I was made to believe I was sick when I wasn't

Jag har kommit in i en liten Eminem period igen. Hade en för några år sedan, men har inte talat om det för någon. En sak jag funderat på det senaste också är snygghet. Är det inte jobbigt att gå runt och vara snygg hela tiden? Jag menar, jobbet bakom? Hur orkar man?

Jag är fruktansvärt lat när det kommer till sådant, och gör sällan iordning mig mer än att jag tar på mig kläder. Om det inte är något speciellt. Det tycker jag är lite tråkigt ibland. Jag har alltid fått höra att jag är så naturligt vacker, men är inte alla det? Ingen har någonsin uppmuntrat mig att använda smink, eller något sådant, och det är först sen något år tillbaka som jag verkligen kommit underfund med att det faktiskt är roligt, och att jag egentligen trivs bättre i svartmålade ögon än utan.

Ibland så önskar jag att jag var mer tjejig. Men det skulle bara kännas konstigt, och inte alls vara jag. Jag har aldrig varit rädd för att skita ner mig, och när jag tänker närmare så är jag nog ganska äcklig. Eller nej. Snarare lite småskabbig.

Jag kan analysera allt jag gör hur länge som helst, och det är inget varken ni eller jag vill läsa om. Jag slutar här.
Thåström – Jag är en idiot - The End

Kommentarer
Postat av: Amiee Whitney

sv, OMFG I LOVE THAT YOU LOVE THE SHOW!!

I'm watching the 2nd series because I didn't really watch when it started, properly started watching it when the third came out though.

2011-02-20 @ 22:06:55
URL: http://amieewhitney.blogg.se/
Postat av: Amiee Whitney

They're on the 3rd series! omg you need to watch !! xD

2011-02-20 @ 22:25:32
URL: http://amieewhitney.blogg.se/
Postat av: Peyton Vega

Oh my god, I LOVE EMINEM! and ofc you're beautiful!

2011-02-21 @ 08:49:23
URL: http://peytonvegas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0