Awesome as fuck!


Born this way music video

Jag gillar den. Gillar idén bakom, sminket (speciellt dödskallarna), kläderna och effekterna. Och Gaga är så sjukt snygg.

En favorit sedan länge: Ellen von Unwerth

Ellen är en tysk fotograf, som föddes i Frankfurt 1954. Hennes bilder har alltid inspirerat mig och jag älskar hur hon framhäver kvinnor i sina bilder. Det är alltid så vackert och så gemontänkt på något sätt.


for more pics visit this site.

Hold on and breathe.by Frank Milleryou don't have to learn how to control your thoughts. you just have to stop letting them control you.Mina favoriter.never let me go
jag har världens bästa kusiner.

“Is it weird to say that I think I am more myself around you than I am when I’m all alone?”


“Probably… but I think I feel the same way. I daydream too much alone and end up living in a fake world and then… with you, there’s hardly any daydreaming because it’s just you and I want to be awake around you.”

"jag vill nästan lägga mig ner" vi är på v...

dsc00106 (MMS)

"jag vill nästan lägga mig ner" vi är på väg ut. Anja har knäckt den intelligenta kommentaren. Nice!


my key don't fit my life no more.senast släppta bilden på bill (och resten av bandet också, men hittade inte den bilden) fick mig att tappa andan. jag älskar den hatten. Ge mig!

Nu ska mamma skjutsa mig till bussen. Hörs.
Haj.

if I go crazy, would you still call me superman?


min och jimmys låt. du är typ bäst.

Tears in heaven cover


Elton John, Slash, Ozzy Osbourne, Rod Stewart, Steven Tyler..

I Wanna break down these walls I built around myself, I wanna fall so in love, with you and no one else


älskar mina utslag i ansiktet. Igår var jag och C uppe vid ett hus som jag velat gå in i hur länge som helst. Det är ett övergivet hus, som från början var ett gammalt mejeri. Jag har alltid drömt om att få fota där inne. Och igår tog vi oss som sagt in och det såg så gammalt och vackert ut, precis så som jag älskar det. Jag har alltid varit svag för gamla hus, och kommer troligtvis alltid att vara det också. En av mina största svagheter.

När vi gick runt där inne och kollade in i fönster så fick jag en massa idéer och det kändes väldigt, väldigt bra. Men det måste bli varmare, mycket varmare om jag över huvudtaget ska få igenom de idéer jag har i huvudet. Jag tror det kommer blir bra och förhoppningsvis hinns det med innan jag flyttar.

Måste bara kontakta ägaren (huset är inte så övergivet som jag trodde) och fråga om det är ok att fota där. Och det är väl inte så svårt..

Skönt med fredag, ikväll ska vi ut och svira. Sjunga singstar, dricka gott vin och umgås. Nice.

normal doesn't fit us
my other half has beautiful hair, doesn't she? I can't believe that she never gets tired of that haircolor though, but it's really unusual so it would be a real shame if she dyed her hair. I really hope that all her children become redheads as well. Just imagine; all these tiny kids with red hair running around in the penguin costumes i'm gonna buy for them! I'm gonna be their favourite person in the whole world. They're gonna love me. Can't wait.


Cimon är en person, vars blogg jag följer lite av och till. Jag tycker att han skriver bra med samma bittra humor som jag själv har. Inlägget ovan fick mig att skratta högt. Jag lider med honom, jag gör verkligen det, men jag tycker ändå det är en sådan klockren bild. Ungefär så där ser min storebror och min mamma ut precis innan de ska kliva in i ett plan. Och det är inte roligt att sitta intill någon som är livrädd.

moonlike shadow


The best way to make your dreams come true is to wake up.

- Paul Valery

if i die or go somewhere far i will write your name in every star so all the angels can look and see just how much you mean to meKaulitz twins

"Of course we tell each other that we like the other one around and hug each other. But to be honest, we don’t have to. We know what we mean to each other." –Bill

whatever he does to you. don’t scream.


unsure.

hemsida

Igår började jag skissa och koda ihop en hemsida till lilla mig. Den kommer bli ganska så enkel att se på och navigera sig runt. Precis som jag vill ha det. Det är det som är så skönt med att man kan koda lite själv, det blir precis så som man vill ha det. Jag är alltid så himla nervös över att lämna saker i någon annans händer, jag är en perfektionist när det kommer till sådant, och jag kan vara hemsk om det inte blir som jag vill.

Eftersom jag är så snäll så får ni en W.I.P bild här ovan, så ser den ut just nu och så kommer den troligtvis se ut sedan också. Det kommer vara en portfolio, så det är fortfarande mycket arbete kvar innan jag är helt nöjd. Så klart.

Oh, och adressen till bloggen kommer "snart" att ändras också. Om några veckor eller så där. Inget jätte märkvärdigt, men hänger ni med så kommer ni att märka det. Jag har tänkt på detta i snat 1,5 år så det är på tiden att jag gör något åt det nu (:

Förändringen behövs.


"My first boyfriend took naked pictures of me while I was asleep and put them on the internet. My second boyfriend got drunk and asked my mum for a threesome. My third boyfriend pushed me down a flight of stairs and killed me. I think a vampire’s pretty much marriage material."


110214. Johnny Depp @ Rango press conference, Los Angelestoo slow!


Bills hairstyle.


Vilken är er favorit?/Your favourite?

Själv har jag alltid varit väldigt svag för hans frisyr under Rette mich perioden. Och hans nuvarande är också äckligt snygg.

Dancing with the stars
And if you gaze for long into an abyss, the abyss gazes also into you.


Jag vet att min blogg är ganska tråkig och enformig just nu.

Humanoid City Tour

Den 22 februari 2010 gick den första konserten på Tokio Hotels Humanoid City Tour av stapeln i Luxemburg. Det pirrar i kroppen bara jag tänker på det.


we're gonna scratch, we're gonna bite
Rise Against – Everchanging - Acoustic Version
Van Halen – I'll Wait - Remastered Single Edit
Tokio Hotel – Dogs Unleashed

Mama, I just killed a man
Hey soul sister Glee style.Såg detta avsnittet av Glee igår. Jag älskar denna låten.

Hallo Raumschiffkapitän Hallo ham Sie das gesehen


When dying in your sleep, does that mean your dream will go on forever? What if you have a nightmare? Will you be forever desolate in your own personal hell?

I was made to believe I was sick when I wasn't

Jag har kommit in i en liten Eminem period igen. Hade en för några år sedan, men har inte talat om det för någon. En sak jag funderat på det senaste också är snygghet. Är det inte jobbigt att gå runt och vara snygg hela tiden? Jag menar, jobbet bakom? Hur orkar man?

Jag är fruktansvärt lat när det kommer till sådant, och gör sällan iordning mig mer än att jag tar på mig kläder. Om det inte är något speciellt. Det tycker jag är lite tråkigt ibland. Jag har alltid fått höra att jag är så naturligt vacker, men är inte alla det? Ingen har någonsin uppmuntrat mig att använda smink, eller något sådant, och det är först sen något år tillbaka som jag verkligen kommit underfund med att det faktiskt är roligt, och att jag egentligen trivs bättre i svartmålade ögon än utan.

Ibland så önskar jag att jag var mer tjejig. Men det skulle bara kännas konstigt, och inte alls vara jag. Jag har aldrig varit rädd för att skita ner mig, och när jag tänker närmare så är jag nog ganska äcklig. Eller nej. Snarare lite småskabbig.

Jag kan analysera allt jag gör hur länge som helst, och det är inget varken ni eller jag vill läsa om. Jag slutar här.
Thåström – Jag är en idiot - The End

don't cry for me argentina.


Love the way you lie.


I fell in love with this video. Megan Fox and Dominic Monaghan are so beautiful together.

For ten long years, I've paid for what I've done
I love them!


Yeah I think you're cute but really you should know I just came to say hello


I recently fell in love with this song.

Balmain

älskar, älskar, älskar Balmain.

F**kin' Perfect


F**kin' Love it.“It's practically impossible to look at a penguin and feel angry.”Huvudvärk

Jag hatar spänningshuvudvärk. Jag får ofta det när jag sitter och jobbar med kodningar och sådant. När jag koncentrerar mig så biter jag ihop käkarna så hårt och länge att jag till slut får huvudvärk. Det har jag nu. Jag tänker inte på att jag gör det vilket gör det ännu mer frustrerande.

Nu ska vi iväg på lunch och käka sallad på någon salladsbuffé. Sounds good to me.
(kan inte släppa det där med thåström.)

Släpp aldrig in dom

"Thåström kommer att göra en enda spelning under 2011. Han kommer att göra denna exklusiva spelning på Way out west i Göteborg"

Men hallå? Varför ska han spela på Way out West? Det är verkligen inte Thåströms stil what so ever. Men jag kanske bara har fått för mig att WoW är en pop/house festival? Ja, nu när jag läser på lite så är den inte riktigt som jag trott att den varit, men tycker ändå inte att Thåström passar in där. Han passar egentligen inte in i festivalsammanhang alls. Man ska se honom i en arena, eller på en mindre spelning. Men första gången jag såg honom var på Arvikafestivalen, och det var hittills den bästa spelningen jag varit på.

Okej, jag erkänner, jag är sur för att han bara gör en jävla spelning i år.

For you.


When I'm with you, I act different. In a good way. I smile more and laugh more. I don't have to pretend everything is okay when it's really not. With you, I can drop the fake smile and put on a real one. I don't feel hurt and alone when I'm with you. Instead, I feel safe and loved. You're easy to talk to, and you listen to me. I don't have to worry about holding back with you. I don't feel self conscious. I don't ever feel insecure or sad. you show me that you really do care, and you're not just pretending. I really appreciate your company, because with you I'm different. With you, I'm happy.

Ganz egal, wo Du bist.


a bunch of favs @ deviantart.com

here are some of the pictures that I've honored a fav. Some photographers and some digital artists. The artists name and a link to their DA account is shown under the picture. I hope you'll like them as much as I do.


http://mehmeturgut.deviantart.com


http://lessprit.deviantart.com


http://mehmeturgut.deviantart.com


http://toxictenshi.deviantart.com


http://adeux.deviantart.com


http://nouxz.deviantart.com


"I was once in the hospital. When I woke up from narcosis, Tom was there. He sat next to my bed all day and I fell asleep. I just wanted to see my brother. Nobody else can help me in such a situation but him." -Bill

“We are very different, yet alike; we don’t look like twins, but we are soul mates. When I look at Bill I know instantly what he thinks. I can feel it when he has a problem, even when he’s not with me. I could not imagine that I could ever trust a girl like I trust Bill.” –TomWhat you need to know about the past is that no matter what has happened, it has all worked together to bring you to this very moment. And this is the moment you can choose to make everything new. Right now.
Gamla vattentornet, Lidköping


Christer i P3

Idag pratar de om alla småsaker som man stör sig på i vardagslivet. Och det är så underbart att höra, jag sitter här och småskrattar för mig själv, för det är precis så jag själv går runt och tänker konstant. En grej som jag tycker är sjukt irriterande är när man står i köer i mataffärer och folk som börjar rota efter sin plånbok när dom är framme vid kassan. Varför förbereder man inte sånt när man vet att man ska betala? Å andra sidan är ju jag också en sådan person som ställer mig upp och väntar in hållplatsen på bussar och tåg när jag ska kliva av. Å andra sidan så VET jag att alla stör sig på att jag inte stänger köksluckor efter mig. Jag stänger kökslådor, men luckor har jag lite svårt för. Mamma försöker lära mig, men det går sådär.

"Jag stör mig så på att jag har så dålig täckning i källaren"
hahaha


Skulle hitta en 'rolig' bild att slänga upp och hittade denna. Jag sitter verkligen alltid (ofta) så där framför datorn, och det var precis så jag satt när jag fick syn på den. Sorgligt? Kanske. Bilden är tagen uppe i mitt rum i Stockholm, där jag bodde under 2½ månad förra våren. Jag saknar det verkligen så himla mycket.

Jag saknar Andreas också. Jag lunchade med honom förra veckan innan jag åkte hem och trots att vi inte träffats och knappt haft någon kontakt på ett halvår så kändes det ändå så klockrent att träffa honom. Så känner jag med de flesta av mina vänner och det är det som gör dom så himla bra. Trots att jag är dålig på att hålla kontakten (men försöker bättra mig) så finns ni kvar. Jag tycker om er så sjukt mycket och saknar er ofta.

hemklickat.

Någon gång måste jag lära mig att gå i klackar. Dessa skor (till vänster) har jag suktat efter hur länge som helst. Och om några dagar har jag dom i min ägo. Jag älskar't. Från have2have.se. Smått beroendeframkallande sida kände jag.

Release me.

så jävla bra låt.

 


ACHTUG, FERTIG, LOS UND LAUF ♥


Denna har jag haft på hjärnan i tre dagar nu. Och den är så bra. Riktigt, riktigt bra. (2.15, 2.30 - mums!)

katastrof magnet


Jag vaknade upp med ett ryck och har varit jätte orolig hela morgonen. En känsla har kommit ikapp mig som är svår att ignorera. Jag har en jätte dålig känsla i kroppen. Verkligen jätte dålig. Jag har lite småpanik. Min fråga är då.

Vad fan har jag drömt?

Oh. My. God. You'll never believe it, I am looking at Chris from High School?

hahahahhahahaha XD

I'm a man with a one track mind So much to do in one life time

People do you hear me just give me the sign 
It ain't much I'm asking if you want the truth 
Here's to the future for the dreams of youth

älskar dessa reklamer!


älskar frank. Så roliga!det är så svårt att sticka ut, jag är varken snygg eller ful.

Jag är så trött. Har suttit med en bloggdesign i ett par timmar nu. Googlat fram svar som snurrade i mitt huvud, men den tar sig, och det är en av de jobbigaste jag kodad. Men också den roligaste eftersom jag lär mig nya saker. Det jobbigaste är att jag tycker min ser så himla simpel ut (och det gör den ju också) att jag bara vill göra en ny. Men jag har inte tid eller ork till det. Har fått in en massa beställningar på hemsidor och dylikt och det är verkligen jätte roligt.

Trots en massa jävla hjärnspöken som började väsnas i fredags så har helgen ändå varit helt okej. Nu så ska jag ta mig ett glas O'boy och sedan lägga mig i sängen och kolla på Public Enemies som jag inhandlade igår för 59:- på Hjertbergs. Johnny Depp i en av hans bästa roller är inte helt fel.

Lite musik som gått ikväll:
David Bowie – Life On Mars?
Thomas Järvheden – CP-låten - Bonus
Jeff Buckley – Hallelujah - Radio Edit
Alicia Keys – Empire State Of Mind (Part II) Broken Down
Eminem – Kill You
Sparzanza – Alone With A Loaded Gun
Linkin Park – In The End
Nancy Sinatra – Summer Wine
Tokio Hotel – Reden
Flogging Molly – Float
Escape The Fate – Situations
Erasure – A Little Respect
Lita Ford – Kiss Me Deadly
Stefan Demert – Vad hände sen?

when you breathe i wanna be the air for you
släpp aldrig in dom


Thåström – Släpp aldrig in dom

Now I know I'm being used. That's okay man cause I like the abuse I know she's playing with me. That's okay cause I got no self esteem


Charmaine Olivia


Fantastisk tjej. Älskar hennes tavlor som ni kan se här på bilden. Hon fotar även också, och men jag föredrar hennes tavlor. Här hittar ni hennes blogg: http://charmaineolivia.com

You're the only one who will see the truth behind the scars. I could tell my story to a thousand people, but you'd be the only one to understand it.


Vad vill du säga när allting är sagt vad vill du känna när någon tagit din makt du vill att jag ska sjunga men bara om sånt som hör till sitt men ska jag sjunga då ska det finnas tid att sjunga fritt Vem vill du spela när du lagt alla kort hur vill du leva när tiden går för fort du vill att jag ska känna för något som aldrig känts som mitt men ska jag känna då ska det finnas tid att känna fritt Hur ska du veta om ingen lärt dig hur hur ska du våga chansa du som aldrig haft nån tur du vill att jag ska älska med nån som bara älskar sitt men ska jag älska då ska det finnas tid att älska fritt Vad ska jag skriva för att du ska bli berörd hur högt ska jag skrika varje gång jag vill bli hörd du vill att jag ska falla mot något som du har gjort till ditt men ska jag falla då ska det finnas tid att falla fritt
Melissa Horn – Falla fritt

still wintertears in heaven


Detta var en av mina absoluta första favoritlåtar. Jag har gråtit till denna så många gånger och den är så fantastiskt fin.

The Boss


born this way


Inte riktigt vad jag väntat mig, men jag gillar den verkligen. Jag kommer nog gilla den mer som akustisk. Denna dagen ska jag fokusera på musik.

thank you.


wheels go round and round - you're on my mindMama, I just killed a man. Put a gun against his head, pulled the trigger now his dead. Mama, life has just begun. But now I've gone and thrown it all away. Mama, didn't mean to make you cry. If I'm not back again this time tomorrow carry on, carry on as if nothing really matters. Too late, my time has come sends shivers down my spine body's aching all the time. Goodbye, everybody I've got to go. Gotta leave you all behind and face the truth. Mama, I don't want to die sometimes wish I'd never been born at all


Internet har vägrat att sammarbeta med mig ikväll. Det har hoppat av och på hela kvällen. Allmänt segt helt enkelt. Kollar på Glee just nu. Ska snart börja på säsong två. Kärlek till den serien. Så dåligt att tv4 slutade sända den.

you know you got it if it makes you feel good.


Fantastisk version av Janis Joplins låt Piece of my heart. Jag älskar verkligen röster som Melissa Etheridges. Blev kär i henne och hennes gitarr.

What hurts the most Was being so close and having so much to say and watching you walk away


via weheartit.com


Det går ganska bra nu.


Just idag, just exakt nu så känns allting väldigt bra. Jag är skapligt nöjd med min omgivning och det känns bra. Just nu jobbar jag med ett företags hemsida, och dom är än så länge jätte nöjda. Jag har fått ytterligare lite småjobb, och det är kul. Kul att jobba med något som man faktiskt tycker är roligt.

I helgen ska jag testa att fota en grej som jag fick inspiration av genom en fototidning. Min farbror kom ner och jag har fått låna hans externa blixt, jag har testat den ikväll och vilken skillnad det blir! Nu har jag fastnat på tradera och letar febrilt efter en skinn-och en aviator jacka. Har velat ha det så länge nu och hoppas på att hitta någon bra. Har så långa armar och det faller för det mesta på det, så tråkigt.

eh..


hello...

fangirl moment


mitt hår är fint idag.

Jag känner mig som en fjortonåring som bara sitter och skriker framför datorn så fort något nytt kommer upp. Jag skriker inte, eftersom jag sitter på jobbet, men hade jag kunnat med det hade jag garanterat gjort det. Twitter, mina vänner, det är där det händer. Uppdatering efter uppdatering och jag ser att hela min 'wall' är full av TH relaterade inlägg. Och jag ogillar att det är så. Att jag inte kan vara en civiliserad människa och bara uppdatera min twitter när det är något som jag verkligen vill förmedla. Men jag skyller helt iskallt på att jag aldrig haft någon sådan här period tidigare och därför känns det så overkligt och ovant.

Jag har aldrig haft planscher på väggarna, eller tidningsklipp eller liknande sparat i högar. Jag har aldrig suttit timtals framför forum för att diskutera det senaste. Att säga att jag aldrig varit en sådan person som aldrig har suttit timmar framför datorn för att hitta just den bilden är att ljuga. Johnny Depp (och Buffy) är väl det närmaste jag kan komma att vara besatt av. När det var som 'värsta' hade jag 3000 bilder på datorn. Nu har jag knappt 10. Istället har jag lite för många bilder på Tokio Hotel.

Jag har tappat meningen med detta inlägget. Men jag kände att det var på väg i fel riktning, så jag slutar här. Jag överanalyserar saker igen. Sluta med det.

Nu ska jag gå och käka en banan för att försöka få tillbaka pulsen igen.

Mörrn.
älskar, älskar, älskar Bills kläder på nedersta bilderna! sorry att det blir en massa LQ bilder hela tiden, men jag måste bara ha dom. Så heta. Mums. Deras framträdande var också superbra, även om Bills byxor (?) inte var helt okej.. men ändå - GOD MORGON!

Born this wayOrginal:

W.I.P


Är jätte, jätte snart klar med en ny manip. Jag hoppas att ni kommer att gilla den. Har suttit med den i två timmar nu lite drygt. Tyvärr kommer den inte bli större än ni ser där uppe, för jag hittade ingen HQ bild på henne, lite synd för det är alltid kul att se allt i bättre upplösning. Ni får nöja er med detta i alla fall.

Resultatet kommer upp om någon timme eller två.

My favourite movie pt. 6: Gökboet - One flew over the cuckoo's nest

En av Jack Nicholsons bästa filmer.


I wish I could save you
Egg Suicide by yuumei @ deviantart


http://yuumei.deviantart.com

If heaven and hell decide that they both are satisfied Illuminate the no's on their vacancy signs If there's no one beside you when your soul embarks Then I'll follow you into the dark
I'm your hell, I'm your dream I'm nothing in between You know you wouldn't want it any other wayBoo


Min första tanke var WTF? Men ju mer jag kollar på denna bilden desto mer gillar jag hans mössa. Eller ja 'gilla' är ett starkt ord. Men har är förbannat söt i den. Eller är det bara för att det är Bill? Ja, jag tror det. Och jag hatar Toms mössa, vill bara bränna den.

Johnny Depp December 2010


Photo: Peter Mountain

My favourite movie pt. 5: The Butterfly Effect


The Butterfly Effect har jag inte sett så många gånger om man jämför med mina andra favoritfilmer. Denna har jag nog bara sett tre-fyra gånger, och varje gång jag ser den så frågar jag mig själv varför jag inte ser den oftare.

Första gången jag såg den så stängde jag av den halvvägs in i filmen, för att mitt psyke inte ville, kunde sammarbeta. Så det dröjde ytterligare två år innan jag försökte se den igen, och då älskade jag den. Och det gör jag fortfarande. Riktigt bra film.

Just because we use cheats doesn't mean we're not smart


Jag har alltid varit svag för militärmönstrat och militärkläder. Därför var det ingen längre tvekan när jag såg denna i Stockholm i går. Vicky fick sig ett gapskratt senare under bion då jag påpekade att Kristen Stewart hade en identisk jacka på sig i Welcome to the Rileys. Sorry att jag ser lite halvdrogad ut, men det är så jag ser ut..

Jackan är ifrån Weekday.
Köpte också en annan ful jacka för 80 spänn som jag ska göra om till en väst och sätta på en massa nitar. Kommer bli supersnyggt.

Idioterna tog bort vagnarna med obokade nr...

dsc00102 (MMS)

Idioterna tog bort vagnarna med obokade nr så jag har fått stå upp på tåget i en timme. Nu sitter jag ner i alla fall, och jag tror att jag kan överleva den resterande resan ganska bra. Hoppas ni haft en lika bra helg som jag.


vi har precis varit på bio i världens mins...

dsc00101 (MMS)

vi har precis varit på bio i världens minsta salong. Welcome to the rileys med kristen stewart. Helt okej film med ett bra slut. Hon hade en likadan jacka som jag köpt idag, en militärjacka, skit snygg! Den kommer användas flitigt i vår. Nu är vi på väg hem, ska köpa ben & jerrys och tjock äta. Nice.
Hollywood make believe gick precis av scen...

dsc00099 (MMS)

Hollywood make believe gick precis av scen. Riktigt bra faktiskt. Nu är det Destine. Parthey.


Stockholm.

Pratade med Viktor och Neola igår. Fick lite peppning och det var nog helt enkelt deras förtjänst att gårdagen blev så himla bra till slut. Jag saknar dom två väldigt mycket, och snart har jag ännu mer att sakna när jag flyttar dit. Berättar mer om det när det närmar sig.

Nu gick tåget in till stan som jag skulle suttit på. Glömde precis bort tiden, men som tur är så kan min faster skjutsa mig till bussen som går om 45 min. Jag åker upp till den saknade huvudstaden idag, för att lyssna på band, träffa min bästa andreas och umgås med vicky. Detta behöver jag. Vi hörs.

G'nightanatidaephobia


graphic designers, digital illustrators & photo manipulators.

Once in a while you find these amazing artists. When you take a look at their works you either feel like giving up on the spot, OR trying to figure out how they did what they did and become as good as them. I found some people that gave me a need to create all over again. And here they are:

Rhys Owen - hiddenmoves.com - United KingdomRik Oostenbroek - http://www.secretshowcase.com/ - NetherlandYury Ustsinau - http://ustsinau.com/ - GermanyKryztof Olak - http://krisolak.com/ - Poland


Adolfo Correa - http://www.adolfocorrea.com/ - ChileMichaelo - http://www.bymichaelo.com - USA (check out his process pictures)


I don't want to die. I sometimes wish I'd never been born at all


Bloggdesign portfolio

För att beställa en bloggdesign läs här.

Tänkte samla en del av mina verk på ett och samma ställe så man slipper klicka sig runt till tusen olika sidor. Så here we go:

sofiavienna.seandras bloggar:

I färg


Gråa/svarta


ärsåjävlauttråkadochdetgåringetbrapåtv

Goldfinger – Damaged

A glass of water longing for the ocean

Var hemma idag pga. brist på jobb. Lite tråkigt, men så är det att vara timanställd.

Jag begav mig ut för att fota. Jag försökte fota vatten, vilket gick sådär. Men bilderna ovan blev jag ändå ganska nöjda med och det är roligt när man verkligen märker att man blir bättre (då menar jag inställningsmässigt). Vilka inställningar man borde ha för att få bilden precis så som man vill ha den.

Jag upptäckte också hur svårt det är att se en plats man är uppväxt på genom någon annans ögon. När jag gick runt så kände jag bara hur tråkiga bilderna skulle bli, och så kan man inte tänka, för då blir bilderna tråkiga. Så, jag försökte tänka på om jag hade varit där för första gången, vad hade jag då velat ta kort på?

the hard goodbye

I've been framed for murder and the cops are in on it. But the real enemy, the son of a bitch who killed the angel lying next to me, he's out there somewhere, out of sight, the big missing piece that'll give me the how and the why and a face and a name and a soul to send screaming into hell.It'll be loud and nasty. My kind of kill. And when his eyes go dead the hell I send him to will seem like heaven after what I've done to him. I love you Goldie.

luminous ball of plasma held together by gravity

Tokio Hotel – Der letzte Tag - Akustik Version
Thåström – Fanfanfan - Kl. 03.00 på natten

Lafee


Jag har dragit mig lite för att lyssna på henne. Vet inte riktigt varför. Men så spelade min spotify en låt som jag tyckte vad riktigt bra och som jag inte riktigt kände igen. När jag klickade upp spotify så såg jag att det var Lafee som gjort den. Varför låten låg i min spellista är för mig ett mysterium. Låten var i alla fall Ring Frei.

Anyhow, jag klickade mig fram till henne och den enda skivan som jag verkligen fastnade direkt för var skivan ovan. Ring Frei från 2008.

Så ja, jag kan inte jämföra skivan så mycket med de andra, eftersom jag nästan enbart lyssnat på denna nonstop i en veckas tid.

tre favoriter ifrån skivan:
LaFee – Ich Bin Ich
LaFee – Angst
LaFee – Ring Frei (Album Version)


Lafee
site
spotify
youtube
myspace

inglorious basterds promopics

Började se på den igår. Den är så jävla bra att jag får gåshud. Promobilderna är så äckligt snygga.

Christoph Waltz är så grymt läskig och skicklig som Hans Landa, och han blev även Oscarsbelönad på 2010 års Oscarsgala för bästa manliga biroll (älskar hans tacktal för övrigt:

"I always wanted to discover some new continent and I thought I had to go this way. And then I was introduced to Quentin Tarantino who was putting together an expedition that was equipped by Harvey Weinstein and Lawrence Bender and David Linde. And he put this script in front of me and he said, "This is where we're going, but we're going the other way." So Brad Pitt helped me on board and Diane Kruger was there. And Mélanie Laurent and Denis Menochet and Bob Richardson, Sally Menke, and Adam Schweitzer and Lisa Kasteler. And everybody helped me find a place. Universal and The Weinstein Company and ICM. And Quentin, with his unorthodox methods of navigation, this fearless explorer took this ship across and brought it in with flying colors. And that's why I'm here. And this is your welcoming embrace, and there's no way I can ever thank you enough. But I can start right now: Thank you."
Dark Side of The Sun booklet

Jag gillar denna mycket bättre än Best of bookleten. Denna finns i alla fall att köpa i Japan. Jag vill ha en. Den är så sjukt snygg. Färgerna, temat, bilderna, texterna, allt är mycket snyggare.

En sak jag reagerar på är att varken Georg eller Gustav står med som co-producers, bara Bill och Tom. Men så var det väl på Humanoid skivan också om jag inte minns fel?

Vad tycker ni om bookleten?

the office.


Okej. Igår läste jag att sverige ska göra en svensk version av The Office. Jag var som vanligt väldigt skeptisk, eftersom jag älskar denna serien, speciellt orginalversionen ifrån England.

I svenska versionen nämns skådisar som Gustaf Hammersten och Henrik Dorsin. Båda är tydligen påtänkta i rollen som kontorschefen. Jag försökte googla rätt på om det var något bekfrätat, men hittade inget. Flest sidor nämer dock Henrik Dorsin. Serien ska börja spelas in under våren. Vi får väl se hur det blir.

fjärde gången gillt - pokerfacegaga.blogg.se

Jannike som driver bloggen pokerfacegaga.blogg.se, har fått en ny fräsch design, med inspiration från Gagas kommande album Born this way. Det är bara att klicka på bilden ovan för att komma till hennes blogg. Jag har designat hennes blogg tidigare och layouterna ser ni nedan:Vilken är er favorit?

Jag blev väldigt nöjd med headern på design 2&4, men om man ser helheten, designmässigt så blev jag nog mest nöjd med 3:an. Just för att det alltid är en liten extra utmaning när någon vill ha en lite ljusare design.


"I used to walk down the street like I was a star. I want people to walk around delusional about how great they can be - and then to fight so hard for it that the lie becomes the truth."

- Lady Gaga

RSS 2.0