

Fan.. God natt.

MEN KOM IGEN!

Läs här.

SUCK säger jag bara. SUCK!

Torsdagar 22.05

image339

Okej, har ni inget för er klockan 22.05 på torsdagskvällar hädanefter så måste ni slå på kanal 9. Då går nämligen The office (amerikanska). Jag har börjat tycka om skådisen Steve Carell, jag tycker verkligen att han är jätte bra!

Jag älskar The Office, helt sjukt roligt och underbart! Jag har bara sett det brittiska The Office, och nu har jag som sagt tänkt följa den amerikanska.

Zappade över till South Park på MTV, och hann precis se en massa kor hoppa ut för ett stup, kan någon tala om vad det handlade om? Nog för att South Park är stört, men.. ja.

Welcome to my life - Simple plan


du ska se ut som torkat revbensspjäll

image338

Igår när jag klickade mig in på peaceandlove's hemsida för 2008 så såg jag att De Lyckliga Kompisarna ska dit. Jag var besatt av dom i typ sexan/sjuan, och det skulle vara jätte kul att äntligen få se dom live. Jag var tvungen att gå ner till förrådet och leta upp samlingskivan med dom och lyssna på hela kvällen. Dom är fortfarande helt underbara!

Jag hoppas fortfarande lite inuti mitt lilla hjärta på att Ebba Grön och Imperiet ska återförenas, om bara för varsin spelning. Det skulle vara Guld! Men det kommer tyvärr aldrig att bli så ):

Jag måste få berömma..

våran fantastiska kommunikationsförmåga inom företaget.
I morse ringde A och frågade chefen vart han befann sig någonstans, och om han skulle komma in på kontoret under dagen. Det visade sig att han satt i Frankfurt, och är på väg till Spanien och inte kommer tillbaka förrän om två veckor.

Är inte det fantastiskt?

Måndag kväll

 
image337


Igår fick jag ett ryck och bestämde mig för att börja följa Prison Break. De sänder säsong tre på 3:an just nu, och det är så typiskt mig att börja följa en serie som hållt på i tre och en halv säsong. Varför började jag inte följa den tidigare? Jag hade helt enkelt inte den kanalen. Annars skulle jag så klart ha gjort det. Wentworth Miller är inte tråkig.

Min måndagskväll såg ut så här (ganska tragiskt):

20.00-20.30 Andra Avenyn
20.30-21.15 Häxdansen
21.15-22.00 Cashmere mafia
21.50-22.40 100 höjdare
22.00-23.00 Prison Break

Mina måndagar är ganska späckade.

Benny and Joon

image336

Sam
: Why don't you like raisins?
Joon: Well, they taste sweet, but really they're just humiliated grapes.

Släpp fångarna lös det är vår!

Tänkte att jag skulle skriva någonting innan jag går och lägger mig.
Kommer inte på någonting bra att skriva bara.

Funderar på att ge upp det här med bloggandet, eftersom jag inte kommer någon vart med det.
Men vi får se.

Hejdå, så länge.

King of fools.

Suck..

Lyssnar på Edguy, nu ska jag gå och börja se Casino Royale som jag köpte igår. Sen ska jag gå till sjön och se på vattnet. Roligt.

What do you think when you spit in my face?

image335Jag har varit frånvarande denna vecka. Och jag tänker inte förklara varför. Jag orkar inte. Det är bara så.

Jag måste köpa bättre högtalare till min dator.
Sitter och lyssnar på Avantasia (promised land är min favoritlåt just nu) och är på väg att gå och lägga mig. Ska läsa lite, och sen försöka somna innan tolv i alla fall (haha!). Jag ska upp tidigt imorn. Är nervös, men hoppas att det går bra.

Var nära på att köpa ett par sjyssta pjucks igår för 200 schpenn, men icke denna gången heller. Kanske nästa. Jag måste fixa till mina ögonbryn.. suck. Ja, ja, då har jag i alla fall någonting att göra i helgen ;)

Nu skriker min säng efter mig. Den vill krama om mig och det ska jag få låta den göra. Bara för att jag känner mig snäll.
Hoppas ni får en trevlig natt. Vi hörs.



[minneslista] Musik att fixa:
- Nordman
- Sarek
- Nya Avantasia skivan
- Dr. Hook
- In Extremo
- Evert Taube
- Foo fighters
- Sentenced
- Eva Cassidy

Idag är det vår.

Visst? Idag har jag mina blåa converse på mig och just nu sitter jag och kollar ut genom fönstret, och ser just nu två segelflygplan som flyger runt på himlen. Det ser så himla härligt ut, och planen blänker i solen. Jag vill också! I sommar är den en flygkurs ute på Hovby, men - den är på dagtid.

Jag ska snart stänga av datorn och ta mig in till stan. Ikväll blir det matte och en stund ute på balkongen. Jag köpte utomhusmöbler igår. Ett litet cafébord med två tillhörande stolar på Ö&B. Snyggast i världen.
Jag saknar sommaren så fruktansvärt mycket. Jag vill segla, och bara vara nere vid vattnet. Gå runt i linne och shorts och bara njuta av livet. Jag längtar tills jag ska flytta, och jag längtar så fruktansvärt mycket efter känslan av fjärilar i magen.
Have a nice day.

It starts in my toes
and I crinkle my nose
where ever it goes I always know
that you make me smile
please stay for a while now
just take your time
where ever you go

Drop dead beautiful

Sådär! Blogg.se är igång och rullar igen, och idag är det den 1 april.

Imorse höll vi på att köra över en and som slängde sig ut i trafiken, dom är inte ett dugg rädda för bilarna. En hona stod på andra sidan vägen, och en hane stod på den andra. Rätt som det är så hoppar hanen ut i vägen, och flera bilar fick tvärnita. Han verkade inte speciellt stressad av att vi stod och väntade på att han skulle över, utan vaggade haltande över. Han stannade framför min bil och stirrade på mig en stund. Vilket gjorde att jag fick köra över på andra vägbanan och köra förbi honom. Han var väldigt envis.

Söndag: Sommartiden började. Vilket jag upptäckte väldigt sent. Så jag missade en timme av min tvättid, men det gick bra ändå. Städade lite i lägenheten, gjorde jätte god mat (ris, kyckling och currysås) och köpte snickersglass (:

Lördag: Tillbringade hela dagen i Jönköping. Var på öppet hus på Högskolan och spanade in Socionomprogrammet, Grafisk Design och Webbutveckling, Datanätsteknik, och Medie och kommunikationsprogrammet. Verkade väldigt roligt alltihop. Blev lite stressigt, eftersom jag och E kom dit lite sent och var tvungen att gå tidigare ifrån flera informationer. Men det fick gå.

Vi gick lite på stan och jag hittade ett par skor för 150pix, som jag provade. Jag bröt nageln och såg det som ett tecken på att jag inte skulle köpa dom skorna. När jag hade dom på mig blev jag nästan 185cm lång, så jag skippade dom. Vi blev hungriga och kände oss sugna på mcdonaldsmat. Det har aldirg hänt förut. Vid halv fyra snåret tog jag bussen till M och vi såg på Grotesco, och det var verkligen bara stört. Fick upp ögonen för en ny godissort, som jag ska frossa i när jag hittar dom. Åkte hem vid åtta och var hemma lite efter elva. Kändes lagom kul. Somnade nästan direkt när jag kom hem, och det var iofs väldigt skönt..

RSS 2.0